Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.4.2015
------------

KOMMENTTI: Hei, Jouni Hynynen. Olen jo pidemmän aikaa halunnut kertoa teille, että elin jonkin aikaa sitten aika vaikeaa elämäntilannetta. Tai oikeastaan en edes halua kertoa, koska se oli niin täyttä paskaa ja koomistakin. Mutta kerron kuitenkin, että ”poikaystävä ”, joka kertoi rakastavansa minua petti ja jätti, menetin asuntoni ja jouduin muuttamaan äidilleni asumaan, en meinannut valmistua yliopistosta, koska tunsin itseni helvetin tyhmäksi, enkä muutenkaan tuntunut pääseväni elämässäni eteenpäin kun vaan koko ajan itketti. Jotenkin ajaudun siinä kuuntelemaan teidän musiikkia ja kyllä löytyi samaistumispintaa ja lohtua. Kiitos! PS. Nykyään menee jo ihan hyvin, enkä edes asu äitini luona. Nähdään keikoilla.

VASTAUS: Johtunee siitä, että minä asun nykyisin siellä.

------------

KOMMENTTI: opetelkaa biisintekoa ja soittamista Diablo yhtyeeltä!

VASTAUS: Joo, ilman muuta. Kaipaamme oppia bändiltä, joka tekee keikan ja levyn kerran viidessä vuodessa.

------------

KOMMENTTI: Totuus: Julkisuudessa haukkuu Jumalanpilkaksi, mutta privaatisti pyytää mummokaverinsa isoon asuntoonsa Kaivopuistossa, sekä 10 tiukkakroppaista nuortamiestä ja pitää reivit. Extaasi on ilmaista. Odota vaan kutsua sinne. Hynystä viedään kuin small kokoista dildoboxia.

VASTAUS: Tajusiko joku tästä jotain? Mitä lääkkeitä tää käyttää? Mie haluan niitä myös.

------------

KOMMENTTI: Moro Nyt oli niin hyvä veto, että minäkin kyyninen punaniska sovinistisika alennun antamaan palautetta: Kiitos. Taisitte pojat tehdä parhaan levynne tähän mennessä. Jatkakaa samaa rataa, hyvä siitä tulee. Anttituiskuja meillä onkin jo ihan tarpeeksi....

VASTAUS: Ei minusta. Lisää hyppyritukkia kehään vaan! Sen jälkeen meitäkin saattaa joku aikanaan kaivata.

------------

KOMMENTTI: Käytiin pikkuveljen kanss mummon haudalla. Jätettii veljen bändin Wanton levy Hongiston kodin terassille. Hongisto kerkes just kävellä sisään, oisin muuten levyn ihan käteen antanut.

VASTAUS: Kumman kodin? Nuijamaa vai Tikkala? Ja mitä minä teen tällä tiedolla?

------------

KOMMENTTI: Haluamme vain ilmoittaa, että Kruuna vai klaava -biisi on parasta Kotiteollisuutta vuosiin! Olemme liekeissä! Kyseessä on sellainen bailubiisi, että Lutakon eturivissä tulee vielä kuuma ja Stam1nan Masiinalla on haastaja! Nimim. Keskellä yötä autoillessa kreisibailaavat

VASTAUS: Näyttäkää tissit!

------------

KYSYMYS: terve märät tiskirätit! onkos tulossa hupparia uuden levyn tiimoilta? tai pakettia. ostan levyn vasta kun saa hupparin kanssa. ja muuten, taivaankaunis kappaleeseen tuli muutoksia."olen pillunhalkoja"

VASTAUS: Biisin työnimi oli ”parranhalkoja”. Eli samasta asiasta on kyse. Huppareista en tiedä, en ole KT:n rättivääpeli.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni Kuuntelin juuri Kotiteollisuuden uusimman albumin ja se oli ihan älyttömän hyvä. Tykkäsin ensikuulemalta jokaisesta biisistä. Haukon tässä vieläkin henkeäni, ennen kuin uskallan kuunnella sen uudestaan. Wau.Toivottavasti äänesi toimii taas. Tiedätkin varmaan, että jos ääni on painuksissa esim. flunssan takia, kuiskaaminen on yhtä rasittavaa kurkulle kuin ääneen puhuminen. Ja haukottelu rentouttaa kurkunpään lihaksia - kymmenen haukotusta ennen lavalle menoa tekee hyvää. Mahtavaa jatkoa

VASTAUS: Kiitos neuvoista naiset (jotka niitä ainoastaan jakavat), mutta oikeesti! Mie olen ammattilainen. Tiedän keinot, mutta aina nekään eivät riitä.

