Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9.8.2014
------------

KOMMENTTI: Lempirunoilijalleni hyvää Eino Leinon päivää! PS. Toivottavasti jossain vaiheessa Kotiteollisuus tulee taas Jyväskylään

VASTAUS: Eino Leino? Jyväskylä? Never heard.

------------

KOMMENTTI: Heippa! Täällä yks Hämeenlinnalainen likka kirjoittelee teillepäin. Mulla on maailman ihanin sisko, täyttää wanajafesti viikonloppuna kunnioitettavat 28 vuotta. Siskolla on aikamoinen kriisi kun sitä tulevaa siippaa ei oo vieläkään löytynyt, kovasta yrityksestä huolimatta. Painostusta asiaan tulee jopa vanhemmilta. Joten kuulkaas jätkät, nyt on vaan niin että teijän on soitettava Wanajassa HALTIN HÄÄT! Ja tietenkin markkinoitava tätä mun siskoo kaikille rokkijätkille! Ja Haltin häät sen takia, koska systeri tajuu ettei se muidenkaan hääelämä ole aina niin ruusuista!!!!!

VASTAUS: Oha se vittu varma.

------------

KYSYMYS: Hei. Olittako sattumalta Jannen sivuilta huomanneet ne kolme tallennetta Jos sanon, Helvetistä itään ja uusimmasta biisistä "Janne Hongisto naisissa" ? (jos sais vastauksen tätä kautta, kiitti).

VASTAUS: Et saa. Ja meinaatko, että mie jaksaisin katsella jotain meidän videotallenteita, jotka luultavasti on vielä helvetin huonotasoisia? Yök.

------------

KYSYMYS: Nyt kun tuo Aaltonen on vakituisena jäsenenä, niin osallistuuko hän tulevan levyn sävellyksiin? Hänhän sävelsi kertsin kappaleeseen "Syli"? Tuli vaan mieleen.

VASTAUS: Osallistuu. Vahvasti.

------------

KYSYMYS: Moi ! Katoin KT:n yhtä musavideota ja näin siinä Karri Paleface Miettisen, mitä helvettiä ? Tunnetteko toisenne vai onko Paleface salainen fanisi ? :D Tässä biisissä Miettinen on 0:26 sekunnin kohdassa: https://www.youtube.com/watch?v=UGVqQsVOP4Y

VASTAUS: Kai mie nyt tiedän, onko Peilari ollut meidän videossa vai ei. Pidätkö sie miuta ihan urpona? Mut ei se sitä tarkoita, että oltais parhaita kavereita. Tai edes kavereita.

------------

KYSYMYS: Iltaa mussu! Olisko mahdollista päästä taasen Kalajoen keikan vieraslistalle? Allekirjoittanut ja tuo vierelläni laahustava miehenretale? Kiitos jo etukäteen taas. Siihen olis tasan kaksi viikkoa, aika mennyt ihanan nopeasti teidän keikkaa odotellessa. Vain kaksi viikkoa ja teidät jälleen näen! Ei pysy eukko kohta taas housuissaan kun jo niin kuumottaa tuo heinäkuinen perjantai-ilta mielessä! Käyn hakemassa jottai kivaa teille sitten tuotavaksi niin pysyy nestetasapaino kohdillaan kun näin helvetin kuumat kelit. Pitää muistaa juoda riittävästi tällaisilla helteillä, ettei ala huimaamaan piästä. Voe helvetti kun ei malttais taas millään odottaa, että saa kääntää Ooppelin keulan kohti Kalajoen hiekkarantoja ja tulla huutamaan nimeänne eturiviin! Tämä on näitä meikäläisen elämän pieniä iloja, joista saa voimaa taas etiäpäin. Olette elämäni suola, sokeri ja kaikki maailman mausteet! Rakastan teitä niin maan perkeleesti! Mutta tämänhän sinä jo tiedätkin, niin monta kertaa olen rakkauttani teille vannonut. =)
Nyt lyhyestä virsi kaunis, pitäs lähteä nukkumaan, että herää aikanaan duuniin kuudeksi. Mutta näemme parin viikon päästä! Siihen asti pusuja ja jaxuheilejä koko porukalle!

VASTAUS: Jaxuheil!

