Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

8.7.2009

------------

KYSYMYS: Miten olis sellanen idea, että joku joka osaa, tekee teidän sivuille foorumin? Semmoinen, missä Kotiteollisuuden fanit saavat keskustella tai aikuiset naiset hehkuttaa, miten Jouni on söpö. Eikö olis hyvä idea? Sitten työ saisitte nauru poskessa lukee, miten fanit ja kaikki on ihan tyhmiä ja kirjottaa täyttä paskaa. Tai ei ehkä paskaa, mutta kuitenkin jotain.

VASTAUS: Meillä oli sellainen joskus 2000-luvun alussa. En seurannut sitä itse, mutta Webmestari katsoi parhaaksi lopettaa sen. Oli kuulemma ihan helvetin paska meininki.
WEBMESTARI: Täältä löytyy "epävirallinen" KT-foorumi, linkki on näillä sivuillakin ollut jo tovin: http://www.phpbbserver.com/kotiteollisuus

------------

KOMMENTTI: Ukonhauta. Uukoonhauta. Uu-koon-hauta. Uu koon hauta. U.K:n hauta. Urho Kekkosen hauta. Tällaista tuli kelattua lenkillä enkä nyt osaa suhtautua biisiin samalla tavoin kuin ennen. No mutta, takaiskuja on elämä täynnä.

VASTAUS: Tulkinta tuokin.

------------

KYSYMYS: Jaksatteko työ lukea kaikki nuo kysymykset? Mie en! Vastaukset kyllä.

VASTAUS: Kysymyksiin ei voi vastata, jos niitä ei lue. Välillä, kuten esimerkiksi taas tässä satsissa, se on kyllä aika työlästä. Mutta yleensä hauskaa.

------------

KOMMENTTI: Uusien kotisivujen myötä harkitsette kysymys/vastaus sivun pois jättämistä? Älkäähän nyt toverit hyvät! Kyllä Kukkahattutädin rintamusta ainakin lämmittäisi, jos noin usein ihmiset kiittäisivät työpäivän jälkeen tehdystä työstä...Mukavahan näitä on lueskella. Kukkis riemuitsee, että Tahkolla soittelette pelejänne syyskuussa! Tulen lähestymään teitä silloin hienovaraisesti tämän riemukkaan tapahtuman vuoksi (että ihan Kukkiksen kotikonnuille saavutte). Voi olla, että hurmaannun ääniteknikostanne sen verran paljon (joka on ihan tosi ihku), etten koskaan tule pääsemään artistien luokse saakka. Kukkahattutädit ovat helposti hurmattavissa Leathermanilla ja roudarintepillä.

VASTAUS: Ei kuule tarvitse meidän luokse päästäkään. Se sopii meille oikein hyvin.

------------

KYSYMYS: Jaa että Aamen päivitetty? Eikö Aamenkaan ole enää pyhää? Mulla on muuten alkuperäinenkin, kai sitä nyt enemmänkin on myyty kuin "muutama sata kappaletta"? Kai orkkiksen ostaneet saa uuden ilmatteeks levyä näyttämällä? :-)

VASTAUS: Aamenta myytiin sen ilmestyttyä noin 600 kpl. Nykyistä määrää en tiedä.

------------

KOMMENTTI: Kaunis kiitos Saunan, Provinssin ja Vantaan keikoista! Oli mahtavaa olla taas pitkästä aikaa eilen klubikeikalla. Sitä yksinpuhelua jäin kaipaamaan. Pakkiksella rokataan. Ankarasti. Ja koru oli komee. Roikkuu kaulassa...pitäs varmaan ottaa pois ettei hullut muorit töissä kisko sitä irti...

VASTAUS: Soitimme sen Vantaan soundcheckissä. Mikset ollut kuuntelemassa? Virtanen soitti bassoa.

------------

KOMMENTTI: niin kiitokset vaan perjantain 3.7 keikasta tulisuudelmassa (paikka ei nyt parasmahdollinen), vaikka satu peikoista ei kuulunutkaan :(. Taivaankaunis oli soitossa ja siitä iloinen :). Tulen aivan varmasti uudelleen keikalle, kunhan sattuu vaan sopiva kohdalle. - uudestaan bändille lämmennyt –

VASTAUS: Lähditkö mustalla GMC:llä keikalta?

------------

KYSYMYS: Mites rekisterikilpibongaus etenee?

