Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

21.3.2012
------------

KYSYMYS: Miksi hienot naiset eivät piereskele? Entä jos papuja liottaa vedessä, pierettävätkö ne vähemmän?

VASTAUS: Kyllä kaikki miun tuntemat naiset piereskelee, osa niistä on ihan hienojakin. Mutta mikä vitun kotitalousopettaja mie olen?

------------

KOMMENTTI: Terve! Täytyy sanoa että on hyvä kun viimein tuli kunnon paksuinen Kotiteollisuuteen liittyvä kirja, eikä pelkästään mitään vihkosia. Erittäin hyvää ja viihdyttävää, myötähäpeääkin herättävää luettavaa, jutun taso on ollut fanien puolelta, noh, paskaa. Huono puoli tässä kirjan julkaisun ajankohdassa on se että pitäisi ylppäreihin lukea, mutta ei malta pitää näppejään erossa mainiosta opuksesta. Noh, se ongelma ratkeaa sillä että luen sen pois kuleksimasta. Lisäksi vielä suuri kiitos musiikista, tuo paljon lohtua ja voimaa kun koitan päästä yli eräästä naishenkilöstä... Kiitos.

VASTAUS: Mitäs lohtua siihen tarvitsee? Ei muuta kun uusi akka kehiin.

------------

KOMMENTTI: Eikun sitähän miun piti vaan, että hiihtoloma oli ja meni köhässä ja mahataudissa maaten ja mie hölmö älysin vasta torstaina ruveta lukemaan uutta kirjallista kokoelmaanne Kotiteollisuus.com. Miten paljon rattoisammin ois aika mennykään noita kommentteja lukiessa! No nyt on viimenen lomapäivä menossa ja huomenna pitäs töihin lähtee ja kirjasta on vielä parisataa sivua lukematta. Voi olla, että teos matkaa mukana töihin... Kissa ei vissiin hirveesti tuon kirjan päälle ymmärtäny, kun pari sivua ehti jo kynsiä irti. Mutta siitäpä teille sitten rukkaset voin lahjoittaa - tapelkaa kuka ne saa, kun on sen verran pieni mirri, että yksiin hanskoihin voipi just riittää tarpeet. Jotta kiitos kun ootte jaksanu kirjaks asti nuo jorinat vääntää, mukavampi vessassakin istua kirja kuin tietokone sylissä; se tietokone lämpiää liikaa. Mie tykkään. Kirjasta ja teistä. Pus.

VASTAUS: Kiva kun kelpaa. Pusi ja hali.

------------

KYSYMYS: Tietääkseni teillä on hyviäkin suhteita naisiin, jopa avioliittoa, niin teiltä erotiikan esimiehiltä on pakko kysyä: Miten nainen hurmataan? En siis tahdo kulissi- tai fetissiavioliittoa.

VASTAUS: Nainen hurmataan lompakolla. Kuuluisuus auttaa myös. Siun naamalla tuskin auttaisi nekään.

------------

KOMMENTTI: Hei mussu! Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella kun vielä sattui tällainen liputuspäiväkin. KT tuli välittömästi mieleen suomalaisesta kulttuurista ja siitä se idea sitten lähti alkaa taas jaarittelemaan niitä näitä. Tuli tilattua viimeisillä rahoilla teidän uusi kirjakin, mikä on ollut ihan hauskaa luettavaa, löytyipä sieltä muutama tuttu viestikin... Sitä vaan mietin, että oliko tarkoitus, että siinä olis ollunna sekä sinun ja Jarin nimmarit? Sinun nimmari kyllä löytyi, mutta Jarilta tais jäädä välistä... Noh, pitänee tulla korjaamaan asia kun saavutte tänne päin Pääsiäisen aikoihin (naapuripitäjässä keikka näkys olevan...). Odotan sitä kuin kuuta nousevaa, viimeksi kesällä törmäilty niin alkaapi olla jo pakottava tarve päästä keikalle katselemaan teidän suomalaista mieskauneutta ja kuulemaan suloisia säveliä, joita saatte soittimillanne aikaan! Sinäkin näytät oleven melkoisen hyvässä kuosissa, grrrrrr...! Olet ilo silmälle, Jouniseni. Olet sitä kyllä aina ollut, mutta nyt varsinkin... Huhhuh! =) Täytyy tästä alkaa lopettelemaan ja lähteä valumaan (!!) iltavuoroon pikku hiljaa... Mitään järkevää en taaskaan saanut kirjoitettua, mutta sehän nyt on ihan normaalia, varsinkin tässä mielentilassa kun mielessä pyörii vain sinun tiukat, treenatut lihaksesi... *huokaus* Jarille ja Jannelle rakkaat terkut, Pääsiäisenä nähdään! Luv Ya, Man! <3

