Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.3.2011
------------

KYSYMYS: Moro! Ajattelin kokeilla hepillä jäätä ja kysellä sellaista, että olisiko Sinua, tai koko bändiä mahdollista tavata pikaisesti Turun keikan yhteydessä 30.4? Varmaan aika moni tällaista monkuu, mutta yritän silti. Olen hankkinut keikkaliput syntymäpäivä-yllätykseksi vaimolle ja pikaiset nimmarit ja yhteiskuvat olisivat varmasti sellainen yllätys, josta riittää pitkäksi aikaa iloa. Vastaa, jos luulet, että tällainen voisi onnistua.

VASTAUS: En mie mitään aikoja rupee tälläsille sopimaan, meillä kun on oikeita töitäkin. Mut sen kun kävelet paikalle vaikka soundcheckin aikaan ja kysyt. Niin ne muutkin tekee.

------------

KYSYMYS: Moi! Mie olen kuunnellu teijän biisejä aina silloin tällöin ja sen tiimoilta alitajuntaisesti sävelsin kappaleen, joka kuulostaa hieman tuotannoltanne. Kysynkin nyt suoraan, että kiinnostaako sinuu tulla laulamaan/ärjymään tuohon kappaleeseen. Omat studiotilat ois jo valmiina, eikä tarvis matkata kauhean kauas Lappeenrannasta. Onhan tää nyt noloa kysyä toiselta, kun sulla noita kiireitä varmaan on aika kivasti.

VASTAUS: No, sen verran on kiirettä, että en tule.

------------

KYSYMYS: Terve Hynynen! Mikähän vittu siinä on ku ei teijän makkaraa löydy vieläkään kauppojen hyllyltä eikä kaikki kauppiaatkaan tunne edes koko tuotetta"SAATANAN ÄMÄTÖÖRIT"no mä olen ainankin saatanut meijän lähikauppiaat isot ja pienet(citymarket,k-market,s-market) ja muut pikku kaupat tietoiseksi että nyt Kotari makkaraa hyllyyn ja vähän vitun äkkiä tai Mika on tosi tosi vihainen. No nyt osa kaupoista on luvannut tilata kyseistä tuotetta ja paikallinen k-kauppias lupasi tilata sitä heti kun sanoin että olaan poikien kanssa lähössä Perjantai aamuna mökille Lieksaan ja makkaraa pitää saada mukaan hän kysyi että montako pakettia tarttis niin sanoin että kymmenen pakettia ja hän siihen ok tule hakemaan Perjantai aamuna suoraan häneltä kyrsät odottaa takahuoneessa valmiina. Ja sit eikun mökille viettämään Lauantaina Kotari iltaa on hyvää musaa,videoita ja tietysti makkaraa ja kylkeen poppamiehen sinapit ja soosit. Kellarista löytyy alkeelliset rummut, kitara,urut ja karaoke vehkeet niinkun joka kunnon maalaiselta pitääkin. Eikun helvetin hyvää kevättä koko porukalle P.S Tää uus levy on aivan vitun hyvä.Pyöritä vosikka stadissa ja siellä on ehtiny huudattaa sitä levyä ja pokatkin on dikannu...PALAILLAAN ASTIALLE...

VASTAUS: Juuri noin. Tilatkaa sitä kauppiailta, jos hyllyt on tyhjät. Aika monessa paikassa on kuulemma käynyt noin.

------------

KOMMENTTI: Tänään onnisti täällä stadissakin KT makkaraa löytyy jo joistakin kaupoista ja poppamiehetkin oli ripeitä eilen tilasin tuotteet ja tänään ne jo tulee ja sit eikun maistelemaan.

VASTAUS: Itse en ole vielä syönyt yhtäkään makkaraa. Pikkuhiljaa...

