Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

13.11.2009
------------

KYSYMYS: Moi. Ilkka Mattila kirjoitti taannoin Hesarin nettisivuilla, että (mm.) Kotiteollisuus on rahantekokone. Alkoi vituttaa. Siispä joudun kysymään: Onko Kotiteollisuus rahantekokone?
VASTAUS: Kyllä.

------------

KYSYMYS: Mitä teist piti tulla isona?? Oliks teil jotain haaveammatteja pienenä?? <3 Ootteko ollu missään muualla töissä ku keikkalavalla??
VASTAUS:
Sinkkonen halusi olla pantteri. Hongisto oli teininä ilotyttönä Viipurissa.

------------

KYSYMYS: Tuli mieleen että Jounihan oli joskus vuosia sitten samassa ohjelmassa Lenita Airiston kanssa, että miten sinä uskalsit ja uskalsitko puhua mitään? Ja Lehdissä on kovasti ollu otsikoita Lenitan miehistä ja näin, niin nyt voit jouni paljastaa että teillä on ollut todella kiihkeä suhde!
VASTAUS:
Totta. Pidän ”hieman” iäkkäämmistä naisista. Pääsin muuten kirjamessuilla Paula Koivuniemen kanssa samaan kuvaan.

------------

KYSYMYS: Terve!! Myö ollaan tässä porukoitten kanssa mietitty IRC-Galleriassa, Kotiteollisuus yhteisössä että mikäköhän auto mahtaa olla kyseessä musavideossa Mahtisanat?? Oiskos se auto ainakin Fiatti, joka ajaa Sinkkosen yli??
VASTAUS: Tuota asiaa kannattaa todella pohtia.

------------

KOMMENTTI: Heips täältä Tampereen seudulta. Asiani on lyhyt ja ytimekäs. Haluan vain kiittää teitä hienoista keikoista ja varsinkin klubilla 16.10. se oli aivan mahtava. Olen kesän aikana pyörinyt vähän siellä sun täällä ja varsinkin täällä. On se teidän musa vaan upeeta ja aina löytyy uusia helmiä. Sappeessa vielä on mahkuja kuulla teitä joten ei kun menoksi. Iso kiitos ja kaikkea hyvää teille. Terveisin luultavasti vanhin faninne
VASTAUS: Olen munaton, eiku sanaton.

------------

KOMMENTTI: Niin, sitä vaan että kiitos viimeisestä, ja sillä viimeisellä tarkoitan teosta nimeltä Mies katoaa. Juurikin sen ostin, ja syy, miksi tätä aloin kirjoittamaan, on Riita ja kuinka se sovitaan. Luettuani sen, ymmärsin takakannen tekstin "Korkkaa kaljapullo, avaa nenäliinapaketti ja käy sanan äärelle. Itket, tai naurat ja itket." Eipä muuta. Seuraavaa kirjaa ja lähimaille osuvaa keikkaa odotellen
VASTAUS: Osui siis. Hyvä.

------------

KYSYMYS: Moro, On siis syksy, kuljen aurajoenrantaan, airiston tuuli ei tuule mutta syyssade kyllä jaksaa..! Nojoo, olipa huono, mutta kun tuossa satua pekoista taas kuuntelin niin miettisin mielessäni (on muuten hienoin veisunne), että mikä inspiraatiolähde sulla oli tota veisua kasatessa ja oliko se kenties elämäsi raskaimpia veisuja? voipi olla et proosasta jotain faktaa tähänki löytyis mut ei nyt jaxa alkaa selaamaan..näin muuten sanoisit itsekkin!
VASTAUS: Yritähän selata, siellä se selitetään. Kotisivujen tekstit on kirjoitettu sitä varten, ettei samoja asioita tarvitse täällä kysellä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos eilisestä keikasta ja kiitos niistä sanoista jotka rustasit siihen punaiselle paperille.Se nosti itsetuntoa rutosti elämä kun on mennyt viime aikoina ns.helvetistä itään.En muista koska joku olis sanonu ihanaksi naiseksi.Kiitos vielä kerran ja hyvää syksyä. Terveisin nainen joka rusentu lavaa vasten. Alamaha on aivan mustana sanonko mihkä asti.
VASTAUS: Pilluun? Ihanaa!

