Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

14.2.2011
------------

KOMMENTTI: Moro jätkät! Levy on valmis ja nyt sit ootellaa vaa et millo se tupsahtaa kauppoihin. Helvetin hyvää levyä ootellaa ja jos se ei oo sellane, mie käperryn palloks ja pyörin helvettiin. No ei! On millane vaa, nii se on varmasti hyvä! Sikspä haluun antaa teille paljon voimia ja muistakaa lepäillä tulevia keikkoja varte. En tässä mitää lässyttelyjä enempää, mut kiitos jo etukätee! Koittakaa pärjäillä!

VASTAUS: Lepäillä? Miulla on seuraavaks vapaata toukokuussa.

------------

KOMMENTTI: Arvoisat möllit! Kun nyt tuo teidän keikkailu taas valitettavasti alkaa, uudistan tarjouksen josta taisi olla vain ohimennen puhetta: jos täälläpäin liikutte (Pohjois-Savo), tai vaikkapa ohikulkumatkalla, käväskäähän nauttimassa ilmaiset systeemit. Majoitusta mökki / kartano, savusaunaa, avantoa (yleensä talvisin)...syöntiä ja sellaista. Viinat kyllä saatte ite maksaa...senverran näkyy hapan maistuvan. Ja tietysti kusista seuraa tarjolla samalla, mutta ei mitään kyläjuhlia. Mie tarjoon, senverran on hyvät nuo teijän musiikit.

VASTAUS: Muuten hyvä, mutta savolaisten seura ei kiinnosta.

------------

KYSYMYS: hei kotiteollisuus! ajattelin kysellä ensi alkuun milloin teiltä olisi tulossa modern talking tyylistä musaa missä jari sinkkonen laulaisi jouni olisi uruissa ja hongisto dj:nä ostaisin levyn heti nimihän voisi olla vaikka kreisi bailaajat karjalasta vol.1! olen kuunnellut mummoni kanssa teidän toista levyänne ja aina kun jouni karjahtaa meinaa tulla löysän reinot housuun voisitko jouni mieluummin kiljua se olisi söpömpää! kitaratkin ovat niin rajut kantele olisi parempi soitin teille ei koskisi korviin kun kuuntelisi teitä! milloin kotiteollisuus lanseeraa oman olut merkin? kuka teidän jäsenistä on se kotiteollisuus kun kaikki puhuvat vain hongistosta hynysestä ja sinkkosesta? olisiko teillä tarvetta vielä yhdelle jäsenelle olisin halukas tulemaan teidän bändiin olen pälvikalju lihava viiksekäs ja naisekas osaan puhaltaa pulloon siksi minua kutsutaankin kiteellä pullosoittaja lärviseksi! ihanaa kevättä teille ja teknomusiikin pauketta!!! You're not good, can't you see brother Louie, Louie, Louie I'm in love set you free Oh, she's only looking to me! tämä on omistettu jarille sille vapina apina miehelle rummuissa!!

VASTAUS: Pahin mahdollinen yhdistelmä: luppoaika ja kaveri, joka luulee olevansa hauska. Olutmerkkiä ei tule, se on niin klisee, mutta makkaraa on kyllä tulossa.

------------

KOMMENTTIA SINGLESTÄ: Kiitos jätkät! Paljosta puhutusta kappaleesta Soitellen sotaan! aivan mahtava biisilö! En tiedä miten kiittää!

Moro! Nyt on kuunneltu Soitellen sotaan -biisiä useaan otteeseen. Mahtavat kitarat ja sanoitus on onnistunut. "Kuoropojat" yllätti, täydellistä. Loistava biisi, kiitoksia!

Soitellen sotaan kuulosti todella kovalta, nätit äänet syntsassa.

Moi! Mistä sen teidän biisin nyt oikein kuulee? Olen kuunnellut Rockia koko päivän, mut ei oo onnannu. Vaihteeksi taas kipeän lapsen kanssa kotona (nyt vuorossa kuume) ja mies siellä Lappeenrannassa ja alkaa vitsit olla vähissä. Led Zeppelin ei oo vaihtoehto :)

VASTAUS: Toi ”nätit äänet” oli varmaan vittuilua ja viimeiseen kommenttiin täytyy heittää, että olen pahoillani, mutta en pysty kaikkivoipaisuudestani huolimatta tietämään soittavatko radiot meidän biisiä vai ei.