------------

KOMMENTTEJA LEVYSTÄ: Moi, Saatte ehkä kuulla tätä kyllästymiseen asti, mutta piti kerrankin avata sanainen arkku ja todeta että helvetin hienon levyn olette saaneet aikaiseksi. Tässä pari päivää olen sitä työmatkalla autossa soittanut, ja soitan varmasti vielä moneen kertaan. Varsinkin nuo Raskaat Veet ja Ei Kukaan tuo ihan kylmät väreet selkään. Holopaisen Tuomaksen koskettimet sopii loistavasti teidän jumputukseen. Kun vielä ehtisin keikalle tässä keväällä tai viimeistään kesällä, onneksi tässä lähimaastossa on pari tarjolla.

Vitun hyvä levyn jälleen kerran teittä! eikai tuasta neroudesta irti pääse? mutta tekstin syntyjä kun luin niin pisti silmään tämä : " Tätä äänitettäessämme Mokoma julkaisi Sarvet esiin -nimisen biisinsä" eikö se ny kuitenki ollu nygård feat mokoma eikä pelkästään se mokoma...

VASTAUS: No voi herranen aika, ollaanpas sitä tarkkoja.

Nonii nyt se sitten tapahtui. Tiesin aina tämän päivän koittavan en vain tajunnut ajan olevan tässä ja nyt. Syvin osanottoni! Nyt teitte sitten sen ensimmäisen paskan levyn. Vaan näin se on näkynyt joillain muillakin menevän. Vuosien saatossa sitä ensin haetaan itseään, löydetään, hukataan ja sitten palaillaan taas luomisen tuskan alkulähteille, sinne mistä kaikki kerran alkoi. Toki artisti saa tehdä ja toteuttaa itseään kuten haluaa. Ja kait siinä sivussa hyvä olisi perhekin elättää ja jotain itellekki saada, muuta ku luomisen tuskan ja vittumaista palautetta. eli kaupallisuuskin on mielessä pidettävä, ymmärrän senkin. Menestyksenne olisi tosin taattu ilman tätäkin. Joka tapauksessa rohkea veto. Itse en vain pysty tuota uusinta tuotosta nielemään, en sitten millään. Vika voi tosin olla vastaanottajassakin. Mitä teille tapahtui? Agustisia kipaleita, hirveetä ruikutusta, jotain vitun viuluja ja ISMO ALANKO???? Ryhdistäytykää PRKL ja vielä on toivoa jäljellä ! ! !

VASTAUS: Just tuollaisista ääliö-ruikuttajista pitäisi päästä eroon. Nyt se näköjään tapahtuu. Vihdoin.

Näen paljon samaa teidän uutukaisessanne kuin CMX:n Aura-levyssä. Rymistelykauden jälkeinen hienoinen rauhoittuminen ja taiteellinen vapautuminen jousineen ja akustisineen. Kylmä teräs on oikeasti hieno kappale, en ymmärrä noita lehtikriitikkoja sitten ollenkaan. Isän kädestä on aikamoista poppia mutta väliäkö tuolla kun taitaa olla levyn paras biisi! Kiitos, minä pidän!

Aivan pakko kehua uutta levyä joka on kerrassaan upea! Yllätyin iloisesti siitä että se on niin erilainen kuin aikaisemmat levyt jotka ei kyllä nekään huonoja ole olleet.tämän loistavan musiikin voimalla jaksaa kyllä pakertaa viimeiset 3kk koulun loppuun asti.pakko myös kiittää domin keikasta viime kerrast kun oli itsellä ehtinyt vierähtää ihan liian kauan.Joten kiitos ja kummarrus ihanasta musiikki terapia tuokiosta.

Uutukaisen poistin tänään kaupan levyhyllystä ja täytyy myöntää, että aika vitun hyvä plättyhän se jälleen kerran on! Varsinkin Isän kädestä iski syvälle tämän miehen sydämeen ja sai jopa kyyneleen aikaan. Lisää tätä!

