Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

12.9.2009
------------

KYSYMYS: Oletko sä Walter de Camp?

VASTAUS: En. Olen Jouni Kalervo Hynynen.

------------

KYSYMYS: Käytäks useinkin tommosta Adidaksen sinistä verkkaritakkia, joka sulla oli aamu-tv:ssä? Vai olitko niin väsynyt aamulenkin jälkeen, ettet jaksanut sitä riisua pois? Mä oisin voinut ilmoittautua vapaaehtoiseksi siihen hommaan.

VASTAUS: En pysty juoksemaan heti aamusta. Selkä on paskana. Ollut vuodesta 1996. Mut takin riisujaa tarvitsee aina. Voisitko tulla sillä tittelillä meidän syksyn rundille?

------------

KOMMENTTI: Heh,aika hyvin noi eri "mediat" väänsivät teikäläisen kommentit tosta Tähkästä ja niien toiminnasta melkeinpä iha päälaelleen. Huvittavaa. Loppukevennys: Mistä tietää kerrostalon kolmannessa kerroksessa,että tsunami on tullut? Aki Sirkesalo koputtaa ikkunaan.

VASTAUS: Aika hyvä. Aki antoi tsunamille pikkusormen ja kuinkas sitten kävikään.

------------

KOMMENTTI: Heips! Aivan aluksi haluaisin kiittää sinua ja kotiteollisuutta mainiosta musiikista ja bändistä! Erityisesti kiittäisin kappaleista : Satu peikoista, enkeli, minä olen ja jos sanon! Satu peikoista ja mitä kaunein ja surullisin kappale, ja se jää soimaan päähän pitkäksi aikaa. Kuopio rockissa kuulin teitä ensimmäistä kertaa livenä, ja kokemus ylitti odotukseni! Varsinkin Enkeli rajäytti tajuntani!!se oli kaunista :) Kappale Minä olen muistuttaa minua vanhasta Opelistani, jolla rälläsin nuorempana, ja huudatin kotiteollisuutta sen mitä saa kuulumaan. "Jos sanon" kolahti myös keikalla Kuopiossa. Livenä se oli oikeastaan vielä parempi :) JA plussana myös herran mainio ulkonäkö!! Ihan haluaisin lopuksi kysyä, että onko mahdollista saada postin välityksellä nimmaria tulemaan? Tulette Nilsiään piakkoin, mutta minulle sattui valitettavasti yövuoro :/ Jatkakaa samaan malliin, kiitän teitä teidän musiikistanne sydameni pohjasta! p.s. eihän tätä julkaista missään?

VASTAUS: Ei julkaista, Taina. Yövuoro ei ole mikään selitys. Yövuoroja mekin teemme.

------------

PASKANHEITTELYÄ: Moi Sinä varmaan ittestäs kuvittelet liikoja, onneton pitkätukka onko joku vetäny sua pentuna perseeseen vai oliko se Jone? Et muuta keksiny ku toista onnetonta haukkua eli Lauri Tähkää?! No et sä kyllä musiikkia osaa tehä sen paremmin kuin Tähkä, no kasvata sä tyttö tukkaas ja partaas, keikalla joskus näemme.

PASKANHEITTELYÄ 2: Kateellinen hynynen kun kiinnostunut Laurista nyt. Tee jotain muuta nyt, keksi jotain muuta. Aika noloa.

PASKANHEITTELYÄ 3: Moi Jouni, halusin vain sanoa, että kerrankin joku puhuu asiaa ilmiöstä Lauri Tähkä. Vittumaisempaa ei löydy...no, ok melkein löytyy, mutta ei niistä sen enempää. Ilahdutit minua tällä kommentilla ja voin sanoa, en ole tuntenut tällaista iloa aikoihin. Kiitos.

