Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.12.2010
------------

KOMMENTTI: Mua saa syyttää siitä että teidän kaikki julkaisut tilattiin jenkkeihin jonnekkin illinoisiin vai mihinkä se oli. vitunko minä sille voin että teidän musa menee jenkkiläisen juntinkin jalan alle?

KARMILA: Tavallaan se, että levyjä ostetaan, on ihan ookoo.

------------

KYSYMYS: Hello! Villit lähteet kertoivat, että levyttäisitte Finnfoxin studiolla. Jos näin on, niin olisiko hirveän uskaliasta pyytää sinua lounastreffeille esim. johonkin lähibaariin?

HYNYNEN: Onks siellä muka jotain baareja?

KARMILA: Vaikkapa Lounaspirtti Tippuriin.

HYNYNEN: Romanttiset lounastreffit Tippurissa! Eiköhän mennä päiväkahville saman tien?

KOMMENTTI (jatkoa äskeiselle): Sorry, oli äärimmäisen huono idea laittaa meiliä, kun on ensin tyhjennetty likööripullo. Joten unohda aikaisempi ja anteeksi ;) Tietokoneeseen pitäisi saada alkolukko...

HYNYNEN: No, ei sitten.

------------

KYSYMYS: No nähdään sitten roissa helmikuussa, joku kesäfestari talvella? Lukenut nuita päiväkirjoja. Koska ehit niitä kirjottaa ja millä muistilla nuita keikan jälkeisiä millonkaan voi saada koneelle? jos ja kun sie ne teet niin ihailtava suoritus. Hauskaa niitä on kyllä lukea krapulassa, tauti hellittää hetkessä!

HYNYNEN: Miulla on norsun kyrp... eiku muisti. Ja tuon tasoisen tekstin kirjoittaminen ei paljon vaadi.

------------

KYSYMYS: Mainio dvd, etenkin Nosturin keikalta välittyi harvinaisen riemullinen tunnelma. Himos2007 näytti kyllä epäilyttävästi Hämeenlinnassa kuvatulta. Oisko kuitenkin ollut Wanaja Festival kyseessä?

HYNYNEN: Kyllä, Wanaja se on. Eikös siinä dvd:ssä lue Voice 2007? Voice kuvasi sekä Himoksella että Hämeenlinnassa.

------------

KOMMENTTI: Kyllä meikäläiseen sopii paremmin ikuinen vitutus. Sitä ei laimenna viinakaan, päinvastoin. Kuuluukohan tää siihen keski-iän riisiin? Toisaalta, sitten oon potenut ko. riisiä lähes koko ikäni. Voihan saatanan kukko! Mä oon yrittänyt katella Finlandiaklubin sivuilta, koska KT esiintyy. Toistaiseksi tarjonta nostaa vituskäyrää entisestään... (Kauheaa kielenkäyttöä ja käytöstä pienten koululaisten äidiltä...!!!)

HYNYNEN: Me ei olla Finlandia Klubilla, vaan jossain tapahtumassa. En muista nimeä.

------------

KYSYMYS: Janne, ootsie homo?

HYNYNEN: Janne taitaa ryypätä tällä hetkellä jossain ulkomailla. Onnellinen homo siis.

KARMILA: On se vähän.

------------

KYSYMYS: Tuletteko Reisjärvelle milloin?

HYNYNEN: Anteeks, minne?

------------

KYSYMYS: Tervehdys taas, Oletteko kuunnelleet palefce:n biisejä vai laittaneet roskakori osastoon? Yritin kuunnella JO lontooksI,. mutta noisssa on mietittävää suomeksi. Olin huomaavani edelisella levyllä jo enemän kantaaottavaa sanoitusta. Mitenkäs seuraava Vanahnen ja Halonen lyttyyn? Kilon kimpaleet riittää niin saadaan rokitkokit taas uusille jaksoille. KAAARLEN POSKET on ainakin huvenneet liikaa.

HYNYNEN: Peilarin uutta oon niin monta kertaa jo kehunut tällä palstalla, että eiköhän se asia ole jo käsitelty.

