Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

26.1.2011
------------

KYSYMYS: kysymys riisuttuihin räsyihin. voitteko julkasta semmosen yhdistetyn vinyylipaketin Ukonhauta + uusi levynne? Vai julkasetteko ollenkaa uutta musiikkituotostanne vinyylinä?

VASTAUS: Mie en tiijä, sori.
WEBMESTARI: sitä odotellessa Ukonhauta-vinyyliä saa edelleen ainakin Longplayltä: http://www.longplaymusic.net/kauppa/productinfo.cfm?tuotenumero=200602&lang=fi&artist=Kotiteollisuus

------------

KYSYMYS: Terve vain Jouni ja muut. Aattelin olla sen verran hullu, että päätin toivottaa siulle ja miksi ei muillekkin, jaksamisia. Mitä nyt noita palsta juttuja lueskelee niin kauhea narina josain Facebookin kaveri pyynnöistä. Eiköhän sitä jokainen saa päättää kenen kanssa haluaa olla tuttu ja kenen kanssa ei. Tää on ehkä tyhmin kysymys jonka sie oot kuullut, mutta aivan sama, haluaisin udella, että mistä kappale Satu Peikoista kertoo? Itse pidän biisistä kovin ja olisi kiva, ehkä tietääkin mistä se kertoo. Anyway - onnea levyn valmistumisen johdosta. Sitä innolla ootan.Hyvät jatkot vain teille kaikille. Ja kiitos hyvästä musiikistanne.

VASTAUS: Öö, se kertoo kahdesta peikosta, jotka erkaantuvat toisistaan.

------------

KOMMENTTI: Olet kyllä ihan oikeassa. Olen olevinani hauska ja fiksu, mutta yritykseksi jää.

VASTAUS: Aika monelle käy niin. Itselleni myös. Ja usein.

------------

KOMMENTTI: Veisuhan on kokonaan akustisella rämpytelty? Ja kyllä niitä studio- ja keikkapäiväkirjoja luetaan, kaikki ei ole facebookissa, eikä aio liittyä. Yrittäkää selvitä hengissä, ainakin kuolemaan asti!

VASTAUS: Niinpä muuten onkin, unohdin koko biisin. Mut onhan siinä säröä myös, ja paljon.

------------

KOMMENTTI: Ennakoiva intuitiosi naamakirjasta oli ilmeisesti oikea. Hankaluuksia siitä vaan tulee. Ihmisillä tuntuu karkaavan pallo käsistä välittömästi, kun liittyvät tuohon sosiaalisen median verkkoon... Hyi saatana... Ei tarvi enää tavatakaan ketään, kun voi olla tekemisissä vittu kaikkien tuntemattomienkin kanssa päivittäin ihan vaan kotona olemalla ja ruutua tuijottamalla. "Mulla on ainakii satatuhatta kaverii...", hyivittusaatananperkele!!! Sinuna tekisin noille uikuttajille palveluksen ja sanoutuisin irti koko tivolista. Itse nautin suunnattomasti musiikistanne ja kaikesta bändinne oheistoiminnasta. Valopilkkuja arkeen! Kiitos.

VASTAUS: En voi oikein heittäytyä poiskaan, koska päivitän KT:n fb-sivuja. Mutta se tästä kaikesta narinasta on aiheutunut, että pyörin siellä enää työasioissa.

------------

KOMMENTTI: Törmäsin taannoin Lahden kaupunginorkesterin Suomalainen Kansanlaulu -äänitykseen. (Esim. Spotify:ssa Lahti Symphony Orchestra -nimellä.) On muuten heidän versionsa Karjalan Kunnailla -kappaleesta kohtuullisen mahtipontinen... Voisin hyvin kuvitella tuon reippaan 2½-minuuttisen luovan komean tunnelman keikoillanne alkunauhana. Siihen Kivireki perään, niin karvaa on pystyssä konserttisalin ulkopuolellakin!!! Tosin... Tuskinpa sinua moinen kiinnostaakaan... ;)

VASTAUS: Ei muuten kiinnostakaan.

