Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9.12.2009
------------

KOMMENTTI: Huomenta, voisit tosta älyttömästä närästyskierteestä irtipäästäksesi vielä kahvista, salmiakista ja valkoviinistä luopumisen jälkeen kokeilla luopumista oluesta, sokerista, leivästä, perunasta (joo-joo, eikä muuten nyt kiroilla eikä kieroilla!)... ja ne närästyslääkkeethän korjaavat hätäisesti vain oireet ja tuntemukset, limakalvot ovat tolla menolla edelleen hajalla... Vähähiilihydrattinen ruokavalio joksikin ajaksi käyttöön (kyllä, selviät hengissä :) ), siihen voit tutustua näillä sivuilla: http://www.anttiheikkila.com/index.php ehkä seuraavan kerran kirjakaupassa käydessäsi nappaat muutaman noista sivuilla mainituista kirjoista mukaasi... ja sinullahan on ainakin yksi älykäs ystävä, Herra Holopainen joka ilmeisesti nauttii punaviiniä; sehän on suorastaan terveellistä... noh, ainakin sen jälkeen kun olet löytänyt kadonneet limakalvot ruokatorveesi ja mahalaukkuusi. Kaikkea hyvää!

HYNYNEN: Vittuiletsie? Älä neuvo isääs!

------------

KYSYMYS: Kuules Jouni. Pitääkös tämä Hymyn perus paskanjauhanta sitten yhtään paikkansa? Jumalauta osaa hymy sitten lietsoa kaikkee paskaa eikä osaa pitää turpaansa tukossa. Meen helvetti kohta oksentaa niiden toimitukseen kun tollasta paskaa tekee. http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/hymy-lehti-vastaa-jouni-hynysen-syytoksiin

HYNYNEN: Olen yhä sitä mieltä, että jos mie sanon Hymyn päätoimittajalle, etten anna haastattelua, niin Hymyn päätoimittaja ei saisi kirjoittaa haastatelleensa minua. Toisaalta: mitä vittua se miulle kuuluu.

------------

KOMMENTTI: Iltaa, ja kiitos siitä kirjan omistuskirjoituksesta jonka uudelle avopuolisolleni tuossa tovi sitten kirjoitit, kun täällä Tampereella poikkesit. Mies nauroi ihan katketakseen ja sanoi, että näin hyvästä lahjasta saan pitää koko vaatehuoneen, ja esitteli omistuskirjoitusta vielä ylpeänä ystävilleenkin. Notta hyvin sanottu.

HYNYNEN: Vielä kun muistais, että mitä on tullut taas sanottua.

------------

KOMMENTTI: Siinä KTlle uus slovari... joskus jossain lievässä psykoosissa pääni täyttyi melodisista äänistä ja ne piti purkaa tavalla tai toisella... ja biisin teko oli sillä hetkellä parempi idea kuin rakkausrunon kirjoittaminen omalle kullille... vaikka se rakas onkin. Kun tässä nyt on vähän otettu henkevöittäviä aineita, ja käyty läpi omia tuotoksia vuosien varrella, niin tulipa idea koittaa tätä tuollaisella tulkinta tyylillä joka on siis aivan totaalisen tietoinen rippaus... äänet joita suustani tulevat ko. biisissä voivat hieman tuoksahtaa captain morganilta... Virheitä varmasti löytyy kun olen niin perkeleen laiska ja vittumainen että en jaksa ikinä nauhoittaa toista kertaa jos se meni vähän sinnepäin... tuo alun "Siinä KTlle uus slovari..." on siis melkopitkälti huulen heittoa, vaikkakin jotkut ihmiset väittävät vitsissä olevan aina puolet totta. Ota se vaikka kunnianosoituksena parille hyvälle levylle jota olette saaneet suollettua ulos.

HYNYNEN: Sori, en mie jaksa kuunnella. Omassa päässä soi nyt sen verran rankasti.

SINKKONEN: Vähä ku meikäläisen lätkäjoukkueessa.

