Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

4.3.2011
------------

KOMMENTTI: Siis tossa teidän "uutukaisessa" kyrsässä ei ole aromivahvennetta. Hyi saatana, en syö! Ja ihan varmasti tyrkytätte sitä kesän Ilosaarirockissa Kassan baarin tiskillä ylihintaan. Tehkää edes paskaa sinappia siihen mennessä!

VASTAUS: Apulanta hoitaa kuulemma sinapin. Kuulin vähän tämmösiä huhuja.

------------

KOMMENTTI: Et varmaan muista, mutta jokin vuosi sitten kerroit, että ette mielestäsi luoneet "mitään illuusioita perheenäideille ja yksinhuoltajille." Että Tähkä-ansa oli itsestä kiinni. No, fb ym menosta päätellen, joko huomaat, että jaettuihin kortteihin ei välttämättä voikaan niin paljon vaikuttaa. Että yleisö poimii päiväuniinsa ihan sen, jonka haluaa. Ja sitten kaikkea tekemistä katsotaan senkin ikkunan läpi, että jätkä heruttaa, tahallaan. Reiluako? Kai siitä jonkun korvauksen saa. Kerttu-tädille, joka kaiken on nähnyt ja kaiken tietää, tämä käänne ei tullut yllätyksenä. Rakkaudella, Kerttu ps. ihan kiva se uusi sinkku, no on.

VASTAUS: So?

------------

KOMMENTTI: Paljooon onneeaa pappa !! <3

VASTAUS: Joku muisti. Jipii!

------------

KOMMENTTI: Hi! Happy Birthday Jouni!! How do you spend on your Birthday? I am listening to your song almost every day. Your voice is not make me feel tired. Comfortable!! Kotiteollisuus is included perfectly in my life. I wanted to go to Finland once a year to see your show. But I don't know.every year happened something! I wanted to write e-mail and I very wished to receive e-mail from you. But I didn't...because you are busy. So, I hope that I want to tell something nice and happy things when I send e-mail to you next time. I miss you,Jouni! I love to see Kotiteollisuus Live!!! Jouni! I'm wishing for your happiness.Please take care of yourself.

VASTAUS: Jeah, I will. Thanks. Looks like we`ll be big in Japan someday!

------------

KYSYMYS: Heheh, mitenhä sie jaksat näihin enään kohta vastailla? Tämähän menee Regina palstaksi ( lapset ei varmaan tiedä mikä oli Regina) Kun tulee tarpeeksi kuuluisaksi ja kulttihahmoksi niin kuin sinä nyt ( äläkä yritä kieltää..) niin jossain vaiheessa tulee varmaan se Urpo-raja vastaan. En ymmärrä miten jaksat enään tällasiin kysymyksiin vastata yhtään mitään.. kuten tähänkin, voimia! Minusta on hienoa että jaksat nämä hoitaa. Kirjoja olis kiva saada lisää. Ihan oikeita kirjoja eikä pelkkiä runoja. Hyviä keikkoja, soitellen sotaan oli muuten helvetin positiivinen yllätys ainakin meikäläiselle ja ihan uuden tyyppistä KT musaa. Levyä odotellessa

VASTAUS: Eiköhän se raja tullut vastaan jo vuosia sitten. Vastailen näihin nykyisin vain kännissä, muuten ei kestä.

------------

KYSYMYS: Lähetkö hynyne toukokuus parille? mie tarjoon!

VASTAUS: Miksi?

------------

KOMMENTTI: Vastauksia 14.2.11: "KYSYMYS:....... Miksei asiat voi olla ihan vaan tavallisia? Aina pitää hirveetä perkeleen draamaa olla kaikki. VASTAUS: .........Noissa kahdessa viimeisessä lauseessa on kyllä aikamoinen elämänfilosofia. Olen täysin samaa mieltä." Sallikaa mun nauraa. Joku saattaa vaikka kirjoittaa kirjan dramatisoimalla elämän tavallisia asioita.

VASTAUS: Luuletsie tosiaan, että mie elän ja koen asiat oikeasti niin kuten kirjoitan? Urpo.

------------

KOMMENTTI: Katoin eilen Korkojen kera ohjelmaa ihan vaan sen takia että Hynynen esiintyi siinä. Siihen se on yli kolmekymppisen parisuhteessa elävän naisen perjantai-ilta ajautunut. Mutta minkä takia ne oli kutsunu sut Jouni sinne? Kyllä mä ymmärrän sen, että sä oot nyt kuumaa kamaa ku on uus albumi tulossa ja single veivaa radioissa, mutta sitä niitten ideaa mä en tajunnu. Ne kysymykset oli keksitty ehkä mainoskatkolla ja ne oli naurettavia. Eikun noloja. Hevoshullu-lehden lukijatkin olis varmasti keksiny jotain tuoreempaan kysyttävää. Mä joskus luulin, että kun ihmistä mennään /tullaan haastattelemaan, niin olis muka tehty jotakin taustatyötä. Mutta oli kyllä näillä eukoilla jääny se homma täysin pois. Tai sitte ne vaan kuvitteli ittestänsä liikoja. Oikeen nolotti sen Vapun ja sen toisen puolesta. Ja harmitti tietysti Jounin puolesta. Niin paitsi sielä tais olla missejä takahuoneessa. Tässäkään nyt ei mitään tuoretta ole, mutta kuullostaa hyvältä se Soitellen sotaan. Koko albumia odotelles.