------------

KOMMENTTI: Moro, Tuosta akustisen kitaran käytöstä, kun on ollut nyt juttua palstalla, Väsyneen Kuva tietenkin tuli esille, mutta muistin, että ihan varmasti jossain Kuolleen kukan nimen sessioissa soitettiin akustista. Jostain käsittämättömästä syystä muistin myös, että ainakin Kuolemanvakavaan akustista soitettiin. Päätin oikein panostaa hommaan ja etsin todistusaineistoa. Studiopäiväkirjat: kuolleen kukan osa 4 "Hynynen haluaa nimittäin herkistellä ja aloittaa, da- daa, akustisista kitaroista! Niitä soitetaan Kuolemanvakavaan ja Satu peikoista- biisiin. Ensimmäinen kerta muuten kun käytämme akustisia kitaroita levyllä." Tekisi vaan mieli kysyä, että missä vitussa ne akustiset siellä on?

VASTAUS: Joo, kyllä niitä sinne soitettiin, mut miksatessa Mikko jätti ne pois. Se ei kauheesti diggaile akustisia, ei ainakaan miun soittamana.

------------

KOMMENTTI: Moi! On se uskomatonta, että aikuiset ihmiset oikein anelee ja itkee päästäkseen Jounin Facebook-kaveriksi. Säälittävää. Useimmat meistä tuntee Facebook-kaverinsa. Onhan hirvittävän jännää, jos joku heistä on myös julkisuudessa.Aika ankeaa, että juuri kun uusi levy on ilmestymässä ja olette lähdössä rundille, palstanne täyttyy tuollaisista turhista löpinöistä. Kaikkea ylimääräistä skeidaa tuo mukanaan se, että esiintyvä taiteilija lähestyy fanejaan sosiaalisen median kautta. Me oikeat fanit arvostamme suuresti usein päivittyviä kotisivujanne ja nyt myös tämä oikea Facebook-sivusto on mukava lisä. Kiitos. Kärsimättömänä odotellaan keikkakalenterin lisäyksiä ja varsinkin uutta levyä.

VASTAUS: Joku on nyt ytimessä. Miekin kelasin, että tää kaikki olis aika iso käden ojennus fanien suuntaan, mut joillekin ei mikään riitä.

------------

KYSYMYS: Onko Sinkkonen ollut linnassa?

VASTAUS: Kyllä. Ainakin Prahassa ja Olavinlinnassa.

------------

KOMMENTTI: Hermos! Uusin dvd-julkaisunne on siitä yllättävä, että sen parasta antia tarjoaa live-keikka - joka sekin tosin sisältää eräänlaista dokumentointia. Loistavat biisivalinnat ja soundia sekä sovituksia rikastuttavat vierailijat tarjoavat nautinnollisen taide-elämyksen. No Sori! toimii kirsikkana kakun päällä. Lukasin muuten viime viikolla 7 Päivää -lehteä, ja voisin melkeen vannoa, että siellä on alettu ottamaan vaikutteita teidän tuotannostanne: en muista koskaan lukeneeni niin paskoja artikkeleja! Totuus on tarua ihmeellisempää, tai jotain. Tullu viime aikoina luukutettua Kuollut kävelee -eepeetä. Uunituoreena tuli aikanaan hankittua, mutta kuten yleensä, näin korkealuokkainen nerokkuus aukeaa noin vuoden viiveellä. Aikanaan Jäälintu oli kovin, koska siinä oli räminää eikä yhtään duuri-sointua. Kovahan se on vieläkin, mutta herätyksen koettuani tajusin, miten loistavia tekeleitä Loveen langennut ja Poissaolevalle ystävälle ovat: aivan saatanan kovat tekstit kummassakin, joita sävellystyö sitten tukee mainiolla tavalla. Pitäs varmaan useamminkin keskittyä siihen sisältöön, kuten vaikkapa tekstiin, eikä kuitata ensisoinnun perusteella tasapaksuksi perus-Kt mätöksi. t: No sleep till Facebook. Ps. Paljonko tullu hiihtokilometrejä?

VASTAUS: Ei yhtään. Tänään (23.1.) laitoin vasta sukset kuntoon. On ollut vähän muuta hommaa tässä.

