Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

13.11.2013
------------

KOMMENTTI: NOVAN kotiteollisuus poikotti on näemmä ohi...?????????... no ei se monta vuotta kestänyt...pitäisikö nyt sitten onnitella....??????? ....jompaa kumpaa...!!!!

VASTAUS: Mikä vitun boikotti? Sama kai se meille on missä meitä soitetaan. Olkoon kanava sitten paska tai ei. Ja mitä me sille sitä paitsi edes voidaan? Muutama piste jäi muuten puuttumaan tuosta siun meilistä.

------------

KYSYMYS: Savonlinnan keikalla joku lehdistö ukko kuvas,oliko haastattelua lehtee?Ota jatko johto ja käy-aikas hyvä.Hei mut oliko ees hyvät eväät mitä annoin tai elä vuan sano et ne lörtsyt ja muut on yhä bussissa?Miul mäni nimittäi miltei viimeset rahat niihi..

VASTAUS: Lörtsy on housuissas. Ei mitään muistikuvia mistään lörtsyistä. Eikä tietoa mistään kuvaajasta, ihan sama.

------------

KOMMENTTI 1: Heinola kiittää ja kumartaa Hiton hyvä keikka!
KOMMENTTI 2: Kiitos hienosta Heinolan keikasta!! Hieno meininki!!
KOMMENTTI 3: Kiitos vielä hienosta keikasta Heinolassa! Helvetin kiva oli kuulla pitkästä aikaa. Se apina, joka lauantaina taksilla tuli Tukkijätkään ja sielllä aamupäivällä kävi sanallakin.

VASTAUS: Olihan se hyvä veto. Harmi vaan, että Heinolan kaltaisesta kylästä loppui sähkö kesken kaiken. Mutta onneksi vain hetkeksi.

------------

KYSYMYS: Moro jahvetit! Onko kumpparit märät? Kaastuuko lapaset? Se on syksy nyt! Oon ootellu ideoimiani pitkiä kalsareita... Muistattako? Niissä piti lukea teksti "Kännikalsarit" lupasin oikeudet yksien M-kokosten kalsarien hinnalla (halavempaa ku hulluilla päivillä). Ei oo kalsareita näkyny... Miten on jos helepotan. Laitttakaa L-koon kalsarit ja olokaimet. On mulla uusiakin ideoita. (koulutus vaatii, oonhan sentään markkinointipuolen merkatti, eli myyntitykki, eli kiertokanki eli... Idea koskee paitoja. Seuraavassa tekstiä: "Olin aikaisemmin mies, nykyisin olen naimisissa.", "Olin aikaisemmin killi, nykyisin olen naimisissa." Olin ennen onnelline, nykyisin olen naimisissa". Jos tarvitta lissää ideoita, niin soitelkaa. Rahat pois köyhiltä! Ois mulla yks pipoideakin, mutta taijan virkata ite. Paitoja ja kalsareita en ossaa painaa. Painakaa ite. Kehtaa kaikkia teijän puolesta tehä... Sörönöö. Toivoo: taaas se saatanan hullu sauvakävelijä.

VASTAUS: Siun pitäis, urpo, tajuta, että jos "ideoimiasi" kalsareita ei ole myynnissä, idea on meidän mielestämme vitun huono. Siltikään se ei ole läheskään niin huono kuin nuo paitatekstit, jotka on lähinnä säälittäviä.

------------

KYSYMYS: Terve! Olen Virosta ja haluaisin tietää milloin voisi tulla keikkaa Viroon? Tämä on ihmeeksipantavaa kuinka hyvin Teidän musiikki kuulostaa. Tilasin viikko sitten teidän "Murheen mailla" tripla cd-n myös ystävänystävän kädesta Helsingistä koska sitä piru vie ei myydä Virossa. Ajattelin että ehkä Tapperissa http://www.tapper.ee/ olisi hyvä paikka esiintyä?! Voisin ehkä kysyä heiltä olisiko tämä hyvä idea? Mutta minusta olette Suomen yksi parhaimmista yhtyeistä .... sanoma on vähän depressiivinen mutta samalla se on noin perkelen hyvin soitettu. Sun äänestä en puhuukaan!!! Se on varmasti paras musiikki mitä olen yli pitkän ajan kuunnellut. Että sitten mitä ajattelisitte tästä? Minä olisin varmaan etulinjassa PS! Mun Suomen kieli ei ole kaiken paras ... että anteeksi siitä

VASTAUS: Älä pyytele anteeksi, hienoa, että rohkeasti kirjoitat. Olisihan sinne kiva tulla, mutta kun kukaan meistä ei jaksa ruveta asiaa järjestämään. Näissä kotimaan keikoissa on ihan tarpeeksi tekemistä ainakin tänä vuonna. Jos joskus tulemme sinne, niin mielellämme tekisimme useammankin keikan jossain siellä päin.

