Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

17.12.2010
------------

KOMMENTTI: Sinä tuhosit elämäni ja jätit hyväksymättä kaveripyyntöni. Voi kun olisin voinut olla yksi niistä onnekkaista, jotka näkevät rokkitähden "ensimmäiset askeleet" naamakirjassa. Hyväksyn kuitenkin karvaan osani ja sen kunniaksi poltan kaikki Kotiteollisuusroinani.. mutta en sitä kuvaa Sinusta, jonka vuonna 2005 leikkasin Iltasanomista ja joka on siitä asti koristanut vaatekaappiani ja vielä selvinnyt muutonkin yhteydessä uuteen Riihimäen temppeliini. Piti jo heittää se kellastunut ja hiukan revennyt kuva viikko sitten pois, mutta en tohtinut. Vaali siis tätä tärkeää tietoa loppuelämäsi. Oloni on tämän avautumisen myötä paljon keveämpi. Tsemppiä myös uuden plätyn tekoon. Sitä kovasti odotellessa. Toivottavasti Hongisto ilmaantuu huudeille ennen helmikuuta. Vähä tällaisia omituisia kuulumisia tuli tänään radio rockilta ;) Eikä sitten julkaista mun höpinöitä missään netissä, sitä en enää kestäisi.

HYNYNEN: Okei, ei julkaista.

KARMILA: Netissä, mitä se tarkoittaa?

------------

KOMMENTTI: Voi, kiitos tiedonannosta. Enää en vilkuile Finlandiaklubin sivuja tämän asian takia. Salppurinkisojen after ski party! Mukana myös Mokoma. Mitä ilotulitusta tiedossa. Voi jeesus!!!!!Varasin liput, toivottavasti oikealle päivälle. Lauantaina sielä on helvetti irti- Nykäsen Mattia lämmittelee Yö, tai toisinpäin. Taitaa sielä olla Tauskikin ja mr. Danger mamboineen. Mutta nyt on maaliskuuta ilo oottaa. Toivottavasti pysyn hengissä sinne asti!

HYNYNEN: Pysythän sie. Mut kysymys kuuluu: elämmekö me enää silloin?

KARMILA: Minä en ainakaan elä, mutta eipä mua siellä tarvita.

HYNYNEN: Ei keikoilla välttämättä, mutta muuten kyllä. Älä, Mikko, vielä kuole. Miksaa toi levy ensin, heh.

SINKKONEN: Mr. Danger. Hieno nimi miehellä.

------------

KOMMENTTI: Moi! Mä en yleensä kauheasti välitä mistään tälläsistä artistien palkitsemistilaisuuksista. Olennaista on se, että suosikkibändin levyt ja keikat myyvät sen verran, että viitsitte tehdä niitä jatkossakin. Mutta, musta ois hienoa, jos Jouni saisi joskus Junnu Vainio-sanoittajapalkinnon. Kovaan seuraan pääsisit, mutta olisit sen ansainnut. Todella hienoja sanoituksia. Toinen, joka sen ansaitsisi saada joskus, on Vesalan Paula. Keikkojanne ja levyänne odotellaan kovasti, onneksi DVD lievittää pahinta tuskaa. Tai lisää sitä.

HYNYNEN: Paula kyllä, mutta mie oon vaan tämmönen harrastelija.

KARMILA: Jouni ois kyllä hyvä ehdokas, mutta...

HYNYNEN: ... huono?

------------

KYSYMYS: Täältä sivuilta puuttuu vieläkin se "soittajat" -osio joka oli joskus. Tarkoituksellakö? Vai oletteko vaan laiskoja? Läskit.

HYNYNEN: Pitäis ottaa uudet kuvat esittelyjä varten. Ehkä kevään rundin aikana.

SINKKONEN: Ja laajakulma kameraan. Tai mie voin piirtää kunhan innostun.Tämä on lupaus.

------------

KOMMENTTI: Voisitko Jouni lopettaa tuon karaoketyylisen laulannan ja siirtyä takaisin siihen suoraviivaisempaan huuto/karjumis/mörinä-tyyliin? Siinä on sentään edes jotain pontta (ja vähemmän mokaamisen vaaraa), mutta tuo "laulaminen" tuntuu Jouni olevan sinulle vähän liian vaikeaa. Kumma jos Karmila ei ole tästä sinulle jo maininnut... Huuda ja mölise ja soita etusormiriffiä, niin pysytään vielä ihan siedettävällä tasolla. Homo.

HYNYNEN: Huutaa osaa kuka tahansa, vauvatkin huutavat.

KARMILA: Vois olla aika saatanan tylsää.

SINKKONEN: Huuda ite, perkele.

------------

KOMMENTTI: Olen kuullut luotettavalta lähteeltä että Jouni pelailee Facebookissa FarmVilleä! Jos tämä todellakin pitää paikkansa niin otappa minut naapuriksi, käyn välillä kastelemassa sun kukkias.

