Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3.9.2009
------------

KOMMENTTI: kerta kun ootte tulossa tänään keikalle iisoppiin nokialle nii otappas meikäläinen kyytiin samointein, asustelen nokialla (en tiiä minkä helevetin takia... lie kännipäissäni muuttanu) mutt joka tapauksessa otit kyytiin tai et, pillua et tältä kylältä sua HAH! (tai tiiä vaekka saisitkii)

VASTAUS: En muuten saanut.

------------

KOMMENTTI: Arvoisat suuret taiteilijat, Asiakaspalaute on nykyisin kuulema arvossaan. Näin tuotetta voi parantaa. Tässä yhden juntin vantaalaisen näkemys eilisestä keikastanne. Lähtiessäni hetken mielijohteesta taivaltamaan Kultakaivokseen Vantaalle, oli katastrofin ainekset jo keitetty kasaan. Klubikeikka ajattelin, tästä tulee ikimuistettava ilta, niin kuin tulikin. Kallein lippu teidän keikalle mitä olin kustantanut. Siinä keikka oli oikein mukava, että viimeiset kolme keikkaa missä olin ollut tänä vuonna arvostaa aivan eri tavalla. Äänentoisto keikan alussa oli aivan päin persettä maallikon korviin. Sitten sitä lienee säädettiin, että kuulosti kuin metalikontissa olisi keikka käynnissä. Hongisto kompuroi ihan väsyneenä lavalle. Taitaa jo kesän matka hieman painaa ja jumalolento horjui pilvenreunalla etsien pakopaikkaa. Mutta pakko oli takoa. Vittu nämä ääliöt tarvitse kuin pakollisen setin. Lopulta kone alkaa pojilla käynnistyä mutta kontakti yleisöön ei oikein toiminut. Ja nyt en vastuuta siirtäisi kokonaan meille kuuntelijoille. Loppuveto pelastaa sen, että kynsinhampain tuosta setistä sen 18 euroa maksaa. Lopulta keikka on ohi ja olette selvästi antaneet kaikkenne, mitä pystyitte. Järjestyspuolella ontuu ja pääsette raahautumaan keittiöön. Lopputulemana ajatellen oli ehkä hyvä ettette palannut ainakaan kymmeneen minuutiin, jotta pääsin raahautumaan muiden pettyneiden kanssa kotiin. Iltaloma oli päättynyt, Samoin teidän loistava putki esiintymisessä. Se oli pakollinen paha, mitä moni ihminen oli todistamassa Ehkäpä keikka Helsingissä kulkee paremmin.

VASTAUS: Ei kulkenut. Mut pari faktaa: me emme määrittele lipun hintaa, sen tekee baari. Ja Kultakaivoksessa on äänentoisto aina päin helvettiä johtuen sen mestan akustiikasta. Mutta ei se mikään hyvä veto ollut, siinä olet oikeassa. Siitä myöhemmin keikkapäiväkirjoissa.

------------

KOMMENTTI: Luin Anna(?)-lehdestä jutun sinusta, suupielistä kuola valuen. Emmä tiedä, johtuiko kuolaaminen lihasta, joka paistui uunissa, vai hyvin kirjoitetusta jutusta. Lihan himosta varmaan. Kuulin muuten eilen baarissa kahden teinitytön keskustelun Hynysestä. Semmoisia ehkä 18-19-vuotiaita sieviä naisenalkuja. Keskustelu kiteytyi siihen, että kummalle antais koska vaan: Hynyselle vai Holopaiselle. Arvaa, kumpi vei voiton? Elämän peruskysymysten äärellä siis olivat:)

VASTAUS: Ööö, en oikeastaan halua tietää kumpi “voitti”. Ei oikein noin nuoret tytöt kiinnosta.

------------

KOMMENTTI: Molo, mun appiukko asuu Lappeenrannassa eli mehän ollaan siis ihan sukulaisia! Miten ois yhteiset grillibileet näin uuden sukulaisen löytymisen kunniaksi :P

VASTAUS: Nyt ei harrasteta mitään biletystä ainakaan kuukauteen. On alkanut uusi, uljas elämä.

------------

KYSYMYS: mikäs juttu toi viime v-lopun keikka kultakaivoksessa oli? äijät jätti keikan kesken ja häippäs tosta vaan??? ajateltiin et tulee enkoretta... mut turhaan?! kaveri sano kun näki teidän biisilistan, et jäi kappaleita esittämättä??!!... jäi aika paska maku suuhun ei pelkästään oksennuksesta... mutta myös keikasta... olisitte edes soittaneet vanhoja biisejä enemmän, niin ei harmittais niin paljon!