Todella hieno viisu, tuolla uudella levyllä tuo "Ei kukaan", vanhallakin(45) nousee karvat pystyyn tuossa "joku uskoo Saatanaan............" Mukava, että olette olemassa:)

Pakko kiittää uudesta levystä! Ei tarvinnut pettyä tälläkään kertaa, vaan kyseessä oli taas koko levyllinen hienoja kappaleita. Kiitos!

Sain vihdoinkin kuunneltua uusimman lättynne pari kertaa ja jumalauta jätkät että on hieno veto. Harvoin tulee vastaan että bändi lähtee vetämään kunnolla rohkeampia vetoja ja vielä onnistuu siinä. Älyttömän hieno meno!

Ootte tehneet kyllä hienon levyn, en voi muuta sanoa. Todella hyviä sanoituksia ja sävellyksiä. Mun mielestä teidän yksi parhaimmista levyistä, elleipä sitten jopa paras. Edelleen tulee uskomaton fiilis kun sen läpi kuuntelee. Oli pakko ostaa (tais siis ei ollut pakko vaan halu) levyä kaksin kappalein. Toinen itselle ja toinen tyttöystävälle. Joka tykkäs kanssa. Joten kiitos ja hyvä jatkot koko poppoolle, toivottavasti keikoilla törmätään.

VASTAUS: Se on kai sinusta kiinni.

Venäläinen kaverini kuunteli teidän uuden levyn ja kuullessaan kappallen *Raskaat Veet *oli sitä mieltä, että sen intro muistutti *Black* yhtyeen hittiä*Wonderful Life*. Hän halusi tiedustella, että oletteko kyseisen yhtyeen faneja ja näin ollen kunnianosoitus yhtyeelle, vai röyhkeä plagiaatti.

VASTAUS: Ei vaan suorastaan törkeä plagiaatti.

Moro LPR:n kunkut. uusi levy on aivan törkeen hyvä , ei Jouni paskaa puhunu radiorocin mainoksessa. itseäni varsinkin miellyttää kipale EI KUKAAN ! vittu hei ihan kymät väreet menee selkäpiissä.....

Kiitos. Koko miehistölle.

Moro, Kiitos kaikesta tähänastisesta.

VASTAUS: Ja anteeksi. Kiitos kaikista kommenteista. Ja nyt palataan normaaliin päiväjärjestykseen. Eli luvassa hulluja naisia ja syvällistä analyysejä.

------------

KYSYMYS: Moro Jounin sanoituksista olis kysymys... koskien lähinnä uudempien levyjen sanoituksia. Eli, niissähän on menty aika paljon suoraviivaisempaan ilmaisuun kaikin puolin ja ehkä ne ovat jopa sellaisia nykyään, että esim. 5-vuotias lapsikin ymmärtää mistä niissä on kyse. Haluaisin tietää, onko tämä muutos sanoituksissa ollut ns. tietoinen, vai onko se tapahtunut ihan vaivihkaa itsekseen? Tiedän kyllä, että olet ainakin uusimmalla levyllä ihan tahallaan yksinkertaistanut ilmaisua, mutta miten on muuten asian laita? Olen sitä mieltä, että yksi osa hyvien sanoituksien viehätystä on se, ettei kaikkea kerrota ihan niin suoraan niin kuin asia on, vaan jätetään kuulijan/lukijan oivallettavaksi niistä tiettyjä asioita. Lopuksi vielä toinen kysymys: oletteko itse huomanneet, että uudella levyllä oleva Sarvet itää -biisi muistuttaa paikoitellen aika paljon Tuonen joutsenta?

VASTAUS: Muutos on tietoinen. Kyllähän Sarvet/Tuonen -samankaltaisuudesta oli puhetta, mutta päätimme olla välittämättä. Eihän me olla sellaisesta välitetty ennenkään.