------------

KYSYMYS: Mikset muuten, herra Hynynen, ole jo tullut uskoon? Lauluistasi päätellen olet ollut tulemaisillasi jo vuosia.
VASTAUS: Kuka on sanonut, etten olisi?

------------

KYSYMYS: Hei, tyttöilen nyt kovasti, kun kerron että odotan Joensuun tulevaa keikkaanne kovasti. Tulen 27.11. Kellariin juhlimaan synttäreitäni, ja mietinkin olisiko mahdollista saada tervehtiä henkilökohtaisesti teitä Kotiteollisuuden miehiä?
VASTAUS: Eiköhän meidät sieltä baarin puolelta keikan jälkeen tavoita. Jos olet yli kolmekymppinen, niin tervetuloa seuraan vaan.

------------

KOMMENTTI: KT roudaa? http://www.hs.fi/fingerpori/1135247175342
VASTAUS: Kylli.

------------

KYSYMYS: Hei Jouni Luin Kotivinkki-lehdestä haastattelusi, kiitos siitä. Mainitsit olevasi vähän vanhan liiton miehiä – sanamuoto taisi olla ”Olen sen verran vanhan liiton miehiä, että…”. Vanhan liiton miehet ovat juutalaisia, sillä vanha liitto on liitto Jumalan ja valitun kansan välillä. Me muut olemme (jos haluamme) uuden liiton miehiä, sillä muu maailma otettiin liittosopimukseen Uudessa Testamentissa. Opetus: Jos henkilö nimittää itseään Wanhan liiton mieheksi, häntä voi pyytää laskemaan housut nilkkoihin. Aidon Wanhan liiton miehen tunnistaa siitä, että hänellä ei ole esinahkaa. Jos mies on VÄHÄN vanhan liiton miehiä, onko esinahkaa leikattu vain osin, vai onko leikattavaa kaikkinensa niin vähän? Rakkaudella Johannes (ei se kastaja)
VASTAUS:
Tuon takia piti ihan tänne kirjoittaa? Onko tekemisen puutetta?

------------

KOMMENTTI: Olen köyhä, rillipää ja läski. Oisko munkin nyt pitäny suuttua? Voi pyhä yksinkertaisuus...(viitaten siis kommentteihin, jotka on lisätty 29.10)
VASTAUS: Kaikki eivät vaan ymmärrä, kato. On se hyvä, että meitä ihmisiä on niin erilaisia.

------------

KOMMENTTI: Siinä tuopin heitossa oli mustasukkasuudesta kyse. Halus naiselleen "näyttää". Lähti vikkelästi ovee kohti kun kommentoit aiheesta. Pysäytin tyypin ja joku jätkä tempas sitä turpaan. Joskus äkkipikasuudesta hyötyäkin.
VASTAUS: Aika moni on jo ilmottautunut lyöneensä tai pysäyttäneensä kyseisen hahmon. Osa varmasti valehtelee.

------------

KYSYMYS: Jouni, miten sorruit Me Naiset lehden haastatteluun (en muista onneksi numeroa)!? Luin tämän karmean artikkelin töissä, Naiset pakottivat. Sanoit joskus ettet koskaan ikinä milloinkaan sorru moiseen roskaan. Jouni,miksi? Uskoni on koetuksella. voiko teihin luottaa? Jouni myy nykypäivänä itseään Me Naisille, uskoni on todella koetuksella. Money talks bullshit walks!
VASTAUS: Aika paljonhan noista haastatteluista tosiaan rahaa saa. Urpo. Miusta oli ensimmäinen juttu naisten lehdessä jo kolme vuotta sitten.

------------

KOMMENTTI: Viikate soitti pari viikkoa sitten ihastuttavan hurmaavan, lähes murhaavan kovan keikan. Kotiteollisuuttakin olisi perin mukavaa nähdä tässä ankeassa kaupungissa. Sitä odotellessa, jatkan pullien leipomista.
VASTAUS: Taitaa mennä aikaisintaan vuoden 2010 syksyyn. Tai en mie tiijä.

