Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

16.1.2014
------------

KOMMENTTI: Te saatte aikaiseksi helvetin hienoa musiikkia. Minusta tuntuu, että välillä laulatte/soitatte/tulkitsette jopa mystistä aihetta, miehen tunteita (jos niitä on). Tai ainakin minun. Oma paatti ajoi karille (ilmeisesti) mystisessä 7 vuoden rajapyykissä. Tässä myllerryksessä teidän musiikki on auttanut miestä mäessä todella paljon. Muija lähti ja vei mennessään mikron, pyykkikoneen ja sängyn. Ja tietysti astiat, mutta niillä nyt ei niin ole väliä. Meinasin ryhtyä ryyppäämään oikein urakalla tätä hommaa pois päiväjärjestyksestä, mutta valitsin sen sijaan "Tomusta ja tuhkasta"-albumin (ja oikeastaan kaikki muutkin). Kiitti Jouni (ja kaikki muutkin, Jouni siksi että sun sähköpostiosoite oli ensimmäisenä sivuilla enkä jaksanut lukea pidemmälle) siitä, että olette niin helvetin kovia jätkiä kertomaan, miltä minusta tuntuu. Ei sitten tarvitse kysyä herra Glenfiddichiltä vastauksia. Ette te tosin ihmistä aivan täysin ole onnistuneet viinapirulta säästämään, mutta lapaset on edelleen kädessä. Tätäkin kirjoittaessani olen pöhnässä. Teidän näkemisestä pitäis taas maksaa jotain, kunhan joku maksais teille, että pääsisin näkemään. Ei ole sivuilla keikkoja tulossa. Ette taida olla kovin kaukana huoran ammatista, ja talouskurimus kai se laulu- ja soitto-orkestereihinkin iskee. Tehkää nyt kuitenkin keikkaa, voin tulla vaikka pidemmällekin, kun ei ole naista haittaamassa harrastuksia, eikä ole niin väliä kenen kotiin sitä menee yöksi. Sori jos on kauheasti virheitä, olen nauttinut vähän alkoholijuomaa. Tuskin häiritsee. Toinen PS. Koska Hynyselle pitää jostain kumman syystä aina vittuilla, toteankin hänen olevan todella hieno mies. Ihan vain siksi, ettei kenellekään saa vittuilla. Se on rumaa. PPPS. Kertokaa vaikka Timo Rautiaiselle, että se on mulkku. Sille ei vittuilla yhtään niin paljon kuin teille. PPPPS. Ja nyt vissiin nukkumaan niin ei tule enempää tyhmyyksiä kirjoiteltua. PPPPPS. Tulipas helvetisti post skriptumeita...

KARMILA: Keikkoja on sitten keväällä taas, ei niitä hullukaan tee putkeen koko ajan. Mitenkä muuten talouskurimus iskee huoran ammattiin?

HYNYNEN: Mikko, aika rajusti. Tilit ja pussit on tyhjinä.

KARMILA: Ja seuraava levyhän heijastelee sitten Jounin nykytunnelmia, jotka ovat hyvinkin riemuisat. Hemmo teki juuri oikein pitkän tutkimusmatkan Karibianmerelle ja seuraava lätty onkin 100% autenttista reggaeta!

HYNYNEN: Hyi vittu, ei varmasti ole! Kuvittele Jari soittamaan reggae-komppia. Tai minut. Hongistosta ei kannata edes puhua.

------------

KOMMENTTI: Terve Nyt on uusinta levyä kuunneltu monta kertaa ja pakko todeta, että se on hyvä. Kiitos teille tästä. Ja hyvää joulua.

KARMILA: Levy haltuun hitaasti mutta epävarmasti. Hyvää laiskiaista!

