Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

30.9.2009
------------

KOMMENTTI: Hei mie olen v'ähä niinku avuton näissää vanipostailuissa, mutta kun mie oon kuunnellunna kauan teijän mussiikkii ja tojennu että entinen on parempaa kuin teijän nykynen on paskaa... eli Suomeksi tehkää Aamen levy uudelleen tosin eri levynä... Meinaan vaan että olitte ennen paremmin makuuni... PS. Sori liioista pisteistä

VASTAUS: Ai, pitäis opetella soittamaan ja laulamaan huonommin taas? Mikä ettei!

------------

KOMMENTTI: Moi tieks et oot oikeesti pappi. rakastan sun sanomaa ja saarnoja

VASTAUS: Mitä sanomaa?

------------

KOMMENTTI: Bonjour! Uutta levyä kuunnellessa, ei voi kuin todeta, että "Uunot" lisääntyvät Suomessa positiivisella tavalla. - "Valomerkki", "Yö päivää keinuttaa", "Tuonelan koivut", "Satu peikoista" ovat saaneet perillisen ! Onnea perheenlisäyksestä ! Loveen Langennut täyttää kaikki "juopon kyynelten" tunnusmerkit - rujo, kaunistelematon,rehellinen, totuudenmukainen, raaka toteamus oikeasta MIEHEN elämästä! KIITOS ! Tunteiden tulkeille.

VASTAUS: Tunteiden tunkit. Ja perseessä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos mahtavasta keikasta Piazza Rockissa!!! Hyvin te vedätte!

VASTAUS: Ihan ok veto lainakamoilla vedetyksi.

------------

KYSYMYS: morjens! tiesitkö muuten että tämän niminen järvi (Kuolemajärvi) on muuten oikeesti olemassa tuolla menetetyn karjalan puolella ilomantsin möhkön korkeudella.

VASTAUS: No, ehkä tiedän. Ehkä se biisi on saanut siitä nimensä.

------------

KOMMENTTI: Tehkää SaiPalle hyvä biisi. Ei vittu mitä paskaa se uusi SaiPa biisi on, Hynynen oksentaa siinä vaaleanpunaisen kodinsa ulkoseinään ja sen jälkeen muutti siitä pois. Oikeasti vähän tunnetta peliin. Tehkää SaiPalle semmonen ralli jota kehtaa kuunnella ja soittaa joka pelin jälkeen. SaiPa tarvii teitä!

VASTAUS: Mie en voi koskaan ymmärtää, että mitä tekemistä jääkiekolla ja rokilla voi olla keskenään. Oksettava ajatus.

------------

KOMMENTTI: Luultavasti et muista, joten kerrataan. Vaadin Satu peikoista live version levyttämistä, väitit neroksi. Tosiaan, ei sitä tarvisi laulaa huonosti, riittää että nopeammalla tempoolla sekä että alkuun tulisi holopaisen intro. Noh, jos tämä ei ole mahdollista, ainakaan lähitulevaisuudessa, niin muutan vaatimustani siten, että vaadin että soitatte 2.10 Virgin Oilissa kyseisen kappaleen ! Nähdään..

VASTAUS: Meille on ihan sama mitä mieltä sie olet. Mutta biisistä tulee huonosti laulettu liveversio pian ilmestyvälle ep:lle.