------------

KYSYMYS: Huomenta päivää, muutama kysymys olis mielessä.Toivottavasti ehdit vastaan. Loin eilen rävellyksilleni blogin (jota luultavasti tulee lukemaan vain äitini) ja ajattelin laittaa sinne myös tänä vuonna ottamani keikkakuvat (joita olen myös teidän Webmestarille lähetelly välillä). Onhan se ok? Sitten toinen asia, jota olen jokusen vuoden tässä haudutellu. Jos joskus saan napattua teikäläisestä hyvän naamakuvan (ilman mikrofonia siis), niin saanko teettää siitä paidan itelleni? Kuvan ajattelin (yrittää) fiksata saman tyyliseks kun Che Guevara- t-paidassa on (näkyy vaan "naaman varjot").

HYNYNEN: Jos löydät tarpeeksi leveän paidan miun naamalle.

SINKKONEN: Työkaluvuokraamosta lainapeitettä kyselemään.

------------

KOMMENTTI: Iltaa arvon taiteilijat. Nyt ku se Nivalan keikkaki lähenee, nii esittäsin tässä nöyrimmän toiveeni, että soittasitte siellä Yö päivää keinuttaa ja Satu peikoista piisit. Ja tievossa on, että piisilista muotoutuu vasta just ennen keikkaa, mut ompaha ainaki toivottu. :P Terveisiä Oulusta...

HYNYNEN: Toivo ihan rauhassa.

SINKKONEN: Toinen noista olis soitettu mut DJ:llä oli kiire.

HYNYNEN: Oli muuten hyvännäkönen DJ. Kerrankin.

------------

KYSYMYS: Menikö se ny hyvin Turussa? No eihän se vittu menny.

HYNYNEN: Ai, ei kelpaa? Mitä se teille kuuluu miten meidän keikat menee? Sehän oli oikein hauska veto.

SINKKONEN: Jos tykkää...

HYNYNEN: ...paskasta.

------------

KYSYMYS: Oliko sitä munaa tarjolla vain lehdistölle (Kuollut kävelee Ep:n lehdistötiedoite) vai muillekin? ;) Häppärkylää odotellessa...

HYNYNEN: Mehän annetaan kaikille.

SINKKONEN: Mut ennenkaikkea itsellemme.

------------

KOMMENTTI: Jouni + Miitri = idioottiset kaksoset

HYNYNEN: Tää Tampereen nainen on taas ihan maniassa.

SINKKONEN: Monelta?

HYNYNEN: Joka syksy ja kevät.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset loppu vuoden keikoista täällä Turun seudulla. Mahtavia reissuja oli kaikki! Voimakas oli kiva kuulla ja Kaarinassa Satu peikoista. Varmaankin nähdään sitten taas joskus, kun näille nurkille eksytte. :)

HYNYNEN: Ootsie se, joka luuli nähneensä miut jossain Hesburgerissa keikan jälkeen yöllä ja raportoi siitä oikein Seiskaankin?

------------

KYSYMYS: Onko kt tulossa ensi vuoden puolella pohjanmaan suuntaan?ystävällisin terveisin helvetin kova fani!

SINKKONEN: Epäilen vahvasti.

------------

KYSYMYS: olisiko mitenkään mahdollista kuulla nosturissa 19.12 satu peikoista? Perustelutkin on ainakin omasta mielestä ihan hyvät.koska kaverini ja samalla luokalla ollut tyttö kuoli isänpäivänä ja oli suunnitellut tulevansa tälle kyseiselle keikalle.uskoisin että hänkin olisi halunnut kuulla tämän biisin tuolla livenä.kiitos myös siitä että olette antaneet hienon musiikkinne kautta voimaa jaksaa tämän suuren surun keskellä elämässä eteenpäin. mielessä on pyörinyt monta kertaa kysymys miksi nuoren ihmisen elämän täytyi päättyä näin äkkiä..hän oli minua vain vuoden nuorempi (17v) ja olisi valmistunut ensivuonna ammatti koulusta.

HYNYNEN: Se on hyvin mahdollista. Jopa luultavaa.

------------

KOMMENTTI: Kerroin kaverin lapsille että tänä vuona minun luona tuleekin käymään kossumies eikä joulupukki. Piti ihan muutama kuvakin näyttää niille että tälläinen hahmo on olemassa, ja peloitella että se tulee teidänkin luona käymään jos ette ole olleet kilttejä. Toivottavasti se kossumies toisi jouluna sitten sen kuollut kävelee ep+dvd, jos sellainen joskus ilmestyy myyntin (vai onkohan se samanlainen huhu kuin naisen orgasmi??)