VASTAUS: Encoreiden esittämisen edellytyksenä on se, että yleisö taputtaa ja osoittaa näin, että haluaa meidät takaisin lavalle. Te ette halunneet, ja ehkä syystäkin.

------------

KYSYMYS: Hei! Pitäis saaha tietää, tuleeko Holopainen pimputtelemaan Varkauteen huomenna perjantaina 21.8.?

VASTAUS: Ei tullut.

------------

KYSYMYS: Morjens, tuli mieleen kun tulette Kiteelle keikalle niin kai kanttorikin liittyy kuoroon? Voisin muuten tarjota chewbaccalle parit terävät jos maistuu?

VASTAUS: Ei liity. Ei maistu.

------------

KYSYMYS: Arvon Kotiteollisuus! Niin, oliko teillä vielä niitä pitkätukkaisia, partaisia motoristeja, miksaaja-jutun yhteydestä vielä käytettävissä? Koskisi hieman ystäväni (pian entinen) musiikkimausta. On perin väärin ystävältäni, ellen sanoisin vittumaista Kotiteollisuutta kohtaan, yhdistää teidät TOP-3 lemppariyhtyeeksi samaan sarjaan Cheekin ja Antti Tuiskun kanssa. Tämmöinen vittuiluhan ei ole siedettävää! Cheek ja Antti Tuisku pois henkilön listalta pienen koulutuksen kautta.

VASTAUS: Ei ole. Parasta olisi ottaa MEIDÄT pois listalta.

------------

KOMMENTTI: vituttaa tuo pieni fonttikoko, kun ei näe kunnolla. laseja en kyllä hommaa tämän takia. laitan vaikka nenän sit kii läppäriin ja haistelen!!! pornosivujen jälkeisiä.... ja jos siellä on taas joku vaihto juttu fontin suurentamiseksi, niin kuin edellisillä sivuilla, niin se on sekin niin pienellä että en ole huomannut. no sori.

VASTAUS: Oikea asenne. Pyydät meiltä anteeksi, vaikka vika on meidän.

------------

KYSYMYS: Terppa! Onko syksyllä tulevaan ep:seen tulossa uusia biisejä? ja millon sitä on tulossa? ja vielä, nää sivut on vitun hyvät!! Juttuu tulee aina kivasti ja päivityksiä tulee usein! KIITOKSIA!!!

VASTAUS: Näillä näkymin siihen tulee kolme uutta biisiä ja muutama livebiisi. Ja kolme tai neljä videota.

------------

KYSYMYS: keikka oli aivan SUPER MAHTAVA!! vaikka se alkoikin tunnin myöhässä.oliko syy bohemian vai jonkun muun osa puolen? vaikka eturivissä olikin hieman ahdasta niin ei se onneksi haitannut paljoa vaikka meinakisin ilma loppua. JOUNI KALERVO HYNYNEN! OSTA EHJÄT FARKUT/HOUSUT!

VASTAUS: Me soitimme juuri siihen aikaan minkä baari meille määritteli. Näin aina.

------------

KOMMENTTI: Kiitos, kiitos, kiitos Bohemian keikasta lauantaina. Soititte kuin riivatut, ja Aaltosen kitarointi vain tukevoitti soundia. Olitte huomattavasti paremmassa kuosissa kuin mitä iltapäivällä levykaupassa näytitte (no, Hongisto lähinnä). Pitäkäähän välillä hyvin ansaittua lomaakin, Virgin Oilissa nähdään lokakuun alussa. Voi teitä vesseleitä.

VASTAUS: Vai vesselit. Urpoja me oltiin. Känniurpoja. Hävettää.

------------

KYSYMYS: Sellasta tuli mieleen, että mites vedättekös pahemmin keikoilla kappaletta plus miinus nolla? Se olis mukava kuulla livenä seuraavan kerran vaikka kun tampereella ootte. Mutta tuskin onnistuu?

VASTAUS: Ei onnistu. On sitä joskus soitettu paljonkin.

------------

KYSYMYS: Kiitoksia Harjavallan keikasta! Ootteko jo ottaneet Aaltosen Miitrin osaksi keikkakokoonpanoanne?

VASTAUS: Miitri tekee tänä vuonna kaikki ne keikat mitkä kerkeää.

------------

KOMMENTTI: Viittaan nyt 21.8. yhteen kysymykseen... Tuomas TUSKIN tulee soittamaan Kotiteollisuuden keikalle Nilsiään kun Nightwish soittaa samana päivänä Hartwall-areenalla... Tai mistä mie tiien, mutta olettaisin ainaki näin :-D

VASTAUS: Juuri näin.