PASKANHEITTELYÄ 4: Terve Kiitos eikun ISO KIITOS koskien kommentteja Lauri Tähkästä. Paska mikä paska

PASKANHEITTELYÄ 5: Voi voi! Olen aina arvostanut musiikkiasi ja toimintatapaasi, mut nyt tuli päätepiste, OLET TÄYSI NOLLA!!! Jos Lauri Tähkä kehuu soittouraanne, niinn mitä sinä TEET?????..... Haukut Tähkän musiikin..... Kyllä olet idiootti!!! Näyttää käyvän kateeksi Tähkän menestys. Arvostukseni sinua ja bändiäsi kohtaan painui miinukselle ja rajusti!!!!!

VASTAUS: Juuri näin. Olette ymmärtäneet kaiken oikein.

------------

KYSYMYS: Moro taas täältä Tampereelta. Eipä ole haukuttavaa eikä valitettavaa tällä kertaa mutta jos sen verran kuitenkin saan ihmetellä, miksi sinä mies olet jo monta vuotta miettinyt tuota 40 ikää?Voisitko kertoa mikä siinä on niin erikoista muihin ikä lukuihin verrattuna?Itse täytän kuitenkin 40 vee tuossa Tammikuun alussa enkä pidä sitä mitenkään erikoisena ikänä eikä monet muutkaan.Yritä nyt vaan muistaa että ikä on VAAN numeroita.Ihan totta aika menee vaan ikävä kyllä eteenpäin ja me ei vanheta yhtään?!

VASTAUS: “Vaan numeroita”. Vittu, kun on latteaa. Sano nyt vielä, että “ihminen on just niin vanha, kun haluaa olla”. Miun mielestä on ihan tervettä miettiä ikäänsä jos käyttää aikaansa esimerkiksi rokin rämpytykseen, kännissä telkkarissa esiintymiseen, kännissä nimmareiden jakamiseen, näihin kysymyksiin vastailemiseen ja kaikenlaisen paskan sähköpostin vastaanottamiseen. Isäukko oli kuitenkin tähän ikään mennessä rakentanut jo kuusi omakotitaloa. Mitä mie olen tehnyt? Istun koneen ääressä, vittu!

------------

KYSYMYS: Tervemieheen Jouni, Onko Kotiteollisuus miettinyt ulkosuomalaisten ilostuttamista? Edes kännipäissään? Meinaan, että tänne Saksaan jostain syystä on (lapin polttajien perässä?) kotiutunut aimo nippu suomalaisia, joiden mielestä kotiteollisuus kuitenkin tarkoittaa Suomea, eikä suinkaan tätä nahkahousujen luvattua maata. Frankfurtiin tai Düsseldorfiin todennäköisesti saataisiin vähintäänkin pieni sali täyteen ja työkin pääsisisitte lomalle Suomesta Asbachia tai Jägeriä aidossa ympäristössään nauttimaan. Jos ei, niin pakko kai se on lomansa jotenkin sopivasti Suomeen ajoittaa, että keikka kohdalleen osuu. Nimim. Jos ei Kotiteollisuus tule Saksaan tule, niin on se nyt jo perkele.

VASTAUS: Ei myö jakseta. Sori.

------------

PASKANHEITTELYÄ 6: Miulle riitti. Hynysen keikarointi miesrunoilijasta tähkäpopparien dumaajaksi on vitun kaukana siitä Kotiteollisuus-nimisen mahtisonnibändin jäsenestä jonka ansiosta ostin ensimmäisen, ja edelleen ainoan bändipaitani koskaan, ylpeäni tyyppien asenteesta, tyylistä ja ennen kaikkea Lappeenrantalaisuudesta. Jep, Suomen ylin rockvittuilijamoguli panee varmasti kätensä tämän(kin) valitushuudon ylle; mapittaa ööhön tai keksii joitakin nokkelia sanankäänteitä ja mollaa kirjoittajan urpoksi pillua koskaan saamattomaksi kyrväksi. Voin jopa ollakin, tosin sain todistettavasti bilhartziaa samana iltana kun Sumen ja Naakan Veki pöllyttivät Paloskia messiaanisella Hendrix-sessiollaan mut siitähän sie et taida tietää mitään, mutta parempi olla urpo kyrpä kun veltto menaisetrokkari. Mie olen kattonut itteäni peilistä, enkä juuri pidä näkemästäni, ja jotain jopa oppinutkin. Kato nyt hyvä mieshynynen siekii johonkin heijastavaa pintaa. Tai kato itseäsi ja asennettasi Routa ei lopu-videolla. Kotiteollisuus on tätä menoa pian pelkkää teollisuutta. Muista, Hynynen, sie et oo enempää kuin about 180 cm Lappeenrantalaista karvaturpaa jolle rokki on vain mutinaa tuulessa - tätä menoa.

