Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

21.8.2009
------------

KOMMENTTI: Moroo.. Hyvä keikka dbtl:ssä mut siun "laulusta" ei saanu mitään selvää. Taisitte viime vuonnakin valitella paskaa akustiikkaa. Sinkkosen uudet rummut soi kyllä hyvin..!

VASTAUS: Ehkä mie vaan artikuloin huonosti. Jos mie olin vaikka kännissä. Join ennen keikkaa kokonaisen lonkeron.

------------

KYSYMYS: Taivaankaunis Aate, Piru irti. Uudistetut kotisivut on oikein toimivat. Vedätte kesän viimeisiä keikkoja, eli miltäs on kesä maistunu ja onko vielä paljonkin voimia jäljellä, vai liikutaanko vain lääkkeiden voimalla eteenpäin?

VASTAUS: Viinan voimalla tässä on liikuttu toukokuun lopusta lähtien.

------------

KYSYMYS: Miks ootte antanu sen yhden horon raiskata Tuonelan koivut biisin? Vittu mitä paskaa. Turun keikka 30.7-09 DBTL:ssä oli loistava, kiitos siitä. Jouni, vittu sä oot edelleen Jumala.

VASTAUS: Se antoi meille pillua.

------------

KYSYMYS: Kuka oli se toinen kitara mies teidän Räikkärockin keikalla? Olitte loistavia!

VASTAUS: Se oli Mokoman roudari.

------------

KOMMENTTI: kiitos Qstockin keikasta! Kotiteollisuus festareiden paras bändi & keikka! t. Oulun tyttö :)

VASTAUS: Hyvä, että jollekin kelpasi. Meidän tekniikalle se ei kelvannut.

------------

KOMMENTTI: Mainiot tarjoilut iskitte Kuopion kalakukukko rokissa pöytään. Todella mahtavan tunnin osasitte rakentaa, hyvä tempo alusta loppuun. Ja Valtakunta kyllä mielestäni parhaita biisejänne juurikin livenä, jyräävää. Jyräävää oli myös se tekohengitys tuokio. Jotkut kypsemmät rouvat poistuivat tuhahdellen paikalta, outoa. Pitäähän hädässä olevaa auttaa, lähimmäisen rakkautta. No seuraavana aamuna olin Iisalmen torilla jossa joku "svengijengi" suolsi ikivihreitä eläkeläisporukoille. Mukavaa musiikkia urut, torvet ja kaikki. Eräälle huivipäiselle mammalle Tom Jonesin Sex bomb oli liikaa, puisteli hetken sateenvarjoaan ja poistui jupisten. Huoh, voi aikoja, voi tapoja.

VASTAUS: Savon naiset ovat vähän nirsoja. He ovat tottuneet lippisjätkiin, jotka tappelevat kännissä ja ajavat traktorilla baariin.

------------

KOMMENTTI: Terse! Kahtelin tuossa noita teijän keikkakuvia vuodelta-99 ja piti ihan jonkun aikaa ehtiä että missä se kotiteollisuus siellä on?? Mutta siellähän se oli nuori hippi ilman tukkaa ja Sinkkonen & Hongisto tukan kanssa, toivottavasti et ikänä ennää vedä päätäs kaljuksi,eihän sinnuu enää kukaan sitten tunnista,tietysti sittenpähän saisi olla lappeenrannan keskustassakin rauhassa.Mutta eipä tule kukaan enää sitten keikoillekaan ku ajattelevat että mikä vitun kalju se siellä kiekuu..Noh,olipas taas yhtä sekava viesti ku kirjoittajansakin.

VASTAUS: Olet tärkeiden, yhteiskunnallisten asioiden äärellä.

------------

KOMMENTTI: Nyt oli pakko nuoren naisen ostaa oikea naistenlehti, kun mies, eli sinä, puhuu naisesta. Kauniita sanoja rokkikukon suusta, mahtaa äiti olla ylpeä pojastaan. "Löysin" Kotiteollisuuden musiikin vasta tänä kesänä. Neljä festarikeikkaa takana (ja noiden keikkojen välispiikit...), joten oli ihan tervehdyttävää lukea herkän miehen avautumista. On se Hynynenkin ihminen. Tämä naisihminen kiittää ja kumartaa kaikesta tähän asti kokemastaan ja toivottaa nautinnollista loppukesää!

