Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.11.2010
------------

KOMMENTTI: Tuleehan sieltä Voicelta välillä jotain järkevääkin, kuten teidän keikka. Tädeillä alkaa olla jo vieroitusoireita, joten sedät voisi vähän aikaistaa keikkailun alottamista.

HYNYNEN: Tällä menolla se myöhästyy.

SINKKONEN: Ei oo kiire keikoille vielä yhtään.

------------

KYSYMYS: Rakas Jouni Nyt kun en oo teitä vuoteen nähny livenä ja näi teiän keikan telkkarista, niin mitä vittua.....? Onks teillä jumalauta rumpali vaihtunu vai oliko teillä Himoksen keikalla Himin Gas Lipstick kannuttamassa?? Se sama vanha Sinkkosen akan poika se ei ainenka ollu jonka viimeksi olen nähnyt kannuissa. Sinkkonen takas, vaikka rasvaimurin nukkasihdistä

KARMILA: Mmm, kannut.

SINKKONEN: Mmm, rasvaimu.

HYNYNEN: Mmm, mie lähen runkulle.

------------

KYSYMYS: Moro. Katslelen tässä Tuomari Nurmion DVD-julkaisua, joka ilmestyi tänä vuonna. Luuletteko, että ollessanne 59-vuotiaita jotakuta ihmistä vielä kiinnostaa teidän musanne? Miksi? Miksi ei?

HYNYNEN: Kiinnostaako enää nytkään?

KARMILA: Se on niin vaikea nähdä miten asiat ovatkaan ensi vuonna.

SINKKONEN: Ehkä niitä alkaa sitten kiinnostamaan.

------------

KYSYMYS: hei jouni lukaisin että olet syntynyt joutsenossa1970! missäpäin olet pullahtanut maailmaan joutsenossa? itse olen myös lähtöisin kyseisestä paikasta ja koulunikin käynyt siellä! itse olen syntynyt 1961.

HYNYNEN: Jos henkilö on syntynyt esim. Joutsenossa, se ei tarkoita sitä että näin olisi kirjaimellisesti tapahtunut. Vanhemmat asuivat Joutsenossa, mie synnyin Lappeenrannan keskussairaalassa.

SINKKONEN: Valehtelet. Siehän synnyit avaruudessa. Klo 8.63

------------

KOMMENTTI: Moro, Aattelinpa vain laittaa palautetta että on aikas helvatan hyvää musiikkia teidän soittoyhtyeellä. Näin jopa teikäläisen Saimaanharju Niivassa, mutten arvannut sanoa mitään kun olin lukenut näitä teikäläisen kommentteja näiltä sivuilta :) höhöö Voisin lyödä 8 markkaa vetoa että vastaat tähän vittuilemalla, voitinko :)

HYNYNEN: Vain Saimaanharjulla käytetään markkoja.

SINKKONEN: Hämmentävää, mutta totta.

------------

KYSYMYS: Hei, ajattelin kysäistä että onko tietoa milloin tuutte lappeenrantaan keikalle? Viimeeks taisitte wiltsussa olla ja se meni ohi töiden takia :// Ois kiva nähä teidät ihan soittamassakin, eikä vaa kadulla kävelemässä :D

HYNYNEN: Katkokävelemässä. Eikös sekin ole aika hauskaa?

SINKKONEN: Puliukot vapaudessa.

------------

KOMMENTTI: ainii, meinas unohtua.. siks ku "torstai on toivoa täynnä", vaikkapa. et sillee.. lol hymiö ja kaikkee kivaa!! :) he

HYNYNEN: Mie en tajuu taas mitään.

KARMILA: Hahmo ei ehkä viittaa siihen kirjaan. Edes.

------------

KOMMENTTI: Terveppä terve! Kiitos Sinkkoselle ku piirsit miulle ihanan kuvan, auto-sunis ku kävit! Nii miekii teitä!

SINKKONEN: Pekka pakotti aseella. Kiitä häntä.

HYNYNEN: Nahkaisella lemmen aseella.

------------

KYSYMYS: Morientes ! Tilasin jo 18.10. 2010 ton teidän diiviidii tuotoksen. Teinkö virheen koska tilasin sen Longplay Musicista ??? Saankohan siiheen noita "bonuksia" vaikka en tilannu sitä ennakkoon stupidolta enkä Äxältä ? Meinaan alkaahan se ahistamaan tälläistä pisemmän linjan KT-diggaria jos tämmöiseen amatöörimäiseen virheeseen kaatuu se mahdollisten bonusten saanti.