VASTAUS: Ihan normaali nykyajan meininki. Itse asiassa miulla oli siellä hauskinta pitkiin aikoihin. Sitä paitsi molemmilla oli kivat sääret.

------------

KOMMENTTI: moi aattelin eka ku näin teitin ryhtyneen makkaramerkiks, et voi fak. Mut kelailin asiaa 2 minuuttia ja totesin eri bändien nimiin tehdyn paljon paskempia kaupallisia tuotteita kuin lenkkimakkara. Tykkään muuten itsekin makkarasta, joten en ole mitenkään parempi ihminen itsekään. näin telkkarissa hynysen korkojen kerassa. surkeesti alustettu ohjelma. muka näppärä sisääntulospiikki johtiii herkän taiteilijan vittuuntumiseen , viimeistään vitutus kypsyi huippuun, kun rämpytyksestänne puhuttiin "junttauksena". en oo mitään "inside porukkaa" mut vittu mul on jotain samaa ihme auktoriteetti vihaa ku tässä teitin systeemissä. ps. turha vittuilla pilkuista tai jostain, aapiskukko ei oo edes kaukaista sukua

VASTAUS: Miten te voitte käsittää kaiken noin väärin. Miulla oli vitun hauskaa siellä, ei vituttanut ollenkaan vaikka mitään sisältöä ei löytynytkään. Mutta nimetkääpä joku ohjelma Maikkarilta tai Neloselta, jossa sitä muka olisi. Ja junttaustahan me soitetaan. Mikä teitä riivaa?

------------

KYSYMYS: Pakko saada tuo Kaikki uuniin! -paita! Kai se on tulossa myyntiin?

VASTAUS: Joo.

------------

KYSYMYS: haittaako et käytän tätä soitellen sotaan biisin loppuosaa yhistettynä pitemmäksi pätkäksi mun hautajaisissa muisto tilaisuudessa?

VASTAUS: Anna mennä vaan!

------------

KOMMENTTI: Ootpa sie laihan ja terveen näköne.

VASTAUS: Ja siltä tuntuu myös. Mutta odottakaas rundin loppuun. Olen taas normaali oma itseni. Eli veltto läski.

------------

KYSYMYS: Tuli mieleen yksi mukama nerokas, mutta ainakin minua kiinnostava kysymys; Paljonko Hra Hynysellä on biisejä pöytälaatikossa, vai onko sellaisia ylipäänsä olemassa? Tarkoitan sellaisia jotka on albumeilta hylätty, tai ovat vielä odottamassa parempaa tulemista/ideavaiheessa. Ja jos niitä on, niin onko mahdollista että niitä joskus julkaistaisiin ihan omana kokonaisuutena? Ei mulla muuta.

VASTAUS: Veikkaisin, että pitkälle toista sataa. Mutta kun ne kerran on hylätty, niin antaa lojua siellä vaan. Ei tule mieleen kuin kaksi riffiä, jotka aion vielä joskus käyttää. Ja ehkä yksi kertosäe.

------------

KYSYMYS: Mitä tehdä vaikka kuinka ottaa viinaa niin ei sammu saatana on vaan hauskaa. Vittu aamulla pitäs herätä remonttihommiin. Millä vitun juomalla sammuu? T: Pikkupili

VASTAUS: Miksi pitäisi sammua? Ei muuta kuin samoilla silmillä töihin.

------------

KYSYMYS: Moikka, osaatko kertoa mihin aikaan aloitatte soittaa Lappeenrannassa?

VASTAUS: Se lukee varmaan jossain, en muista ulkoa. Oliskohan ysiltä?
WEBMESTARI: www.kotiteollisuus.com/lpr/lpr.htm

------------

KYSYMYS: Mite ois seuraavalle levylle nimeksi "Facebook", ku se näyttää joitaki niin rassaavan? Kiitos Rovaniemen keikasta, kyllä oli mukava kuulla pitkästä aikaa kunnon metelöintiä! Seuraavaa ootellessa. :P

VASTAUS: Ole hyvä.

