Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7.1.2010
------------

KOMMENTTI: Ajattelin vielä kiittää teitä. Vuosi on ollut raskas mut teidän musiikki on kyl kummasti auttanut. Kolmella keikalla tuli miehen kanssa käytyä tänä vuonna ja Järvenpäässä viimeiseksi. Meinasi itku tulla kun tuli Satu peikoista. Kiitos teille ja älkää olko liian kauan tauolla. Uutta levyä odotellessa.

VASTAUS: Mikä on liian kauan?

------------

KOMMENTTI: mo, mä oon sun äänikirjaa jonku verran kuunnellu. (rakkaudella hynynen) ja kans myös tuotantoasi sitä ennen. ja nähnyt jotai "maria" show paskaa... ei mutta sehän on aika esitystä. ja eipä mulla oikeen asiaa ollu. sain kumminkin jottain ideologisia aatteita kuitenki sinun kautta. joten kiitos tyhjästä. paskan myivät. ps. laita vaikka sen sun assistentin vastaa jotai, nii mäki teen

VASTAUS: Miun kirjat eivät edusta mitään ideologiaa. Paitsi jos on niin vitun tyhmä, että uskoo kaiken.

------------

KOMMENTTI: Niin paljon hienoja hetkiä teidän musiikin parissa, että aivan pakko kiittää työstä, mitä olette tehneet! Sen pitemmittä puheitta: Kiitos! Toivottavasti saamme nauttia Kotiteollisuuden tuotannoista vielä pitkään!

VASTAUS: Kyllä saatte.

------------

KOMMENTTI: Hyvää joulua sinulle sukulainen.Tässä muutama kuva ehkä palauttaa muistin. Se kylässä käynti on aina voimassa kun liikut turussa päin,koska sanottiin näin että nähdään ja minusta olisi mukavaa keskustella kanssasi kossun kans.Mut on mulla myös numero johon voi soittaa,jos kantti riittää.0400… mut ei kai tässä muuta on kiva tietää kun luin kirjasi,ja vaimoni sanoi miten voi olla et ajatus mailma voi olla samanlainen,no siihen et ollaan sukulaisia.

VASTAUS: “Jos kantti riittää”? Miks vitussa mie soittasin jollekin tuntemattomalle, kun en tutuillekaan soittele? Sama sukunimi ei muuten tee meistä sukulaisia.

------------

KOMMENTTI: Hynynenkin löytänyt uuden ilmeen. Tällä viittaan kotisivujenne joulun toivotuksiin. Ei perkele pidä tuo. Tuskin se Pohjanmaan mies pahakseen panee jos muutkin saa pipperiä?

VASTAUS: Mikä vitun Pohjanmaan mies? Mitä vittua sie sekoilet?

------------

KOMMENTTI: Moi! Hyviä joulun aikoja vaan. Halusin vaan kiittää hyvästä Ukonhauta-kirjasta. Sain sen joululahjaksi ja luin melkein yhdeltä istumalta. Hyviä kuvia on Karmila ottanu. Hyvää tulevaisuutta!

VASTAUS: Luultavasti ainoa valokuvakirja maailmassa, joka on kuvattu kännissä.

------------

KYSYMYS: Kiva. Pääsiäisenä tiedossa oikein hemmottelua: Mokoma ensin lämmittelee ja sitten heti perään Kotiteollisuutta. Ja muutaman päivän perästä vielä Tarot. Hieno siirtyminen sinne 4-alkavalle vuosikymmenennelle... Vai pitäisikö jo luopua, ja siirtyä Souvareihin, Kari Tapioon, Jari Sillanpäähän, Mattiin ja Teppoon, Mambaan?

VASTAUS: Pitäisi.

------------

KOMMENTTI: Voisitteko järkyttää fanejanne joskus ihan normikuvilla: Vaatteet päällä, ilman pulloja, naamakarvat kammattuina ja perusilmeillä. Nuo munasillaan olot kuvissa (kuten joulutervehdys) alkaa olla jo teillä liiankin tuttua, suorastaan ennalta-arvattua. Toinen kommentti: Voisiko Osuuskunta Tikkalan Kassa laajentaa toimintaansa ja avata toisen toimipisteen Lappeenrantaan? Tarvittais kuppila tällaisille perusurpo-käiveröillekin kaikenmaailman Giglineiden, Divojen ja Wiltsujen rinnalle. Sellaista Joensuun Jokela/Kerubin kuppila/ Tikkalan Kassan baari tyylistä meininkiä Lappeeseenkin, kiitos!

