Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

5.8.2009

------------

KOMMENTTI: Tervehdys. Hei onks siel teil jannuil kaikki okei? Mistä nyt luinkaan haastattelun "olenko vielä hengissä syksyllä?" Nii tai sit mulla vaa jokin lukihäiriö ku ootteha työ kuulemma maaliskuusta asti tehy keikkaa. Mutta kuulemma Hynynen on oksennelluki jossai ennen keikkaa, mutta luinpa myös että oli tullu vaa otettau väkeviä sinä päivänä ei muuta. Eli älkää saatana säikytelkö noin jos kaikki on okei

VASTAUS: Mie oksentelen nykyisin lähes jokaisen keikan yhteydessä, ei siinä mitään ihmeellistä ole.

------------

KOMMENTTI: Terve Luin tuon uusimman päiväkirjan ja rupes jo pikkasen pelottaan teiän puolesta, kun tuo alkomahooli maistuu teille niin kovasti. Koittakaa oikeesti, sekä lasten, että aikuisten oikeesti, pitää ittenne elossa. Te ootte monelle tässä maassa hengissä pitävä voima, ja sanotpa Jouni mitä tahansa, mun mielestä on säälittävää kuolla ryyppäämisestä aiheutuneisiin vammoihin. Muista tämä ennen kuin nostat pullon/tölkin/lasin huulillesi. t. huolestunut fani

VASTAUS: Vittu, mitä piipitystä. Miksi me ei voitais muka kuolla, jos me kerran haluamme?

------------

KOMMENTTI: Voi lehmän munat! Juuri kun oon vuosia ihmetelly et mitä vittua kukaan tekee jollain vitun Hummerilla, niin eikös paikkakunnan oma rokenroll henkilöytymä mee ja osta semmosen vitun vehkeen. Eikö niitä vitun rojaltteja voisi järkevämminkin tuhlata, kuin päästelemällä ne vittu savuna ilmaan? Vai onko kesämökki tontti katseltu jostain jumalattomien rämeiden takaa johon ei pääse jollain perinteisellä japsipaskalla? HUMMER = Hynysen Uusi Mielettömän Makee Elvis Romu. Hyvä ettei sen auton nimi ollu HUMJER. Siitähän olis voinu muodostaa lauseen: Hynysen Uusi Munan Jatke Elvis Romu. Ei varmaan voinu rivien välistä lukee et mielestäni auto on vittu turhin hyödyke johon voi rahansa tuhlata. Toivottavasti se paska ei vaikuta musiikin tekoon, kun se on kuitenkin niin saatanan hyvää.

VASTAUS: Kyllähän auto on perinteisesti aina vaikuttanut musiikin tekoon. Biiseistä tulee entistäkin paskempia, koska minulla on auto. Mitä vittua siulle muuten kuuluu, minkälaisella autolla mie ajan?

------------

KOMMENTTI: Morjens. Tuli mieleen että oisko hyvä jos motivaatioo löytyy tehä semmone trilogia levy. Tai mitä mä mietin nii ois "Lauluja Murheesta" "Lauluja Kuolemasta" "Lauluja Ikävästä". Että mitäpä oisit mieltä tuommoisesta? Kyllähä siinä työ on tehdä. Ite kun oon miettiny nii kuvia pyörii mielessä että "Lauluja Murheesta" levyn kannes ois henkilö joka istuisi vanhassa talossa sängyllä, ja pää nojaisi käsivarsiin. Lauluja Kuolemasta levyllä sama idea mutta henkilö pitäisi Uurnaa käsissään ja katsoisi siihen. Ja Lauluja Ikävästä, sama henkilö pitäisi vaikka jotain pientä pöytätaulua käsissään. Vai meneekö liian emoiluksi? Mut kun ite mietin niin siinä olisi ideaa. ? Ja saat kuulla varmaan kokoaja mutta kuuletpa lisää: Teet ihan helvetin hyvää musaa!