------------

LISÄÄ SINGLEKOMMENTOINTIA: Terve metsä, terve vuori, terve metsän ruhtinas! Tämä viesti on äärimmäisen kiireiselle ja ehkä jopa stressaantuneelle artistille.Relax! Hengitä syvään! Kuulinpa äsken tuon teitin ekan lohkasun ja täytyy sanoo, että rullas. (Levyraadissa olis Klaus Järvine vissiin sanonu, et tätä o kiva tanssii, kun ajaa autoo;) Jokatapauksessa muhkeelta kuulostaa ja saatte selkäänne jos ei muut piisit o yhtä hyviä!

Moro Jouni&muu poppoo.. Kuuntelin tänään Soitellen sotaan kipaleen,kuulosti hyvältä fiiliksen nostatus välineenä, kohtahan tulla tupsahtaa se koko uus lättykin..Joulupukki toi itärintama dvd:n;hienoo että saitte sen aikasex.. Näytti aikas kiivaalta tuo teitin huhtikuun keikka määrä...Hirvittääkö yhtään?..Pääasia että tuutte myös tänne Tampereelle. Ei kai tässä shitten mitään muuta...Koittakaahan reenata uuret biisit parhaalla katsomallanne tavalla.... moroo...

VASTAUS: Joo, yleensä bändi treenaa biisit parhaaksi katsomallaan tavalla. Onko muita tapoja? ”Joo, treenataan tää biisi huonoimmalla tavalla!”

Kiitos, uusi sinkku kuullostaa paremmalta ku aikoihin.

VASTAUS: Eihän meiltä ole aikoihin mitään tullut.

------------

KYSYMYS: Moro Jouni! Olen tulossa poikaystäväni sekä pikkuveljeni kanssa keikallenne Himos Areenalle pe 22.4.2011. Pikkuveljeni Mikko on ollut epäilemättä suurin faninne (ei kuuntele OIKEASTI mitään muuta kun Kotiteollisuutta ja nyt vähän Chisua...) jo monta vuotta mutta täyttää 18 vasta nyt maaliskuussa eikä ole päässyt keikoillenne aiemmin. Keikalle pääsy on hänen tähänastisen elämänsä varmaan suurin asia, joten ajattelin lähestyä teitä villillä kysymyksellä. Olisiko mitään mahdollisuutta sellaiseen, että Mikko pääsisi vaihtamaan pari sanaa kanssanne jossakin vaiheessa päivää (mikäli hän pystyis edes mitään sanomaan..) tai jotakin vastaavaa? Ymmärrän täysin jos ei onnistu, mutta yrittänyttä ei laiteta. Pidetään liput korkeella pääsiäistä odotellessa!

VASTAUS: Eiköhän 18 -kesäiselle riitä se keikka näin aluksi.

------------

KOMMENTTI YLEX:n SIVUILLA JONKUN HAASTATTELUN JÄLKEEN: hynyhintti ei tiä mistään mittään. kommentti että muuan d.b. on tehnyt biisit tietokoneell randomil kertoo kaiken hynyhinttarista ja musatiedost. neiti on suomen rumin, paskat sanat ja juoppojen laulukuoro. kannattais tappaa ittensä ennen ku tää "puuttuva lenkki" sukupuuttoaa. nim. luulin että oon ruma, myötähäpeä. flagged

VASTAUS: Flaggedille, eli hahmolle, joka surffailee netin keskustelupalstoilla miehekkäästi käyttämättä omaa nimeään, tiedoksi: jos olisit lukenut Spitzin tai Buckelyn Bowie -kirjat, niin tietäisit, että db todellakin käyttää ns. kollaasitekniikkaa tekstejä tehdessään. Tähän on kehitetty tietokoneohjelmakin, jonka käytöstä hän on puhunut haastatteluissankin ja myöntänyt käyttäneensä sitä joihinkin teksteihinsä. Mut jos kirjoitustaito on tuota luokkaa, niin on kai turha vaatia kirjojakaan lukemaan. Varsinkin kun molemmat ovat paksuja, eikä niissä ole kauheasti kuviakaan.