VASTAUS: Mie sain sen loppuun viime vuoden toukokuussa. Sinkkonen on toisena ja tällä hetkellä numerossa 833.

------------

KYSYMYS: Ahoy Hynynen! Onko asianmukaista odotella teitä Nosturiin kesän jälkeen? PS: Paljonko pyydät Custom Kotiteollisuus kitarastasi, jota et käytä kovinkaan usein?

VASTAUS: Tietääkseni syksy alkaa kahdella keikalla Virgin Oilissa, joten tuskin tullaan Nosturiin. Kitara ei ole myynnissä.

------------

KYSYMYS: Moro, nyt olis sulle yksi toivomus: aina oon teidän musiikkia kuunnellu ja ollaan vaimon kanssa tulossa pe 10.7. teirän keikalle täällä Tampereella, joten voitteko soittaa biisin pohjanmaan kautta, koska mä kosin vaimoani muutama kuukausi sitten sen soidessa taustalla... Häät oli 23.5. Kiitos paljon

VASTAUS: Ihan sympaattista, mutta ei soiteta. Me ei olla mikään Simo Silmu.

------------

KOMMENTTI: Tästä infoa lähtee systerin miehelle joka poliisina meri-lapin alueella, jos sattuu nappaan pohjosesta päin! Perkeleen pitkä kynnet!

VASTAUS: Virtasen autosta kyse siis. Hyvä, kiitos.

------------

KOMMENTTI: Harmi, että miksaajanne auto on varastettu. Toivotaan, että se löytyy. Olen aina ollut fanisi, mutta on typerää, että uhoat jollain nysväpitkätukka moottoripyöräjätkillä, jotka ovat ihan luusereita, jos tappelemaan aletaan… taistelulajien asiantuntijana tiedän, että ne on löysiä jätkiä ja saa korkeintaan kärpäsen tapettua. Ota mieluummin yhteys poliisiin. Hyvää kesää silti ja älä jatkossa uhoa noin typerästi. Olet mielestäni hyvä jätkä.

VASTAUS: Poliisi etsisi autoa vieläkin. Noin se löytyi parissa päivässä.

------------

KOMMENTTI: Terve! Laittelin ton KT:n sivuilla olleen "katoamisilmoituksen" neljälle eri foorumille, toivottavasti auto löytyy ehjänä!

VASTAUS: Kiitos.

------------

KYSYMYS: Terve!Kenen neronleimaus oli julkaista uudestaan vanha jo julkaistu levy?Elköhän ne jotka haluavat sitä ja uudempaa kuunnella kenties sen jo omistavat tai ovat ainakin kuunnelleet.Ei varmaan rahan himo ole iskenyt!? No kunhan kiinnostaa vaan tietää syy,ei sen kummempaa. Näemme joka tapauksessa ensi viikon perjantaina Tammerfestissa Tampereella. Tervetuloa.Kiusanhenki

VASTAUS: Asia on selvitetty päiväkirjapäivityksessä jo 24.5. Lue sieltä.

------------

TEINI SEKOILEE: MOI! Mie oon suuri fani!!! Pääsin takahuoneeseenne Lemin jalkosalmessa! Se oli mahtavaa. Työ olitte mahtavia. Olisin onnellinen jos työ voisitte vastata miulle. Mie rakastan teijän musiikkii. En kerkee kirjottaa enempää ku lähetään Lappeenrantaa. Iankaikkinen musavideo on ihan sika hyvä!! Työ meette ympäri Lappeenrannataa ruumisarkun kaa. SE LEMIN KEIKKA OLI OIKEESTI NIIN SIISTI KU PÄÄSIN TAKAHUONEESEEN, MIE MUUTUIN IHAN PUNASEKS. Vai mitä et murteella ei oo välii? MYö asutaan Kirkkonummella mut mein mökki on Lappeenrannassa ku ollaa kotosi sielt. Tääl kirkkonummel ku mie puhun mie ja sie tyylii nii kaikki sanoo et sie oot iha Hynynen. EN muuta sanokku kotiteollisuus ja Hanna Pakarinen ootte IHAN MAHTAVIA!!

VASTAUS: Tämä meili tuli otsakkeella “vastaa jos välität faneistas”. Jostain syystä ei oikein huvita vastata henkilökohtaisesti. Miten hysteerinen ihminen voi oikein olla?

