Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

24.10.2010
------------

KYSYMYS: Onko mikään enemmän äijärock kuin tämä Teutonic Terror? http://www.youtube.com/watch?v=_RzBp6sGju4 Tätä biisiä kuunnellessa partakin kasvaa tuuheammaksi ja alkaa näyttämään muutenkin enemmän äijältä. Nyt ollaan ytimessä.

VASTAUS: “Äijyys”, tuo musiikin tärkein kriteeri. Vittu kun kiinnostaa.

------------

KYSYMYS: Miksei Hynynen ole laajentanut stand-upin puolelle? Keikoilla juttua tulee ja kirjoissakin on paljon tekstiä. Voisipa olla erikseen miehille sekä naisille omat stand-up iltamat.

VASTAUS: Kokeilin vuosi sitten Turun stand-up –festareilla muutaman oikean koomikon kanssa. Kivaa oli, mutta en usko että rahkeet riittäis oikeasti. Enkä mie jaksa.

------------

KOMMENTTI: Lappeenrantaa sitte ostettii ferrari. Mie aattelin et sie oot ostanu Hummerin lisäks myös Ferrarin. Mut et ollukkaa.

VASTAUS: Rajansa pullistelullakin.

------------

KUTSU: Tervetuloa juhlimaan kanssamme 25-vuotiasta Image-lehteä keskiviikkona 27. lokakuuta 2010 kello 18 alkaen. Tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja loistavaa seuraa! Illan musiikista vastaavat Uusi Fantasia ja Chisu. Paikka: Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 B, Helsinki Kutsu on henkilökohtainen.

VASTAUS: En mie jaksa.

------------

KOMMENTTI: I'am the creator of "The European encyclopedia of Metal". Please send me biographies and photos of musicians "Kotiteollisuus", and as history of band for the publishing on a site. Look more in detail here http://finland.metalcafe.ru

VASTAUS: Why?

------------

KOMMENTTI: Mieshän oli oikeassa. Palefacen uusi albumi oli helvetin hyvä. Teidän uutta DVD:tä ja albumia odotellessa... Pohjois-Karjalan kasvatti.

VASTAUS: Pohjoiskarjalaisuus ei ole ominaisuus, se on kasvuolosuhteista ja ympäristötekijöistä kehittyvä sairaus.

------------

KYSYMYS: Hei, Olen vinguttanut omistamani kaikki kotiteollisuuden cd-levyt lähes tuhon partaalle. Teidän keikoille en ole vielä kerinnyt, mutta olen päättänyt ottaa itsestäni niskasta kiinni, jos poikkeatte lähivuosina vetämässä hardcore mättönne täällä länsi-suomen alueella. Katselin tosin että ette ole kovinkaan paljon tänä kuluvana vuonna olleet keikoilla, onkohan tässä käynnyt niin että koostatte uutta levyä (joka tuskin myy platinaa)? tai teidän paskat vedot ei vaan yksinkertaisesti vedä väkeä enää, jotta joku teille siitä maksaisi? Mihin osoitteeseen voi lähettää almuviinat? kun ei teillä köyhillä taida olla rahaa nyt siihen jumalan juomaan.

VASTAUS: Joo, ei meistä kukaan ole enää kiinnostunut. Sen kertoo sekin, että ensi vuoden keikat on syksyyn asti jo suurimmaksi osaksi myyty ja lisää myydään jatkuvasti. Viinat voi silti laittaa Kiteen postiin nimellä Puhoksen puliukot.

------------

KOMMENTTI: Et tiedä, miten kauan olen kyttäillyt netistä, koska te taas aktivoituisitte ja lähtisitte kiertämään Suomea. En jaksa enää odottaa! Ei teidän muualle tartte tulla, mut tulkaapa tänne Turun seudulle. Olen käännyttänyt näitä muita väsähtäneitä 30+ perheenäitejä ja olisi tosi kiva päästä tuulettumaan hyvälle keikalle. "Minä olen" oli listaykkösenä esikoisen syntymän aikaan ja sanoista viis, mulle tulee aina siitä väkevyydestä mieleen mun lapsen syntymä. "Tuonelan koivuista" sain taas hyvän idean tatuointiini. Hienoja biisejä, kiitos niistä(kin)! Toivottavasti näemme teidät pian Turussa tai Kaarinassa!

VASTAUS: Turussa huhtikuun lopussa.

------------

KOMMENTTI: Mänä Mänämäisesti louhittuja tunnelmia. Käykäähän äijät tsekkaamassa: http://www.myspace.com/roitotuli

VASTAUS: En mie jaksa.

------------

KOMMENTTI: Ekana Lahteen keväällä? Onpahan syytä odottaa kevättä. Kiitos!

VASTAUS: Suosittelen, että etsit elämästä myös muita syitä. Meihin on vähän huono luottaa.

------------

KOMMENTTI: Molo, meillä isi sanoi, että se oli jotain ennen Jeesusta. Niin poika 6 vee kysyi, että: "kuka on Jeesus?". Johon isi sitten sanoi, että: "se on sellanen pitkätukka partasuu". Siihen poika, että: "ai Herra Hynynen vai"

VASTAUS: Kristillisessä kasvatuksessanne on hieman parantamisen varaa.

------------

KYSYMYS: Koskas laitatte omat monsterinne (=itsenne) asialle ja meette Mr. Lordin puheille? Niiden uuden "vitun hyvän" biisin kitarariffi on suoraan Rakastaa Ei Rakasta-biisistä. Häpeää tunnustaa, että olen lainannut runpalille niiden ekalle levylle peltini.