------------

KOMMENTTI: Pakko se on palautetta laittaa, oli sen verran huikee keikka. Mun ensimmäinen Kotiteollisuus keikka, eikä jää viimiseks. Kiitti koko bändille hyvästä keikasta, ja erityis kiitokset Hynyselle siitä että annoit mulle plekun ihan suoraan käteen (En tiiä näkykö naamasta, mutta oli aika epäuskonen fiilis, kiitos), ja Aaltoselle siitä että annoit mulle puolikkaan kaljan (Vähän lämmintä, mutta ihan hyvää) Uus levy on myös tosi hyvä, että kiitokset nyt vielä siitäki. Ei mulla muuta, jatkakaa samaa rataa.

VASTAUS: Unohdit kiittää Hongistoa siitä, että se porasi siuta keikan jälkeen hanuriin. Ja Sinkkosta siitä, että se hakkasi vieressä tahtia.

------------

KYSYMYS: On kyllä hyvä tuo uus levy, mutta onko kellään muulla samaanlaista havaintoa kuin minulla eli sheitsemäs biisi puuttuu levyltä? Tai se näkyy kyllä muttei soita. Biisi nimeltä Pakko on vain kuolla. Hyppää Kruuna/Klaavasta suoraan Puolitiessä-biisiin.... Pitää reklamaatiota heittää myyjän suuntaan

VASTAUS: Niin pitää. Mut toistaalta: saatat olla myös onnekas.

------------

KYSYMYS: Koskahan Lahteen tulis keikka?

VASTAUS: 6.6.2015 Möysä.

------------

KOMMENTTI: Kimi, sä teit sen taas! Eiku. Te teitte sen taas. Kotiteollisuus plays Kotiteollisuus feat. Kotiteollisuus. Aaltos-efekti vai tekstittäjän terävästi kiteytetty angsti, mutta levyhän on ehyintä aikoihin. Tai siis, sellasia dynaamisia stadion-rock hittejä ei oo hirveesti, mutta laatu on tasaista ja levyllä on tietyllainen punainen lanka lähdöstä maaliin. En tiedä kuinka huumori on kukkinut tekovaiheessa, levyllä sitä ei ainakaan kuule. Kevytkenkäisesti ilman kepeyttä. Aikuisten rokkia ilman aikuisrokkia. Emmaus, Kruuna/Klaava, Laulu kuolleille, Itsemurhalentäjä, Piru lukee raamattua. Ja oikeestaan koko levy. Silkkaa sanotusten, sävellysten ja sovitusten juhlaa. Pakko vain kuolla pienimuotoisuudessaan henkeäsalpaavan tiivistunnelman. Itsemurhalentäjä saa kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä. Lopuksi: vaalit. Vasen laita. Mites meni niinku omasta mielestänne? Näemmä Vaasan vaalipiiristä meni taas läpi vimpeliläinen PerSu Reijo Hongisto, joka oli vuos sitten nesteessä väitetystä suhteesta eduskunta-avustajaansa. Onkohan sukua Jannelle, kovin on näkönen, en tiedä oonko tapanen.

VASTAUS: En tiedä, mutta miuta naurattaa ajatus siitä, että tulevaa hallitusta kasataan PersKeKo -pohjalta.

------------

KOMMENTTI: Uusi levy on aivan järkyttävän hyvä! Paranee joka kuuntelukerralla ja löytyy aina vaan uusia sävyjä. Loistavaa! Antaa marisijoiden jäädä omaan arvoonsa ku ei ne ymmärrä muutenkaan mistään mittää...