------------

KYSYMYS: Helou! Uusi sinkkunne on aivan mahtava! En malta odottaa Kuopion keikkaa 7.4.!! Porukkaa on jo kerätty kasaan, joten joten myös pikkukylältämme 100 km päästä on tulossa porukkaa :) Tuleeko uusi levynne ennakkomyyntiin ja minne/ milloin? En ole ainakaan nähnyt tietoa missään.. Silmiinin pisti Longplay musicin sivuilla kotiteollisuuden kaulakoru. En ole omistanut kymmeneen vuoteen kaulakorua, joten nyt löysin vihdoin semmoisen, johon viitsii sijoittaa!Kiitos teille siitä! Ja kiitokset kun sain pari vuotta sitten

VASTAUS: Katselepa noita kotisivuja, siellä on ennakkomyynti käynnissä Levykauppa ÄX:n taholta. Nyt on muuten jo uusia huppareitakin http://www.longplaymusic.net/kauppa/productinfo.cfm?tuotenumero=203830&from=startpage&lang=fi Lisää tulee, kunhan keretään tehdä.

------------

KOMMENTTI: nimmarit postin kautta! Nyt kortti on kehystettynä seinällä :) Olin kieltämättä otettu!! Kiitokset vielä kerran! Ja onnittelut loistavasta menestyksestä lukijaäänestyksessä!! Olisit vain kuulunut 1.sijalle seksisymboli-sarjassa ;) En malta odottaa uuden levyn ilmestymistä!! Jatkakaa samaan malliin!!

VASTAUS: Mistäköhän tää puhuu? En muista mitn.

------------

KOMMENTTI: Ihana Hynynen ja muukin Kotiteollisuuden väki, ette kyllä osaa koskaan epäonnistua!Täydellinen biisi tuo "Soitellen sotaan", niin kuin niin moni muukin Kotiteollisuuden kappaleista! <3 Hienot sanat, mukavan joukosta erottuvaa musiikkia. Kuoro oli myös todella hieno, pidin siitä. Vaikka biisi olikin hieman erilainen, kuin edelliset, silti sieltä paistaa läpi se tyypillinen, IHANA Kotiteollisuus! Ihanaa myös, että pidätte tätä kysymys-vastauspalstaa ja päivittelette hyvin ahkeraan sivujanne, on fanisivuja Facebookissa, Youtubessa KT-visio, jne jne. On hienoa seurata teidän menoanne ja levyntekojanne. Omalaatuiset sanoitukset ja Hynysen ihana ääni. Olette todellakin faneista välittäviä ihmisiä - tuskin mikään muu bändi pystyisi samaan, enkä ymmärrä valittavia ihmisiä, jotka ei arvosta vaivannäköänne, mutta jättäkäämme ne omaan arvoonsa. Toivon, että jaksatte tehdä tätä työtä vielä kauan! Onnea uudesta levystä! Hyvää jatkoa, jaksamisia keikoille ja ilahduttakaa vielä jatkossakin meitä kuulijoita, teitä kaivataan jo keikoille! Pahoittelen, jos et jaksa lukea näin pitkää viestiä, ymmärrän sen, mutta tiivistettynä; olette ihania! Olette bändi, joka ei koskaan kuole ja jota jaksaa kuunnella aina vaan! KIITOS! Kunpa vielä joskus itse pystyisin samaan kuin te... (:

VASTAUS: ”Bändi joka ei koskaan kuole”? Nyt tuli kyllä vähän paineita.

