Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

25.11.2009
------------

KYSYMYS: Miten menee? Toivottavasti kerkiät olemaan perheenkin parissa riittävästi, ainakin niiden mielestä nottei tule tupaturbulenssia sietokyvyn ylitse. Vittumaistahan se on kun joutuu lähtemään perheen luota leivän hakuun, akka nalkuttaa asiasta ja kaikkee kunnei tajua persiinhaaroja, mutta parempi leipä kotona kuin että persereikä hamuilisi kunnankämpän muovimattoa nälissään. No se siitä toverillisesta tervehdyksestä, aamen. Ootteko muuten koskaan Holopaisen kanssa tuumaillu notta Yötoive+sie voisitte pistää Judas Priest:in kiveenhakatun spektaakkelin "Breaking The Law" ihan uusiin sfääreihin? Ei tarttis kuin että sie ja Hietala olisitta oikein kunnon kurmuutusvitutus krapulassa hempeästi hyräilemässä niitä ulpukantuoksuisia lauluosuuksia, niin pelkästään niiden voimalla siitä tulis maailmanlaajuinen hitti. Tai sitten ei, paskaako tuota nussimaan ennenkuin on akka makuullaan, mutta aineet ois valamiina kunhan riittävän hienostuneen kyrväkäs toteutustapa löytyisi. Gambinalla tuskin onnistuu, vaatinee hienostuneempia esansseja. Ehkä jopa Pisang Ambong:ia, mutta se on vain hätätilanteen hienosäätöä varten nottei suorituspaineet muserra. Eipä siinä mitään, viimeksi oli ihan nussakka keikka JKLssä kun sivuuttaa ne itkuvittuilevat pullakiljuhuuruiset wannabe-äijät, joilla partajouhet lähtee froteepyyhkeellä pois, muistoista. Seuraavan kerran tosin otan pitkän Finlandia-pullon messiin turruttamaan yleisön häirintää, selvinpäin sitä ei kestä kukaan. Katellaan ja koita pitää ittees miehenä, PS. 1-vuotinen tyttäreni edelleen nukahtaa "Tämän taivaan alla" ja "Raskas Kantaa"-biiseihin kuin tukki, jos mikään muu ei auta. Muutkin vastaavat käy, mutta noi on parhaat.

VASTAUS: Liian pitkä, seuraava…

------------

KOMMENTTI: Terve Jouni! Nuoresta iästäni huolimatta oon jo ollu pidemmän aikaa teidän fani, kaikki alkoi jo mun ollessa 12-vuotias. Eli vuonna 2002. Te olitte ollu jo "iäisyyden" koossa, jolloin mie vasta taputtelin paskaa lattialla suurinpiirtein. Jotenki vanhempien vastuuttomuuden tunnon takia sain käsiini teidän Kuolleen Kukan Nimi levyn. Se jostain syystä kolahti nuoreen mieheen, toisin kuin nämä sen ajan "ala-astehitit" kuten MR. Presidentin Coco jamboo biisit jne, mitä niitä nyt olikaan. Kuitenkin. Esittelin teiän musiikin veljilleni, isoveli tosin oli jo silloin kova nightwish fani, pukeutuki sillon jo ku holopaisen tuomas nyt, eikä se ymmärtäny teiän musiikista mitän, pikkuveli jatko paskan taputtelemista lattialla tuttuun tapaansa ja jatko peukalon imemistä. Nyt, kohta parikymppisenä kollina mie uskallan viimein lähettää sitä paljon puhuttua "fanipostia", vaikka vitunko tästä on hyötyä. Kuhan humalapäissäni haluan lähettää lempibändin "keulakuvalle" sähköpostia ihan turhan takia. Sinkkonen ja Hongisto kuitenka mitään vastais, tai korkeintaan vittuilis, niinkun todennäkösesti teet sinäki, tosin en sitä toivo, kuitenki mielestäni aika asiallinen viesti tulossa. Mie oon vasta tänä vuonna (2009) löytäny teiän keikoille, Provinssirockissa olin ihan eturivissä ja haltioissani, vaikka olinki ollu sitä ennen viimiset viis päivää humalassa ja pyöriny jossain seinäjoella. Ja Wanajafesteillä hämeenlinnassa olin myymässä ruokaa, onneks päälavan bändit näky suoraan mun työpisteelle ni tuli vähän lisäpontta lihan pyörittelyyn ku taustalla soi sen kaltasia bändejä ku Popeda ja Kotiteollisuus, varsinki teiän esitys lauantaina toi lisäpontta siihen toimitaan, oli vitun siisti fiilis tehdä duunia samalla ku jätkät pauhaa livenä 50 metrin päässä. Seuraavaks pitäis tulla teiän Turun Klubin keikalle 20.11 muutaman kaverin kans, "Itärajalta ei mitään uutta" -paidat päällä toki. PS. Kuollut Kävelee EP:n julkaisupäivä on puhelimen muistutuksissa niin muistaa ostaa sen, ettei vaan jää kokoelma vajaaksi! PS 2. Teiän musiikin kautta mieki löysin kiinnostukseni musiikkiin. Muutaman biisin raakileen oon jo runoillu suomeks, mut paskaako niistä tulee ilman hyvää bändiä. Mut saa kai sitä hullulla haaveita olla.

