Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

17.1.2011
------------

KOMMENTTI: Moi, huomasin vastauksen sivuillanne ja kiitän siitä aiempaan viestiini jossa kerroin biisienne muokkailuista/editoinnista "omaan makuun". Et välttämättä pitänyt ajatuksesta joten täytyy kuitenkin kertoa että on siellä suosikkieni joukossa ihan alkuperäisiäkin ja muokkaamattomia KT vetäisyjä, en minä kaikkia biisejänne ole editoinut. =)

VASTAUS: Ai, en ”välttämättä pitänyt”. Sanon suoraan: en pitänyt ollenkaan.

------------

KYSYMYS: Moro nyt on ihan pakko vaivata herra ammatilaista näinkin tyhmällä kysymyksellä kun hommattin vaimon kanssa Tuurista semmoiset ale-rummut. Hintaa 380 €. Targetit tai jtn siinä etuosassa lukee. Nyt on sormi suussa kun nuppeja ja vipuja on vaikka naapurille jakaa niin aletaan latelemaan näitä kysymyksiä sitten :) eli missä asennossa teidän rumpali pitää sitä isointa pönttöä? Youtubesta ollaa vaimon kanssa katottu KT:n keikkoja, niin näyttäs, että useimmin se tekstiosa on yleisöönpäin. muuten en sua näin helvetin tyhmillä kysymyksillä häiritsisikään, mutta teidän musiikin innoittamina rupesimme rumpua soittelemaan niin ajattelin,että jos tulisi vähän helppiä =) monta biisiä menee jo kohtuullisesti.. Ja ai niin... onko tiedossanne onko kahden soitettavia rumpuja olemassa? Vaimon kanssa saatamma mennä studioon sitte joskus. Piti vielä kyssyy Karmealta mikityksistä kyseisen Targetin tiimoilta (noin jos niiku tekee levyä studiossa), mutta annanpa olla. Ette työkää kaikkee voi tietää--

VASTAUS: Heh, paras vitsi aikoihin. Naurattaa ihan.

------------

KOMMENTTI: Moi, en ole sun, bändis, kirjojes tai minkään muun suhun liittyvän fani. Heräsi vaan tarve kysyä, että saatko sä jotain tyydytystä ihmisten nolaamisesta, vai katotko sä vaan sen jotenkin oikeudekses ku oot "suuri stara"? Voi voi kun stressaa ku tyhmät fanit kirjoittaa tyhmiä asioita, voi voi, itketään yhdessä. Mä tajuun että varmaan saat paljon ärsyttäviä yhteydeottoja ja varmasti päällekäyvät fanit ottaa usein päähän, mutta arvaapas paljonkos mua fanin ystävänä ottaa pattiin ku se taasen itkee kotona sun takias. Nyt se menetti kaks keikkakamuaankin sun takias ku ne luulee, että se tahallaan aiheutti niiden poispotkimisen sun facebookistas. Mä en halua että mun ystävääni sattuu koko ajan näin typerästä syystä. Hän on kuitenkin hyvä ihminen ja AIDOSTI rakastaa teidän musiikkia eikä todellakaan ole mikään tyhmä fani, stalkkeri. Kyseessä on kuitekin fiksu aikuinen jolla on vaan ollut vähän vaikeaa viime vuosina mm. rakkaan ihmisen kuoleman vuoksi ja HÄN EI TODELLAKAAN HAE SULTA MITÄÄN TERAPIAA. Tuli vaan mieleen, että voisitko joskus olla ihmisille vähän armeliaampi ennenku lauot viisauksias ja nolaat heitä julkisesti? Ymmärrän toki että sulle kirjoittaminen on vapaaehtoista ja voi vitsi ku sähän jopa varoitat heitä että "oot vittumainen äijä"... mutta tiedätsä, ei se tee tosta silti yhtään enempää OK. Kerropa mulle mitä mun on tarkoitus sanoa itkevälle ihmiselle joka just on saamassa elämäänsä kasaan ja sitten sä saat sen tunteen ittensä maan matoseksi. Miten mun on tarkoitus saada se nyt tuntemaan olonsa paremmaksi. Jos sulla ei oo mitään ystävällistä sanottavaa faneilles, niin oo sitten sanomatta mitään. Niin ja ole vaan vittumainen ja julkaise tämä sivuillas jos se tuo sulle jotain nostoo tai tyydytystä. Ihan sama. Tää facebook-välikohtaus oli nyt vaan ihan viimeinen niitti. Ja sen ihmisen suuri rikos kun oli vaan se, että se kysy olisitteko te tarpeeks hyviä tuttuja että se pääsis sun facebook-kaveriksi kun pari sen keikkatuttuakin oli päässyt. Nyt sun takias ne ihmiset ei enää puhu sille. Ootko tyytyväinen? Ei se ikinä sua niitä poistamaan pyytänyt, haloo. Hommaa lukutaito. Ja jos tää oli sun sisälukutaidolles liian pitkä maili, niin voi voi urputa sitten vaikka siita, vittu jos et muuta nenäkästä keksi. Vittuuntunein terveisin, fanisi ystävä