------------

KYSYMYS: Tervehdys Jouni. Miulla on ongelma. Miehelläni on tulevana aprillipäivänä kolmekymppiset. Kotiteollisuuden musiikki on sille musiikeista hienoimpien joukossa. Haluaisin sisällyttää jotenkin Teidän bändin hänen lahjaansa. Miulla ei kuitenkaan oo rahaa pestata Teitä viihdyttämään niihin pippaloihin, joten pyytäisin palvelusta. Uskalsin ryhtyä tähän sen takia, että ajattelin kun kerran ootte viihtynyt tuolla Kitteen kylän kamaralla useammankin kerran ja pitempiä aikoja.. Ite oon sieltä kotosin, joten eikös tää oo vähän niinku kotikenttäetu?? Eli siihen palvelukseen. Olisko mitenkään mahdolllista saada Teiltä (tai vaan siulta) jonkinmoista onnittelu-videota..? Tää on paras idea mitä oon keksiny! Se ei varmaan vaatis niin hirveesti aikaa ja olis AIVAN MAHTAVAA näyttää se video koko juhlakansalle ja mikä tärkeintä, saada mies onnelliseks. Kotiteollisuus on ollu sille, niin kauan kun mie muistan, yks sellanen bändi jonka tekemisiä se jaksaa seurata ja jopa nauhottaa keikkoja TVstä. Ensimmäisen kerran se tapas siut täällä Kuopiossa, ja olit kysynyt siltä keskustelun alkajaisiksi "Oot sie joku homo??".Hyvitykseks tuosta siehän voisit olla ystävällinen ja suostua miun pyyntöön..? :) Toivon kuulevani siusta jotain..vaikka edes sitten kieltävän vastauksen, jos mielestäsi pyydän ihan liikoja. Oon kuitenkin toiveikas!

VASTAUS: Voit olla toiveikas, mutta olet sitä turhaan. On vähän muutakin hommaa, sori.

------------

KYSYMYS: Moi, Mulla on kysymys sulle. Onko Tuomas siellä Oulussa mukana? Olisi kiva, jos vastaat. ;)

VASTAUS: Olenko minä veljeni vartija?

------------

KOMMENTTI: No niin! Uusi sinkku oli mahtava. Kiitos siitä! Köyhdytty kiitettävästi tässä muutaman keikkalipun verran, mutta en perkele valita, se on sen arvoista. Jatkoa seuraa, tilipäivää siis odotellessa... Ei liene siis yllätys, miten noita keikkoja onkaan odotettu. No, eipä tässä muuta, ku toivottelen teille kaikille hemmetin hauskaa kiertuetta. Pitäkää ittestänne huolta, yrittäkää levätä(??) välillä.....öyh.

VASTAUS: Mie niin lepään. Luen sekavia meilejä ja vastailen niihin.

