Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

15.3.2014
------------

SYNTTÄRIONNITTELUJA 1: Hyvää syntymäpäivää! Jouni!! Hi! How are you? My last goal is go to Finland to see your Live. I miss you! I hope that you still remember to me. If I can get e-mail from you, It's makes me so happy!

2: Paljon onnea Jouni! Me täs kelattiin piirtävämme jonkun hienon piirustuksen, mut meille tuli vähän kiire ja ei sitten ehtiny tekee sitä. Haluttiin kuitenki toivottaa hyvää syntymäpäivää.

3: Osanottoa pääholistille vanhenemisen johdosta.

4: Hyvää syntymäpäivää jounille!

5: Hei mussu! Olen taas vajaan viikon myöhässä onnitellessani miestä syntymäpäivän johdosta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Eli rutistus ja suukko sinne suuntaan! Aloit pyöriä mielen päällä viime yön unen jälkeen ja lähdin koneelta tarkistamaan syntymäpäivääsi. Kuukauden vielä muistan oikein, mutta päivä ei pysy muistissa... On tässäkin fani. Remmiä sietäs antaa... Enää kahdeksan piinaavan pitkää viikkoa niin näen rakastamani bändin jälleen pitkästä aikaa! Esivalmistelut aloittelen jo nyt hyvissä ajoin, että saan taattua teille miellyttävän vierailun pieneen, lannantuoksuiseen pitäjäämme. Joukkiollenne kelvannee lihapitoinen ruoka, ettei aleta hifistelemään vegepuolelle? Ja juustotarjotin takahuoneeseen perinteisesti, eikö? Omasta pussista sitten kaikki muu tarvittava tulee vielä kaupan päälle tottakai. =) Notta nähdäänpä sitten Pääsiäisen aikaan täällä, otan teidän avosylin vastaan kun ikävä on taas niin mahoton, ettei meinoo housuissaan pysyä! Terkkuja muillekin osapuolille. En jaksa (onneksesi) kirjoittaa tämän enempiä, tuli nyt tärkeimmät asiat tässä, lyhyestä virsi kaunis. Ja sehän olisi sanomattakin selvää, että rakastan teitii niin maan perkeleesti, oi elämäni sulostuttajat, miehet Karjalan! Voikaatten hyvin ja palataan asiaan 58 päivän päästä...

VASTAUS: No jopas. Itse juhlin synttäreitäni Anal Thunderin keikalla. Oli kai paskaa musaa, kun pää kipeytyi ja laatta lensi ensimmäistä kertaa vuosikausiin.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Täytyy sanoa, että asiallinen ja elegantti kirjaston täti löytää kerta toisensa jälkeen uusia puolia itsestään teidän keikoilla. Parin viikon takaisilla keikoilla meno oli suorastaan raivoisan riemukasta. Tietäisitpä vain, kuinka monesta kohdasta on menty eteenpäin teidän musiikin avulla. Ja mennään jatkossakin.

VASTAUS: Ainoa mikä ei mene eteenpäin on meidän musa.

------------

KYSYMYS: Koitampa kysyä jotain järkevää, kun en nykyään jaksa ees lukea näitä saatanan tyhmiä kysymyksiä, vaan luen nykyään vain vastaukset.. Mistä sen inspiksen saa näihin hyviin biiseihin ja sanoituksiin? Minusta kun suunta on ollut vain ylöspäin ja näihin on tullut sopivan aikuismaista kulmaa ja pohdintaa joka ei tyhmimpiin faneihin varmaan edes mene läpi kun järki loppuu kesken? Eli mikä se motivoi tekemään urpoille näin hyviä biisejä?

VASTAUS: Se, että saa vastailla näihin ihaniin kysymyksiin.

------------

KOMMENTTI: "Hynysen terapiaa"... kuuntelussa (toista kertaa tänään menossa) Mies katoaa äänikirja. Samalla nyös upottelen käsiä taikinaan, herranjumala mikä yhistelmä!! Sämpylöitä kera Hynysen äänen. Voikohan enemmän auttaa vitutuksen taltuttamiseen? Toimii, ainaki täällä!!

VASTAUS: Kokeilehan käsiä hameen alle.

------------

KOMMENTTI: Moi! Tässä olisi tämmöinen "taidetta ilman aivoja" aikaansaannos.... Taisi olla 2012 kun "Sydämeni Waltiattaren" kanssa näimme keikkanne Hämeenlinnassa Wanajafest-festivaaleilla ja tuolloin alkoi itää visio siitä, miltä näyttäisi Kotiteillisuus 50-vuotis juhlakiertueellaan..tyyliin "non-Rolling Stones"..tämä idea jäi mielipuoliimme muhimaan ja kun nyt satuitte olemaan yhtä aikaa kanssamme Radio Rock-risteilyllä niin jalostimme ideaa ja lopulta sain sen paperille asti..ajatuksena ojentaa tämä sinulle korkeimman omakätisesti..teillä ei sitten kuitenkaan mitään ns.nimmari-keikkaa ollutkaan (minkä toisaalta ymmärtää hyvin) ja näin säästyit tältä traumaattiselta kohtaamiselta..no, Hongiston tyylikkääseen urheilija-nuorukaisen kehoon kyllä törmäsimme Tallinnassa pariin otteeseen...joka tapauksessa tässä tämä nyt olisi...toivottavasti..meikäläinen kun on näiden sähköisten viestimien käytössä varsinainen urwelo...