VASTAUS: Valehtelin minkä kerkesin.

------------

KOMMENTTI: Terve! Hynynen, perkeleen huora! Ei pitänyt Hynysellä olla asiaa naistenlehtiin, mutta siellä se möllöttää ja minä joudun lukemaan.

VASTAUS: Mie alan kallistua sille kannalle, että noissa lehdissä on enemmän asiaa kuin nykyisissä rocklehdissä. Ja kun viehättävä nainen kysyi ja haastatteli, niin miun oli pakko suostua.

------------

KOMMENTTI: ...mie jouduin vittu ostamaan möllykkälehen. Etsie voinu sit Imageen tai Oliviaan antaa tuota haastattelua? Mutta. Ajatella: "En osaa tehdä mitään, en halua tehdä mitään ja silti toivon salaa, että yltäkylläinen vastentahtoisuuteni herättäisi naisessa kiinnostuksen. [...] Mie kattelen muualle, tilaan kaljan ja saatan hävitä. Ehkä nainen tulee viikon päästä samaan paikkaan katselemaan, näkyisikö sitä mykkää miestä nurkkapöydässä." Tiesihä mie et jokin meitä yhistää. Se on tämä soidintapa, miullaki jo pian kaheksan vuotta.

VASTAUS: Ilmankos tässä kipristellään ilman.

------------

KYSYMYS: Moi Hynynen! Sellaista vaan tuli mieleen et voisitko ja oisiko sinulla aikaa kertoa hieman tyhmälle fanillesi miten Iankaikkisen biisin musavideo liittyy kappaleen sanoihin vai liittyykö mitenkään... kun tos yksipäivä sen musiikki videon katoin niin tuli itselle mieleen noin kolme vuoden takaa kun mieheni kantoi meidän yhteisitä lapsista keskimmäisen (kuolessaan 8 kk ikäinen) haudan lepoon....

VASTAUS: Ei ne liity toisiinsa mitenkään. Miksi pitäisi?

------------

KOMMENTTI: Morjesta. Siä et sitte vissii kirjottanu sitä kuninkuusravilehden kolumnia? Heh, ymmärrän kyllä. Mut ois voitu tehä sillee, et ois kirjotettu se porukalla ja miä oisin sit saanu ne liput ja ruokakupongit sinne raveihin, köyhä kun olen. Ja jos siinä piti hevosiakin jotenkin käsitellä niin minun mielestä hevonen on ainakin parasta makkarana grillissä ja leivän päällä. Tätä ei vaan passaa hevostyttöjen kuullen sanoa, jää vielä saamatta.

