Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

27.12.2009
------------

KOMMENTTI: Jaa että vuoden metallialbumi.. Tuota te ette halua voittaa itsekkään. Mutta toisaalta rockalbumin puolella on sellaisia nimiä että oksat helvettiin vaan.

VASTAUS: Ai ”voittaa”? Onko voitto saada Emma? Onko se edes kilpailu?

------------

KYSYMYS: Perkeleen hyvä keikka Hämeenlinnassa. Oiskos kotiteollisuudelta jossai vaiheessa livealbumia tulossa?

VASTAUS: Ei. Mutta ehkä dvd ensi vuoden lopussa. Pitää vähän katsella ja kuunnella, että miten tuo Nosturin vedon taltiointi onnistui.

------------

KOMMENTTI: Moi! Ihan loistava setti tuo Kuollut kävelee-ep. Poissaolevalle ystävälle kolahti heti ja tuli taas hieno fiilis, kun osaat pukea surulliset tosiasiat elävästä elämästä niin aidosti ja hienosti. KT ei tosiaan edelleenkään petä koskaan. En ole vieläkään nähnyt yhtään huonoa keikkaa ja ja vaikka julkaisuja tulee, onneksi, usein, ei taso laske ollenkaan, päinvastoin. Tuli mieleen, että tosta varmaan aika moni nainen tykkää, kun löytyy Loveen langennut, Minä olen ja Satu peikoista samoista kansista. Parhautta ne ovat. Lisäksi on tosi hienoa, että jaksatte panostaa videoihin ja hyvä, että nämä tärkeät suomalaisen musiikin teokset ovat nyt ikuistettuna levyllä. Ne jää elämään ja tuo ihan uutta ulottuvuutta biisienne kuuntelemiseen. Nosturiin on hieno päättää hieno KT -vuosi ja vuosikymmen! Kiitos. Ps. Emännältä saan 31v lahjaksi KT-hupparin ja itse ostan sen pääkallopaidan, joka on hienoimmasta päästä suomalaisia bändipaitoja koskaan. Jee!

VASTAUS: Jätkä avautuu.

------------

KOMMENTTI: Poissaolevalle ystävälle, aivan mahtava. Jäälintu, tosi mahtava. Olisi ollut rikos ihmisyyttä vastaan jättää nämä julkaisematta. Olihan siihen muistaakseni jokin syy miksi nämä ei tullut Ukonhauta levylle.... Mutkaton kiitos! Oli mukava yllätys pimeään marraskuuhun tuo ep.

VASTAUS: No, ei Jäälintua olisi ainakaan iljennyt levylle laittaa.

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia mahtavasta Nivalan puustellin keikasta. Oli kyllä mahtava yllätys että Holopainen ja Miitri oli mukana, enpä olis uskonu että ovat mukana nivalan keikalla.

VASTAUS: Ai, onko Nivala siusta huonompi keikkamesta kuin muut? Miksi? Siksi kun se on maalla? Omituista logiikkaa.

------------

KOMMENTTI: No vittu olihan sirkus. En tiedä miltä soittajasedistä tuntui, mut vaikutti siltä että Sirkus rakasti teitä ja te... Te rakastitte takaisin. Herkkää. Hienosti kulki koko veto, laulu, näppäily ja pauke. Tajuttoman tykit outrot ja kuolemajärvikin meni loistokkaasti, niin ja peikot. On käyny vissiin hyvä mäihä tän vuoden KT-keikoilla (Tavastian la + Sirkus) Holopaisen mukanaolon, mutta ennen kaikkea koko ydintrion toimintavireen suhteen. Näytti ainakin, että lavalla oli viisi iloista muusikkoa ja jätkillä oli hauskaa. Kiitokset tästä vuodesta ja levätkää sapatilla jos semmosta maltatte pitää. Ps. Toivottavasti söitte sen paikallisen alkuasukkaan kebabit joka päätti tehdä itsestään numeron vastapään mättölässä.

