Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.4.2015
------------

QUESTION: Hi guys, I have a small question for you, will you ever concert in Czech republic? I fucking love your music and I really wish to go to your concert, but I can't.

VASTAUS: Well, we can´t come there either. Sorry. But maybe we´ll meet in the Fantom-forest some day. Don´t forget your power strip and hold it tight. And don´t call us, we´ll call to you.

------------

KOMMENTTI: Olen lukenut tätä Jumalan hylkäämää palstaa alusta saakka ja silti päätin lukea kotiteollisuus.com kirjan. Hullu. No vahvistihan se sen mitä olen pistänyt merkille... Se mikä alkoi sympaattisen hölmönä komediana on muuttunut vuosien saatossa ihan saatanan ahdistavaksi tragediaksi. Otan osaa. PS. Ai niin, uuden biisinkin julkaisitte. Kummallinen jollotus. Noh, kassels ny miten se siellä albumikokonaisuudessa avautuu.

VASTAUS: Oho. Osaako joku ajatella vielä noin pitkäjänteisesti? Eikös levyn ensimmäinen single ole aina lähtökohtaisesti paskaa ja edustaa levyä, jota ei tietenkään kannata ostaa?

------------

KYSYMYS: Onko nykinyt . Panisitko Mäkäräistä ? Muuta tärkeää. Hyvä viehe ?

VASTAUS: Tämän olen sanonut ennenkin, mutta kevät ajaa hullut liikkeelle. Se on totuus.

------------

KOMMENTTI: Onko tuo kirja tulossa myyntiin vasta huhtikuussa? Pyörittelin tänään kyseistä kirjaa kädessäni Helsingin keskustan Akateemisessa, mutten tajunnut kyseessä olevan ainutlaatuinen tilaisuus ostaa kirja ennen sen julkaisua

VASTAUS: Olen voimaton tämän tiedon edessä. Mitä se miulle kuuluu?

------------

KOMMENTTI: Päivää Jouni!!! En voi sanoin kuvailla eilistä Levin keikkaa!!! Olin siinä eturivissä melkein jo lavalle hyppäämässä!!!!!Kiitos ainutlaatuisesta kokemuksesta!Nyt mies on kokenut kaiken!!!!!Minä olen biisi sai minut kyyneliin.......!Olen teidän musaa kuunnellut n. 13 vuotta!!!! Eikä kyllästytä tippaakaan!!!!

VASTAUS: Minä olen tehnyt KT-musaa noin 20 vuotta ja vuosi sitten meinasin kyllästyä. Se meni onneksi ohi.

------------

KOMMENTTI: Minä olen biisi sykähdytti!Tippa tuli silmään raavaalla miehellä!!!Nyt olen kokenut kaiken elämältä! On tämä jotain aivan KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!!!!

VASTAUS: Elämältä kaiken sain. Muun muassa jatkojohdon.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Levin keikasta! Oli itselleni elämää suurempi kokemus! Ekaa kertaa teidät livenä näin!!!!Jatkakaa äijät samaa rataa!!!!!!Ootte elämää kovempi bändi arvostan suuresti!!!! T: Eturivin häiskä

VASTAUS: Eturivin häiskä taisi olla pienessä simassa.

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia hyvästä keikasta! Levi kiittää ja kumartaa Terkuin Roin poppoo

VASTAUS: Kehuja tulee yllättävän paljon siihen nähden, että olimme aika tokkurassa pitkän matkan jäljiltä. No, ammattimiehet hoitaa.

------------

KYSYMYS: Kuuntelin Ukonhaudan pitkästä aikaa. Ilokseni muistin kuinka paljon hyviä biisejä siellä olikaan. Mieleeni ei karkaa ensimmäistäkään heikkoa kappaletta. Olisiko mahdollista kuulla nyt keväällä-kesällä kappaleita Ukonhaudalta, jotka ovat olleet syystä tai toisesta unholassa noilta teitin settilistoiltanne, kuten Ukonhauta, Aate, Varjonkukka tai Laulu on kuollut? Oletteko muuten treenanneet noita vielä koskaan Miitrin kanssa ja taittuisiko noi vielä? -J

VASTAUS: Ukonhauta on treenattu ja on jopa mahdollista, että se soitetaan.

------------

KOMMENTTI: Huomenna keikalle Teollisuuden työnjohtajien teemapäiville. En tiijä mitä tekevät siellä? Kotiteollisuuden työnjohtajien teemapäivien aihe olis ollu helpompi arvata..

VASTAUS: Liittyykö se viinaan, vittuun ja viheltelyyn?

------------

KYSYMYS: Koska Kotiteollisuus avaa oman virallisen Twittertilin? Tunnutte roikkuvan tuolla facebookissa vieläkin vaikka sitä ei enää kukaan käytä, muutakuin imagoaan kiillottavat perheenäidit Suosittelen lämpimästi Twitteriä, sen käyttö on helppoa, mutta arkihan sielläkin koittaa yhtä nopeesti, joten ette sitten syytä meikäläistä.