HYNYNEN: Et muuten tainnut saada. Häh häh hääää!

SINKKONEN: Sait juuri Jounin ivanaurun. Aikamoinen bonus sekin.

------------

KYSYMYS: Miksi kaikki fanit kirjoittaa samanlaista kuraa "käynyt vieraissa keikkojanne odotellessa" tai "oon lieventäny tuskaa kattomalla youtubesta teidän keikkoja" "mahtava päästä keikoille keväällä, kulkis aika nopeampaa" ei se varmaa tunnu miltää itse artistilta lukea noita. se tietää kuitenki että käytte keikoilla. Ja lopettakaa se "niin" hienojen vertauskuvien kirjoittelu kommentteihin "Itärintama tilattu, jospa aika kulkisi yhtä nopeaan kuin andalusialaisella sammakolla sirkkajahdissa"?!?! ja muut kirjoitan hynys tyyliin kommentit, eli sanon jotaki tosi nasevaa, joka on muka vittuilua. ja Jouni, jos joskus eksyt kuopioon niin käy malja nimisessä baarissa, kohtaat itsesi tilatessa juomaa.

HYNYNEN: Ja sie meinaat, että toi siun viesti on muita parempi?

------------

KOMMENTTI: Hei, I have no idea if Jouni will ever read it, but if you can, please do! My name is Rafael Fermann and i'm a huge fan of Kotiteollisuus, but i live in hot Brazil! Damn far from cold Finland! Since long years i've been listening to your music and it has been inspiring my life since then. Kotiteollisuus is with me in the moments i'm pissed off, happy, travelling, going to university, doesn't matter the situation! And now i've just heard that a dvd is going to be released and there's a possibility of autographs on it! i'm going crazy, i already ordered my copy on levykauppax.fi but i have no idea if i will ever receive it with autographs! I have no idea if i'll have a chance to go to your concert or a signing session and try to get an autograph, so this may be my only chance. That's why i'm writing this.

HYNYNEN: Fuck. We don´t speak tongues, eli emme puhu kieliä.

------------

KOMMENTTI: Varmaan aika kornia,mutta ajattelin kiittää lukemistani kirjoista joilla vaimo muisti isänpäivänä,kesämies ja rillipää ja läski.Varsinkin jälkimmäinen oli oikein kiintoisaa luettavaa.Kiitos. Uutta levyä ootellaan jo,jospa tulevat keikat sattuis Iisalmeen tai no etes lähimaastoon. Levyistä puheenollen joku perhana on lainannut murheen mailla kokoelman, ja kukaan ei tunnusta.No tilasin uuden,mutta eihän niitä varastossa ollut levykauppax:llä tietenkään,kai joskus saavat. Hyvät talven jatkot.

HYNYNEN: Ei muuten taideta olla lähelläkään Iisalmea keväällä. Tai koskaan.

SINKKONEN: Mut sie voisit Jouni kirjottaa 27-osaisen Iisalmi-kirjasarjan.

------------

KYSYMYS: Tämmöne älynväläys nyt vaa tuli mieleen, että onkoha Kummitusjuna ja Veisu piisejä esitetty koskaan livenä? Jos ei, nii pistäkääpä harkintaan. :P Joko on tievossa millos se Ukonhauvan keula kääntyy Oulua kohti?

HYNYNEN: Kummitusjunaa on soitettu, ainakin Kouvolassa kerran. Mut aika huonosti.

KARMILA: Ne on ihan eri biisit mitkä soitetaan livenä hyvin.

HYNYNEN: Ja ne on eri bändit, jotka soittaa hyvin.

------------

KYSYMYS: KTVisiota katselleena tuli mieleen että saammeko koskaan nauttia Kotiteollisuus goes Comedy -kiertueesta? Eli te KT:n urhot tulisitte lavalle jossa mukavat tuolit, ilman soittimia, ainoastaan mikrofonit ja viinaa mukananne. Siinä sitte joisitte ja puhuisitte keskenänne sen pari tuntia. KTVision perusteella, etenkin Sinkkosen juttujen, yleisö ei kuolisi alkoholimyrkytykseen vaan nauruun.