VASTAUS: Me ollaan tehty jo kymmenen levyä noista aiheista.

------------

KOMMENTTI: Noniin. Nyt se sitten tapahtui. Menin lukemaan teidän sekoiluja internetin kummallisesta maailmasta ja kuuntelemaan teidän musiikkia. Aluksi minäkin (monen muun ihmisolennon tavoin) pidin Karjalasta ponnistavien ukkojen "musiikkia" ihmeellisenä hötöstelynä mutta, kas kummaa.... Niissähän on perkele osassa ihan oikeita asioitakin lyyritelty. Ja ei en ole 3 promillen humalassa kun näin aikaisin aamusta kirjoittelen teille kaikkea paskaa mitä mieleen tupsahtelee, vaan olen ihan työllistetty "normaali" kansalainen. Lueskellessani näitä teidän sekoiluja päiväkirjasta en voinut olla huomaamatta näitä teidän skitsofrenis-muotoisia satunnaiskuvia matkan varrelta. Osa kuvista on varmastikkin teidän omia sisäpiirisikailupaskaa mutta osassa kuvista huomaa itsekkin höröttävän vedet silmäkulmista valuen. Onnistuneita otoksia siis. Noh kuuntelin näitä teidän kappaleita (uudempia ja vanhempia) ja osa aukesi lähes tulkoon hetkessä (ehkä noin viikon kuuntelun jälkeen) ja osa pysynee pimennossa hamaan tulevaisuuteen saakka. Parempi näin. Mutta sitten, kuulin vanhan lastenlaulu veivauksen mitä on liruteltu minullekkin isovanhempien toimesta joskus lähes 23 vuotta sitten. Suojelusenkeli - missä Hynynen itsessään lauloi suloäänellä(?) ja Viikate-yhtye? soittelee taustalla sai tämänkin ruman, karva naamaisen ja kaljun tonni-keijun lähes itkemään. Siinä nyt vaan sattui olemaan jotain mikä silloiseen mielentilaan kolahti kun metrin koivu takaraivoon. Ja ei en ole mikään teini-angsti-masennuksesta kärsivä paskakasa vaan edelleen lähes "normaali kansalainen". Löytyy sieltä teidän uudemmastakin tuotannosta mm. Taivas tippuu. Siinä nyt on jotain mikä kopsahtaa jollain tavalla herkkään ihmiseen. Kuntaas Mahtisanat on sellainen mitä ei pysty käsittämään millään muoto. Kuulostaa suorastaan kissan oksennuksen ja koiran paskan risteytykseltä. Mutta kai siinäkin jotain hienoa on kun sitä joka radio-kanavalla vingutetaan ja ylistetään maasta taivaaseen (radiotoimittajat yrittää päästä suosioon?...) mutta minuun kun se ei vaan toimi. Eikä sen silloin ole pakkokaan toimia. Mutta kuitenkin. Helevetin hyvää jatkoa sinne teille. Ja toivottavasti eksyisitte tänne Lahti-kylään uudestaan. Sehän kun on tässä Lapradorin ja Hellsinki akselin välissä jos ei halua ranta-ruottia yrittää Loviisan ja Porvoon tienoilla yrittää sönkätä. Kun ette te pojat sitä suomeakaan aina osaa.

VASTAUS: Ilmaise itseäsi jatkossa hieman lyhyemmin, niin joku ehkä jaksaa lukeakin meilisi.

------------

KOMMENTTI: Perkeles. Kuuntelin sattumalta spotifyn kautta sellasta bändiä kuin The Bravery ja niiden vuonna 2007 ilmestyneellä "The Sun and the Moon" levyllä on biisi nimeltä Bad Sun. Se on monessa kohtaa yks yhteen KTn Rakastaa/Ei Rakasta kanssa. En tiiä oletteko tästä tietoisia, mutta aattelin laittaa viestiä, kun alkoi vaan ahdistaa tuo samanlaisuus. http://www.youtube.com/watch?v=2X_Rskor-o0 Bad Sun livenä.. Onhan näitä ennenkin ollut musamaailmassa, mutta aikamoinen sattuma silti..tai sit Braverypojat on kusipäävarkaita koko sakki. Hyvää kesän jatkoa! t. ex-joutsenolainen ps. yhden tähden jallu on parasta! pps. pitäs tulla kattomaan tänä kesänä ootteko yhtään kehittyneet livenä, kun viimeksi olin kattomassa Kotiteollisuutta Imatralla Big Bandeilla joskus 2004 tai 5..

