Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

------------

KYSYMYS: Oletko Hynynen jo lukenut Yrjänän julkaistut päiväkirjat. Aika ahdistavaa luettavaa, oli sitten kännissä tai krapulassa.

VASTAUS: Kuka sanoi, että elämä olisi hauskaa? Taiteilijan elämä varsinkaan. Mutta joo, luettu on. Ja sama linja jatkuu. Nyt on menossa kirjat Kolmas valtakunta sekä Hitler.

------------

KYSYMYS: Oi synkkä ja myrskyinen yö! Kiitokset upeasta keikasta 3.10. Virgin Oilissa! Korvissa humisee ja päässä soi, kurkku on käheä ja hymy herkässä :) Ihan oli bailufiilis mut velvollisuudet kutsuivat ja kotiin oli suoraan keikan jälkeen palattava. Mieli on kuitenkin hyvä. Oli kiva nähdä teitä poikia pitkästä aikaa. Jouni oli laihtunut ja Jannen hymy hurmaava. Musiikkinne on aika vangitsevaa suorastaan, hyvässä mielessä tietysti ;) Ilmassa tuntui olevan rytmikästä taikaa, kiitos siitä myös Jarille! Mahtava fiilis heilua mukana! Ikä lisii mut fanitus pysyy. Mitäköhän teidän päissä pyörii tällaisen keikan jälkeen? Onko meininki rutinoitunutta vai vieläkö vanhat miehet jaksaa yleisöstä innostua? Irtoaako lämpöä ja voimaa? Ihan pelottaa kysyä kun ties mitä paskaa/jäätävää vettä teiltä taas niskaansa saa. Kiitos kuitenkin että olette vielä päätyneet pitämään palstaa pystyssä, minusta on kiva teille välillä sydäntä purkaa, vaikka viestien yleinen taso ei ehkä aivan korkeinta kirjallisuuden huippua hivokaan. Mut eipähän ole niin suuri kynnys teille kirjoittaa, vaikka tämmöinen ujo ja arka minäkin olen. Öiset ja sateiset terveiset täältä Vantaalta!

VASTAUS: Mitäs luulisit mielessä pyörivän keikan jälkeen? Pillun tietysti!

------------

KOMMENTTI: Minust on ärsyttävää ku jotkut yrittää väkisin saada teidät jonnekki juhliin ja muihin bileisii soittamaa! Niille ketkä ehdottaa sitä on helppo sanoa:"Nii.. Meetteks työ töiden jälkee tekemään vieraiden kotiin lasku töitä sun muita töitä"? Teil on kiirettä sen mie tiiän! Ehittekö työ ikinää tekemää perheloma matkoja?? Mut älkää jäbät tehkö liikaa töitä ja kulutatte ittenne puhki! Kuka tein bändist tahtois lopettaa nyt tän teidän kauniin uranne?? Kirjoitan tämän isolla jotta näette sen! ÄLKÄÄ LOPETTAKO KOSKAAN!! TYÖ ELÄTTE IKUISESTI! Siinä tuli sanottua! <3

VASTAUS: Kuka nyt perheen kanssa haluaisi reissata? Hullu.

------------

KYSYMYS: Koska Hongisto ostaa uuden basson?

VASTAUS: Sillä on niin monta bassoa, että yksi niistä lojuu miun työhuoneessa.

------------

KOMMENTTI: Pitkästä aikaa Hynysen vittuilua lukiessani osu silmään "VASTAUS: Huomasimme saman, siksi lähdimme kesken pois. Volbeat soundasi kyllä tosi hyvälle. Onneksi “Kotkan pojat, ilman viiksii” järjestivät meille parkkipaikalla vähän elvytystä lonkeron ja konjakin muodossa." Konjakkipullo ei tosiaan kauaa olemassaolollaan hämmästyttänyt (vielä enemmän sen lyhytikäisyys hämmästytti sitä urpoa kenelle sen piti seuraavana päivänä mennä tuparilahjaksi), ja olisi mennyt vielä helvetin paljon paremmin alas jos siihen tarttuvan käpälän omistajat ei olis kaikki olleet niin saatanan rumia. All in all: paska reissu, mutta tulipaha tehtyä. Nii joo, ja kiitos vitusti lipuista Kotkan keikalle. Tärykalvot, verkkokalvot ja mielenterveys otti vastaan pysyviä vaurioita, kuten asiaan kai kuuluukin.