------------

SEKOILUA: Hyvä Jouni! Vetoan kaikilla tavoin tunteisiisi (ja aion yrittää tarvittavan kauan) KOSKA kyseessä on elintärkeäasia. Mitenköhän tämän nyt kertoisi mahdollisimman järkevästi. Siis minulla on maailma ihanin ja rakkain veli. Koska lapsuutemme oli aika kaiken kirjava (vai mustavalkoinen) ja J... oli aina se joka piti minut ihmisten kirjoissa ja tämän jälkeen jatkoi `pelasta maailmaa projektia töissä` (helsingin suljettuosasto, palolaitos, ambulanssi yms eli ehkä koki että tulos on näkyvämpää kuin minun kohdalla?). No, tarkoitus on todistaa että J... on oikea ihminen ja että hän on todella hyvä sydäminen!!! No niin. Siis J... on aina antanut läheisilleen vaikka kengän jalasta mutta koska hän aina on sanonut että ei halua turhaa krääsää yms niin hänelle on ollut mahdotonta keksiä mitään millä olisi J...lle oikeasti merkitystä. Se mikä hänelle merkitsee on tietenkin TEIDÄN MUSIIKKI eli tästäpä pääsen tähän tunteilu puoleen; JOUNI RAKAS!!! Tilasin J...lle sinun kirjoja pinon ja onhan mahdollista että kirjottaisit niihin jotain eli lähettäisin ne sinulle ja sinä J....lle Laittaisin kaikki palautuskuoret postareilla yms valmiiksi ja kaikki niin että saisit ne kotiin ja pistäisit taas postilaatikkoon... Olisin ihan 1000 00000% maailman onnellisin ihminen, koska tiedän että se olisi Juhasta (VITTU MITÄ JAARITTELUA, EN JAKSA SENSUROIDA TOTA NIMEÄ ENÄÄ...kirj.huom.) ihan mahtava asia! Kerran kun kuulin että olit jakanut Tampereella Suomalaisessa kirjakaupassa nimmareita niin sanoin Juhalle että olisipas ollut hienoa saada kirjaan että `Juhalle Rakkaudella Jouni` . Juha sanoi että voi v, olispa vähän hienoa ellei jopa maailman parasta!!! Niin, mutta ei se tähän lopu. JOUNI RAKAS OSA II Tämä oli sitten yhden valvotun yön paras idea. (Mitä keksin Juhalle yö) Juhalla on synttärit helmikuun lopulla. Jos antaisin sinulle Juhan numeron; voisitko soittaa ja laulaa PAljon ONNEAAAAAA VAAAAAAAAAAAAn tai jotain... Tiedän että tämä on henkilökohtaista kyselyä mutta oikeasti Juha muistaisi sen loppuelämän vaikka dementoituisikin!!! Sitten olisin vielä onnellisempi kuin mitä on melkein mahdollista!!! Minulla ja Pokolla on 3 lasta ja Juha on ollut heillekin ihan koko maailman tärkein ihminen. Juha aina on keksinyt parhaat ideat ja nähnyt niihin vaivaa ihan kunnolla. Juhalla ja hänen puolisolla R...lla on myös 3 lasta eli sinulla ei ole valitettavasti mitään mahdollisuuksia Juhan tai R.... suhteen (ai niin eihän sinulla ole tarvettakaan koska olet kuuluisa rockstara ja puolisokin on ja viina vaikuttaa mahdollisesti elintärkeisiin toimintoihin) mutta ei mitään hätää; lahjaksi/kiitokseski minulla on sinulle jotain ihan mahtavaa; Lähetän sinulle jotain mikä helpottaa krapulaa sekä tuo toivottavasti ryyppyvuosia lisää! Olethan jo vanha mies eli kannattaa ehdottomasti hyödyntää täämä mahdollisuus! Oliko tämä riittävää tunteisiin vetoamista? Toivottavasti, koska olen vaarallinenkun saan pakkomielteitä...

VASTAUS: Mitä mie just sanoin? Vaaralliset, pakkomielteiset naiset on kyllä tuttua tavaraa. Miksi sie et voinut vaan kysyä? Tollanen jaarittelu on ihan sietämätöntä.

------------

KYSYMYS: Uskotko, että ihminen pystyy mihin vain, jos todella haluaa? Että tällaisesta täysin surkeasta laulajasta voisi tulla vielä maailmankuulu, jos vain harjoittelen ja harjoittelen?

VASTAUS: En usko, mutta jos on tarpeeksi tyhmä eikä luovuta, niin voi päätyä johonkin. Esimerkiksi vastailemaan hysteeristen naisten meileihin.

------------

KYSYMYS: Moro. Löysin youtubesta kotiteollisuus ja janne hongisto laulaa videon. Kyselisin vain että onko toi tulkinta maestron oma suoritus? Jos on miksei sulo sävelmiä ole julkaistu levyllä?

VASTAUS: Minä kysyn: miksi sie et osta niitä levyjä ja lopeta tyhmien kyselyä? Sehän löytyy jonkun meidän ep:n lopusta.

------------

KYSYMYS: Tuohon teidän keikkalistaan mahtuisi mainiosti väliin 12.2 Radio Rock-risteily. Ensimmäisen missasin ja sekös harmittaa. Käviskö millään?

VASTAUS: Silloin on Kerubin avajaiset ja meillä on omaakin elämää.