------------

KOMMENTTI: Palasin vihdoin takaisin KT:n pariin. Maailmanloppu tuntui vuosi sitten suunnattomalta pettymykseltä Ukonhaudan ja nimilevyn (puhumattakaan tietysti alkuaikojen järkäleistä) jälkeen. Sitten tajusin, että Kotiteollisuuden kuuntelun kanssa on vähän sama meininki masturbaatiossa; se on kivaa ja tuttua hommaa, mutta aina ei löydy inspiraatiota. Sitten kun niitä housuja on sahannut alas ja ylös tarpeeksi moneen kertaan ja tarttunut toimeen, kyllä se latinki sieltä lentää. Nyt se Maailmanloppukin kolahtaa.

VASTAUS: Niin. Levythän toimii yleensä niin, että niitä pitää kuunnella ja peilata vähän pitempään aikajanaan. Mutta moniltahan tämä ei onnistu. Jos vaikka peilaa siihen, että minä olen kuunnellut Sielun Veljiä vuodesta 1983 - jolloin sinä olet luultavasti taputellut lattialla paskaa - ihastunut bändiin vuonna 1985 ja rakastunut siihen 1989, niin mietipä sitä. Mutta ei tietysti ole pakko, jos ei vaikka jaksa perehtyä, kuten teillä vitun pennuilla tapana on. Tai jos ensimmäinen Eppujen levy johon rakastuin ilmestyi 1979, toinen helvetin kova levy vuonna 1984, kolmas vuonna 1985 ja totaalinen isku tuli Valkoisen kuplan aikaan. Mieti tätä, pullukka!

------------

KOMMENTTI: Vittu Sehän tiedetään että vittu saa miehen hulluksi, mutta että tankomarkkinat... Pakko nousta vissiin kiikkuun kun viimeinenkin tukijalka pettää. Luulin että joku on sentään suomalaiselle heteromiehelle omaa ja pyhää, mutta ei. Teettekö seuraavaksi tangolevyn? Humppa kyllä menee kun sen esittää Eläkeläiset ja tanssimusakin jos esittäjänä on Martti Servo, mutta vaikea on tähän yhtälöön löytää Kotiteollisuutta... Eikä vieläkään löydy valikoimasta niitä pitkiä kalsareita. Kesäkin on ollut kylmä ja vittumainen... Vituttaa tämmöinen. Kenen on syy? Kysyy nimimerkki: "Saako toisen tontille rakentaa"

VASTAUS: Sinä saat. Nimittäin jollekin jättömaalle. Tangomarkkinoiden keikka oli muuten kovimpia koskaan. Ja muutenkin pesee kaikki rock-festarit, jotka nykyisin on vain Me Naiset -julkkisten näyttäytymispaikkoja. "Uuuh, tulin rokkifestareille, nyt menee tosi kovaa!" Mutta sitähän siun kaltainen paskahousu ei voi ymmärtää. Sie olet varmaan niitä, joka luulee, että hevi on tosi kovien jätkien musaa, eikä tajua sitä, että sitä kuuntelee lähinnä lapset.

------------

KYSYMYS: Heips sällit Kiitti nimmareista siinä Virittämön vieressä olevalla hotellin aulassa, kun kirjoititte niihin julisteisiin kans nimmareita. Onneks ehdin saamaan kirjaani. Se kuva jäi saamatta, kun Jouni livahti. Kukahan se toimittaja oli, kun otti teistä yhteis foton? Voisin kysästä siltä, jos liikenis yks kuva? Oon nimmarinkerääjä Salosta!

VASTAUS: Ole vaikka nimmarinkerääjä Norjasta. Mitä vittua siekin, iso ihminen, niillä nimmareilla teet? Ja minkä takia sie luulet, että me tunnetaan jotain paskalehtien toimittajia?

------------

KOMMENTTI: Jäljet pelottavat-biisi keikkasettiin mukaan!

VASTAUS: Tuo sie naises keikoille mukaan, ehkä sitten.

------------

KYSYMYS: Trrt! Omienne ja niiden yhtyeiden missä bändin jäseniä on vierailevina tähtösinä lisäksi mitkä on teidän Top 5 musiikkivideot?

VASTAUS: Tällä hetkellä tulee mieleen Mellencampin Paper in Fire, Bowien Hearts Filthy Lesson ja Cashin Hurt.

------------

KOMMENTTI: Moi! Teidän uusimmalla levyllä soiva Outoja aikoja- kappale sai minut kokemaan äärimmäisen oudon ja ahdistavan samaistumisen tunteen, vaikka ikää minulla on vasta reilu 20. Kylmät väreet. Olen otettu, kiitos!

VASTAUS: Huolestuttavaa. Muista lääkkeet.