HYNYNEN: En todellakaan pelaa. Blomin Atte kutsui kyllä minut, mutta en ole pelimiehiä tässä mielessä.

SINKKONEN: Ei saatana.

------------

KOMMENTTI: ...joo, dvd:n kuoressa lukee Voice 2007 mutta itse dvd:llä tekijätiedoissa Himos Ihan niin kuin sillä mitään vitun väliä olisi.

HYNYNEN: Selvisipä tämäkin mysteeri. Kiitos.

------------

KOMMENTTI: No moro taas. Tästä on vähän aikaa jo mutta ajattelin kuitenkin kirjoittaa kun kuitenkin palat halusta tietää että toimiko sun parisuhde vinkit vai ei. Jokatapauksessa, tottelin sun käskyäs VASTAUS: Mikset sie pane sitä kunnolla? Rupee suhde nimittäin toimimaan, eikä tarvii mitään säälittävää metallia tai meitä kuunnella. No mähän panin niin että tuntu, vielä viagran voimalla, muija ei tosin tästä doupingista tiennyt mitään. No siinä vikan rundin rundin jälkeen muija kysy hyvin väsyneen olosena että meinaatko sä tappaa mut panemalla. Eihän siihen voinu mitään vastata virnuilin vaan vittumaisesti ja käänsin kylkeä. Vaikutus ei tosin ollut ihan toivotunlainen nimittäin muija karkas seuraavana päivänä johonkin, ilmeiseisesti etsimään jotain eunukkia. Eipä tuollakaan mitään sen suurempaa merkitystä ollut mutta kun se meni ja pamahti paksuks samassa rytinässä, helvetti nyt se sit odottaa mun muksuu ja seurustelee sen eunukkinsa kanssa. Mut mut, kuuntelen edelleen teollisuutta ja tallicaa, ehkä myös hyvällä tuurilla sun parisuhde neuvojas. Omistin muuten sille joskus teatterissa biisin, ei tainnut olla kovin otettu :)

HYNYNEN: Yks panosessio ei riitä. Siun pitäis panna koko ajan. Kun nainen pääsee makuun, sille ei mikään riitä.

------------

KOMMENTTI: Tervehdydys Aikaisemmat viestit mun suunalta ovat näyttäneet turhautuneen häirikön ideoilta. -Kerimäki tekee sen... Pyydän aanteeksi mahdollista mielipahaa ja jos delete on viuhunut nevermind, kuten hindulaisilla on tapana sanoa. ystävällisin terveisin, P.S. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

HYNYNEN: Meinaatko, että muistaisin niitä? En muista, sori.

------------

KYSYMYS: Huomiseen on vielä matkaa ja huomiseen kuuluu eräille muunmuassa matka Lappeenrantaan, missä Kotiteollisuus-yhtyeen jäsenet viettävät yhteisiä syntymäpäiviä. Tuo on bongattu CMX yhtyeen kiertuepäiväkirjasta. Kuinkas juhlat meni?

HYNYNEN: Hyvin, kiitos. Kukaan ei kuollut, mutta Hongisto katosi.

SINKKONEN: Norjaan.

------------

KOMMENTTI: Kyllä kannatti tilata uusin itärintama DVD! Etenkin nosturin keikka toi paljon hyviä muistoja mieleen.Vaikka se menikin viimeisen biisin osalta itkun puolelle ja vieläkin kun olen katsonut muutaman kerran keikan.nii ei sitä voi ilman pientä itkua katsoa.täytyy myöntää että kyllä se KT:n musiikki on hyvää "terapiaa" tämmöiselle joka nyt ei sairasta masennusta. Koska empä ole tänäkään vuonna selvinnyt jonkun tärkeän ihmisen menettämiseltä.Tällä kertaa täytyi lähteä rakkaan serkkuni isä. Jonka syöpä ehti viedä parissa kuukaudessa.Eli en voi muuta kuin kiittää siitä että osaatte tehdä ihan loistavaa musiikkia.joka on maailman parasta terapiaa mitä minä tiedän.

HYNYNEN: Kuten olen aikaisemminkin sanonut, terapiaa se on minullekin.

------------

KOMMENTTI: Hei! Itärintama DVD aivan mahtavaa matskuu!! Voisitte alkaa kyl heti alkuvuodesta heittää keikkaa nii pääsis näkee livenä!?

HYNYNEN: Maaliskuun täytyy riittää. Ai niin, tehdäänhän me helmikuussa pari vetoa myös. Millähän ajalla?

------------

KOMMENTTI: Ae perkele ku kuulostaa hyvältä toi tuleva levy... Mie vitti eksyin KT visioo tutkimaa. Helvetti on irti!

HYNYNEN: Siitä tulee kyllä pirun hyvä.

KARMILA: Tai sitten ei.