VASTAUS: Tuo olisi ollut vähän turhan ilmeinen näkökanta. Mut kieltämättä kävi itselläkin mielessä.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys komistus! Kiitos eilisestä KokkolaRockin keikasta, hyvin veditte! Hetkittäin kyllä tuli pohdittua siinä teinipoikien ja muun sakkolihan joukossa, että mitähän helvettiä minä, neljääkymmentä käyvä naisihminen roikun täällä eturivissä ja kuuntelen nuorison solvaavan sinua hintiksi ennen keikan alkua, mutta onneksi nämä kalvavat ajatukset haihtuivat kuin pieru tuuleen kun saavuitte lavalle sulostuttamaan iltaa! Harmi, etten vanhoilla raihnaisilla nivelilläni jaksanut hypätä ottamaan kiinni heittämääsi pyyhettä keikan lopuksi vaan sen sai joku nuori mies heti takanani. Se vähän pisti vituttamaan ja vitutus kasvoikin sitten loppuyöstä järkyttäviin mittasuhteisiin kun PMMP:n [PIMPIN] tytöt vittuilivat sinusta koko festarikansan kuullen, oli tainnut mennä Miralla herne nenuun siun vittukommenteista. Miten niin muka sinun munasi on pelkkä vitsi? Hyi minkälaista moraalitonta käytöstä naisihmisiltä, saisivat hävetä kun tuolla tavoin haukkuvat Suomen muusikoiden eturivistön johtohahmoa! Sinähän vain kehuit Miran jumppa-asentoja, ei sellaisesta sovi suuttua! Aikani katseltua heidän keikkaansa totesin, että ei perkele, ei tätä jaksa enää, nämä festarit olivat tässä. Olin jo aikeissa hypätä benjihypyn lähtiessä tietäen heikon sydämeni kunnon, mutta heitin itsemurha-ajatukset taka-alalle ja lähdin kiltisti samoilemaan kotikontuja kohti, takaisin junttien luvattuun maahan... Nyt sitten odottelen, josko teidät ensi vuonna näkisi täällä kotipitäjässäkin taas? Tietysti olisi kaikista upeinta, mikäli ennen joulua näkisi teidät, mutta taitanee olla vain toiveajatttelua moinen tälle vuodelle... Notta ellei sikalentsu vie henkeä eikä Iran aiheuta ydinsotaa niin toivottavasti tapaamme taas mahdollisimman pian! Siihen asti rakkaita terkkuja muilllekin soitinorkesterin jäsenille ja sinulle erityisen pitkä virtuaalinen ranskalainen suudelma!!

VASTAUS: PMMP:n tytöthän vittuilivat rakkaudella, näkivät miut siinä eturivissä. Oli muuten saatanan kova keikka niillä. Kuten myös Mikkelin Jurassic Rockissa.

------------

KOMMENTTI: Oli kiva nähdä taas niin monen vuoden jälkeen ISKÄ !!!!! Mä tarviin muuten uudet lenkkarit ja rummut missä on tupla basarit.... Eli paas pistää massia tilille ; )

VASTAUS: Heh, paljonko laitetaan?

------------

KYSYMYS: Moroo! Kaappaattehan kanttorin mukaan Kiteeltä Nilsiän keikalle?!

VASTAUS: Katsotaan. Tuomas taitaa olla lomalla. Ja se on sen todellakin ansainnut.

------------

KYSYMYS: Hokkalan Timoko se laulaa Kuolleissa Leskisissä? Kovaa kamaa.

VASTAUS: Kansissa taitaa lukea, että J. Leskinen.

------------

KYSYMYS: Terve Kiitos vielä kerran helvetin mukavasta ruisrockin keikasta, siellä oli tunnelma kohillaan lavalla sekä yleisössä, kaiken lisäks screenit joilta näki hyviä tissejä =D...pidempi keikka olis pilannu sen kutinan mikä monelle teijät ekaa kertaa nähneelle varmasti jäi, syksyn keikoilla sitten lisää. Onko tietoa lahesta tuutteko finlandia-klubille syksyllä ollenkaa? hyvinhän ne on tuntunu olevan aina täynnä, siitä ei luulis olevan kiinni. P.S. Tehkää jatkossakin "levynteko päiväkirja", siis ihan paperiversio, niitä on hauska lukea

VASTAUS: En muista, enkä vielä edes tiedä, ollaanko syksyllä Lahdessa.

------------

AKKAMAISTA KITINÄÄ: voivoi mikä noilla joillakin on hätänä, sateenpiiskaamat paskat. se mitä viina,terva ja sauna ei paranna on kuolemaksi. Meikäläinen on sitä mieltä, ettei Hynysen kaltainen narsisti kavereineen ole kyennyt edes 3 promillen humalassa kehittelemään niin kaunista kappaletta kuin Satu Peikoista. Kiitokset siitä menkööt jollekin muulle. Tai sitten teille, kunhan on edes ollut hauskaa. Pianolla sitä soittaessa tulee melkeinpä tippa linssiin vanhemmallekin konkarille ja simultaanisesti iskee päälle myötähäpeä ja vitutus siitä, että jannut ovat väsänneet sen naureskellen ja pilkaten jo etukäteen potentiaalisia faneja, jotka saattavat vaikka suorastaan ihastua kyseiseen teokseen. T: Kotiteollisuuden musiikin ystävä, jolle ei ylimielinen imago meinaa enää iskeä edes huumorimielessä.