VASTAUS: Mikä vitun Routa ei lopu -videon asenne? Luuletsie, että mie haluaisin vieläkin olla 27 –vuotias räkänokka, joka ei tiedä musahommista ja keikkailusta mitään? Ehdotan, että lopetat sen Hendrixin musan parissa runkkailun ja tulet joskus kattomaan mikä meininki meillä on keikoilla. Mut ethän sie tule, ku vaimo ei päästä. Ja oot itse niin löysä paska, että makailet vaan kotona sohvalla ja kuuntelet jotain vitun bluesia ja muistelet vanhoja, muka hyviä, aikoja. “Oih, on tuo Jeff Beck hyvä kitaristi, taidan runkata vähän tässä vingutusta kuunnellessa.” Hyi vittu.

------------

KOMMENTTI: Minuu vitutti se MTV3:n otsikointi ja "Hynynen haukkuu Tähkän"-läppä niin paljon että lähetin palautetta sinne toimitukseen. Kysyin että oletteko te siellä toimituksessa tarkastaneet lähteenne, vai onko jutun kirjoittaneella tyhjäntoimittajalla kenties vaikea ymmärtää Hynysen sanomisia. Ei vastattu palautteeseen, mutta 30 minuutin kuluttua oli Maikkarin etusivun otsikko muutettu. Vituttaa tollanen median kirjoittelu ja asioiden vääristely ja että laitetaan sanoja toisten suuhun. Ei mitään järkeä. Tuollaisten juttujen takia on helppoa olla vaan tällänen turha tavis. Saa mm. sammua ravintolaan koska haluaa. Hyvää syksyn jatkoa, olet hieno mies!

VASTAUS: Kyllä miekin sammun ravintolaan milloin haluan.

------------

KOMMENTTI: Miksei kirjakaupoissa ole runokirjat hyllyn sijasta näkemyksiä/kokemuksia elämästä hyllyä..vituttaa tuommoinen runoilu leima mitä media yrittää tyrkyttää miehestä joka katoaa.

VASTAUS: Mediapeliä, mediapeliä. Paavo Väyrynen oli oikeassa!

------------

KOMMENTTI: Hei, ei millään pahalla, mutta muistuttaisin sinua Jouni, että osa Kotiteollisuuden kuuntelijoista on meitä, yli 40-vuotiaita leidejä jotka ravaavat musiikin perässä ympäri Suomea ja kuvittelevat rokkaavansa. Ja ehkä muistuu mieleesi jossain vaiheessa, että vaikka et pelkästää kuvittele rokkavasi, vaan rokkaat, olet itsekin ihan pian nelikybänen ja juoksentelet sinne tänne kotimaassa, eikö? Etkä taida, puheistasi päätellen, sinäkään itseäsi toiseen muottiin pakottaa. Hyvä niin. Olen itse tietoinen, että naisyleisö on bändille kuin bändille aina händikäppi, iästä riippumatta. Silloin kun kyse on kirkuvista teinipimuista, ei sellaisesta heruttamisesta pisteitä irtoa ja kun kyse vanhemmista asia on vähintään yhtä nolo. Mutta luueltko, että aion ryhtyä jalomieliseksi ja jättää rokkaamatta vaan sen takia että joillain ei pokka kestä? En. Sen kanssa kannattaisi opetella elämään, noin rockmiehenäkin. Turha luulo, että kaikkia saisit Tähkän, Mamban tms leiriin noilla puheilla karkoitettua.