------------

KOMMENTTI: Terve. Tuhrittu livekuvaäänihajutallenne saapui postissa, kiitos siitä. Hulluutta ja humalaa biisin lopussa ollut yökkäs lämmitti jostain syystä mieltä kovasti, nyt olen ihastunut siihen biisiin, tiedä sitten miksi. Sitten anteeksipyyntö mikä olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten.. Olikohan kun Helvetistä itään julkaistiin ja ponkaisitte kunnolla pinnalle, sain päähäni lähettää sähköpostia teille. Olin silloin soittanut muutaman vuoden kitaraa, ja koin, että olin hyväkin siinä. Lähetin KT:lle mailin, että "tarvitsetteko toista kitaristia, olen 15v. ja blaa blaa.." Olisikohan ollut pari päivää myöhemmin, kun kaveri kertoi sattumalta, että teillä on tapana julkaista ihmisten lähettämiä typeriä maileja. Siitä hetkestä lähtien olen katunut sitä mailia ja pelännyt, ennenkaikkea pelännyt ihan perkeleesti. Ei oo julkastua mailia näkyny.. Joten ihmettelen, tyhmyys viestien sisällöissä mahtanee olla kovin suuri kun tuokaan viesti ei täyttänyt kriteerejä. p.s. Tunnustin tämän ensimmäistä kertaa ääneen. Oih. Hyvää joulun odotusta.

HYNYNEN: Jätkä kaipaa huomiota.

------------

KYSYMYS: Hei, En ole aikaisemmin kuunnellut erityisen ajatuksella biisin Kaksonen sanoja, mutta nyt satuin kuuntelemaan. Jostakin myös luin, että sulla olisi ollut biisin kertosäe olemassa, mutta muutoin biisi on tehty yhteistyönä. Saanko tiedustella, mistä biisin kertosäe on syntynyt? Minä synnytin viime keväänä identtiset kaksospojat -toisen elävänä, toisen kuolleena. Meillä on kotona siis kaksonen.

HYNYNEN: Jos olen sanonut, että biisin kertosäe on miun tekemä ja muut osat ovat syntyneet jätkien kanssa, se tarkoittaa sitä että "sävellys" on syntynyt näin. Sanat ovat aina minun. Kaksonen on (muistaakseni, en ole biisiä moneen vuoteen kuullut) pastissi Päivänsäde ja Menninkäinen -kappaleesta. Ei siinä mitään sen syvällisempää ole. Epäterve rakkaussuhde toiseen ihmiseen, joka johtaa toisen tuhoon. Otan osaa suruun, joka ei varmaan koskaan lopu. Mutta helpottaa toivottavasti joskus.

------------

KYSYMYS: Kuinka paljon täytyi ryypätä, että Jouni Hynynen liittyi facebookkiin?

HYNYNEN: Kuusi viikkoa putkeen.

KARMILA: Kenen?

HYNYNEN: Meidän kaikkien.

------------

KYSYMYS: Mitä ootte mieltä mokoman ja petri nygårdin yhteistyöstä? Oisitteko itte lähteny samaan ralliin mukaan jos ois kysytty?

HYNYNEN: Ööö, sanotaanko vaikka näin, että en kauheesti tykkää.

KARMILA: Videossa oli jotain hassua.

------------

KOMMENTTI: Hyi helvetti pojat. Painostus on tuottanut mädän hedelmän ja olette menneet facebookin ikeeseen. Kohta henkilökohtaiset profiilit ja sitten twitteriin twittailemaan. Miten te vanhat miehet kehtaatte!

HYNYNEN: On vähän vaikea päivitellä noita bändin fb-sivuja, jos ei itse ole rekisteröitynyt. Minä kun olen tämmönen natsi, että kaikki langat pitää olla omissa käsissä.

------------

KOMMENTTI: Shinkkosen pitäis ryhtyä koomikoks!

HYNYNEN: Sehän on jo. Tietämättään.

------------

KYSYMYS: Moi! Tuntuuko sinusta koskaan koskaan siltä, että kaikki haluavat sinulta jotain palveluksia; uutta musiikkia, uusia torvelluksia?No, elä välitä;oot raukka palveluammatissa. Tuolla kaapissa nököttää teiän dvd, joskohan sen joskus kerkiää kattomaan ajan kanssa. Mihin vittuun aika on kadonnu, kyselee epätoivoinen-70?