VASTAUS: Joo, mehän olemme tunnettuja siitä, että aliarvioimme ja halveksimme fanejamme. Varsinkin biisintekovaiheessa. Halveksintaamme osoittaa se, että hengailemme heidän joukossaan keikkojen jälkeen sekä se työmäärä, jonka minä esimerkiksi käytän näiden sivujen päivityksiin, saatana, joka ikinen päivä. Ime kullias, homo, ja jatka sitä pianon pimputusta, mutta jätä meidät rauhaan.

------------

KOMMENTTI: Hei hei heipä hei Jos nyt Martat voisi heti alkuunsa lopettaa ton juomisesta päivittelyn, kun se on aivan turhaa avautumista. Pitäis jo tässä vaiheessa ymmärtää, ett nää komppiryhmän pojat on sitä hyvin yleistä suomalaista "perse edellä puuhun ja siellä pysytään vaik paskat ois jo housussa, jos joku muuta käskee " mullikkaa. Jos hepo karkaa lopullisesti käsistä,kylä ne (jos ja kun niitä itteään kiinnostaa,huvittaa tai vituttaa) tekevät asialle jotain. Ja jos eivät, omat on maksat ja mahalaukut. Siinä vaiheessa voit ristiä kätesi ja huutaa hallelujaa ja kiittää herraasi ( kuka se sitten liekin ), ettei ole sinun ristinäsi se mies:) Nim Jos Jeppe juo, se juo, eikä muuta halua

VASTAUS: Mut sehän on hirveän sympaattista, että herätämme naisissa hoivaviettiä ja äidillisiä tunteita.

------------

KOMMENTTI: Otitte työvoiton. Vaikka olenkin diggaillut niin Hynysen kuin myös Hongiston ja Sinkkosen perikarjalaisista mediapersoonista jo pitkään (vierasmaakuntalaiset eivät tajua että tuommosia eteläkarjalaiset nyt vaan ovat) niin vasta nyt myös musiikki kolahti. Kiitos halvennuksesta ostamani Iankaikkinen -levyn. Sen jälkeen hommasin myös muita levyjä orkesterilta ja nekin toimivat. Olette Viimeinen Suomirockorkesteri. Viimeinen viinalla marinoitu 80-lukulainen Suuri Bändi Eppu Normaalin, Popedan ja Juice Leskinen Slamin ja Grand Slamin hengessä. Käsittäkää tämä sitten haukkuna tai kehuna, ihan sama.

VASTAUS: No, mitäs luulisit, miten tuo nyt otetaan? Sekä Eput että Juice ovat tärkeimpiä vaikuttajia ainakin minulla.

------------

KYSYMYS: Moro! Onko mahollisesti teidän tämän vuoden kovasta Ruisrockin keikasta tulossa jossain muodossa esim. DVD:llä tai telkkarista ulos joskus? Koska keikka kuvattiin siellä niin tämmöistä informaatioita kaipaisin.

VASTAUS: Joo, mutta julkaisua varten keikka pitäisi myös äänittää. Se on musiikissa aika oleellista, jopa meidän tapauksessamme. Joten se siitä.

------------

KOMMENTTI: Hei jätkät kuulkee ens kesänä kun tulette Rockcockiin, nii hommatkee enemmän esiintymisaikaa ku ei tuo tunti riitä mihinkää. Hiton kova keikka silti oli, hiki virtas ja kurkkuun koski. Oltiin kaverin kanssa aika reunassa, lavalta katottuna vasemmalla, ja sen verran riehuttiin mukana että Hynynen huomas homot ja osotteli pariin kertaan meitä. Mut eipä tässä muuta, pitäkee ittenne miehinä, Hynynen varsinki ku alkaa runoja pihalle pukata. t: eturivin Slayer-paitanen

VASTAUS: Ei festareilta mitään soittoaikoja “hommata”, ne määritellään meillä äärimmäisen tarkasti ennen keikkaa. Ja lavamanageri vahtii lavan sivussa, että niistä pidetään kiinni. Paitsi Räikkärockissa, jossa Negative teki mitä halusi.