VASTAUS: Kuva tuli läpi, kiitos. Ehkä käytän sen joskus Facebookissa tai jotain.

------------

KOMMENTTI: Se et Appendixii veditte. oli pelkkää plussaa...

VASTAUS: Eiku, se oli Appendixia.

------------

KYSYMYS: Millon Kotiteollisuus tulee karjumaan Kuusankoskitalolle?

VASTAUS: Anna yksikin hyvä syy.

------------

KYSYMYS: Moi, mitäs äijälle kuuluu? Oon sun kova ihailijas, joten hyväksytkö kaveripyynnön?

VASTAUS: En.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni, ota mut kaveriks, pliis! Kotiteollisuuden musiikki on aina koskettanut mua syvään sisimpään!

VASTAUS: Tunnenko minä sinut? Tai sinä minut? Jos vastaus molempiin on ei, niin ei me voida olla kavereita. Eikös tämä ole aika selvää?

------------

KOMMENTTI: Loistava valkoinen kulpla cover. Kiitos KT Eput on rautaa!!

VASTAUS: Perkele, pitääkin pummata se levy jostain. Kukakohan sen julkaisee?

------------

KYSYMYS: http://www.youtube.com/watch?v=RdX-swN9Tw8&feature=share&list=UUPO6H0FRuDTTk7LYkeBT8ig&index=2 Suamenlejjona - Älä käy mulle uppooko kt-miehiin kappale?

VASTAUS: Luulen, että et halua kuulla rehellistä vastausta.

------------

KYSYMYS: onneksi olkoon myöhästyneistä synttäreistä milloin teiltä tulee uutta musiikkia? hei voitko lähettää mulle pari pipoa sun nimmareilla? oon ollu pitkän aikaa sun fani sä oot aivan ihana mä kuuntelen koko ajan teidän musiikkia se on niin hyvää yhtä hyvää kuin on aina ollutkin kiitos

VASTAUS: Onhan siulla omakin pipo. Ootko antanut kenenkään silitellä sitä?

------------

KOMMENTTI: Kuuleppas hynysen jouni! Miksi vitussa ei ole ollut keikkoja Rovaniemellä aikoihin, eikä näillä näkymin tule olemaankaan, joten nyt se peukalo pois perseestä ja raahaat kotiteollisuuden tänne rolloon, sillä on niitä teidän faneja myös täälläpäin ei mulla muuta kiitos

VASTAUS: Vanha suomalainen sananlasku kuuluu: Mieluummin peukalo perseessä kuin keikka Rovaniemellä.

------------

KOMMENTTI: ai seppo räty!!! äijien äijjä!!!

VASTAUS: Äijyys on ainoa asia, mitä elämässä kannattaa tavoitella. Ja se, että voi laulaa artisteille demolauluja.

------------

KOMMENTTI: morjens tuo tänään näkemäni http://www.soundi.fi/uutiset/mita-ihmetta-jouni-hynynen-mm-jonna-tervomaan-sini-sabotagen-nylon-beatin-ja-aikakoneen soundin uutinen oli kyllä varsinainen yllätys. Täytyy sanoa että on tuo kyllä aika vitun hienoa duunia ja kuinka monessa proggiksessa olet ollut mukana demolaulajana. moni sitä ei varmaan usko vieläkään. katsoin tuota videota ja odotin että koska tulee "vitsi vitsi" mutta pakko se oli uskoa mitä kuuli ja näki. mieleeni tuli samantein että nyt on kyllä pakko kirjoittaa hynyselle kuinka asenteeni sinua kohtaan on muuttunut kertaheitolla, jossain vaiheessa kuvittelin, että olet vaan muuttunut rahan perässä juoksevaksi kusipääksi mutta kyllä jostain syystä klikkasin itseni tuon videon jälkeen lukemaan kotiteollisuuden päiväkirjaa kotisivuille. ja mahtavat naurut siitä aikaan sai täytyy heti bongata seuraavalle keikalle kun kohdalle tulee... ehkä tämä kuulosti hieman homolta mutta kaikella kunnioituksella kiitos ja kumarus. taiteilijaa ihaillen jatka samaan malliin. entinen ja nykyinen fani

VASTAUS: Ai saatana, kyllä! Vaikea sitä on itsekään uskoa. Pitääkin mennä tästä laulamaan parit Sini Sabotagen demot.

------------

KYSYMYS: Moi, kattelin tässä videon, jossa kuulin sinun demobiisejä ja ne olivat iha kuunneltaviakin eikä sellaista poppipaskaa kuten yleensä. Joten saisinko edes jostain niistä kokopitkiä versiota? :D Ps. Voin maksaa mut kerro sit millä maksan? Rahaa? Huoria? Viinaa?

VASTAUS: Olet ilmeisesti ymmärtänyt jotain, mutta palkkiot eivät silti houkuttele. Naisia en tarvitse, viinaa saa kaupasta ja raha ei oo mun valuuttaa.

------------

KOMMENTTI: Paskimmat puujalkavitsit sivun innoittamana: Mitä Hynynen teki kun katsoi peiliin? Nauroi partaansa

VASTAUS: Kuten noista kahdesta aikaisemmasta kommentista kävi ilmi: huumori on kovin vaikea laji.