HYNYNEN: Kossumies, aika hyvä. Ja tuo naisen orgasmi tosiaan on aika sitkeä myytti. Miksei missään virallisteta tietoa, ettei sellaista oikeasti ole olemassa?

------------

KOMMENTTI: En syytä, herra Taiteilijaa, mistään, mutta pakko todeta, että Poissaolevalle ystävälle-kappaleen kitaramelodiasta tulee mieleen erittäin vahva yhdyntä CMX:n Puuvertaus-kappaleeseen. Kiitos ja Anteeks...

HYNYNEN: Vitut! Ei se Puuvertaus nyt niin persoonallinen veto ole, että sitä pitäis kopioida. Bowielta se on pöllitty.

------------

KOMMENTTI: Eipä ollut Kuollut kävelee-versio Satu peikoista kummoinen. Kun tuo nyt on suosikkibiisini, niin pistäkää joskus 22.4.2009 veto Tavastialla levylle. Siinä oli enemmänkin kuin puolikovaa munaa.

HYNYNEN: No, niinhän mie tuossa sivuilla olleessa tiedotteessa jo sanoin, urpo. Tarviiko tollasta toistella? Ja mitenköhän se Tavastialla soitettu versio saataisiin levylle, sitä kun ei nauhoitettu? Kerropa se.

SINKKONEN: Taikuudella?

------------

KOMMENTTI: Kiitosta "Kuollut kävelee" -lätystä!! Satu peikoista kyllä kruunasi koko paketin... "kauniin kukan...vittu"!!! :) Toivottavasti kyseinen biisi kuullaan vielä tänä vuonna...jossain. Kiitos myös keikoista Pälkäneellä ja Turussa. Varsinkin Pälkäneellä "Voimakas" oli helvetillisen hieno yllätys!!

SINKKONEN: Jos tykkää yllätyksistä.

HYNYNEN: ”Minä en pidä yllätyksistä”, laulaa Kumikameli.

------------

KYSYMYS: Hei Työ Päätin näin yön pimeinä hetkinä rohkaista itseni ja lähestyä teitä näin sähköpostitse. Asiahan on tietysti tärkeä, ainakin minulle :D. Olette minun ja ystävieni iloksi tulossa taas heittämään keikkaa tänne Joensuuhun tänä tulevana viikonloppuna. Minä ja minun ystävät tulemme lauantaina 28.11 teitä ilolla katselemaan ja tietenkin kuuntelemaan. Ja mieleni teksi kovin ystäväni yllättää (kerrankin positiivisesti XD). Eli rohkenisiko teiltä pyytää todella pienimuotoista fanitapaamista keikan yhteyteen. Lähinnä yhteiskuvaa tms. Taustatiedoksi vielä kertoisin, että ystäväni on menossa naimisiin kohta puoliin. Mietin olisiko täysin mahdoton ajatus teidän antaa miehisiä avioliitto ohjeita biisien lomassa ...? Paljon pyyntöjä tässä jo, en yleensä ole näin vaativa nainen XD

HYNYNEN: Ettekö te parempaa keksi? Ja millä lihaksilla me voisimme jotain avioliitto-ohjeita antaa? ”Älä suutu, jos miehesi käy vieraissa?”

------------

KOMMENTTI: Iltaa Lyhyt kommetti Taivas tippuu videosta. Osu ja uppos, siinä on suomalaisuus pähkinän kuoressa.

HYNYNEN: Ja suomalaisen naisen kauneus. Kirsi on pysäyttävä.

------------

KOMMENTTI: Se tuo teidän äänimies pitäis vaihtaa, jos se ei ole älynnyt että joka ikinen veto pitää nauhottaa. Siinä äänipöydässä on niitten nappuloiden lisäksi niitä liittimiä, joihin voi tökätä jonkun nauhurin. Nosturin keikkaa odotellen

HYNYNEN: Sie olet sitten vissiin valmis maksamaan sen nauhurin ja tekemään sali-soundcheckin lisäksi myös linjakohtaisen soundcheckin joka keikalla sitä nauhuria varten, vai mitä? Sit sie voit hommata ne kovalevyt, johon ne kaikki nauhotukset tallennetaan. Sen jälkeen olet valmis käymään ne kaikki keikat läpi ja kuuntelemaan ja valitsemaan sieltä parhaimmat otokset. Sitten sie vuokraat jostain kunnon studion ja miksaat ne biisit siellä valmiiks. Helppoa, eikö totta?