------------

KOMMENTTI: Pitkäaikaisena teitin musiikin kuuntelijana/kannattajana ja keikoilla käyvänä voin kertoo että olette muuttaneet mun elämän katsomusta ihan toisenlai(seksi). Viina maistuu lähes joka pv ja elämän tyylikin on muuttunut. Varmaan oon löytänyt oman itseni ja tuedän miltä pillu tuntuu. Sellaista kyselen, että tänä vuonna ette varmaan enään Tampereelle ole tulossa kun ei keikkakalenteri näytä vielä vuotta loppuu? Ja pitääkös paikkansa että ensi-vuosi on teillä hiljaisempaa keikkailun kannalta, kun alatte väsertää uutta levyy? Ei tässä muuta kuin viinaa juomaa ja pornoo katsoo soitellaa..

VASTAUS: Kyllä me syksyllä Tampereelle tullaan.

------------

KYSYMYS: Moron! Nyt pitää kysästä, millaset mahdollisuudet annatte tulevalle avioliitolle, kun häissämme tanssimme "häävalssimme" Satu Peikoista tahtiin? :) sopi yllättävän hyvin herkkään keinutteluun :)

VASTAUS: Aika lohduton sanoma biisissä tuohon tilanteeseen. Mutta mitäs se miulle kuuluu.

------------

KOMMENTTI: Heippa, jos en olis kännissä niin en kirjottas. Ajattelin vaan jostain vitun syystä kiittää Kokkolan keikasta. Yritä sitten ymmärtää mitä humalaisen nuoren mielessä liikkuu, ei nimittäin ainakaan Kotiteollissu tai mikään muukaan paska juttu. Vaan voisitko selittää mikä helevetti siinä alkoholissa vetää puoleensa, siinä kun ei oo päätä eikä häntää. Seuraavana päivänä vaan hävettää.

VASTAUS: Niin. Mutta krapulassa on kiva nussia.

------------

KYSYMYS: Hei, kiitos hyvästä musiikista! Haluisko Jouni kertoa, miten paksut kielet on yleensä kitarassa, kun on tollanen erityisviritys eli metallimiehen tsydeemit? Onko paksutkin kielet, jotta pysyy vireessä? Kiitos tammerfestin keikasta, se oli huippu!! Voimia jatkoon, nähdään syyskuussa kitteellä!

VASTAUS: 060, 049, 040, 028 (punottu), 017, 013. Niin sanottu “Hynysen kossu-setti”.

------------

KYSYMYS: Terve! Sellaista kysyisin, että oletteko ajatelleet julkaista live-levyn jossain vaiheessa (anteeksi jos on kysytty aikaisemmin, en jaksa kahlata tätä foorumia läpi)? Teidän esityksenne Porissa tänän kesänä oli oikein mieleenpainuva kokemus. Kiitos siitä. Terveisiä kaikille – erityisesti Hongistolle (toivottavasti kaveri on hyvässä kunnossa) :P

VASTAUS: Eipä olla ajateltu. Mutta muutama livebiisi julkaistaan syksyllä ilmestyvällä ep:llä ehkä.

------------

KOMMENTTI: ostin tässä tänään rakkaudella hynynen ääniboksin ja kyl täytyy sanoo et hyvää läppää. Tulee hyvään tarpeeseen autoon kuuneltavaks viikatteen ja teidän tuotannon joukkoon. ps älä hynynen o ni herkkä jos vähä "kehun" sua akaks ku laattaat.