VASTAUS: Liian pitkä, seuraava...

------------

KOMMENTTI: Morgan kane Toivottavasti teille ei jää pahoja traumoja näistä parista Savonlinnan viime vierailuista. Edellinen oli häppärin "kirkkokonsertti" ja nyt salilla... no... konsertti... ;) Eipä silti, ihan kohtuu hyvähän tästä viimesestä lopulta tuli, rosteri oli hyvä ja kuulosti hyvälle. Raskas kantaa toimii edelleen avausbiisinä loistavasti. Harvemmin on kyllä tuntenu teidän keikalla itsensä noin vanhaks ku tällä kertaa, mutta nuorissahan se on tulevaisuus ?? Vähän harmittaa tuo Sinkkosen kohtalo kun te kaks namusetää tuijottelette siinä eturivissä niitä "mirjamin" tissejä niin mitäs Sinkkonen tuijottelee siellä lavan perällä muuta kun niitä iänaikaisia kannujaan. Perskeles kun se täytyis saada se sen patteristo kerrankin siihen lavan reunalle ja JH:t keppeineen sinne perälle ;D Että semmosta tälläkertaa... kiitokset keikasta... jatkoja ja palaillaan astioille!

VASTAUS: Sinkkonen katselee meidän perseitä.

------------

KYSYMYS: Moro Milloin ootte tulossa Kokkolaan taas keikalle? Olin katsomassa muuten teitä Kokkola rockissa tänä vuonna(tietenkin olin eturivissä).Olin siinä oikealla puolella yhden hyvän näköisen naisen vieressä. Olen opetellut soittamaan kitaralla monta teidän biisiä ja muutenkin mp3 soittimessa soi paljon teidän musaa. Ukonhauta levy on muuten pirun hyvä.

VASTAUS: Kokkolaan aikaisintaan 2011.

------------

KOMMENTTI: Moi, kiitos hienosta Klubin keikasta tossa viime kuussa. Muistin siinä puolenvälin jälkeen että minkä takia oon KT:ta alunperin alkanut kuuntelemaan. Jotta kusi ei pahemmin nousisi päähänne, kysyin toisen biisin jälkeen kaveriltani "onko kt kuulostanut aina yhtä paskalta". Erityisesti kiitos hienoista tappava pila-remix-pätkistä Valtakuntaan.

VASTAUS: Ei se nyt niin hyvä versio ollut. Rankasti ylitempoinen.

------------

KOMMENTTI: Kiitos kaarinan keikasta lokakuussa. En nyt mikään vannoutunut kotiteollisuusfani ole, mutta viihdyin... teitte siis kaikin puolin hyvää työtä. Nähdään turun keikalla klubilla, jos vielä lipuja on myyjillä jäljellä. T:"Vittu katot sie samaa naista kun mä" –nainen

VASTAUS: Sie olet niitä, jotka käy bändien keikoilla hengailemassa, et niinkään bändiä kuuntelemassa? Eikös se ole rahan haaskausta? Vai saako meidän keikoilta miestä?