VASTAUS: Teinit ovat sellaisia. Amatööreille ei viina sovi.

------------

KOMMENTTI: Liekeissä. Niiiiiiiin liekeissä. KIITOS!!!!

VASTAUS: Kännissä. Niiiiiiiin kännissä.

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia helvetin hyvästä keikasta :) olen suuri fani ja toivoisin että tulette useammin näille jumalan selän takana asuville paikka kunnille :D teillä on saatanan hyviä biisuja joista pidän erityisesti piru irti, loveen langennut, ja iän kaikkinen.. tänään nivalssa eturivissä oli saatanan mahti olla ekaa kertaa kuuntelemassa livenä teitä ja pakko päästä seuraavalla kerralla :) kiitoksia sinulle ja muille soittajille ootte mahtavia :) terveisin ps: saatana menetin elämäni naisen sinne nivalaan kun kyyti lähti :D toivottavasti jotenki kerkeät vastaamaan :)

VASTAUS: Useammin? Mehän teemme keikkaa pääasiassa vain ”syrjäisillä” paikkakunnilla. Miten syrjäinen muuten määritellään? Miulle esimerkiksi Lappeenranta on kaiken keskellä.

------------

KOMMENTTI: Moi Isot kiitokset hämeenlinnan keikasta, oli vielä parempi kun Himoksella. Ja kiitos etenkin siitä Minä olen biisistä. Tossa olis muutama kuva. Voin lähetellä enemmänkin, jos tarvetta. Sellaiset 300 kuvaa tuli otettua, mutta osa kyllä heikko laatuisia. Ja sori siitä mun ukon käytöksestä, jos tuli jotain sulle valittaan. Se on vaan vähän mustasukkanen.

VASTAUS: Ei se mitään. Nuoret miehet ovat yleensä vähän epävarmoja, tuntevat ”miehisyytensä” uhatuksi.

------------

KOMMENTTI: Tee minusta nainen. No niin sä teit taas kerran kun kuuntelin sun lausumaa runoa. Mä rakastan sanoja. Kiitos.

VASTAUS: Tää nainen laittelee ensin tämmösiä viestejä ja sitten seuraavana päivänä tulee tekstiä, jossa se uhkailee ja sekoilee. 7-päivää -lehteenkin on kuulemma lausuntoja annettu. Yritä nyt päättää. Mut hyvää uutta vuotta vaan. Rakastan sinua.

------------

KOMMENTTI: Kiitos ja kumarrus Hämeenlinnan Sirkuksen keikasta – se oli loistava, katarttinen, suorastaan puhdistava kokemus. Tuli taas tarpeeseen, niin kuin musiikkinne yleensäkin, erityisesti tämän vuoden aikana, tuolla kvartaalitalouden, tulosvastuun ja oikeasta elämästä vieraantuneiden pukuherrojen bisnespropagandan keskellä. Kuolemajärveä ja Satua Peikoista erityisesti odottelin ja sieltähän ne tulivat, kiitos siitä! Kolahtipa myös postiluukusta syntymäpäivälahjaksi viimeisin kirjallinen hengentuotteesi – tippa tirahti linssiin muutamankin kerran sitä lukiessa, mikä on meikäläiseltä paljon... (plah plah plah)...Taisin muuten tuon keikan jälkeen tulla sinulle sössöttämään jotakin että sano sille Tuomakselle terveisiä kun ollaan muutaman kerran peräti tavattukin ja mitä lie – hermostuit siitä vähäsen mitä en ollenkaan ihmettele; vituttaisi minuakin jos ei vastakkaisen sukupuolen edustajilla muuta asiaa olisi kuin että sano sille kaverillesi terveisiä! Pyydän vilpittömästi anteeksi! Illan mittaan nautitulla alkoholilla _oli_ osuutta asiaan. Tai sanottakoon, että komeutesi ja alkuvoimainen eroottinen vetovoimasi sekoittivat pääni...(plah plah plah)

VASTAUS: En mie tuollaista tapaamista muista. Ja yritähän olla vähän lyhyempi ensi kerralla.