------------

KOMMENTTI: Ohoohohh! Työhä yllätitte! Hyvin veditte lappeenrannassa! Eturivissä oli menoa ja meininkiä niinku varmaa koko kisapuistossa! Teistäkii huomas et nautitte! Kiitos!!! ja toivottavasti ei ollu vika kerta kisapuistossa! eturivikuittaa

VASTAUS: No, ei me kyllä sitä tavaksikaan oteta. Mutta kun ei me Lappeenrannassa muualle enää mahduta.

------------

KOMMENTTI: Vitut sä hynyne keikka matkoil ikin pesää tuu saamaan ja himasas oot ainna ruikuttamassa pesää ja oot niinku tossun alla himassas

VASTAUS: Olisi mukava tavata äidinkielen opettajasi.

------------

KOMMENTTI: Hei, nuo reisharjat on kyl aika naurettavat ja seiska ois kyl maksanu sut vaikka etelään jos oisit vaan antanu niille. Metallican viitoittamaa tietä, mut antaa mennä vaan. Seuraavaks lähtee letti lyhyeks.... aikansa kutakin. Jatkakaa...

VASTAUS: Joo, Seiskan maksamalle Kanarian reissulle olen aina halunnut lähteä! Suurimpia unelmiani.

------------

KYSYMYS: No niin Hynynen... Miltä tuntuu, kun nimeltämainitsemattoman, erittäin informatiivisen iltapäivälehtemme web-sivulla olet heti seuraavana Japanin luonnonkatastrofiuutisten jälkeen? Japanin tsunami - arvio: yli tuhat kuolonuhria. Tsunami iski Kaliforniaan. Hynynen piti sanansa: Parta pois! Onhan se helvetin hienoa, että suomalainen mies pitää sanansa. Tosin minkä vitun takia piti jättää tuommoinen James -parta/kahvaviiksi, nyt kun kerran uutiskynnys ylittyi (jälleen kerran karjalaisten naamakarvojen takia)? Mikä tässä oikein mättää? Onko vika lukijoissa, mediassa, hiihtäjissä vai muusikoissa? Ps: Koitappa joskus oikiasti laulaa, niin saattaishan tuota bändiäsikin sitten kuunnella. Vituttaa tuommoinen Jonna ja Erin -artikulointi. Onnea ja menestystä kaikesta huolimatta.

VASTAUS: Vika on siinä, että siun kaltaiset urpot lukee tuollaista paskaa. Ja pitää asiaa niinkin tärkeänä, että siitä pitää laittaa kommentti tännekin. Ajattele miten paljon energiaa taas meni hukkaan niin sinulta kuin minultakin.

------------

KOMMENTTI: Ilmassa oli jännityksen makua. Käväistessäni eturivistön tuntumassa, huomasin tai paremminkin haistoin jollain muullakin olevan jännitystä. En tiedä millainen yleisö teidän mielestä oli, musta tuntui Mokomankin kohdalla, että aika väsynyttä porukkaa. Olipa kuitenkin hienoa nähdä Kotiteollisuus pitkästä pitkästä aikaa.

VASTAUS: No, onko Salpausselän kisojen jatkot sinusta oikea paikka rokkibändeille? Seuraavan päivän Yö, Matti ja Teppo ja Matti Nykänen sopivat sinne paljon paremmin. Mutta ihan hyvä treeni kiertuetta varten.

------------

KOMMENTTI: Jumalauta ! Jätkä siis tosissan... ei vittu! aikuisten oikeesti perkele!!! pistit osan sieluasi, sydäntäsi...karvaasi vuosien uhrausta leukaparran kasvuun otan osaa menetyksen johdosta!

VASTAUS: Yrittäkää päästä jo asian yli.

------------

KYSYMYS: Terve! Tuleekohan niitä Äijät- jaksoja lisää vielä joskus?

VASTAUS: Ei.