------------

KOMMENTTI: Ei vidu mitä spedejä täällä vieläkin kirjoittelee facebookista. "Kaikki julkikset hyväksyy ystäväkseen, Jouni on kusipää kun ei hyväksy". Sillä hetkellä kun alkaa iltalehden lööpeissä olemaan juttua tyyliin "Jouni paljastaa kotinsa koko kansalle" , "Katso Jounin kuvat kun Jouni lomailee" ," Jouni kertoo syvimmät salaisuutensa yksinoikeudella" poltan kaikki omistamani KT levyt ja DVD:t, saatana. Hieno homma että jätkät ei lähde tuohon vitun lööppipaskaan, kuka niitä oikeasti jaksaa lukea? Niillä lööppipelleillä ei ole mitään annettavaa kenellekkään, voivat vaan hyväksyä FB:hen itselleen kavereita. EI vittu kun vituttaa, "vaihda Jouni alaa kun et minua hyväksy fb kaveriksi", huh huh...No, tunnetila se on vitutuskin. Ps. en kait oikeasti polttaisi, kiroaisin tutuille ja kuuntelisin salaa...

VASTAUS: Niin. Sie taidat olla niitä, joka luulee, että lööppeihin mennään. Niihin joudutaan. Annetut jutut ja niiden otsikot on sitten erikseen.

------------

KYSYMYS: Onko nuo naisia muuten, jotka pääasiassa valittaa tuossa FB-kaveripyyntöhommasta? Ei sinäänsä yllätä, sehän on pyhäinhäväistys jos nainen tulee torjutuksi tai muuten kokee ikäviä tunteita. Ja tuo 36 vuotias ukko, joka on paniikissa raskauden tähden, mitä vittua? Luulin että sitä tapahtuu vaan elokuvissa. Millonkohan se järkytys iskee sitten minuun? Alkaa olla kiire, kun tuo pikku-ukko on kuitenkin jo 3 kk vanha. No, minun ongelmat taitaa olla muualla. Ei pelottanut, mutta en minä uudestisyntyneeksikään itseäni tunne tai elämää syvemmin ymmärtäväksi. Miksei asiat voi olla ihan vaan tavallisia? Aina pitää hirveetä perkeleen draamaa olla kaikki.

VASTAUS: PELKÄSTÄÄN naisia. Noissa kahdessa viimeisessä lauseessa on kyllä aikamoinen elämänfilosofia. Olen täysin samaa mieltä.

------------

KOMMENTTI: Moi, ihan pakko palata vielä semmoiseen aiheeseen josta kirjoitin sinulle ja johon sain vastauksenkin "risut ja ruusut" osioon nettisivullenne joitain viikkoja sitten. Kysehän oli kappaleiden muokkailusta/editoinnista omaan makuun sopivammaksi. Kuitenkin siitä lähdetään että ei paskaa saa timantiksi vaikka sitä kuinka vatkaa, eli kyllä musiikissanne on loistavuutta jo valmiiksi jota itse tykkäsin vähän muokkailla, pirun tarkka (liian tarkka) kun kaikesta olen. Ja lisäksi kappaleet kuten esim Aate, Käärmeen Pää, Siemen Alla Soutaisen Maan eivät sellaista muokkailua edes tarvitse, nehän ovat loistavia ilman kenenkään puuttumisia. Toisekseen, vastauksesi oli että tykkäisinkö minä jos sinä muokkailisit minun rakentamaani taloa minulta kysymättä. Ei siinä mitään jos sinä siinä asuisit, ihan niinkuin minä olen se joka näitä muokattuja kappaleita kuuntelee, teidän ei tarvitse niistä välittää tai kuunnella. =) Karmila ehdotti että "tee itse parempia biisejä", hänelle terkut että yritys on kova sillä rintamalla, katsotaan mitä näistä tulee, T: makuuhuonekitaristi. Ja nyt jään jännäkakka housussa odottamaan uutukaistanne notta millaista mussiikkia ootta raivonneet ceedeelle!

VASTAUS: Ja eiköhän tämä keskustelu ollut nyt tässä. Vihdoinkin.

------------

KOMMENTTI: Ei sun tarvi olla niin kiltti että perustelisit ihmisille edes sitä miksi sun ei tarvi perustella niille mitään.

VASTAUS: Olet oikeassa, mutta kun miulla on niin hurja luonto.