------------

KYSYMYS: Lueskelin meteli.net Porin bändikeikkoja, olette siellä tulossa torstaina 14.4 Porin Bar Kinoon, pitääkö paikkansa? Voimia Jounille, mutta eikö se ole ihanaa kun kaikki nuoret tytöt ja naiset piirittää sinua facebookissa? Hongisto, koska sinua nähdään taas vaihteeksi youtube-videoiden pääosissa (videoiden selotuksesi on ehdottomasti vahvin osa-alueesi, basson soittaminen ei)? Sinkkonen, Koska saamme nauttia pilapiirroksistasi vaikkapa värityskirjana (aivan mahtava perheen pienemmille joululahjaksi)? Karmivalle Karmilalle terveisiä, siinä vasta mukavan oloinen kaveri. Mutta en kyllä ottaisi viereeni sänkyyni. Miten Karmila on kestänyt teitä nämä kaikki vuodet?

VASTAUS: Huonosti, mutta sillä ei ole vaihtoehtoja. Keikat voi käydä katsomassa toisaalta näiltä sivuilta, en muista niitä ulkoa.

------------

KYSYMYS: Hankkiko herra Sinkkonen tuplapedaaleita tulevalle levylle? Olisin erittäin positiivisesti yllättynyt. Onko kukaan bändin jäsenistä kuunnellut Strapping Young Lad nimistä bändiä? Devin on nero!

VASTAUS: Kyllä sillä tuplat on, mut ei se niitä käytä. Devin on ”vähän” liian nopea minun makuuni. Viime aikoina on tullut kuunneltua vain Jimmy Pagea.

------------

KOMMENTTI: Eiköhän facebook valinnat ole tarkkoja sen takia että sun elämäntyylissä joutuu iha vitusti varoon koska sulla on salattavaa. vois paljastua vaikka jotai ja ämmät hokais että ei ollakaa ainoita hoitoja. useimmat julkimot hyväksyy kaveripyynnöt sillä toi sun karu meininki kummastuttaa ja ärsyttää. olisko alan vaihto paikallaan?

VASTAUS: Miten tässä alaakaan vaihtaa, kun en muuta osaa. Vai julkimot. Ai miun pitäis olla yhtä urpo kuin ne on? Miun elämähän perustuu just salailuun. Olen salannut kaiken vaimoltani. Salaan kaiken keikkapäiväkirjoissa ja haastatteluissa. Miulla on ihan vitusti "hoitoja" (niinku osuvasti heitit), jotka ovat onnellisen tietämättömiä siitä, että minulla on niitä myös satoja muita. Vittu, kun sie olet sekasin. Kysyn vielä, koska tunnut olevan aivan yhtä tapio kuin muutkin miulle paskapostia laittelevat naiset, että miksi mie en vois itse valita miun kavereita? Pitääkö miun antaa se siun tehtäväksi? Jos mie en halua olla jonkun fb-kaveri, niin pitääkö miun perustella se koko kansalle? Miksi te ette vaan jätä miuta vittu rauhaan ja anna ihan itse päättää? Mikä tässä on niin vaikeeta ymmärtää?

------------

KOMMENTTI: ei mul muuta ku et facebook o perseestä. ei ole eikä tule keep up the good work

VASTAUS: Tämä oli hieno loppukiteytys tälle keskustelulle.

------------

KYSYMYS: Heipa Ajattelimpa kysyä teiltä arvon muusikot että oletteko koskaan ajatelleet julkaista koko tuotantoanne LP-muotoisena pakettina? Tuleeko uusi levy LP versiona?

VASTAUS: Kimmooooo, tuleeko? Aikaisempiin pitäis tehdä uudet kannet, koska ne on alunperin tehty vain cd:tä varten. Tulis liian kalliiksi ja menee liian vaikeaksi.