VASTAUS: Jep.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni Kalervo Hynynen! Sinua lähestyy nöyrästi anoen kaksi savolaista naista, jotka oletkin jo tavannut muutamalla keikalla, muun muassa mainittakoon Nivalan keikka, siitä sen enempää.... mutta asiaan: seuraava tapaamisemme on Teidän keikallanne Tahkolla, joten mitenkähän olisi, saisiko kaksi hemaisevaa naista päästä VIPpilistallenne, kiitos! Olemmehan pitäneet hyvää keikkafiilistä yllä sekä keikoilla että niitten ulkopuolella, olettehan sen jo kokeneet!!!

VASTAUS: Vieraslistaan pääsyyn edellytetään teidänkin puolelta vähän jotain. Toistaiseksi vain me olemme olleet antava osapuoli. Se ei ihan riitä.

------------

KYSYMYS: prkl! nyt olis hyvät neuvot tarpeen, sillä sammuin saatana rockcockissa ennen teijän keikkaa ja jäi perkele kahtomatta, vitutus on tietysti käsinkosketeltava sillä teitä sinne nimenomaan tulin kahtomaan (ja cmx:sää) millä tämän armottoman vitutuksen saa katoamaan sillä saa hävetä perkele silmät päästään kun "kavereilta" tulee pientä vittuilua aiheesta?

VASTAUS: Juo lisää.

------------

KYSYMYS: Moi!! Pitää kysyy pari kysymystä. Kerkeettekö viettää koskaan aikaa perheenne kanssa?? Ärsyttääkö jatkuva julkisuus?? Inhottaako ku teitä kutsutaan sukunimellä?? Mie tykkään teist!! <3

VASTAUS: Ei keretä. Ei ärsytä. Ei inhota, itsehän me olemme kutsumanimemme määritelleet näillä sivuilla jo aikojen alusta.

------------

KOMMENTTI: Morjens, Kirjoitit sitten kirjan. Ihan vittu samanlaista on minun päivätyö, elämästä nyt puhumattakaan. Mittakaava julkisuuden suhteen on onneksi ihan toinen, mutta tuo eristäytymisen ja erakoitumisen halusi tulee muuten vaan kiihtymään ja voimistumaan koko ajan, minä olen 44 vuotta lusikoinut tätä paskaa ja alan olla aika kypsä. Minä menen palaneen kodin luo, ihmiset on vittu ihan sekaisin ja sitten niitä pitää rauhoitella ja kertoa, että ehkä kuitenkin tuo vitun marimekon seinävaate on aika pieni menetys jos taas verrataan sitä teidän 6-vuotiaaseen lapseenne, joka pelastui. Saatanan palikat ei tajua yhtään mikä on oleellista ja tärkeää. Mutta ne on kovia pyytämään koko ajan jotain, puhelin soi perkele yhtenään ja taas on kriisi kun on vittu kahvikupillinen vettä lurahtanut pesuhuoneen nurkkaan. Koko maapallon olisi pysähdyttävä ihmettelemään tätä järkyttävää tapahtumaa kun nyt ei Aulikki perkele pääse pesulle moneen tuntiin, ennenkuin joku talotohtori on tutkinut tuleeko siitä päästöjä ilmaan ja alkaako Aulikkia aivastuttaa! Kuule, minä olen kirjoittanut terapiana itelleni kaikesta siitä mikä vituttaa ja miltä muutenkin tuntuu, minäkin paskannan verta, syön saatana Nexiumia niin että pihinä kuuluu, 11 tablettia päivässä saatana verenpaineesen, ettei munuaiset pamaha kappaleiksi, kun niissä on semmonen saatanan vika että ne vaan hajoo koko ajan ja mitään sille ei voi kukaan, ei se kuuluisa Jeesuskaan, sen kummemin Saatanasta puhumattakaan ja sitten pitäisi vielä jaksaa olla sosiaalinen ja keskustella. Minä tiijän ihan oikeasti mistä sinä puhut tuossa kirjassasi, vittu ihan täysin ja nuotilleen. Paras kohta oli kyllä se ukin virrensoitto uruilla epävireisesti eiku asenteella ja siitä opiksi ottaminen, tuo on kyllä ihan vitun hyvä mietelmä elämästä. Minä jatkan paskani lusikointia, jatka sinä omaasi ja koeta pysyä järissäs. Nähdään syssymmällä

VASTAUS: Viiltävää raporttia.

