Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

5.8.2015
------------

KOMMENTTI: Linja taitaa olla poikki sinne Etulinjaan? Eipä mittää. Aattelin olla rehellinen ja kertoo musiikin tuomia asioita.Tuski oon ainoo joka teille yksäreitä laittaa. Ois kiva vaa tietää ootko saanu luettua niitä. Meinaan kuitenki käyä teiän keikoilla niin ois helpompaa jos kukaa ei kantas kaunaa tai vihoja. Mie oon vaan tälläne nainen, mikä musiikin kautta pääsee irtautuu aika paskastakin arjesta välillä. Eikä kukaan muu kosketa sanoilla niin ku sie. Yrjänä kyllä,mutta sen tekstit on nii eri alueella, osa ainakii. Musiikki kuitenki on sanattomasti auttanu enkä ite koe huonona antaa palautetta.

VASTAUS: No niin, tällä kertaa aloitamme palstan naisosuudella ja -valistuksella. Palautetta saa antaa, ja pitääkin, mutta yksityisviesteillä pommittaminen jatkuvasti, kuten monilla naisilla tapana on, on turhaa. Ei miulla ole aikaa ja halua niitä lukea, koen ne ahdisteluna. Sitä paitsi miulla on elämää muuallakin kuin kansainvälisessä internet-tietoverkossa. Totuus on, että netti ei anna piparia.

------------

KOMMENTTI: Heip, oon aina tykänny Kotiteollisuudesta vaan täytyy sanoa että nyt kun olen löytänyt Ukonhauta- levynne niin suorastaan sieluun sattuu ku on niin saatanan hyvää lyriikkaa Lienetkö aikuistunut vai mitä vittua on tapahtunut en tiiä.Kovaa menoa kaikenkaikkiaan. Bottoms up!

VASTAUS: Ukonhauta on kirjoitettu 2009, en mie erityisen aikuinen silloin ollut. Jos olen nytkään.

------------

KYSYMYS: Kuuntelin justiinsa biisin Laulu on kuollut. Luoja, että se on kaunis. Ukonhauta muutenkii menee KT.n levyistä top kolmosee itellä. Tulikii mielee, että missähä biisissä on pisimmät soitannat ilman lauluu? Mie en sointuloista enkä muista sävel jutuista ymmärrä mitn, en osaa ite soittaa mittää. Ehkä näin: se mikä on hyvä korvalle, on hyvä sisimmälle. Niitähä teillä riittää.

VASTAUS: Siun pitää ottaa sekkari käteen ja tarkistaa. Mistä minä voisin tuollaista tietää, ei me biisejä kellon kanssa tehdä? Tai ehkä kirkonkellon korkeintaan.

------------

KOMMENTTI: Voiks teiän bändiin rakkaus olla ikuista? Iha siltä tuntuu. Rakkaus musiikkiin. Ihanaa olla rakastunu tavallinen tallikka.

VASTAUS: Ole vaan, ihan rauhassa.

------------

KOMMENTTI: Moi! Jee, hyvää luettavaa luvassa, ei malteta odottaa! Kyllä siitä kirja tulee, siulla on taito kirjoittaa niin, että osuu ja uppoaa. Oikein hyvää kesää ja aurinkoisia veneilykelejä!

VASTAUS: Kirja tulee, joo. Romaani, jossa seikkalee romaneja. Syksyllä 2016.

------------

KOMMENTTI: Voi luoja. Mikä mies...nam... Olipa kova keikka Jalkosalmen lavalla! Täytyy sanoo, että pitkästä aikaa tää akka nautti täysillä. Kiitti. Pusu ja hali Nyt hotelli Lappeeseen unille

VASTAUS: Vihjailetsie jotain?

------------

KOMMENTTI: Kiitos hyvästä keikasta Jalkosalmessa

VASTAUS: Ollos hyvä. Kesän ensimmäinen todella hyvä veto. Sen jälkeen on vaan parantunut.

------------

KOMMENTTI: Tulkeehan lauteille niin päästään tästä paskasta!!!

