Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.4.2015
------------

KOMMENTTI: Uudet biisit toimii! Ja kuolemajärvi viimesenä Himoksella! Kiitos!

VASTAUS: Oho, kehu! Mistäs nyt tuulee? Norjasta?

------------

KOMMENTTI: Moi. Emmauksen tiellä on hyvä. Kertakaikkiaan. "Tulee mieleen jos voisit tulla vastaan" Perkule kun hyvää lyrikkaa. On kertakaikkiaan mukavaa kuulla miten niinkin pitkään kasassa ollut humppapumppu kuin KT on kaikkien vuosien jälkeen parhaimmillaan. Kyllä tulee hyvä mieli. Kerrassaan.

VASTAUS: Nyt menee jo liioitteluks.

------------

KOMMENTTI: Tuosta slayer/sinisorsa hihamerkistä voisitte tehdä ihan myyntiartikkelin ja t-paitaankin sen vois painaa. Kävisi kaupaksi.

VASTAUS: Kerrankin hyvä idea. Laitoin asian eteenpäin.

------------

KYSYMYS: Tilaisin kotiteollisuus munasillaan ja muutekin kirjan onkohan tullut painovirhe 133 sivua vaikka pitäis olla 192

VASTAUS: Minä en kuule tiedä. En ole uskaltanut vielä lukea läpi. Ehkä joskus pappana sitten.

------------

KYSYMYS: Olin eilen keikalla. Veditte kyl ihan huvin, mut tänään koko päivä on menny ihan päin persettä! Onko yleisvitutus normaalia teidän keikan jälkeen? Uskaltaako toista kertaa tulla kattomaan? Onko tästä enää paluuta?

VASTAUS: Ei ole. Mutta tule silti. Vitutus on voima.

------------

KOMMENTTI: Vaan sinä se ennätät. Uniin saakka. Viime yönä oli kosteita hetkiä suihkun puolella, kun olimma kuin kaksi kiimaista...No todellakin "terveet" unet. Mutta kiva uni, sitä en kiellä.

VASTAUS: Oletko sinä niitä naisia, jotka saavat parrua vain unissaan?

------------

KOMMENTTI: Hey Guys I'm Your AMERICAN GIRL FAN and I LOVE YOU GUYS!!!!

VASTAUS: I think ”love” is too strong expression. You don´t know us. We are assholes.

------------

KOMMENTTI: Saahan tuota ehdottaa soittolistalle, säätäna! - Viimeistä päivää (kova biisi) - Jää makaamaan (vidun kova säätana!) - Viimeinen lause (aaltonen mukana! tää kuulostaa mahtavalta) - pirunpelto (toimii!) - kukko laulaa (vähä ku kivireki? ai ei? sori!) No sori! Herra Jouni Hynynen, arvostan musiikkianne helvetin paljon. Nautin ajatuksesta tai oikeestaan leikin ajatuksella että soitatte näitä HARVINAISIA. Perkeles että teillä on kovia nuita biisejä mitä porukka ei tiedä. Tarkoituksena sanoa että "helvetin harvinaisia soittoon!"

VASTAUS: Pirunpeltoa soitettiin joskus paljonkin, noita muita ei olla vedetty koskaan. Ehkä on parempi, että kuuntelet niitä levyltä.

------------

KOMMENTTI: Aina ku oletta olleet Kemi - Tornio - Oulu Välillä, ni ollaan käyty katsomassa keikkaa. kaksi keikkalistaa ollaan saatu teiltä, ni olen tehnyt niistä A4-taulut. Ja yks sotakoira juliste kehistetty. Sori, tässä muutaman olusen ottanu, mutta Kotiteollisuus on ollut osa elämää ja sielun maisemaa vuodesta 2001 kun kuulin ekan kerran "jos sanon". Kiitti ja anteeksi.

VASTAUS: Saat anteeksi.

------------

KOMMENTTI: Ei helevetti! Ensi yön keskisoitossa kuulin uuden levyn. Aivan vitun mahtavalta kuulosti! Aaltosen osallistuminen sävellystyöhön on tehnyt ainoastaan hyvää. Bändi kuulostaa olevan loistavassa iskussa. Biisit kuulosti mahtavalta ekan kuuntelukerran jälkeen. Maailmanloppu oli mulle pienoinen pettymys, mutta siitä "murheesta" ei oo enää tietoakaan. Kiitos! Iankaikkinen on mun henk. koht. suosikki ja aika näyttää, kiilaako uusi levy ohi. Kiitos. Levyostoksille, siis. Kiitos!!!