------------

KYSYMYS: 1. ootteko kuulleet HURT (usa) bändiä? ei mikään HURTS paskayhtye älkää siihen sekoittako.RAPTURE niitten paras biisi kannattaa tutustuu bändiin. 2. iskeekö STONE TEMPLE PILOTS ja VELVET REVOLVER teihin? 3.paljonkos bändin pojilla pituutta ja painoa? alle 100kg:sethan punnitaan vauvojen vaa`alla. 4. tiedättekö bändeistä HC ANDERSEN ja HURJAT HIPIT mitään? 5. marco hietalan roastista: olikos teillä hynynen ja sinkkonen omat vuorot jauhaa paskaa ja onkos näkyvillä missään tai saisko youtubeen? 6. onkos ilosaaren keikkaa tiedossa 2014 kun viimevuos jäi väliin?jos oikein muistan. 7. onkos kt olut käynyt kaupaksi? ite en vieläkään maistanut hinnan takia.mut tavan koffia taas tissuttelen. 8. kasari yhtyeistä kumpiko parempi AIKAKONE vai MOVETRON? 9. mikäs mielestänne omasta tuotannosta surkein biisi jota ei kehtais esittää? jos semmoista on. 10. kun seuraava kerran nakuilette videolla, voisitteko sheivata sen hongiston perseen on niin karvanen? voisitte tehdä videon kun revitte niillä karvanpoisto aineella ja paprulla hongiston karvattomaksi.ja samalla sinkkosen ja hynysenkin.ihan vain kivun vuoksi : ) . eiku kaikkea hyvää jatkoon. t: jnsmies ps. taidetta taas mukana.

VASTAUS: 1) Miulla on niiden eka levy, se on paskaa 2) Ei minuun ainakaan, välimallin rokkia molemmat, eikä yhtään hyvää biisiä 3) Itse olen sitä mieltä, että miehet ei edes käy vaa`assa, pituuden mittailusta puhumattakaan 4) Hurjat hipit on jo nimen perusteella kuulematta paskaa, Hc Andersenin levyt ja ep:t omistan kaikki 5) Miksi et käynyt aikoinaan katsomassa? Turha kitistä kun paska on housussa. Totta kai meillä oli oma vuoro siellä, ei kai me pelkkinä koristeina oltu 6) Mistä me tiedetään, kysy Ilosaarirockin väeltä. Ei meitä ole sinne huolittu muutamaan vuoteen 7) Mistä minä tiedän, en ole kiinnostunut myyntiluvuista 8) En ole tutustunut kummankaan tuotantoon, jotta voisin muodostaa minkäänlaista mielipidettä 9) Suurin osa Hullu Ukko ja Kotiteollisuus -levyn biiseistä 10) Kun seuraavaksi ajattelet kirjoittaa tänne, jätä kirjoittamatta.

------------

KOMMENTTI: USA:n kollega oli hommannut saunan, infrapuna-sellaisen kuiteskin. Mutta ei ollut kuulemma samanlaista kun Suomessa, jotain oleellista täydellisestä saunakokemuksesta puuttui. Toin äijälle tuliaisiksi 6-päkin ROCK-olutta, joka käsittääkseni on intensiivisten kenttäkokeiden perusteella hyväksi havaittua tavaraa. Tony oli tuliaisista hyvin otettu, varsinkin, kun valotin hieman tämän kuuluisan bändin taustoista.

VASTAUS: Jaa.

------------

KOMMENTTI: ethän ole kommunisti vihervasuri?

VASTAUS: Tämä viesti tuli Jenkeistä joltain autoharrastajalta. Aika hyvin määrittelit meikäläisen poliittiset suuntaukset. Ajele sie vaan niillä pick-upeilla ja vetele neekereitä pitkin kylän raittia. Muista polttaa samalla muutamat ristit.

------------

KYSYMYS: Mitä mieltä Hynynen on loistavan PMMP:n lopettamisesta?

VASTAUS: Miksi aloittaa, jos kuitenkin lopettaa?

------------

KOMMENTTI: koko bändi, ei yhtään kuunneltavaa biisiä. hajotkaa please, hynynen on täys pelle partoineen.

VASTAUS: Kovasti ahistaa jonkun finninaaman puberteettikommentit.

------------

KOMMENTTI: saa sit vittuilla ihan vapaasti...tää just luukuttaa jotain Kt:ta ja jotain Lemmy Kilmisterin bändii...tuos kuvas mulla on teijän Maailmanlopun mukana tullu huppari Himpunverran jotain ottanu...myönnetää

VASTAUS: Älkää, naiset, laittako miulle kuvia joissa teillä on vaatteet päällä. Sisältö ratkaisee.