VASTAUS: Eihän MEIDÄN yleisössä tietenkään mitään vikaa ole, olkoon se minkä ikäistä hyvänsä. Vanhemmista naisista olen vain imarreltu. Mutta ne vanhemmat naiset, jotka käyvät vaikkapa Tähkän keikoilla ovatkin aivan oma luku sinänsä. Ne ovat niitä, jotka alkavat kihertelemään kahden siiderin jälkeen ja heittäytyvät villeiksi, kun luulevat olevasa nyt rock. Meillä se on tietenkin aivan eri juttu, koska me olemme oikeasti ihan vitun rumia. Ja haisemmekin pahalle. Emme luo siis mitään illuusioita perheenäideille ja yksinhuoltajille. Ikä ei siis ole se juttu, vaan luonne.

------------

KOMMENTTI: pläräsinpä läpi uuden läpyskäsi, ja pidin kovasti! Paljon yhteneväisyyksiä laulujesi sanoituksiin. työstähän lisää näitä helmiä, kiitos!! ps. eläkä katoa minnekkää!!!

VASTAUS: Katosin jo.

------------

KOMMENTTI: Koin juuri orgasmin, kuuntelin kuolemanjärvi biisin ja olin illan hämyssä sorsajahdissa haulikko kädessä.

VASTAUS: Mites muuten sorsajahdissa voidaan olla? Muna kädessä?

------------

KOMMENTTI: Solistilla kesän aikana vilahdellut päässä tyylikäs lierihattu. Tulee mieleen Lynyrdit, Molly H:t ynnä muut Southern Rock yhtyeet. Jollain perverssillä tavalla näen Kotiteollisuudessa yhtymäkohtia ko. "genreen" tai niihin bändeihin. On oma juttu, vannoutunut kannattaja kunta, siltikin sopii myös radiossa soida jne. Eikös Lynyrd Skynyrdistä ole sanottu että on suurin ns. underground bändi? Onko Kotiteollisuus Suomen suurin underground bändi? Äkkiä näin kymmenen oluen jälkeen sanoisiín Jaa ääntä. Otan loputkin lootasta ja laitan Blackfootit soimaan, jonkun on sekin tehtävä.

VASTAUS: Olen aina vihannut Southern Rock –bändejä, tosin pidän siitä asenteesta, pitkäjännitteisyydestä. Ja toisaalta, kun kuulen Eppujen Aku ja Köyhät Pojat –levyn kitarointia, niin sehän on ihan Lynyrd –osastoa, eikä se minua haittaa. Mutta jos joku pitää meitä vielä undergroundina, niin olen kyllä kovasti otettu. Hieno tulkinta.

------------

KYSYMYS: Eikö Kotiteollisuudella ole varaa hankkia kunnon fanituotteita myytäväksi? Ostin toukokuussa Longplay musicista mustan army lippiksen. Nyt se ei ole enää musta vaan väritys muistuttaa enemmän jotaki auringossa haalistunutta paskaa. Lisäksi olen ommellu siihen Klamydian hihamerkin, joka näyttää edelleen olevan musta ja komia. Nyt mulla nakertaa ku lätsän toinen puoli on musta ja toinen puoli on sitten semmonen epämääränen haalean ruskea eikä sitä viitti kauhiasti käytellä julkisilla paikoilla. Mie avaudun nyt sulle ku mulla rehellisesti vituttaa käyttää vähästä opiskelijabudjettia johonki hyvän bändin lippikseen, joka kuitenki tehdään jossaki kiinalaisessa nyrkkipajassa ja värjätään jollaki ihmeen mustikalla ja josta lähtee värit parissa kuukaudessa. Ja sen takia mie nyt kuljen pää paljaana pitkin kyliä. Niin että tämmöstä tänään. Illanjatkoja.

