Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

16.10.2010
------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuuden Aatteessa ja Disturbedin Another Way to Die -kipaleessa on jotain samaa. Molemmat hyviä. Tuli mieleen kun ajelin autolla ja Disturbed tärähti soimaan radiossa.

VASTAUS: Aha. En oo kuullu. Sinkkosella taitaa olla se levy.

------------

KYSYMYS: Moi, Tietäisitkö sie onko nosturin keikalla mahdollisuutta saada killing jokelta nimmareita? Tai tiijätkö keltä asiaa voisi tiedustella?

VASTAUS: Kokeilepa kysyä vaikka Killing Joken tyypeiltä. Esimerkiksi niiden paitamyyjältä.

------------

KYSYMYS: Kävi semmoinen asia mielessä, että haluaisikohan Webmaisteri lisätä KTVision tänne teidän sivustolle, koska tuo YouTube tahtoo poistella videoita sopimattoman materiaalin vuoksi, kuten kävi myös "Ja tähään väliin mainoksia" pätkälle. Jaksamisia.
VASTAUS: Nikooooo! Haluatko vastata?
WEBMESTARI: Kun asiaa pohdittiin niin päädyttiin laittamaan ne YouTubeen (Tubiin? Tube:en?) eikä sivuille. Sovitaan niin että jos niitä joskus aletaan sensuroida niin mietitään asiaa uudelleen.

------------

KOMMENTTI: Hei rakas könsikäs! Päätin tässä siiderin naukkailun lomassa kirjoitella rivin jos toisenkin sekä huutaa ikävääni teihin. Putron kommentit radiossa kilvoittivat myös kirjoittamaan, vitut sää mikään neiti ole - jos osaa vaatia hyvää viiniä niin sehän kertoo vain, että tietää laadun ja paskan eron. Tai jottai sinnepäin... Itse kun en viineistä välitä tippaakaan niin en lähde kommentoimaan tätä asiaa tämän enempiä, paitsi että viinit sekä konjakit ovat näin tarjoilijan näkökulmasta kuitenkin yliarvostettua paskaa kun kirkasta ja viskiäkin olisi tarjolla, ihanista sekoitusdrinksuista puhumattakaan! (Orgasmi on ihan ehdoton, niin juomana kuin aitonakin...) =)

VASTAUS: Nyt on neidiltä mennyt kaksi vitsiä ohi, jos viittaat miun takahuoneviinikommentteihin Tavastian 40-vuotis –haastattelun yhteydessä. Merimaahan on tunnettu viiniasiantuntija, ja jos mie marisen sille viinitarjoilusta niin se on sama kun spurgu marisisi coktail-kutsuilla. Meille kelpaa oikeasti kaikki ja myös herra Putro tietää tämän.

------------

KOMMENTTI: Minulla on aivan helvetin ikävä teitä pojat! Pientä lohtua pimeneviin syysiltoihin tuo tieto Cloaca Maximan saapumisesta pitäjäämme ensi kuussa, A.W. voi toimia pienenä lohtuna ja tuoda valoa elämään olemalla aito kunnon mies tässä kyläpahaisessa pitkiin aikoihin. Tosin hän on sen verran häijyn näköinen isäntä, että tohtineeko sille mittää sanoa... Noh, sepä selvinnee kun saapuvat työpaikalleni piakkoin. Jotenkin Yrjänästä huokuu samanlaista karismaa kuin Jack Nicholsonista ja joskus jopa näyttänytkin samalle kuin Nicholson Hohto-leffassa, joka hakkaa kirveellä tietään oven läpi... (Ehkä olen totaalisen yksin tämän ajatukseni kanssa...?) Pelottavan näköinen heppu, mutta varmasti sydän kultaa täynnä...?

VASTAUS: Yrjänä pelottava? No, ehkä yhtä pelottava kuin Babar, tuo norsujen kuningas. Toisaalta, älykkyys on pelottavaa ja älykäshän Y on, sitä tuskin kukaan voi kiistää.

------------

KOMMENTTI: Ugh. Tässä sitä taas fiilistellään lauantai-illan ratoksi poikain musiikilla. Ei meinaa oikein tajuta, että ihan pian pääsee keikalle. Sitä ollaan odotettu, ei liene yllätys. Mutta mitä helvettiä yhet pyöri mun unissa viime yönä?? Ei voi tajuta. Unen sisällöstä ei sen enempää. Mutta siis, Nosturissa rokataan. Pitäkää ne housut jaloissanne, oikeesti! :)

VASTAUS: Rokkauksesta en tiedä, mutta setti on ainakin semmonen ettei siinä hittejä ole.