------------

KOMMENTTI: Aloitan tän silleen et Kaadan lasiin vähän Camparia! Juttuhan on nyt niin et sain yksivuotis kihlauspäivä lahjaksi pienen pullon edellämainittua elämän eliksiiriä ja "Rakkaudella hynynen" kirjan... Tuo opushan on ihan suoraan kopio meitin suhteesta!!! Mutta asiasta lentokoneeseen ja taas takaisin maahan. Syy miksi istun tän läppiksen ääressä ja kirjoitan jollekin pitkätukalle sähköpostia johtuu siitä, että tuossa päivänä eräänä keskusteltiin, et millaista ois juoda viinaa Hynysen kanssa. Et oisko tuo samanlainen ku mitä on esmes Äijät sarjassa nähny! Iloinen, hauska, vitsiä vääntävä, Tosimies millä on arvot kohdallaan? Mulla on 30v. päivät 6.11 ja oon ajatellu et mitä tekis ja missä pitäis ja plaa plaa. Sit keksin et jos elämä mitenkään suo mahdollisuuden ni heitän pallon ilmaan! Ihan sama missäpäin suomea ootte keikalla kyseisenä päivänä niin jos lupaat et voidaan emännän kaa lyöttäytyä seuraan niin en pidä mitään juhlia ja tuun sinne missä ootte. Toivottavasti vastailet tahi oot vastaamatta mut ei muuta ku moro! P.s Emäntä alko heti nalkuttaa ku avasin punaista nestettä sisältävän pullon.

VASTAUS: No, en nyt varsinaisesti kaipaa uusia ystäviä, enkä jaksa tutustua uusiin ihmisiin. Sori. Ryyppään yksin tai sitten ystävien kanssa.

------------

KOMMENTTI: VOISITKO YSTÄVÄLLISESTI OSTAAA EHJÄT JA UUDET FARKUT! ei ollut kovin mukavaa katsella "sukukalleuksiasi" bohemiassa kun satuin itse olemaan eturivissä jossa luonnollisesti näkee kaiken tosi hyvin. keikka oli muuten todella hyvä mutta sain pienen trauman tästä tapahtuneesta. T:huolestunut fani

VASTAUS: Pidä traumas.

------------

KYSYMYS: Tuli mielee oliko pikkubroidis nimi jani hynynen? EIlen tuli Tampereen hervannassa sellasen kans jtn turistua eikä tullu kysästyy onko teikäläisen pikkuveli? Vai oliko se janne?

VASTAUS: Miksi et kysynyt siltä itseltään? Mistä minä miun pikkuveljen nimen muistaisin?

------------

KOMMENTTI: Tämä "Ruusut ja Risut" osio on kuin onnettomuuspaikka; pakko jäädä seuraamaan vaikka järki sanoo poistumaan pikaisesti paikalta. Kukkiskin tahtois kovasti V.I.P. listalle, ja haluis että soittasitte käärmeiden historiaa ja että pääsisi takahuoneeseen ja haluis KT:n soittamaan kotiin ja viettää Hongiston kanssa kahden keskistä aikaa ja kertoa miten ihania unia näkee ja kysyä tuletteko ens viikon keskiviikkona soittamaan Kuopion torille. Mut hei, silti Kukkis tykkää, että KT ja fanit on tosi jees! Ja täytyy kertoa, että tämä rouva poistui Rockcockissa lavan etualalta aidatulle alueelle turvaan, kun teinit hyppi takaa niskaan. Ja PMMP soitti Jurassicrockissa hyvän keikan, kuuntelitteko muita bändilöitä?

VASTAUS: Popedaa yritin, mutta tuli kaikenlaisia hyypiöitä siihen hillumaan, niin piti poistua. Ja miun piti kuuluttaa Danko Jones lavalle, mutta sammuin.

------------

KOMMENTTI: Terve, Kiitokset tyylikkäästä (ja tarkasta) louhinnasta Helsingin Bohemiassa la 22.8.09. Taisi yhtye esiintyä ihan selvin päin?

VASTAUS: Tätä voisi kutsua tyylikkääksi vittuiluksi.

------------

KYSYMYS: Millonkohan ukot on tulossa taas vierailulle Helsinkiin ? Pääs nimittäin toi Bohemian keikka livahtaamaan ohi. Harmittaa aika helvetisti.. Rairai!

VASTAUS: No, aika vitun pian. Ja monta kertaa. Katso keikkakalenteria.

