Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

26.7.2012
------------

KOMMENTTI: Hei! Tehtiin helpompi lukea suurin kirjaimin kotisivulla. Kiitos Osaka on ollut puute valtaa. Koska siellä on ydinvoimaloiden ongelma tänä kesänä. Päivällä (jälkeen sadekausi) kosteus on korkea ja tulee 32-38 astetta. Väsynyt tyhmä perkeleen hallitus! Jouni! Nauti ihana Suomen kesä!... Hei! Eilen kirjoitin, että Tehtiin helpompi lukea suurin kirjaimin kotisivulla. kiitos Mutta löysin muun kotisivuin kirjainmerkki tuli iso myös ...., No sori! Minä haluan katsoa teidan keikkoja, I miss you! Palasin töihin toukokuussa, mutta joskus levossa. Hehe.. Minä todella toivon, että minä voin tulla Suomeen katsomaan keikkoja. Tavoitteena tänä syksynä Voisitko odottaa minua?

VASTAUS: Aika hyvin kirjoittaa Japanin tyttö suomea. Hämmentävää.

------------

KOMMENTTI: ...lämmin oli tunnelma. Raukat vain menköhöt merten taa. Vitsiniekka paperimies lavan laidalta ajelee arjet tässä raitilla ympyrää yltiömageella chopatulla kirkkaanoranssilla Harrikalla. Tästedes varmaan vähän kovaäänisemmin. En ole ehkä koskaan ollut KT-keikalla, jossa lavanedustalla on niin väljää että mullekin tulee rivissä viis kohdassa klo 11 olo et nyt oon vähän liian lähellä. Rakastusta ja raikkaita retkiä.

VASTAUS: Euran partamies oli vähän pihalla, joo. Mut muutenhan Sieravuori oli oikein hauska paikka.

------------

KYSYMYS: Mistä tietää että Sinkkonen on lihonut? Noh toka encore pitää jättää väliin, koska pettänyttä rumpalin jakkaraa pitää lähteä poistattamaan rumpalin anuksesta, eläinlääkäriin ja hevosexpertin osastolle. Mistä eroittaa Hynysen suun ja persereiän? Noh molemmistahan valuu spermaa, mutta persereikä antaa harvemmin haastatteluita. Miten eroittaa uimalakin ja Hongiston? Noh uimalakki ei ole menettänyt hiuksia viimeisin vuoden aikana. Ja kysymys: Johtuuko tämä kusipäisyyteni geeneistä, vanhempani ovat kotoisin Lappeenrannasta ja Taipalsaarelta? Ei ole elämä helppoa kun saatana tekee mieli Pullin rieskaa ja torin lihapiirakoita, vaikka en ole päivääkään asunut Lappeenrannassa. Perkele.

VASTAUS: Tässä hommassa alkaa hiljakseen vihata "huumoria".

------------

KYSYMYS: Morjens! Mitä mieltä Jouni on Palefacen uudesta maan tapa-albumista? Tykkäsit muistaakseni siitä edellisestä lätystä.... räjähtävä nyrkki on kovin! Nimim. Runopoika Peräseinäjoelta

VASTAUS: Jopa parempi kuin edellinen. En tajua niitä arvosteluita, joissa maristaan ettei levyllä muka ole kertosäkeitä. Joka biisissä on, ja hyvä!

------------

QUESTION: Hei, Any chance of a gig in the UK ? This year, next year , ever? Oh well, see you at Kuopio Rockcock then. If you take the piss out of someone in the audience and they look confused it might just be someone English who has no clue what you're saying .Attempting to learn Finnish but I think it might take a while. Only recently discovered your music because of the festival... initially coming over for for Tarot, Nightwish and Stam1na and then looked at who else I might like. Now have shitloads of your stuff ( and a bit of Viikate,Verjnuarmu and Korpiklaani) . The CD sales might just have bought you a beer or two hopefully. Yay!

VASTAUS: Never, sorry. But welcome to Finland anyway.