SINKKONEN: Hei, se Nosturin keikka äänitetään!

------------

KOMMENTTI: Moi Kaikkea sitä ihmiset jaksavat kinutakin, pitkästi ja laveasti. KIITOS uudesta EP:stä, Poissaolevalle ystävälle on jo nyt KT-klassikko.

HYNYNEN: Voi kun tietäisit, mitä kaikkea ne kinuavatkaan. Varsinkin naiset.

------------

KOMMENTTI: Saimaa soikoon! Poissaolevalle ystävälle on upea kappale, kiitos siitä. Ei kai sitä fiilistä voi sanoin kuvailla, mikä tulee kun kappaleen kuulee. Teillä oli taannoin ruotsinlaiva -simulaattorissa (Hotelli Savonsolmussa) aika jees keikka, kiitos siitäkin. Onnistiko teitä muuten Pieksämäellä silloin? Jos haluat saada aikaiseksi kaikkien aikojen ahdistavimman, katkerimman ja surullisimman biisin, niin kenties syksyinen Pieksämäki voisi innoittaa siihen.

HYNYNEN: Juice on tehnyt sen jo.

------------

KOMMENTTI: Sinkkosen sivut löytyy facebookista kun laittaa hakuun, Jari-Markus Sinkkonen. Sivu on kirjattu Jari-Markus Juhani Sinkkonen, mutta noin löytää parhaiten. Olkaatte hyvät.

HYNYNEN: Joku laittoi jo sen osoitteenkin, mutta mie hävitin vahingossa sen viestin. Ei miulla ole aikaa etsiä jotain facebook-sivuja. Ei kiinnosta.

SINKKONEN: Eiks ihmisillä oo parempaa tekemistä?

------------

KYSYMYS: Moro Jouni, Oletteko koskaan pohtineet tehdä kiertuetta sinfonia orkesterin kanssa? Vois olla komiaa kuunneltavaa, kun biisit olis sovitettu jousi orkesterin kanssa.. Sori tuosta piste piste, tyttömäistä..oho, taas!

HYNYNEN: Mitä vitun tekemistä sinfoniaorkesterilla ja rokilla on keskenään? Homojen hommia.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Ei voi muuta sanoa kuin että kirjoitat aivan uskomattoman kauniita kappaleita.

HYNYNEN: Paskalla istuessa, siitä nämä pukamat.

------------

KOMMENTTI: Moro! Kiitos kovasti kuollut kävelee ep-levystä! Todella yleisöystävällistä julkaista hieno paketti edulliseen hintaan. Ei tuossa ainakaan rikastumaan pääse! Jäälintu mun listalla nousee sinne Kuolemajärvi ja Lemminkäisen Laulu tasolle eli sitä parasta kotiteollisuutta. Ja Hongiston kannattaa vakavasti harkita viihdelaulajan uraa, on nimittäin niin vakuuttava laulusuoritus Hunninkolla! Kiitos!

SINKKONEN: Janne lauloi ihan tosissaan. Eihän siinä ollut huumoria kuin ääni.

------------

KOMMENTTI: Terve kundit, Lyhyestä virsi kaunis, firmassa pikkujoulut ja rupes vittuttaan perussetti. Tulin, mökötin ja näin - omassa kopissa KT täysillä on parempi kuin kassilinen homoja. Keikoilla käyn kun tielle sattuu. Vittuilua ei pitäs kovin paljon harrastaa, mut... herrojen kielisoittajien vire on välillä hakusessa. Mut erityisesti diggaan - stadilainen kun olen - Hongiston Lemmy-bassosta!

HYNYNEN: Ai, ollaan epiksessä välillä? No, älä! Voi hellan lettas sentään! Ja mikä vitun Lemmy-basso? Ei Hongistolla sellaista ole. Ja miten Stadi ja Lemmy-basso liittyvät yhteen? Vitun hämmentävä viesti.