 ------------

KOMMENTTI: muistakakaa se piru ja sen isoäiti coveri tehdä kiitos( miljoonasade ).vai vihaako hynynen saloa että ei voi pyytää julkasua... fat,ugly and live...kotiteollisuus

VASTAUS: Covereita saa tehdä ilman lupaakin. Luvan tarvitsee ainoastaan siihen, jos painaa sanat kansilehdykkään. Mut kuuntelin just yhden Miljoonasateen kokoelman läpi ja täytyy kyllä sanoa, että onneksi maailmassa on joku minuakin paskempi laulaja.

 ------------

KOMMENTTI: Tässä lomalla oli aikaa ajelle Mansesta Kilpisjärvelle ja takaisin. Kuuntelin teidän tuotantoa kokomatkan, pitkästä aikaa 2000km reissun ajan. Hulluutta on monenlaista ja onneksi Mansessa kai katkollekkin pääsee suht helposti loman jälkeen? Ei vais, hyvä reissu. Ja kiitos myös teille ja musiikillenne, tärkeä osa elämää!

VASTAUS: Jumalauta, jätkä on ollut suljetussa tilassa meidän musan kanssa! Tuosta pitäisi myöntää jo joku palkinto.

------------

KOMMENTTI: Moikka moi! hei mulla olis pien pyyntö, enkä usko että kerkeätte, mutta se merkkais mun mamille TODELLA PALJON. mun äitillä on synttärit 14.8 ja hän täyttää 40 vuotta ja mä oon pähkäilly mitä mä hommaan ihmiselle lahjaksi, jolla on jo kaikkea ja sitte tajusin. äiti on kuunnelut teijän musiikkia niin kauan kun jaksan muistaa, ja autossa istuessa tulee aina kotiteollisuutta, itse en ole suuri fani, mutta osaan noin 70% teidän biiseistä ulkoa, vain koska äiti... joten tässä olisi pyyntö olisiko mahdollista että voisitte jollakin tapaa onnitella äitiäni tänä päivänä, (puhelin soitto olisi mahtava) olen valmis jopa maksamaan tästä hyvästä! jos kiinnostaa jne ni ottakaa minuu eka yhteyttä ja kertokaa mitä mieltä olette ohessa kuva äidistäni ja veljestäni ankkarockista joskus vuonna nakki ja muusi ja kuva on otettu, kun te soitatte

VASTAUS: Meinaatko, ettei meillä ole mitään muuta tekemistä? Sitä paitsi miun puhelin on tällä hetkellä Saimaan syvyyksissä. Samoin kuin kavereiden numerot ja noin 50 biisirakennelmaa.

------------

KOMMENTTI: Hynynen, luin tuossa taannoin lehti jutun missä lyttäsit ihan asiaan kuuluvasti ohjelman vain elämää, itsekään en kyseisestä ohjelmasta pidä, minun mielestäni se on täyttä paskaa koko sarja, mutta ihmettelin vain sitä että kun te olette kuitenkin tehneet ne kaksi niin vitun paskaa sotakoira levyä, eikö sinunkin olisi ollut tästä syytä osallistua tähän vain elämää ohjelmaa, olisi ollut mielenkiintoista nähdä Hynynen itkemässä kun esim. Ismo Alanko laulaisi omaa versiotaan Eevan perintö kappaleesta, ja itse Hynynen laulaisi Ismo Alangon biisin vittu ku vituttaa.. Kannattaa harkita kun sua seuraavan kerran pyydetään siihen mukaan, ehkä minäkin alkaisin seuraamaan sitä sitten, ja houkuttelisin muutaman mimminkin katsoo sitä. Että semmosta.

VASTAUS: Mitä vittua minä hyötyisin siitä, että olisin mukana paskassa ja tuhlaisin aikaani? Vittu, mikä urpo. Mene vessaan ja runkkaa itsesi takaisin isäsi rukkaseen.

------------

KYSYMYS: Moro TAAS. Liittyyköhän tämä rumpulooppi + kitarointi kyhäelmäni jotenkin teihin, tuli vaan mieleen. Omaks iloks ja muitten suruks mie soittelen. Mökillä, ja saimaan-norpille. Kiven alla juu....vaan hieno biisihän se on. Miula ois edelleen lukematon määrä niitä riffejä, jos joskus herää kysymys mistä vitusta on kymysys.... ?? Kippis!

VASTAUS: Miksi vitussa sie luulet, että mie kuuntelisin jonkun korpihomon riffittelyä? Jätä miut rauhaan, saatana!