VASTAUS: Toisaalta marina kertoo myös välittämisestä. Mut onhan se ihan vitun ärsyttävää, totta.

------------

KYSYMYS: -MITÄ MIELTÄ THERAPY? YHTYEEN TUOTANNOSTA ja UUDESTA JULKAISUSTA? - Therapy? - Dancin with Manson, osaisko jouni soittaa ilman sitä toista kitaristia jonka nimeä ei kukaan muista,koko kappaleen? - a.w yrjänä ei uskaltanu vastata tähän kysymykseen: kummalla on isompi penis hynysellä vai yrjänällä? uskallatko sie? ookko nähny? -Blur - There Are Too Many of Us eikö oo hywä kappale pitkästä aikaa pojilta?vai mitä? - Maistuuko teille whisky tuotteet?

VASTAUS: Näin tyhmään kysymyssarjaan on vaikea vastata. Mutta yritetään nyt säälin nimissä. 1) En ole kuunnellut Therapya Troublegumin jälkeen. Se ei ole protesti, en ole vaan muistanut. Mie en osaa - enkä myöskään halua - soittaa muita kuin omia biisejäni. 2) Akilla on isompi penis, mutta mie paikkaan tätä puutetta panemalla omaa egoani päivittäin. 3) Blur? En ole ikinä kuullut, oikeesti. 4) Sinkkonen tykkää, mie en. Muiden kantaa en tiedä.

------------

KYSYMYS: Miksi ja kuka taannoin sensuroi tämän biisin videon (varmaan pakaroiden takia)? Ei löydy Youtubesta ei muistakaan koneista, nyyh

VASTAUS: Puhutaan siis Kone-videosta? Mie en oikeasti tiedä.
WEBMESTARI: Kone oli YouTubelle liikaa mutta löytyy täältä: https://vimeo.com/50465088

------------

KYSYMYS: Morjesta. Olemme tekemässä bilebädillemme introa ja haluaisimme siihen puhumaan jonkun tunnetun henkilön. Olisisko sulla kiinnostusta lähteä tällaiseen mukaan ja kuinka paljon se tulisi maksamaan?

VASTAUS: Sen verran, että teillä ei ole siihen varaa.

------------

KOMMENTTI: Kiitos! koko bändille menneistä vuosista, keikoista ja levyistä, tästä uudesta myös. minä tykkään kovasti ja vitut niistä jotka sitten eivät. huhhuh että tavastia tärisi. äijät on ihan vitun kovasssa iskussa. se oli paras keikka jolla itse olen ollut ja jokunen noita on nähty, teiän myös. vai johtuneeko tämä siitä että olin selvemmin päin kuin koskaan ennen olen millään keikalla ollut? noh, tuskin ja ihan sama. saatanan kova veto oli. kiitos ja hyvää joulua. toivottavasti ehtii vielä kesällä käydä teiät jossain väijymässä

VASTAUS: Väijy hanskaas. Mutta tervetuloa toki.

------------

KOMMENTTI: kiitoksia teidän parhaasta levystä pitkään aikaan.ihmettelen vaan kun valtakunnan johtavassa rock lehdessä(soundi)ei ollut artikkeliä levynne johdosta.Positiivinen levyarvostelu sentään.Mielästäni kyseinen lehti on mennyt alaspäin yhdistettyään rumban kanssa,taid<n lopettaa kestotilauksen.älkää antako periksi. T.Kokemäen mies

VASTAUS: Me ihmettelimme samaa asiaa, mutta minkä teet. Mut jos hyvä säkä käy, niin meistä saattaa olla joskus juttu vaikka Etelä-Saimaassa! Jihuu!!!

------------

KOMMENTTI: Moro! Pitkästä aikaa näin teikäläiset keikalla Kotkassa ja hyvin ne äijät vetää! Totta puhuen ei oo tullu kuunneltua vuosiin noita uusimpia levyjä. Nyt niin saattaisi tapahtua. Iso kiitos Satu Peikoista biisistä. Huikean loistava biisi josta ei polte lopu. Ikinä!