------------

KYSYMYS: Moro! Tää on varmaan ihan helevetin tyhmä kysymys, mutta tuskin menetän kysymällä mittää.... Eli poikaystävä täyttää 20 vee tuossa marraskuun 14 päivä ja kyllä, kuuntelee teijän musiikkia, on aika suurikin fani, niin mieleen juolahti kun aattelin jottain erikoista lahjaksi, nii oisko mitenkään mahollista jotenkin teiltä saada nimmareilla varustettua levyä yms?? :oo

VASTAUS: Vai, pitäis tässä laitella levyjä tuntemattomille ihmisille. Joo, laitetaan, laitetaan. Pyydän ystävääni Aku Ankkaa tuomaan sen siulle.

------------

KOMMENTTI: Hei! Mahtawaa, keikki Forssassa perjantaina !!! Ollaan niin siellä kavereiden kaa !! Esitän nyt jo biisitoiween : Meren mutaa :DDD

VASTAUS: Esitä vaan.

------------

KYSYMYS: Koska teette sen lupaamanne coverin Vesa-Matti Loirin "Hyvää puuta" -biisistä?

VASTAUS: Mikä vitun Hyvää puuta? Never heard.

------------

KOMMENTTI: Satan, yt-neuvottelujen tulos, potkut. Piti kuunnella jotain piristävää, seiska soimaan. Sen jälkeen eevan perintö. Välissä piti hakea lisää juotavaa. Kiitos elämän taustamusiikista.

VASTAUS: Olet oikeilla linjoilla.

------------

KOMMENTTI: Tervetuloa keikalle Ylivieskaan, Mustaanleskeen lauantaina. Taidat olla aika odotettu vieras tänne

VASTAUS: Minäkö vain? Mites noi muut? Mut joo, kivaa oli. Paitsi se takahuoneen kattotolppa meinasi käydä meikäläiselle kohtalokkaaksi. Meinasi mennä taju.

------------

KYSYMYS: Terve! Kannattaakohan teitä tulla kuuntelemaan Ouluun 23.11. vai pahoitatteko taas mielen lestadiolaisjutuilla? Musiikin takia tulisin mielelläni. Viimeksi vaan oli niin törkeitä välispiikkejä, että tuli mieleen rikosnimike "kiihotus kansanryhmää vastaan".

VASTAUS: Jos haluat elää fantasioitten ja harhakuvien maailmassa, etkä kestä kuulla totuutta hihhuleista, jätä väliin.

------------

KOMMENTTI: Kiitos !!! Vit*** loistavasta levystä "Maailmanloppu". Juuri tältä Kotiteollisuuden mun mielestä pitää kuulostaa Tsemppiä

VASTAUS: Tsemppiä ja kivat siulle. Jesssssssssssssssssssssss!

------------

KOMMENTTI: Terve. Ostin Paskapuhetta, luin kolmesasa tunnissa . .. hei. .. no joo. .juttu Jutastahan oli . . . . . Perkele, nauroin aina välillä, multa kysyttiin, Mitä sä iskä naurat, .. . .vastasin luen TÄTÄ kirjaa. .. . . toine asia, MA

VASTAUS: Näin käy kun yrittää kirjoittaa koko meilin "aihe"-palkkiin. Neroutta.

------------

KOMMENTTI: Heippa! Ystäväni Sami on suuri fanisi. Hän sai Koffin pippaloissa kätellä sinua ja vieläkin jauhaa siitä päivittäin (alkaa pikku hiljaa kaikkia kyrpimään). Kun joulukin on tulossa niin ajattelin että paras lahja ikinä olisi sinulta nimmari tms mikä on hänelle osoitettu (vaikka siitä kuulisin seuraavan puolitoista vuotta). Mutta jos olisi mitenkään mahdollista saada nimmari tai jotain sen tyylistä niin olisi ihan superia! Jääkiekkoa Sami valmentaa ja ajattelin ainakin kotiteollisuus kiekon ostaa, jos esim kiekkoon saisi allekirjoituksen niin se olisi aivan mahtavaa. Kiitos jo etukäteen! Ja hyviä joulun odotuksia!

VASTAUS: Mie en tajua näitä pyyntöjä. Pitäiskö meidän nyt sitten laittaa se kiekko jonnekin? Minne? Metsään kiven koloon? Miksette vaan hommaa sitä levyä tai kiekkoa keikalta ja tule sitten pyytämään niitä nimmareita? Me ei voida jaella meidän tuotteita ihmisille ilmaiseksi, koska se ei ole meidän bisnes.