VASTAUS: Olen tullut lauteilla monesti, mutta harvemmin lauteille.

------------

KYSYMYS: moi, onko vaapata perjantai tai lauantai vaan noin tunniksi keikka? olisi todella hienoa jos saisimme teitä tänne, meillä on pieni baari johon mahtuisi vaan noin 100 ihmista maximum, tavoittena tulisi parempi mainos, ( yksin tehnyt töitä baarin edistymiseksi noin 3 v)ja saisimme myydää vähään tuotteita.. kysymys onko vaapata joku viikonloppu perjantai tai lauantai? tai tärkein mitä maksaa mulle kotiteollisuus tänne bar ripidoon jyrkkälään? Terveisin ystävälisin

VASTAUS: Et sie noin pienellä baarilla saisi mitenkään omiasi pois. Eikä meillä ole mitään syytä harjoittaa hyväntekeväisyyttä, ei ainakaan tällaisissa merkeissä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos, että pyritte pyytämään levyistänne euron tahi kaksi normaalihintaa vähemmän ja kiitos rakkaan rahaimurini levykauppa X:n boostaamiseeta.

VASTAUS: Se toimii molemmin puolin, tai osapuolia on kolme: me, Äx sekä levyn ostajat.

------------

KOMMENTTI: Kovan levyn teitte taas, kiitos siitä! Pistäkääs ulos (kunnon) täyspitkä livelevy myös, ei ne teidän keikat niin huonoja ole, etteikö niitä levylle voisi ikuistaa..?

VASTAUS: Ei jaksa. Kun kukaan ei oikein tunnu ostavan kunnon levyjäkään, niin kuka hullu ostaisi live-levyä. Liikaa vaivaa, liian vähän hyötyä. Mut olisihan se kivaa, joo. Vaikka bonuslevyksi seuraavalle pitkäsoitolle.

------------

KYSYMYS: Päätin äskettäin käydä katsomassa ''Eevan perintö'' -albumin sanoituksia, kun niitä ei levyn kansista löydy. Huomasin heti kun rupesin lukemaan ''Rakastan'' kappaleen sanoja, että sehän ei vastaa yhtään sitä mitä olin kuullut levyltä! Päätin siis kuunnella kappaleen netistä(kun joku oli sen niin kiltisti ladannut Yuutuubiin), ja totesin että ei, ihan eri kappale se oli. Jostain kumman syystä omistamallani levyllä ykkösraita onkin joku outo versio ''Eevan perintö'' -kappaleesta, joka alkaa kohdasta ''SAAPUU IKÄVÄN HENKÄYS''etc., jonka päätyttyä varsinainen ''Eevan perintö'', eli raita 2 alkaa. Olen siis koko elämäni kuunnellut väärää kappaletta! Oletin vaan aina että raidat 1 ja 2 olivat sellaisia progetyyliin toisiinsa sulautuvia kappaleita. Joo, vähän juntti minä saatan olla... Onko teillä minkäänlaista aavistusta mitä v*ttua on tekeillä? Onko tätä tapahtunut ennenkin, vai sattuiko minulle vain huono kopio levystä?

VASTAUS: Ei mitään tietoa. Siulla on käynyt tosi huono säkä. En ole kuullut, että tuollaisia olisi liikkeellä.

------------

KOMMENTTI: Terve! Teillä on kyllä loistava meno päällä! Olen käynyt katsomassa noin 20 teiän keikkaa ja en ole nähnyt teitä aikasemmin niin hyvällä tuulella kun Tulisuudelmassa perjantaina. Maailmanloppu levystäkin piti antaa palautetta sitten kun hype vähä laantuu mutta ei se ole vieläkään laantunu. Ja uusi levy on myös aivan loistava! Hynysen laulustakin kuuluu läpi että nyt on hyvä olla. 2005 näin teidät ekan kerran myötätuulirockissa ja siitä saakka ootte ollut musiikissa se suurin juttu! Kiitos näistä vuosista ja toivottavasti meno vaan paranee jos se enää voi paremmaksi mennä!