VASTAUS: No, ei Rakastaa/ei rakasta nyt niin persoonallinen sävellys ole, ettei kukaan muu olisi pystynyt sitä tekemään. Onhan sen kertosäkeessä pieni pätkä myös Pikku Kakkosen Nukku-Matin tunnarista.

------------

KOMMENTTI: Pöllikää tekin Maj Karma:n idea! Eli hommaatte sellasen puhelimen, joho voi soittaa vaikka teidän keikkabussissa istuessa, tai teidän studiossa ollessa. Sen nimi voi olla 'Kt puhelin' Mokomankin pojat innostuivat ja pölli idean heti.

VASTAUS: Meinaatko, ettei meillä ole parempaa tekemistä kuin vastailla puhelimeen? Sitä paitsi meillä oli jo kauan ennen noita bändejä NO SORIn paskaluuri bussissa messissä, mut ei siihen kukaan jaksannut koskaan vastata.

------------

KYSYMYS: Moro KT:n äijät. Olis pari kysymystä, mitä autoja teitillä on? Ite oon jenkkiauto kannalla. Miks teette niin vähän keikkoja mihin pääsisi myös alaikäiset? Meikäläiseltä ei paljoo enää puutu, mutta oon jo vuosia halunnu päästä teiän keikalle. Ps. tehkää lisää Kuolleen kukan nimi- albumin tyylisiä biisejä, ihokarvat nousee melkein jokaisen kohdalla pystyyn. Vaikka kyllä tämä uusikin mainiota on esim. Isä meidän- kappale Pss. Älkää lopettako tätä Kysymys/vastaus sydeemiä.

VASTAUS: Ehkä meitä ei vaan huvita soittaa lapsille. Meillä on oikeus valita. Odota nyt vielä vähän aikaa.

------------

KYSYMYS: Sillon aikanaan nuorinamiehinä kun bändiä pystyyn pistitte, osasitteko kuvittellakkaan nykyisen kaltaista suosiota?

VASTAUS: Ei meillä ole ollut koskaan tapana kuvitella tai suunnitella mitään. Tehdään vaan sitä mitä huvittaa.

------------

KYSYMYS: Mites on,meinaatteko Jurassicrockiin jäädä kuolaamaan PMMP tyttöjä? Näyttäs keikkakalenterinne mukaan että keikkavuoden -09 kaiken pahan alku ja loppu on Mikkelissä!

VASTAUS: Se on vasta alkua, syksyn keikat alkavat siitä viikon päästä. Näimme PMMP:n viime viikonloppuna ja on muuten bändi kovassa iskussa. Ja omistivat Viimeisen valitusvirren miulle. Ja Mira teki miun edessä spagaatteja ja kertoi keikan jälkeen, että sen tissit valuu maitoa. Huh, huh, oli vanha mies vähän herkillä.

------------

KOMMENTTI: Mitäs jos te pojat vvaikka tekisitte tribuutin HEKTORUIILLE!"? Tehkää Siis Koveri Piisistä "Kuunnellaan Vuan Taevuasta". Ois niin kiva oi kiitti jo etu kahteen voi pojat. Toivoo sydömmensä pohojasta Kaharen lapukaisen isukki 'Vuantaalta.

VASTAUS: Veriset Hectorit on toteuttaneet jo idean.