------------

KOMMENTTI: Hei! Kiitos vielä kerran laatuajasta kanssanne Ylivieskan keikan jälkimainingeissa, teitte tästä naisesta jälleen maailman onnellisimman ihmisen, olen kehrännyt kuin kissa eilisen keikan jälkeen tyytyväisyydestä, hymy korvissa ja lasittunut katse silmissä, joista voi melkein lukea KT-tekstin pupillien paikalla... Toivottavasti se viini ei ollut kauheimmasta päästä valintoja, minä kun en oikein tiiä, mikä on hyvää ja mikä ei kun ei tule juotua punkkua. Maistuiko kotimatkalla? Valitsin sen pöntön hienon kuvan takia, hevosnainen kun olen, mutta toivottavasti makukin oli kohdillaan... Jannea kiittelinkin jo komeasta kuhmusta otsassani kun hää osui bassollaan siihen, mikä ihana muisto.... (jatkuu ja jatkuu, ei jaksa lukea...)

VASTAUS: Naisethan valitsee autonkin värin perusteella, miksei siis myös viiniä paketin ulkonäön mukaan. Miulla ei ole mitään muistikuvaa maistoiko joku sitä. Mut siellä bussissahan se tallessa on, jos tönikkää ei tyhjennetty.

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni. Olipa mahtavaa nähdä sut Hjalliksen ohkelmassa. Rakkaudedta puhuminen saa ns. Kovankin äijän hämilleen vai mitä. Tulipa pari kirjoitusvirhettä. Sorry

VASTAUS: Kyllä mie näkisin, että enemmän olin hämilläni siitä viinipullosta, jonka vetäisin ennen ohjelmaa. Ja parista jallupaukusta.

------------

KOMMENTTI: Team Horot kiittävät eilisestä Forssan keikasta! Mutta ei se ny niin hyvä ollu, ku Kokemäellä.....

VASTAUS: Kokemäki on housuissas.

------------

KOMMENTTI: Hjallis sai minut rakastummaan ! Aina oon tykänny mutta nyt syveni, mies joka ei turhaa lätise, tiskaa, käypi kaupassa ja tekkee vielä pizzaa, mitä voi muuta naenen toevoa, ei mittää ! Jouni ja pusipusi.....mutta katotaanpa aamulla uuvestaan, soattaa mennä väsymyksen piikkiin tämä tunneroehu....rakkaus on katoavaesta

VASTAUS: Savolainen, joka kirjoittaa savoksi. Tämä on jo sairasta.

------------

KOMMENTTI: Niinhän siten kävi kuin laulussa sanottiin, tuhon enteet jo näin aikaa sitten, mutta yritin vielä rääppiä naavoja yhteen. Elämä on joskus syvältä, ja itse kaiken tehny väärin, ei siihen ois pitänyt toisia mukaan sotkee, mut näin kuitenkin tein. Kiitos kaikesta ihanasta jota olette elämän tuonu musiikin kautta, ehkä jonain päivänä paremmin osaan myös siitä nauttia ilman tuskaa..

VASTAUS: Elämä ilman tuskaa on teeskentelyä.

------------

KOMMENTTI: Jouni: sain lahjaksi sinun uuden kirjan paskapuhetta ja kylkiäisenä myös ale laarista runokirja mies katoaa....molemmat oli viihdyttäviä mutta täytyy sanoa että Mies katoaa kirja oli silti ihan yliveto(huonoksi en silti hauku paskaa puhettakaan). kiitos siis mukavista lukuhetkistä!

VASTAUS: Ja molemmat on sen verran ohuita kirjoja, ettei niiden lukemisesta vessassa tule edes peräpukamia. Huomaatteko miten pitkälle olen ajatellut asiaa?

------------

KOMMENTTI: Hain kirjasi kirjastosta vessa/yö lukemiseen.Halusin vain kertoa,että sujuvaa ja helppoa tekstiä.Myös Emma Gaalaan liittyvä arvostelu osui nappiin.vieläkö ihmiset tajuis lopettaa ton kokoomus/suomi-reggea kuuntelun,niin ois oikea suunta. Wanhan liiton basistina(1967) sanottavana,että Eput kolahtivat parhaiten juuri parilla ekalla lätyllä,valkoisen kuplan aikaan mentiin jo metsään.mutta hyvin myi. kiitos kirjasta.nyt on kiva istua kakilla,eikä oo kiire.

VASTAUS: Joo, kaksi eka levyä on aina parhaita, olkoon bändi kuin bändi. Vittu mitä paskaa! Valkoinen kupla on Eppujen paras levy, kevyesti! Sitten tulee Rupisia riimejä ja sitten Aknepop. Tämä on fakta.

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia Forssan keikasta

VASTAUS: Katsaus nerouteen päättyköön tähän.