Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

23.7.2009

------------

KOMMENTTI: Hei, Ajattelin ilmoottaa että kotiteollisuuden musiikki on kovin tuntematon käsite, mutta eksyin kuitenkin kotisivuille lukemaan päiväkirjamerkintöjä, ja nauroin vedet silmissä niitä lukiessa. Kiitos ja kumarrus

VASTAUS: Toisen vahinko ja tuska on toisen ilo.

------------

KOMMENTTI: ISO KIITOS Kouvolan House of Rockin keikasta!!! Ihan mahtava meininki, vaikka Hynysen nimmari jäikin sitten saamatta mut mitäpä tuosta. Ukonhauta kolisee! Ootte parhaita! Rakkain terkuin, se joka näytti tissit että jatsit loppuu...

VASTAUS: Mitä helvettiä te niillä nimmareilla teette, aikuiset ihmiset? Mut kivat kanisterit siulla.

------------

KYSYMYS: Terveisiä Kuusankoskelta! Tai miä (!) olen ainakin kotoisin sieltä tehdashelvetistä. Kiva jos saatte nettisivunne hieman käyttäjäystävällisemmiksi. Keikkalistan voisi päivittää, koska Tiketti myy jo lokakuun keikkoja. Kyllä teidän sivujanne lukee ainakin jotkut sivistyneet ihmiset, joilla ehkä vielä ajatus kulkee (?). En kysy, missä on seuraava keikka (hah!) vaan sen sijaan että jos haluaa alkaa tutustua CMX:ään, mistä kannattaa aloittaa. Siis noviisin.

VASTAUS: Päivitämme keikat heti, kun saamme keikkamyyjältä luvan ja tiedon, että mitä keikkoja tehdään. CMX:n levyt toimivat kaikki, mutta ehkä olis hyvä aloittaa Aurasta.

------------

KOMMENTTI: Ajattelin kirjoitella tässä pienn palautteen pätkän. Tänään se vihdoin saapui. Rakkaudella, Hynynen äänikirja. Laitoin sen tietokoneeseen ja se on yhä päällä. Repeilemme mieheeni kanssa. Tää on aivan mahtava äänikirja. Pitänee ottaa töihin mukaan. Ainakaan vittuileva pikkupomo ei saa päivää pilalle.

VASTAUS: Mikäs työpaikka se semmoinen on, jossa äänikirjoja kuunnellaan?

------------

KYSYMYS: Hei, Ostimme tällä viikolla kaupasta (Varkauden CM) parin vuoden takaisen kokoelmalevyn, ja yllätys oli melkoinen, kun yksi levyistä sisälsikin smurffien musiikkia. (Kaivelin netistä parin vuoden takaisia aiheesta käytyjä keskusteluita, ja ilmeisesti tämä ei ollut ainoa kappale...) Smurffit olivat lasten mieleen (ei meidän isompien), ja levyä ei saa palauttaa, sanoivat lapset XD Onko mahdollista saada hyvityksenä meidän vähän isompien kuunneltavaksi uusi, kokoelmalta puuttuva Kotiteollisuuden levy??

VASTAUS: Me emme vastaa palautuksista, vaan kauppias.

------------

KOMMENTTI: Oli muuten helvetin paska yleisö taannoin Savonlinnassa, toivottavasti ette kierrä tästälähtien kaukaa, talvella parempi meininki. Jätkät on kyl kovassa keikkakunnossa.

VASTAUS: Joo, ihmeteltiin vähän itsekin, että mikä vittu teitä riivaa.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys.Olen elämäni aikana diggaillut monenlaista musiikkia ja artistia. Minkä helvetin takia parhaat soittajat lähtevät täältä aivan liian aikaisin. Juice, Badding,Albert Järvinen,Cisse Häkkinen ja monet vanhemman polven muusikot.Onko sitä viinaa pakko juoda niin paljon että terveys menee ja henki lähtee.Kai niinsanottu rock-image vaatii osansa että lehdillä on mistä kirjoittaa.Ketä kiinnostaa jos tavallinen "hitsaaja virtanen" ryyppää itsensä hengiltä.Toivottavasti lööpeissä ei koskaan ole että"Kotiteollisuuden jäsen sai sairauskohtauksen kesken kiertueen" Eli kiteytettynä tämä sekava ajatuksenjuoksu tarkoittaa että toivottavasti saamme kuulla musiikillisia tuotoksianne vielä pitkään,Kiitos ja anteeks!