VASTAUS: No, Tulisuudelma ei mennyt minulla ihan putkeen, oli armoton jet lag, mut kiva että kelpasi.

------------

KYSYMYS: Ehtoota.Tiedän, että puuskutat viinanhuuruista hengitystäsi ulos vittuuntunena kun luet kysymykseni, mutta eipä ole tapana levittää toisten s-posteja ympäri nettiä. Siis, äänestitkö eduskuntavaaleissa olleenkaan, jos äänestit niin ketä tai mitä puoluetta? Muusikot ei yleensä politiikkaan halua sekaantua, mutta minullehan se on ihan sama vaikka äänestäisit peräruiske -hitleriä. Jani Toivolakin on varmaan mukava mies, vaikka en itse karvaisista pyllyistä ole kiinnostunut.

VASTAUS: Ensinnäkin: perseet ja politiikka ei liity toisiinsa mitenkään. Toiseksi: äänestin, tietysti. Äänestän joka vaaleissa, mutta ketä tai mitä puoluetta, se ei kenellekään kuulu säätana.

------------

KOMMENTTI: Tultiin teit ja parii muut ( Boomtown rats ja Nazareth) kuulee Kivenlahti rockiin. Muut oli odotusten ja toiveittten mukaisia eli kuultiin I don't like Mondays ja Love hurts. Mut ku odotettiin teilt teidän parasta biisiä eli Haltin häitä ni hiljasta oli. Petyttiin. No ehkä ens kerral, jos tullaan.

VASTAUS: Ei tarvitse tulla. Sitä paitsi se ei ole edes meidän biisi.

------------

KOMMENTTI: Täällä lasketaan taas jo päiviä jälleennäkemisen toteutumiseen Kalajoella 24.7. Menyytä suunnitellut jo useamman viikon, Ooppelin takakonttiin tulee pakattua herkkuja runsain mitoin kun lähden ukon ja hyvän ystäväni kanssa ajelemaan kohti Kalajoen hiekkoja tuolloin, parin viikon päästä. Siinä on ensin välissä vain yhden australialaisbändin keikka, joka pitää hoitaa pois alta. Pitää varoa, ettei naati liikaa alkoholipitoisia virvokkeita sillä reissulla, että pystyy sitten seuraavana päivänä keskittymään leipomiseen täydellä sydämellä teidän eteenne. Pitää skarpata Hämeenlinnan reissulla, ettei mäne överiksi se juominen. Hulluahan tämä on, mutta ootan teidän näkemistä enemmän kuin AC/DC:n... Ei sillä, huippujahan ne aussipojat ovat, mutta eivät hää saa miun päätä yhtä sekaisin kuin Karjalan uroot... Sairaus se on tämäkin.

VASTAUS: Olet oikeassa.

------------

KYSYMYS: Millon työ vedätte käteen neljä päivää putkeen Provinssissa? Lisäks pääsenkö tekee teille musavideoo?

VASTAUS: Ei meidän tarvitse runkata. Et pääse.

------------

KOMMENTTI: Taiteen tekijä, esim. musiikin, joka tekee tuotoksiaan vain itsellään ja pitää niitä hallussaan, kokee tekemänsä omassa sisäisessä maailmassaan. Kun tekijä alkaa toivomaan, että hänen tuotoksensa löytäisi ja kuuntelisi joku muu, niin hän luovuttaa tekemänsä yhteiseen käyttöön. Musiikki, jota kuunnellaan, muuttuu osaksi kuuntelijaa. Aivan kuten ravinto, joka ruoansulatuksessa muuttuu osaksi ihmistä. Tietyssä mielessä samaa musiikkia kokevat muodostavat yhden yhtenäisen eliön. Terveisin 45 v mieshenkilö, joka kuuntelee joskus Kotiteollisuutta. Troops of tomorrow.

VASTAUS: Niin? Kliseekone hurisee.

------------

KYSYMYS: Ihan mielenkiinnosta kun olen Vampulasta kotoisin, mitä tarkoitit viime kysymyksissä tuolla "vampula-kortilla"? Jatkakaa samaa linjaa!