VASTAUS: Jätkä avautuu.

------------

KOMMENTTI: Voe Perkele mite olj kova jäläkitaati. Pörsäjärvennii säret kiäntyy uimaa maha pinnassa. Mutta niihä se pittää jäläkitaatikii välillä tuntee ettei piäse sentää uskoon tulemaan. Niihän Se Jaakko Teppokii sano.

VASTAUS: Miulle se sanoi, että huikkien väli täytyy pitää sen verran lyhyenä, ettei välillä kerkeä kääntyä uskoon.

------------

KYSYMYS: Nautitteko te vodkan jäillä...?

VASTAUS: Mihin siinä jäitä tarvitaan? Hienostelua.

------------

KYSYMYS: Terve ja Moro! Millainen vierailusi Radio Novassa oli? Ovatko ne oikeasti niin ärsyttäviä ja tekopirteitä ihmisiä(?) mitä antavat itsestään kuvan ja miksi menit ylipäätään kyseiseen ohjelmaan ja suurin kysymys omalta osaltani on miksi vitussa kuuntelin kyseistä kanavaan kohtalon päivänä 2.10? Hyvät syksyn jatkot!

VASTAUS: Se oli erittäin kiva vierailu. Helvetin hyvännäköisiä lyylejä siellä oli.

------------

KOMMENTTI: Jounille! Arvoisa herra laulaja, olen pettynyt sinuun. Kuulin että sinusta oli juttu Annassa. Sinä olet luvannut että sinua saa lyödä jos sinusta on juttu semmoisissa naisten lehdissä. Muistaakseni sanoi niin RaiRai dokkarissa. Eli onko bändin jäsenet antanut sulle jo selkäsaunan tai joku muu. Minä en sentään lyö.

VASTAUS: Mie olen ollut kerran Me Naisissakin. Kotivinkissäkin olin. Ja Seurassa. Ja Avussa. Jalluun ja Hevoshulluun pitäisi vielä “päästä”, sitten alkaisi olemaan kaikki genret hallussa. Ja kaikissa haastatteluissa valehtelen minkä kerkeän. Ja läpi menee.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni! Ystävämme Heidi karkasi meiltä salaa naimisiin ja me uhkasimme/ lupasimme järjestää jälkipolttarit hänelle. Pari vihittiin tuiki tavallisena tiistai päivänä kello neljä, vain todistajien läsnä ollessa ja tämähän ei tunnetusti meille naisille sovi!! Siksipä haluammekin panostaa näihin jälkipolttareihin. Teemana meillä on metallinaisten ilta (Heidi nai metallityömiehen sekä hän kuuntelee metallimusiikkia) Heidi diggailee kotiteollisuutta ja erityisesti sinua(PALJON!!) Heidillä on jo kirjasi, sekä kotiteollisuuden levyt ja nyt tarvitaankin enemmän.. ;D Missä sinä vaikutat 6.11.2009?

VASTAUS: Joo, ihan varmasti tulen teidän polttareihin! Vittu, kun sie olet sekaisin.

------------

KYSYMYS: kiitokset aivan LOISTAVASTA keikasta virgin oil co:ssa lauantaina 3 lokakuuta!!!! eturissä tuli jälleen oltua niin kuin bohemiassakin:D mietin vain tässä sitä että miksi helvetistä itään biisin aikana.osoitit minua kohdassa jossa lauletaan näin:"haaveilet uusista rinnoista".jonka jälkeen kuitenkin toteat että ne ovatkin "ihan hyvät".eli kysymys kuuluukin: miksi näin?!? T: hämmentynyt naispuoleinen fani.

VASTAUS: No, ei määritelmä “ihan hyvät” mikään kehu ole.