------------

KOMMENTTI: terve jouni! mansen hevimamman vävypoika täällä. alku kesästä lupasit anopille tarjota kyydit, mutta kuulemma kyyteja ei ole näkynyt.koko kesä on käyty festareita ja keikkoja. meidän viimeinen keikka on iisoppissa nokialla,saisko hevimamma kyydit silloin? ollaan ennen keikkaa kaljalla pub neliapilassa. toivottavasti tavataan siellä...

VASTAUS: Jos minä kyyditän anoppiasi, niin ei siihen sinua kaivata.

------------

KOMMENTTI: Mies katoaa kirjanen tipahti tänään postissa ja nyt se on luettu. Perskeles, kiitoksia! Ei tarvinnu pettyä tälläkään kertaa hynysen tuotantoihin.

VASTAUS: Aina nyt vähän pitää pettyä.

------------

KYSYMYS: Moi! Sellasta asiaa kyselisin, että paljonko otatte jos tulette häihin soittamaan? Odottelen vastaustanne. :)

VASTAUS: Joo, oottele vaan ihan rauhassa. Kerkeät erotakin, ennen kuin vastataan noin hölmöön kysymykseen.

------------

KOMMENTTI: Terve Hynynen! Kauniit kiitokset hienosta keikasta Harjavallassa. Perkeleen hyvä fiilis, vaikka kaikki ei ilmeisesti toiminutkaan niinkuin piti.. lava ym. Mikäs biisi se oli kun lupasitte soittaa paremmin ens kerralla Harjavallassa? "perkele emmie osaa" tuota kuului pariin otteeseen, ei oo helppoo tehä kahta asiaa yhtä aikaa ;) Tää runokirja oli vähän yllätys. Kuulin juuri ennen tota keikkaa, että herra Hynynen on ruvennu runoja rustailee, mielenkiintoista. Toivottavasti teos tuottaa hyvin niin saat ostettua uudet farkut, näkyi olevan hieman risaiset ja paljastavat. Mieluisia näkymiä eturiviläisille. Mutta joo, nyt loppuu tää lässytys. T:eturiviläinen harjavallasta

VASTAUS: Toivottavasti se tuottaa hyvin, jotta saan maksettua yli 12 000 euron jälkiverot.

------------

KYSYMYS: Heipä hei! Runokirja luettu ja olen sanaton. Mutta hei, mikä on tämä Rillipää ja läski? Joidenkin ennakkotietojen mukaan olisi pitänyt ilmestyä jo heinäkuussa?

VASTAUS: Ilmestyy ensi vuoden puolella, jos saan sen rillipään kanssa valmiiksi tänä syksynä. Homma on vielä kesken.

------------

KYSYMYS: Heissan Hynynen! Kyselisin vaan että eikös keikkaväsymys ala painaa kesän jälkeen jo..itsekin muutaman kerran tänä vuonna teidät nähneenä ihmettelen vaan äijien kestävyyttä tietäen että ei kumminkaan ihan muumilimun voimilla mennä? http://www.youtube.com/watch?v=UGVqQsVOP4Y...tollasen videon netistä löysin..kohdassa 3.17 potkaiset ilmeisesti jotain mulkeroa lavalta pois..mikähän oli tilanne?eipä muuta..jatkakaa samaa rataa..helvetin rautasia ootte kaikki!!

VASTAUS: Se kerrotaan DVD:n kommenttiraidassa muistaakseni aika tyhjentävästi, katso sieltä.

------------

KYSYMYS: Hei, Jouni. Muistutatko vahingossa vai tarkoituksella kotikaupunkisi vaakunan hahmoa (http://digi.narc.fi/digi/view.ka?kuid=1537110)? Lappeenrannan kaupunginvaltuuston vuonna 1954 sisäasiainministeriölle antamassa vaakunanselityksessä tämä mörkö on muuten nimetty "luonnonväriseksi metsäläiseksi" (http://digi.narc.fi/digi/view.ka?kuid=1537107). Revi tästä nyt sitten vaikka huumoria.

