Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

21.9.2009
------------

KYSYMYS: Mitenkä saat jouni äänen pysymään noin samanlaisena? tässä vuosien aikana oon kuunnellu et sinun äänesi ei oo paljookaa muuttunu. Vertaappa Hanna Pakarisen ääntä vuodesta 04-09.. on muuttunu ihan sikana! Mutta on hyvä että siun äänelle ei tuu nii rajua muodonmuutosta ku hannalle! ei hannan äänessä mitää vikaaa oo.. sinul, Jouni on hyvä ääni

VASTAUS: Hanna oli vielä lapsi vuonna -04. Nyt se on nainen. Kai se ääni silloin muuttuu. Mie “lauloin” ensimmäisen levyn vasta 26-vuotiaana. Eikä minkäänlaista kehitystä ole tapahtunut.

------------

KYSYMYS: Moi! Kiitos teille, ootte kerrassaan mahtavia! Onko mitenkään mahdollista kuulla 14.11. Tuonelan koivut?

VASTAUS: Mistä mie tiedän.

------------

ULKOMAAN IHME 1: Hello I have a question to you. I am from Germany and want to visit a concert of Kotiteollisuus, so I would fly to Finland then but my question is, if your friend and colleague Tuomas Holopainen from Nightwish will play with you the two concerts in Joensuu on the 27th and 28th of November? Maybe you can tell me which concerts he will play with you also in October and the whole November and maybe December. =) Because I have to book my flight ;) Thank you and I am looking forward to hearing from you

VASTAUS: …but you won´t.

------------

ULKOMAAN IHME 2: Hello dear Mr Hynynen, I have a question to you. I_ve read in a lot of magazines, that Tuomas Holopainen is in a relationship with Johanna Kurkela. You know, that magazines write sometimes a lot of shit about famous people and because of that I am asking you if you can tell me the true. I promise, I will handle it confidential and won_t talk about that in the publicity, that no use for me, I promise. I only want to know if this rumour is true or if the press wrote again only shit.

VASTAUS: It´s total shit! He´s in a relationship with his left arm!

------------

KYSYMYS: Uusin Viikate tuli kotiin. Tosi kova. Onko sustakin? Ja ethän sinä sitä tiedä, mutta kysyn kuitenkin: miksi Lahteen ei ole Kotiteollisuudella keikkoja syksyllä?

VASTAUS: Mitä se miulle kuuluu?

------------

KOMMENTTI: Moro Jouni pitemmästä aikaa...Oon sama heppu,jos muistat kun lähettiin seurueesi kans Tampereen yo-talon takahuoneesta, sputnikkiin... viime vuoden lopusta.. Ei mulla kummosempaa asiata ole,tuli vaan yhtäkkee mieli raapustaa jotain.. Kaik mansen keikat oon käynyt,ja näemmä taas ens kuussa tänne tuutte...eli eikun lipun hankkiminen..Mikäs ompi fiilinki? soon moro..

VASTAUS: No, en todellakaan muista. Olet tehnyt vaikutuksen.

------------

KYSYMYS: mie tuossa huomasin että olen paskempi kitaristi kuin hynynen. mitä minä nyt teen, masennun ja teen itsarin vai jatkanko yrittämistä (vai vedänkö kännit)?

VASTAUS: Vedä mieluummin käteen.

------------

KYSYMYS: Miksi kompostissa ei ole valoja?

VASTAUS: Onpahan, läski. Talvisin kannattaa pitää, pysyy multa elinvoimaisena ja ruuan tähteet maatuvat nopeammin.

------------

KOMMENTTI: Moro. V.Törrönen kiittää saadusta nimmarista ja muusta sälästä, jonka sie olit kehannu lähettää tänne Lieksaan. Oli vuoden positiivisin asia. Teillä oli muuten tosi hyvä keikka ilosaarirokissa! Alko juuri sopivasti hiukoo siinä ennen esitystä. Makkara oli hyvää. Kiitos vielä kerran. Pistä bändin muillekkin jätkille terveisiä.