------------

SEKOILUA: Huomenta Jouni Hynynen! Pitää heti aamusta kertoa sulle mitä unta viime yönä näin ettei pääse unohtumaan. Olit nimittäin siinä unessa :)). Oltiin jonkinlaisessa huvipuistossa; siis sinä, minä ja joitain muita ihmisiä / kavereita joita en tarkemmin muista tai tiedä. Me käytiin kaikkia huvipuistolaitteita läpi, kuten vuoristorataa yms.. se, mikä tekee siitä hieman erikoista, oli, että sä ajoit koko ajan sellasella matalalla polkuautolla, hehee =)))) Siis siä ajoit siellä laitteesta toiseen sillä autolla ja menit niihin laitteisiinkin sen auton kanssa, vuoristoradankin ajoit sillä autolla läpi! Näin niin selvästi unessa miten Hynysen parta tärisi koko miehen hyppiessä vuoristoradan kiskoilla, aika huvittava näky! EIkä siinä vielä kaikki; AINA kun mentiin johonkin laitteeseen sä sait laitteen valvojalta ilmaisen drinksun, yleensä se näytti hyvin kirkkaalta ja vahvalta paukulta ja siinä oli pilli. Ja niitä siä joit koko ajan, eikä yhessä mennyt kyllä kovin paljon aikaa. No sit mulla on joku katkos itsellänikin et mitä tapahtu (ehkä se sit oli kovasta ryyppäämisestä :)) mut seuraava muistikuva on että me ollaan jossain ravintolassa. Siä istuit siellä pää käsiin nojaten ja olit ihan SIKAKÄNNISSÄ.. Sit mä yhtäkkiä huomaan lattialla kirkkaita nestemäisiä lätäkköjä ja rupeen siivoomaan niitä.. "Voi ei, Hynynen on oksentanu tännekin.. vähä siä oot sekasi!" Että sellasen unen mä näin. Tiedä sitten mistä sä mun uniin tulit mutta tulit kumminkin. Ehkä siks että oon viime aikoina kuunnellu niin paljon teiän musiikkia ja tykkään käydä teidän kotisivuilla lueskelemassa juttuja. Tai sit toi on enneuni ;) Anyway, nyt mä lähen töihin - mukavaa viikonjatkoa ja nähdään unissa ;))

VASTAUS: Luen just Yrjänän päiväkirjoja ja se näkee muuten pikkusen kiinnostavampia unia kuin sie.

------------

KYSYMYS: Et ole ajatellut perustaa epävireellä soittavien muusikoiden yhdistystä, kun itsekkin soitat sitä virettä? Jäseniä kertyisi varmasti paljon. Todennäköisesti liikaa ja saisit vain jumalallisen vitutuksen asiaa kohtaan. Joten paras unhtaa koko asia. Kiitos, anteeksi ja hyvästi.

VASTAUS: Vai tässä vielä yhdistyksiä pitäis perustaa? Millä ajalla?

------------

KYSYMYS: Oisko teillä tietoa mistähän löytyisi tabloja kappaleeseen "Miksi kompostissa ei ole valoja"? Kun mie oon yrittäny ettiä mutten oo löytäny vielä mistään. Kiitos jo etukäteen(eli vasempaan).

VASTAUS: Jos sie kerta osaat jotain tabloja lukea, niin tee ite.

------------

KYSYMYS: Nyt ne sitten ovat hallussa kaikki. Vanha mies ja vielä innostui jostain bändistä niin, että hankki hyllyynsä kaikki pitkäsoitot joltain yhtyeeltä. Ja vielä dvd:n niiden lisäksi. Ja joku ep ja kolmen cd:n kokoelma senkin lisäksi. On siinä Kotiteollisuutta nyt hyllyn kaunistuksena, on. Viime vuonna ei hyllyssäni ollut vielä muuta Kotiteollisuuteen liittyvää kuin Wanka-Tankan mini-lp...Mutta on se semmoista suomirockiskelmän juhlaa, että yhtään en rahojeni menoa kadu. Kiitos. Uusintapainosta Hullu Ukko ja Kotiteollisuus -nimellä julkaistusta cd:stä lienee turha odottaa?

VASTAUS: Ei välttämättä. Tarkoitus on neuvotella asiasta jossain vaiheessa.

------------

KYSYMYS: Älkää ikinä lopettako tätä tein ihanaa ruusut&risut palstaa!! Milläs nimikkeellä pääsen teijän keikkarundille mukaan?? Hehh!! Hynynen oot paras!! Siis ootte KAIKKI parhaita! Älkää lopettako KOSKAAN!!!

VASTAUS: Miten olisi “takakonttiin survottu lapsen ruumis”?