------------

KOMMENTTI: Hynynen on toinen maamme kahdesta alfauroksesta. Kuka onkaan toinen? http://simpanssifilosofiaa.wordpress.com/2009/11/05/vaginismi/ terveisin apina

VASTAUS: En jaksanut käydä katsomassa.

------------

KOMMENTTI: Hei! Löytyy sieltä naamakirjasta myös Sinkkoselle omat sivut.

VASTAUS: No, voisko joku kertoa, että mistä.

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia Lutakon ja HimosAreenan keikoista! Varsinkin jälkimmäisessä oli kova meno. Vielä Pieksämäen keikka pitää tulla katsastaa tälle vuodelle, sit onkin jo 10 Kotiteollisuuden keikkaa nähty (tosin osasta ei suuria muistikuvia, ilmeisesti alkoholilla voi olla osuutta asiaan..) Toivottavasti Satu Peikoista vielä on settilistassa, se Himoksella missattiin.

VASTAUS: Ei ollut. Joulukuussa ehkä taas.

------------

KOMMENTTI: Nyt täytyy kyllä sanoa et vaikka tässä viimeisen kolmen vuoden aikana oon ollu kattomassa kaikki tein keikat tässä lähettyvillä, (Imatran Woodoota yhtenä itsenäisyyspäivänä lukuunottamatta koska yritin liian myöhää sisää), ni tää keikka minkä Wiltsussa heititti ni oli kyl settilistaltaa ainakii paras keikka millä oon ollu. Joten piti ihan vaivautua sen takia kirjottamaa vähä jotain posiviitistakii palautetta kaiken vittuilun vastapainoks. Ja se toine kitaristi oli aika pelimies veto. Sais vaikka useemminkin olla, että terveisiä vaan sille kaverille. Ja Jouni, mitäs hassua, sie olit laihtunu kyllä ainakii 5-7kg siitä kerrasta ku kävitte Doriksessa eli Piccolossa viimeks. Tai sit sie olit vaa niin turvoksissa siel Piccolossa. Mene ja tiedä.. Mut hyvä setti, hyvä toinen kitaristi ja jokseekin hoikentumisen illuusio muodosti hyvän keikan ja iloisen mielen. P.S. Sil toisella kitaristilla sais olla kitara hitusen verran ainakii niissä sooloissa kovemmalla, ni erottuis ne "soolo" osuudetkii selvemmi yleisön korvii. Muusikon vinkkinä toiselle.. ;)

VASTAUS: Vai muusikko. Se oli muuten aika paska keikka. Makuuhuoneessako soittelet? Miitrin kitaraa yritettiin kyllä saada kovemmalle, mut kun sillä raukalla ei ole kanavanvaihtajaa vahvistimessa.

------------

KOMMENTTI: Kädessäni oli ensinmäisiä biisejä mitä KT:lta muistan ja minkä takia aloin teitä kuuntelemaan. Sillä biisillä on joku erityinen vaikutus minuun. Uni: Viimeinen ilta ennen alttarille astumista nykyisen kihlattuni kanssa. Polttareita korvaavana tapahtumana saankin harrastaa viimeistä kertaa seksiä muiden naisten kanssa, vähän niinkuin luvan kanssa. Naisia tuodaan sänkyyni perätysten, viimeisen naisen tullessa mietin yhtäkkiä mitä biisiä haluan kuunnella samalla kun harrastamme seksiä. Laitan soimaan Kotiteollisuuden Kädessäni biisin, muistan lähinnä unesta vaan kädessäni-biisin kertsin sanat hyvin voimakkaana juuri ennen kun herään.

VASTAUS: Huonoa uniseksiä.

------------

KYSYMYS: Eikö ne teitä enää Tornioon kutu ollenkaan?? Alkaa vituttaan!! Uusin tuotos pitäs nähä livenä!!

VASTAUS: Aikaisintaan 2011.

------------

KYSYMYS: Tere miähee! Oottekos soitellut tuota "laulu on kuollut" kipaletta keikoilla koskaa? Jos ette niin sanoppas sille rumpupatteripäällikölle, että ottaa sen biisilistaa viimestää kun tuutte taas lahtee;) Muuten kiitos helvatan hyvästä musasta ja jouluja!