------------

KOMMENTTI: Hei! Olin eilen kuuntelemassa teidän prkl hienoa keikkaa ja olisi siisti teitää minkä setin te heititte. Mielummin heitin nyrkkiä ilmaan kun kirjoitin nimiä muistiin :) Jos vaan löytyy lista vielä muistista niin ottaisin infon mielellään vastaan. Rock on!

VASTAUS: Ei löydy, sori.

------------

KYSYMYS: Voi vittu Hynynen. Näin eilen jäähallilla suomen huonoimman laulajan esiintymässä. Miten vitussa on mahdollista että olet tuolla lehmän tai lampaan määkimisellä päässyt valokeiloihin? Jätkä ei osaa laulaa pätkääkään mutta bändi porskuttaa ihan ok. Ansioiseksi ei kyllä voi lukea ainakaan laulu äänesi puolesta mitään. Tosi paska keikka. Vituttaa että tuli käytyä. T. Esa Innanen, Taipalsaari

VASTAUS: Kiitos.

------------

KYSYMYS: Moikka! Näin sut joskus eräässä Pasilan baarissa kun odottelin junaa. En kehdannut tulla juttelemaan, kun ajattelin, että haluat olla hetken rauhassa. Myöhemmin mietin, että oothan sä aika rento mies, että oisiko tuota voinut tulla vaihtelemaan sanasia?

VASTAUS: Turhaan sie sitä enää mietit.

------------

VITTU, KUN TE OLETTE SEKAISIN: Luin (jo jokin aika sitten) kirjoituksesi Iltalehdestä. Sattui silmään rivien välistä lukien muutamat jutut siinä, peiliin katsomisesta, (luottokortista???), epäeroottisesta tanssista, kiven heittämisestä, ja nautinnollisen verityön tekemisestä. Asiani lyhyesti: OLETKO NÄHNYT TÄTÄ NAAMAA muualla, ja jos, niin missä (joku irc -osoite...) Kuvissa olen minä. Olen nähnyt kummia juttuja kesästä asti, ja ajattelin että ehkä jotain kamalaa on tehty/tapahtunut, jolle kukaan ei tee mitään. En tiedä mistä helevetin lahjuksistakin puhut, lahjukset on lahjuksia, ne ei velvoita mihinkään. (Sanoinkin lukeneeni rivien väleistä...) Jos tiedät tästä asiasta jotain, niin olisi mahdollisuus olla enemmän mies kuin siinä partajutussa. Vai meneekö siinä imago, onko imago jotain paskaa ja vääryyttä, kahlasin juuri läpi uusimman levysi laulujen sanat... ettei vaan mene välillä siellä jossain rajamailla... Olen vailla tietoa ja todistetta jolla puolustaa sen ihmisen oikeuksia, jonka nimi on alla, eli joka sattuu olemaan minä itse. Mitä törkeämpi rikos, sitä ärhäkämmin kai sitä luulisi ihmisen itseään puolustavan. Vaikka mulla ei ole mitään TIETOA vielä, niin enpähän ole jäänyt ihan toimettomaksi, kun kirjoitan tämänkin viestin. Jos saan sen tiedon mitä etsin/pelkään olevan olemassa, niin menen poliisin puheille heti sen kanssa. Jos ei perus-ihmisoikeuksistaan yritä pitää kiinni, olipa vastassa vaikka minkälainen taho, niin sitähän oltaisiin niinkuin lakia ei olisi olemassakaan. Se koskee kaikkia, ja ihmis-, perus-, kotirauha-, intimiteetti-oikeudet ym on kaikilla. Olen hyvin ujo, arka (ja yksinäinen) ihminen, mutta tässä sitä rohkaistutaan parasta aikaa... Jos minulle on sattunut väärinkäsitys, niin siinä tapauksessa ihmettelet mistä oikein puhun, ja pyydän anteeksi höpinöitäni :) P.S. Sano Karmilalle terveisiä. Ainakin eräs hemmo, jonka tapasin IRC:ssä useaan otteeseen muinoin, esittäytyi yhtyeenne tuottajaksi / esiintyi tuottajananne. Ehkä se muistaa bat-w :n. Rauhallinen, hiukan vaatimaton, "pehmeän myöntyvän oloinen" heppu, jolla oli valkoinen kissa. Lieneekö sitten ollut hän.

