Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

15.11.2010
------------

KOMMENTTI: Aaa... on viisainta lopettaa leikit tajuntaa laajentavien kanssa. Vittu, kun en asiaa itse hoksannut!

HYNYNEN: Yleensäkin kaikki leikit on syytä lopettaa. Nimim. Lapsi 40 v.

SINKKONEN: TV:n iltasatu alkaa...

KARMILA: Tajuntaa pienentävät on nykyään in.

------------

KYSYMYS: Molo, joo kyllä toi Kristillinen kasvatus on jääny vähän huonolle. Toi Herra yläherra ei ole näyttäytyny meille kovin hyvässä valossa. Olin jo tossa aikasemmin kertomassa, että mun lääkitystä on rustattu ja hävisit unistani. Kunnes tulit taas takaisin. Viihdytsä mun unissa? Ja nyt ne ei sitten ollutkaan enää mitään kilttejä unia. Että mitä sanoo tähän Jöyni? Millon muuten julkasette noi teijän keikat, että pääsis kattomaan millon sitä ois mahista päästä päästämään saatana ulos vartalosta?

HYNYNEN: Kristillinen kasvatus? Ai että kaikki homot on hinttejä, eivätkä edes ihmisiä?

KARMILA: Kristillinen kasvatus on päivän sana... eikun Päivin sana!

------------

KUTSU: TERVETULOA NRJ FASHION AWARDSEIHIN! Finlandia-talo 3.11.2009 klo 18.30 - 22.00 (Ohjelma alkaa noin klo 19) NRJ Fashion Awards on vuoden upein muotigaala. Jo kuudetta kertaa järjestettävän tapahtuman teemana on tänä vuonna CONTRASTS. Illan musiikkitarjonnasta vastaavat Laura Närhi ja DJ Orkidea. Tapahtumassa esitellään NRJ Fashion Awards -suunnittelukilpailun finalistit ja palkitaan voittajat. Illan päämuotinäytöksessä esillä ovat suomalaiset ja kansainväliset brändit illan teeman mukaisesti. Muodikasta iltaa jatketaan tapahtuman jälkeen The Circus -yökerhossa tarjoilujen kera. Finlandia-talolta on järjestetty kuljetus jatkoille. Luvassa on unohtumaton ilta muodin, musiikin ja kontrastien parissa - Tule ja nauti!

HYNYNEN: Pitäkää awardsinne.

------------

KYSYMYS: Kun nyt olette tekemässä uutta levyä, niin voisitteko laittaa ennen levyn julkaisua sivuillenne ohjeet kuinka hankkia/asentaa spotify, jotta pääsisi levyä kuuntelemaan. Tai kai edes levy tulee myyntiin samaan pakettiin ilta-sanomien kanssa, kuka enään käy jossain levykaupoissa kerta samalla kertaa voi ostaa vaipat, eväät, parit saunakaljat, ilta-sanomat+ joku levy ja hei vieläpä boonukset päälle?

HYNYNEN: Meinaatko, että alkaisimme asiakaspalvelijoiksi? Rock!

SINKKONEN: Meidän seuraava levy ilmestyy Koiramme-lehden välissä.

KARMILA: Tää on vissiin sarkasmia tai jotain muuta vaikeeta mutta hauskaa.

------------

KYSYMYS: Moi siellä, Voisitko välittää tämän viestini Jouni Hynyselle. Keikkamyyjä ei luvannut yksityiskeikkaa, joten kysyn sitten suoraan, jos viestini äijän tavoittaa. Meitä on 12 hengen kaveriporukka Klaukkalasta (aikuisia) ja pidämme hyviä bileitä yhdessä, erityisesti jos joku sattuu täyttämään vuosia. Nyt joukkueemme yksi T.... täyttää tammikuussa 2011, 50 -vuotta. T.... ihailee Hynystä yli kaiken (ymmärrän kyllä). Haluaisimme järkätä T:lle oikein kunnon yllärin. Sunnitelmissamme on viettää synttäreitä Kotiteollisuuden/Hynysen keikalla, mutta nettisivuilla ei vielä ole keikkoja noin pitkälle. Toinen vaihtoehto meillä olisi tulla Lappeenrantaan, johonkin kivaan hotelliin juhlimaan ja mun suuri toive olisi saada Hynynen käymään siellä moikkaamassa T:a ja ehkä illastamaan kanssamme (meidän kustannuksella tietty) Jos tämä mitenkään onnistuisi, niin mitä mahtaa maksaa - tämä olisi siis meidän lahjamme Tarjalle!!