------------

KOMMENTTI: Moi! Kiitos hienosta (ja hikisestä) keikasta Sieravuoressa! Haluan kiittää myös kirjailija Hynystä, joka ehti raapustamaan nimikirjoitukset kirjasarjaani. Erityiskiitos Hongistolle mukavasta juttutuokiosta minun ja mieheni kanssa keikan jälkeen, olette te aika velikultia. :) Jäämme mielenkiinnolla odottamaan Sotakoira II -levyä ja syksyn kiertuetta. Mukavaa kesän jatkoa!

VASTAUS: Vai kirjailija. Vittuiletsie?

------------

KYSYMYS: Moikka Jouni! Ensiksikin kiitokset musiikista ja kirjoista, oon löytänyt Kotiteollisuuden näin vähän myöhäisheränneenä, mutta vielä ehtinee mukaan? :) Tämän vuoden parhaat keikkikokemukset on ehdottomasti teijän ansiota, ja onneksi parille seuraavalle keikalle on jo liput ostettuna. Semmoista ajttelin kysyä, että minkä kokoinen jalka sinulla on? Tässä saikulla ollessani kutoisin mielelläni sukat sinulle kiitokseksi edellämainituista. Ja mihin osoitteeseen ne voisin lähettää? Toki mieluiten ojentaisin ne sinulle henkilökohtaisesti, mutta en jaksa uskoa onneeni niin paljoa, että sellaista tapahtuisi. Mukavaa kesänjatkoa, Iisalmessa ja Oulussa nähdään. :)

VASTAUS: Perkele, unohdin vastata tähän henkilökohtaisesti. Laita uudestaan meili (en jaksa tonkia viestiäsi noiden satojen joukosta), niin laitan osoitteen. Villasukat kelpaa aina!

------------

KOMMENTTI: Morjesta! Haluamme koko polttariporukan kanssa kiittää kumartaa upeasta keikasta ja yllättävästä saunaseurasta. Näyttää tuo sulhanen jo FB-sivuillannekin Teitä kiittävän. Eikä näyttänyt olla pelkästään sulholle iso juttu, että saatiin saunomaan joku outo ukko, mikä höpötteli omiaan oudolla murteella. Ja henkilökohtaisesti minulle oli hienoa sekin että kyllä hynynen jotain muisti aikaisemmasta spostista. Hyvästä musiikista, saunaseurasta ja kauniista hynysen sanoista ja vitutuksesta, että tarjottavia ei ollut saunalla. Haluaisimme muistaa Teitä paketilla, saisimmeko siis osoitteen jonne voisimme lähettää Teille iloisen yllätyksen, Hongisto taitaa saada erityislahjan.

VASTAUS: Sama pätee tähän. Laitatko uuden meilin, niin vastaan. Olin studiossa pari viikkoa ja niin kiireinen, että jäi vastaamatta.

------------

KOMMENTTI: Huikean hyvät keikat viikonloppuna, ootte te erinomaisessa vedossa. Kiitos ja jaksakaa jatkossakin!

VASTAUS: Viime perjantaisen toisen keikan puolivälissä alkoi kyllä kone hyytyä. Liikaa polttoainetta. Sori, Karkkila.

------------

KOMMENTTI: Moi! Aivan käsittämättömän kovassa vedossa olette! Viikonlopun keikkojen tunnelmat olivat vertaansa vailla, vieläkään eivät jalat maata tavoita. Kiitos kun jaksatte soittaa ja kiertää.

VASTAUS: Olitko kaikilla? Hämmentävää jaksamista myös tuo.

------------

KYSYMYS: Hei Apinat, Joo joo tää mikään jukeboksi tai levyraati oo... mutta silti Voitteko herätellä sen Aaltosen apinan torstaiks Tampereelle messiin ja soitatte sitten Isän kädestä?!!! Täh!

VASTAUS: Heräteltiin, mutta ei taidettu soittaa.