VASTAUS: Kansalaiset. Tässä teille esimerkki siitä miten sekaisin ihmiset voivat olla. Mie en tajua tosta viestistä mitään, enkä ole koskaan tavannut koko ihmistä. Miksi miun pitää lukea tällaista paskaa ja tuhlata energiaa tämmöseen, kun on muutakin, ihan oikeaa tekemistä ihan vitusti? Ja Karmilalla ei muuten ole kissaa. Kuinka sekaisin ihmisen täytyy olla jos se esiintyy Karmilana jossain IRC:ssä? VITTU!

------------

KOMMENTTI: "KOMMENTTI: Vastauksia 14.2.11: "KYSYMYS:....... Miksei asiat voi olla ihan vaan tavallisia? Aina pitää hirveetä perkeleen draamaa olla kaikki. VASTAUS: .........Noissa kahdessa viimeisessä lauseessa on kyllä aikamoinen elämänfilosofia. Olen täysin samaa mieltä." Sallikaa mun nauraa. Joku saattaa vaikka kirjoittaa kirjan dramatisoimalla elämän tavallisia asioita.VASTAUS: Luuletsie tosiaan, että mie elän ja koen asiat oikeasti niin kuten kirjoitan? Urpo." Niin, tai sitten oli kyse kirjan kirjoittamisesta, ei elämisestä. Jonkun draama on toisen komedia, parisuhteissa ja kirjoissa. Tollo.

VASTAUS: Tää on taas näitä naisia, joille ei pitäis vastata koskaan mitään. Lääkkeet on niiiiin lopussa ja pienikin huomion anto takaa sen, että paskameili ei lopu koskaan.

------------

KOMMENTTI: Moro! Jäähallin keikka oli mahtava, suuret kiitokset siitä. Parasta antia oli Ei kukaan, jonka vedit tyylillä, biisin lopussa mulla meni iho kananlihalle ja kyyneleet tuli silmiin - oli se vaan niin hienoa! Kiitos!!

VASTAUS: Ole hyvä. Aika nappiin se kyllä meni.

------------

KOMMENTTI: Syvimmät kiitokset keikasta. Toivottavasti homma saa jatkoa. Puitteet oli kohdallaan ja toivottavasti homma jäi plussalle siihen panostaneiden osalta --> mahdollisuus jatkoon on olemassa.

VASTAUS: Kyllä kai me omillemme päästiin. En tiedä, kun toi toimitusjohtaja ei suostu kertomaan.