------------

KYSYMYS: Kiitos loistavasta Wanajafestin keikasta. Hyvän setin veditte ja erikoiskiitos vielä Miitrille. Toivottavasti tulette syssymmällä vielä Sirkukseen keikalle samaiseen kaupunkiin. Mitäs oot pitänyt Hummerista Jouni? Alkaa olla kulkupeli kohillaan.

VASTAUS: Muistaakseni joulukuun alkuun on suunniteltu Hämeenlinnaa.

------------

KOMMENTTI: Kirjas on vitun hyviä luettavaksi. sulla on ytyä :) sie oot vaan niin perkeleen äijä :D onko paljon hommia ollu

VASTAUS: Ei ole. Olen ollut työttömänä jo vuosia.

------------

KOMMENTTI: Perkele. Koljosen tiekiistasta innostuneena tilasin levyn, kun siellä tekijämiehiä on kerran mukana. Posti-pate toi lapun missä luki että tuote on noudettavissa. Reissusta palanneena pienessä oluessa tiedustelin emännältä että oisko mahdollista saada kyyti sinne postiin, kas kun sinne on 5 kilometriä matkaa. Minä en kävele ja humalassa en aja. Noh, emäntä oli suotuisa ja matka postiin taittui korjaavien ottamisen ohessa. Minä postiin, 11,75 euroa sille kivannäköiselle virkailijalle ja levy mukaan. Pääsin autoon, riivin paketin auki ja sanoin emännälle että nyt kuunnellaan ihan uutta tuotantoa! No ei vittu kuunneltu. Ainakaan autossa. Enhän minä apina huomannut tilausvaiheessa että sehän on vinyylinä. No ei muutakuin kotiin missä kaivoin vanhan levynraapimis-aparaatiin esiin, koska pakkohan koljosta on kuunnella. Samalla löytyi vinyylinä Cinderellaa, RATTia, Rainbowta sun muuta vanhaa kiekkoa. Eläköön kasari! Ja mitenkä tämä liittyy teihin? No ei mitenkään, joten en edes tiedä miksi kirjoitin tämän. Nerokasta. Mutta se Koljosen tiekiista on hyvä.

VASTAUS: Ja livenä vielä kovempi.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset vielä tätäkin kautta Rockperryn parhaan äijäkomeuden ja välispiikkien tarjoamisesta. Olet niin ihQ-raksu. Niin ja kai sitä soittoakin voisi vähän kehua. Nimmariakin yrittivät jotkut naisolennot keikan jälkeen kiljua, mutta ilmeisesti sinulla oli kiire omille kiljuillesi, vaikka niistä ajoista oltiin muka kasvettu jo yli. Tai sitten hieroit omahyväisesti karvaisia käsiäsi yhteen lavan takana ja yhdyit mielessäsi rajusti Indican keijutyttöihin fanien kinuamishuutojen säestämänä. Tv; eturivin mustaan näkymiä tarjoilevaan paitaan pukeutunut silmälasiblondi.

VASTAUS: Eiku, miulla oli treffit yhden kauniin naisen kanssa. Liian lyhyet tosin.

------------

KOMMENTTI: Siis mie en voi tajuta mistä sie keksit niin ihania laulun sanoja!!!??? HUH.... tulee kylmät väreet taas ku kuuntelen mökki matkalla mp3:sta Mahtisanat ja Vieraan sanomaa!!! Ne on nyt parhaita biisejä. On kyl kaikkkiiii muutki mut nyt ne on vaa nii parhaita!!! Mie kävin tänää poimii mansikoita sieltä mistä Hongiston vaimo on kotosin. ps. Vastaa edes hymiöllä niin tiedän että olet lukenut tämän! :)

VASTAUS: Hymiö.