VASTAUS: Mitenköhän tämä minulle kuuluu? En minä niitä lippiksiä täällä kotona virkkaa. Fanituotteista vastaa se firma, joka niitä myy eli Longplaymusic. Valita niille. Kiitos palautteesta kuitenkin. Kimmooo, tee jotain!

------------

KOMMENTTI: Terve, ei meikäläisellä oikein muuta, kuin että koeta Hynynen jaksaa työmääräsi keskellä. Kyllä meitä työpanostasi (kotisivujen päivittäminen yms.) arvostavia riittää. Niin, ja kun arvostelit haastattelussa sitä Tähkän biisiä ja koko Elonkerjuu-ilmiötä (ja ihan syystä), niin arvasin heti, että eiköhän senkin jotkut urpot halua käsittää väärin, median yllyttäminä, toki. Noh, eiköhän meitäkin riitä, jotka ymmärsivät arvostelusi pointin. Kiitokset myös Mies katoaa-kirjasesta. Sen sisältämät tekstit iskevät tällaiseen nuorempaankin, 19-v.-sankariin ja lujaa. Elämänkokemuksen karttumisen myötä varmasti vielä lujempaa. Keikallenne en ole vielä ehtinyt, mutta olisi tarkoitus tulevaisuudessa sekin kokea, olivat seuraukset kuinka järkyttäviä hyvänsä. Ei muuta kuin voimia. Lasin ääreltä, terveisin nuori, oman elämänsä soturi.

VASTAUS: Harvinaisen tiedostava ja fiksu nuori mies. Oletko muuten saanut jo pillua? Ajattelu loppuu nimittäin siihen.

------------

KOMMENTTI: Moi, It's Brian from Tennessee again(see 20-01-09 if you don't remember). We came back to Finland for the 5th time and finally got to see Kotiteollisuus at Rock Cock in Kuopio. The show was incredibly powerful, well worth the wait. Also wanted to let you know how much I like the video for Mahtisanat. Having been to Lappeenranta last November, I recognized some of the shots from there in the city. Also picked up the book Ukonhauta while in Finland. It is both brilliant and beautiful!!! Kiitos Paljon and thank you for all the great music

VASTAUS: Ukonhauta beautiful? And you´re a man?

------------

KYSYMYS: Tervehdys Jouni! Onko mahdollista että sinä ja sun bändisi tulisitte vetämään keikan minun häihini 7.7.2011. ja jos olis niin paljonko te veloitatte siitä?

VASTAUS: Emme tule häihisi soittamaan mistään hinnasta. Kenenkään häihin siis.

------------

KOMMENTTI: Terve Runokirjasi on nyt luettuna. Se kävi nopeasti. Ei se nyt mikään vallaton ihme ollut, että kustantajasi hieman vinkui julkaisusta, sillä kirjaan oli jouduttu niitä tyhjiä sivuja sen verran vitusti lykkäämään, että se näyttää vihkosen sijasta kirjalta ja siten siitä voi sen parikymppiä pyytää. Toisaalta typerää vinkumista siltä kustantajaltasi, koska pelkällä "Hynysen" nimellä myy nykypäivänä jo vaikka paskapaperia parillakympillä paketti. Kertoo aika paljon suomalaisista, eikö. Itse runothan ovat tietysti taattua tavaraa; itsestäänselvyyksiä sekoitettuna nokkeliin oivalluksiin, paskalla huumorilla varustettuna. Eli uppoaa kansaan! Näin myyvää tavaraa on tässä maassa tehty aina. Mitä sitä hyvää kaavaa rikkomaan. Oli muuten upeaa katsottavaa sen Campus Tv:n Jurassic Rockissa tekemä "haastattelu". Poika oli hukassa.