------------

KYSYMYS: Annatteko te tuommosil baari keikoil nimmareita? Ku ite haluisin teijän nimmarit, varsinkii Hynysen kuha tuutte 1.4 Varkauteen :) Kerran oon teijät livenä nähny Ilosaares ja nyt ootan innolla pääsyy teijän z-onen keikkaa. Teijän musaa oon kuunnellu kauan ja rakastan sitä eniten tai ainakii melkee eniten :D Ootte parhaita ja en malta oottaa kuukautta.

VASTAUS: Jos tulet kauniisti pyytämään, niin eiköhän se onnistu.

------------

KOMMENTTI: Jos sanon, että te ootte nykyää paskaa niin eihän tätä missää teiän sivuilla tiete julkaista. Mutta samapa tuo, saapaha purkaa tätä surua kirjoottamisen muodossa minkä ootte teiän kehityskäyrällä saanee aikaa täälapai. Oli se vaa eri touhua, aika lailla muute tasan 10 vuotta sitten, ku kuulin edellisen lauseen alun nimisen biisin siihen aikaa uunnavuonna Rukalla päissää. Mitä tämä on? Vittu se biisi muute iski, jumalauta! Ja iskee edelleen. Pari kuukautta myöhemmi ihmeteltii Oulun jossai baarissa että mikä vitun orkka se tämä on ku laulajakitaristi näyttää auton korjaajalta lyhyessä tukassa, onnettomassa parran alussa ja farkkuliiveissää ja kaks muuta tykitti tulemaa kans nii helevetin asenteella. Meni pari vuotta ku luukutimma Helvetistä itään -älppyä, joka on valitettavasti teiän viimenen kunnon levy, poikaporukalla pikkubussissa, taas päissää, taas rukalle menossa. Meikämanne sano, että Kotari o tämän maan kovin bändi, va velipoika sanoki, että Kotari o maailman kovin bändi. Se oli sitä aikaa se. Sitte tämä saatanan eppufaninarsisti alko tekemää poppia eikä anna Sinkkosenkaa tykittää niiku pitäis eikä ite tee sitä ainoota suustansa osaavansa asiaa enää juurikaan eli huuda tai karju tai mitä onkaa saatana. Ja ne keikat.. Jo vain ne oli kovia juttuja sillo Oulun Numerossa, missä lie ja Kemissä asti käytii kattoo ku sielä suuteloitta saatana Hongistoinee ja kemiläisiä juntteja homoksi haukuitte. Oli se eri aikaa se. Vitut se mitää eri aikaa ollu vaa eri meininkiä teiä osalta. On se vittu ku myydää muutama tuhat levyä, pari vääkkyä pukkaa maailmaa ja karvanaama pääsee töllöön ni vittu että suoltaa tuota vitun eppunormaalihevipaskaa. Jippu tekee coverin ja kehutaa sanoituksia ni joha pitää alkaa muka tekemää taidetta. Se o vaa surullista se. Teiän viimeset sinkkubiisit viimeset 6 vuotta o ollu aivan sontaa. Samaa saatanan rallia pyörittää vuodesta toisee, paitsi että vaa paskempaa tasasen varmasti. Ei herra isä tuota uuttaki sotimaa lähtemistä; onko se johonki kännykkämainoksee suunniteltu vai mitä? O tosiaa lähetty takki auki soitellen sotaan. Otetaa vähä kuorolaulua, sievempää laulua.. ristus mitä paskaa. Alku ja loppu on ihan ookoota tuossa biisissä mutta neki o noita kymmenessä biisissä aiemmin jo kuultuja yhden sormen riffejä. Eikä siinä mitää vaikka riffissä ei oo mukana ku yx kämmenen jatke mutta jos hyvänki riffin päällä o jotai karaoke-eppukertsiä ja kyse on yhtyeestä nimeltä Kotiteollisuus ni terve! Nii ja niistä keikoista vielä, viime kesänä kattelin ku Karvis o lavalla niikö joku Itämettä paitsi, että velttous oli läsnä ja pahasti. Qstockin ja Simerockin keikat oliva kyllä semmoosta ateltavaa, että tuotti kyl mielipahaa ku muisteloi reilu puolivuosikymmentä taaksepai näitte samoje jammuje keikkatouhuja. Oli muute pikkaaase väsynyttä meininkiä. Uusiutuu, uusiutuu, kasvua, kasvua ja mitä lie vittua, millä selitättekää näitä viimevuosien huteja ja pohjakosketuksia. Voiha niitä selittää monella tavalla mutta kun ei toimi ni ei toimi. Ja tämä toinen sotajuttu.. koiranruokaa niiku ois ihmiselle syötetty se oli tuo Sotakoiraki. Te meette tekemää coverilevyä studioon ja joku Karmila sanoo, että soittakaa pojat tämä biisi, ristus mitä touhua. On ne nämä Karviksen "yksi suurimmista esikuvistani" jututki aika huvittavia. Vähän väliä löytyy joku vanha orkka, jota pitää ylistää ja käyä laulelee niitte leyvlle. Ilman tuota karjumista o Karviksen ääntely kyllä laulamisesta kaukana. Koittakaa nyt vittu tehä tuon musan kaa jotai oikee ja tehkää taas sitä vaarallista, mystistä, rullaavaa, hienoo möykkää. Ja asenteella. Sen te osaatte. Terveisiä.