------------

KOMMENTTI: Vittu nyt on kuule pakko kysyä vähän kokemuksiasi ISYYDESTÄ. Kyllä. Pärähtinimittäin täs vuoden kimpas olon jälkeen se tilanne eteen että eilen testit tehty ja niitä viivoja siinä sitten ihmettelin. Tämä siis tuli tilanne vähän niin kuin ”puskista” eli tieten tahtoen ei olla sitä yritetty. Tiedän et eukko on halunnut lasta jo vuosia jne, olen kuitenkin 36v. kaikessa paskassa rypenyt mies joten en aio livistää tilanteesta enkä abortteja heitellä ilmaan. On vaan 2 päivää kävellyt ihan täristen, shokissa ja vittu koettanut miettiä niitä positiivisia asioita mitä se elämään tuo. Kun olen ite jotenkin niin ajatellut aina sitä perussettiä että sit kun muksu tulee, muu elämä loppuu, mennään sinne vitun Prismaan mitä vihaan yli kaiken, hankitaan asiakasomistaja-kortti ja hiihdellään ne tuulipuvut päällä, kaikki muu elämä on slut ja se on vaan sitten ME ja ne vaipat, unettomat yöt jne. Eihän se kait mene niin, ja olen aika vitun lyhytnäköinen näis asioissa. Täl hetkellä vaan ei osaa täysin riemuita asiasta ja sehän on aika vitun loukkaavaa ja nostaa varmaan vitusti luottoa emännän kannalta…”hyvä iskä siitä tulee…” Joo. mutta. Olen koettanut funtsia että kait se et on paska housussa ja pää jäässä, ei voi olla kovin epätavallista, et joku muukin mies reagoi noin? Ja et saan seksiä sit taas ennen vuotta 2030 ja perään heti 2031 ja ehkä johonkin keikallekin vielä pääsen, jopa joskus paariin ilman et mut naulataan holtittomaksi paskaksi? Kait se on vittu tajuttava oma ikänsäkin. Noh mut tämmöstä paskaa, kiitos jos jaksoit lukea. Kiitän ja kumarran. Uuttalevyä venatessa. Ja vinkkejä vastaan otan, vittu minä en jonkun 56v. neuvola-mummon saarnaa ja pelottelua halua kuulla että ”niin siinä käy kun kyrpäänsä heiluttaa, nyt maksat hinnan, paska!” Hyvää viikonloppua Hynynen. (Kuopios muuten terdel kävin moikkaamas viime kesänä, olitte kait henkas jotain klubikeikkaa sivuprojektina menos heittään. Äijä oli ihan vitusti laihtunut, se on tuo liikunta hienoo touhua, ite innostunut kuntosalista ja juoksemisesta.tekee ihan vitun hyvää.

VASTAUS: Hei, jos sie oot 36 vuotias ja epäilet, että pärjäätkö sie 0 -vuotiaan kanssa, niin eiköhän olis aika katsoa peiliin. Tottakai sie selviät. Ja kyllä sie pari kuukautta ilman pilluakin pärjäät, huomaat sen kyllä. On vähän muutakin tekemistä ja ajateltavaa. Tosin mie olen vähän huono puhumaan, kun olin tytön ensimmäisen elinvuoden studiossa tekemässä Seiskaa ja sen jälkeen helvetinmoisella kiertueella.

------------

KOMMENTTI: Olen tuossa joskus aiemminkin kirjoitellu , olen 42 v kitaristin planttu ja pidän noista siun teoksista. En halua muuta sanoa kuin että olis kiva joskus tavata. Miula on kaikki tarvittavat omat kamat ja vähän ylikin. Nuo siun biisit vaan jää miun sieluun kuin kirves tervaskantoon. Kuuntele jos jaksat tuo duppaus, johon heitin wah-pedalilla vähän mausteita ja sano ihan reilusti että jos ei kiinnosta ja pidä perkele jo se luukku jo ummessa.... niin silloin sen pidän. Mutta jos joskus kaipailet raskasat miestä takomaan, olisin valmis kirveen varteen...kirvesmies kun olen . Niin, tuolla You Tubessa, voi käydä kattomassa enemmän omia juttujani, "moijiblues" nimellä, ne on osa akustista paskaa, ja aika juntti nimi mutta ei siinä mitä. Omaa bändiäkin olen haeskellu mutta eihän täällä mettässä ole muuta kuin susia ja karhuja...eikä ne osaa ku murista perkele.... .joo, takomisiin...

VASTAUS: Nooh, ei miuta kyllä kauheasti kiinnosta kuulla kun joku vonguttelee meidän biisin päälle. Sori. Mieluummin omaa tuotantoa, pliis.

------------

KOMMENTTI: taidanpa julistaa vuoden 2011 levyks teidän uuden. en ole kuullut sointuakaan, ja vuosikin on vasta aluillaan mutta semmonen fiilis olis että nyt(taas) tulee jotain todella upeeta! ei kyllä malttas oottaa

VASTAUS: Malttia. Vielä on kesää jäljellä.