HYNYNEN: En lähde Tarjalaan, mieluummin Karjalaan tai Arjalaan.

------------

KOMMENTTI: Moro! Mitä wihtua, näkeekö teitä poijjaat vielä jossain keikallakin? Turuus ollaa venattu teit keikkaa kuin kuuta nousevaa!"Tuonen ukko, koukkusormi, takkuturpa, sarvipää, yön mustan kutoja, mustahammas, karvahäntä. Tuonen joen vaskiverkon ikuinen punoja.. "Keikkabussissa akku latinkiin ja menoksi; PERKELE!!! Kiitos.

HYNYNEN: Koukkusormi on perseessäs.

SINKKONEN: Ja syvällä.

KARMILA: Tuosta unohtui humppatukka.

------------

KYSYMYS: Hei! Todella hienot näyttelijäsuoritukset Jounilla ja Jarilla Monsteriserin videossa!! (: Meinaatteko vaihtaa ammattia muusikoista näyttelijöihin, että näemmä teidän seuraavassa oscargaalassa?

HYNYNEN: Tällä menolla näet meidät katuojassa.

SINKKONEN: Mie näyttelen kaikki miun orgasmit.

KARMILA: Toi näytteli kysymystä. Oikeasti se oli hätähuuto, tyyppi on sokeutumassa.

------------

KOMMENTTI: Moro, Hyviä kuvia nosturista, alkakaahan jo palailla keikalle. Tosin Sinkkosen stage kannattaa vahvistaa lisäterästuilla, mies on pumpissa. Taitaa olla niin että bändin keskipaino ei juuri muutu, läskit vaan siirtyy bändin sisällä. Hynynen näyttää laihalta pojalta Lappeenrannasta, Sinkkosen kohdalla ei tarvitse arvuutella minne on hävinnyt takahuoneen eväät.

SINKKONEN: Ei ku kaljat.

------------

KYSYMYS: Mikä on musiikin merkitys? Onko ikinä liian myöhäistä alkaa opettelemaan soittamaan musiikkia?

HYNYNEN: On.

SINKKONEN: Ei

KARMILA: Tasapeli.

------------

KOMMENTTI: Hei! Bongasimme sivustonne jo aiemmin tänä vuonna, ja totesimme ne juuri sopiviksi Suomen Parhaat Verkkosivut – kilpailuun mittelemään vuoden 2010 Verkkosivujen SM-mestaruudesta. Kilpailumme uudistui lokakuussa niin, että annetut äänet näkyvät nyt reaaliajassa ja kilpailusivuillamme voi seurata omien sivujensa pärjäämistä ja äänestäjiltä saatuja tähtiarvioita vaikka joka päivä. Kilpailuun, sääntöihin ja palkintoihin voitte tutustua tarkemmin sivustolla: www.suomenparhaatverkkosivut.com Toivomme että osallistutte kilpailuumme, jossa parhaat palkitaan mm. valtakunnallisilla radiomainoskampanjoilla IskelmäRadiossa. Kuka tahansa voi vielä voittaa!

HYNYNEN: Ai ihan Iskelmäradiossa? Wau!

SINKKONEN: Pitäskö satsata?

KARMILA: Ihme vedätys.