------------

KYSYMYS: Joulukuu Pe 04.12.2009 Hämeenlinna, Sirkus miks toi hämeenlinnan keikka on just neljäs päivä, ois vaikka jälkee 17 päivän ni pääsisinki sirkuksee sisäään :D njaa jos vaa muistatte tulla ens vuonna eks jee

VASTAUS: Miekin kävin alaikäisenä baarissa, mikset sinäkin.

------------

KOMMENTTI: Hello Jouni, täällä olisi yksi epätoivoinen äiti Harjavallasta, joka haluaisi piristää pian 15-vuotta täyttävää tytärtään kirjallasi, joka olisi varustettu ns. pikaista tervehtymistä tms. kivalla toivotuksella ja nimmarilla. Haluaisin tilata Ukonhauta -kirjan ja cd:n Helvetistä itään, mutta oliskos kirjaan oikeesti mahdollista saada varsinkin sinun nimmari ja joku kiva pieni henk.koht. tervehdys? Voisin sanoa, että melkein kaikki kipu ja särky unohtuisi sen jälkeen. Harmi vaan teen keikoille on K-18, tulette nimittäin aika lähelle Euraan 13.11. se olis kruunannut kaiken.

VASTAUS: Levyjä myy levykaupat ja kirjoja kirjakaupat. Ei miulla niitä tietenkään ole. Sori.

------------

KYSYMYS: Eli kun mediaa jonkin verran seuranneena totesin että ihan turhaan tästä asiasta kenellekään muulle kannattaisikaan kirjoittaa... Minulla on kasa runoja/sanoituksia jotka jäävät ilmeisesti tälle läppärille ellei joku muu tee niille mitään, miten jos sinulle lähettää esim. koko satsin ja käytät niitä tavalla tai toisella niin saako nimensä sinne loppu teksteihin Rahan toivossa en ole liikkeellä, ja jos haluaisin vain julki niin laittaisin jonnekin suomi24 sivulle, mutta kun on hyvää tekstiä niin ei viitsisi "tuhlata" ja oikeudet pysyisivät jotenkuten tiedossa. Jos olisi 300e niin kyhäisin itse kirjan ja lahjoittaisin kauppaan, mutta kun ei ole... Jos jokin kelpaisi biisin pohjaksi tai pistäisit omien juttujen sekaan tai mitä nyt vain, niin tosiaan riittäisi jos saisi nimensä sinne jonnekin..

VASTAUS: Aika omituisia vaatimuksia teillä. Miksi vitussa mie haluaisin muilta tekstejä, kun haluan tehdä niitä itse?

------------

KYSYMYS: Moro! Mistä oot sen nahkatakin hommanu mikä sulla oli äijjät ohjelmassa monasti??? oon koittanu metästää sellasta mutta en oo löytäny mistään...

VASTAUS: Norjasta. Kysy Arttu Harkilta, sillä on samanlainen. Ja aika kova rapula kuulemma.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Jännitys ja odotus muuttuu perjantaina todeksi, kun saavutte piristämään musisoinnillanne syksyssä tarpovia raumlaissi! Tämähän ei ole mikään lasten toivekonsertti eikä nakkikioski, mutta koitan onneani ja esitän muutaman toiveen perjantaille: Yö päivää keinuttaa (mahtava biisi ja olisi jo aika kuulla livenä) Kädessäni (todella hyvä biisi ja saa huutaa äänen käheäksi) Kaihola (toimii) Satu peikoista (lähes mahdoton toive, mutta aina saa toivoa ja ruinata) Varjonkukka (herkkyyttä väliin) Kivireki (todella hyvä biisi ja saa huutaa äänen käheäksi) Lupaamme kavereiden kanssa antaa kaikkemme, enempää emme teiltäkään pyydä! Uskon, että perjantaina koetaan hyvä keikka molemminpuolin! P.S. Ol niingon kotonas, mut älä pengo kaapei.P.P.S Menitte sitten vaihtamaan logoa... pitääkö nyt koristella toinenkin pohje!?