VASTAUS: Vammainen = vampula. Se on lempinimi, eikä missään nimessä halventava. Uskomatonta, että tätäkin pitää jollekin selittää.

------------

KOMMENTTI: Hei KT-jukeboksi. Aloin käydä teidän keikoilla vähemmän kun siellä alkoi hiihdellä vastaan kaikenmaailman lippatukkasählynpelaajia. Kun siellä alkoi pyöriä jaloissa keski-ikäisiä ämmiä, lopetin kokonaan. Asiaan! Tammerfesteillä on jostain syystä ajateltu että Lyijykomppanian pitää "lämmitellä" teitä, eikä päinvastoin niinkuin asia oikeasti pitäisi olla. Koska lippu on kuitenkin ostettava täyteen hintaan, niin kai teitäkin voisi hetken katsella. Vaatisin nyt kuitenkin että soitatte mahdollisimman vähän uuden levyn biisejä. Kaikki muu käy mutta älkää tuota uutta paskaa viitsikö.

VASTAUS: Meille on aivan sama mitä tuollainen apina haluaa.

------------

KYSYMYS: onkos tossa kruuna vai klaava levyllä vähän maideniä mukana kun 5 kappaleessa kuuluu taustalla never surrender "Aces High"

VASTAUS: Ai, se onkin Iron Maidenin puheesta napattu? Eddiekö sen heitti?

------------

KYSYMYS: Atomirotta on kova juttu,mitä sanoo Jouni?

VASTAUS: Never heard.

------------

KOMMENTTI: Laulujuomasi valkkaria ja spritee on aika jees! kiitti jouni eilisestä viipurinristeilystä ja kuvista ja oli ilo tsekata sinua komistusta,työkaveri oli jo kateellinen kun mie pääsin kainaloos,hyvää kesää,marille myös,

VASTAUS: Se on kossu ja vissy. Jos vissyä ei takahuoneesta löydy, niin sitten jaffaa.

------------

KOMMENTTI: Tunnen kaks tosi kiimasta misua, jotka kaipais Hynysen "tehohoitoa!" Otappa yhteys minuun, niin katsotaan mihin tulokseen päästään.

VASTAUS: Miksi ottaisin? Meinaatko, etten saa pillua tarpeeksi?

------------

KOMMENTTI: Moi! Taisit olla alikessuna mulle alokas aikana.

VASTAUS: Hellyyttävää, mutta mitä sitten. Olitko sie se, jota porasin perseeseen?

------------

KOMMENTTI: Kiitos taas kerran aivan helevetin hienosta keikasta Sykkeessä. Tästä toipuessa menee muutama päivä mut ei haittaa

VASTAUS: Oikein. Mikä keikka se semmonen on mistä ei tarvitsisi toipua?

------------

KYSYMYS: Moro! Olette tulossa Kausalaan Villen Mesta Road Rockiin 8.8. Keksin sellaisen älynväläyksen, että jos lähetän jostain teidän biisistä cover-version, niin oisko mahollisuus päästä teiän keikalle fiittaamaan jotain biisiä, jos kuulostaisi Teiän mielestä ookoolta? itelle on vaan pirun kova homma päästä jo edes kuuntelemaan Teitä mun kotikylään Voi tällainen kysymys kuulostaa oudolta

VASTAUS: Todellakin. Minkä vitun takia me sellaista tehtäis?

------------

KOMMENTTI: Tuli tässä nousuhumalassa ikävä ex-miestäni, joka ajoi sulaan moottorikelkalla ja hukkui viime talvena. Hautajaisissa arkulla luin Tuonelan koivujen kertsin ja loppuun totesin kiitos ja anteeks. Osuvat sanat tapahtuneeseen. Sitten romahdin. Tuonelan koivut oli meidän reenibiisi, ukkoni oli kiippari ja miä lauloin. Silloin kun leikittiin kotia ja kaikki oli hyvin. Kiitos teille. Olette elämässäni niin ilossa kuin surussakin.