VASTAUS: Älä nyt sentään levyä osta, sehän maksaakin parikymppiä.

------------

KYSYMYKSIÄ KOTKASTA: Monelta alkaa tänään?

Moneltas on huomen showtime Kotkassa?

VASTAUS: Klo 7.

------------

KOMMENTTI: Ei vittu, nythän mä vasta tajusin, että Kiertotähti ja Emmauksen tiellä ovat täydellinen pari! Kiertotähdessä puhutaan siitä, kun kahden voimakaspersoonaisen ihmisen edelliseet suhteet ovat juuri päättyneet ja heidän kohtaamisestaan ja siitä, miten vaikea on lähteä uuteen suhteeseen. Emmauksen tiellä sitten kertoo siitä, millainen se heidän suhteensa on kun tunteet räiskyy. Aivan saatanan nerokas pari. Ihmekös kun Emmaus ei sinkkujulkaisuna kolahtanu lähellekään yhtä hyvin, kuin levyllä heti Kiertiksen jälkeen. Helvetin hienon biisiparin oot Hynynen kirjoittanu, kiitos siitä!

VASTAUS: Oho! Nostan hattua, oikeesti. Joku miettii.

------------

KYSYMYS: Terve! Olen Virosta ja olen 35 vuotta vanhaa. Nyt tulevalla keskiviikolla minun pitää kertoa kirkossa miten tulin uskontoon. Haluaisin käyttää Emmauksen Tiellä videota että saisin kuvakielessä myöskin näyttää ihmisille millainen elämä oli ja ilmeisesti olisi vieläkin, kun olisin samantien eteenpäin mennyt. Monta juttua oli aika tuttua videosta - aamut krapulan kanssa, känniin ottaminen, oksentelu, poliisit ja muun muassa on nenäkin ollut vähän murskattu. Lopuksi näin painajaisen, että kuolen pois.Se tapahtui edellisella vuodella samalla aikana kun nyt.Ja silloin menin papin luo. Viikko myöhemmin tunnistin syntini.Tulos oli, että vuoden sisällä lopetin polttamisen ja juomisen. Painajaisetkin tekivät menojaan. Kotona lasten ja vaimon kanssa on nyt kaikki hyviin. On myös vähän Kotiteollisuuden ansiota että olen nyt sitotunut kirkon kanssa. Esimerkiksi Pappi Puhuu, Ei Kukaan, Taivas On Auki jne ovat minulle tehneet ison vaikutuksen. Katsoin ja kuuntelin niitä monta kertaa ja muunmuassa Pappi Puhuu ja Arkunnaula sanat opiskelin selväksi. Myös käänöksiä olen tehnyt itselleni. Olen halunut tietää mitä olet halunut kertoa ja voin sanoa, että pettymystä en ole tuntenut. Onko videon käyttämisen ajattelu sinusta OK? Haluaisitko ehkä pari valokuvaa muistoksi esittelystä kirkossa. Ajattelen, että ei juuri paljon katsota eikä kuunnella kirkossa Kotiteollisuuta Olemme rukoillut, että sinulla ja yhtyellä menisi kaikki hyviin. Sanoin kirkotovereille, että sinulla on hyvin merkitykselliset sanat lauluissa. Odotan sitten vastausta. Anteeksi, kun Suomen kieli ei ole noin puhdas, kun se voisi olla. Olen vaan pari kertaa käynyt Suomessa ja yksi niistä oli KT keikka Turussa (2013).

VASTAUS: Hyvä meininki, käytä pois. Mutta miten polttamisen ja juomisen lopettaminen liittyy uskoontuloon? Onko ne muka syntiä? Ja onko juodessa aina muka pakko hölmöillä, miksi ei voi käyttäytyä asiallisesti?

------------

KOMMENTTI: On ilo katsoa bändiä, jolla kemiat on kunnossa ja homma pelaa! Iso kiitos Lutakon keikasta, oli yksi parhaista!

VASTAUS: Se(kin) meni nappiin, kunto on kova. Säätäna.