VASTAUS: Hyvä. Joku ostaa vielä levyjäkin.

------------

KOMMENTTI: Kymmenes päivä tuli täsä kuusa aikasin. Sättäna vietä

VASTAUS: Ville postitti levyjä vähän liian innokkaasti ja olit onnekas. Menkatkin tulee varmaan etuajassa.

------------

KOMMENTTI: Ai ai, Laulu Kuolleille.!

VASTAUS: ...on loppujen lopuksi aika surullinen laulu.

------------

KOMMENTTI: Voi luoja... En tiedä kumpi on pahempaa: Se että Pakko on vain kuolla tilulilu.kohta on Raise my up vai ko se että miä tiiän biisin Raise my up. En vaan pysty kuulemaan muuta siinä kohtaa, biisi pilalla, aim sori!

VASTAUS: Ei se meitä kiinnosta. Ongelma on sinun.

------------

KOMMENTTI: Kruuna/Klaava on ihan vitun hyvä. Miten te osasitte?

VASTAUS: Tilattiin biisit Aikakoneen Makilta. Sana Mustonen sanoitti ja Sepi Kumpulainen sovitti. Helppo homma.

------------

KOMMENTTI: Sehän kuulosti alkuun ihan Maidenin "Flash to the bladelta"..siis tuo "Kruuna vai klaava".. Ei siinä, hyvä riffihän se on..

VASTAUS: Never heard.

------------

KOMMENTTI: Tutustuin musiikkiinne "Eevan" aikoihin. Ekan kerran livenä Timpan lämppärinä joskus vuosituhannen vaihteessa. Ihan mahtavaa! sen jälkeen monia festari ja klubi keikkoja. Sitten tulin vanhaksi, sain vaimon ja kaksi tytärtä. Viimeinen live keikka 2009 Kivenlahtirockista. Mutta joka levyn olen ostanut ja lapset hoilaavat takapenkillä "Tämän taivaan alla".. Vaikka olen yrittänyt tuputtaa CMX:n "Seitsemää jeesusta"... Hyvä levy tämä uusikin. En ymmärrä miten joku voi vielä verrata vanhaan. Ei 45v. biisintekijä tee enää 30v. biisintekijän tekstejä. Ei mulla muuta, kiitos Hynynen hyvistä ja auttavista teoksista.

VASTAUS: Mites ne huonot teokset?

------------

KOMMENTTEJA: Kiitos uudesta levykäisestä...!!!

KIITOS loistavasta uudesta lätystä!!!

Vitun hienoo!!

Tossa kuuntelin uuden levynne. Kuulosti pirun hyvältä, tosin oli sellainen olo että puuttuu jotain, viimeisen biisin jälkeen tajusin että kuuntelin levyä niin keskittyneesti että olin unohtanut kokonaan juoda viinaa. Hyvältä se kuulosti silti!

VASTAUS: Oho. Skarppaa vähän. Kaikki kuulostaa kännissä paremmalta. Vielä paremmalta siis.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuuden uuden Kruunan/Klaavan voimilla näitä pihahommia tehdään. Tarvis autohommia tehdä, mutta hallituksen puheenjohtajan päätöstä on kunnioitettava...

VASTAUS: Istutitko kukkasia?

------------

KOMMENTTI: Soittakaa tänään se Satu peikoista. Eukko on toisten akkojen kanssa teidän keikalla ja se on kuitenkin niin paska kappale teidän muiden huonojen biisien seassa, että se on sen suosikki.

VASTAUS: Joo, ne kävi takahuoneessakin. Onko ”eukkosi” ollut viime aikoina seksin aikana hieman poissaoleva? Taitaa olla rokkarin mulkku mielessä.

------------

KOMMENTTI: Jumalauta! Tässä on tehtailtu jonkunlaista ennätystä, jonkun ajattelemattoman kusipään toimesta. Levy oli kaupoissa päivänä X ja päivänä X se löytyy jo Youtuub palvelusta

VASTAUS: Se on nykyaikaa.

------------

KOMMENTTI: Teitte sitten uranne parhaan levyn. Nomikätettei! Mokoma teki kelpo levyn, CMX teki hyvän levyn, Kotiteollisuus teki parhaan. Vituttaa nyt vaan ylistää, mutta ylivoima on tässä tapauksessa sellaista, että sen edessä on nöyrryttävä. Onko Maailmanlopusta tai Kruuna/Klaavasta tulossa studiopäiväkirjaa?