VASTAUS: Mitä se paskahousu kitisee? Mitä vittua sie roikut, vaihda bändiä, niin helppoa se on. Kasvaa sekä meidän fanien että sen toisen leirin älykkyysosamäärä.

------------

KYSYMYS: Pystyttekö mahdollisesti kertomaan että mihinkähän kellonaikaan esiinnytte lahdessa 11.3? tai oletteko vimonen orkesteri mikä siellä esiintyy sinä päivänä? :) oltais tulossa vähän pidemmän matkan päästä teittiä kahtomaan eikä tuota tietoa mistään taho löytyä...

VASTAUS: Sori, en tiedä. Yritä etsiä netistä.
WEBMESTARI: lahtiskigames.com/ohjelma/oheisohjelma

------------

KOMMENTTI: bändille ISOT kiitokset kipaleesta vaasankin veri vapisee. parempaa nostaketta ei löydy mistään. ei muutakuin Vaasaan keikalle :D

VASTAUS: Kassellaan. Onko siellä enää mitään paikkaa?

------------

KYSYMYS: Terve Jouni. Tuossa aikoinaan kun julki tuli kirja "Rakkaudella Hynynen" laitoin sinulle postia,että hyvä kirja.Kerralla pysty lukemaan ja krapulakin lähti.Kyselin mahdollisuutta saada nimmaria kyseiseen kirjaan Tampereen keikalla?Lupailit,mutta ihmettelit miksi aikuinen mies haluaa saada nimmarin kirjaan.En päässyt sillon keikalle,mutta onko tarjous voimassa edelleen?Voin tuoda jopa tussinkin.Liput ostan joka tapauksessa oli niin tai näin. Jaksamista.

VASTAUS: No, tule hakemaan.

------------

KOMMENTTI: Terve, se teidän oma makkara on helvetin hyvä idea, mutta toteutus ihan peestä. Työ menitti ja teetitte sen makkaran järvi-suomen portilla. Sillo ku portti sulki lappeenrantalaisten veromarkoilla rakennetun tuotantolaitoksen ja pisti väen kilometritehtaalle nii mie päätin että en ennää koskaan pistä suuhuni mittää mitä se saakelin portti ulos suoltaa, enkä aio suustani alas pistää tätä teiän makkaraakaan. Olisitte nyt teettäny sen makkaran paikallisilla pienteurastamoilla, vaikka se olis maksanutki vähän enemmän nii olis nekin eurot jääny tänne omaa maakuntaan. Kaikesta huolimatta koitetaan kestää Kevättä odotellessa

VASTAUS: Ihan hyvä pointti, mutta en ole kuullutkaan paikallisista pienteurastamoista, sori. Tai enhän mie tästä makkara-asiasta tiedä muutenkaan mitään. Mutta en miekään ole juonut Karjalaa sen jälkeen kun Lappeenrannan panimo lopetti. Tosin siihen on toinenkin syy: Karjala on paskaa.

------------

KOMMENTTI: Kääk, nyt näkyy kuka ottaa yhteyttä... Anyway, olen lueskellut Hynysen tuotantoa.. BIOkuitenkinkin puuttuu tuolta sivuiltanne, tai ainakin linkki päivitettävä..olis oikeesti kiva tietää kuka tekee mitä-- vai olenko vaan damn stupid ja jäääny jalkoihinh?? kuuntelen edelleenkin genesistä ja policea... kuten myös mun lapset ;) Ja Kait tässä voi heittää parit kommentit.. "Kesämies"-- odotin jotain mahtavaa, ja se oli vaan samaa psk...juomme xx määrän.. siirrymme ..juomme xxmäärän...siirrymme...mä jo viime vuosikymmenen alussa, kun kiersin mestoja yhden toisen eteläkarjalaisen bändin kanssa... Mut "rillipää ja läski".. se on .. ihan ok.... joos, sori, mä flunssassa kotona yxcin...kuumeessa never´mind the the big boobs 8) uutta ootellessa IHAN VINKKINä kandee ottaa jotain CATSien tai NAmikan jutskia völiin ;) KTP rulaa ;/

VASTAUS: Mitä vitun Catsejä tai Namikaa, mitä sie(kin) lääkepäissäsi sekoilet? Viime syksyllä uusittu bio löytyy kyllä sivuilta, jos kehtaisit vaan vähän etsiä. Pitääkö tulla käsistä pitäen näyttämään tämäkin asia? Vittu, kun alkaa väsyttää taas tää touhu.