------------

KOMMENTTI: Morjensta, ei tarvi liioitella yhtään kun sanoo että olipa helevetin kova veto teiltä eilen Himos Areenassa, se lähti kyllä heti ihan hirmu nousuun se keikka!
VASTAUS: Joo, oltiin vedossa.

------------

KOMMENTTI: Moikka taasen..Kiitokseni Himoksen keikasta! Olipa ihana nähdä paljasta pintaakin...ja todella hyvä setti tuli muutenkin! Minulla meni kaikki kuviot ihan sekaisin Himoksella ja lopulta sinä veit lopullisesti minulta jalat alta! Siis kirjaimellisesti..Mulla ei oo hajuakaan kuinka sää teet sen, mutta sä vaan teet..ihan ihmeissäni olen vieläkin... Olen ollut viime viikot jossain ihme horroksessa, haaveilen vaan susta ja... vaan susta..(mää tiedän kuvittelevani suurimman osan, mutta) tää on niin ihana kuvitelma etten halua herätä...en vielä..oikeastaan toivoisin pääseväni heti kun lumet tulee kanssasi jonnekin lämpöiseen luolaan talviunille..sieltä voisimme herätä kevään saapuessa toisiimme kietoutuneena ja niin minä voisin todeta taas selvinneeni talven kylmyydestä sinun lämpöisessä kainalossasi..hiuksemme olisi kietoutunut talven aikana yhteiselle värikkäälle palmikolle, joka muodostaisi raitoja aina aivan latvaan asti..yhdessä kömpisimme luolasta ja...ja joo...taas havahduin.. onneks.. tää on oikeesti aika kamalaa..en tiiä miten selviän kun jatkuvasti pitäis nähdä sut...tää tunne vaan pahenee..ja minä vaan toivon ettei kuplani poksahda..ei vielä..eihän... meidän kahvihetkeä odotellessani(voi kuinka sitä toivonkaan.. vielä kun olis itellä pokkaa kahville sut pyytää...) ajattelin laittaa sulle tälläisen jutun.. musta tää oli niin hyvä...sullakin kun kiire tuntuu olevan...koita jaksaa..!! minä jatkan unelmoimistani...(helpottaa muuten suunnattomasti tässä pimeyden keskellä)..taas lauantaina kait näen sut oikeesti..tiedätpähän nyt millaiset naiset sua himoiten katselee.. sukat jalassa pyörien...
VASTAUS: Jaaha. Mie en oikeesti tiedä, että miten mie voin saada tuollaista aikaan. Vanha, väsynyt mies, joka kärsii ientulehduksesta, närästyksestä, löysästä vatsasta ja erektiohäiriöistä.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset Kaustisen keikasta! Hauskaa oli, rento ja leppoisa tunnelma jäi itelle illasta mieleen. Kannatti lähtiä täältä naapurimaakunnasta ajeleen. Mukavaa, että viititte näille pienemmillekki paikkakunnille tulla soittaan, täälläpäin ku harvemmin käy bändejä, joita kiinnostaa lähtiä kuunteleen. Ja näemmä joulukuussa tuutta jälleen tähän lähettyville, joten sinne suuntaan sitte minäki. Siihen asti joutuu kärvisteleen paikallisissa juottoloissa, joissa soi viikonlopusta toiseen 90-luvun tekno \: Siispä valihten ennemmin kotona pysyttelyn.
VASTAUS: Joo, niillä lakeuksien DJ:llä on kyllä käsittämätön musiikkimaku. Hei eivät oikeasti tajua, ettei sellaista paskaa halua kukaan muu kuulla kuin he itse. Miksi te ette sano niille mitään? Lappeenrannassa tollasista tyypeistä tehtäisiin leija välittömästi.

------------

KOMMENTTI: Molo, kun sä NIIIIIIIN tykkäät kun sua korjaillaan niin mä kanssa. Ei ollu Keravan keikalla Satu peikoista biisiä :P. Taisit söpöttää sitä takahuoneessa jonku muikun korvaan :D
VASTAUS: Sitäkin tein kyllä. Mut sotkin, joo. Soitettiin ja treenattiin sitä äänenpaineentarkastuksessa vain, olet oikeassa.