VASTAUS: Jari ei vaan halunnut signeerata siun kirjaa. Se vihaa siuta.

------------

KOMMENTTI: You ROCK mies ;) seuraavan kerran kun eksytte Kokkolaan kuten joulukuun alussa teitte pikasen visiitin Rock-pubille, mä ajattelin *rokata sua* Oot outo, vittumainen ja niin perkeleen SUORA (I LIKE IT) !!

VASTAUS: Kokkaa mieluummin.

------------

KOMMENTTI: Jouni, anna sinkkoselle puolet karvoituksesta niin sille ei tule niin kylmä. Ihan oikeesti. Et sä tarvitse niin paljon karvoja.

VASTAUS: Karvat on housuissas.

------------

KOMMENTTI: Kiitos muuten kirjasta, joka oli varsin mielenkiintosta(?) luettavaa. Piti lukee jotain vitun lääkelaskuja, mutta mutta...tyydyin uusimpaan tuotokseenne. Häpeän puna välillä naamalla, on "näköjään" itekin tullu lahdattua jos jonku näköstä sontaa teille "välillä".

VASTAUS: Kuten esimerkiksi nyt.

------------

KYSYMYS: Ukonhauta oli vinyylinä, miksei Kotiteollisuus -albumia ole julkaistu vinyylilevyllä? Kuitenkin albumi myi platinaa joten spesiaalipainos LP:nä voisi olla hieno juttu. Onko vika levy-yhtiössä? Paska levy-yhtiö sitten teillä.

VASTAUS: Jep. Levy-yhtiö ei suostunut tekemään siitä sellaita painosta jonka olisimme halunneet. Päätettiin jättää sitten kokonaan tekemättä.

------------

KYSYMYS: kuka vitun otto pelle kusinen?

VASTAUS: Tämän maan ilmentymä, aikansa lapsi.

------------

KOMMENTTI: Sieg Heil! Kuunneltiin tuossa poikain kanssa kaikki kt levyt maratoonina, ja lopputulos oli kyllä selkeesti se, että paras levy on suvereenisti tää uusin levy! Selkeesti kehitys huomattavissa, kun kuuntelee putkeen kaik.Tätä maratoonia en suosittele kylläkään kellekään, mutta jos tykkää ni saa kuunnella...

VASTAUS: Jätkillä on ollut vähän luppoaikaa.

------------

KYSYMYS: tuleeko miitri paikaamaan hynysen kitarointia ja laulua haapajärvelle... Hynynen kosksa sie rupeat siihen liikenteen ohjaajan Ammattiin..sehä meni helvetin hyvin äijissä! Vai mitä sinkkonen,,eikös sopiskin helvein hyvin jouni siihen työhön.

VASTAUS: Yritä nyt jo saatana päästä yli niistä Äijistä.

------------

KYSYMYS: oi, Voisiko Kotiteollisuus tehdä coverin Palvelusektorin\"Kaurapuurolähiöstä\"? http://www.youtube.com/watch?v=35SeYlcSMKE Olisi upeaa! t. Sektori ja teollisuusfani

VASTAUS: Ei.

------------

KYSYMYS: Hynynen milloin käytät sitä kiltti hametta taas?

VASTAUS: Pitäisi etsiä se ensin noiden muiden lukuisten esiintymisvaatteitteni joukosta.