------------

KOMMENTTI: Terve! Syksyn/talven aikana ollaan ystäväni kanssa käyty kahdeksalla KT:n keikalla, vielä(enää)kaksi tulossa tän vuoden aikana. Ja tässä vaiheessa oli yksinkertaisesti pakko laittaa suurkiitokset keikoista (jopa Bohemiasta ja Pälkäneestä) ja erityisesti viime perjantaisesta (4.12.) Hämeenlinnan Sirkuksen keikasta. Se vaan oli mahtavuutta! Loistavan keikan kruunasi pronssinen Teneriffan tuliainen ja Kiteen vahvistus. Kiitos kiitos kiitos! P.s. Pete ja Tammi on ihkui!

VASTAUS: Niin onkin! Mahtavia jätkiä molemmat.

------------

KOMMENTTI: Ajattelin jo syssyllä, että jos te vedätte KJ-tribuutille jotain, se on Pandemonium. Olin veikkallut paria muutakin, vaikkapa Total Invasion olisi ollut mukava kuulla teidän vetämänänne. Mutta vittuakos tuo mulle kuuluu, vetäkää mitä vedätte ja vetäkää hyvin.

VASTAUS: Pohjat on vedetty jo. Ja hyvin. Laulut käyn vetämässä 29. päivä.

------------

KOMMENTTI: No joo olihan se Turku ihan hauska, mutta lopussa kun rupes soitto kuulostaa niin löysältä ja paskalta, niin osa hauskuudesta hieman katosi. Ja tuossa kun päiväkirjaa silmäilin, niin olit sanonu, että veditte kahdet encoret. Joo olihan listassa kahdet, mutta ette pystyneet vetämään kuin yhdet. Ensimmäisten jälkeen Tammi näytti dj:n suuntaan, että levyt soimaan, ei tästä tule enään hevon vittua. No joo, mutta vastapainoksi oli sitten Hämeenlinnan Sirkuksessa yksi parhaista saatana koskaan! Todella loistavaa, kiitos siitä! Viettäkäähän ansaittua lomaa ensi vuonna ja hyvät joulut mukavasti perheen kesken.

VASTAUS: Oliko näin? Olen pahoillani. Kannattaa siis uskoa meidän päiväkirjoja.

------------

KOMMENTTI: Hynynen: '*Ja tuo naisen orgasmi tosiaan on aika sitkeä myytti. Miksei missään virallisteta tietoa, ettei sellaista oikeasti ole olemassa?'* Näköjään siullakin on vielä jotain opittavaa. Surullista, jos et oo päässyt todistamaan naisen orgasmia. Ite oon nainen ja oon todistettavasti saanut lukemattomia orgasmeja viimesen 30 vuoden aikana. Viimeksi eilen.

VASTAUS: Voi, hellan lettas sentään. Et kai sie oikeasti ole noin tyhmä? Sie olet niitä, joka uskoisi jos mie sanoisin, että yhdynnän ainoa tarkoitus on se, että mies saa. Ajattele nyt vähän, olinkohan mie tosissani.

------------

KYSYMYS: Olet joskus maininnut, että Kuolleen kukan nimellä on pari vitusti huonompaakin biisiä mukana. Mitähän biisejä tarkoitit? Kuolemanvakavaa? Jokin ihmisessä?