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Oikein hyvää lomaa ja hyvää joulua! Täällä riemuitaan siitä, että keikkatauostanne ei tulekaan niin pitkää, mitä jossain vaiheessa oli ajateltu, vaikka varmasti tarpeeseen tauko teille tuleekin. On vain tosiasia, että sellaiseen teeskentelemättömään, aitoon ja rosoiseen livekeikkatunnelmaan ei muiden keikoilla pääse, mitä teidän keikoilla aina pääsee kokemaan. Iso kiitos siis teille musiikistanne ja oikein hyvää tulevaa vuotta!

KARMILA: Keikkatauko on kuitenkin niin pitkä että Hongisto rakensi pizzauunin saadakseen käyttää bassoaan edes johonkin.

HYNYNEN: Sehän olis oikea käyttötapa sille muutenkin.

------------

KOMMENTTI: Elettiin herran vuotta 1945. Oli jouluaatto, jolloin tapana oli juhlia kauan sitten eläneen juutalaisen syntymäpäivää, vaikka sitä ei ole koskaan todistettu oikeaksi. Mutta tuona jouluaattona tapahtui jotain todistetusti merkittävää. Toinen maailmansota oli saatu sodittua ja elämä oli palaamassa ennalleen, sodan jälkeisen jälleenrakennuksen aika oli tullut ja elämä palautui pikku hiljaa uomiinsa. Tuona jouluna Ian Fraser alias Lemmy Kilmister syntyi tälle planeetalle ja siitä lähtien musiikin historia meni uusiksi. Pikku Lemmy katkeroitui sotilaspastori-isänsä jätettyä perheensä ja tuosta vihasta kumpusi suuria tunteita, jotka Motörheadin levyiltä ovat kuultavissa hienoin riimein ja riffein. Juhlikaamme siis jälleen todellisen joulunajan lapsen, joka todistettavasti on syntynyt jouluaattona, syntymäpäivää ja kohottakaamme Jack Daniels- ryyppy Lemmyn kunniaksi. Merry Lemmy! Kauan eläköön tuo vanha syyläposki!

KARMILA: J.D. on outo juoma, liekö viskiä laisinkaan. Senkö takia en muista mitään joulusta 1945?

HYNYNEN: En jois bourbonia, vaikka aseella uhattais.

------------

KOMMENTTI: Kiitos kuluneesta vuodesta, uudesta levystä ja ihanista keikoista! Luv Ya! Toivottavasti näemme ensi vuonna useamman kerran!

KARMILA: Kiitos kuluneesta levystä olisi ollut osuvampi.

------------

KYSYMYS: Kuunneltuanne levyjänne joita teillä onkin mukava liuta, tulee mieleen ajatus, palaavatko yhtyeen jäsenet kuinka paljon ajatuksissaan vanhoihin levyihin ja niiden luomisen aikoihin? (Eritoten edellistä levyä vanhemmat levyt) Esimerkiksi miettiessään voiko jotain tehdä paremmin, tai miettiessään aikaa jolloin kaikki oli huonommin/paremmin. Viimeisin albuminne on loistava. Kiitos siitä!

KARMILA: Eipä ole kertaakaan kuunneltu KT:n vanhoja levyjä äänityssession aikana. Kerran kyllä katottiin Youtubesta se Michael Jackson/Valtakunta -vitsi. Vanhat levyt on varastoitu johkin selkärangan poimuun ja sieltä sitä samaa mössöä punkee esiin ikuisesti. Hongiston yksi jäsen kyllä silloin tällöin palailee aikaan ennen toista maailmansotaa, mutta yritämme pitää sen aisoissa.

------------

KYSYMYS: Kuuntelinpa tuossa tätä uutta "raskasta joulua" levyä... Se oli täyttä paskaa ja ajattelin, että kysytäänpä hynysenkin mielipiteet tästä suomalaisen metallimusiikin pohjanoteerauksesta.

KARMILA: Joululevyt on lähes poikkeuksetta niin mälsiä, ettei niitä kannata noteerata. Riittävän annoksen musiikillista joulumieltä saan, kun käyn joulukuussa kerran ostoksilla, jos siihenkään pystyn. Ja joululaulu on joululaulu vaikka joku laittais kitaraan säröä... itse asiassa, nyt kun muistelen, niin mähän duunailin joululauluja säröskeballa joskus 70-luvun loppupuolella kasetillisen verran. Pittääpä ettiä.