------------

KYSYMYS: Rakas Hynskä et sie haluais tulla meille vetämään mulle semmosta privaattia akustista keikkaa. Raudanlujat ja Yö päivää keinuttaa ois mukavia. Vaihtoehtosesti voisitte komppanian kanssa tulla tänne helsingin suunnalle keikalle äkkiä, kun vantaan missasin ja wanajasta jäin kaipaamaan lisää. Unohin että miten ihana sä oot ku mulla oli tossa kyljessä 7kk semmonen ihana pikku hynynen, sua semmoset 20vuotta nuorempi kyllä, mutta sitten meni sukset ristiin ni nyt taas kaipaillaan sitä ihka oikeeta :D Ei mutta tosissaan helsinkiin niitä keikkoja !!

VASTAUS: No, riittääkö 15.8. Vantaa Kultakaivos, 22.8. Helsinki Bohemia, 2. ja 3.10. Virgin Oil ja joskus joulukuussa kai Nosturi?

------------

KYSYMYS: Moi Hynynen pystytkö lähettämään sähköpostiini Ruumiinlaulaja videon?

VASTAUS: Joo, ilman muuta. Eipä tässä muuta tekemistä olekaan. Mitä muuta vielä haluat? Osta, saatana, DVD.

------------

KYSYMYS: samaan aikaan ku näin mahtisanat musiikkivideon voicelta niin näin sitte parin päivän päästä voicelta kun joku alanko muistaakseni laulo kans teirän biisin mahtisanat...niin aloin miettimään että vituttaako teil ollenkaa se että joku alanko tulee ja suorastaan raiskaa teirän biisin?

VASTAUS: Mitä väliä sillä on? Itsensähän se siinä mokaa. Asia ei kuulu meille.

------------

KOMMENTTI: kiitos kesän keikoista, erityisesti Sauna Open Air oli hyvin jumalolentojen tyylille uskollisesti katsojalle ja kuulijalle taivaallinen kokemus. Päätän latteuteen: hyvää kesän jatkoa, hymiö. Kiitos ja anteeksi.

VASTAUS: Ole hyvä, nainen.

------------

KOMMENTTI: Sillo Jalkosalmirockis ku mie kysyin et tunnetko Pekka Toivosta nii hää on Lappeenrannan Delta-autossa töissä. Ku hää puhuu aina et mie tunnen Hynysen Jounin ja Hongiston, Sinkkosen nii en mie aina sitä usko. Mut kyl kai täytyy vissii. Sie sanoit sillo siel Lemin keikalla et siun nimimuisti on huono. Ajattelin laittaa selvennystä siitä et ketä mie tarkotin ku ei sillo tullu heti mielee. Mist sie oikeesti keksit nuo sanat?? Ne on mahtavia!! Mie oikeesti tykkään teistä.!!:) Se oli tosi kivaa ku mie pääsin sillo Lemillä takahuoneeseen. IHAN MAHTAVA FIILIS!! Mie menin ihan punaseks ku näin teijät. Sit jälkeepäin muistin et miun piti kysyy koko bändin yhteiskuu et mieki oisin tullu siihe mut unohin. Toivottavasti saan kokea joskus saman uudelleen. Oon siun henkilökohtainen fanisi myös. Arvaappa miten miust tuli fani??!! Ku se miun eno Pekka puhu teistä ja mie en koskaa ollu kuunnellu tein musaa ja sit kuuntelin netistä ja ensimmäinen biisi oli Minä olen! menin aivan shokkiin et miten vitun hyvii työ ootte!! nyt selaappa miun mp3, täynnä kotiteollisuutta ja hanna pakarista!! työ ootte hyvii! (itseasiassa miun eno tuntee teijät kaikki ja hää asuu tapavainolassa ) ps. Mie en yleensä kiroile. vastaa ees hymiöllä et tiiän et sie oot lukenu tän

VASTAUS: Voi, lapsi parka. En ole koskaan kuullutkaan kenestäkään Pekka Toivosesta. Pekka Karvonen tosin on tuttu.