------------

KYSYMYS: Moro. Semmonen asia tässä tul mielee kun toi uus levy nyt saapuu ja sen kirjastoihin heti hankin, niin olisiko mahollista saada äijien nimmarit siihen. Homma toimisi esimerkiksi niin että laitan sen kuoressa jossa on palautuskuori ja kaikki muu mitä siihe tarvitaan.

VASTAUS: Tule keikalle hakemaan.

------------

SUURI KARVAKESKUSTELU: Terve Jouni Joko ruvetaan tilailemaan parturiaikaa tukan / parran leikkaamiseksi..

Miksi Hynynen on kalju ja parraton? En löytänyt mistään tietoa. Joku vedonlyönti tms???? Onko kaikki muutkin karvat pois? ;-)

Alkaako Hynysen parta olla vaarassa kun Heikkinen hienosti näytti että suomalaisella maastohiihdolla on vielä tulevaisuutta?

Moro, Joko Jounilla parta lyhenee, kun Matti Heikkinen hiihti suomelle MM-Kultaa, vai pitääkö näitä mitaleita montakin tulla? Onnea ja menestystä tuleville keikoille!

Jos ei meinaan pissahommista jäädä kiinni, niin nyt olis aika siten "olla mies" ja vastata "huutoon" eli lupaukseen: "kun suomalainen hiihto on taas maailman huipulla, lähtee hiukset ja parta". Jokseenkin näin olet julkisuudessa luvannut ihan tässä viime aikoina tuosta aisasta kun parrasta ja hiuksista on puhetta mediassa ollut. Viitaten toki Lahden 2001 tapahtumiin olet lausuntosi antanut. Tiedoksi, että eilen suomalaiset naiset sijoilla 3,5,6,8 ja 18 perinteisellä 10km:llä. Tänään MATTI HEIKKINEN Oslossa 15 km perinteisellä MM-KULTAA! Sijalla 5 Sami Jauhojärvi ja Ville Nousiainen sija 8 ja Tero Similä HUONOIMPANA sijalla 16! Jotta parturiin HOPI HOPI!

VASTAUS: Mitä siekin kitiset? Luuletsie etten mie tiedä mitä on tapahtunut ja mitä olen luvannut? Siehän pidät miuta ihan urpona.

Morjens No joko hiihto on palannut niihin aikoihin josta mainitsit? Eikö ollu perkeleen hieno katella miesten kisaa ku tuli kultaa eikä muutkaan sijoitukset menny penkin alle. Vittu ku oli mahtavaa, tuli mieleen vanhat kunnon ajat. Nyt loppu aika ku millään ei oo mitään väliä. Joko nähdään kymmeneen vuoteen eri LOOK? Vaikka ei tossa nykyisessä ole mitään vikaa, mut ku menit saatana puhumaan televisiossa niille akoille!!!

VASTAUS: En mie mitään nähnyt, istuin Ilveksessä antamassa haastatteluja silloin.

Terve!! Tänään hieno päivä Suomen hiihdolle! Oliko se näin että parta ja hiukset lähtee kun maailmanmestaruus tulee? Asia meininki!!

Terve Jouni! Nyt Matti on nostanut suomalaisen kestävyysurheilun taas kultakantaan, eikä panos muidenkaan suomalaisten osalta tänään ollut huono. Ramsaussa 1999 30km kilpailussa Myllylän jäkeen seuraava suomalainen 31. 10km kilpailussa Myllylän jälkeen seuraavat suomalaiset sijoilla 11, 13, 62. Menestys ei ole todellakaan vielä samalla tasolla kuin 1900-luvun alkupuoliskolla, mutta sitä on lähes mahdoton vaatia lajin kasvun ja kansainvälistymisen vuoksi. Kestävyysjuoksussa ei koskaan tulla palaamaan huippuvuosien tasolle Afrikkalaisurheilijoiden ylivoimasta johtuen. Tästä pääsenkin kysymykseen, joko voidaan suhteellisesti puhua kestävyysurheilussa sellaisesta huipputasosta, mikä olisi riittävä poistamaan ylimääräisen karvoituksen päästäsi? Asiahan on sinulle täysin henkilökohtainen, mutta kun olet asian julkisesti puheeksi ottanut niin ajattelin sen tiimoilta tämänkin viestin lähettää.

VASTAUS: Ja minä lähetän sinulle tämän viestin: älä rupea miulle luennoimaan Suomen kestävyysurheilun menneisyydestä tai nykyisyydestä. Mie soitan rokkia, mutta ei se sitä tarkoita etten mitään tietäisi.