VASTAUS: Ei jaksa, se on liian pitkä.

------------

KOMMENTTI: moro!! Tässä on tullut mietittyä nykyajan meininkiä ja oon huomannut että ihminen ei nykyisin pysty myöntämään omia virheiyä/ mokia.Työelämässä tilanne on varsin totta tänään viimeeksi tilanne päällä. tähän on tietysti vaikuttanut nykyajan ohjelmat joissa menestys on tärkeintä ei keinot ja kaikki muu nykyajan paska jossa päämäränä on muitten nöyryytys keinoilla millä hyvänsä. Sun sanoituksia kuunneelleena voisin jopa väittää että, siulta löytyisi näkökantaa tehdä sellainen biisi joka joka antaa arvoa myös tavalliselle matti meikeläiselle joka painaa omat duunit täynnä tarmoa ja osaa arvostaa myös muitten tekemisiä ilman mitään ylinmääräisiä temppuja.

VASTAUS: Sie et vissiin ole kuunnellut miun sanotuksia ollenkaan. Etkä seurannut tekemisiä. Etkä lukenut kirjoja.

------------

KOMMENTTI: Ajat ovat olleet ankarat; niinpä olen missannut kaksi keikkaanne tässä toimintasäteelläni. Se on huolestuttanut minua. Vasta klo 16 tänään päätin, että ekstaasi joka KT:n keikasta tulee voittaa vastenmielisyyden keikkapaikkaa kohtaan. Marraskuu ei olisi heräämisen arvoinen ilman teitä vesseleitä. Olette jo tonteilla, pian "nähdään". Rakastusta, parhautta, Sitä Kaikkea Ai milläkö lämmittelen? Käärmeiden historiaa. Routa. Käärmeen pää. Graniitti.

VASTAUS: Sie olet yhtä ronkeli keikkapaikkojen suhteen kuin meidän tekniikka. Vain Tavastia kelpaa, vai? Miksette te vain voi ymmärtää, että suurin osa Suomen keikkapaikoista on vähän vaatimattomampia? Se on fakta, jonka kanssa pitää oppia elämään.

------------

KOMMENTTI: Kiitos, että olet olemassa ja teet todella hyvää musiikkia. Kiitos myös siitä nimmarista, jonka annoit Rokumentissa. Pelkäsin, että oot OIKEASTI joku vittumainen ihminen, joka sanoo vaan, että mee vittuun siitä. Se olisi ollut aika inhottavaa, koska pidän Sinusta suuresti. Suorastaan henkeä ahdisti, mut sitten annoitkin nimmarin ihan kiltisti. Kiitos, sillä se oli miulle todella tärkeetä<3.

VASTAUS: Mie kirjoitin siihen Hongiston nimen.

------------

KOMMENTTI: Kyllä se toimi kuten aina ennenkin. Mulle tulee ekstaattinen olo teidän keikasta, aina ja aina. Jannea ja Jaria moikkasinkin keikan jälkeen, sua en rohjennut. Me ollaan nyt kauhean kännissä täällä mun kotona. Kiitos taas.

VASTAUS: Mikä miussa nyt niin pelottaa?

------------

KOMMENTTI: (Vanhan miehen neuvo) Morjens sano komiat toisilleen. Sain Jouni-pojaltani kirjasi isänpäivälahjaksi. Oikein omistuskirjoituksella. Luin kertaistumalta. Edellinen samalla lailla kertaistumalta luettu oli Juicen omaelämänkerta. Kouvolan reissulla luin, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Kirjoitit oikein asiaakin. Sitä vaan piti sanoa (kokemuksesta), että on olemassa lääkäreitä, jotka ihan mielellään kurkkivat toisten peräsuoliin ja hirttävät pukamia. Parin päivän päästä helpottaa potalla käynti. Sitten ne vielä määrää suppoja, jotka puuduttavat kirvelyn niin, ettei muista peräsuoltaan olevankaan. Ja se suppo liuetessaan auttaa myös olemaan ihmisten aikana piereskelemättä, kun ei koskaan voi tietää tuleeko evästä mukana. Tulee oheistuotteena sivistyneen oloiseksi, hekoheko. Eipä muuta. Pärjäile. Ja kyllähän sä pärjäätkin. Ja kiitos lukukokemuksesta.