------------

KYSYMYS: No terve. Pitää häiritä taiteiliaa pitkästä aikaa näin hyvien iltanousujen kunniaksi. Ensin on tietysti kysyttävä, miltä kuulostaa uus CMX? Minun mielestä epätasaiselta; hyvät biisit (about 4) on ihan saatanan hyviä ja loput yllättävän tasapaksua junnausta. Sitten seuraavaan asiaan. Oottehan huomannu, että Waters tulee veivaamaan Walliansa Helsinkiin ens keväänä! Ootko menossa paikalle? Tämä on pakkorako itelle, en ois uskonu ikinä kuulevani Floydia, enkä varsinkaan tätä levyä, elävänä. Kyseinen keikka ei tekis pahaa muillekaan KT:n ystäville.

VASTAUS: Waters ei ole sama kuin Pink Floyd, vaikka The Wall suurimmaksi osaksi hänen säveltämänsä onkin. En todellakaan mene katsomaan. Sitä paitsi me ollaan silloin rundilla ja keikalla varmaan jossain Ylivieskassa tai jossain. Eihän uusi CMX mikään epätasainen ole. Harvinaisen tasainen levy, ehkä jopa liiankin. 5., ja 9. biisi ovat vähän heikompia, muut kolisee kyllä. Neljän kuuntelun jälkeen tuntuu tältä.

------------

KYSYMYS: Nyt kun tässä on koluttu kaikenmaailman ratiorock-risteilyt, kuunneltu T.Rautiaista pariin kertaan livenä, nähty Mokoma ihan liian monta kertaa, ja Viikate odottaa maakuntamatkailun muodossa Jyväskylässä ja CMX kotinurkilla, tuli semmoinen olo, että haluan nähdä Kotiteollisuuden!! Pistin seiskan soimaan ja kyllä: Kuullostaa hyvältä! Kevääseen on pitkä aika,mutta tuuttehan tännekkin? T:Uskollinen KT-fani vuodesta 2000.

VASTAUS: Lahteenko, niinhän se oli? Tietääkseni kevään rundi alkaa sieltä.

------------

KOMMENTTI: Onneksi olkoon Kotiteollisuus uusimmasta kultalevystänne. Luin juuri joltain sivulta, että Murheen mailla on myynyt kultaa. Sitä en tiedä onko se 10 000 vai 15 000 myynyt, mutta onneksi olkoon joka tapauksessa. Näköjään olette tulleet takaisin spotifyhynkin. Fantsua.

VASTAUS: Onko näin? Pitää ärähtää Universalille asiasta, vaikka se tuskin auttaa asiaa. MM –myyntiluku on mainittu etusivulla. Kultalevyn saanti määräytyy sen mukaan mikä on ollut kultalevyrajana levyn julkaisun aikaan. Eli vaikka Tomusta ja tuhkasta on myynyt 16 000 niin kultalevyn siitä saamme vasta sitten kun se on myynyt 20 000. Eli joskus sadan vuoden päästä.

------------

KYSYMYS: CMX Strömösössä oli aivan mahtavaa, voiko kukaan enään laittaa paremmaksi (tuskinpa)? Palefacen Helsinki - Shangri-La levy vaikuttaa pirun hyvältä, Onko tullu kyseisestä levyä kuunneltua, jos on niin mitenkä on uponnu? Plus onko kokemuksia CMX: Iäti albumistä?

VASTAUS: Palefacen uusimman heikoin biisi ja teksti on se viimeinen, joka on siis Juicen sanoitus/käännös. Se kertonee jotain. Kovin levy vitun pitkiin aikoihin.

------------

KOMMENTTI: Hyvän version olette tehneet KJ-tribuutille. Levy oli muuten vähän pettymys, koska ainakin puolet oli jo kuultuja. Varsinainen KJ-levy onkin sitten pelkkää rautaa. Paluuta 80-luvun meininkiin. Mites syksy on mennyt? Levyä ootellessa.

VASTAUS: Eihän se ole lähelläkään 80-luvun meininkiä. 80-luvulla Joke teki suurimmaksi osaksi paskaa. Uusin levy on kyllä kovin niiltä koskaan, menee jopa eka levyn, Pandemoniumin ja Killing Joken ohi.

------------

KYSYMYS: No ooteto saanut piparia??? Koska teidän uusi dvd ilmestyy???

VASTAUS: Molemmista uutisoidaan sitten aikanaan.