Mitäs tuumit Matti Heikkisestä? Muuttuuko nyt sitten hiustyyli ja parranmalli?

Moi, onko parta leikattu vai etsitkö vielä saksia? :) Suomi menestyi juuri (miesten)hiihdossa eli Heikkinen lunasti mitalillaan parranleikkuun, eikös joo? PS. no pidä partas jos et uskalla leikata, prkl

Jouni, haluun letittää sun parran!

Jumalan terve! Asiaan. Nyt kun on kohua noussut näistä siun karvoista, niin missään et ole kuitenkaan sanonut mitä teet jos tulee jälleen doping-käry? Värjäät parran siniseksi? Lakkaat kpeseytymästä? Onko suunnitteilla jotain vai jatkatko samaan tahtiin?

On Se Parta/ HS Se on sitten lähtö mutta kuka sen leikkaa ja milloin?

VASTAUS: Viikolla 10, kun kaikki dopingtulokset on selvät. Katsotaan myöhemmin missä ja mitä lähtee.

Sanoit ettei saa turhia mölinöitä mut nyt oli pakko. Sie ja siun suuri suusi! Eläkä sano ettei kaduta yhtää. Miun tunnetila on tein uuden biisin mukaan "Itken seinään päin". Elä leikkaa tai kasvata nopeesti takasiii

Ja sitten... Ethän kiltti Jouni-setä vain toteuta uhkaustasi leikata partaasi ja leijonanharjaasi poies jonkun typerän hiihdon vuoksi? Jos olen aikaisemminkin vihannut hiihtoa, nyt sen aikaansaama metamorfoosi nostattaisi vihani täysin uusiin ulottuvuuksiin jos perkele menet leikkaamaan itsestäsi yhdenkin haituvan naamastasi! *rukoilee polvillaan kädet ristissä* Eipä muuta tällä erää, ei ehdi kirjoitella enempää, työt kutsuvat.

VASTAUS: Miun parta kasvaa tähän mittaan puolessa vuodessa. Ei tää noin vakavaa ole hei! Urheilu on aina rokkihommia vakavampaa, ulkonäköasioista puhumattakaan.

Moicca! mix jouni sano haastattelussa että rupes kasvattaa partaansa vuonna 2001 lahden kisojen jälkeen vaikka teiän sivulla on kuvia vuodelta 2002 ja 2003 jossa hän on melkeen siloposki vielä? minun nähdeäkseni kasvatus alkoi vasta vuoden 2004 puolella jolloin selkeä parta olikin jo näkyvissä. Tämä heikkisen tuore kultamitali taitaa olla vain tekosyy siihen että jouni haluaa vaihtelua turpavärkkiinsä =) t.tarkkasilmäinen persereikä

VASTAUS: Hyvä huomio. Tukka alkoi kasvaa 2001, parta vasta 2005. Mutta ajattelin heittää kaikki karvat samaan syssyyn. Joku on tarkka, hyvä!

------------

NEROUTTA:
Moi Jouni & co oisk o mitään mahdista saada teidät keikalle tortaina tälläviikolla Sotmaoon... Me ollaaan vahoja tuttuja Kuhmon kalevala spriitn kasutta, mutta nyt poik avas kahviulab,,,¨¨¨¨¨¨¨

VASTAUS: Juuri näin. Keikalle TÄLLÄ VIIKOLLA? Tiedoksi: kalenteri on tukossa tämän vuoden joulukuun loppuun.

------------

SUURI LEVYKESKUSTELU: Pidän uuden levyn tematiikasta kovasti. Ostin kauppareissulla levyn ja pistin autossa heti soimaan. Kuuntelin Hornankattilaa pienessä koomassa, koska hei, sehän oli kertomus minun elämästäni;) Olin sitten lähellä ajaa kolarinkin, vitti. Aika hyvin kolahti siis. Mahtavan synkkää. Kiitos teille hyvin onnistuneesta levystä. Reilu viikko vielä, jos herra suo. Tulen kultatusseineni hakemaan nimet levyyn, sopiiko? T: Kierosilmä

Ihan pakko kehua tuota uutta Kotiteollisuus levyä....aivan vitun hyvä!!! Tällänen keski-ikää lähentelevä emäntäkin lämpiää sille. Ja Hynynen sä olet sitten paras...voisin jopa tuon oman kaljuuntuvan äijän vaihtaa tuollatteeseen karvaseen ilmestykseen käpertyisin kainaloon ja jäisin sinne. No mutta hei kiitos jälleen hyvästä levystä, en ole koskaan pettynyt teihin ja en tule sitä todennäköisesti koskaan tekemäänkään. Tulkaapa keikkaileen taas välillä Hämeenlinnaankin.

Ei kukaan oli kyllä helvetin hieno. Hemmetti oliko se romanttinenkin? Mikä hemmetti se oli? Hyvä se ainakin oli...