VASTAUS: Turpa kiinni ja juo! Vitun uskovainen.

------------

KOMMENTTI: Muutama minuutti sitten koin valtavan epätodellisen olotilan työpaikkamme medialaitteen sylkiessä pihalle orkesterinne tuotosta "Mahtisanat" coveroituna versioina! Tämä "dance"-kompilla varustettu ratkaisu sai rektaalialueillani sykkimistä aikaiseksi ja järkytykseltäni en edes YRITTÄNYT tunnistaa, kenen nimiin tämä versio menee! "Maailma muuttuu, Eskoseni", pian voit Sedulassa, ehkä jo tänä iltana keikuttaa persettä hinttivissy kädessä tämän viisun tahtiin. Voi voi...Teosto-rojaltit ymmärrän kyllä tästäkin mutta olihan tuo järkyttävintä paskaa ikinä!

VASTAUS: Se on Ilkka Alangon versio, eikä liity meihin millään tavoin. Miksi siis mariset meille? Ei me sitä olla tehty.

------------

KOMMENTTI: MORO! Perkele että oli vitun hyvä keikka Tammerfesteillä! Ukot oli rautaa! Taas kuunnellaan ihan uudella tärinällä levyhyllystä tuotanto läpi! Kiitos ja kumarrus.

VASTAUS: Se oli kyllä kova veto. Kiitos.

------------

KOMMENTTI: Vittu, yleisön syyhän se onkin jos bändi soittaa löysästi ja solisti ei muista (itse tekemiään) sanoja. Tammerfestin vika biisi ja encoret sensijaan olivat ihan huippuluokkaa! Kiitos niistä! Ja se Harakat on edelleen ihan paras.

VASTAUS: Aha, ei se sitten ollutkaan kova veto. Taisi sitten olla ensimmäinen keikka, jonka meiltä näit. Meinaatko, etten ennen ole vittuillut yleisölle tai unohtanut sanoja? Minä olen ihminen, en jumala. Jos haluat täydellisyyttä niin mene katsomaan Totoa.

------------

KOMMENTTI: No hei Uusi ulkoasu on ruma.

VASTAUS: Se on sellainen, jonka ansaitsettte.

------------

KOMMENTTI: Hienoa että Virtasen auto löyty!! Mitä helvettiä ihmiset kitisee "laittomista uhkauksista".. Voi morjens, oosin tehny ihan samalla tavalla. Ja Yksinpuhelu TODELLAKIN kuultiin, hotellihuoneessa Vantaalla soundcheckin aikana, ikkunat auki, mutta mihin se jäi keikalla.... tahtoo niiiiiiiin kuulla sen huomenna Pakkiksella (sitä Pirunpeltoa vieläkään unohtamatta).

VASTAUS: Jaa. Näissä asioissa kannattaa kääntyä Sinkkosen puoleen.

------------

KOMMENTTI: Hottis kiittää keikasta ja seurasta. Edelleen liekeissä ;D

VASTAUS: Ole hyvä. Se oli ilo.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Aivan uskomatonta miten kerta toisensa jälkeen saatte fanin syttymään, aina uudelleen ja uudelleen. Kiitos, iso kiitos. Nyt yritän palata maan pinnalle ja keskittyä työntekoon...

VASTAUS: Miksi pitäisi keskittyä? Eikö töitäkin olisi mukavampi tehdä pöksyt reilusti märkänä?