------------

KOMMENTTI: Joo. Kävimpähän Ruotsissa Getaway Rockissa. Tulipahan vaan mieleen siellä, että ompahan tainnut Hynynenkin käydä siellä ...... piereskelemässä. Joo Olipahan sinne rakennettu sellaiset varauloskäynnit, että porukka pääsee karkuun joka suuntaan. Piereskelystähän ei ennen voinut jäädä kiinni väkijoukossa. Vaan kuinkas käy Getaway Rockissa jos pieraisee kansanjoukon keskellä, kansa pakenee joka suuntaan ja jäät itse keskelle aukeaa ... jäät kiinni. Tästä päätellen Hynynen on käynyt siellä. :) - Immu Lähö -

VASTAUS: Ja tämän älykkään viestin laittoi meille Ismo Karuaho. Hahmo, joka toivoi erikseen, ettei nimeä laitettaisi esiin. Kun lukee viestin "sisällön", ymmärrän kyllä miksi.

------------

KOMMENTTI: mie puhkesin itkuun ilosta jo eilisiltana ku näin Eppujen FB-sivuilla kuvan siusta ja Martista. Tosin niin kävi jo sillo vuosia, vuosia sitte ku Ismo heitti keikan tein paita päällään. Sie olet ansainnu kaiken hyvän mitä osuu.

VASTAUS: Pahan myös.

------------

KYSYMYS: Terve sellasta aattelin kysästä että onko teiltä tulossa vielä noita AON t-paitoja kun niitä ei enään näy myynnissä ja olis pakko saada sellanen jostain ?

VASTAUS: Se oli kiertuepaita ja se kiertue meni jo.

------------

KYSYMYS: Mikä näistä 2000-luvun Batman filmeistä (Batman Begins, The Dark knight tai The Dark Knight Rises) on ollut mielestäsi onnistunein? Vai pidätkö enemmän sarjakuvista? Mitä muuten suosittelisit tällaiselle kokemattomalle ensimmäisenä luettavaksi Batman-sarjakuvista?

VASTAUS: ...Rises en ole vielä nähnyt, mut The Dark Knightiä on vaikea ylittää. Toi sarjisjuttu onkin sitten hankalampi. Lue ensin perusteet eli vaikka Millerin, Mazzucchellin ja Lewisin Batman - Ensimmäinen vuosi ja Mooren, Bollandin ja Higginsin Tappava pila, joka on ehkä vähän nössö, mutta klassikko kuitenkin. Millerin, Jansonin ja Varleyn Yön Ritari (kaikki jaksot: Yön Ritarin Paluu, Voitokas Yön Ritari, Yön Ritarin Metsästys ja Yön Ritarin Tappio) on tietty parasta koskaan, mutta vaatii perusasioiden tuntemusta. 70-luvun hassuttelut kannattaa unohtaa lähes kokonaan, mutta on niissäkin hetkensä. Yleisohjeena voisi sanoa, että kaikki Batmanit missä Jokeri on mukana, on vähintäänkin hyviä ja jatkuvasti parempaan suuntaan menossa. Harmi, ettei uusimpia ole suomennettu, mutta kyllähän sarjisenglantia pystyy lukemaan tälläinen junttikin.

------------

KYSYMYS: Taisitte sitten suututtaa ISON pahan monikansallisen levy-yhtiönne Pappi puhuu videolla kun sen katsominen You tubessa on estetty Suomessa?

VASTAUS: Oho, niinpä onkin, kävin tarkistamassa. Mutta miten EMI meihin liittyy, mehän ollaan Universalilla? Mystistä, täytyy selvittää.

------------

KOMMENTTI: Luin verannalla itikoista välittämättä Kesämies -kirjan. Täytyy vain sanoa, että kiitos. Ei ollut hukkaan heitettyä aikaa. Hyvä kirja.

VASTAUS: Vai kirja? Läpyskä se on.

------------

KOMMENTTI: Veditte ihan HELVETIN hyvin pioneerifestivaalissa!

VASTAUS: Pitää paikkaansa.

------------

KYSYMYS: Jouni! voiksmä tulla soittaan sun synttäri bileisiin mulla oli kenossa seittemän oikein

VASTAUS: Tulen mielelläni.

