Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7.4.2014
------------

KOMMENTTI: vaikken asukkaan Tikkalassa. tunnen <<<<<<<<hongiston "" dokattu liikaa" Tohmajärr mvi 4ever ja kaiken lisäks tuonen koivuista en voi laskea irti...sama ku kummisetä aikoinaan miksas broadcastia....paskaa tulee mutta molemmat on siinä Silti hieno piisi oon sanonu Jannelle

VASTAUS: Tässä viestissä oli Tikkalan miehille ominaista selkeyttä. Googlettakaa "hulluus", ja ensimäisenä tarjotaan Tikkalaa.

------------

KYSYMYS: Kuuleppas herra Hynynen, kyselisin sellaista asiaa, että vaimoni veli on menossa vihdoin ja viimein naimisiin ja hän on aika helevetin kova hevimies, ja soittelee kannuja aika kovaa. Olisiko mitään mahdollisuutta päästä polttareissa toteuttamaan jotain lava juttua/ mitä vaan vetää biisi kanssanne tai vastaavaa? Polttarit olisi kesäkuussa. Tai jos keksit jotain vastaavaa/yllättävää otetaan ideoita vastaan.

VASTAUS: Just. Eiköhän neljä urpoa lavalla riitä.

------------

KOMMENTTI: Vastauksia viime kerralla: Hulluus, hulluus! Onko jotakin outo juomavedessä? Haluaisin vain sanoa, että en kirjoittanut tuo englantilainen viesti. Koska: Minä en ole tavannut koskaan sinua, vaikka olen käynyt Suomessa katsoa Kotiteollisuuden keikat monta kertaa. Siis, (please, please ,) älä minua syytä. Kiitos.

VASTAUS: Neiti taitaa nyt sotkea bändit keskenään. En muista tehneeni tai nähneeni tuollaista palautetta.

------------

KOMMENTTI: hynynen perkele, nyt ens kesänä sitten myö juostaan, sie ja mie, miulta jäi silloin välliin se täysmarathooni mut nyt ttuli hynysestä epä-å'jä, ja ps ossootko ees sooloja soittoo, mie ossoon vasemmalla ja oikeella

VASTAUS: Minä olen aina ollut sitä mieltä, että jos joku "kehuu" osaavansa soittaa sooloja, se kertoo erittäin väärästä asenteesta. Sitä paitsi mitä hienoa vinguttelussa on? Homojen ja narsistien hommaa.

------------

KYSYMYS: Anteeksi häiriö mutta olisiko mahdollista jos voisit onnotella mun puolisoa synttäreiden johdosta...Hän on suuri fani ja oli myös teidän maailman loppu musavideolla varmaan muistatkin hänet...Kiitos... p.s. jatkakaa samaan malliin

VASTAUS: Joo, ilman muuta. Eihän miulla muuta tekemistä ja omaa elämää olekaan.

------------

KYSYMYS: Kysyysin notta mikähän saattaas sopia pienelle immeeselle musiikiksi kun lukee Mies katoaa kirjaasi? Perkeles kännis sitä sitte yritin panteran kans lukia (jonka luulis sopivan vaikka masturbaatioon) ja ei toiminu...

VASTAUS: Kokeile Rölliä.

------------

KOMMENTTI: Tervetuloa Voisalmeen. Jos pihalle kuulluu trumpetin ääntä, se oon mie. Ja jos sie erehdyt tarvitsemaan trumpetinsoittajaa, niin viestiä vaan. Tai ääntä kohti.

VASTAUS: Jos pihalle kuuluu trumpetin ääntä, haen haulikon.

------------

KOMMENTTI: Toivottavasti alatte oikeasti vetään Valkoista Kuplaa livenä, tää on naula päähän. Pakko sanoa et aivan helvetin legendaarinen silta-kertsi, tätä olis mukava huutaa kännis teidä kaa, tää on sitä eeppistä stadionrokki-tyyliä nääs. Tähän pystyy Suomalainen samaistuun. Tosi hyvin sovitettu KT-tyyliin, vois uskoo et oma biisi, sanoja myöten. Ja ennenku valitat perseennuolennasta nii tuu antaa ensin. PS. Ei vitussa Hynyne soittanut loppupään sooloa iha ite?

VASTAUS: Karmilan soolo se on. Mut mie soitin sen biisin bassot ja muut kitarat. Hongisto oli kupilla.

------------

KYSYMYS: http://m.youtube.com/watch?v=u5iFZmmBBy4 tein tälläsen coverin kaiholasta, ja ajattelin kysyä mitä pidätte. Ja muutes Selkäranka ja Kultainen vasikka on aivan helvetin hyviä kappaleita

VASTAUS: En kerkeä/jaksa käydä kuuntelemassa. Tiedän kyllä miten se biisi menee.