VASTAUS: No, nekin. Eikä Talvi sydämessäkään niin erikoinen ole. En muista, pitäis kuunnella.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni! Kiitos hyvästä tunnelmasta Kellarin keikalla. Olin valmistautunu kattomaan tokkuraisia turjakkeita, vaan oli kyllä kiva huomata,että olittekin hyvässä kondiksessa. Musiikki soi, niin että lahkeet lepatti ja sanoista ei paljon selvää saanu, mut oma vika, mitäs oltiin liian lähellä kaiuttimia. En tiä hittojakaan musiikinteosta, vaan hyvältä kuulostitte, toivottavasti jatkatte vielä kauan. Äläkä jätä mitään mieluista tekemättä muutamien ei toivottujen tyyppien takia, ei kaikki ihmiset ole sellasia "urpoja". Hyvää loppuvuotta teille kaikille ja toivottavasti saat joululahjaksi sitä, mitä eniten toivot.

VASTAUS: Vittu, kun tietäisit miten paljosta miun pitää luopua just niiden ”muutaman urpon takia”. Mutta ehkä mie olen ansainnut sen.

------------

KOMMENTTI: Pakkaahan kilttis mukaan Radio Rockin risteilylle, messissä ollaan sun surukses, kunhan matkavekka lopettais pihtaamisen ja alkais myymään niitä lippuja. Vielä kun pääsis yhteiskuvaan teidän kaikkien kanssa.. Mutta oikein hyvät joulut ja uudet vuodet teille kaikille. odottavan aika on pitkä..

VASTAUS: Enkä.

------------

KYSYMYS: Ootko sie Ylpön kaveri?

VASTAUS: Ja mitähän sie sillä tiedolla teet?

------------

KOMMENTTI: Tuli tälleen lauantai-illan kunniaksi loistava idea.. Voisitte Holopaisen kanssa kehitellä Karjalasta laulun, joka vetäis vertoja Klamydian pohjanmaalla kappaleelle.Ois hienoa, että meille karjalaisille olis "oma" kappale, jota voisi pienessä huppelissa lauleskella ja josta voisi olla ylpeä. Tiedän, että viinan ystävinä osaatte arvostaa juomalaulukulttuuria (: joten ei kun hihat heilumaan pojjaat. :D toivoopi muutama karjalainen immeenen

VASTAUS: Et kai sie ole tosissas? Edes me emme ole noin juntteja.

------------

KOMMENTTI: Mersii poku! En ole nauranut seitsemään vuoteen näin paljon, kun nyt lukiessani Rakkaudella-kirjaasi. Kyse juuri pohjoiskarjalaisista miehistä; traumasta, jota avaamaan kirjasi ostinkin. Seitsemän vuotta yhdessä kaltaisesi (juu, juu, tietty ymmärrän) kanssa ajoi minut hulluuden partaalle. Huhtikuussa lähes psykoosissa ilmoitin, että RAKKAUS EI OLE SYY OLLA YHDESSÄ. Kun meni hyvin, olin kuulemma kuin mummonsa (siivosi perästä). Kun otimme yhteen, olin kuulemma kuin äitinsä (kävi vieraissa). Oletko sinäkin naimisissa jonkin mummo-äiti -yhdistelmän kanssa, joka sinusta huolehtii? Äiti-huora-madonna -syndrooma? On olemassa myös AIKUINEN NAINEN (ilman Snoopyja)...(plah plah plah) ... Joskin pohjoiskarjalaisille miehille todennäköisesti riittää näitä mummo-äitejä, jotka heistä huolehtivat siksi, kun pohjoiskarjalaiset miehet ovat niin söpöjä ja avuttomia (kun pillu mielessä).

VASTAUS: Tää on taas näitä, joka luulee, että kaikki mitä mie kirjoitan on totta. Sitä paitsi minä en ole läheltäkään Pohjois-Karjalaa. Mie olen Lappeenrannasta.

------------

KYSYMYS: Lauantainen Henkan keikka oli kovin hyvä. Yleisö vaikutti ihmeen selväpäiseltä, minä en. Holopaisen soitto ei kuulunu välillä juuri yhtään. Minkätakia?

VASTAUS: Johtuisko se siitä siun kännistä?