Terve, ensinnäkin kiitos, on tätä jo odoteltukin. Onhan tämä ihan liian vaikea levy monille, mutta sepä johtuukin siitä, että iän karttuessa ei enää pysty sanomaan mitään niin kuin ennen pystyi. Ennen se oli kuin nopea sutaisu pystystä, nyt menee aikansa jo että saa seisomaan ja siihenkin on jo ajateltava mm. perunan nostoa, jäihin putoamista ja muuta eroottista. Soundit on edelleen Suomen parhaat, ensimmäinen itku tuli Isän kädestä biisin kohdalla. Itä-suomalaisen kuulloinen levy, sanoitukset on synkemmät kai kuin missään levyssä ennen tätä, mutta se on tuo vanheneminen tämmöistä, ei täällä ole mitään harhoja enää mistään onnelasta, vittu myö vaan kuollaan kaikki, tosin sitä ennen on haudattava kaikki parhaat kaverit ja veljet. Se on meidän osa, myö paskat kannetaan parhaat ensin hautaan, tullaan hulluiksi ja kuollaan sitten yksin tämän vitun paskan keskellä.

Kiitos! Nyt on semmonen albumi mikä antaa kaiken mitä musiikki voi.

ISO kiitos jälleen uudesta levystä. Näin pitkänlinjan diggarina erittäin freesejä linjoja. Loistava levy. Ei saatana nyt menee liikaa hehkutukseen. Iänikuinen klisee; jatkakaa samaan malliin. Lutakkoa ja Himosareenaa odotellessa!

Kylläpä kuulosti jäätävän kovalta tuo uusi levy, Radio Rockin keskiyön ensisoitossa. Ainut pieni miinus oli se Holopaisen huumetrippibiisi, mutta kyllähän jokaisella hyvällä levyllä pitää olla yksi paska biisi. Pois lukien Keeper of the Seven Keys part II ja Bodomin Hatebreeder. Toisesta asiasta vielä. Täytyy myöntää, että mustien vuosien jälkeen pala nousi kurkkuun, kun Eldar Rönningillä umpeutui aika loppusuoralla. Ps. Kuvatkaa se mahdollinen parran tuhoamistapahtuma, jos ei muun takia niin seuraavaa DVD:tä ajatellen.

Mors! Uus levy on ihan saatanan hyvä.Kiitos siitä.

kiitos jälleen. aivan loistolevy. ensin ajattelin radiosta kuultuna, että turhan monta hidasta biisiä, mutta koko levyn kun kuuntelee niin kokonaisuutena toimii ihan saatanan hyvin!!

Niin helvetin hieno levy että aikuiselta mieheltä meinaa itku tulla.

Piti muutaman kerran kuunnella tuo uusi Kotiteollisuus-levy, ennen kuin se aukeni kunnolla. Nyt muutaman kuuntelukerran jälkeen tuntuu siltä, että kyllähän se on ihan uskollinen vanhalle tuotannolle. Myös albumin nimi sopii levylle sikäli, että se yhdistelee mukavasti uutta ja vanhaa Kotiteollisuutta, vaikka muuten en kyllä yhtään tykkää siitä, että levyt nimetään bändin tai jonkin biisin mukaan. Noh, sisällön puolesta yhtään instant hit -biisiä uudelta levyltä ei ehkä lyödy (en laske Itken seinään päin -biisiä sellaiseksi, vaikka se varsin oivallinen teos onkin), mutta kaikissa biiseissä on kuitenkin jotain hyvää ja levyn vahvuus onkin selkeästi ehjä kokonaisuus kuin se, että siinä olisi vain muutama hitti ja loput roskaa. Hyvä niin. Tosin Ainoa-biisi ei auennut minulle mitenkään, joten ehkä sen vaihtoa johonkin toiseen levyltä nyt pois jääneeseen biisiin olisi voinut harkita? Summa summarum, kiitos taas hyvästä levystä! Sehän kuulosti ihan Kotiteollisuudelta.

Heippa!Kiitos tästä uudesta levystä. Se on aivan mahtava. Olen kuunnellut sen useampaan kertaan, mutta jo ensi kierros riitti. Kuinka te sen teitte taas? Tämä levy myy kultaa alle aikayksikön, ja te olette vaan parempia aina vanhetessanne.

VASTAUS: Itse asiassa se myi kultaa jo ennakkoon. Mut nykyisihän se ei ole edes paljon. Mutta hyvin meille.

Iltaa! Kävin hetki sitten ostamassa uuden levynne paikallisesta marketista ja kotimatkalla sitä kuunnellessa olin liekeissä jo toisen biisin aikana! Aivan mieletön levy! Sanat eivät riitä kehumaan ja yleensä kun levyillä on vielä tapana parantua useamman kuuntelun jälkeen, on mielenkiintoista nähdä, millaisiin sfääreihin tämä vielä nousee! Upeaa pojat! Ylitittte itsenne! Rutistukset arvon muusikoille!