------------

KOMMENTTI: Terkut täältä RAUMAalta! Asiallista kommenttia näin lehdessä ja kannatus nousi 150%!! Oli se jo aikakin että joku sanoo asiat niinkuin ne on. Ja kun ne asiat tulee teikäläisen suusta, ne on uskottavia ja uskottava. Toivottavasti miksaajanne saa autonsa takasin pian! Jos täällä meilläpäin kuuluu jotain siitä runkkarista mikä ei tajua mitä on tehnyt, niin laitan @postia heti! Moottoripyörämiehet ei ilmeisestikään tykkää siitä pallinaamasta joka vei teijän pakun ja se on erittäin ymmärrettävää. Toivon tosiaan että edellämainitut löytävät kyseisen varkaan ennen lässynlässy virkavaltaa. ps. Tuonelan koivut on soitettu lujaa juhannuksena, kiitos hyvistä biiseistä!!!

VASTAUS: Eiköhän tämä asia ole jo käsitelty loppuun.

------------

KOMMENTTI: Pientä homon haiskahdusta ilmassa..meinaan vaan ku et malta pitää kieltäs erossa Hongistosta! Perkeleen kova meno..jatkakaa samaa rataa vittu...

VASTAUS: Niin, tai sitten Hongisto ei malta pysyä erossa miusta. Sellaista on vähän ilmassa, ainakin naisten suhteen. Muutama hullu akka vainoaa miuta sairailla sähköposteilla ja joku saatanan sekopää yrittää rikkoa miun perhettä sekavilla jutuillaan häiriten miun pikkuveljen perheen elämää. Saatanan hullut, hankkikaa elämä.

------------

KYSYMYS: Hei.. on tullu hieman mietittyä, että miksi teidän bändin nimi on Kotiteollisuus. Onko sillä jokin merkitys vai liekkö ihan randomilla valittu?

VASTAUS: Menepäs, poju, tuonne “Proosaa” –osastolle, klikkaa kohtaa “Bio” ja lue ihan itse.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset loistavasta Pakkahuoneen keikasta! Erityinen kiitos Karjalaisten laulusta, siinä joensuulaislikan pikkupöksyt melkein kastuivat. Mutta vain melkein.

VASTAUS: Oliko tenat jalassa?

------------

KYSYMYS: Mitä p:tä ne eturivin pojat oikein ajattelee?

VASTAUS: Samaa kuin me soittajatkin. Perseitä ja tissejä.

------------

KYSYMYS: Heippa taas... Onko vielä kesän aikana keikkaa Tampereelle päin? Jossain kohtaa meinaan raapasta sut tervehdykselle.

VASTAUS: Etkö osaa lukea keikkakalenteria?

------------

KOMMENTTI: Uusin levy toimii kuin tauti, keikat on toiminu hyvällä sykkeellä ja nyt vielä piste iin päälle. Uutinen, joka vetää suupielet ylös. Kotiteollisuus on ollut jopa liikkeellepanevana voimana kuninkaan, eli Tepon Jaskan tribuuttilevyn teossa! Loistavaa! Ja valintana vielä mualiman hauskimman miehen parhaimpia rallatuksia, Jälkitauti! Ja sehän sopii kyseiselle bändille kuin nyrkki arseen. Koko levystä voi tulla kovanluokan raapasu. Ilmeisesti Marco Hietalakin meinasi avata ääntään Hilman ja Onnin tahdissa. Ei perkele, miähän oon innosta pinkeenä kuin ilmapallo. Muistaakseni tää ei ollut ensimmäinen kerta kun KT heittää lusikkaa soppaan Jaskan kunniaksi. Ettei vaan ollut maininnat kotisivuilla joskus aikoinaan Jaskan dvd:n ilmestymisestä, sekä Nightwishillä että Kooteellä. HYVÄ HYVÄ!!

VASTAUS: Ei se nyt noin iso juttu ole. Äänitettiin biisi viime viikonloppuna Vaasan keikan jälkeen jollain mökillä täydessä kännissä.

------------

KYSYMYS: Tiesitkö Hynynen, että CMX:n kysypalsta lopetetaan? Miepä tiesin.

VASTAUS: Siitä ilmestyy myös kirja syksyllä. Ja siellä on myös osio, jossa käsitellään meitä koskevia viestejä.