VASTAUS: Ei kaikki mitä siinä kirjassa lukee ole totta. Tämän laittoi muuten Reijo “kukkaset nauraneet ei” Kallio.

------------

RAKKAUTTA ILMASSA: Tiiätkö mitä. Eipä se estä pauloissasi olemista, (sillä olet varastanut sydämeni ja tällaisessa "ihmeissäni" tunnetilassa olen),jos sua närästää, olet vanha, väsynyt, kärsit ientulehduksesta, löysästä vatsasta tai erektiohäiriöistä. (mutta kiva kun kerroit tässä vaiheessa...) Nehän ovat, (lukuunottamatta vanhuutta, joka ei mielestäni ole sinulle vielä ajankohtaista) kaikki hoidettavissa olevia vaivoja. Mä tykkään susta just sellaisena, kun oot (vaivasipa sinua mikä hyvänsä). Mä todella uskon, (pitkällisen pohdinnan jälkeen), että olet pohjimmiltasi ennen kaikkea älyttömän kiltti, ajattelevainen, nöyrä ja muutenkin superihana immeinen. Ja asiasta kahteenkymmeneen viidenteen... Mä saatan olla keksinyt sen miten viet minulta jalat alta.. Olen tullut siihen tulokseen,että se johtuu katseestasi.. Jos sua katsoo suoraan silmiin,(muutamaan otteeseen yrittänyt töllötellä) näkee aika paljon..."rokkiäijän" katse voisi olla kylmän viiltävä ja tunteeton... mutta sun katseesta suorastaan huokuu lämpöä, ajatuksia ja nöyryyttä. Jopa niin paljon, että itse on ennen sua pakko kääntää katse pois päin ..tuntuu että lähtee taju jos vielä hetkenkin katsoo..ja... kun sitten ei voi olla kurkkimatta, vaikka jo huimaa...lähtee jalat alta! Joo-o...näin sen siis täytyy olla! ja..taas asiasta kolmeenkymmenenteen..(vai oliko tää jo sadas?) Tännekin tuli jo lumet, ne tuli muuten tosi nopeasti sit kuitenkin..Niin..sitä vaan, että mua alkaa jo talvi-uni hieman painamaan..Lähdetkö kanssani "luolaan" nukkumaan?..Lupaan en pure, enkä ....hmm...satuta tai kaltoinkohtele mitenkään muutenkaan.. pidän susta hyvää huolta...voisin sukia hiuksiasi ja partaasi, hieroa selkääsi, rapsutella korvantaustasi, taputella vatsaasi..(keksisisn näitä loputtomiin)..... ja... palautan heti kun haluat...Niin että Tuutko? Olen yrittänyt vähitellen vieroittaa itseäni sinusta (mm.en ole kuunnellut koko päivää teidän musiikkia), koska en oikein pärjää tämän tunteen kanssa..Ikävystyn jo parin päivän "näkemisen" jälkeen..joku hullu "pula" vaatii lisää...outoa....no kuitenkin... en ole siinä kuitenkaan toistaiseksi onnistunut.Katsos: Unissani seikkailet, päivissäni kurkkailet...Joogaillessakin minua tuuppailet... Miten ehdit luokseni omilta kiireiltäsi? kuljetko jalkaisin? vai oletko hereillä jo niin aikaisin? Eih...nyt tiedän, käytät sitä harlikkaa... ai niin.. ei lumilla oikein ajellakaan... no, sitten kait matkustat helikopterilla tai junalla? eei..ei ..kyllä mää oon nyt aivan ulalla... vaan nytpä taisin oivaltaa... tämän täytyy olla... sitä sielujen symbatiaa...Olet luonani ajatuksin... näimpä, kops! päätäni muksin; jotta muistaisin sen...haavekuva maailman ihaninkaan ei ole ikuinen. niin lämmin, suloinen, mutta ei koskaan ikuinen!....päätäni kopsin, jotta osaisin ammentaa haavekuvistani voimia tulevaan...Joten älä mene pois..ole siinä..just siinä..vielä hetki, ettei unelmani mene risaiseks otetaanko tähän väliin aikalisä?... ...kaipa sitä "joutuu" Kuopion pari keikkaa tulla katselemaan joulukuussa ja sit mä kyllä alan talviunille.. (toivottavasti sun kanssa) ..ja täytyy yrittää uskaltaa näyttäytyä "ehkä" ihan oikeasti.(tiedä vaikka hotellilla tavataan tai suuressa....?....kaupassa...)...7.11 musta kyllä melkeen tuntu, että tajusit jo jotain...( kiitokseni 7.11 siitä "lähes" alastomuudesta olin taas menettää tajuntani..(vaan kukapa sitä vaatteet päällä saunassa olisi normaalistikaan)...en meinaan ole mikään eturivin kerma.(vaan se koriste kakussa,heh "vitsi,vitsi").Mutta kummasti sä katselet sameilla silmilläsi(ja vieläpä näetkin) ja vieläpä kehutkin laitamien naisiakin...juu-u.. siellä oltiin ...ja vieläpä pitkässä katsekontaktissa.. kotimatkallakin vielä pyörrytti... (no..!!! taas kato alan kuvittelemaan..mikä ihme mua vaivaa!!!)....nyt lopetan..nähdään..ja koita jaksaa reissailla..ja mikä tärkeintä: ajelkaa varovasti nyt, kun nää kelit on mitä on....pusuja ja haleja ja sullekin ihania päivänia!!!.. ajatellen sua..ja vaan sua..(hyi,mua)