VASTAUS: Pistänhän mie.

------------

KOMMENTTI: Pitkään olen Kotiteollisuutta kuunnellut. Tai no ainakin viisi vuotta. Keikkojakin ehtinyt nähdä toista kymmentä, joten jonkun näköinen käsitys on muodostunut siitä mitä KT on. Musiikillisesti aika yksinkertaista, mutta nerokasta, sanoituksiin on aina ollut Helvetin helppo samaistua. En tiedä millainen mies Hynynen oikeasti on, mutta miehen tekstit,myös kirjat, puhuvat tuhansien suomalaisten miesten suilla, tai toisinpäin? Vaikka "ÄIJÄ HYNYNE" olisi satuolento, niin tuhannet "katoavat" miehet eivät ole. Kiitos Jouni Hynyselle ja KT:n kolmikolle.

VASTAUS: Ja ikää oli jotain 16?

------------

KOMMENTTI: Tervemiehiin, Lukemistaidosta on tietyissä tilanteissa ehdotonta etua. Varsinkin jos koettaa lukea, että mihin osoitteeseen palautteita lähettää. Aiheena aiemmin oli, että miltä Jägermeister ja Asbach maistuu? Nuo Saksanmaan herkkutuotteet. Jos Kotiteollisuus innostuisi aihepiirin tuotteita niiden luonnollisessa ympäristössä nauttimaan, niin ohella varmaan saataisiin vähintäänkin reipas klubi-/sali-/stadionkeikka täällä Saksassa aikaan (ehkä syytä pitää housut jalassa ja keskittyä tuohon klubikeikkaan kuitenkin). Frankfurtissa tai Düsseldorfissa saataisiin varmaankin sen verran väkeä kasaan, että takahuoneeseenkin jekkua riittäisi. Keikkakesän jatkeeksi tauko suomalaisista känniääliöstä olisi ehkä paikallaan. Vaihteeksi ulkosuomalaisia känniääliöitä. Ei paha. Nimim. Ei jaksa aina kuunnella Eläkeläisiä jos suomalaista keikkaa Saksassa haluaa kokea.

VASTAUS: Ei meitä kiinnosta. Ei jaksa.

------------

KYSYMYS: Mikä tässä isossa maailmassa olevista biiseistä on sellainen jonka olisitte itse halunneet tehdä?

VASTAUS: Ekana tulee mieleen Sepi Kumpulaisen Armotonta menoa.

------------

KYSYMYS: Ei helvetti... Naurattaako teitä lavalla ollessanne (tai muutenkin) kun ihmiset lyö nyrkkejään ilmaan musiikin tahtiin? Todellakaan en oo parempi ihminen kun ne jotka niin tekevät, mutta silti se näyttää varsin hölmöltä hommalta. Mitähän ne saa siitä irti...

VASTAUS: Parempi nyrkki ilmassa kuin kymmenen perseessä.

------------

KYSYMYS: Oleinen aiheessa eli tullaanko Kotiteollisuutta kuulemaan koskaan Spotifystä? Puuttuu ainakin yks mainio bändi playlististä vielä ;)

VASTAUS: Tunge Spotify perseesees.

------------

KYSYMYS: Hei! Onko teillä koskaan käynyt mielessä kokeilla omien nettisivujenne käyttäjäystävällisyyttä? Voin kertoa: kt:n kotisivut ovat varmasti paskimmat joita (jostain vitun kumman syystä) seuraan. Sivun aktiivinen osa, siis se jossa se "newsfeedi" pyörii, kattaa jonkun vitun 10 % sivun pinta-alasta. loppu on schaiberia. tyhjää oranssia. paskoja linkkejä ja hirveä logo väärässä koossa. Tämä kaikki siis varmasti on tehty aivan vittuillessaan. Mutta siis aivan siltä varuilta, että tämä layoutti on tehty aivan tosissaan, niin VITTU OIKEASTI. Käyttäkää nyt se tila hyväksi ja levittäkää se info laajemmalle, kuin siihen postimerkin kokoiseen scrollattavaan mini-ikkunaan. Terveisin aivan siis ihan vitun kyrpä otsassa oleva

WEBMESTARI: parahin ystävällinen käyttäjä: väri on punainen, ei oranssi ja jos meinaat "logolla" sitä ukkoa vasemmalla se on kuva, ikoni, töherrys, mikä vain mutta ei logo. Loput mailistasihan on tietty silkkaa asiaa.