HYNYNEN: Minä nimenomaan EN ole palveluammatissa. Voin valita mihin suostun.

------------

KOMMENTTI: Hei, Hei kuulostaa hyvin ruotssalaiselta, muttei negatiiviselta aloitukselta. MUTTA paskat - herrat kotiteollisuus - nettisivujen värit ovat aivan persiistä. Jottei aivan kehumiseksi menisi- päivittäminen on loistavaa. Lähes yhtä hyvää luettavaa kuin 7 päivää erään ex hyppääjän osalta.

HYNYNEN: Voin vakuuttaa, että myös väreistä nariseminen kuulostaa erittäin ruotsalaiselta ja tyttömäiseltä. Taidat olla tanssija?

------------

KOMMENTTI: ”KOMMENTTI: Molo, viittasin sillä kristillisella kasvatuksella siihen kun itse sanoit, että meidän kristillisessä kasvatuksessa on parantamisen varaa. Eli sun vinkki on, että kaikki homot on hinttejä ja eivät edes ihmisiä :P. Mä en itse ajattele niin eli siis kristillinen kasvatus on pielessä ;)
ZiGiWiGi HYNYNEN: Meni taas vähän liian monimutkaiseksi humalaiselle ihmiselle.” ^Molo, ai toi on sun tekosyy :P heti on ymmärrystä vailla ku ollaan pierussa :) Mä voin vetoo siihen, että mulla on PMS (perkeleen menkat saatana) ja alan tässä vääntelemään sen vuoksi rautalankaa. Ostin sitä ison kerällisen niin menee sitten ehkä paremmin perille eli ei mee. Tää kristillisen kasvatuksen keskustelu saa sellaiset mittasuhteet kohta, että harvoin. Mutta jos ihan vaan sanois, että kristillinen(kin) kasvatus on pielessä ja sillä piste. Oisko sitten humalaiset ja PMS:läiset ihmiset tyytyväisiä or not..? Sitä keikkalistaa ens vuodelle kovasti odottelen, että miten sitä sitten mahdollisesti pääsis mestoille. Ja jos ois jotain tilaisuuden tynkääkin ku tytär (5v) haluisi tulla Herra Hynystä tapaamaan kun veljensä on jo tavannut. Vai tuletko ihan henk. koht. häntä tapaamaan? Varmasti tuletkin. Osoite on : Hullujenhuoneenkatu 666 Ö 69 01450 Korso. Laitetaan sumpit pihisemään ;)

HYNYNEN: Viittasin tuolla päiviräsäs -tyyppiseen kristillisyyteen. Ja toi siun viesti oli luvalla sanoen "hieman" sekava. En ymmärrä sitä vieläkään, vaikka oon selvänä.

------------

KYSYMYS: Onko Hongiston isällä lapsia?

HYNYNEN: On sillä yksi. Ja sit on toi Janne.

------------

KOMMENTTI: Minulla alkoi peppu hikoamaan lukiessani päivitettyä historiikkianne! PS: Tulkaa meille keikalle, saatte viinaa!

HYNYNEN: Yritä nyt keksiä jotain vähän persoonallisempaa.

------------

KOMMENTTI: Miulla todettiin vakavahko masennus. Ja en mie muute ihmettele tätä, mut ku oon vasta kohta 15 vuotta. Terapeutti kysy et onko miul keinoo hoitaa itte masennusta ja ahdistusta. Kerroin et kuuntelen Kotiteollisuutta ja Stam1naa. Oikeesti miulle paras hoitokeino on vissii tää tein musiikin kuuntelu. Olkaa KTn pojat ylpeitä koska ootte pelastanu tavallaa yhen ihmishengen. Itsari on käyny liianki usein mielessä. kiitos teille rakkaat ihmiset!

HYNYNEN: Kuulostaa pelottavalle. Tyyppi on masentunut teini, joka kuuntelee meitä. Onnea elämään vaan.