VASTAUS: Olen hieman hämmentynyt. Mut onneks tuo kirje oli niin pitkä, etten jaksanut lukea sitä kokonaan. Kuvia, kiitos!

------------

KOMMENTTI: Herkkuja, herkkuja, herkkuja! Kiitos ihanista lauluista eilen Sappeen keikalla. Olis tehny mieli tulla lähemmäs lavaa fiilisteleen, mutta toi jo 34 viikkoo turvonnu maha sen esti tällä kertaa.. Ja erityiskiitos Tuonelan koivuista, tosin en tiedä tuliko toive perille, vai olisitteko muutenkin sen soittanut. -siivooja.kokkaaja.synnyttäjä. :)

VASTAUS: Meillä ei ole tapana toteuttaa toiveita. Ei me edes kuunnella niitä.

------------

QUESTION: First of all your music is awesome I have a question, you play at 19.12 in Helsinki and sometimes Tuomas Holopainen is in the line-up too so my question is Will Tuomas be on this gig too as keyboarder? Thx for your answer

VASTAUS: The truth is that you haven´t heard our music. You just wanna know if Tuomas is with us. Well, he is.

------------

KYSYMYS: Heippa Hynynen. Villi huhu kertoo että olet tulossa Turkuun kertomaan Mies katoaa -kirjastasi ja koska olen tällainen pienikokoinen naishenkilö joka tuppaa keikoillakin jäämään isojen junttiäijien tallomaksi, lienee turha -siis ryysiksen takia- haaveilla paikan päällä nimmarista/ omistuskirjoituksesta ostamaani kirjaan...Joten, mahdatteko piipahtaa siinä seuraavan päivän Ukin (Uusikaupunki you know?) keikalla kenties baarin puolella tahi muutoin ihmisten ilmoilla, josko onnistuisin hihasta silloin nykäisemään teitiä? (ei neitiä)?? Joka tapauksessa, säästelkää vähän Turun keikalla, että jaksatte täällä Ugin Aquariuksessa antaasata prossaa jookos, kookos? Hyvää keikkasyksyä teille koko bändille ja kiitos mahtavista edellisistä! Terkuin nimim. "enpä olisi uskonut alkavani lukemaan runoja" ps. Oletko ehtinyt kuunnella uusinta Rammsteinia, kerropa mitä pidit? Entäpä video "Pussy"?

VASTAUS: En ole kerennyt kuunnella. Pussy on paska biisi ja sen video on ärsyttävän provosoiva. Populistista paskaa suoraan sanottuna, mutta tyylikkäästi tehty toki. Ja noin toteutettuna se on saanut rutkasti enemmän katsojia, kuin se normaalisti olisi saanut. Loistavaa markkinointia siis.