VASTAUS: Twitter on kirjoitustaidottomille ja pikkulapsille. Ja kiireiselle pääministerille.

------------

KYSYMYS: Mites, onko Otto-Pelle ehdolla vaaleissa? On ollut hiljasta!

VASTAUS: Otto huilaa. Kakolassa.

------------

KYSYMYS: Terve! Tiedättekö te, monelta keikka alkaa perjantaina Nurmeksessa? Puolilta öin vai sheitshemältä? Bomban väki oli tätä mieltä: "Hei Mitään tarkkaa kellonaikaa ei esiintyjä ole antanut, mutta keikka alkaa yleensä puolilta öin. Ravintola on avoinna 11:00 – 03.

VASTAUS: No, eikö se vastaus ollut tuossa?

------------

KOMMENTTI: Kiitos hyvästä musiikista. Toimitusjohtaja oli syksyllä liekeissä Pakkahuonella. Ja muutkin. Tätä lisää kiitos kuukauden päästä. Flabat skaffattu. Moro.

VASTAUS: Me oltiin kyllä syksyllä Klubilla jos muistan oikein.

------------

KOMMENTTI: hynynen ja toverit! ukko tilas sun kovan painostuksen alla uuden levyn ja kuulemma laadukkaan t.paidan elikkä syömme kynsiä seuraavan kuukauden.no,pitäähän sitä päästä rantakuntoon ja luultavasti..toivottavasti hyvän musan siivittämänä.

VASTAUS: Se jää nähtäväksi. Kannattaa kuunnella sitä avoimin mielin. Ohjeistan vähän: ota jatkojohto käteesi ja pidä siitä tiukasti kiinni rystyset valkoisina. Ota toisella kädellä jotain tiukkaa viinaa. Pyydä partneriasi työntämään kynttilä hanuriisi ja sytyttämään sen. Tunnelmointi voi alkaa.

------------

KOMMENTTI: hei sun pitäs todistaa tälle äijälle et se iso äijä pyyhki muistinsa ja sä oot profeetta joka puhuu sen puolesta tai ainaki puhuit aikasemmi t:peto

VASTAUS: Mitä mie sanoin? Hullut aktivoituvat.

------------

KYSYMYS: Terse! Tuutteko Kuopiorokkiin haisemaan? Ois helvetin hyvä taas päästä kattomaan, jos tämä intti ei pilaa suunnitelmia! Btw, Emmauksen tiellä- oli loistava! Kiitän... ja hyvää alkanutta kevättä! Säätänä.

VASTAUS: En tiedä kesän keikoista vielä muita kuin Tammerfestin ja sen, että juhannus on vapaa.

------------

KOMMENTTI: huumori vaikea laji.. Homomies sai positiivisen HIV-tuloksen ja murtui. Lääkäri sanoi: " Syö hernekeittoa ja kaalisoppaa kaksi viikkoa." "Paranenko?" piristyi mies. Et mutta tuon kahden viikon aikana sinulle pitäisi selvitä mihin persettä käytetään!"

VASTAUS: Olet oikeassa, se on vaikea laji. Sitä paitsi sinne laitetaan se äsken mainittu kynttilä meidän levyn ensikuuntelussa.

------------

KOMMENTTI: Se Germanwingsin Itsemurhalentäjä ei halunnut vain Leikkiä Kuollutta vaan sen Emmauksen Tie loppui Puolitiessä Kuoleman Kurviin ja sen Oli Pakko Vain Kuolla. Nyt kun se on enää Kiertotähti, jolle Piru Lukee Raamattua, niin voidaan todeta, että ne muut Huomisen Joukot koneessa olivat Väärään Aikaan Väärässä Paikassa. Nyt enää heitätte Kruunaa Vai Klaavaa kannattaisko tehdä vielä Laulu Kuolleille?

VASTAUS: Tehty jo. Nyt vaan odotetaan julkaisua, ja sen jälkeen huidotaan kärpäslätkällä rumimpia naisia häiritsemästä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos eilisestä Bomban keikasta, hauskaa oli ja uudet biisitkin kuulosti lupaavilta, levypostia odotellaan innolla !

VASTAUS: Lupaava on housuissas.

------------

KOMMENTTI: Uusi levy kuulosti tosi hyvältä eli sitä oottelen todella innolla! Ja pyydän anteeksi kun unohdin sanat kun katsoit minuun kylläpä nolotti.. tuttu biisi ja sanat, mutta sait tämän(kin) ämmän sekaisin katseellasi

VASTAUS: Luulit, että katsoin silmiin, mut oikeasti katsoin siun tissejä.

------------

KOMMENTTI: Moekka Ukko! Työ ootte mänössä kevväällä keikalle Juvalle Miitrin ja Heidin kanssa. Kehuin joskus siule meijän lonkeroita. toimitan siule sinne par laatikkoo Koffin lonkeroita, ni pääset vertaa makuloita, kumpi on parempi, meijän vai hartsun.

VASTAUS: Hartwallin lonkero on parempaa. Sitä paitsi minä en juo lonkeroa. Mut tuo silti, vien meidän tekniikan juotaviksi.