------------

RUNOUTTA: Tässä itse riimittelemäni runonpätkä tämänhetkisestä kaipuustani teihin. Ihan paska, mutta onpahan jonkinmoinen tekele... Pitäkää itsestänne huoli. Terkkuja Jannelle ja Jarille. Rakastan, kaipaan, odotan. Ikävä - viiltää rintaa, puristaa, sattuu. Huudan - kukaan ei kuule. Itken - kyyneleet kuivuu, kaipuu jää. Odotan - odotan - toivon - odotan. Luotan huomiseen, pelkään tulevaa, säikyn menneisyyttä, kavahdan eilistä. Odotan. Toivon. Tiedän - jälleen teidät nään. Milloin - sitä en tiedä itsekään... Halauksin,lähtee kuuntelemaan Irwinin "Haistakaa paska koko valtiovalta" ja muuta yhtä stimuloivaa sekä rauhoittavaa kansanmusiikkia...*

LISÄÄ RUNOUTTA: Enkelten maa Miks mulle rakkautta riittänyt ei? Miksi yksin vietin iltani nää? Miksi joka päivä samasta, asiasta itkin? Ei mulle rakkautta riittänyt ei. Miksi enkelten maahan piti tulla katsomaan, miten minua nyt jälkeen päin ikävöidään? Miksi Enkelten polkua kuljen nyt vaan, siihen vastaus mulla vain on. Miks mulle rakkautta annettiin vain vähän? Sitä riitti ystäville, läheisille, tuttaville. Miks mulle rakkautta enempää ei annettu? Miks mulle rakkautta, annettiin vain vähän? Enkö oisi sitä saanut jakaa toisen kanssa vai? Yksinkö mun elämäni oli tarkoittettu elämään? Niin se on ei aina onnellinen, täydellinen olla voi. Enkelten maassa mulla parempi on. Miks itkette nyt? Minä olen paikassa johon kuulunkin. Johon jotkut minut tahtoivat laittaa. Miks enkelten maahan piti tulla katsomaan, miten minua nyt jälkeen päin ikävöidään? Minulla oli vain vähän ystäviä, tuttavia. Minä syrjittykkö olenkin? Miks joka päivä samasta asiasta itkin? Ei mulle rakkautta riittänyt ei. Miks mulle rakkautta annettiin vain vähän? Sitä riitti ystäville, läheisille, tuttaville. Miks mulle ei rakkautta enempää ei annettu? Miks mulle rakkautta, annettiin vain vähän? Enkö oisi sitä saanut jakaa toisen kanssa vai? Yksinkö mun elämäni oli tarkoittettu elämään? Niin se on ei aina onnellinen, täydellinen olla voi..Enkelten maassa mulla parempi on. Minä olen paikassa johon kuulunkin, iloitsitte tai suritte, olen täällä nyt. Paremmassa paikassa. Olen siellä missä minua rakastetaan, Enkelten kanssa kulkemassa valoisaa polkua eteenpäin. Miks mulle rakkautta annettiin vain vähän? Sitä riitti ystäville, läheisille, tuttaville. Miks mulle ei rakkautta enempää ei annettu? Miks mulle rakkautta, annettiin vain vähän? Enkö oisi sitä saanut jakaa toisen kanssa vai? Yksinkö mun elämäni oli tarkoittettu elämään? Niin se on ei aina onnellinen, täydellinen olla voi..Enkelten maassa mulla parempi on.

VASTAUS: Mikäs vitun runoraati tää on? Eiköhän olisi parempi, tytöt, että kirjoittaisitte noita runojanne vain päiväkirjoihin, jooko. Niin minunkin pitäisi tehdä.

------------

KOMMENTTI: Moi ! 16-v poikani on löytänyt rap-musiikin, ja aivopesee meikäläistäkin jatkuvalla syötöllä. Hesaria lukiessa tärykalvoille takertui Cypress Hillin (Rock) Superstar. Mitä hittoa, Iankaikkinen räppiversiona ? Niin se vain tuokin riffi siis oli keksaistu vuonna 2000 Amerikoissa. Sinänsä Kotiteollisuuden versio on tanakampi.

VASTAUS: No, johan on. Kyllä ne siellä Ameriikassa ossaa.

------------

KYSYMYS: Hynynen hiihtää ja Hynynen juoksee. Mutta miten käy Hynyseltä rock 'n' roll?

VASTAUS: Huonosti, sillä yhtäkkiä olen huomannut olevani myös runoilija, kirjailija, luennoitsija ja panelisti. Vaikka haluaisin olla vain analkisti. Analki in Lappeenranta!