VASTAUS: Ai, irvistelyä ja kennel-merkkejä? Joo, hyvä idea! Veren juontia pääkalloista? Kynttilöitä? Keskiaikaisia linnoja ja holveja? Seuraavat kuvat otetaan muuten Texasissa tai Floridan rämeillä.

------------

KOMMENTTI: Terve! Täytyy sanoa Jouni että olet kirjoittanut oikein vitun hyvän kirjan. Olen aina ollut vähän nirso kirjoja kohtaan koska ne eivät vaan koskaan ole innostanut minua. Kuunneltuani tarpeeksi kotiteollisuutta pakotin itseni ostamaan kyseisen kirjan koska uskoin että siinä voisi olla sitä jotain, jotain mikä saisi minut lukemaan kirjan. Ja täytyy sanoa että en olisi ikinä uskonut nauravani kirjaa lukiessa. Siitä pisteet siulle. Mutta nyt nuolemisen jälkeen asiaan. Luettuani tämän kirjan alkoi tulla olo kuin ulkona ilman kauluria. Tuntuu vähän paljaalta, kirjasta puuttuu siun nimikirjoitus. Joten kysymys kuuluu. että jos lähetän oman kirjani sinne päin, niin saanko siihen allekirjoituksen. ps. Toimiiko parta ulkona kaulurina?

VASTAUS: Joo. Vie kirja lähimetsään ja laita se kiven koloon. Nuku yön yli ja hae nimmaroitu kirja samasta paikasta. Jos nimmaria ei ole ilmestynyt, niin älä huolestu. Sellaista on elämä.

------------

KOMMENTTI: Kerron sinulle tässä vaan, että olit noin kymmenen vuotta sitten minun suuri idolli!! Suurin. Ihannemies. Olin rakastanut sinuun. Nyt olen 33-vuotias nainen ja tunnen arvoni, mutta tuntuu, että sinä et. Seurasin kun Kotiteollisuuden menestys kasvoi. Ja sinusta tuli seksisymboli. Kerran rohkenin juttelemaan sinulle keikan jälkeen ja käskit minun painua vittuun. Tietämättä kuinka suuri idolli olit minulle. Pointtina se, että ei kaikki naiset välttämättä halua sitä sun saatanan munaa. Näin silloin millainen kusipää oikeesti olet. Ikävää oli miten mun kaikki mielikuvat sinusta romuttui - kerrasta. 10 vuoden jälkeen. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Ja tsemppiä tipattomalle.

VASTAUS: Mie olen kahdelle naiselle sanonut, että suksi vittuun. Sinä et ole kumpikaan heistä.

------------

KOMMENTTI: Nyt täytyy kyllä myöntää, että hieman petyin kun Jouni lähdit tuohon tipaton tammikuu -juttuun mukaan. Olisi luullut sinullakin olleen sen verran selkärankaa ettei lähde tollasiin höpöhöpö -koitoksiin. Tipattomassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta että se pitää tehdä tuolla viisiin julkisesti blogin kera.. Noh, tämä on vain minun mielipiteeni.

VASTAUS: Miun ammattiin kuuluu kirjoittaminen. Mitä sie teet työksesi? Sanonko mie nyt siulle, että miun mielestä siun työ on ihan perseestä? Minulle maksetaan siitä blogista hyvin. Aika harva saa liksaa siitä, että lupaa kirjoittaa blogia tipattomasta, vaikka on etukäteen sanonut, ettei se tule onnistumaan.

------------

KOMMENTTI: Mitä vittuu joku miisu levittelee jotain muka Jounin viestejä (paska-)lehdessä....??? Vittumain mieshän saattais laittaa muijan kuvaviestit jakoon :) Asiaa vaikkei oikeastaan.

VASTAUS: Ensinnäkin: miulla ei ole tapana näytellä muiden viestejä muille tai edes puhua niistä. Toiseksi: miulla ei ole mitään viestejä.