------------

KOMMENTTI: ... kuulkaas nyt lapsukaiset; tämä foorumi on muuttunut täysin muuksi, kuin se alunperin oli tarkoitettu. Vanhoina hyvinä aikoina ihmiset kirjoitteli silmäkulmat täynnä pilkkeitä mitä typerämpiä kommentteja ja kysymyksiä, joihin Hynynen sitten vastaili siten, että jokainen tavu suorastaan pursui vittuilua ja mikä parasta; kyssärit ja kommentit suorastaan huusivat: "Vittuile mulle, pliis". Sitä oli kiva lukea ja kaikilla oli hauskaa. Ja nyt. Kun palstaa lukee, niin ei tiedä onko Kaks+:n vai Glorian sätissä. Ylivoimaiseen voittoon ylsi se "ethyväksynymunystävääfbuukkinjanytsepuhdistaajoasettaantuossa"-tyyppi. Onnea hänelle. Esitän seuraavaa työnjakoa: Rokkibändit soittaa & ryyppää ja Sosiaali- ja terveysministeriö hoitaa oman tonttinsa. Jooko? Mie en ainakaa antais masentunutta lastani KT:n hoidettavaksi. Nehän on saatana iteki ihan hulluja. Tai siis en tunne niitä mut oon lukenu kirjoja. Ja jos nyt joku on kateellinen Hynysen kirjallisille tuotoksille, niin ei kannata. Se on ihan helppoa. Miekii, joka tuskin osaan kirjoittaa pystyn ihan samaan. Jäljempänä tulee esimerkki siitä. Jos se - ja jos edes tämä julkaistaan. Sanotaanko, että siinä seikkailee vaikkapa... öööö... Könönen. VARSIKENKÄROCK, KAAMANEN 24.12.2001 Könönen herää vähän ennen Kaamasta krapulaan. Mielessä on vittu. Bussi ajetaan backstagen taakse ja tekniikka antaa Könöselle annosviinan. Tänään se on pieni Leijona. Krapula väistyy, himo ei. Bäkline on nopeasti kasassa ja seuraa äänenpaineen tarkistus. Koivisto, joka on tullut jälleen Kawasakilla on ainoa joka muistaa kappaleet. Saamme aikaan balanssin välittömästi sen jälkeen kun Suntion rummut on siivottu oksennuksista. Sitten moottorikelkoilla hotelliin lepäämään. Tuntia ennen vetoa siirrymme backstakelle, jonka viinat uppoavat yhtyeeseen. Könönen antaa pari haastattelua ja halailee juuri settinsä lopettanutta Dallape- orkesteria. Könönen harmittelee, ettei nähnyt vetoa, sillä Dallape:n jätkät oli soittanu alasti. Jouluaattona - Kaamasessa!! Vitun ammattilaiset. Oma keikka menee loistavasti, selkeästi vuoden 2001 Top 5:een. Könönen antaa haastattelun Lapin Kansaan ja halaa BB- Kaisaa. Mitähän vittua sekin täällä tekee? Könönen herää siihen että heittelee Joutsenon keskustassa pikkukiviä äitinsä ikkunaan. Seuraavana päivänä hän hiihtää lentokentän ympäri..... eli ei oo vaikeeta jos miekii osaan.Hyvää kesää kaikille... ei tää saa olla liian vakavaa..

VASTAUS: Kaksi virhettä tuossa siun ”novellissa”. Äiti ei asu Joutsenossa ja Hongisto on meistä ainoa joka EI muista kappaleita, olkoon selvänä tai ei.

------------

KOMMENTTI: Videoklippien, sinkkubiisin ja teidän ennakkopuheiden perusteella uudesta levystänne olisi tulossa(kuuntelijasta riippuen) joko mestariteos tai ponneton pettymys. Hienoa, jos olette saaneet loihdittua joitain uusia sävyjä ja koukeroita tulevalle levyllenne. Toivottavasti teitä on pyydetty Kajaaniin (tai Iisalmeen) soittamaan tänä vuonna niin päsisi kuulemaan myös livenä. Noh, paskaakos tässä enempää jauhamaan. Tsemppiä pojille kevätkiertuetta varten. Voikaa hyvin! PS. Veikkaan uuden levynne myyvän platinaa.