------------

KOMMENTTI: Ei ole hyvä mies tämä Hynynen! Tarviiko sitä tulla sormella osottelemaan kesken keikan? Hämähäkinkin se piirtää nurinpäin, ja vielä väärään paitaan. Mut muuten ihan mukava. Sievästi se laulaa.

VASTAUS: Ja väärin.

------------

KOMMENTTI: Vittu, On the Rocksin keikan jälkeen kesällä olis tullu pillua, mutta ei seisonu kunnolla humalassa. Tampereen klubin keikalta tullessa, tokihan pääsin jo naisen kotiin, aikomuksena harrastaa sukupuoliyhdyntää ja tietysti eteisessä pidätyskyky lakkasi, ja hirmuisen humalasoperruksen saattelemana paskat rusahti housuun. Ja pikainen käännös käytävään, jonne myös uni tuli. onneksi matkalaisella repussa puhtaat housut aamulla naapurin päivitellessä likaista rappukäytävässä makaavaa sikaa. Joten sananlasku kertoo, ettei kahta ilman kolmatta, joten lauantaina saan taas melkein pillua. Tapa miten ja miksi se jää tällä kertaa saamatta on vielä epäselvä. Mitä sanoo rumat oraakkelit??

VASTAUS: Että sepä mielenkiintoista.

------------

KOMMENTTI: Moro Hynysen Jouni :-) Lueskelin tuossa keikkapäiväkirjaas nettisivuiltanne. Olin Joensuun marraskuun lopun keikalla lauantaina ja sitä ennen kirjakaupassa vonkaamassa "Loveen langenneelle"-nimmareita kahteen Mies katoaa-kirjaan, mutta ei irronnu muuta löpinää kuin vaan nimmarit. Et sitten kertonut päiväkirjassasi saanees piparia ;-) Mie uhkasin laittaa Facebook-tilapäivitykseen antaneeni Kotiteollisuuden pojille piparia, mutten rohjennu kuitenkaan. Ja varmuudellahan mie annoin vaan siulle...(plah plah plah)...

VASTAUS: Taas hirvee vuodatus. Mikä näitä naisia vaivaa?

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia vuoden 2009 keikoista. Kaikissa olen käynyt mihin työnantaja on vapaan suonut. Olen siis uusi faninne kuunneltuani live keikan himoksella. Jatkakaa samaan malliin jatkossakin. Ja sinkkoselle ja hongistolle terveisiä.... olen se urpo jolla ei ollu tussia nimmareihin tupekkikopissa kuopion keikalla 12.12.09 ja otin sen johdosta kuvan. Sori, salamavalo kamerassa tais sokaista kumpaisenkin loppuvuodeksi... kuin myös fiksut jutut multa 3promillen kännis. Tulen siis selvinpäin ens keikalle tulevaisuudessa iha varulta. Ja tussin kans jossa ei oo salamavaloo

VASTAUS: Arvaa muistanko? No, en todellakaan.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Järvenpään keikasta! Kannatti lähteä kattomaan.Tuli hyvä mieli!

VASTAUS: Ole hyvä.

------------

KOMMENTTI: Näin se vuosi taas vierähti. Kaunis kiitos koko sekalaiselle seurakunnalle tästä vuodesta! Olihan se hienoa nähdä Miitri, Tuomas ja jopa Karmilakin lavalla. Rentouttavaa loppuvuotta ja helvetin hyvää seuraavaa vuotta!! Nyt voi itekin vaipua talviunille. Se on MOROO!

VASTAUS: Rest in peace.

------------

KOMMENTTI: Kiitos ihan vitusti Järvenpään keikasta!!! Pillu oli märkänä, kiitos Hongiston pallien vilauttelusta. Ja Jounille anteeksipyyntö, kun menin Miitrille sanomaan, että se on ainoo, joka osaa laulaa. Mut enhän mä kai ihan paskaa puhunu...? Mukavaa joululomaa, ku Nosturista selviätte.... mie en oo vieläkään. Mut saanpahan itteni uneen Jannen boltseista ja Miitrin ihanasta laulusta. Nii ja Jouni, älä ny loukkaannu, sinuakin rakastetaan, olit vaan siellä kauempana. Mut ilman paitaa olit myös kostukkeena :) Täällä kosteat juhlat jatkuu!!!! Mut jouluja teille ihan jokaiselle! Myö rakas(ll)tetaan teitä lujaa! Outoja sanoja, mut menköön!