------------

KOMMENTTI: Luokatonta rasvaripulia tekin nykyään yleisöllenne tarjoilette. Jätkät on kyrpäkännissä keikalla. Tammerfestin keikka oli fiasko. Muutenkin viimeiset keikkakokemukset on ollu kuin siansaparot, kiemuraisia ja jäykkiä. Ettekste tiedä enää mitä te ootte mukamas soittamassa? No no. Ja iänikuinen yleisön halveksunta ei oikein oikeuta itseään, kun känniset äijät veivaa. Jos ei vanhat raakit jaksa, niin kunniakasta olis lopettaa ajoissa. You can fool some people sometimes, but you cant fool all the people all the time..

VASTAUS: Join ennen Tammerfestiä yhden lasin valkoviiniä, kaksi pulloa kaljaa soundcheckissä ja yhden kossusnapsin juuri ennen keikkaa. Se siitä kännistä siis. Mut jos ei kelpaa, niin ei ole pakko tulla keikoille.

------------

KOMMENTTI: Haluan vain kiittää hienoista lauluista. Oli rankka kevät takana ja samalla olen löytänyt teiden musiikin joka on auttanut paljon. Parilla keikalla tuli myös käytyä, ensimmäistä kertaa tavastialla asti. (asun täällä urpo-kaupungissa, Mikkelissä). Toivottavasti sanoja ei ole vielä sanottu eikä lauluja laulettu vaan tulee vielä paljon lisää. Joten iso kiitos teille kaikille!!

VASTAUS: Miun puhelimen äänitteet –osio on täynnä uusia kertosäkeitä ja riffejä, eli eiköhän tässä vielä ainakin yksi levy joskus tehdä.

------------

KOMMENTTI: Hyvä Jouni Kalervo. Ei teissä mitään vikaa oo vaikka pelkkiä tyttöjä teette, kun sellasta siellä Ilosaaresa väitit. Miehistä kovimmat ja parhaimmat tuottavat tyttölapsia. Ite oon nuorin kolmesta tytöstä ja meijän isä on huippumies. Tekin lienette valioyksilöitä, sitä ei voi kiistää. Erityistä hämmennystä minussa on herättänyt raavas, alkukantainen ja übermiehekäs luolamiesmäinen olemuksesi, joka huokuu seksiä. Jostain syystä synnytät minussa alkukantaisen luolanaisen haluja, joista en aiemmin tiennykkään. Saat koska vaan vapaasti tainnuttaa minut nuijallasi ja raahata tukasta luolaasi. Kotkassa sain sulta vaan vilkutuksen. Ens kerralla haluun enemmän.

VASTAUS: Aika moni haluaa. Te naiset olette aina haluamassa ja vaatimassa. Ja sitten suututaan, kun pappa ei jaksa tai jos ylitarjonnan takia akat ei kiinnosta vittuakaan.

------------

KOMMENTTI: Terve On tullut jonkun verrran seurattua teidän toimintaa ja musiikkia kuuneltua, että ei voi kuin sanoa että teillä tuntuu olevan mukava elämä. Soundi teillä nyt ei kovin erikoinen ole, mutta teillä tuntuu olevan hauskaa ja sehän riittää. Nauttikaa elämästä, toisistanne ja myös naisista. Ps. Jouni vaikka oletkin hyvä media persoona, voisit jakaa myös tahattomasti vastuuta muille porukan jäsenille, hongistossa ja sinkkosessakin ilmeisesti piilee jonkun sortin humoristit. Kiitos ja anteeksi

VASTAUS: Arvaa olenko yrittänyt? Mutta kun niitä ei kiinnosta. Luuletsie, että mie olen aina kirkuen haluamassa esillä oloa?

------------

KOMMENTTI: Tuli tässä kuunneltua sotakoiran biisejä. Loistavaa fiiilistelyä teiltä esim. eppujen, juicen ja ne luumäet bändien kappaleista. Ja, en ole selvin päin. Tuskin muistan kirjoittaneeni tätä huomenna. Voi olla. Ööö, kiitos ja anteeks.

VASTAUS: Ei se mitään. En miekään sekunnin päästä muista enää siun meiliä.