HYNYNEN: Se vaatisi niin paljon takahuoneviinoja, että kukaan keikkajärjestäjä ei suostuisi siihen. Se olisi poliisiasia.

SINKKONEN: Myö kuoltas jo viikossa.

------------

KOMMENTTI: No niin. Tajunnanlaajentimet on jätetty, ja unet muuttuivat kertaheitolla rietasteluksi. Ei ole enää kyse kuolemasta, ja nyt herään joka aamu hiestä märkänä.Nyt elämä on jatkuvaa vuodevaatteiden pyykkäystä päiväsaikaan, ja paneskelua yöaikaan. Olenkohan jotenkin maanis-depressiivinen/bipolaarinen/jakomielitautinen? Ja miksi raportoin näitä asioita sinne? Paljon kello on?

HYNYNEN: Siulla on sama vaiva kuin minulla. Ikuinen panetus. Sitä saa laimennettua viinalla.

SINKKONEN: Tai Viagralla.

------------

KYSYMYS: Koska Kotiteollisuuden näkee Tampereella ikärajattomalla keikalla? Kova olis hinku päästä näkemään tämäki kokoonpano livenä, kun ennen ei jostain kumman syystä ole niin käynyt. Erittäin tekopirteetä ja ihanaa joulunodotusta!

HYNYNEN: Ikärajattomalla? Häh? Never.

KARMILA: Jonkun yläikärajan vois kyllä laittaa... Ai, mut sitten mä en pääsis.

SINKKONEN: Mites hiusrajaton keikka?

HONGISTO: No sitte mie en pääsis.

------------

KOMMENTTI: Molo, viittasin sillä kristillisella kasvatuksella siihen kun itse sanoit, että meidän kristillisessä kasvatuksessa on parantamisen varaa. Eli sun vinkki on, että kaikki homot on hinttejä ja eivät edes ihmisiä :P. Mä en itse ajattele niin eli siis kristillinen kasvatus on pielessä ;) ZiGiWiGi

HYNYNEN: Meni taas vähän liian monimutkaiseksi humalaiselle ihmiselle.

KARMILA: Kristillistä kasvatusta ei ole olemassa.

------------

KYSYMYS: Tulleeko ouluun? Missä ?

HYNYNEN: Keväällä kai, en muista.

------------

KYSYMYS: Terve!! Aivan loistavaa kamaa uus dvd!! Mukava että oli iso läjä live matskuu. Dvdn "vaeltava aave" jutust tuli mielee et mitä mielt ukot on tuure kilpeläisest? saatana mä vihaan sitä!! Hyvää jatkoa jos ei oma riitä.. niinkun ei riitä.

HYNYNEN: Riittää se, mutta vain harvoille.

------------

KOMMENTTI: Hei, kiitos tuoreesta dvd:stä!! Laatuviihdettä kerrakseen!! Nosturin ja Ruisrockin keikat katottu ja joo, Ruisrock oli just niin hyvä(?) ku muistin.... Jatkan katselua yövuorossa. Taidampa ottaa läjän pappoja messiin....

HYNYNEN: Vanhusorgiat! Jeeee!

SINKKONEN: Ja hyvällä säkällä ne ei ees aamulla muista orgioineensa.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset täydellisestä dvd julkaisusta kylläpä ihan kyynel kihosi silmäkulmaan nosturikeikan taltioinnista vaikkapahan no sori mainokset vähän pätkivätkin keikkaa... Ihan mahtavaa. Harvoin tulee itkettyä musiikin tähden mutta sen aiheuttaa yleensä Gösta, Putro tai Kotiteollisuus. Innolla odotan uutta levyä ja käsittääkseni kiertueen alkumetreillä olevaa Lahden keikkaa. PS. Anteeksi kun otin kt-huppariin Maija Vilkkumaan nimmarin(;?=

HYNYNEN: Sehän on vaan parempi, nostaa paidan arvoa!

------------

KOMMENTTI: Itärintama odotti eilen postilaatikossa. Nimmareilla, wow. Kyllä täti on nyt iloinen. Kuumehoureissa illalla sitä katsoin hieman, ja mieleeni on syöpynyt kuva rumpalin alastomasta takapuolesta, jota on kuvattu ilmeisen intensiivisesti...?Itärintama kisaa paikasta Studio Julmahuvin kanssa. Ehkä katson vuorotellen Z-salamapartiota ja kt:n seikkailuja. Eiks ne mee aikalailla yhteen? Kyllä tätä flunssaa vois huonomminkin potea. Tackar!