HYNYNEN: Mikko, älä etsi. En ole kuullut yhtäkään "Raskasta joulua" -biisiä ja arvatkaapa kiinnostaako kuulla.

------------

KYSYMYS: Terve, tässä mietin että olis kiva jos teillä ois jotain keikkoja täs talvella/keväällä Tampereen lähistöllä joihin pääsis alle täysikäset. Ku onhan niil kesän festarikeikoilla käyny, mut on se vähä perseestä ku ovat niin lyhyitä, ja ei kuule sitä pitkää settiä. PS Minkä paksusia kieliä Jouni käytät? Tai noh todennäkösesti et sitä tiedä..:D " Kitarateknikon hommia" Mutta kysyimpä silti.

KARMILA: Jounin kitarankielet on naurettavan paksuja, mutta kyllä ne jotenkin siihen kompin hakkaamiseen sopii. Alle täysikäset pääsee keikoille väärillä papereilla. Mut kannattaa tsiigaa että ne on jonkun vanhemman henkilön paperit.

HYNYNEN: Kyllä mie ihan itse kitarani huollan. Pidätkö miuta jonain kermaperseenä? 0.60, 0.50, 0.39, 0.28 (punottu), 0.17, 0.13.

------------

KYSYMYS: Minkähänlainen tulisi Sinkkosen ja Rasion yhteisestä talk-showsta?

KARMILA: Kaunis. Rakkauden hedelmä. Hikiset kaljut. Kiiltävät sormukset. Äänekäs korina. Himmeät silmät tuotantokauden yössä...

------------

KYSYMYS: Tämmöne älynväläys tuli mieleen, mitä piisejä ootte keikoilla eniten soittanu? Ja onko ihan hullu ajatus, että joskus jollai rundilla ois setissä enempiki vanhaa materiaalia, tämmöne myöhäisherännäinen fani ku niitä ei ole kuullut keikoilla. Paitsi Oulussa 2011 joulun alla kuulosti listalla olevanki vanhaa settiä paljonki. Eikä mittään saatanan keikkataukoja, minä en ainakkaa oo menossa minnekkää stadionille jotai paskaa kuuntelee. Ennemmi tullaa kavereitten kans teijän mekastusta kuunteleen johonki räkälään. Hyvää "talven" jatkoa.

KARMILA: Sinkkonen vetää biisilistat hatusta ennen keikkaa. Sinkkoseen on mahdotonta vaikuttaa. Lahjuksia saa kyllä toimittaa silti.

HYNYNEN: Ja pitääkin toimittaa. Lemminkäisen laulu on ollut varmaan joka setissä Ukonhaudan ilmestymisen jälkeen.

KARMILA: Jos juipit soittais kaikki kaikkien haluamat biisit, siitä tulisi noin 11 tunnin setti. Edes sinä et halua sitä! Levyillä on sitten myös vanhaa materiaalia kuunneltavissa.