------------

KOMMENTTI: Tuli luettua Mies katoaa. Asiallista tekstiä siinä oli, jos jotain tajusin. Mutta yhden asian huomasin ainakin, eli Rakkaudella, Hynynen kannessa oli alaston nainen ja Hynynen vaatteet päällä, nyt kirjassa on alaston Hynynen ja naisella vaatteet päällä. Kutsuisin sitä kehitykseksi.

VASTAUS: Minä kutsun sitä tyhmyydeksi.

------------

KOMMENTTI: Kiitos pojat työuupumusterapiasta, ihan aikuisten oikeesti -- melkein pitäisi paukut tarjota koko porukalle. Muutama vuosi meni vähän laimeammin fanitellen, mutta viime keväänä "löysin" tuotantonne uudestaan ja kun sitä jatkuvalla ripiitillä luukutti aamuisin työmatkoilla, niin jotenkin pysyi hengissä tuolla omaan erinomaisuuteensa tukehtuvien teknokraattien, byrokraattien ja pukupellejen mekassa (en viitsi sanoa missä kun tulee "huonoa julkisuutta". Paitsi että sitä nyt tulee kyllä muutenkin kun sanon että tarttee taas lähteä keikalle -- on näille ylihintaista lattea lipittäville "social butterfly" stadilaissnobeille kauhistus fanittaa yhtyettä joka on "niinku jostain landelta ja eiks ne hei puhu niinku jotain murrettaki?"). "Graniitti" toimi hyvin kevään teemabiisinä, vaihtoi vain mielessä lyriikat "tätä _naista_ tarvitse hävetä". Umpivinolla sarkasmilla ja hautahuumorilla mennään, ei tätä saatana muuten kestä. Viime huhtikuun Tavastian keikkanne olivat parhaat ikinä, suoranainen katarsis. Saunankin veto oli hieno, kuin myös On the Rocks joskus alkukesällä, mutta tuosta viime lauantain Bohemiasta ei niin kummoisia kiksejä tullut. Tai sitten seisoin vain äänentoistollisesti paskassa paikassa. Tai sitten se oli ympäristöstä kiinni -- Itäkeskus kun nyt vaan on pääkaupunkiseudun persreikä. Mutta, Virgin Oil:issa lokakuussa sitten seuraavan kerran... terveisin, se punatukkainen tyttö, ei kun siis nainen, Bohemian eturivistä (katsekontaktiakin sieltä lavalta otettiin oikein pitemmän päälle -- eipä siinä mitään, ainahan se on kiva kun artisti kommunikoi yleisön kanssa :)) PS: kaverilta sellaisia terveisiä, että Ukonhauta oli tykkiä luettavaa – viidettä sivua pitemmälle ei päässyt kun jo iski jumalaton krapula...

VASTAUS: Vai oikein katsekontaktia otettiin. Arvaapa muistanko siitä mitään?

------------

SEKOILUA: Lupaus on lupaus, ellei se ole tyhjä lupaus. Odotan siis vastausta tähän viestiini, toivon myös toimenpiteitä. Kaikkien aikoijen parhain biisinne on Satu peikoista, livenä vedettynä. Sääli vaan että miksaajalla oli krabulapäivä kun veditte sen purkkiin, ja se joutui levylle liian hitaalla tempoolla, lopuksi siihen joutui mukaan kosmisen taustasäteilyn äänet, sekä alusta puuttui holopaisen syntikka. Eli kertakaikkiaan ala-arvoinen suoritus. Vaadinkin tässä ja nyt että levytätte tämän upean teoksen uudestaan, niinkuin sen pitäisi olla. Niinkuin te sen livekeikoilla vedätte.

VASTAUS: Eli haluat kuulla sen ylitempoisena ja huonosti laulettuna? Nero.

------------

KYSYMYS: mieku tuota tuossa kuuntelin vähä KT:tta nii minnuu rupesi mietityttämmää että mittee helevetissä teiän piässä on liikkunna kun työ ootta tehny kappaleet "Miksi kompostissa ei ole valoja" ja "Trilogia bassolle, rummuille, laululle ja kitaralle"? Jos päässänne on liikkunut jotakin oliko se jotain muuta kuin ne tavanomaiset viina ja naiset? sikstoisekseen mie kuuntelin taas ukonhautaa ja siitä sen verran että se on rautainen alpumi ihan sama vaikka jotkut väittäki hynysen pehmenneen. ei se parast teiltä oo mutta ihan helevetin hyvä silti. Etenki mahtisanat ja lemminkäisen laulu kolahtaa. Minkälainen muuten on taivaankaunis maailma hynysen pään sisällä? se ois kiva nähä eipä sitte muuta - tuhatvuotinen käsi ja katkarapuja - kuin - mtä prklettä – hyvät jatkot - olen ankka. olen ankka - teille!!!