------------

KOMMENTTI: Siis just näin. Mikä Saatana näitä Suomen naisia vaivaa (muukin kuin rahapula ja julkusuus hakuisuus???) Vähänkään jos on tunnetumpi ihminen, ei voi vissiin kun hengittää sisään päin ettei joku IwannabetheBitch ole heti sormella osoittamassa. Ei lienee epäselvää mistä tässä vaahtoan. Kiitos ja anteeksi. Nimim. kyllä välillä ihan hävettää olla nainen itsekin nääs

VASTAUS: Voisin kertoa muutamankin asian mikä niitä vaivaa, mutta siitähän ne vain innostuu. Nainen on paha vihollinen. Puhetta se ei suostu ymmärtämään ja lyödäkään sitä ei voi. Pitäisi vain rakastaa ja nussia, mutta entäs jos kumpikaan ei satu kiinnostamaan.

------------

KOMMENTTI: Seitsemän päivää lehti on Jouni laittanut siusta tekstiviestikohun liikkeelle. "Jouni lähetteli härskejä viestejä tamperelaisnaiselle" haha. Olet varmaan todella peloissasi?

VASTAUS: No, itse asiassa vähän olen. Tähän on tultu. Mutta tämä tästä aiheesta.

------------

KOMMENTTI: Terve! Pyytäkää joitain sakemanneja julkasee kuollen kukan nimi vinyylinä. Olis se niin makeaa antaa vinyylin pyöriä ja viedä mennessään. Tähän mennessä olen tehnyt sitä Barbara Streisandin kanssa. Sven Stash fani jo vuodesta 2002

VASTAUS: Pitäis tehdä uudet kannet, koska alkuperäinen on tehty cd-formaattiin. Ei taida jaksaa.

------------

KOMMENTTI: Detroitissa demonit on irti taloustaantuma talloo alleen ja taivaalta melkein sataa niskaan nigerialaista ilotulitusta.. Life is good. Mitä ne siellä Suomessa hourii kesätoimittajat, jotka eivät koskaan päässeet vaihto-oppilaiksi Tervetuloa tänne mikäli mies päättää kadota Otamme ilolla vastaan Terveiset Detroitista - kirjasi vei mukanaan Ex-lappeenrantalainen

VASTAUS: Detroit Rock City! Panic in Detroit!

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni! Sie oot ansainnu reissun päätteeksi kunnon saunottamisen, sukimisen ja panon. Tämän jälkeen hyvää sapuskaa ja muutaman tunnin rauhallisen unen. Ehkäpä sitten jaksat keskittyä hetkeksi hameväenkin asioihin. Meitä naisia joskus vaivaa rakkauden ja huomion puute, sen tähden olemme enimmäkseen hankalia, ei me teille miehille oikeesti pahaa tahdota. Mie toivon sulle tosi hyvää, anteliasta ja tuottoisaa sapattivapaata, tuu takas entistä ehompana, rakkaudella täältä susirajan takaa.

VASTAUS: Sapattivapaa tosiaankin. Teen uusia biisejä täyttä häkää. Mutta muuten meilisi on kyllä täyttä asiaa!

------------

KOMMENTTI: Heissan Jouni, en yleensä kirjoittele kenellekkään faniposteja, mutta nyt on pakko lähettää terveiset! Yritä levätä nyt ja nauttia vapaa-ajasta, olet sen ansainnut. Osaat varmaan jättää sen järkyttävän ämmän kommentit Seiska-lehdelle ihan omaan ala-arvoonsa! Toivotan sinulle ja koko orkesterille oikein hyvää uutta vuotta. Olet lämpimissä ajatuksissani.

VASTAUS: Kiitos, tarvitsin tuota.

------------

KOMMENTTI: Voimia ja kestämistä vuodelle 2010 koko orkesterille. Nim. Hengessä mukana

VASTAUS: Kiitos.

------------

KYSYMYS: Miksi kuolleet kävelee cd:n minä olen biisissä kohdassa 1:52-1:153 tulee ääni vittumaisesti vain toisesta kajarista? Milloin Hongistolta tullee sooloalbumi?? Mitä mieltä olette pyllyjenhaistelusta?

VASTAUS: 1) Koska tehtaalle on lähtenyt väärä masteri. 2) Tekis nyt ensin biisejä Kotiteollisuudelle. 3) Itse haistelemme mieluummin polkupyörien satuloita.

------------

KYSYMYS: Kuinka monta kymmentä kiloa Sinkkonen on lihonnu Helvetistä itään -levyn jälkeen?