VASTAUS: Vaikutus on toivottu, kostea pillu toimii aina. Ihan sama kuka sen aiheuttaa.

------------

KOMMENTTI: Kiitos vitusti tost nosturin keikasta! Hyvä setti oli, ja hyvin suju soitto/laulu (muutamaa pikkuvirhettä lukuunottamatta, muttei välitetä niistä :) Nii ja hyvää joulua teillekki! :)

VASTAUS: Meilläkö virheitä? Ei voi olla!

------------

KOMMENTTI: oikein sydämelliset kiitokset nosturin keikasta<3 se oli jotain sellaista mitä ei oikein voi millään ylistyssanoilla kunnolla kuvata.kiitos erityisesti satu peikoista biisistä joka sai tämän nuoren naisen kyyneliin. koskaan en ole aikaisemmin keikalla itkenyt mutta siihen oli syynsä.onneksi oli hyvä ystävä mukana ettei tarvinnut olla sinä hetkenä ihan yksin.oikein oikein lämpimät halaukset ihan jokaiselle myöskin tuomakselle joka teki tästä kaikesta hyvin ikimuistoisen.hyvää joulua ja nähdään taas ensivuonna<3<3<3<3<3

VASTAUS: Meinas itku tulla sen biisin aikana miultakin.

------------

KOMMENTTI: Olitte sitten aikas päissään Järvenpäässä, oliko kivaa? Meillä yleisössä ainakin oli ja vähintään yhtä päissään oltiin. Satu peikosta oli kova lopussa jos oikein muistan

VASTAUS: Ei me sen enempää löylyissä oltu kuin normaalistikaan.

------------

KOMMENTTI: Erittäin suuri kiitos koko teidän bändille ja Tuomas Holopaiselle tästä sanoinkuvaattoman upeasta ja ihanasta keikasta Nosturissa ja vielä kaikille oikein isot halaukset . Satu Peikoista kappale kruunasi koko illan, aivan mahtava live biisi jota on saatava kuulla jatkossakin teidän keikoillanne.

VASTAUS: Luultavasti se kuulostaisi paljon paremmalta jonkun oikean bändin soittamana.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Nosturin keikasta. Veti vertoja kesäiselle Bohemian vedolle, jossa teidät viimeksi näin. Ilmeisesti tallennustilanne jännitti niin, että aivan samankaltaista heittäytymistä ja soittamisen riemua ei ollut aistittavissa. Haluaisin myös tietää onko oheisessa kuvassa Hynynen vai A.W. Yrjänä? Leuka näyttää Hynyseltä, mutta hiukset on Yrjänän http://www.break.com/pictures/then-a-bunch-of-dicks-showed-up1244325.html

VASTAUS: Tämä on kai sitten huumoria.

------------

URPO: VITTU MORRO!!! Onse yks vitun kyrpä tuo jouni ku "MÄ" lähen vittu turusta saakka kattomaan sukulaisia näille saatanan tanhuvillle ja sit vitun perse 02 sano et jouni ei oo heidan kirjois..... (hynynen on amatööriraukkissaatana) Joku fucking monrepooon portsari sano et jounin kantisbaari on sulki...... -----------> jouni on amatööri!!!! VITTU

VASTAUS: Häikäisevää tekstiä. Sitä paitsi miulla ei ole kantabaaria Lappeenrannassa. Luuletsie, että miulla ei ole muuta tekemistä kuin juosta baareissa?