VASTAUS: Ota lerssiin tatuointi, jossa näkyy sen velttona ollessa vain KS ja kovana ollessa KOTITEOLLISUUS.

------------

KOMMENTTI: Autolla ajellessani selasin radiokanavia ja havahduin pysähtymään siihen kohtaan, josta kuului Hynysen mörinää. Hetken kuunneltuani huomasin, että Hynynen on Radio NOVAN haastattelussa. Mitä vittua?! Seuraavana varmaan liitytte partioon, ellette jo ole sen jäseniä. Koko uskottavuutenne olisi nyt mennyttä jos teillä olisi sitä joskus ollutkaan. PS. Se eka levynne (siis se C-kasetille tehty eka demoversio, levy oli jo liian siloiteltua kaupallista paskaa) oli aivan vitun kova, sen jälkeen kaikki tuotantonne on ollut pelkkää paskaa.

VASTAUS: Miun mielestä se eka demokin oli ihan paskaa.

------------

KYSYMYS: Muistakaas maksaa ne domainilaskut... Vai jäikö se No sori telakalle? Tällaista näyttää: Notice: This domain name expired on 09/07/09 and is pending renewal or deletion www.nosori.tv This page is parked free, courtesy of Wild West Domains

VASTAUS: Ei jaksa.

------------

KOMMENTTI: No voi vittu...ei jouduttu lähipubiin ko kateltiin teidän nettiin laittamia pätkiä. No ei haittaa...vaikka tekee kipeää (ois laulanu karaokee). Kuopiossa tavataan=) ps: Vilpittämättömästi teidän;)

VASTAUS: Tästä ei taas tajunnu yhtään mitään. Pitäisiköhän miun ryhtyä antamaan teille yhtä epäselviä vastauksia, mitä te tänne kirjoitatte.

------------

KOMMENTTI: Tykkiä kamaa oli se teidän The Voicen konserttimatsku. No miehän aloittelin sitä kahtoessa Sorbuksella lauantain =) Sain jopa rauhassa katella ukolta ja lapselta. No nyt oon kotipanimon (olvin) tuotteilla jatkanu lauantai-iltaa jms niinko on isäntäkin.

VASTAUS: Ja lapsi katselee vieressä?

------------

KOMMENTTI: Ei viina maun, eikä pillu ulkonäön puoleen kiehdo. Mutta kumpaakin tekee mieli.

VASTAUS: Kyllä miusta viina on hyvää ja pillu kaunis.

------------

QUESTION: Dear Jouni, I have only one question: Did you write this disrespectful message in the forum? It was like: "You little whore-Alisa: Come to daddy,I will show you what means eating "Karelian Pie", then I rape your mouth and asshole, in a bloody way." ? Please answer me on this question in a truly way.

VASTAUS: Hah, I wish I did! But do you think I don´t have anything else to do? And who the hell is Alisa? Never heard.

------------

KYSYMYS: Mieshän oli komistunut huimasti viime kerrasta... Olet tainnut kuntokuurille itsesi laittaa? Tuloksia ainakin jo näkyy ; )Mistäs vesilinja johtuu? Hyvä keikka 8.10 Lutakossa, Jyväskylässä. Lenkkeillessä(kin) musiikistanne nauttiva kotiäiti : )

VASTAUS: Jatkuva vatsakipu laihduttaa. Nimim. Kiinteä paska viimeiksi vuonna 2006.

------------

KOMMENTTI: Moro, Muistan lukeneeni/ kuulleeni tossa taannoin, että elelet ilman Hullu Ukon aikaisia alkuperäistuotoksia. Mulla olis Hullu Ukko ja Kotiteollisuus CD sekä promo cds ja myöskin löytyy Kotiteollisuuden ensimmäiset sinkut Kuulohavaintoja, Routa ei lopu ja oikeastaan kaikki siitä eteenpäinkin. Jos olet kiinnostunut näistä "mestari" teoksista, niin otapa yhteyttä.

VASTAUS: En ole kiinnostunut. En minä niitä kuuntele.