VASTAUS: Mitenköhän tämän nyt muotoilisi, ettei joku pikkusielu taas suutu. Lähdetään vaikka näin: ai, miun lukutaidolle pitkä meili? Monta biisin tekstiä tai kirjaa sinä olet tehnyt? Tai edes lukenut? Näkisin niin, että jos jonkun elämä hajoaa sen takia etten hyväksy häntä facebook -kaveriksi, niin ongelma ei ole minun vaan hänen. Tämä kuulostaa tietysti vittumaiselta, mutta fakta on se, että jos rupean kaikkien kaveriksi niin puolet Suomen mielenterveyshäiriöistä kärsivät alkaisivat laitella minulle viestejä (laittelee jo nyt itse asiassa). Minulla ei ole siihen aikaa eikä koulutusta. Pari muuta faktaa. Ensinnäkin mie annan faneille itsestäni kaiken levyillä, kirjoissa ja keikoilla annan vielä vähän enemmänkin. Miun mielestä miun ei tarvitse tehdä sitä himassa, ymmärrätkö. Papan pitää levätä välillä saatana, mie oon kohta 41! Toiseksi miksi te naiset otatte kaiken niin vitun henkilökohtaisesti? Ottakaa vähän rennommin, jooko. Yksikään mies ei ole hermostunut siitä, etten ole hyväksynyt häntä kaveriksi. Tai yksi hermostui, mut sitten kävin katsomassa sen profiilia ja paljastui, että se on Kansallisbaletin tanssija. Kuunnelkaa Led Zeppeliniä ja Beatlesia ja ottakaa iisisti. Peace and love!

------------

KYSYMYS: Terve Paljonko pitäis maksaa että tulisitte soittamaan miun häihin?

VASTAUS: Niin paljon, ettei kenelläkään ole siihen varaa.

------------

KOMMENTTI: Jaksamista toivottelen vaan sulle...

VASTAUS: Oho, joku ei marise. Kiitos. Vähän tiukilla oon just nyt. Pää räjähtää.

------------

KOMMENTTI: Hyvää yötä. seuraavat pätkät jäi het mieleen lapin kaamoksessa, eli viimesimmän stutiopvkirjan riveiltä. Siellähän on isäntä ihan runoja rustannut, pvkirjassaankin!: "..ja teen jaloviina-teen. Vitutus lievenee todella napakalla aikataululla. flyygelin alle. Oikea paikka taiteilijalle." kyllä nuista saa yhen runokirjan. jos hoksaa. mutta se on myyvää kamaa.

VASTAUS: Ai, joku lukee niitä vielä. Mie luulin, että kaikki on vain facebookissa nykyisin.

------------

KOMMENTTI: 9. sija!!!! onnea kovasti!

VASTAUS: Mikä vitun 9. sija? Missä?

------------

KYSYMYS: Hei äijät! Miksei MC Hammer anna mun koskee mihinkää?

VASTAUS: Siulla on kuppa.

------------

KYSYMYS: Teidän uus tuleva levynne on näköjään jo vuotanut internettiin. En mä sen takia tänne alkanut kirjoittamaan. Halusin vaan kysyä Hynyseltä (ja miksi ei muiltakin), että onko tämä biisi kovinta ikinä? http://www.youtube.com/watch?v=5FBaxEUkjbM Itse innostuin herra Kisken lauluäänestä jälleen samalla tavalla kuin 1988 ja Keeper of the Seven Keys part II. Ei se levy oo mihinkään vuotanut, halusin vaan nostaa sykettänne.

VASTAUS: Joo, syke nousi tosi paljon. Tuntuu olevan melkein 60 tätä kirjoittaessani. Kuka on Kiske, never heard?

------------

KYSYMYS: Missä menee raja olla sun tuttu/tuntematon? facebook kavereissa hyväksytty naiset joita olet nusauttanu? pitääkö tuntee hynynen vai jouni? hmm.

VASTAUS: Vielä tämän verran aiheesta, sitten riittää. Näkisin, että jos vielä kauan jaksan (näiden marinoiden jälkeen tuskin) siellä pyöriä, niin miulla pitäis edelleen olla itselläni vapaus valita omat kaverini, eikä miun tarvitse asiaa perustella kenellekään. Mut niinhän se on, ettei miulla ole aikoihin ollut mitään oikeutta olla mitään mieltä mistään asiasta.

------------

KYSYMYS: Moi! Vastailit jokin aika sitten, että tulette keväällä Turun seudullekin ja vannoin, että rekryyn kaikki lähipiirini äipät keikallenne tuulettumaan oikeen, mutta mitä, ettekö olekaan tulossa tänne? Onko Ruisrock todella seuraava mahdollisuus kuulla teitä livenä? Iso pettymys. Biisinne innoittama tatskakin - mun eka, mut tuskin vika - on jo lavassa ja siitä tuli kyl hieno. Täytyy ilmeisesti vaan jäädä odottamaan kesää ja Ruissia, vaikkei se kyllä samalta tunnu kuin klubikeikka... Voi höh.