------------

KOMMENTTI: Hei. Täytän ensi keväänä 40 vuotta, ja täten kutsunkin teidät juhliini soittamaan illan orkesteriksi. Juhlat pidetään Kymenlaaksossa, joten teilläkään ei ole sieltä Imatralta paha matka körötellä paikalle. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ilmoittelen teille päin heti kun asia varmistuu. Suunnitelma on seuraavanlainen. Tulette paikalle ennen juhlavieraita (aamupäivällä), ja kasaatte soittovehkeenne autotalliin. Sauntseck ja soittopelit valmiiksi, ja autotallin ovet visusti säppiin. Sitten on teillä on muutama tunti luppoaikaa, kun minä otan vieraita vastaan, ja syödään etc. Koska esiintymisenne on juhlaväelle yllätys, voin tehdä teille bagsteik-alueen jonnekin lähimaastoon niin, että juhlakansa ei havaitse teitä. Alkuillasta te hiippailette salaa merkistäni autotalliin, ja odottelette siellä soittovalmiudessa. Pidän autotallin edessä (ovet siis edelleen visusti kiinni) puheen juhlakansalle. Puheeni lopuksi alan muka ottamaan jotain esinettä autotallista, avaan ovet ja silloin: jokin hittipiisinne (esim. Satu Pekosta) tärähtää soimaan! Kaksi kertaa 35 minuuttia soittoa olisi optimi. Soittoseddien välissä on kisailuja, visailuja yms. Kulupuolesta: matkat tietysti korvaan, ja laitetaan sitten vielä ns. "hattu kiertämään". Ruokatarjoilu on teidän käytettävissä, samoin kuin kohtuumäärä juomia. Mahtava huipennus olisi, jos kovimman hälyn vaiettua Hynönen voisi vielä lausua juhlakansalle runojaan. Mutta kuten sanottu, palaan vielä asiaan päivämäärän tiimoilta.

VASTAUS: Ensinnäkin: me olemme Lappeenrannasta. Toiseksi: vedä kätees, homo.

------------

KOMMENTTI: Hyvät Herrat! Haluan kiittää teitä. Viisi vuotias poikani kuoli kuukausi sitten tulipalossa ja parin ensimmäisen hiljaisen viikon jälkeen olitte te ainut musiikki mitä pystyin kuuntelemaan. Ja edelleen. Olen aina digannut teistä kuten poikanikin diggasi mutta nyt koko tuotantonne on saanut sanasta sanaan uuden merkityksen. Ymmärrän biisit eri tavalla kuin ennen. Kiitos teille tämän surun keskellä sillä saan musiikistanne voimaa ja lohtua. Musiikkinne auttaa minua jaksamaan ja purkamaan tunteitani.

VASTAUS: Otamme osaa. Hyvä, jos meistä on ollut apua, vaikka tuollaisesta ei kyllä voi toipua koskaan.

------------

KOMMENTTI: Huomenta Hynynen, minä taas. Näin sinusta unta viime yönä, ihan käsittämätöntä. Järjestit hääsi ja synttärisi Kotkassa ja koko kaupunki juhli. Bileet kesti monta päivää, varsinainen spektaakkeli. Koko kaupunki ihan sekasin. Sellastako se on Lappeenrannassa...? Ha ha ha. Luin tässä taannoin sun haastattelun Anna-lehdessä ja jaksan aina vaan ilahtua sun suorapuheisuudesta. Tunnistin saman rehellisyyden sun kirjasta Rakkaudella, Hynynen. Sulla on taito, älä koskaan hukkaa sitä. Suomi on niin täynnä teennäisiä, selkärangattomia, epärehellisyyden perikuvia (lue=arvatenkin 98% miehistä), taitaa sunlaiset olla sukupuuttoon kuoleva laji. PS. Kouvolassa nähdään

VASTAUS: Ollaanko me sielläkin? Jo kolmas kerta vuoden sisään!

------------

KYSYMYS: Moi. Mitäs Kotiteollisuuden äijät on mieltä Viikatteen uusimmasta tuotannosta Kuu Kaakon Yllä? Kyllä sen huomaa että Miitri Aaltonen on hääriny (ja kenties hässiny) tuottajan pallilla Sillä on kumminkin se oma näkemyksensä. Miitrihän toi Viikatten soundiin aivan uutta näkemystä eikä se ole ollenkaan paha.