------------

KYSYMYS: Mörö! Kuulin että teillä on joskus ollut muka joku hittibiisi, oliko se Helvetistä itään vai mitenkä, joku pulsu näin väitti. No tuli mieleen että onko melatouhut ollu äijillä aina lähellä sydäntä, kun ryssän itäpuolella ei ole muuta kuin merta soudettavaksi? Hyvää kevättä ja melan loisketta!

VASTAUS: Toisilla on mela, toiset soutaa käsin.

------------

KOMMENTTI: Tui tai jotain Nyt kyllä lannistit minut. Voi nyyh :( En nähnyt telkkarissa tai radiossa. Luin kirjasi. Aika vakuuttavaa. Kiitos siitä :) Poistun pettyneenä. Karkauspäiväterveisin

VASTAUS: Älä nyt noin helpolla luovuta.

------------

KOMMENTTI: ei auttanu, että Pihtiote piti. ei auttanu Chisun viimenen Sabotage. ei auttanu Mariskan Sulonen Myrkynkeittäjä Se auttaa, että pihtiote pitää. Kuitenkin. Se auttaa, että Se ottaa tämän elämän. Se auttaa, että Se vie. Se auttaa, että se olet Sinä. Terveisin mummohva ehkä ihminen Oulusta

VASTAUS: Olisi mielenkiintoista keskustella kanssasi. Pientä poukkoilua.

------------

KYSYMYS: Hynynen mielestäsi olla "rock-uskottava", jos ei pukeudu vain mustiin paitoihin, kuten itsekin teet ja yleensä raskaan musan ystävät tekevät? Ja mitkä muut värit sopii susta rocktyylin paitoihin? Plus kiitos uudesta kirjasta. Vastauksissasi meille faneille on samankaltaista nokkelaa tylyyttä(sarkasmia),kuin Beatlesin John Lennonilla. Hyviä jatkoja bändille!

VASTAUS: Mikä vitun "rock-uskottava"? Jokainen pukeutuu siten kuten haluaa. Vai ootko sinä niitä poikia, joka viettää aikaansa peilin edessä ja miettii, onko nyt uskottavan näköinen vai ei? Tai yleensä käyttää aikaansa tuollaisten asioiden pohtimiseen. Aika håmåa. Kyllä se uskottavuus ja karisma rakennetaan vähän muilla asioilla kuin vaatteilla.

------------

KYSYMYS: Moi! Missä viipyy ne luvatut lisäykset kevätkiertueeseen? Kevät jo pitkällä ja keikat liian kaukana.

VASTAUS: Sitten emme voi auttaa. Kevään keikat on tuossa.

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni! Huomasin paikallisessa ostarissa mainoksen, että olisit aikeissa vierailla Skanssin Suomalaisessa kirjakaupassa 14.3., mutta koska jälleen olin liikkeellä poitsujen kanssa, joista siinä vaiheessa näkyi enää perävalot, en ehtinyt jäädä lukemaan mainosta pidempään. Oletko siis tulossa signeerauskeikalle vai luetko myös mahd. jotain? Entä mistä mihin ajattelit siellä viihtyä, niin kauan kuin tussissa riittää väriä vai niin pitkään, että tuoppi paikallisessa helmessä(???), Old Texasissa, alkaa houkutella enemmän? ;) (Pakko kyllä sanoa, että vaikka Old Texasissa on tullut muutama keikka nähtyä, ei sinne kyllä muussa tapauksessa eksy.) Harmittaa, kun pitäisi mennä vähän konsultoimaan Helsinkiin juuri keskiviikkona, eikä sieltä hirveän aikaisin takaisin ehdi. Taitaa jäädä signeeraukset saamatta :( Mutta Old Texasiin on kyllä pakko tulla ja Klubille sit huhtikuussa! Veditte loistavia keikkoja viime kesänä ja varsinkin encore oli oikein hyvin valittu. t. ... (jolla on HIENO kyynelvirtatatuointi :)))) P.S. Onko vittuilun kerjäämistä, jos pyydän, et älä jaksa vittuilla? Pelkästään kaarinalaisuudessa, mun työssä, "kyynelvirtsakuvassa" ja siinä, että olen yleensä käynyt Old Texasissa on varmaan kyllä matskua ihan riittämiin, sitä en epäile hetkeäkään.