VASTAUS: En itse muista siitä mitään. Mut kyllä tässä maassa julkaistaan huomatavasti ohuempiakin runokirjoja. Tiedoksi vain.

------------

KOMMENTTI: 26.8.09 klo 23.09 syntyi maailman suloisin metallivauva Helsingin kätilöopistolla. Koko kolme tuntisen synnytyssalissa pusertamisen ajan soitimme Ukonhauta levyä taukoamatta, ja sanoihin keskittyminen sekä hyräily auttoi äitiä kivuissa ja isää pysymään tajuissaan :D Myös anestesialääkäri kiitteli hyvästä cd-valinnasta. Entisenä Imatralaisena olen seurannut bändiänne pitkään, ja nauttinut monista, monista keikoista. Nyt musiikkinne pääsi mukaan myös pienen perheemme suurimpaan tapahtumaan. Iso kiitos :)

VASTAUS: Wau, hyvä meininki. Paljon onnea. Mutta että nukutuslääkärikin piti musasta? Se ei kuulosta kovin hyvältä.

------------

KOMMENTTI: Luin tuossa muutama päivä sitten KT:n vanhoja päiväkirjoja ja täytyy sanoa että kehitystä on tapahtunut musiikin lisäksi myös siinä. Susta on tullut suomen uusi Juice, ja tämä on kehu. Ihan oikeesti. Enhän minä voi hevon paskaa sille mitä tapahtuu seuraavaksi, mutta yleensä sitä seuraa jonkinlainen vastuu, jota ei ymmärrä kukaan, kai sen rakentaa media, ja ne uudet 'fanit' jotka huomaa että tämä kaveri on merkittävä ja sille pitää alkaa pukkaan vastuuta sanomisista(Teenkö minä nyt samaa?) en tee (toim.huom) ja vittuileen esim Tähkästä ja kännisekoilusta keikoilla, mutta ne on uusia faneja, eli niitä joiden kiinnostus on herännyt vasta nyt kuuluisuuden myötä. Vanhat tietää kyllä missä mennään. Huomasin uusissa päivis vastailuissa että A oot selvinpäin, tai B mietit itse samaa, miten tässä uudistus, ja onko siihen tarvetta. Ei oo. Tämähän menee kohta homosteluksi, mutta haluan vaan sanoa että pidä vittu linjas noissa tekemisissä ja kommenteissa, äläkä vaan muutu! Ihan kuten oot itse kirjoittanut, jos KT olis elokuva, se olis Kahdeksan surmanluotia ja samanlaisena klassikkona sen pitää pysyäkkin! Piste.

VASTAUS: Olet jäljillä.

------------

KYSYMYS: Ootteko tulossa Lahteen NAISEN ANATOMIAN SVENGAAVA YLISTYS kiertueellanne? Haluan myöskin kiittää ja kumartaa suomalaiseen sielunmaisemaan porautuvasta musiikista. Pitäkee humala mielessä ja housut kintuissa ja jatkakaa samaan malliin.

VASTAUS: Ei minun tietääkseni.

------------

KOMMENTTI: Mahtaa vituttaa vastailla näihin kaikkiin helvetin typeriin kommentteihin. Niin kuin esimerkiksi tähän.

VASTAUS: Kyllikki.

------------

KYSYMYS: Voiko nainen teidän mielestänne olla kaunis, vaikka hän ei nyppisi kulmakarvojansa?

VASTAUS: Ajeleehan naiset pillukarvojaankin, joka on muuten meidän miesten mielestä todella yliarvostettua puuhaa. Se on herkku, ja on aivan sama tarjoillaanko se karvoilla vai ilman.