VASTAUS: Ehkä, joo. Mutta kyllä biisitkin ovat huomattavasti parempia kuin aikaisemmin ja se on kai Kallen ansiota. Vitun hyvä levy, kyllä.

------------

KYSYMYS: Me oltas isännän (Jounin, Jounin kaima nääs) kans tulos kattoon teitä Kuopuioon Henkkaan. Ja kysynkin, et kumpana päivänä kandeis pe/la 11/12.12/09. Pitäs kai se hotellikin varata??Toi Vieraan sanomaa kuvailee meidän avioliittoa.ja Lemminkäisen laulu. T: fani kevät -09 ja sitä eespäin;) ps: Ois vaan paljon parempi jos oisitte keikalla Sahassa (ent. Kojootti Iisalmessa). Tää mamma tanssis ittensä tainoksiin;) Likka joka on 33-v. Ja Taivaankaunis on parasta teitä, sanat ko meikäläisen elämästä=)

VASTAUS: Molemmista tulee ihan saatanan hyvät keikat, joten ihan sama.

------------

TURHA TOIVE: Tervehdys, Nöyrin toivomukseni on, että orkesterinne olisi hieman paremmassa kunnossa kuin edellisellä helsingin keikalla (bohemia), ettei yleisön tarvitse jälleen tuntea myötähäpeää.

VASTAUS: Näin on tarkoitus. Aloitettiin loma silloin yhtä päivää liian aikaisin.

------------

KYSYMYS: Pääsin seuraamaan miten Suomen eturivin koomikot roastasivat Jouni-herraa ja olin mielissäni kuulemastani/näkemästäni. Ensimmäinen stand up -livekokemukseni ja nauratti kovasti, tunnelma oli rento ja hyväntuulinen osaltaan varmasti "Hynnisen" hyvän v*ttuilunsietokyvyn ansiosta. Ammattilaisten lisäksi täytyy kehua myös paistin itsensä puhetta. Osaa se muusikko/kirjailija/mediahuora höykyttää näemmä muitakin lavalla kuin yleisöään. Jopa ultimate-mustasukkainen miesystäväni piti esityksestä! Yllättäen suosikeikseni nousivat Andre Wikström sekä Pirjo Heikkilä. Mielipiteeni eivät Jounia kiinnosta, mutta minua kiinnostaa kenen paahdosta uhri sai omasta mielestään eniten kuumotusta?

VASTAUS: Hyviä ne olivat kaikki, mutta Andre oli kyllä kova, samoin Pirjo. Mut pahin tais olla Vesterisen Teemu. Se meinasi jo sattua.

------------

KYSYMYS: Moi. Meiltä - Helsingin kaupunginkirjaston tietopalvelusta kysytään, mistä on peräisin "Hullu Ukko ja Kotiteollisuus"-levyn kansi. Vaikkei kysyjä tätä erikseen mainitse, ounastelen, että tarkoitetaan kuvaa jossa viikatemies hilluu. Eli, mistä se on peräisin? Vai onko kyseessä teidän itsenne lavastama tilanne. Tai kenties kyseessä ei ole edes lavastus, vaan aivan oikea tapahtuma?

VASTAUS: Jostain suomalaisesta kansanperinteestä kertovasta kirjasta se on. Taitaa olla joulun vietto kyseessä, jos muistan oikein.

------------

KYSYMYS: Herra? on tulossa turun kirjamessuille, ajattelin sivistää itseäni saapumalla sinne ja toveri Johnny Johanssonin, tuon hullun lappeen pojan, kanssa tuumattiin että onkos Hynysellä kovakin aikataulu vai ehtiikö tuopille, kahdelle, ehkä kolmannelle ja parille paukullekkin jos tarjotaan? (huom. tarjotaan yhdet, maksa itse loput!)

VASTAUS: Aikataulu on sen verran tiukka, etten kerkeä edes syömään. Joten se siitä.

------------

NERO: Moi!! teidän uutiset 2009, kotisivullanne on virhe! pv 29.9 . Pitäisi lukea Huomenta Suomi eikä huomenta suoli-ohjelma.. saatte anteeks Hyvää syskyn jatkoa! ps. ootte PARHAITA!!! <3

VASTAUS: Ai. Älä ny!?