VASTAUS: Epäilen, että noin 40.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Järvenpään keikka oli hyvä aloitus joululomalle ja erinomainen päätös kuluneelle vuodelle, teidän musiikki antaa paljon. Keikkojen tunnetilaan yritään päästä uudelleen aina silloin kun tuntuu että elämä potkii päähän. Kiitos ja hyvää uutta vuotta!

VASTAUS: “Silloin kun elämä potkii päähän?” Eli jatkuvasti.

------------

KOMMENTTI: Hei, Poika. Vietän uudenvuodenaattoa koirieni kanssa kotona, soitamme lujalla musiikkia verhot kiinni ja valot päällä, jotta he luulisivat paukkeen kuuluvan Sinkkosesta eikä ulkoa. Se taitaa olla nyt niin, että kun en pysty laivalle lähtemään *EDES* teidän tähtenne, keikalle pääsee ensi kerran vasta vuonna 2011. Se kuulostaa Kubrickin tieteisleffalta (ja juu, tiedän mikä se numero siinä on). Tuntuu kuin jokin osa ruumiista kipsattaisi epämääräiseksi ajaksi. Tämäkin viesti varmaan päätyy risu/ruusu-palstalle mutta (jos et sitten nimeä ja osoitetta kuitenkaan...) Tiedät kyllä minut, olen harmiton joskin sinnikäs. Voin myös kertoa, että olen rukoillut puolestasi - en sitä että viinanperkele sinut jättäisi, vaan sitä ettei lähteesi ehtyisi, ettet joutuisi ansaan, että saisit pitää pojat. Niin minä teen, metsäläisvanhapiika, ja tiedät vieläkin miksi.

VASTAUS: On muuten kivaa saada vaihteeksi mukaviakin viestejä.

------------

KYSYMYS: Moro, kun tässä aikani katselin Äijät- sarjaa heräsi kysymys, että onko tästä mahdollisesti tulossa kolmas osa ja onko tuo kakkos kausi tulossa dvd:lle, kun näyttää siltä että ei noita kyllä netistä helepolla löyä. Ja onnea vielä tuohon tipattomaan tammikuuhun! Joko hävisit vai meneekö hyvin?

VASTAUS: En minä tiedä, eikä kiinnosta. Kolmatta kautta ei tule, ei ainakaan minun kanssani.

------------

KOMMENTTI: TE Jätkät teette hyvää duunia, pitäkää leijonapullo korkealla! Voin tulla auttaa jos tulee ongelmia tyhjennyksen kanssa..=) "Kevät" on ehdoton nro1, helvetin hyvä cover!! Pannaan tavaramarkkinat elämään niin etupääkin aukeaa, häh! ;) En tiiä.. Jouni, sä oot vain äijä. Jos tuut suomiseen länteen päin niin jutellaa enemmän. Nimimerkki, "viisi singleä itsekin julkaissut". PS. Tiedän jo nyt että sua ei kiinnosta sitä kolmea promillea enempää. Mut se ei haittaa, anna palaa vaan!!

VASTAUS: Joo, varmasti jutellaan.

------------

KYSYMYS: Minkähänlaista promillemittaria Hynynen käyttää? Päihdelinkin sivuilla mainitut yli 3 promillea viittaavat digitaaliseen laitteeseen? Itse omistin halvemman hintaluokan digivehkeen vielä viime kesänä, mutta kun mökkilomailun aamulukemat pyörivät jatkuvasti 4 promillen paikkeilla, epäilykset heräsivät. Joka laite on täysi susi tai sitten maksa on lopullisesti piipannut. Loman jälkeen hommasin jälleen vanhan mallisen viisariversion marketista ja johan viinansietokyky parani silmissä, yli 2 promillen ei ole mennyt aamusella enää kertaakaan uuden hankinnan jälkeen. Luottaako vaiko eikö luottaa mittareiden lukemiin?

VASTAUS: Miulla ei ole omaa mittaria, koska kotona en sellaista tarvitse. Käytin serkun mittaria, joka oli digitaalinen ja joku TM:n testivoittaja. Lukemat vastasivat täysin olotilaa.

------------

KOMMENTTI: Moron Hynyne! Täällä se parran lettittäjä lyyli..tai siis se homma on vielä tekemättä Että täällä tampereella sitten joku torstai.. ps.hyvää tätä vuotta

VASTAUS: Antaahan nyt olla. Tampere-kiintiö on täynnä. Mutta miksi juuri torstai? Nimim. Epätietoinen -70