HYNYNEN: Paitsi ettemme todellakaan ole koskaan harkinneet kokeilla käyttäjäystävällisempiä sivuja.

------------

KOMMENTTI: Moro! Biisitoiveet Tahkolle 19.9.2009: Valtakunta, Satu Peikoista, Käärmeen Pää. Kiitos! Teidän paras levynne, Kuolleen Kukan Nimi!

VASTAUS: Tää tahvo ei varmaan ole koskaan käynyt meidän keikoilla. No, Valtakunta soitettiin.

------------

KYSYMYS: Mitä mieltä Hynynen on piratismista?

VASTAUS: Mitäs luulisit? Miun mielestä se on tosi jees! Tietenkin.

------------

KOMMENTTI: Olen ollut jo n. 3 vuotiaasta asti teidän fani, ja olette kuuluneet jokapäiväiseen elämääni. Minulla on muutamia teidän levyjä, ja haluisin keikoillekkin, mutten pääse, koska vanhempani eivät päästä. Olen siis nyt 12 v, täytän kohta 13 v. Unelmani täyttyisi, jos edes vastaisit viestiini. 8) Olisin todella kiitollinen. PS. Olette paras Suomalainen bändi, ever!

VASTAUS: Tässä vaiheessa kuuluttaisin, itsekin ihan vaan näin kasvattajana, vanhempien vastuuta.

------------

KYSYMYS: Kysäsenpähän vaan että mitä viritystä käytät kitarassas?

VASTAUS: Juttelin just asiasta Peer Gyntin Nikin kanssa ja totesimme meidän molempien käyttävän samaa virettä: epävirettä.

------------

KYSYMYS: Moro. Oisko teil mahollisesti minkäälaisia tabulatuureja tai sointuja tai ihan mitä vaan biisille "miksi kompostissa ei ole valoja?" Jos löytyy ni oisin erittäin kiitollinen jos niitä vois lähettää tännepäin. –kiitti P.S Päätitte sit valita Ukonhaudalta 3 reippaasti paskinta biisiä sinkuks. Onnittelut!

VASTAUS: Ukonhaudalta on irrotettu tasan yksi single, Mahtisanat. Jos radiokanavat soittavat muita biisejä, niin mitä me sille voidaan.

------------

KOMMENTTI: Kun sitä osais pitää taas sanaisen arkkunsa kiinni aiheesta Tähkä, mutta kun ei osaa. Kun luin noita mitä jengi oli tonne kirjottanu. Eli siis kuinka huomaa kelle oli sitten ottanut niin luonnon päälle taas kun on loukattu. Eikö se oo niin, että se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa? Kun mä henk. koht ymmärsin kyllä mitä tarkoitettiin, että niin revitellään siellä keikoilla kun ollaan niin perkeleen rock. Kun ei osata olla niinku ollaan. Vaan parin siiderin jälkeen aukee jakun napit ja sitten seuraavana päivänä nolona selitellään, että se on se ku mä niin harvoin juon. Ja Sirkesalo läppää lisää: ennen sanottiin, että lähti ku talonmies jäiseltä peltikatolta. Nyt se on lähti ku Sirkesalo rantatuolista. Kerää Hypikkä voimiä syksyn tanhuja varten. Epäilen, että tulet niitä tarvitsemaan.

VASTAUS: Ainakin nää kaksi eka keikkaa oli tosi rauhallisia. Ei tullut edes kunnolla juotua viinaa.