VASTAUS: Se maailma on taivaankaunis, voiko sitä sen suoremmin sanoa.

------------

KYSYMYS: Soittaako Hanna Käkelä kanteletta Mahtisanat videolla?

VASTAUS: Ööö, enpäs muuten tiedä. Hyvä kysymys.

------------

KOMMENTTI: Tampereen hullu kiittää keikoista täällä Tampereella, Valkeakoskella, Harjavallassa ja Hesassa. Kiittää myös runokirjasta, jäi tv töissä päälle perseiden pesujen yhteydessä torstaina, yks muori sen ku jaksoi ihailla Jounin partaa. Joten keikoilla tulee mitä luultavammin näkymään jatkossa yli 80-vuotias ikäihminen.... Rentouttavaa..."taukoa" !!

VASTAUS: Katsoitte miuta telkkarista, sie pesit samalla persettäs ja mummo katsoi vieressä? Raakaa ajoa.

------------

KYSYMYS: Moi Ootko Jouni hetero vai se homo ku et oikein heterolta näytä?

VASTAUS: Homo. Oletko nyt tyytyväinen?

------------

KYSYMYS: Mikä on Faith No More:n ehdottomasti paras albumi mielestäsi? Mun mielestä The Real Thing, vaikka kaikki biisit ei silleen toimi.

VASTAUS: Se on ihan paska. Angel Dustissakaan ei ole kuin muutama hyvä biisi. King for a Day on ehdottomasti kovin.

------------

KYSYMYS: Mitä mieltä allaolevasta? Paitsi tietenkin keikoilla ollaan voitu jytkiä ihan sillä nopeudella millä on ite haluttu. Itse aikoinani totesin särökitaran toimivimmaks käytännössä, mutta akustine on pehmeempi ja eroa on aika vaikea huomata. Kitarat vuonna 2008 rinta kaarella (ja säröjen tarkkuus nollassa) esittelee mullistavan uutuuden; jumalauta samat soinnut tulee sekunnissa naamalle! Ja vielä akustiseen fenderiin että varmana ei moisesta ole mitään hyötyä. Lauri Tähkä ja Mamban Tero Vaara jos työ haluatte sulavaa liikettä. Näin se pojat on.

VASTAUS: Tajusiko joku tästä jotain? Jos tässä viestissä piti olla joku liite, niin minä en sitä ainakaan löytänyt.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni, Miustakiin runous on kirjallisuuden lajina ihan perseestä. Ainoo luettava ja ymmärrettävä runoilija siun lisäks on Charles Bukowski. En korkannu kaljapulloo, mutta silti itketti ja nauratti yhtä aikaa, kun Mies katoaa. Terveisii hullujenhuoneelta, jota myös keskiluokkkaiseksi elämäntavaksi kutsutaan.

VASTAUS: Eikö toi Bukowski ole vähän liian ilmeinen?

------------

KYSYMYS: Te kun tuota musiikkia luotte ja minä en, niin kiinnostaisi tietää että miltä se tuntuu? Siis se kun on luonut jotain aivan mahtavaa, jotain semmosta mikä vaikuttaa niin paljon ihmisiin ja heidän elämiinsä.

VASTAUS: …ja elimiinsä. Hyvältä se tuntuu. Ihan kivalta.

------------

KYSYMYS: Millon tuute kalajoelle..HYNYNEN säät oot PARAS!!

VASTAUS: Tuskin olen.

------------

KYSYMYS: Moi!!! miten ihmeessä saatte näin hyvää musaa aikaseks?? miten voisinkaan kiittää teitä!! ihan mahtava fiilis jää aina ku kuuntelen musaanne!! Hynynen muuten, mistä sait idean kasvattaa pitkän letin ja parran?? Kummiski ootte parhaita ja älkääkä ikinä lopettako!!! Tuli vaa mielee tos ku luin etelä-saimaata, että tuleekös teille "pojille" kyseinen lehti?? kaikille lpr:laisillehan se taitaa melkein tulla. :D T: etelä-saimaan lukija!

VASTAUS: Ilmottele, kun olet täysi-ikäinen, katsotaan sitä kiitosta sitten. Miulle tulee vain Hesari, mutta olen sitä mieltä, että siinä on liian vähän kuvia ja alastonta pintaa. Pitää vaihtaa varmaan Rattoon.