------------

KOMMENTTI: Täällä yövuorossa, muorien ja vaarien vahtimisen, jopa kuolleeseen törmäämisen lomassa, on aikaa miettiä menneitä. Rääkkään itteäni vahtaamalla vanhoja(ja uusiakin) pläjäyksiä poikain vauhdikkaista edesottamuksista ah, niin ihanasta youtubesta. Piinaava kaipuu iskee sisimpään. Tässä niinkin stressaavassa työssä, hermoja hivelee viimeisin muisto, joka on Nosturin keikka. Kahdeksan vuoden ahkeran, melkeimpä hysteerisen keikoilla juoksemisen jälkeen, tuli viimein meikäläisen aika kokea keikka, joka sisälsi pelkkää vanhaa tavaraa. Vaikka kaikkee onkin nähty ja koettu, ei ole ihan tollasta keikkaa vielä kohdalle sattunu. Lyhyt, mutta sitäkin antoisampi kokemus. Kiitos siitä!! Yritetään tällä mennä kevääseen. Vieraissa juokseminen kyllä hieman helpottaa tätä polttavaa kaipuuta, mutta eihän se ole sama asia, eihän? Teille toivottelen tsemppiä levyn tekoon, mistä mitä luultavammin tulee...no, sanomattakin se selvää on, että siitä tulee helvetin kova. Ei auta, mummot hälyttää, kai se on mentävä niitä taas passaamaan. Syvä huokaus. Son moro!

HYNYNEN: Ootko antanut papoille pillua?

KARMILA: Pelkkää vanhaa tavaraa...

------------

KOMMENTTI: Terve! Aamulehden Valo-liitteen Lasten hevihetki -jutun kuvatekstissä: " Herra Hevisauruksen lempihuuto on räyh. Dino on iso, mutta ei näytä niin pelottavalta kuin Kotiteollisuuden Hynynen". Juu, on ikävä.

SINKKONEN: Jouni on Pulisaurus.

------------

KYSYMYS: Kuuntelin sattumalta Radio Rokcilta Lordin uutta biisiä "this is heavy metal".Onpa "laardi"Putansuu näköjään teitäkin kuunnellut,koska riffeissä oli aika tuttua menoa. Tuletteko muuten Kerubin avajaisiin soittamaan(sitten,kun se joskus keväällä aukeaa), olitte kuitenkin päähautausurakoitsioita sitä entistä kuopatessa. Terveisiä Hongistolle,jos muistaa. Veltto varastomies Joensuun Anttilan uumenista.

HYNYNEN: Sotakoira saattaa kuulemma tulla avajaisiin. Ja KT soittaa pari peräkkäistä iltaa siellä myöhemmin keväällä.

KARMILA: Tai sitten Lordi on saattanut kuunnella Kissiä. Kissimirriä.

------------

KOMMENTTI: Heippa taas ! Nyt olis sitten villasukat valmiina, mutta enpä sitten muistanu viime viestissä kysyä osoitetta mihin ne lähetetään. Josko voisit sen osoitteen ja vastaanottajan laittaa, niin minäpä laitan sukat tulemaan mitä pikemmin. Palaillaan...

HYNYNEN: Onko kusi sukassa?

KARMILA: Herra Torkku Peitto, Eduskuntatalo, 00102 EDUSKUNTA.

------------

KYSYMYS: Terve! Haluaisin kysyä pari kysymystä kirjoihisi liittyen. Katsos teen äidinkielen lopputyötä johon piti valita suomalainen kirjailija ja valitsin sinut, sillä muut olivat arsesta ja muutenkin teidän musiikkinne on niin kovaa kamaa. Mutta kysymyksiin. Painostettiinko sinua kirjoittamaan kirjoja vai teitkö ne vapaaehtoisesti? Oliko hankala keksiä mitä kirjoihisi kirjoitit? Oletko saanut negatiivista palautetta kirjoistasi? Jos olet niin millaista? Oletko suunnitellut kirjoittavasi lisää kirjoja?