------------

KOMMENTTI: Empä tiiä niistä kysymysten/kommenttien laadusta mitään,tein vastaukset vaan vituttaa. Tuli vaan mieleen sellaiset fanaattiset teinitytöt ja -pojat, jotka innoissaan kirjoittaa idolilleen toivoen vastausta ja te vaan vittuilette. Ei kaikki oo tutustunu tein kyyniseen tyyliin. Fanit nyt on aina faneja. Toisaalta vittumainen vastaus lopettaa varmasti eräiden kirjoittelun. onhan se taktiikka sekin. Säästäis vaan teitä vanhoja ja väsyneitä taiteilijoita, kun ei tarttis tällaisia kitinöitä lueskella ;) Mutta tosiasiahan on, että myös teillä on samanlaisia teinityttöjä ja- poikia faneina kuin negativel ;) Teini-ikä on herkkä ikä, ja hynynen vaan vittuilee :D Mulla ei ole ongelmaa asian kanssa, ihmettelen vaan että ylipäätään pidätte mitään kysymys/kommentti juttua yllä.

VASTAUS: Eli Mira Peltosen käskystä meidän on nyt syytä lopettaa tämä palsta? No, mikä ettei!

------------

KYSYMYS: Miksi teillä on alkanu menemään tuo rokki nössömpään suuntaan pikkuhiljaa. 7 albumiin saakka meno oli vielä vitun kova ja iankaikkinen oli vielä ihan jees, mutta ukonhauta levyllä on jo vähän liikaa nuita hempistely biisejä. Mistä moinen johtuu?

VASTAUS: Meistä on tullut nössömpiä.

------------

KOMMENTTI: Tässä sitä tulee rääkättyä itteensä yövuorossa kattelemalla poikain soitantoa netistä, himotus keikoille lähtemiseen vaan kasvaa, tahtoo rokkaamaan, minkäs sille helvetti vaan voi!! Ja joo, kyllä ne on kuulkaa ihan muut perseet joita täällä aamuvuoroissa pesaistaan ku omat!! :D

VASTAUS: Niin, hajusta päätellen et ole omaasi tosiaan pessyt.

------------

KOMMENTTI: Lukasinpa tuon runoteoksesi. Kun asioita purkaa selkeellä Suomen kielellä kaunistelematta, saattaa ekana nousta pintaan ajatus, jotta nyt tässä klisseiden varassa pelehditään. Mikä varmaan osin pitää paikkaansa, mutta aika perusasioiden ääreen teksteissäsi mennään. Itelle ainakin kolahti monessa kohtaa, että perkele, näinhän se menee, kuinka kaikki onkin loppupelissä niin simppeliä. Tuli sellanen vahva, hyvä ja lämmin elämänmyönteinen olo tyyliin Luonteri Surf/Peruskallio ja Roudasta Rospuuttoon "perkele, minä laitan kaikki kuntoon saman tien". Käyn valloittamassa maat ja mantereet, kaadan äidit ja tyttäret, otan sen mikä minulle kuuluu. Mutta kuten aina käy, tämäkin euforia loppuu aikanaan. Ja niin sitä taas huomaa tekevänsä pitkää päivää työssä, joka ei juurikaan anna mitään, illan hämärtyessä ulvovansa kuuta ja pohtivansa tyytymättömänä olotilaansa että "mitäköhän vittua sitä oikein tekisi muuttaakseen elämäänsä". Sitä kuitenkin tiedostaa elämän realiteetit, aikamme ja mahdollisuuksien rajallisuuden. Silti sitä yhtyy saattoväen virtaan kuin lammas konsanaan. Ihminen tuppaa asettamaan esteitä ja kahleet itse itselleen, se on aika jännä. Ehkä sitä alkaa kokemuksen myötä pikku hiljaa tajuamaan pelin hengen ja ottaa askelia parempaan suuntaan. Ja sitten kun ei jaksa, niin nollaamisen voi aina suorittaa alkomaholin, svengaavan musiikin ja, jos ei hyvän niin ainakin tutun seuran aikaan saamassa sumussa.

VASTAUS: Liian pitkä, en jaksanut lukea.