------------

KOMMENTTI: Munat suuhun ja mämmit housuun. Hyvvee pääsiäistä Karjalan kukoille!

VASTAUS: Minkäköhänlaista oli Juha Miedon paska sen jälkeen, kun se oli vetänyt ne 21 pakettia mämmiä? Tai oikeastaan, ei kiinnosta tietää.

------------

KYSYMYS: Joko ootte Raumalla? Aattelin et jos teitä olis sattumalta näkyny jo lounasaikaan, mutta tuskin...

VASTAUS: Lounasaikaan illan keikkapaikalla? Ootsie hullu? Meetkö sie työpaikalle tuntikausia liian aikaisin?

------------

KYSYMYS: Hei! Jos nyt oon oikeessa ihmisessä, niin voisimmeko vähä, pikkiriikkisen vaihtaa mielipiteitä?

VASTAUS: Miksi? Ja luuletko, että minulla olisi aikaa sellaiseen. Tai edes halua.

------------

KYSYMYS: Onpas komiat sivut. Onko mitään hajua, koska keikka pitäisi alkaa?? Tänään siis.

VASTAUS: Viritä bat-signaali taivaalle ja odota Bruce Waynea paikalle. Hän soittaa hovimestarilleen, joka tietää oikean vastauksen.

------------

KOMMENTTI: KIITOS teille hyvästä keikasta Nivalassa

VASTAUS: Kulki napakasti.

------------

KOMMENTTI: Olipa lopetus!! AINA on kuulunut jompi kumpi, Satu peikoista tai Tuonelan koivut. Moon niiiiiin pettynyt!!!

VASTAUS: Jos haluat aina samanlaisen keikan, niin kannattaa keskittyä johonkin tanssiorkesteriin. Toiseen tanssiorkesteriin siis.

------------

KOMMENTTI: Moro, Kovasti odotellaan taas uutta levyä ja Emmauksen tiellä –lupaa paljon. Jumalauta pojat, loistavaa raporttia. Kuuntelin tuossa juuri Yle Puheen haastattelun ja tuosta “vastaan haraamisesta” ja monesta muustakin asiasta olen huomannut meillä olevan, ellei nyt ns. sielun kumppanuutta, niin ainakin samanlaista Karjalaista elämän asennetta. Mutta ei nyt aleta kuitenkaan enempää hempeäksi. Ennen kaikkea olette kuitenkin keikalla parhaimmillanne ja toivottavasti kesällä nähdään.

VASTAUS: Nähdäänhän myö. Löydät minut äitisi makuukammarista.

------------

KOMMENTTI: Moi! Meiltä löytyy ehkä erikoisin fani, joka teillä on... Ajattelin laittaa tän videopätkän (liitteenä) meijän vihersiipiara-Oskusta, joka tykkää tosi paljon teijän musiikista, mikään muu musiikki ei saa tämmöstä tanssifiilistä aikaseks kuin teijän biisit

VASTAUS: Toihan oli kuin meidän keikkojen eturivin tytöt.

------------

KOMMENTTI: Jouni-poika pääsi näköjään narisemaan mikkiin JJS:n keikalla. Voisiko se Hynynen mennä kotiinsa kirjoittamaan uusia poppibiisejä laulu- ja soitinyhtye Kotiteollisuudelle, kun ei siltä nuo rokkihommat näytä luonnistuvan? PS. Miksi bändi, jolta on joskus tullut mahtavia raskaita biisejä, kuten Kultalusikka tai Iankaikkinen, suoltaa nykyään levystä toiseen tuollaista kevyttä mummojen hissimusiikkia? Seuraava levy lienee nimeltään "Suosituimmat humpat". Onko Hummerilla ajelu valtakunnan ykköspuuma kainalossa pehmentänyt miehen mielen? Käsittämätöntä paskaa nuo uudet biisit, ei potki sitten niin yhtään. Nyt munaa siihen musiikkiin!

VASTAUS: Asiallista palautetta lukee aina mielellään, varsinkin sellaista, jossa mennään henkilökohtaisuuksiin. Tässä sinulle samaa. Miten on mahdollista, että kaikista mahdollisista dna-vaihtoehdoista jotka ihmisissä ovat, juuri sinä olet saanut ne heikoimmat? Helvetin huonoa tuuria. Sinut täytyisi tunkea takaisin isäsi kivespusseihin ja yleisen hyvän takia pyytää häntä runkkaamaan sinut pönttöön. Joku mukava äiti-ihminen on saastunut takiasi, ja olemassaolosi heikentää koko maailman keskimääräistä älykkyysosamäärää huolestuttavalla tavalla. Hyvää kevättä ja suksi vittuun. Jos tarvitset opastusta kyseiseen paikkaan, autan mielelläni. Mutta samalla toivon, että et ole niin tyhmä, että tulet joskus esittäytymään minulle, sillä sen jälkeen voit laulaa naisystävällesi, jonka täytyy olla mielikuvitusta, Emmauksen tien sanoin: ”Enkö voisi olla itseni/ja sinä minut tunnistaa.”