Terve Hynynen! Löytyiskö sulta salaista tietoo, tuleeko uus levy vinyylinä ulos? Onnittelut loistavasta levystä!

VASTAUS: Löytyy, mutta en kerro. Kiitos.

Moro. Loistava "uusi alku" tuo teidän levynne. Mainiota erilaista menoa. Loistava on myös tuo viritys, että voi kuunnella levyä tuolta levykaupan sivulta. Tän perähörölän ainoa levykauppa oli näemmä laittanut lapun luukulle, joten jäi levy vielä saamatta. Ei kukaan -biisi on mielestäni levyn paras. Jotenkin kutisee, että voisi jopa korvata välillä Satu peikoista -kappaleen keikkojen lopuksi. Etsäviitsitsä kysästä Kiteen lahjalta maailmalle, että härppäskö se siinä "oksaa altansa" -kohdalla (3:13) jonku sormen väärään namiskaan? Ehkä se vaan kuulostaa siltä. Etkä sä kuitenkaan kysy. Kysyn ite Tavastialla. Heippa.

VASTAUS: Meinaatko, etten mie itse sitä tiedä tai kuule? Kyttäsin vieressä koko ajan kun Tuomas soitti. Mutta kysy toki häneltä itseltään jos haluat. Kuka muuten sanoi, että se olis muka Tavastialla?

Moi surtapati! Mie en ihan muista mihin mein turpakäräjät päätty ja en tosiaan tiiä saavuttaako tääkään viesti siut koskaan mutta miepä pölisen tällä kertaa posetiivia. Noh, pikkusen kyl vittuilen tai nakutan kun olit viimeeksi niin antihendrixbluesfiilareissa. Ei se mitään se kuuluu siun rooliin. Mie naatiskelen hitosti tein uudesta ja sanomitäsanot mutta seuraavalla platalla teillä on sit jo oikea bluusveto! Eikö? Uutukaisella avasitte pelin hienoilla ballaadeilla. Oletteko jo treeniksellä koskaan koklanneet mitään bluusosastoa? Kuulen jo korvissani kuinka Son House, Willie McTell; Patton no perkele kyl sie tiiät - taipuu teidän soundissa tähän päivään! Jonkun White Stripes-tyylisen (Death letters jne) raskaan kämmenen versio Niin ja "Ei kukaan" -biisin upealla pianosoundilla takkuvarmasti jatkossa käyttöä - mieletön maisema! Sori, ei ollut hirveesti vittumaisuuksia, oisin niin mieluusti haistatellut mutta nyt taidan olla sen verran tuubassa että ei kykene. parhain terveisin kimmo koskinen, Kaukaalta, nykyisin Mellunmäestä PS: Jos ostan lipun junaan ja vielä jäähallim keikalle niin pääsenkö kertomaan tarkemmin bluustoiveista? Voisin yllättää ystäväni Hyytiäisen Jounin(Järvenpää Blues) kertomalla uudesta bluusbändistä Itäsuomesta!!!

VASTAUS: Yritä nyt vaan ymmärtää, että miuta ei mikään blues kiinnosta paskan vertaa. Kauheeta kuraa. Miksi sie et suostu ymmärtämään tätä?

Huomenta! Uusi levy on suorastaan hypnoottinen kokonaisuus. Karunkauniita kappaleita, jotka pysäyttävät kuulijan. Kiitos, jälleen kerran.

Eilinen ilta tuli kuunneltua levyä. Kyllä on rohkea, yllättävä ja hieno! Erityisesti suoraan suomirock-klasssikoita ovat Ei Kukaan ja Itken seinään päin. Riipaisevan koskettavia vanhalle kt-diggarille. Tämä vuosi on pelastettu.

MOI! Miten voi olla totta, että teillä oli ennen niiin hyviä sanoituksia, mutta nyt teidän piisit kuulostaa ihan kalevalata. Ei kalevalassa ole mitään vikaa, sinusta ei vain ole väinämöiseksi. Mihin se kaikki asenne on hävinny? Eikö kannattais lopettaa hyvän saan aikana, vaikka ei sekään enää varmaan onnistu.

VASTAUS: Meinaatko, että me kysytään joltain pitkätukkaiselta heviurpolta, joka elää vielä äitinsä tissiä imemällä, että milloin meidän on syytä lopettaa? Mutta nyt tärkeimpiin asioihin. Tuli muuten harvinaisen paljon palautetta uudesta levystä. Ainahan sitä tulee, mutta näin paljon ei ole tullut vuosiin. Kiitos kaikista, hyvistä sekä huonoista. Keikoilla näkyy (;€=