VASTAUS: Ei taideta tulla lähelle kumpaakaan. Käykö Oulu?

------------

KYSYMYS: Kyllä toimii tuo Soitellen sotaan, ja sitäpaitsi mitä enempi sitä kuuntelee sitä paremmalta se kuullostaa..soitto tuntuu kulkevan, yritätte parhaanne ja teette mistä tykkäätte(ryyppäätte) niin ei siitä voi muuta tulla kuin loistava levy. Mitä sanoo tähän autokauppias?Onko Sorbusta jemmassa, jos ei ole niin huhtikuussa Vaakunan keikalla voin pullon lahjoittaa.

VASTAUS: Voit toki lahjoittaa, jos et tuppaannu seuraksi sitä juomaan.

------------

KYSYMYS: 23.4.2009 MAX stagella kuvattiin mahtava Kotiteollisuuden keikka. Saako sitä ostettua jostain CD:lla/DVD:lla tms? Kiitoksia etukätteen, suunta on hyvä, jatkakaa samaan tahtiin. Terveiset täältä kaamosrajalta Oulusta.

VASTAUS: Ei saa. Se piti sisällyttää meidän Itärintama -dvd:lle, mutta Maikkarin porukat eivät osanneet laittaa sitä postiin. Ja ei kai se olisi lopulta mahtunutkaan.
WEBMESTARI: mutta cd:llä saa: http://www.kotiteollisuus.com/fi/musiikki/cd-singlet/kuollut-kaevelee-ep

------------

KOMMENTTI: Moro, Ihmetyttää näiden keikkalippujen nykyinen hinta. 25 euroa jäähalliin ja Dantesiinkin 19 euroa eli melkoista Lauri Tähkä -meininkiä. Vanhoina hyvinä aikoina ei tarvinnut juuri yli kymppiä maksaa kt:n keikoista. Inflaatiokin ollessa vain parin prosentin luokkaa, niin löytyyköhän asiaan jokin muu järkiperäinen selitys? Toki niillä 40v farmarivolvoa ajavilla perheenäideille varmasti on hyvin rahaa käydä teidän ja Tähkän keikoilla, toista se on meillä vähätuloisilla.

VASTAUS: Kumpikaan noista keikoista ei ole ns. meidän normaali keikka. Jäähallin kulut ja vuokrat on monta tonnia, yritä ymmärtää se. Dantes/DOMin keikkaa tarjottiin meille puolestaan sellaiseen saumaan, että emme olleet vielä aktivoituneet ja treenanneet. Olimme siis lomilla ja hintapyyntö keikasta oli sen mukainen. Joutuivat raukat nyhtämään sitten lipputuloista itselleen edes jotain tuloa. Suomeksi sanottuna: haettiin rahat pois kuleksimasta. Me ollaan pari iltaa Tavastialla myöhemmin keväällä, tule mieluummin sinne. Muutenkin normaalikeikoilla pitäisi kyllä olla lippujen hinnat ihan kohtuulliset. Jos ne ei sitä siun mielestä ole, niin jätä toki tulematta. Ja vielä tärkein pointti: ME EMME MÄÄRITTELE LIPUN HINTAA, sen tekee baarit. Toki meidän keikkaliksamme antaa sille jonkinlaiset puitteet, mutta me emme sitä määrittele.

------------

KOMMENTTI: Terve! Töissä ollut kiirettä ja stressiä ihan mukamas aikataulujen takia.Olo ollut kuin oravalla jolla hampaat katki ja käpy jäässä. Kattelin teidän Itärintama dvd:n livet vapaapäivänä. Nousuhumala ilman alkoholia oli tosiasia. Samoin Tuonelan koivujen lopussa olevaan anomukseen "pilluaa,pilluaa,antakee..." oli yhdyttävä. Kiitos. Sain...vaimon.Ymmärsi miestä. Voimia,että jaksatte.Teitä on hyvä kuulla.

VASTAUS: Kotiteollisuus - Amorin asialla.