------------

KYSYMYS: Duo Kummitusjuna Hynynen & Aaltonen...kiva juttu, että Nurmekseen tulette, mutta mutta.... Miksi ette tulisi myös Lieksaan? Tänne pieneen pahuuden kehtoon....Niin ja mistäs kautta tätä kokoonpanoa voi kysellä soittamaan baariin? Hynysen sähköpostiin viestiä laittamalla...vai?

VASTAUS: Meillä on keikkamyyjä.

------------

KOMMENTTEJA KEIKOISTA: Kiitokset Turun keikistä, feng shuit kohdillaan.

hyvä keikka helsingissä tykkään

Hittolaine mikä Amarillon keikka!!! Tiivistä, hikistä ja laadukasta (seuraa ainakin!) oli vallan!!! Kiittää erturivin tykistö. Kiitos Jari Taivaankaunis biisistä ku pistit toiveeni toteutukseen. Loistavaa, pitkä setti oli, sehä oli vaan lisää plussaa! Mitä nyt vähä Hongisto "lauteilla" kävi istahtaa = takamus miltei miun ja vieruskaverini naamassa ja meinas millo Jannen ja millo Miitrin soitin olla myös naamassa. Ihquu ja ihanaa oli, musiikin kantava voima ja sillä taas jaksaa pitkälle!!!!! KIITOS!!!!

VASTAUS: Kiitos näistä. Turun keikka oli yksi kovimpia tekemiämme keikkoja koskaan, Helsinki oli vitun kova ja Joensuu oli sinne päin.

------------

KOMMENTTI: Terkkuja Joensuusta! Ootte tulossa. Katotaan kestääkö kunto. baari ihan persiauksesta mut yritämme tulla. (Porttari oli viimeks jo peruttu minkä itse pyysin;) Oon aika fani ja 70 luvulla kans syntyny. Kiltihkö tapaus anyhow. Maideniä,Moottoripäätä ym keikkaillu sen sata kertaa. Sen verran vituttaa kun oon rumpali 10 vuotiaasta asti ollut ja kavereina huippukitaristeja ja bassomiehiä et olis pari biisiä jotka saisitte päästää ilmoille jos passaa kun mie en niitä enää panttaa tai osaa tehä: Alkaa näin: Pojat Baariin kipittää kun Muijat Meille ipittää, on se erinlaista jos elää ilman naista.. Helvetin hyvällä soololla vai riffillä mut palikkamies ei tiiä. Voisin hyräillä ja ainut biisi minkä osaan kitaralla. Toinen on Hot Metal mut toi menis ja parit riffit päälle jos kiinnostaa? En ole rahan perässä vaan ajattellin et se vois olla julkaistavan arvoinen kappale. Jos tulee rahaa niin tehdään Matti Nykäset. Äijä on kyllä Äijä! Hyvä kun vaimoke kestää omaa letinkasvatusta, Mitä parhaimmin biseshohven Terquin PR. Ainiin ja ne kuuluisat loppu ps: Palataan astialle jos tarvetta. Voin jonkinmoisen videon laittaa sävelistä mut pitäis kysyä melkein Sakulta (ei bissemerkki vaikka juokin lootan päivässä toisinaan;) mut ammattilainen, treenaa vähintään pari tuntia/pv, ite on joku paska rumpali/huutelee sinneppäin;) Tuuppa tuppaan jos joudat joskus. Se Oli se Vettemies, jns otettiin joskus fotoakin. Tukka on vaan metrin pidentynyt.. Uskon et Teistä on kysyntää, Meil olis Hotel Juliekin ja muutama paikka Espanjassa missä soitella, elä ota vaivaks tätä viestiä. Ammattilaisethan ei tee niin. Morjens ja Ystävällisin Terveisin sekä kiitoksia Siun loistavasta huumorista, ihan kympillä mukana! (apartamentos.fi, hostal nevada tai hoteljulie.com ym löytyy ilmaista majoitusta tarvittaessa jos b- luokka kelpaa jns-Malaga)

VASTAUS: Vilpittömästi toivon, että tämä viesti oli vitsi. Mutta luultavasti ei ollut.

------------

KOMMENTTI: Tulisuudelmassa; hyi hitto mikä mestan nimi! Mut olen pitkäaikainen musiikkinne suurkuluttaja ja käyn keikoillanne säännöllisesti.. Tiedän et teitä ei paskaakaan kiinnosta toiveet biisien suhteen keikoillenne, tuon silti esiin pari biisiä, joita en ole keikoillanne kuullut (ainakaan muista kuulleeni) ja ehdotan et vedätte ne tuol Tulisuudelmassa (yök). Biisit ovat siis Loveen langennut ja +-0. Mun vajaa 4-vuotias poika kuluttaa myös musaanne rankasti, niin rankasti että siskoni epäili ettei se ole soveliasta iltamusiikkia tuon ikäiselle! Poikani on armoton Sinkkosfani! Aina matkimassa ämpäreillään Sinkkosta: "kato iskä, Sinkkonen mättää näin". keski-ikäinen stadista (mikä ikä se lie sit onkaan..)