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni! Sain kirjasi Paskapuhetta joululahjaksi eli tuli "jotain mieltä" joulun viettoonkin. Kuten aikaisemminkin jo todennut, mielipiteesi hyvin omieni kaltaiset - mitenkään mielistelemättä/ei kuulu tapoihini. Eli samaa mieltä suomalaisista alkuasukkaista & TV:stä ja sen ohjelmien "tasosta" yms. Ja politiikkoja en voi enää sietää yhtäkään - mistään puolueesta. Ja turha sanoa, että äänestämällä "voi vaikuttaa". Ja paskat! Olen pitkäaikaistyötön eli monien mielestä täysi luuseri siis. En ole kuitenkaan maan kansalaisten tapaan lauhkea lammas. Siitä ehkä kertoo se mm:ssa, kun työvoimatoimisto katkaisi "inhimillisessä erehdyksessä" korvaukseni maksun - laitoin hanttiin! Eli sain asian korjattua > kyseisestä "virkailijasta" useampi "nettikeskustelu" SUOMI24:n palstoilla < kertonee jotain henkilöstä ja toimintatavastaan työttömiä kohtaan. Eli tämän kaiken muun PASKAN lisäksi on myös paljon LISÄÄ PASKAA - joka ansaitsisi huomion/kirjoittelun puolestaan. Mennyt vuosi mennyt sairastellessa > mm:ssa refluksitauti isoine palleatyrinenn todettiin tammikuussa. Ei leikattu - vielä?! Nyt sitten "kaivettu" eri tutkimuksissa marraskuusta lähtien kasvainta vatsan seudulta ja tutkimukset jatkuu. Jo refluksitauti vei kyvyn nauttia ruuasta ja viinasta - vitut! Viedään ne köyhän pienimmätkin ilot! Puhumattakaan näistä lisäoireista/kivuista eli vittumaisen paska vuosi ollut kaikkineen! Joten pienen piristyksen tuonut kirjallinen tuotoksesi...kiitos siitä! Terveisin "myös sovinisti, homovastainen rasisti" P.S. Ei Teillä sattuisi olemaan duunia(esim. kuskinpaikkaa?) - saisitte tuet työkkäriltä. Heh...

KARMILA: Kannattaa lukea ehkä jotain valoisampaa kamaa. Suositteluni: George Orwell: 1984. ps. Miten ihmiset edes jaksaa kirjoittaa noin pitkiä vuodatuksia?

HYNYNEN: Ja jotkut hullut vielä lukee ne läpi ja vastaileekin niihin. Sairasta.

------------

KOMMENTTI: Melkein pakko kirjoittaa korjaus aiempaan viestiini. Joskus taannoin kehuin yhtyettänne ainutlaatuiseksi ja väitin jopa että musiikkimaailma olisi köyhempi paikka ilman Kotiteollisuutta. No, korjaan lausuntoani sen verran että perun puheeni... mitähän hittoa lienen ajatellut. Aiempi viestini ei pitänytkään paikkaansa. Jos tämä viesti saa vastauksen, mitä en pidä ollenkaan varmana, jään odottamaan naljailevaa ja minua halveksivaa/haukkuvaa tekstiä.

KARMILA: Tavallaan olit oikeassa, onhan tämä ainutlaatuinen yhtye. Hyvällä vai huonolla tavalla, sitä on vaikeampi sanoa. Melkein pakko kirjoittaa korjaus tähän vastaukseeni, eihän tämä ole sen omaperäisempi kitara, basso, rummut, laulu -kokoonpano kuin ZZ Top. No, korjaan lausuntoani sen verran että perun puheeni: ZZ Top:han on vallan ainutlaatuinen yhtye, jos diggaa sellasta bluussia kaikkein tavanomaisimmalla kokoonpanolla.

HYNYNEN: ZZ Top on muuten maailman pisimpään samalla kokoonpanolla soittanut yhtye. Siinä vähän tavoitetta. Vaatisi kyllä elämäntapojen muuttamista.

------------

KYSYMYS: Mitä höijeenit?! Onneksi että alakanu tekemään niitä kännikalsareita. Oon saanu moniaita hyviä tarjouksia niiden tiimoitla. Voi olla että 7 päivää lehti alkaa jakamaan niitä palkinnoksi paparatseille ja muille nipponinmiehille. Myös Vain elämää sarjan tuotantotiimi on tehnyt tarjouksen. Kalsarit jaettas jokaiselle illallispöydässä itkut tirauttaneelle. No on minulla vielä ideoita teillekkin. Miten olisi Kotiteollisuus paskapaperi? Joka arkissa ois kuva jostain bädin jäsenestä! Entäpä lekamies anaalitappi? Tai pumpattava Jouni nukke joka tytölle ja joka jampalle? Tietysti Jari ja Janne nuket myös! Miten olisi pyyhe jossa lukisi "Olen aina märkä"? Tai t-paita jossa lukisi "kukkopoika"? PS. Millon tuutte taas Jyrkkäkoskelle?