VASTAUS: Joo, mie olen tosi tarkkaan kelannut ulkonäköäni.

------------

KOMMENTTI: Hei ihanat pojat. Tulkaa vetämään ihmeessä ihana privaattikeikka mun makuuhuoneeseen. Pillua ette saa, koskapa olen vittumainen pihtariämmä. Moppi tulee kuvaamaan koko paskan. Otetaan joku pumpattava lammas jota Hynynen voi vetää tunteella hanuriin. Laitetaan koko roska sitten nettiin ja netotaan miljoonia! ..ai ei vai? Haistakaa vittu! ps. Fanitan teit niinq ihan vitusti! Ihq Daa! ..homot.

VASTAUS: Juuri tällaiseen naiseen haluaisin tutustua.

------------

KYSYMYS: No moro, koska kt:n pojat tulee naantalin kaivohuoneelle, olis helvetin kova porukka paikan päällä. Ainaki pari kaljan jälkee kulkee teiän musa nii vitusti. Loistavaa.

VASTAUS: Just kävin siellä viime viikolla.

------------

KYSYMYS: Mitä tykkäs Sinkkonen Nightwishin keikasta Olavinlinnassa? T: pari riviä takanasi...

VASTAUS: Kysy Sinkkoselta.

------------

KOMMENTTI: Uudet kotisivut toimii!..kylläpä meni taas ilta rattoisasti juttujanne lukiessa. Täällä Tahkolla hiihdonopettaja Imatralta odottaa keikkaanne Piatzassa miltei yhtäpaljon kuin syksyn kääntymistä talveksi.Molempien kohdalla pätee sama; sitä odottaa alkavaksi ja kun se alkaa, odottaa sen loppuvan. Ei siksi että siinä jotein vikaa olisi, vaan siksi että loppussa se tuntuu aina parhaimmalta. Aivan kuten lopputalvesta kevätlumille pääsy. Sama pätee myös sänkypuuhissa. (ihmeellistä)

VASTAUS: Ei muuten päde sänkypuuhissa. Nussiminen voittaa aina orgasmin.

------------

KYSYMYS: Sitäpähän kyselisin vaan että ovatko herrat millon tulossa Joensuuhun keikalle? Niin ja siis nimenomaan Joensuuhun eikä näihin naapurikaupunkeihin, oli nimittäin KuopioRockCockissa sen verran kylmää porukkaa että vaikka kuinka kavereitten kanssa riehuttiin eturivissä ei muut tuntunu mukaan lähtevän millään - tosiaan paska paikka. Teijän osalta hyvä keikka. Ja vituttais kyllä minuuki jos Eppujen keikkaa kattoessa porukka tulis pyörimään kameroitten kanssa ympärille - kiitokset Hynyselle kuvasta.

VASTAUS: Häh, hyvä yleisöhän siellä oli, kuten Savossa aina. Joensuusta ei ole vielä tietoa.

------------

KYSYMYS: Mittee perkelettä se tämmönen on? Kuka näitä teiän kotisivujen ulkonäköjä aina keksii. Taas on ollu ihmisellä iteat, voi perkele. Nii ja sitte asiaan, että mitteepä mieltä kotiteollisuuden pojjaat on stam1nan musiikista mainikkaa teiän mielestä paras piisi

VASTAUS: Mikä ihmeen Stam1na?

------------

KOMMENTTI: miun mielestä tuo on todella mahtava homma että Miitri Aaltonen toimii teidän keikoilla toisena kitaristina. Ja jos Holopainen on myös messissä, niin aina vain parempi. Kiitos vielä tuosta Ukonhauta kirjasta. Se oli oikein miellyttävää luettavaa. Oikeesti.

VASTAUS: Miun mielestä on todella mahtava homma, että nämä kommentit ja kysymykset loppuivat nyt. Ja nyt myö lähdetään Varkauteen keikalle. Heip.