HYNYNEN: 1) Minulle tehtiin tarjous, josta en voinut kieltäytyä 2) Oli 3) Olen 4) Ne on paskoja 5) Olen KingKong

KARMILA: ”Oliko hankala keksiä mitä kirjoihisi kirjoitit?”... Kaveri jahtaa vuoden tiedonjulkistamispalkintoa.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Teidän ollessa keikkatauolla fani on harrastanut korvikekeikkailua. Viimeisen kuukauden sisällä ohjelmassa on ollut mm. Hevisaurus, Johanna Kurkela, Antti Tuisku ja Ismo Alanko. Mutta ei ole Kotiteollisuuden voittanutta... Onneksi pääsee pikapuoliin tunnelmoimaan dvd:n parissa eikä sinne kevääseenkään enää niin mahdottoman pitkä aika ole. Toivottavasti ennätätte kuitenkin vapaatakin viettämään levyn teon keskellä ennen ensi vuoden kiireitä.

HYNYNEN: Ei ehditä. Mut älä sie siitä huolehdi.

KARMILA: Antti Tuisku käy hyvin korvikkeesta, itse asiassa eroa on lähes mahdoton huomata. Jouni ja Antti näyttääkin ihan samalta muutaman kilometrin päästä.

------------

KOMMENTTI: Iltaa! Puolisoni on ollut Kotlari fani teiän alusta saakka. Nyt hän meinaa et meinaa et jos joulukuun 13 päivä(laskettu aika) syntyvä laps on poika niin siitä tulee Jouni .....ei perkele Jos voit niin lähetä kortti ja kerro et se on Veeti

ANTTI TUISKU: Tyyppi veti Veeti-kortin esiin.

HYNYNEN: Ai niinku Veeti Kallio? Ja se on sitten parempi? Uusi Iloinen Teatteri, jihuu!

------------

KOMMENTTI: Kiitos teille Kuolleen kukan nimi -levystä. Sen kuunteleminen tekee elämästäni uskomattoman paljon siedettävämmän.

KARMILA: Sen äänittäminen teki mun elämästä...

HYNYNEN: ...helvetin?

------------

KOMMENTTI: Itärintama tilattu, jospa aika kulkisi yhtä nopeaan kuin andalusialaisella sammakolla sirkkajahdissa. Jarilla on tosiaan valtikka kädessään keikoilla, paitsi biisilistojen suhteen, erityisesti tempossa. Nautiskelin voicen festaritaltiointianne, ja oli kyllä mielenkiintoista kuunnella näitä nopeatempoisempia versioita kera Miitrin ja Tuomaksen. Ei ole olemassa yhtä parasta tapaa soittaa kappale! (V*ttu, tekijä on tietty toista mieltä...)

HYNYNEN: Jarilla on nahkavaltikka kädessään.

SINKKONEN: Tempox, runsaaseen kiilailuun.

KARMILA: Jari on supersankari EL TEMPO!

------------

KOMMENTTI: Lievää tuskaa on odotella uusia keikkapäivämääriä, mutta hieman sitä on lievittänyt Jouni Kalervon tv-esiintymiset sekä parin muun erinomaisen yhtyeen musiikkivideot, joissa Jari & Jouni ovat antaneet omistautuneen panoksensa kansalliseen taidevirtaan. KT-vision kyttääminen on aina yhtä miellyttävää ja kansanterveyttä parantavaa katsoa – odotettavissa Hikiset läskit osa 2? Ettei tule vanhan naisen loputonta pälätystä, niin tehkäähän taas loistava levy. Keikkailemisiin.

KARMILA: Lompakot läskit.

HYNYNEN: Kakkailemisiin.

------------

KOMMENTTI: ensi tuli Helvetistä itään, sit tuli Minä olen, seuraava oli Tämän taivaan alla ja viimoseks Mahtisanat!! ne vaa iski, en tiiä miks! sit tuli päivä ku olin Joutsenon kirjastolla pitämässä Nalleneuvolaa ja siin sivussa ehin lukee Hynysen Ukonhauta-julkasun. No se oli, mitä oli, hyvää sivitystä! =) oikeesti! , mut siis Mahtisanat!= huippu! iskee vaa...no can do!

HYNYNEN: Olet sivistymätön moukka.

KARMILA: Alamäki, what can I do?