VASTAUS: Kyllä Maailmanlopusta sellainen aikoinaan tehtiin. Webmestari, onkohan se kadonnut bittiavaruuteen? Kruuna/klaava:sta en kerennyt kirjoittaa sen enempää mitä tuolla keikkapäiväkirjojen ohessa on. Mutta onhan siitä aika kattava videokirjasto KT-visiossa, joka kertoo kaiken ja vähän enemmän.
WEBMESTARI: Jossain vaiheessa jostain syystä tapahtui niin että Jouni alkoi kirjoittaa studiopäiväkirjoja keikkapäiväkirjan sekaan eli Maailmanloppu löytyy vuoden 2013 päiväkirjoista, uusimpien levyjen studiopäiväkirjoille ei siis ole omaa osastoaan menussa.

------------

KOMMENTTEJA: Kertakaikkiaan loistava albumi tämä Kruuna/Klaava, parasta Kotiteollisuutta koskaan! Ennen valitettiin, että yhtye ei muutu vaan junnaa samaa biisiä uudelleen ja uudelleen. Nyt kun yhtye on parhaimmillaan, tekee loistavan ja raikkaan albumin haikaillaan "Kuolleen kukan nimeä" (mahtava albumi kylläkin), sairasta ja ärsyttävää. Jokatapauksessa kiitokset mahtavasta tuotoksesta ja tsemppiä jatkoon!

Morjens, ui vittusaatana! tuolta tuntui kun kuuntelin ensimmäisen kerran uuden levyn läpi viime perjantaina. En tiedä muuta, mutta juuri kuin olisi ollut keskellä tuota Emmauksen tiellä videota, joka suunnasta tuli turpaan ja kunnolla, mutta miellyttävämmällä tavalla. Jos joku kysyy, että mikä biisi jäi mieleen erityisesti niin Leiki kuollutta on juuri sitä mitä minun sisällä on koko ajan, vittu minä haluan sen lekan taas käsiini ja hakkaan kaikki ihan paskaksi. Hyvillä mielin ja hymyillen kuin lapsi. Kokonaisuutena kovin KT levy ikinä. Kiitos ihan vitusti koko bändille ja Karmilalle kanssa, parhaista soundeista. Taas.

Iso kiitos teille levystä!!! Olen...sanaton.

Vittu...olen tahkonnut levyä läpi, enkä pysty päättämään mikä olisi paras biisi. Sanoista osa iskee aika hyvin tällaiselle, joka joutuu vääntämään diiliä kuoleman kanssa parin kuukauden välein

Huomenta! Kiitos uudesta levystä! Kuuntelu kuuntelulta vain paranee koko ajan, niin kuin useimmiten käy teidän levyjen kanssa. Ja mitkä sanoitukset. Teillä on näköjään kyky palata vanhaan ja syntyä uudelleen samassa paketissa, levyä kuunnellessa tulivat mieleen Kuolleen kukan ja Seitsemän -levyjen ajat, mutta silti mukana jotain uutta (Miitri tietenkin, mutta muutoinkin). Innolla odotan, että pääsen kuulemaan uusia biisejä livenä. Kaikkea hyvää tulevaan ja pienissä määrin sopivasti vastamäkeä, niin pysyy kokonaisuus tasapainossa. Ja jälleen kerran iso kiitos musiikistanne!

Tällaiselle vanhalle kt diggarille uusi levy on hunajaa, loistava levy! Miitri tuo uutta energiaa joka kuuluu ja näkyy videoilla. Kotiteollisuus on nyt täydellinen. Kiitos!

Kiitos uudesta levystä! Jo ensimmäisellä kerralla jäivät Kiertotähti ja nimikkobiisi mieleen ja seuraavilla pyöräytyksillä loputkin, aivan törkeän hyvä levy, mahtavia kertosäkeitä, riffejä, pelkkiä säkeitäkin ja sanoitukset ovat jälleen hyvät - erityisesti Puolitiessä-biisin kertosäkeen rivit jäivät mieleen. Tiivistettynä: Kiitos!