------------

KYSYMYS: tuleeko äijiin siis siihen ohjelmaan uusia jaksoja vielä ootko pitäny bootseja jotka teit

VASTAUS: Mielenkiintoinen lauserakenne. Ei koskaan. Bootsit annoin Sinkkoselle.

------------

KOMMENTTI: Moroo, pidin tässä sunnuntai iltana kotiteollisuushetken pitkästä aikaa, akka iltavuorossa ja muksu anoppilassa. Aikaa riitti taas itselleen... Täytyi tulla tonne kotisivuillenne poimimaan tän siun sähköpostiosoittees ja yksinkertasesti hehkuttaa, että olet sitten vitun kova jätkä kirjoittamaan/ säveltämään biisejä! Kuolemajärvi kipale oli kova sana tänään muunmuassa. Ei sen jäykempää, eikä tarvii laitella minnekkään mitään. Jatkakaa!!

VASTAUS: No, eipä sitten laiteta.

------------

KOMMENTTI: Terve terve!! Katselin tuossa, että pyytelitte vinkkejä sen auton etsimiseen ja itseasiassa Pohjois-Helsingissä (Suutarilassa) on saman näköinen auto herättänyt vihaa ja närkästymistä ajo-taidoillaan, en tietysti ole varma onko sama auto .. Rekisterinumeroa en tajunnut pistää muistiin, mutta toivottavasti nyt jotain auttaa!

VASTAUS: Kiitos.

------------

KOMMENTTI: Pöö !! Typerää uhkailla noilla partajätkillä tuostahan saa syytteen kun noin julkisesti uhkailet kun joku sen ruosteisen kotteron varasti. Ensin ajattelin että jos satun sen kotteron näkemään, niin ilmoittelen mutta kun olet noin kova jätkä, niin eti itte se kotteros evvk tai pistä partajätkät etsimään se kun olet niin hyvää pataa niitten kanssa.. Pistänpä tästä kavereillekin viestiä että ei kannata enää ostaa kotiteollisuuden surkeita levyjä, kun vaikuttaa että jotenkin hehkutat tuota rikollisuutta partajätkien puolesta..

VASTAUS: Kylläpä nyt itkettää, jos kaltaisesi paskahousu ystävineen jättää levyt ostamatta. Taidatte olla enemmän Jukka Poika ja Letkajenkka –miehiä. Pureskele sie vaan niitä itujas ja mene vaikka johonkin mielenosoitukseen itkemään.

------------

KYSYMYS: Mitä luulet, menikö varkaalla paskat housuu, kun luki tuon teiän uhkauksenne...

VASTAUS: Se ei ollut uhkaus, vaan toteamus.

------------

KOMMENTTI: Moron mitä ukko. Fanitan teitä , ajattelin heittää vaan tämmösen paskan viestin. auto löyty ja kaikki kunnossa. se on perkeleen hyvä juttu luin iltasanomista se oli paskamainen teko vetäisin siltä tyypiltä hampaat kurkkuun *hehe* teidän kaikki biisit on saatana hyviä. tee ootte sitä oikeaa !! Ilolla :) pistähä palautetta. eikun oluet käteen. :D

VASTAUS: Saa jäädä oluet muutamaksi päiväksi kauppaan nyt. Takana on viiden päivän röpöttely.

------------

KYSYMYS: Etkö pelkää että joku ampuu sinut lavalle kostoksi uhkauksesta!!!!!!!!!!

VASTAUS: Jos mie sellaista pelkäisin, niin enhän mie voisi sanoa näillä sivuilla tai julkisuudessa mitään koskaan. Tapana on provosoida vähän joka suuntaan. Jos joku on niin paskahousu, että pitää aseeseen turvautua esimerkiksi puheen tai nyrkin sijasta, niin minkä minä sille mahdan.

------------

KOMMENTTI: Pyydän Helsingin poliisia selvittämään, onko Kotiteollisuus-yhtyeen internetsivullaan (www.kotiteollisuus.com) 4.7. julkisesti esittämä pahoinpitelyuhkaus laiton.

VASTAUS: Kyllä nyt itkettää, on tullut tehtyä ihan laittomuuksia. Kauheaa, en voi nukkua. Kerro asiasta samalla äidillesi. Hän leipoo pullaa ja lämmittää kaakaota sinulle lohduksi.