------------

KOMMENTTI: Jatkakaa vaan samaan malliin, keikoilla nähdään. Sopivasta pe duunimatka turkuun, pitää yrittää tulla keikalle hymyn toimittajaksi tekeytyneenä. Toivottavasta Tikkalan paroni on yhtä särmässä kunnossa kun Bohemian keikall Itiksessä..

VASTAUS: Oli paljon paremmassa. Luojalle kiitos.

------------

KOMMENTTI: Kolme yötä enää on ...laskin tänään aivan itse... ja mitenkäs se sitten jatkuikaan tuo jouluinen lastenlaulu? Paska laulu joka tapauksessa, täysin traumatisoinut muistoni lapsuusajan joulun odotuksesta. Kalenterinakin oli kuvakalenteri sen jälkeen kun erehdyin parina joulunalusaikana tyhjentämään pikkusiskoni suklaakalenterin yllätykset parempiin suihin... Pikkusiskoraasu märisee kun hänellä on "viallinen" suklaakalenteri kun ei luukuissa ollutkaan mitään... Ja isäukko huutaa syylliselle naama punaisena, että pitikö taas tänäkin vuonna mennä syömään toisen suklaat keplottelun ja kieroilun keinoin... Toki, vahvat syö heikkojenkin suklaat. =D Anyway, kolme yötä kun tässä malttaapi vielä treffata Nukku-Matin kanssa niin koittaa päivä, jolloin pääsee Ukin keikalle, jota onkin odotettu tässä kuin kuuta nousevaa. Paikallisessa ravitsemusliikkeessämme olisi Stratovarius yhtä aikaa tulevana lauantaina, mutta paskanmarjat se nyt kiinnosta kuten teikäläiset!! Sitä paitsi sekin olisi mennyt työn merkeissä jos jäisin tänne lakeuksille ihmettelemään, parempi karata vain Varsinais-Suomeen ja panna parasta leninkiä päälle ja hiukset sievästi, astella eturiviin ja huutaa nimeänne kuumassa yössä... =) Tilasin vinon pinon fanituotteittannekin, jännityksellä odotan ehtiikö ne tulla ennenkuin starttaan auton kohti Uuttakaupunkia perjantaiaamuna kukonlaulun aikaan... Se runokirjan ehtiminen postilaatikkoon olisi kiva niin voisi ottaa keikalle mukaan jos runon siihen raapustaisit muistoksi, vaikka paremmin me ehditään tällainen katselmus pitää sitten 5.12. kun tulette tännepäin...? Jotain kuittailua luvassa Lahtinen/Hietanen Talvisota/ Tuntematon Sotilas - osastosta? Jessus, että nolottaa vieläkin tuo moka! Mutta minkäs sitä naisihminen järjenjuoksulleen mahtaa, ei voi kauhalla ottaa kun on lusikalla annettu vai mitenkä se meni? ;) Tämä olikin tällainen pikakirje, velvollisuudet kutsuvat... On vielä niin paljon pakattavaa mukaan (kolmet, neljät vaihtoehdot housuista --> leninkiä en todellakaan vedä päälleni vaikka tuolla uhkasin aiemmin..., noin kymmenen paita- ja toppivalikoimaa, parit kenkävaihtoehdot, alusvaatteita, sukkia, kaksi kiloa meikkejä ja hiustuotteita, 3-4 eri vaihtoehtoa kynsilakaksi, kynsilakan poistoaine ja vanulaput, hammasharja- ja tahna sekä heti valkaiseva suuvesi, paria erimerkkistä hajuvettä, meikinpoistoaineet, kosteusvoiteet, sormuksia, rannerenkaita ja muita rihkamakoruja, päivittäisen lääkitystarpeen mukaiset pillerit, ravintolisät ja piristeet, lompakko, basic veska sekä iltamenoihin rokimpi käsiveska, yövaatetus [ei, kaikki naiset eivät nuku ilkosillaan!], tuliaiset kavereiden muksuille, Kotiteollisuuden Murheen Mailla- CD:t, kenties myös Led Zeppeliniä ja AC/DC:täkin autoon kuunneltavaksi, mahdollisen Japaninlippupainantaviikkojen varalle tuhti paketti Tampaxeja, sheiveri, after shave vaahdot ja geelit, pari pyyhettä, huppari, ulkotakki, kaulahuivi, pipo, hanskat, kännykkä ja laturi...) Arvaa vain, onko naisena eläminen helppoa kun pitkälle viikonloppureissulle tarvitsee jo tällaisen arsenaalin kamaa, että pärjää? Ei ihme, että monet muijat ohittavat kysymyksen, mitkä kolme tavaraa ottaisit mukaan autiolle saarelle...? XD Että eipä tässä muuta kuin odotellaan lauantain keikkaa, ei meinaa housuissa pysyä...! =)