------------

KOMMENTTI: Hei, olen se kännipaskaääliö 22.8. olleen Bohemian -keikan eturivistä. http://irc-galleria.net/view.php?nick=Metclub Halusin vain sanoa, että kyseinen keikka oli yksi kaikkien aikojen kovimmista. Kädet ja niska oli kipeät vielä viikon sen jälkeen, kiitos siitä. Pyöritän Suomen Metallica fanklubia, ja olemme jo pitkään kaveriporukassa joutuneet vaikean valinnan eteen; Cliff 'Em All vai Kaihola. Kaljapäissään kun on molempia nautinto katsoa...Kaiholaa huusin Bohemiassa ja nössösti hyydyin jossain encoren tiimoilla enkä tiedä kuinka juustonaksujen & kumihanskojen suhteen kävi. Ootte vitun kovia ja omien vanhempien kanssa vietettyä runkkua purjehdusviikonloppua Helsinki-Hanko ei mikään voi piristää enempää kuin Ukonhauta-päiväkirja! Kuset tuli housuun, mutta eipä se haittaa, kun veneessä oli muutenkin limainen käsipumppu-wc, jota ei muiden nukkuessa tohdi käyttää. Tehkää lisää levyjä, kirjoja ja ASIALLISIA videoita! PeeÄss. miksei NoSori toimi?!

VASTAUS: Kenelläkään ei ole oikein aikaa pyörittää NO SORIa tällä hetkellä.

------------

KYSYMYS: Hetken jo ihmetelly, että minkä takia enää viitsitte vastata mihkään kyselyihin ja vittuiluihin, ku vastausten tasosta näkee kuitenki kui vitu kyllästyneitä ootte siihen hommaan...

VASTAUS: No, onko siun mielestä näiden kysymysten ja kommenttien taso oleellisesti noussut tässä vuosien varrelta? Suhtaudun niin asiallisesti näihin kuin ne ansaitsevat.

------------

KOMMENTTI: Heips. Jos jossain vaiheessa päätätte laajentaa paitavalikoimaanne vielä entisestään, niin laittakaa korvan taa toivomus ihan perus topeista. Neliölogo on edelleen hieno. Seinäjoella nähdään.

VASTAUS: Ööö, mikä on perustoppi? Ja nämä rättitoiveet voi edelleen suoraan laittaa Longplaymusiciin. Joku uus rätti kai on tulossa syksyllä.

------------

KYSYMYS: Moi. Mitäs mieltä Kotiteollisuuden äijät on uudesta Viikatteen Kuu Kaakon Yllä levystä? Kyllä Miitri Aaltonen toi oman ja uuden mausteensa Viikatteen soppaan sopivasti ja omasta mielestä kuulostaa parhaalta Viilatteelta aikoihin. Jotkut kriitikothan aina valittavat että pitäisi uudistua mutta en ainakaan henkilökohtaisesti näe mitään syytä Kotiteollisuuden tai Viikatteen kohdalla. Pääasiahan on että tekee niin kuin itsestä tuntuu ja mihin on tottunut. Kuuntelijathan ne levyt ostaa eikä kriitikot.

VASTAUS: Kuulin pari biisiä työstövaiheessa ja hyviltä kuulostivat. Oikein hyviltä. Sain levyn vasta eilen (11.9.), enkä ole kerennyt siihen vielä perehtyä. Kuuntelussa on nyt Röyhkän kokoelma sekä uusi Beatles-boksi.

------------

KYSYMYS: Moron Mikä mahtaa olla herra hynysen suhde yhtyeeseen KISS? Kuuntekin tässä carnival of souls levyä ja kappaletta Master & Slave. Kysymys kuuluu missä kotiteollisuuden biisissä on sama riffi? No vastaus kuuluu Pää kylmänä. Ajattelin suhdetta kysellä kun näitä kissiä enemmän tai vähemmän läheltä liippaavia riffejä on aikas paljon...

VASTAUS: Lick it up oli ensimmäinen vinyylini. mutta annoin sen pikkuveljelleni, koska en tykännyt. Miulla on kaksi KISSin levyä: Destroyer ja Creatures of the Night. Muista en tiedä yhtään mitään. Mitään Master & Slavea en ole ikinä kuullut.