------------

KOMMENTTI: Moro! Terveeset täältä Etelä-Pohojammaalta. Kulijeskelin viime kesänä isoolla kirkolla ja ettin siä kesälukemista rannalle. Jostaki kumman syystä törmäsin sun kirijahan Kesämiehestä :) Luin sen takakannesta ja päättelin, notta sen kans aika kuluu iliman suurempaa aivotyötä. Tää kirija herätti mun mielenkiintoni Kotiteollisuutta kohtahan, oon kyllä ollu tietoonen teirän pänristä mutta sen musiikki onki sitte ollu hatarammalla pohojalla. Täytyy sanua, notta tää musiikki kolahti niin sanotusti täysillä, ku sitte aloon ettiä sitä. Mitähän kanavaa oon kuunnellu rariosta, ku en oo oikeen noteerannu teitä :( No nys sitte hoksasin, notta ootta tulos Seinäjoelle Rytmikorijaamolle. Sain ylipuhuttua kaverini ja ollahan tulos teirän keikalle, kaveriille annetun pienen valaasu operaation jäläkehen. En oo viä kuunnellu teirän uusinta levyä mutta sekin asia korijaantuu täs lähiaikoona MUTTA jos nys sais esittää toiveen tai oikiastaan ne klassiset kolome toivetta, niin olisko mitenkää maharollista kuulla ääsjoen keikalla Tuonelan koivut, Kaihola ja Kuolemajärvi, pohojalaanen ku oon niin viä kerta kiellon päälle: Murheen maillaki olis kans aiva mahtava kuulla. Niin ku moni muuki kappale. Mieti ny! Ensimmäänen live-esiintyminen, mitä mä oon tulos kuuntelemahan teirän panriltä ;) Tää teirän musiikki sopii niin erinomaasesti pohojalaasen sielun maisemahan, notta luulis teirän ollehen erellises elämäs pohojalaasia (ota tää sanominen kohteliaasuutena) ku osaatta teherä tälläästä musiikkia. Mikää ei piristä niin h.......sti ku kunnon synkkä sävyynen musiikki, joka ei kuitenkaa loppupeliis oo niin mustaa. Oli muuten erinomaasen hyvä asia ku pääsit siitä pitemmästä parrastas erohon, tää lyhyempi on palijo mukavempi kattella :DDD ja koittakaa hyvät miehet sitte pysyä tolopillanna ainaki esiintymisen aijan, sen jäläkehen ryypäkkää niin palijo ku huvittaa ;D Jos tätä Kesämiestä on uskominen, niin tää toivotus ei oo mitenkää hätävarijelun liioottelua...

VASTAUS: Nytkö ne Lauri Tähkä -fanit alkaa siirtyä meidän leiriin. Apua!

------------

KYSYMYS: Kuin te sedät jaksoitte soittaa viimesenä Lahes?

VASTAUS: Aika hyvin.

------------

KOMMENTTI: Nöyrä kiitos jälleen mahtavasta levystä.Itkettää ja naurattaa yhtäaikaa.Kotiteollisuus = soundtrack miun elämästä.

VASTAUS: Ja minun.

------------

KOMMENTTI: Musiikissa, varsinkin metallimusiikissa, minuun vetoaa aina ensimmäisenä laulajan ääni. Kyse ei ole äänen puhtaudesta tai teknisyydestä, vaan tunnistettavuudesta ja ilmaisuvoimasta. Hynysen ääni on tunnistettava ja mielipiteet jakava, siihen joko rakastuu tai sitä inhoaa. Jouni Hynysen kitarointia olen aina jaksanut kuunnella, koska kitara on rytmisoitin. Yltiöpainen kitarasankarointi on välillä jopa rasittavaa taidoilla koreilua. Kotiteollisuus on aina soittanut rehellisen puoleensavetävästi, ilman kikkailuja. Sanoittajana Hynynen on naivisti, itseoppinut harhojen, krapulan ja todellisuuden tulkitsija. Hynynen horjuu jatkuvasti latteuksien ja nerouden välimaastossa, yleensä onnistuen. Rehellinen, virheet ja huonot puolet myöntävä tyyli on nykyään varsin harvinaista. Kaiken itkemisen ja muun yleisön kitinän Kotiteollisuuden uudistumisesta tai sen puuttumisesta voi mielestäni unohtaa kuunnellessaan uudelta levyltä kappaleet Itken Seinään Päin, Kylmä Teräs, Ei Kukaan ja Taivas on Auki. Em. kappaleiden todistusvoima riittää kertomaan, että aika ei ole ajanut Lappeenrannan pojista ohi.

VASTAUS: Tiukkaa analyysiä.

------------

KOMMENTTI: Ennen Sinkkosenjari tykkäs soitella ilman paitaa, nykyään en suosittele! Lutakon keikkaa odotellessa, homot!

VASTAUS: Pitäähän miehessä vähän laardia olla.