------------

KOMMENTTI: tarttis Äiree tuora sinnepäin lähiaikoina. Ikävoi teitä kaikkia.

VASTAUS: Mekin häntä, poikamme.

------------

KOMMENTTI: kiitos miitri kalsareista!

VASTAUS: Tästä mie en tiedä mitään. Miitri, mitä vittua sie oot taas hommaillut?

------------

KOMMENTTI: Terve! Täytyy laittaa putkimiehen pojalle vähän palautetta! Kirjoista tietenkin! Nyt ei jaksa niistä ja en mie kaikkia oo lukenu, mutta onneks miuta ärsyttää pienemmät asiat. Olin sitä mieltä muutama vuosi sitten, että suomalainen raskas musiikki on täyttä paskaa. Toki näitä suomalaisia bändejä tuli kuunneltua jo 80 – luvulla.
Teidän poppoon näin livenä ensi kerran Rock risteilyllä jokunen vuosi sitten. Tuttuja kappaleita oli ja niitä oli radiossa kyllä kuultu ennenkin, mutta ei ollu hirveen laajaa tietoa kappaleista. Se meni ihan perseellen, kun joku tuli länkyttämään ihan keikan alussa ja sitten siellä Europalla oli niin helvetin kuuma. Piti lähteä vilvottelemaan ja se meni vähän ohi. Rautiainen oli siellä kova. Täytyy sanoa, että hämmästyttävän kova uudella porukalla. Niskalaukauksen kappaleet on kyllä ollu miulle tuttuja aiemmin. Sitten mennään Korialle. Siellä oli 89-90 erilainen meininki. Ensi kertaa tuli käytyä sen jälkeen vanhoissa mestoissa. Siellä miusta tuli mies! Laiska paska. Välipuheissa tuli selväks, että oli siellä muutama muukin Pioneeri paikalla. Olen siis Kaalimaan kasvatti! Olin kyllä aika ylpee kotikylän äijistä. Paras esiintyjä perjantaina, enkä edes puhu lemiläisistä. Vittuilultahan tää tietysti tuntuu nyt. Lauantaina en ollu paikalla, että siitä päivästä ei voi sanoa mitään. Pirun hieno festarialue. Lappeenrannasta on vaikee ettiä samanlaista. Esiintyjien puoleen kaikki on varmaan ihan samanlaisia, mutta iso parkkialue lähellä ja paljon hienommat maisemat, mitä oli miun mielestä aikoinaan. Muurahaistenhan pitää käydä viskinsä juomassa autolla. Kotikylällä linnotuksessa. Vähän hillitympää välispiikkiä ja tehot oli miun mielestä vähän vaatimattomat. Muuten ihan ok! Ei kumminkaan kannata kotikaupungissa esiintyä kovin usein ja tähän asiaan ei lisää kommenttia tule! Nyt ei keksi mitään oikein vittumoista sanomista, eikä kyllä ole aihettakaan. Kyllä täällä karjalassakin näköjään osataan! Levyt pitää olla vinyylejä ja +-0 pitää kuulua keikoilla.

VASTAUS: Ja sinä kutsut tätä palautteeksi? Vedä vittu päähäs ja pakene vuorille.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys, Kalajoen keikkanne oli loistava. Hienoa nähdä, että korkea työmoraalinne ei vähene helteestä, pitkästä bussimatkasta tai ehkä hieman vaisuhkosta pohjalais-yleisöstäkään johtuen vaan veto oli TIUKKA. Pohjanmaalla sytytään näköjään hieman hitaasti ja ihmetytti, ettei paikka ollut läheskään täynnä?? Porukat ovat ilmeisesti festareilla tai mökeillään. Mutta setti oli tiukkaa tykitystä ja ennen kaikkea loistava biisijärjestys. "Kuolemajärvi" vielä ensimmäisenä teki pelin heti selväksi ja "Kivireki" on myös ollut aina suosikkejani. Kannatti tulla Keski-Suomesta asti katsomaan, sillä keikkakuntonne on kohdallaan. Erityisesti miellytti jälleen kerran valot ja miksaus, jotka loivat spektaakkelimaisen tunnelman mm. "Valtakunnan" aloituksessa. Kiitämme. PS. Ja se piti vielä mainita, että uusi materiaali kuulostaa myös hyvältä, mutta "Eevan perintö" oli hienoin yllätys.

VASTAUS: Tämä oli palaute.

------------

KOMMENTTI: Aivan helevetin mahtava setti eilen Kuopiossa! Päivän paras.