VASTAUS: Ei se nyt niin omaperäinen riffi ole, että se pelkästään meidän omaisuutta olisi. Ja kyllähän siitä kannattaa ylpeä olla, että olet lainannut peltejä lastenlevylle.

------------

KYSYMYS: Miltä näyttää, luuletko että Jari pystyy vielä joskus soittamaan keikoilla ilman paitaa?

VASTAUS: Tietysti. Sehän on nyt miehen kokoinen.

------------

KOMMENTTI: "Kotiteollisuus esiintyi puolityhjälle Nosturille." Aikoinaan valitin kultakaivoksen keikkaa, jossa ei paljon helmiä sioille jaettu. Nyt oli iltaloma taasen anottu ja vaimolta evätty. Viidelle muksulle ei kaitsijaa löytynyt. Vapaapäiväkin tiistaille oli itselle varmistettu. Olipahan rautainen puolituntinen. Vanhaa kunnon mättöä piti kuunnella silmät kiinni itkua pidätellen. Siinä äijää kerrakseen... Keikasta vapisten yläkertaan kuuntelemaan lämppäriä Killing Jokea. Hartain toive tulevaisuudessa olisi kiertää viikko putkeen keikkojanne kiertäen. Tämä ei tule koskaan toteutumaan mutta olipahan kiva jälleennäkeminen liki vuoden nosturin keikan jälkeen. Yksinkertainen on kaunista, kiitos.

VASTAUS: No, olihan se alku vähän hermostunut, mutta parin biisin jälkeen alkoi jo kulkea.

------------

KOMMENTTI: Hei ! Kovasti tulee nyt villasukkia täältä, joten nyt pitäis saada jalan kokoja ja jos on jotain toivomuksia vielä väreistäkin, niin antaa tulla…. Laitoin jo viestin ,ehkä Johannaan ku en tienny miten teihin saa yhteyttä.. Laittakaa nyt ihmeessä niitä kokoja ja jos on jotain väri ehdotuksia ( en kyllä huomioi niitä vältsysti ) Katsellaan ( No ei me kyllä näkyillä…teidän pitäis käydä taas täällä ( Lähellellä Rajamäkeä ) Ehkä Hyvinkää on lähinpänä… Mutta kuunnellaan ja kovaa !!!! Jos viesti tulee perille niin olisi aivan mahtavaa , jos voisit vielä kuitata sen. Rakkautta ja suudelmia.

VASTAUS: Mahtavaa! Karjalan värit musta ja punainen, kiitos. Mie ja Jari ollaan kokoa 42-43 ja Hongistolle voit ottaa koon vaikka kanootista.

------------

KOMMENTTI: Näin unta teistä. Sinä olit siinä vähän alamaissa, ja mulla oli selkeesti jonkinlainen hoitajan rooli unessa(kin). Sinun hiukset olivat leikattu lyhyiksi!!!! Sanoit minulle, kuinka pidän sinua kuin kukkaa kämmenellä. Ja sitten oltiinkin kesäisessä säässä, jossain rantamaisemissa. Sinun lisäksi unessa oli Peter Steele, jolla oli minulle asiaa, ja jonka perässä kävelin johonkin taloon. Sinä jäit ulos, ja uni loppui, ennenkuin pääsin juttusille Steelen kanssa. Stana!!!!! Mielenkiintoinen uni, kaksi ihailemaani mies-ihmistä, joista toinen jo mananmailla, ja esiintyi unessani niin elinvoimaisena. Ja sitten se toinen oli suoraan kuin minä männä päivinä, vitutus maximus huipussaan ja mikään ei kiinnosta. Mutta miten työ voitte edustaa minua, koska niin mä sen heti tulkitsin. Sitä pitää vielä pohtia. No,ainakin oma vitutus on laskusuhtanteessa, mikä on enemmän kuin hienoa.

VASTAUS: Setä Hynynen auttaa, jotta pääsisit mielesi syövereihin. Talo on kuolema, Steele on kuollut ja on siun onni, ettet jutellut sen kanssa. Oot käynyt aika syvällä, nainen. Mie olen ihan sivuseikka koko unessa. Tai sit sie kuvittelet, että olen menossa samaan suuntaan. En kuitenkaan tullut taloon. Vielä.

------------

KOMMENTTI: Moi! Ajelin illalla Lappeenrannasta (museolta) kotia kohti. Autossa sattui olemaan Murheen mailla -kokoelma, jota soitin niin kovaa ku korvat sietivät. Ja sieltä se tärähti, Kuolemajärvi, pitkästä aikaa. Siinä "sairasta pilaa..." -kohdassa jo virtasi kyyneleet ja pakko oli kuunnella biisi kolmeen kertaan. Ja katso, kylläpä helpotti. Hetken taas on elämä kevyempää ja aurinko kirkkaampi. Kiitos ja kumarrus!

VASTAUS: Ole hyvä. Te naiset olette niin herkkiä.

------------

KYSYMYS: Jos Kotiteollisuus joutuisi autiolle saarelle, niin ottaisiiteko mukaan A. Stam1nan B. CMX:n C: Mokoman D: jonkun muun? Miksi?

VASTAUS: Miksi sinne pitäisi ottaa jotain mukaan? Miksei siellä voisi olla kaikessa rauhassa?

------------

KYSYMYS: Näin rauhallisen koti illan jälkeen mikä on siis vietetty pari lonkeroa juomalla ja kuunnellen kotiteollisuutta, huomasin telkussa euroviisujen mainoksen. Mitä paskaa. Missä on tunnetut suomalais artistit? Mitä intoa koko saatanan euroviisuissa on?

VASTAUS: Mie olen miettinyt samaa 70-luvulta lähtien, eikä se riipu siitä onko siellä tunnettuja artisteja vai ei. Sähkön tuhlausta.