Morot, Tuli tänään ostettua Kruuna vai klaava ja Von Herzen Brothersin The New day rising. Kuntosalireissulla autossa heti teidän tuote kuunteluun ja....JUMALAUTA pojat! Kuulostaa, että olette jälleen ytimessä. Vielä en ole koko levyä edes kuunnellut, mutta huomenna pidemmällä reissulla tulee varmasti useampaan kertaan. Maailmanloppu ei jäänyt soimaan pitempään jostain ihmeen syystä. En tiedä mistä johtuu...Mutta nyt on klassikkoainesta! Palataanpa aiheeseen tuonnempana ja viimeistään jonkin live-vedon jälkeen. Kyllä, Ihan vittyillessäni.. Mitäs mieltä Von Herzenistä? Veljillä on myös sen luokan albumi, että huhhuh! Sitä on tullut kuunneltua youtubesta jo jonkin aikaa, että ostatti vielä levynkin.

VASTAUS: En ole kuullut vielä. Pitääkin pummata se levy-yhtiöstä.

------------

KYSYMYS: missä teillä on keikka seuraavaks?

VASTAUS: Norjassa. Muista jatkojohto.

------------

KOMMENTTI: Liittyen edelliseen lähettämääni viestiin, eipä pystynyt Hynynen pitämään lämpöjä sisällä, silleen ku Isover pitää! Voin kyllä tulla reilusti kättelemään, jos jossain vastaan kävelet, sillä rinnallani sinäkin olet pieni mies. Mukavaa kevättä.

VASTAUS: Niin. Miullehan voi huoletta vittuilla ja mennä henkilökohtaisuuksiin, mutta minä en saa puolustautua. Minulla ei ole siihen oikeutta. Olen muuten jo vuosia ollut sitä mieltä, että jonkun psykiatrien liiton pitäisi maksaa minulle palkkaa siitä, että kevennän heidän työtaakkaansa ottamalla kaikkea paskaa tällä palstalla vastaan.

------------

KOMMENTTI: On teil kuiteski ihan sairaan magee levynkansi, joka varmasti pistää ostajat liikkeelle, eikä vain iTunes lataajat, niin saadaan piristystä tohon levymyyntiin!!! Työhän ootta peräti hilpeitä!!!!! Suorastaan naurettavia. Sori ei oo mparas päiväni tämäkään. Ja työ onnettomat mänitte perumaan pakkahuoneen, mut hipheijaa, tuollahan se onkin heinäkuussa. Silloin on jo lehmät seipäillä ja paljon aikaa!!!!

VASTAUS: Ja miulla on kannessa sepalus auki.

------------

KOMMENTTI: Terve! Kuulin Radio Rockilla Hynysen DJ-valinnan Tähdenlennon tiellä. Nostan hattua. Biisi on kotimaisen musiikkituotannon kirkkaimpia neronleimauksia mutta jäänyt liian vähälle huomiolle. Onko saman orkesterin Yöjuttu -biisi tuttu ja herättääkö mitään tuntemuksia?

VASTAUS: ”Onko Yöjuttu tuttu?” Mitä vittua? Mie olen kuunnellut Eppuja 80-luvun alusta lähtien.

------------

KOMMENTTI: Hei. Lähetin aikaisemminkin sinulle viestiä täysin eri asiasta. Mutta se oli ihan eri asiasta. Nyt minulla on eri asia joka vituttaa kun saatana rottaa joka ei pääse pois rotta-loukusta koska söi rottamyrkkyä. Elikkä. Tuo teidän biisi "Kevät". Minä keksin sen jo 1-2 vuotta ennen teitä että siitä pitäisi tehdä heavy versio. Se on sinänsä ok, jos voidaan tehdä herrasmies sopimus: Kevät biisin tuotoista 25% tulee minulle. Pistän alakanttiin eli 20 000 euroa. Tässä niin teille on sellainen homma että teille ei tule kymmenien tuhansien asianajo-kuluja. Jos emme pääse yhteis ymmärrykseen, valitettavasti joudun laittamaan tämän asian asian ajajieni hoidettavaksi. Olet myöskin vapaa laittamaan tämän viestin sinne teidän keskustelu seinälle, että muut näkee minkälainen vittupää olet kun ryöstät meidän muiden biisejä. Terveisin: Nimimerkki "Tuomiopäivä tulee". (en tietysti sano henkilöllisyyttä tässä koska saatat flameta sen julkisuuden takia kotisivuillanne)

VASTAUS: Jep. Pitää oikeesti ottaa yhteys eri terveydenhoitopiireihin ja pyytää, että pitäkää nyt ne hullunne kurissa oikeesti. Anna sekopäälle tietokone tai kännykkä, niin se kirjoittaa ensimmäiseksi sähköpostin Hynyselle.