KARMILA: Ikävä kyllä nyt tulossa on vain KT-essu. Nyt kaikki iloisesti leipomaan! Ensi kesänä sitten saattaa tuotantoputkessa olla viinapohjalliset! Uijui!

HYNYNEN: Hyvä idea! Lasinaluset ja sit sellaiset KT-logolla varustetut kumipohjat, jotka voi liimata aamutossujen/Reiskojen pohjiin. Ei lipsu askel kalsarikännätessä.

------------

KOMMENTTI: Kun on pehmoisesti saarrettu kt-klaanilla niin ei ole tullut mieleen käännyttää ketään. Kuulin juuri järkyttävän uutisen: isosiskoni osti Maailmanlopun! Onneksi istuin tämän kuullessani!

KARMILA: No mutta sehän kiva. Pehmoiset saaret rulee!

------------

KOMMENTTI: Hey, Kotiteollisuus. My name is James, and I am from Wales in Britain. My girlfriend told me of you, and showed me your music just a few days ago & I wanted to say that it's amazing. Especially Iankaikkinen & Helvetistä Itään! I'm currently trying to learn Finnish for her, and you inspire me to try harder all the more. The only bad comment about it that I have is that, though I've added your music to my play list, the Iankaikkinen album only has 3 songs available on Spotify. So I'm looking for places to buy the albums on CD in Wales So, thanks / Diolch yn fawr / Kiitos paljon!

KARMILA: Good luck with your studies in finnish language, nobody has ever learnt it. Including us.

------------

KOMMENTTI: Kesä ja kärpäset. Suloinen,lämmin tuulenvire kulkee pitkin alastonta vartaloa. Vartalosi painuu lähelle omaani. Pulleat rintani hyväilevät lämmintä ihoasi...heinä tuoksuu ympärillä. Saan kunnon kyydit heinäladossa. Mitään ei säästellä. Plop - Herään. Nyt alkaa olla unet jokseenkin kohdillaan. Mutta mikä jottei. Tammikuun tylsyys vaatii uniin jotain säpinää.

HYNYNEN: Mikä estää panemasta tammikuussa? Kulliton tammikuu?

------------

KOMMENTTI: morjes olet muuten mulle sukua

HYNYNEN: Ihan varmasti olen. Ja mitä sitten vaikka olisinkin? Ei se meistä ystäviä tee.

------------

KOMMENTTI: Hevimestassa tavattiin, kun vielä pystyssä. Äijät ohjelma hieno. Muijasi mun suosikki ohjelmassa. Kör på!

HYNYNEN: "Äijä ja muija ne yhteen soppii." "Kappas vaan, äijä sekä muija."

------------

KOMMENTTI: Hynynen nähty sanomatalon ärrällä ostamassa kaljaa. Ei mulla muuta. moro

HYNYNEN: Miten se on mahdollista? Yleensä laitan palvelijat asialle.

------------

KOMMENTTI: "...Jo vanhakin näin nuortuu...trallallaa!" Ihanaa, työ pill(i)piiparit tuutte sittenkin Joensuuhun 28.3. keikalle. Tämä tieto pelasti kauheesta flunssasta kärsivän päivän ja taisin käydä jo lipunkin valkkaamassa. Tervetulloo!

VASTAUS: Onko näin? Minne muka?

------------

KOMMENTTI: Terve Jouni, haista vittu ja tulkaa bändillä saunomaan, kun keikkaa pukkaa Tampereelle.

HYNYNEN: Sinä se osaat houkutella.

------------

KOMMENTTI: "Paskapuhetta" luettu...yhtä lausetta en oikein uskonut sieltä löytäväni, siinä kirjailija totesi jotain tyyliin "minua pelottaa" yms. Pitää lukea uudestaan, ehkä sitten menee minullakin jakeluun.

HYNYNEN: Pitäiskö piirtää kuva tai vääntää rautalangasta?