VASTAUS: Se on just se ikä, jolloin ei osata puhua enää mistään muusta kuin lapsista ja siitä, miten hassuja ne muka ovat. Eikä ketään kiinnosta kuunnella.

------------

KOMMENTTI: Se on terse sinne! Joensuun Amarillossa 28.3.14 keikka.. ei perhana, sehä on jo HUOMENNA!! Tää on Sinkkoselle: onks mahollisuus upottaa seuraavat tai joku noista ees biisisettiin? TAIVAANKAUNIS Ko. biisi on miulle iha pirun henkilökohtanen biisi mm. sen kauneuden, sanojen ja sävelen takia. Lisäks se kertoo paljo iha ku omasta elämästä. "Maailman harmautta kukaan ei puolestani väritä", on mahtava sanoma, sen ku muistas joka hetki. KÄDESSÄNI On ehkä sitä parasta vanhempaa teitä Musiikki se on mikä voimia antaa ja siitä niitä saa yhä enemmä ja enemmä, kyllä kuulo on ihmisen yks paras elämän lahja. Hynysellä muutto ja varmasti senki kaa härdelliä, perskules ku on ukko nii töissää jo varattu muute suosoittelisin pirun hyvvee työmiestä.Mut toivottavasti keikoilla jaksatte olla, ettehä työ viel nii vanhoja oo ettei jaksas, työ iha ku pikkuiset pojat, iha ku pääsee kotoa pois leikkimää ja koettelee rajojaa Kaikkee hyvää teille ja ihan älyttömästi niita kuuluisia jaxuhaleja yhä, kevättä rintoihin ja mieleen! Nii ja mahtawata, että Miitri on remmissä nyt kokonaisvaltasena jäsenenä, se oli aikas aavistetavissa jo viime vuonna että ehkä se teille "tulee". Mie alan paneutumaan pakkaus ja siivous operaatioon. Tsempit!!!

VASTAUS: Jos te haluatte laittaa Sinkkoselle biisitoiveita (Sinkkonen siis tekee oikeasti meidän keikkasetit), niin laittakaa ne sille suoraan. Ei se näitä faniposteja lue. Mutta vihjeenä voin kertoa, ettei se toiveista välitä. Ei meidän eikä teidän.

------------

KOMMENTTI: Niin hyvässä kuin pahassa. Torilla tavataan....Hallituksen päätösten kumoamiseksi. Miten olisi? Jos kerrankin laitettais vastalause, eikä mutistais kahvipöydis?

VASTAUS: Minunko sekin asia pitäisi tehdä? Koittakaa nyt, perkeleet, uskaltaa tehdä jotain ihan itsekin. Mut ettehän te kerkeä, kun illalla tulee Tähdet, tähdet, tai joku muu asiaohjelma.

------------

KOMMENTTI: https://www.youtube.com/watch?v=KORVJJN4bjM oiskoha tiedänkin aika ottaa kunnon soittajia?

VASTAUS: Varmaan taas joku hurjan hassu YouTube-linkki. Arvaa onko miulla aikaa/kiinnostusta käydä katsomassa jokainen linkki jonka saan? Olkoon sitten tutun tai tuntemattoman laittama.

------------

KOMMENTTI: Mukavaa nimipäivää

VASTAUS: Kiitos, äiti.

------------

KOMMENTTI: vitun feissari kyselee tunnetko henk.kohtasesti. no en mutta on kaikki levyt ym. ja soitan skittaa ja luen soundia..

VASTAUS: No, se ei meistä ystäviä tee.

------------

KOMMENTTI: Tie mulle näytä Amarilloon... ...tai kohti outoja aikaja. Kuumat oli lauteet Amarillon eturivissä. No, ainakin Jannella...Ai mie oon se perkele, joka käskee naimaan ja silleen. No kieltämättä panisin. Muuallakin kuin siellä heinäladossa... Kiittää hän hikisestä keikasta.

VASTAUS: Kovin näytti tissivako hiestä kiiltelevän.

------------

KYSYMYS: Ei teitä Porispereen ole pyydetty elokuussa? Voisitte kyllä tulla, oli pyydetty tai ei...

VASTAUS: Miksi vitussa?