VASTAUS: Liian pitkä, seuraava…

------------

KOMMENTTI: Sun musaas kylla jaksaa kuunnella. Ite asun irlannis mutta aina kotosuomesta sun jaksaa kuunnella kannis. Tuu provinssiin huoratar.

VASTAUS: Eipä tulla. Pidä Provinssis.

------------

KOMMENTTI: Moro. En nyt hae mitään lässyn lässyn viestiä tässä takaa, mutta tosi seikka on se, että Kotiteollisuuden tahdissa olen avomieheni kanssa aloittanut suhteemme ja nyt olisi aika suunnitella häitä. Perinteiset häävalssit ei tunnu sopivan täysin meidän tyyliin, niinpä olen yrittänyt löytää sopivan menevää coveria jostain vanhasta valssista, siinä toistaiseksi onnistumatta. Ajattelin, että hitto olisi siistiä jos joku lempi bändeistä nauhottaisi häävalssin! Yrittänyttä ei laiteta, vai mitä ;) Saisitte varmasti meidän lisäksemme lukuisia pareja heilumaan tyhmän näköisinä koko sukunsa ja ystäväpiirinsä edessä, jos moiseen projektiin päättäisitte alkaa ja nauhottaisitte vähän mielenkiintoisemman version esimerkiksi Akselista ja Elinasta tai Minä rakastan sinua -kappaleesta.

VASTAUS: Meinaatko, ettei meillä ole muuta tekemistä?

------------

KOMMENTTI: Jäi nyt sitten nimmarit kirjoihin hakematta, ei vaan ehditty paikalle töistävaikka mielellään mä olisin 100km kaatosateessa huristellut Hynystä moikkaamaan!Ehkä nyt sitte tyydyn leijumaan sillä että sain edes sähköpostia sulta –vaikkakintoi ilonpilaajaukkoni mun tuumas että kumminkin se on vaan joku pikku apulainen joka niihin vastaa ja kaveri oli sitä mieltä että kyllä se on Hynysen vaimo joka sulle vastailee. Hmm. Masentuiskohan tässä vai ei? Keneen voi enää luottaa? Ei siis suju nyt mikään mutta kiitos sulle kuitenkin hienosta kirjasta ja tottakai Suomen parhaasta bändistä!! Toivottavasti tuutte pian taas uudestaan tänne Turun suunnalle. Lauantain keikkaa odotellessa,

VASTAUS: Joo, en mie näihin itse vastaile. Se on miun penis, joka on alkanut elää täysin omaa elämäänsä.

------------

KOMMENTTI: Pakko kommentoida tätä: "Teinit seisovat lattialla ja iäkkäämmät istuvat puvuissaan tuoleilla ja kilisyttelevät helminauhojaan ja muita korujaan aplodeiksi (tämä vitsi menee tämän lukijoilta luultavasti täysin ohi, kirj. huom)." Ei se mene. Kyllä Kotiteollisuus-diggarit pophistorian anekdootit tuntevat. t: nimimerkki "ankarasti Kuollut kävelee -ep:tä odotteleva"

VASTAUS: No, vanhemmat ehkä tuntevatkin. Suurin osa kuitenkaan ei. Mutta asiasta toiseen: oli kyllä harvinaisen paska kysymyssatsi. Yrittäkää olla vähän ytimekkäämpiä, kiitos.