HYNYNEN: No, siitä tulee hyvä, jos siitä tykkää.

SINKKONEN: Meidän paras!

------------

KOMMENTTI: No jo on aikoihi eletty! 3 vuotias serkkuni toteaa lappeenraviradalla "oiskos siulla sitä jouni hynystä siun puhelimessa? mie tykkäisin" ja sitte ku laitoin soimaa kotiteollisuutta nii toine oli iha haltioissa. Hyvä elämä tiedossa..

HYNYNEN: Otan osaa.

KARMILA: Niinpä, noin nuorena raveissa...

------------

KYSYMYS: Hei Jouni! Mieheni Ismo on mitä omistautunein Kotiteollisuus-fani. Neljänkympin kriisiä lähestyvä ikuinen teini purkaa työperäistä stressiään säännöllisesti vääntämällä nupit kaakkoon iPodistaan tahi olohuoneen stereoista, jotta voi pohtia lyriikoittenne syvintä olemusta (kuolemanpelkoa, viinanjuontia, pillua ja sen puutetta sun muuta ajankohtaista. Universaaleita asioita, luulen.). Keikoillanne hän on käynyt aina kun se on vain aikataulujen mukaan ollut mahdollista, minut hän on raahannut mukaansa tänä vuonna ainakin Lahteen ja Ruisrockiin. Lähestyn sinua joulupukin apulaisen ominaisuudessa. Tiedän, että Itärintama-DVD on mieheni lahjatoiveiden kärjessä, ja mielelläni sen hänelle soisin. Olisikohan kyseistä lättyä mitenkään mahdollista hankkia omistuskirjoituksella? Se toisi varmasti lämpimän joulumielen miehelle, joka ei muuten oikein joulusta perusta. Voisipahan sitten yön pimeydessä konjamiinilasin äärellä katsoa lättyänne ja pohtia, ettei ole yksin ajatuksineen tässä harmaassa maailmassa.

HYNYNEN: Vie dvd metsään, laita se kivenkoloon ja hae seuraavana päivänä nimmaroitu versio. This is magic.

KARMILA: Eikös täälläkin ollut linkki dvd:n tilaamiseen nimmareilla varustettuna?

HYNYNEN: Ne on kai jo menneet.

------------

KYSYMYS: Onko ihan normaalia joutua teidän keikallanne homon ahdistelemaksi? Näin kävi minulle vuonna 2009 Kajaanin keikallanne. Olin vielä lähellä joutua tappeluun erään miehen toimesta, koska minua luultiin tämän homosti käyttäytyvän miehen kaveriksi. Sai tovin selitellä etten tunne koko äijää.

HYNYNEN: Kuka meistä se oli?

SINKKONEN: Nyt sie tiedät miltä miusta tuntuu keikkareissuilla. Koko bussi täynnä homoja.

------------

KOMMENTTI: Morjesta! Tuo teidän Pandemonium-cover on silkkaa terästä. Hienosti tehty, omalla tyylillänne toteutettu biisi. Moni yhtye yrittää liikaa tehdä coverista mahdollisimman tarkasti esikuvan muotoisen tekeleen jolloin biisi on vain soitettu läpi niin kuin alkuperäinenkin. Kotiteollisuuden Pandemonium kuulostaa Kotiteollisuudelta ja se on hienoa se. Kiitos.

HYNYNEN: No, sehän menee kuin alkuperäinen, taitaa olla täsmälleen yhtä pitkäkin. Eiku, onhan siinä se erilainen väliosa. Onko, Mikko? Mie en muista.

KARMILA: No sehän on melkein samanlainen kuin alkuperäinen keskipitkä remix. Originaali tosiaan kuulostaa ihan erilaiselta, mutta sitä versiota ei monikaan edes tunne. Se on muuten jännä, että tosta Milleniumista ei ole ikinä julkaistu bändiversiota.

------------

KOMMENTTI: Vaikka oletkin niin vastaan, ni käy kattomassa tuo. http://www.youtube.com/watch?v=mnxGTWqMHdU

HYNYNEN: Miksi?

------------

KOMMENTTI: Sarjakuva-albumi! Siinäpä arvon taiteilijoille täsmäprokkis vuoden 2011 joulumarkkinoille! Jarppa tietenkin kuvittaisi, Hynskä pistäis keksien kuplat ja Janne... niin joo, Janne voipi keskittyä olemaan lutunen ja söpö, iih! (Jos tähän kohtaan vielä pistäis pari huutomerkkiä, nii!!!!!) Albumin nimihän vois olla vaikka "Ponihevollisuus", lisänä vielä K-18, jottei joulupukki sekaannu kohderyhmästä. Hopoti hoi ja hyvät joulut!

HYNYNEN: Joo, ollaan mietitty tuota jo. Saattais toimia.

KARMILA: Mä oon kans yrittäny Jaria suostutella joskus muinoin...