------------

KYSYMYS: Moi, koskas tuutte Hämeenlinnaan Sirkukseen keikalle? Ja onko Viikatteen poikien kans tulossa mitään yhteistyötä? Heinäkuussa viimeistään nähdään Wanaja festareilla. kiitokset Jäken keikasta, pikkasen myöhässä tulee.. Komeet oli paidat ja miehet, muutenkin oli loistava keikka.

VASTAUS: Ollaanko me muka Wanajassa? Epäilen.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni, Tervetuloa keikalle pikkukyläämme Raaheen! On teitä odotettukin...saadaan jotain liikettä edes tännekin päin. Mulla olisi tässä pienen pieni pyyntö sinulle ja pojille,please! Olen saanut elämäni suuren rakkauden haaviini, tosin tämän vonkaleen väsytys on vieläkin käynnissä ja rapaa lentää välillä melko lahjakkaasti. Jollei muuten, niin hylättyjä kiimasia kissoja saa hätistellä kynsin hampain ympäriltä Tämä kylän tavoiteltu ja haluttu poikamies on minua 21 vuotta vanhempi ja yhteistä nuottaa on vedetty nyt jonkin aikaa. Jorkke on tosi kova Kotiteollisuus-fani ja luulenpa, että myös vanhimmasta päästä rokkaavista kuuntelijoistanne. Toivoisinkin sinua, jouni,hyvän suuvärkin omaavana vähän kannustamaan tätä suomalaista umpiniskaa vähän ripeämpään tahtiin toimimaan ja unohtamaan iänikuinen analysointi suhteestamme. Toiveeni olisi, että Raahe-keikalla omistaisit Jorkelle biisinne: Mennyttä miestä Pikaisiin tapaamisiin, P.S. Jorkke on kova kotirumpali ja niitä rumpuja soitetaanki vain alasti eli tervetuloa jatkoille, jos kanttia piisaa...

VASTAUS: Miksi vitussa sie luulet, että mie haluaisin nähdä jatkoilla alastoman, hikisen miehen soittavan rumpuja? Ja miksi sie luulet, että mie haluaisin saman hikisen läskin kanssa puhua parisuhteesta? Käsittämätön toive.

...JATKUU: Hei, Tarkastelin tässä vanhaa sähköpostiosoitettani ja huomasin, että sitä oli käytetty luvatta. En tiedä onko kyseessä kaverien ylimenevä mauton aprillipila tms. mutta Todellakin asiaton ja paikkansapitämätön. Kyseessä oli Raahen keikkaanne koskeva toivekappale, jonka voitte Tämän viestin myöten jättää huomioimatta.

VASTAUS: Kyllä nuo biisitoiveet jää huomioimatta muutenkin.

------------

KYSYMYS: Tervehdys! Semmoista kyselisin, kun tuolla päiväkirjassa kerroit Duo Kummitusjunan soittavan vähän harvinaisempia kappaleita ja varsinkin sellaisia, joita ei olla pitkiin aikohin tahi koskaan soitettu yleisölle, niin mitä biisejä nyt olette sitten vedelleet Miitrin kanssa? Pappi puhuu ja Syli siellä taidettiinkin mainita. Onko muita harvinaisuuksia kuultu? Kiitos.

VASTAUS: Kuurankukka ja Sydän hakkaa bumtsibum.

------------

KOMMENTTI: Hello, I would like to introduce you the Czech agency In Motion Agency that takes care about the promotion of rock and metal bands. We write press releases and we send them to the Czech and Slovak music media. In this way you can inform the Czech and Slovak fans about your actual happening - for example releasing a new CD, singl, videoclip, tour, etc. We offer low price and friendly cooperation If you are interested we will send you more info. Thank you. Best regards!

VASTAUS: We´re not interested.

------------

KYSYMYS: ootteko soittamassa viikonloppuna nurmeksessa

VASTAUS: Hän on nero. Jos baarin ovessa lukee niin, ja jos meidän kotisivuilla lukee niin, se tarkoittanee, että me olemme siellä. Tai olimme.

------------

KYSYMYS: Hello! En tiiä saiskos tälleen viestii pistää mut aivan sama. Oottekos työ millon lahteen päin tulossa?

VASTAUS: Just ajettiin siitä ohi. Kovaa.

------------

KOMMENTTI: Greetings from Mexico!!!

VASTAUS: Why?

------------

KYSYMYS: Mites herroihin kolahtelee orkesteri nimeltä Paradise Lost (lausutaan paradise lost)? Shades of God ja Icon -levyt oli kovia joskus 90-luvun alussa, mutta koko 2000-luvun tuotantohan onkin täyttä rautaa. Jotenkin on samanlainen tunnelma kuin KT:n levyillä.

VASTAUS: Onko? En ole koskaan kuullut biisiäkään, mutta pitänee tutustua. Janne Hynynen ja Lappeenrannan Levykauppa Äx, pistä tilaukseen!