VASTAUS: Tyyppi asuu Kaarinassa, käy töissä, omistaa törkeän tatuoinnin ja kuuluu Old Texasin asiakaskuntaan! Siustahan saisi kirjoitettua kirjan! Tyylilajina tragikomiikka.

------------

KOMMENTTI: oisit sä silti voinu vastata...ehkä? No, ei turhaan.. Tää on vähän niinkiun nimetön terapeutti - ei sillä, ettei ois oikeeta, hahhah - kun kirjottelee tälleen. Vissiin oli jonkin sorttista kettuilua sulta ehdottaa pyytää sua facebook-kaveriks (takas päin)... ei liene mahdollista. Tällasta kato tää maan matosen elämä on. ... Ehkä mulla oli jotakin asiaakin, en tiedä. Huomenna uus päivä. Mutta facebook on ihan suolesta, käy vaikka kattomassa meikän boksia, jos` ei mitään tapahdu.

VASTAUS: Viesti oli "lievästi" sekava. Tyypit luulee, että mie osaan lukea ajatuksia ja jättää puolet kirjoittamatta. Ihan oikeesti, en mie mikään meedio ole! Vastata mihin?

------------

KOMMENTTI: Voi vittu että sä Hynynen olit ihan vitun onneton nynnypieru, vielä semmonen avuton siinä Huomenta Suomi haastatelussa. Äijä vaan änkytti sille eukolle jotain älytöntä paska jossa ei ollut päätä taikka häntä kuin joku nörtti Idols teini. Taisit jäädä ilman suihinottoa siltä tai sitten jouduit nuolemaan sen persettä. Missä asenne oli... jossain kissan perseessä hakemassa uusia tuulia varmaan. Voi vittu sentään.. Vittu juo enemän niin tulee järki takas perkele!!

VASTAUS: Ai, "juo enemmän". Oletko itse ollut monta kertaa aamutelkkarissa juotuasi aamupalaksi vajaan puoli pulloa kossua? Tee pentu perässä ja katsotaan miten käy.

------------

KOMMENTTI: Moro! Luin just kirjanne ja aattelin toivottaa jaksamisia. On helppo arvostella kun ei tartte itte tehdä.

VASTAUS: Juuri näin.

------------

KOMMENTTI: Olen kirjoittanut muutaman ns. blogin facebookkiin, juu on melko säälittävää mutta pointti tulee siinä että "ystäväni" väittävät että viimeisin ja näillä näkymin viimeinen kirjoitukseni on kopioitu suoraan sinun teksteistä. En odota että vastaat tähän tai ehdit edes lukea sitä, mutta jos jonain krapula aamuna näppäily virheen johdosta avaat tämän viestin niin olisi hienoa kuulla mielipiteesi. Sen myönnän että tekstistä paistaa läpi melko vahvasti se tosi asia että olen lukenut kaikki kirjasi mutta hyviltähän saa varastaa?

VASTAUS: En jaksanut käydä katsomassa. Ihan sama.

------------

KYSYMYS: Eikö siihen kirjan kirjoittamiseen nykyään tarvitakkaan mitään muuta kuin copypaste:n (tarkoitetaan tietokoneella käytettävää "kopioi" ja "liitä" toimintoa) käyttötaitoa?

VASTAUS: Urpo. Tarvitaan siihen se, että vastailet kymmenen vuotta siun kaltaisten urpojen kysymyksiin, sen jälkeen kasaa ne yhteen nippuun, editoi ja muokkaa niistä kirjan ja iskee vähän rytmiä vielä perään. Oletko itse kokeillut?

------------

KYSYMYS: Ootko saanu Hynynen uusia biisejä aikaiseksi?

VASTAUS: 19 biisiä olen demonnut. Vielä saman verran ja kasassa alkaa olla levyn ainekset.