VASTAUS: Taas naiset hätäilee. Kuuntele Led Zeppeliniä ja ota iisisti. Keikat, tai suurin osa niistä, julkaistaan 24.1.

------------

KYSYMYS: Millos tämä teidän uusi levy ilmestyy? Kuulin Radio Rockilta ileisesti teidän uuden biisin ja jäin pällistelemää et mikä vittu se nimi oli...

VASTAUS: No, et todellakaan ole kuullut. Uusi single menee radioihin tyrkylle vasta viikolla 4.

------------

KOMMENTTI: Huui huui huui... Niin hyvä levy tulossa etten tiedä mitä sanoa. Ja kiva ku Hyrde vetää myös taustoja ni niihi saadaa korkeempaa ääntä. En tiiä miten hyvä levy nyt on tulos ku joka kerta levyt vaa paranee! maaliskuuta ootellen ;)

VASTAUS: Helvetin hyvä. Paras, jonka olen koskaan kuullut. Kantani on tosin ”hieman” subjektiivinen.

------------

KOMMENTTI: Olen varmaan sadas joka vastaa: Väsyneen kuva -kappaleen introssa taisi olla joku aivan karmea akustinen näpyttely. Ja perkele kun jäi hämäämään toi "mun" -sanan käyttö. Ihan kuin olisin jossain biisissä sen kuullut ja ihmetellyt kovasti. Oon luultavasti väärässä tai sitten vaan kuullut päin helvettiä.

VASTAUS: Kiitos tiedosta, olit ainoa joka tarttui asiaan. Tätäkin olisi pitänyt varmaan tiedustella facebookin kautta.

------------

KYSYMSY: Muistaakos Hynys ukko semmosta telkkari haastattelua tuosta -90 luvun lopusta kö siulta kysyttiin et miks teil kaikil on parta vaan eikä viiksii,onko teil jotain viiksiä vastaan??Vastaus tais kuulua jotennii että kyllähän nyt semmosessa ukossa on jotain hämärää jolla viikset on,tuoksahtaa hieman homolle…Mutta sehän oli sillon kun Jounikin oli vielä 60kg kaljupääpygmi..Onko tämä nyt tulkittava nii et se Jouni on ite alkanu tuoksumaan puppelille?Niinhän se Beckhamkin myönsi julkisesti olevansa metroseksuaali aikanaan

VASTAUS: Urpo. Mie puhuin pelkistä viiksistä, parran kanssahan viikset kuuluvat asiaan. Miltä näyttää parta ilman viiksiä? Miulle tulee mieleen joku TV2:sen Joulukalenterin tonttu.

------------

KOMMENTTI: Ei väkisin! Mutta onko se paljon, jos on ollut yhdessä 18 vuotta puolisonsa kanssa? Mä vaan aloin ajattelemaan, että jumalauta, olen vanha!!!! :D Lahdessa ootellaan sitten hyvää keikkaa, kiits!!!!

VASTAUS: Tässä viitataan ilmeisesti taas facebook -kaveripyyntöön, jonka olen hylännyt. Ymmärrän, että yrität luoda luottamusta tuolla parisuhdetiedolla, mutta en edelleenkään tunne sinua, vaikkakin olet ahkera tämän palstan täyttäjä. Vähintään yksi meili/palsta, jos muistan oikein.

------------

KOMMENTTI: Onnittelut urakan saamisesta päätökseen! Fani valmistautuu jo vaipumaan nirvanaan, niin on käynyt edellisten levyjen kanssa ja käy varmasti tämän tulevankin kanssa. Olette te vain semmoisia taikureita. Sitä siis odotellessa, hauskat viikonloput.

VASTAUS: Varsinaisia taikureita, joo. Olen oman elämäni Taika-Jim. Eiku, facebook -taikuri!

------------

KOMMENTTI: Olkaapas tarkkana, kun nyt valitsette uuden levyn biisejä. Pari edellistä ovat kärsineet huimasti siitä, että parhaimmat biisit (Viimeistä päivää, Kuolemajärvi ja Pää kylmänä) on jätetty niiltä pois. Liika taiteellinen ajattelu helvettiin ja parhaat kappaleet (=sävellykset) kehiin!

VASTAUS: Ai, siun mielestä Viimeistä päivää ja Pää kylmänä olisi hyviä levybiisejä? Onneksi ei olla kyselty siun mielipidettä. Ja meinaatko, että jos tämän levyn biisejä on ollut valitsemassa raati Hynynen, Sinkkonen, Hongisto, Mikko Karmila, Atte Blom sekä Riku Mattila, niin tulos on huonompi kuin sinun valintasi? Aika rautanen itseluottamus jätkällä. Tolla lihaksistolla mie perustasin jo oman bändin ja tekisin omia levyjä.

------------

KYSYMYS: Millosh shaadaan uutta sinkkua radioshta kuulla?

VASTAUS: Jos oot tossa kunnossa vielä viikolla 4, niin biisin kuulemisesta ei taida olla sinulle mitään hyötyä. Mutta nyt hei kaikille. Facebook -tapaamisiin!