------------

KOMMENTTI: Moro Hieno veto tehdä Juicen biisistä "Vaasankin veri vapisee" hieno versio. Juicelta on jäänyt valitettavan vähälle huomiolle mm. sellaiset ehdottomat mestariteokset kuin "lLahti", "Tampere by night", "Ihmiskunnan jatkot", "Lenny Bruce", "Risainen elämä" ja "Roomalaiset portaat" yms. Eli Vituttaa, tosin vaan joskus, kun Juicea pidetään lystikkään näppäränä riiminikkarina, ja joka kaiken lisäksi yleensä ymmärretään väärin (mm. Mussoliini perusdiini) Hyvää jatkoa mainiolle uralle, ja muutenkin

VASTAUS: Juice oli nero, joka teki paljon paskaa. Mutta rapatessa roiskuu. Jonkun olisi pitänyt vähän paremmin katsoa sen tekemisten perään, mutta miehellä taisi olla niin iso ego, ettei kukaan uskaltanut sanoa mitään.

------------

KOMMENTTI: Kiitos pojat! olipa kiva todistaa eturivissä teidän Iisalmen Olusten keikkaa! nyt 23 keikkaa nähtynä teiltä, ja jälleen loistoveto. Kiitos!

VASTAUS: Siehän olet kohta veteraani.

------------

KOMMENTTI: Luenpa juuri Karjalaista rulettia. Hyvä kirja, kuten kaikki muutkin kirjoittamasi. terveisiä Keski-suomesta!

VASTAUS: Maailmassa on myös paljon hyvää kirjallisuutta. Kannattaa tutustua.

------------

KYSYMYS: Anteeksi, anteeksi, että vaivaan sinua, Suurta Taiteilijaa näin pienellä ja maallisella murheella... Olisiko Sinun vallassasi lausua niitä Mahtisanoja, joilla Longplay Musicin kauppaan saataisiin ihan oikeasti meitä läskejäkin faneja pukevia vaatekertoja? Ylpeydellä ja ennakkoluulottomuudella kantaisin Lekamies -paitaa, jos sellainen vain olisi saatavilla ihan aikuisten oikeasti isossa koossa. Kolmen tähden... eikun äxän paidat vaatisivat seurakseen trumpettilahkeiset vakosamettihousut ja oltaisiin Rauli Badding Somerjoki -pukeutumisessa. Ei tällainen pian nelikymppinen, hyvin keskikehoa kasvattanut kaljupää kehtaa viilettää julkisesti napa vilkkuen. Ei ole kaunista katsottavaa sellainen... Ajattele hyvä mies lähipiirinikin henkistä hyvinvointia. Järkihän siinä lähtee, jos tuollaisen näyn kohtaa. Mieluummin minä maksaisin enemmänkin ihan aidosta Kotiteollisuus -asusteesta, kuin pöllin logonne jostain ja painatan virallisen piraattipaidan jonkin pimeän kujan perällä. Karkkilan Sunset Beach Partyssä näen Jumalolentoni.

VASTAUS: Mene paitamyyjämme sivuille ja laita palaute suoraan sinne. Ei ne minua kuuntele.

------------

KOMMENTTI: Taas kesäloma ja pakko oli ostaa sun kirja, Karjalainen ruletti. Toivottavasti on hyvää luettavaa? Koska näyttää siltä, että vettä tulee ihan suoraan Esterin peräsuolesta asti! Ja varmaan sen kolme viikkoa, kun loma kestää. Ainakin olen hihitelly Vittuilua jo vuodesta 2001:n kanssa. Kai sitä jaksaa kirjojen, oluen,takan ja saunan voimalle rämpiä yhen kesäloman läpi. Ja sitten loppuun se mistä sä vissiin kait tykkäät niin mahottomasti, eli Ihanaa Kesän Jatkoa Teille Kaikille, ootte IhQuja (ja hymiö & sydän)

VASTAUS: Pusi ja hali.

------------

KYSYMYS: Kiitos kaikista hienoista tuotoksista, jotka on tämän kituvan endiivin elämään tuoneet hoitoa pimeydessä. Musavideoita saisitte kyllä enemmänkin toteuttaa, ovat olleet kaikki ihan helmiä ja hyviä biisejähän teillä riittää. Kerta teette noin hienonlaista musiikkia, on teil pakko olla sairaan hyvä musiikkimaku joten haluaisin mielipiteenne ja tietää vastauksen seuraavaan kysymykseen; Mikä on Stam1nan paras biisi?

VASTAUS: Tällä hetkellä Arveton on arvoton ja Ei encoreja.