------------

KOMMENTTI: Tehän olitte iskussa, ellen jopa sanoisi liekeissä, Qstockissa. Minä ainakin olin ja eiköhän joku muukin yleisönedustaja nauttinut esityksestänne. Jarille vielä suurtakin suurempi kiitos Yksinpuhelusta!

VASTAUS: No, ei se ihan noin hyvin mennyt. Mie en tekniikan ja poikien mukaan ollut parhaimmillani siellä, mutta Jarilla ja Jannella kulki.

------------

KYSYMYS: Moro! Viitsisitkö millään kertoa, minkä merkkiset housut sulla oli Vaasan Rockperryssä tässä viikko pari sitten 17.7.09? (Ja mistä ne oli hommattu)? Sellaset jännät farkut. Reiden päällä tasku, ja pepanderissa oli samanlainen vahvike ku ratsastushousuissa tai prätkäbyysissa. Ja lahkeen suut oli "avarrettu" ts. saumat oli avattu jonkin verran. Ole kiltti ja kerro, mun ilmainen lounas kivassa raflassa ja kivassa seurassa on tästä kiinni. :)

VASTAUS: Voi luoja. Onpa oleellista tietoa. Vitut mie mistään merkistä tiedä, mutta Espanjasta ne on ostettu. Maksoivat kymmenen euroa.

------------

KOMMENTTI: Pidetäämpä lyhyenä. Kiitoksia koko yhtyeelle aivan perskeleen hyvästä Ruisrockin keikasta, jäi kyllä mieleen viikonlopun kohokohtana Toivottavasti Ankassa edes melkein yhtä hyvä meininki! On ollut varmasti raskas vuosi uuden pitkäsoiton ja tiukan keikkakalenterin myötä, mutta toivottavasti saamme nauttia Kotiteollisuuden uudesta tuotannosta ja live-esiintymisistä jatkossakin, voimia ja jaksamista!

VASTAUS: Uutta ruvetaan äänittämään aikaisintaan vuoden päästä syksyllä.

------------

KOMMENTTI: Olin esittämässä mieltäni jo 3 vuotta askartaneen kysymyksen sinulle 45:sessa Oulussa 25.7:ttä kun viimein tapasimme,mutta vaimoni ehti väliin kehumaan Äijät-ohjelmaanne jolloin vastasitte "Elkää nyt viittikö" ja ryntäsitte ohitsemme,joten en koskaan ehtinyt kysymystäni esittämään (sitä ne naiset aiheuttavat). Täten jään vain tiedustelemaan milloin mahdan saada uuden mahdollisuuden, eli milloin suuntaatte yhtyeinenne taas Ouluun ja rantaudutte ihmisten sekaan seuraavan kerran? P.S. Kohteliaassa muodossa kirjoitettu vain joukosta erottuakseen.

VASTAUS: Kysy kysymyksesi mieluummin näin sähköpostitse, kiitos. En kulje baareissa vastailemassa kysymyksiin vaan ryyppäämässä.

------------

KOMMENTTI: Terve pitkästä aikaa! Kiitokset eilisestä, olitte mielettömän hyviä.Harmi ettei illan toista kattausta päästy katsomaan. Olo on ihan rakastuneella. Taas jaksaa.

VASTAUS: Puhut Räikkärockista. Ole hyvä.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus ei soita taidolla vaan sydämmellä.

VASTAUS: Oho. Joku on tajunnut toimintamme ytimen.

------------

KYSYMYS: Moro,kävitte Lohjalla 9.7 ja vitun hyvä keikka vaikka hynynen oli akka ja oksensi lavalla ja yleisö oli paska,mutta piristi helvetisti näin taantuman alla.Kysymys kuuluukin että oletteko tulossa tekemään tänne päin baari keikkoja? kiitos ja kumarrus

VASTAUS: Vai akka? Mitähän tollaselle vitun inisijälle kävisi, jos joutuisit joskus huutamaan yli tunnin putkeen?