VASTAUS: En tiedä muista bändiläisistä, mutta mie olin kyllä harvinaisen hyvässä vireessä. Kiitos.

------------

KOMMENTTI: Jatkan tähän kun tavattiin Skanssissa turussa,en sinun valtaa ole viemässä,kaikki olen lukenut kuten isäni joka rintamalla oli ja elää vielä.Pidin sinusta.muista.Minä en pyydä kuin ole ihminen sukuasi kohtaan. Terv Ilpo hynynen Turusta.Menen märketille 26v,meillä keenit siellä ainoastaan naisia.?

VASTAUS: Mie en tajua, miksi kaikki Hynynen-nimellä varustetut urpot luulevat olevansa miulle sukua. Mie en ole ikinä kuullutkaan siusta. Jätä miut rauhaan.

------------

KOMMENTTI: Täytyy sanoa, että olin hieman skeptinen kun Aaltonen liittyi vakinaiseen, koska esimerkiksi keikoilla teidän kolmen yhteinen runttaus on timanttia ja ainakin mutu - tuntumalta tuntuu, että settilista pysyy suhteellisen samana, kun Aaltonen on remmissä. Olisi kiva jos esim. Saattoväki, Yksinpuhelu, Eevan perintö, Soin tai Kielletyn puun hedelmä saataisin haltuun myös uudella kokoonpanolla (Satavarma en ole soitatteko näitä jo ja pahoittelut jos soitatte. Itse en ole kuullut). Isompi vaihtelu settilistassa olisi poikaa, koska se on aina ollut teidän vahvuus. Toki ymmärrän myös sen, että reeniaika on ollut rajallinen. Ja vaikka onkin aivan liian aikaista sanoa huonolaatuisten youtube - klippien perusteella mitään, niin aivan perkeleen hyvälle kuulosti uudet biisit! Eli tervetuloa vaan Miitrille! Voimia ja tsemppiä levyn tekoon, vaikuttaa todella lupaavalta. Tammerfesteillä tuli myös koettua ensimmäinen Duo kummitusjuna - keikka ja oli kyllä mukavaa fiilistelyä, vaikka olitkin vissiin aika pieruissa. Eritoten Pappi puhuu oli hienoa kuulla livenä. Onko muuten kertoa mitään uutta / onko virallista tiedotetta tulossa lähiaikoina, että minkälaista materiaalia tuo kokoelmahässäkän DVD sisältää? Hyvää loppukesää, syksyn keikkoja odotellessa! Heti mokasin: Joo eli onhan ainakin kiellettyä puuta soitettu useasti Miitrin kanssa, my bad!

VASTAUS: ...ja Eevaa myös. Jätkä on amatööri. Skarppaa, pullukka!

------------

KOMMENTTI: Hei, Jouni! Pitkästä aika olin taas kuuntelemassa Kotiteollisuuta Rakuunarockissa Lappeenrannassa, Oli erittäin kiva, kiitos! Valitettavasti meidän oma Metsatöll ei vaikuttanut tällä kerralla ollenkaan... kuiva ja vähän energiaa... Sääli, että niitä esitetään kun Viron parhaita.. kun täällä on paljon, paljon kiinostavampia bändeja.. Mutta, Kotiteollisuus on aina paras! Stam1na myös..Tsemppia ja odotamme teitä aina Tallinnaan!

VASTAUS: Oih, ihania terveisiä Tallinnasta! Kiitos.

------------

KOMMENTTI: nuorempi Koponen tarjoo savusaunan varkaudenHarjuralla

VASTAUS: Ja miksi luulet, että se meitä kiinnostaisi?

------------

KYSYMYS: Tuleeko tänä vuonna Koti-Viikate-Teollisuus yhteiskeikkoja ? Milloin on tulossa uusia tuotoksia levykauppoihin Kotiteollisuudelta ?

VASTAUS: En mie tiedä, mie olen täällä vain töissä.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitos Kalajoen keikasta. Oli kerta kaikkiaan tiukkaa toimitusta alusta loppuun. Sinkkosen tiukka rumpalointi jäi eritoten mieleen. Uusikikin biisi kuulosti hyvälle.. Myös hieno live versio raskaat veet taide teoksesta. Porukkaa nyt olisi voinut olla enemmänkin, mutta hienosti veditte pienellekkin porukalle täällä pohjanmaalla. Kiitos,

VASTAUS: Ei, kyllä meillä on ollut tapana, että pienemmälle yleisölle soitetaan vähän paskemmat keikat.