------------

KOMMENTTI: Hei! Luvattoman Hyvä tuo uusi Poissaolevalle ystävälle. Jylhää, raskasta ja kaunista, lisää tätä. Sinkkonenhan pistää ihan parastaan. Lähentelee jo yhtä parhaimmistanne (3kpl), Eevaa. Tytöt tykkää taas.

SINKKONEN: Kuka vitun Sinkkonen?

HYNYNEN: Se on se, joka soittaa Lemmy-rummuilla!

------------

KYSYMYS: Sinkkoselta kysyisin et mitä peltejä käytät? China ja ride kiinnostaa. Kiitos.

SINKKONEN: Zildjian Ping Ride"21 ja China "18 A-Custom (merkki sama)

------------

KYSYMYS: onko sinkkonen käyttäny millään levyllä tuplapedaaleita? Oisko aika jees...

SINKKONEN: Ihan vitun jees jos osais soittaa niillä. Sillee ihan kunnolla.

HYNYNEN: Soitanhan miekin kitaraa, vaikka en osaa. Ja entäs tuo Janne sitten?

------------

KYSYMYS: Milloin tulette kalajolle..??? Hynynen oot suomen paras muusikko..jatkakaa samaan malliin!!

SINKKONEN: Huomenna.

HYNYNEN: Mie tulen joka päivä. Eka kerta kun miuta sanotaan muusikoksi. Veroilmoitukseenkin kirjoitan, että "sekatyömies". Sekotyömies olisi tietysti parempi.

------------

KYSYMYS: Mielenkiinnosta kysyn noista cover-biiseistä: Löydätkö ne oikeat soinnut niihin ihan itse tosta vaan, vai opettaako muut? Kun noista kirjoituksista saa sen kuvan, ettet pidä itseäsi juurikaan musikaalisena. Poissaolevalle Ystävälle on hieno kappale, näin meidän kesken.

HYNYNEN: No, jos mie osaan biisejä tehdä, niin miten mie en muka löytäis itse muutamia hassuja sointuja muiden piiseihin? En kai mie nyt ihan avuton ole.

------------

KYSYMYS: Kun halusit ytimekkäitä kysymyksiä, niin kysytään ytimekkäästi: Mitä haluat joululahjaksi? Ite en ole miettiny yhtään, mutta villasukat olis kivat, niin sais maiharit istumaan paremmin jalkaan. Ei mulla muuta, hyvää jatkoa ja hyvät joulut.

HYNYNEN: Pillua.

------------

KOMMENTTI: Ostin teidän Kuollut kävelee - ep+dvd:n heti julkaisupäivänä. Täytyy sanoa että Poissaolevalle ystävälle on kaunis biisi. Karjalasta kajahtaa! Vai mitä?

HYNYNEN: No, ainakin kohta, kun Stam1nan uusin ilmestyy.

------------

KOMMENTTI: Terve Jouni! tuli tossa mieleen, viime talvena teillä oli Ylex se musiikkivideo skaba ja kuuntelin sen ku valitsitte voittaja videon ja sanoit että olisi hienoa saada liekki lada videoon. ja nyt itelläni olisi sellainen, pyöreälamppuinen ''nappisilmä''. Jos kiinnostusta on ni auto joutaa kyllä. Ja jos kuvan haluat ni voin lähettää! PS. oli mahtava keikka Kaustisella konstassa! eturivissä olin.

HYNYNEN: Ei kaikkea tarvitse uskoa.

------------

KYSYMYS: Morjens! Ajattelin pamauttaa positiivisella palautteella, niitähän harvemmin saat (luettua). Taustalla soi Satu peikoista-biisi, peikot on omassa päässä kunnossa mutta mistä tämä biisi juontaa juurensa, ei vaan käy KT:n pirtaan noin niinkun yleensä, tämä loistava veisu pistää silmään kuin punakahvainen mora, siihen on vaan pakko törmätä uudestaan ja uudestaan. Eli onko tässä joku elämää suurempi herkkä hetki taustalla (miehet ei itke) vai muuten vaan sanasepon työvoitto ja paalutus suomalaiseen rock historiaan? By the way, oot sie hullu ukko, sen todisti runokirjasi, älä rankaise enempää ihmisiä :)

HYNYNEN: Senkin biisin ”historia” taitaa löytyä kotisivujen sanoituksista, jos joku joskus vaan jaksais lukea niitä.