------------

KYSYMYS: kiitosta jälleen kovista keikoista, nt on sitte 16 keikkaa nähtynä. totta puhuit lauantaipäivänä kirjakaupassa että vedätte kovemman keikan illalla ku perjantaina! setti oli murhaavan kova! mutta miks ette sitte kuiteskaa vetäny satu peikoista, vaikka biisilistassa oli? tuomaksen kera se olis ollu helmeä.

VASTAUS: Ette taputtaneet tarpeeksi.

------------

KOMMENTTI: No moro. Tässä pari viikkoa uutta ep:tä kuunnelleena en voi sanoa muuta kuin että toimii....Poissaolevalle ystävälle on kyllä yksi parhaista biiseistänne. Kertosäe sai raavaan miehen kyyneliin kun ajelin käräjäoikeudesta huoltajuuskiistan päätöksen jälkeen kotiin tappio niskassa ja totesin 5v. tyttöäni ajatellessa biisin sopivan muotoon "Poissaolevalle Tyttärelle".. Koko sydämestäni kiitos hienosta biisistä ja oikein Hyvää Joulua koko KT:n sakille. Kunhan jaksatte taas tänne Ouluun niin siellä nähdään.

VASTAUS: Miulla taitaa olla pian sama tilanne. Siihen malliin tipahtelee taas uhkauksia ja raporttia yhdeltä naiselta. Mikä vittu teitä naisia vaivaa?

------------

KOMMENTTI: Tosi hyvää joulua ja vielä parempaa uuttavuotta 2010!! T. Fani

VASTAUS: Kiitos.

------------

KOMMENTTI: Iso kiitos Kuopion 12.12 keikasta. Olin aivan liekeissä! Taisit Jouni tykätä miun kumihousuista, ainakin siihen malliin niitä kattelit...ja laulun sanatkin pääsi siinä samalla unohtumaan.Vai liekköhän sorbuksella ollut syytä asiaan?!? Kiitokset myös Kiteen kanttorille mahtavasta koskettelusta. Aina yhtä ihanaa! Hyvää joulua ja uutta vuotta taiteilijoille! Risteilyllä nähdään.

VASTAUS: En nyt muista pöksyjäsi, mutta luultavasti joo.

------------

KOMMENTTI: Tämä vuosi alkaa olla lopuillaan ja nyt on hyvää aikaa ottaa glögimuki huulille ja muistella vaikka menneen vuoden tapahtumia. Jos joku on varmaa, niin tonttuja on ollut liikkeellä, ja ahkerat ja kiltit tontut saavat vanhalta valkoparralta aattona lahjoja. Siitä tulikin mieleeni, että onko Kotiteollisuus kirjoittanut pukille? Kiitos kuluneesta vuodesta, ja niistä kaikista hienoista hetkistä, mitä olen saanut keikoillanne ja levyjenne kautta kokea. Hieno meininki! Hyvää ja rauhaisaa joulua.

VASTAUS: Ei me osata kirjoittaa. Piirrämme vain kuvia.

------------

KOMMENTTI: En tiiä kiinnostaako sua, mutta aika lailla kovaan ääneen eräät monellakin keikalla viihtyneet fanit kertovat mitä takahuoneessa ja hotellilla on tapahtunut. En mä siis sillä, että se mulle kuuluis ja, että se mun kautta minnekkään menis. Jäin vaan miettimään asiaa. Oikeestaa tää oli ihan turhaa sanookaan, mutta meni jo. Mutta niin kai se on, että jos on teijän kanssa hengaillu niin kai sitä pitää sitten kertoa siellä, että minkä kokonen oli kyrpä ja oliko se suora vai vino. Eli siis tuollaista olen kuullut siellä. Mutta tosiaan plaa plaa plaa

VASTAUS: Joo, tilanne on tuttu. Ja pimut suunnilleen tiedossa. Tää on sitä porukkaa, jolla ei todellakaan ole mitään asiaa meidän hotellihuoneisiin.

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Hyvää uutta vuotta!