------------

KOMMENTTI: Moro Hynynen kolahti toi teidän biisi ihan vitusti ainakin kertosäe. Kävi nimittäin niin että dokasin tossa yhen 20 vuotta sitte päätin raitistuu kun oli viikko katottu liskoja yhen kovemman rannin jälkeen, mutta mulle noi sanat sai vähän toisen merkityksen.Mulle oli helvetistä itään, baarista kotiin ja voit olla varma että eksyin elämään ihan sanan mukasesti kun on tullu oltua selvin päin, mutta voihan se olla että tähän jään tai meen takasin idästä helvettiin. Vitun kovaa musaa teette täytyy tulla kattoo livenä kuhan pystyy olemaan varma ettei läde tikotiko ja rairai uudestaan ,tai voi käydä mitä vaan. On nimittäin sitte eka live keikka minkä ikinä nää ja muistan alusta loppuu.

VASTAUS: Joo, voi olla parempi ettet tule meidän keikoille. Niillä on rikottu useampikin raittiuslupaus. Olemme järjestäneet AA-kerhoille monta uutta jäsentä. Pitääkin pyytää AA:ta sponssiksi!

------------

KYSYMYS: No mitäs mieltä pojat on Rammsteinin uusimmasta?

VASTAUS: Se on niiden uusin.

------------

ESITELMÄ: Sorbus kuuluu ns. korvikealkoholeihin ja on suunnattu lähinnä köyhille, syrjäytyneille,hipeille,vähävaraisille,opiskelijoille,punkkareille ja puliukoille. Sorbuksella on ollut aikojen saatossa useita rinnakkaistuotteita, joista tunnetuimpia ovat Vinetto, Gambina ja Minttu Suklaa. Kaikille näille juomille yhteistä on se, että niistä tuli lääkehumalan kaltainen epätodellinen olotila ja hirmuinen krapula. Näin pysyäkseen terässä niitä tulee nauttia päivittäin! Sobuksen kulta-aika sijoittuu 1960-luvulta nykyhetkeen.Se on edullista hankkia ja siitä humaltuu nopeasti. Erityisen häijyt kännit ja krapulat saa juuri Sorbuksesta. Näistä krapuloista on kirjoitettu kirjakin..Loru sorbusten herrasta(hynysestä) joka sai loistavat arvostelut ympäri Suomea. Sorbuksen valttina on nimenomaan se, että jo 0,5dl määrällä ammattimies sopertaa sujuvasti ja toinen mokoma käy tuntikausiksi levolle puistonpenkille tai rappukäytäviin. Sorbus on ehdoton puistokemistien käyttövoima ja hakumiehen hakupalkka. Myös lukemattomilla rakennustyömailla työnjälkeä viimeistellään juuri Sorbuksen voimalla. Sorbus on ollut monelle alkoholistille alku ja loppu,sen avulla on perehdytty alkoholin hienouksiin ja siihen on palattu siinä vaiheessa, kun kalliit konjakit on yrjötty puvulle eikä varaa kalliisiin juomiin enää ole.

VASTAUS: Niin? Meinaatko, että tossa oli meille jotain uutta, tärkeää tietoa?

------------

KYSYMYS: En mää tiedä mihin muuallekaan tätä kysymystä olisin lykännyt kun ei keikkamyyjät vittu mistään mitään tiedä, joten päätin laittaa suoraan sulle. Sellaista vaan kysyisin että onko se Kiteen poika tulossa 10.10 Seinäjoelle soittelemaan teidän kanssa veisuja? Yritin tutkia NW:n sivuja ja teidänkin sivuja selailin. Vittu, Googlekaan ei tiennyt että onko Holopainen jossain keikalla. Myös: yritä pitää se kyrpä piilossa 10.10 kun ajattelin harrastaa keikan jälkeen seksiä enkä usko että se onnistuu jos olen nähnyt uutisoinnin arvoisen kikkelin samana iltana. Älä kysy miksi.

VASTAUS: Mitä sie sillä tiedolla teet jos sinne olet tulossa kuitenkin?