------------

KOMMENTTI: Uni; mie potkuttelen kelkalla jossain vanhassa kaupungissa illan pimeydessä ylläni juuttikankainen Kotiteollisuus esiliina. Laitan kelkan parkkiin ja avaan oven. Edessäni on pieni komero, ovessa Kotiteollisuus kyltti. Avaan oven. Pienessä komerossa istuu kyyryssä Jouni, Janne ja Jari tonttulakit päässään pieniä vasaroita kilkutellen. Jouni katsahtaa minuun ja toteaa lempeästi hymyillen; "Nikkaroidaan tässä tarvekaluja jouluksi". Suljen hämmentyneenä oven ja poistun paikalta.

SINKKONEN: Sie oot ollu meidän keikkabussissa.

------------

KYSYMYS: Vieläkö Hynysellä on se kiltti hame? Jota käytit viime vuonna muistaakseni Nosturin keikalla marraskuussa taisi olla. Voisit käyttää sitä taas joskus teidän keikalla jos sulla on se vielä se oli just hyvä sun päällä

SINKKONEN: Tuhma hame, kiltti hame.

HYNYNEN: Nyt se voisi kyllä mahtua kunnolla päällekin. Pitää ehkä kokeilla.

------------

KYSYMYS: Milloin KT:stä tehään se Yle Teeman "Kosketuksessa: Kotiteollisuus" ja "Näin se tehtiin: Näin se tehtiin avaa klassikkolevyn syntyhistorian ja sukeltaa levyn syntyprosessin yllättäviin vaiheisiin"? Ja se vaikein; mikä nyt sitte olis se klassikkolevy? Vai pitäskö kysyä, että kumpi se olis?

HYNYNEN: Ei kai bändi tuollaista päätä. Pitää varmaan joskus tehdä se klassikkolevy. Mutta mitä yllätyksellisiä vaiheita meidän levyjen syntyprosesseissa muka voisi olla? Kuka sammui minnekin ja mihin aikaan?

------------

KOMMENTTI: Brutus-koiran seikkailut jatkuvat - nyt hyökkäyksen kohteena Anssi Kela! http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1793997

HYNYNEN: Jaa. Käykää joku katsomassa, mie en jaksa.

------------

KOMMENTTI: ..Moroo...eksyinpä lukemaan sun tarinoita teidän sivuilla ja oli hauska huomata että meikäkin oli päässy sanojen kohteeksi...vaikka viinaa olikin päässä ihan tarpeeks... Mikä siis sun pitää kostaa??? Perkelettäkö istutte jossain Passion-ravintolassa...aikas homomainen nimi paikalle... heh.. Telakalla on parempaa viinaa, ainakin noin aamupalaks... tai oikeestaan vittuuks sen väliä.... joo kyl ne viis kierrosta oli ehkä tollai aamutuimaan vanhalle ukolle liikaa... Mutta olihan hauska todeta että perkele lepposia vanhoja juoppojahan työ ootte.....vaikka tommosii kuuluisia rokkistaroja oottekin... heh. Koittakaahan muistaa "lupaus" ja tulla vetää joskus ens vuoden alussa sit saatanallinen PuNk-keikka tänne Pispalan Vastavirta-klubille....siellä jo henkilökunnalle asian esitin ja perkele...taisivat jopa innostua... Mutta semmosta....karavaani kulkee ja koirat räksyttää... mutta muistakaa nyt perkele joskus huilatakin hetki!!! Ens kertaan....

HYNYNEN: Sotakoira voisi kyllä joskus tullakin Vastavirta-klubille, jos vain huolitaan. Ja kuulemma Koljosen Tiekiista, Kuolleet Leskiset, Reiniganes sekä Veriset Hectoritkin. Pannaanpa homma tulille! Kimeeeeeee!

------------

KOMMENTTI: Olitpa osuvat sanat kirjoittanut Poissaolevalle ystävälle, hieno biisi.

HYNYNEN: Voi, kiitos äiti. Olet ihana.