KARMILA: Kivaa, että tätisi on iloinen.

------------

KOMMENTTI: Moro. Niinhän se sit eilen tuli Äxään se odotettu dvd-pläjäys ja niinhän se tuli illan ja yön aikana katsottua. Olin niiden nopeiden joukossa ja sain tuhritut kannet :D Jotenkin tällaiselle pitkäaikaiselle fanille mokoma kansiollinen ei järkytystä aiheuttanut, mut aivan vitun kovat fiilikset iski pintaan!!! Nosturin keikalla oli kyl vittu kaikki kohdallaan, soitto kulki ja näytti et viihdyitte itsekin. Osa dokkareista jo aiemmin nähnyt, mut silti veti karvat kämmenistä pystyyn. (karvathan käsiin tulee siitä päivittäisestä r.........) Mut aivan vitun liekeissä ollaan ja odotetaan uutta levyä. Kunhan saatte kiekon ulos ja aloitatte ansaitun kännikiertueen, toivon totisesti että kiertueenne suuntaa myös tänne Oulun suuntaan. Teatria on vaan ainoa paikka johon kaikki halukkaat sopii!! Vitun mahtavaa loppuvuotta ja hauskoja sekä kosteita sessioita toivottaen, Ja tulkoon tässä samalla ne Joulut toivotettua, koko bändille!!

HYNYNEN: Vai joulut. Näinköhän tässä jouluksi kotiin pääsee? Tai onko miulla kotia enää?

SINKKONEN: Ei oo enää. Siel asuu joku Ramon.

HYNYNEN: Ramon ja muut kebab-baarin pojat.

------------

KOMMENTTI: Morjens! Kusti polki paskalla Toyotallaan dvd paketin laatikkooni. Jotain hämäriä "tageja" jotkut raggarit oli kanteenkin ehtinyt töhrimään ... Mutta oli muuten oikein mojova paketti, hyvät keikat joista No Sturi mielestäni mielenkiintoisin. Hyvät biisi valinnat mielestäni, kaikki olennainen löytyy. Ja huomasin myös vuodesta -07- 09 välillä on tapahtunut laulajassa tai äänitystekniikassa melkoisia muutoksia? Korvin kuultavia positiivisia sellaisia. Kummitusjuna dokkari oli hauskaa katseltavaa, muutoin dokkari puoli jäi mielestäni hieman vaisumman puoleiseksi. Mutta porut sikseen, Pandemonium oli tosi kauniisti tehty... Ei muuta

HYNYNEN: Äänitystekniikasta on turha tehdä mitään johtopäätöksiä, se ei ole meidän käsissä. Äänittäjinä on Voicen henkilökunta (paskaa!), Ylen porukka (ok), Radio Extreme (kauhee!) sekä meidän porukka (parasta koskaan, ainakin omasta mielestään)

------------

KYSYMYS: Terska!!! Millos työ paskakullit teette LIVE! alpuumin? Oisha tuota rämpytystä kivaa kuunnella iha live versionaki ku keikkoja imatralla nykysi keikkoja aika harvoin!! (Paska paikka???!!?) eikä köyhällä oo perkele varaa ajella mihikää saatanan seinäjoelle tai juvalle!!!

HYNYNEN: No, eikös tolla dvd:llä ole liveä ihan tarpeeksi? Ehkä vähän liikaakin.

------------

KOMMENTTI: EI SAATANA ! ! ! Uusin Dvd on pettymys. Keikat kokonaisia eikä mitään vitun perseilyä väliin. Ja toi RuisRockin 10?keikka oli täysi floppi. Vitun Vittu.

HYNYNEN: Ruisrock muka floppi? Ei suinkaan, sehän oli meidän paras keikka! Vittu mikä urpo! Minkäköhän takia se siellä dvd:llä on? Saatana, ku rupes taas turhauttamaan. Miten tapio ihminen voi olla? Laita tilinumero miulle, niin laitan rahat siulle takas. Keijo.

KARMILA: Ruisrock oli tosi ”hyvä”.

SINKKONEN: Ollaanko myö oltu sielläkin?