------------

KYSYMYS: Laatikkosi on varmasti pullollaan mitä ihmeellisempiä pyyntöjä/kutsuja ja tämä ei poikkea niistä mitenkään! Eli: Rakas siskoni on menossa naimisiin ja hänelle tietysti pitäisi keksiä polttareihin/häihin jotain "erikoista". Ja hän kun on sinun suuri fanisi ja käynyt keikoilla enemmän kuin monta kertaa, niin päädyin kirjoittamaan sinulle. Onko mahdollista "ostaa" käynti esim. hää paikalle tai polttareihin tyyliin lahjoittamaan morsiammelle vaikka t-paita nimmareilla yms.?? Tähän jos kerkeet vastata niin hyvä!

VASTAUS: Joo, ilman muuta lähden tuntemattoman naisen polttareihin tai häihin. Olen aina unelmoinut näyttelyeläimen ammatista. Sitä paitsi: oletko ajatellut, että viikonloppuisin miulla on muutakin tekemistä. Katso meidän keikkakalenteria.

------------

KOMMENTTI: No moro pitkästä aikaa.. Sun sähköposti on varmasti täynnä viestejä uuden levyn tiimoilta, mut pakko oli kirjoittaa ku ei muuta voi. Paras levy ikinä!!!!!!!!!!! Sanoituksista huokuu sellaista sanomaa et siehän Jouni olet kasvanut aikuiseksi :D Aivan loistavaa tekstiä olet saanut aikaiseksi, en voi muuta sanoa. Itseironista, kantaaottavaa ja suoria sanoja siitä pinnallisuudesta ja omaan napaan tuijottamisesta mikä meitä muitakin on vituttanut jo pidemmän aikaa. Aivan vittu loistavaa!! Biisien melodiat ja varsinkin kertsit ovat jäätäviä. Yllätyksenä ens alkuun oli "puhtaiden" laulujen osuus ja pianomelodiat sekä akustiset kitarat, mut nyt ku kiekko on pyörinyt repeatina ilmestymisestä asti niin en voi kuin ihailla aikaansaannostanne. Aivan helvetin ehjä kokonaisuus. Taustalta huokuu huolella tehty työ ja jonkunlainen kypsyys tekemisen tasoon. Hieno on kiekko, aivan vitun hieno. Jyväskylään Lutakkoon olin tulossa täältä Oulusta mut soon loppuunvarattu se keikka 25.3. Harmi vaan ku mulla on vielä synttärit sinä päivänä. Lippuja enää ovelta ja niitäkin rajoitetusti. Sit tuo akka haalaa mut siitä edestä vielä seuraavana päivänä katsomaan Happoradiota Jyväskylän yöhön ja mie en vittu kestä enää... 850 km ajoa ihan turhaan, prkl.. Et sie vois mitenkään auttaa...?? :D Ihan oikeasti. Mie tuon henkilökunnan völityksellä samat kiitokset ku silloin Oulussa joskus vuonna 200? eli tarjottimen verran viunaa... Ouluun tullaan sit pääsiäisen aikaan kyllä katsomaan ja suunnitelmissa on lisäksi joko Kuopio tai Seinäjoki tai voi olla et kumpikin.

VASTAUS: Mukava taktiikka. Ensin kehutaan ja sitten käydään varsinaiseen asiaan. Vähän väsynyttä. Mutta nimi oli vieraslistassa. Myöhemmin selvisi, että jätkä ei tullut edes paikalle. Ja taas meni energiaa hukkaan.

------------

KYSYMYS: Moi Kiitos taas kerran vitun hienoista mussiikki elämyksistä! Levy on ihan loistava, jotka muuta kitisevät puhuvat paskoo. Nähdään Tavastialla perjantaina teidän keikalla, pienoinen ruikutus oisko mahista saada nimmarit koko bändiltä johonki mun levyyn?? En oo muuten HOMO

VASTAUS: Joo, tuo vaikka Metallican Master of Puppets.