------------

KYSYMYS: ei perkele hynynen, mitä sää mun kuvan oot menny lätkäseen teidän kotisivuille? :D onneks oot sentään sen verran ollu fiksu että oot apinasuodattimen laittanu mun naaman eteen. mut hei tästä hyvästä voisitko yrittää muistaa antaa mulle sen sun pyyhkeen tai plekun himoksen keikalla huhtikuussa? :) olisin tooosi kiitollinen ;)
VASTAUS: Saat multa horsman, se rentun ruusu on.

------------

KYSYMYS: terve ihan mielenkiinnosta lähdin kyselemään sellaista asiaa, että minkä sorttista säröpedaalia käytät?kun tässä on jonin verran verran tullut tuolla akustisella hakattua noita teidän biisejä ja olisi tarkoius laittaa sähkökitara tilaukseen niin saisi samalla sitten tilattua juuri oikean tyyppisen särön. niin ja tietysti pakollinen kommentti: OLETTE EHDOTTOMASTI PARAS BÄNDI !!!
VASTAUS: En mie mitään säröä käytä. Käytössä on vain kahden vahvistimen omat kanavat.

------------

KOMMENTTI: Kiitos kun jaksatte vaivautua keikoille, vaikka varmasti välillä väsyttää sekin työ. Pieksämäellä veditte oikein hyvän keikan, kannatti tulla Savoon 101-vuotiasta mummoa juhlimaan ja sopivasti olittekin samalla suunnalla soittamassa. Vanhana ja väsyneenä alkaa mennä hermot kaikenlaisiin töniviin ja tuuppiviin tyyppeihin (vaikka ne on varmaan niitä tosifaneja), joten olikin vaihteeksi oikein mahtavaa, kun sai seurata keikan sivusta ja ihan rauhassa. Turvallisesti tekniikan poikien vieressä. Ja eikös se Tuomaskin jouda jo mukaan, ei kai sillä parempaakaan tekemistä ole...
VASTAUS: Tuomas on Australiassa, mutta katsotaan jos se jaksais tulla mukaan joulukuussa.

------------

KYSYMYS: Tervehdys, ootta Nivalassa itsenäisyyspäivänaattona. Onko mitenkään mahdollista jos tulis esim J Hynynen itse laulamaan Maamme-laulun Nivalan jäähalliin toisen divisioonan jääkiekko-ottelun aluksi. Jopa korvausta vastaan. Ilmoittaisimme tietenkin lehdessä otteluilmoituksen oheessa jos tämä tapahtuisi. Saisimme kunnolla väkeä otteluun.
VASTAUS: Valitettavasti en itse halua tulla, mutta toi Hongisto kuulemma vois hoitaa.

------------

KYSYMYS: Ehtoota. Jos mahdollista on äijiltä toivoa, niin sitten kun tuutten sappeeseen huomen illalla soittelemaan, pystyttekö vetämään siellä Käärmeiden historiaa biisin uudempien kipaleitten seuraksi?
VASTAUS: Pystytään, mutta en tiedä jaksetaanko.

------------

KOMMENTTI: Terveex! No niin nyt KJ on tulossa Nosturiin, toiminee paremmin kuin taivasalla. Olikos muuten Hynysellä osaa ja arpaa KJ:n saamisessa Ilosaareen?? Jos oli, niin kiitoksia siitä ja hyvästä KT keikasta!! Nosturiin sitten ollaan tulossa joulukuussa ja otan eukon ja "kersat" mukaan, eli elähän puhu rumia. Hommaapa jostain korviisi October File orkesteria, on muuten pirun hyvä. Ollut mm. KJ:n, Stranglersin ja Therapyn lämppärinä ja lisäksi OF:lla on Paul Ravenin (RIP) siunaus ja Coleman vierailee kakkoslevyllä, eli ei voi olla keskinkertainen. Sittenpä vuan Nosturiin
VASTAUS: Näihin oraakkelimaisiin sanoihin on hyvä lopettaa.