VASTAUS: Pus, voimia.

------------

KOMMENTTI: Kiertotähti on Kotiteollisuuden paras kappale koskaan! Aivan huikea. Muutenkin uusi albumi on timanttinen ja keikoilla hyvä meininki, kiitos siitä, ja hyvää jatkoa tuleviin koitoksiin.

VASTAUS: Ei nämä koitoksia ole, silkkaa riemua parhaimmillaan. Kiertotähti otetaan settiin heti, kun Hongisto oppii soittamaan sen. Luultavasti syksyllä.

------------

KOMMENTTI: On aika kiittää. Elämäni ilostuttajia, lohdun antajia, tuulessa ja elämän myrskyissä saattaneita, surun aikana tukijoita, elämääni valoa tuoneita. Kiitos jok'ikisestä levystä, biisistä, keikasta, muistosta minkä teiän bändi on miulle antanu. 15 vuotta eikä turhia yksikää! Iso kaunis kiitos!

VASTAUS: Tähän ei voi sanoa muuta kuin nomikäettei!

------------

KOMMENTTI: Kiitos tän kesän parhaasta humppailusta! Jalkosalmen lava, Lemi 27.6.15.

VASTAUS: Siitos.

------------

KOMMENTTI: Kiitos erityisesti Jounille, kun pääsin kanssasi tänään yhteiskuvaan. (Oon se nightwish paitanen tyyppi) ihana oot

VASTAUS: Eli pidit väärän firman paitaa. Skarppaa.

------------

KOMMENTTI: Ei juma mikä keikka! Olin iha liikuttuneessa tilassa ja en tajuu, minä olen-biisin aikana rupes sen verran nenää kirveltään et ei ollu itku kaukana siinä jotenki pikakelas tän 13 vuotta. Huh huh. Oon tiloissa vieläkin. Halusin vaan sanoo...että te ootte vaan niin vittu mitä lässytystä. Imelää paskaa.

VASTAUS: Tuon voi tulkita myös niin, että me ollaan ”vittu mitä lässytystä, imelää paskaa”. Ja ollaanhan me.

------------

KYSYMYS: Terveisiä ms Tammerkoskelta. Juuri eläkkeelle jäänyt äitini haluisi kuvan sun kanssa. Onnistuiskos

VASTAUS: Vuoden yrittäjä. Luulee, että mie seilaan keikkapaikalla Facebookissa. On vähän muutakin hommaa. Täysin uusi kortti, eläkeläis-kortti, on käytössä. Mitähän ne vielä keksii?

------------

KOMMENTTI: Tapasin eukon susirajalta, puhuu kuin Hynynen, sitä susiraja englantia helvetti. Kt soi viikosta toiseen muutenkin mankassa, perkele. Liika on liikaa. Teippiä suuhun ja kovaa ajoa!!!

VASTAUS: Oikein! Aja, poika, aja! Läpsi sitä perseelle ja huuda: ”Kärsi, huorrrrrra!”

------------

KYSYMYS: Terve! "Hullu Ukko ja Kotiteollisuus" -albumi täyttää ensi vuonna pyöreät 20-vuotta. Kai tämän johdosta albumin tiimoilta tulee mahtava juhlakietue? PS. Jäin sohvalle katselemaan noitakuvia. Mikä avuksi?

VASTAUS: Oha se varma. Ota jatkojohto käteesi ja pidä siitä tiukasti kiinni. Se auttaa joka vaivaan ja tilanteeseen.

------------

KYSYMYS: Hynynen sano Peltsin ohjelmassa Kotiteollisuuden olleen 90-luvulla Parikkalassa keikalla? Onko tarkempaa muistikuvaa ajasta tai paikasta ?

VASTAUS: Se oli 90-luvun loppua ja bändi oli Pronssinen Pokaali. Joku puurakennus se oli, varmaan nuorisotalo, jos siellä sellaista on. Tai pitäisi kai kysyä, onko siellä vielä nuorisoa.