Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1.7.2009

------------

KOMMENTTI: Terve! Olen tainnut aina Helvetistä itään levyn jälkeen kommentoida levyjänne sinulle... halusitpa tai et. Ukonhaudan kanssa meni vähän kauemmin. Aluksi osa levystä vaikutti irralliselta ja vailla tunnetta tehdyltä väkinäisyydeltä, vaikka kaikissa haastatteluissa eri tilannetta vakuuttelittekin. Kuuntelin levyä noin 2 viikon ajan joka päivä sen ilmestymisen jälkeen ja henkilökohtaisia huippukohtia lukuunottamatta (Aate, Isä meidän, Lemminkäisen laulu ja Laulu on kuollut), levystä jäi kummallisen pinnallinen olo. Kaikki muuttui toissailtana, tai pikemminkin iltaa seuranneena aamuna. Sain yllättäen kutsun kaverini mökille. Tuhosimme pari koppaa kaljaa ja jallupullon kahteen mieheen, noin 12 tuntiin. Viimeinen tunti hereillä vietettiin pysäköidyssä autossa, mökin pihassa. Stereoista tuli helvetin lujaa Ukonhauta kokonaisuudessaan, ilman mitään katkoksia. Emme puhuneet, kuuntelimme vain ja kittasimme viimeisiä kaljanrippeitä. Klo 6 aamuyöllä, todennäköisesti noin 2 promillen humalatilassa koin valaistuksen. Loistavinta mitä olen aikoihin kuullut! Noh, moni voisi hätiköidä ja luulla että kaikki oli sitten selvinpäin ennallaan, mutta paskat. Levyä kuuntelee nyt ihan eri korvin. Ei ole enää irrallista ja pinnallista. Kaikki toimii ja tippa herahtaa vuoroin silmään, vuoroin housuun... Kiitoksia taas kerran. En tajua mistä ammennatte tuon kaiken, mitä musiikkinne kautta välitätte meille kuulijoille. Ihan sama, kunhan sitä vain tulee vielä lisää. Ja paljon. Tuntuu siltä, että mikäli olisitte "osanneet" ja kyenneet, olisitte varmaan tehneet tämän levyn jo Eevan Perinnön sijasta. Jotain samaa löytyy, mutta nykyajan soundeilla, melodioilla ja muilla mausteilla. Tulkaahan taas joskus Pieksämäelle keikalle, niin jos vaikka pääsisit (joutuisit) taas vaihtamaan pari sanaa sönköttävän, vapailla olevan konstaapelin kanssa...

VASTAUS: Mies avautuu. Haiskahtaa tuhkaluukkuhommille.

------------

KYSYMYS: "Kävelen nyt vaatekomeroon ja hirttäydyn solmiooni." Miks sä hirttäydyt solmioos, eikö mulkun pituus riitä siihen? Minä voin lainata millin, niin eiköhän riitä... (toisaalta, sit mulla ei oo sitä milliä käyttööni...)

VASTAUS: Mie käytän mulkkuani ihan muihin hommiin. Nimittäin kusemiseen.

------------

KOMMENTTI: Morjensta! Ensinnäkin, kiitoksia kovasti uudesta kirjasta joka oli aivan loistavaa komiikkaa!! Eniten jäi mieleen se taksi suhari joka esitteli teille Holopaisen taloa, vitun hauskaa:)) Toiseksi uusin levynne Ukonhauta oli aivat helvetin paska ku ekan kerran kuuntelin ja toisen kerran jälkeen jo meinasin hirttää itteni pihakoivuun. Mut sit sahasin ja sahasin sitä levyä läpi ja jumalauta sehän onkin aivan mahtavaa kuunneltavaa. Mikäs se parempaa kuin perus härmäläisen suuri tuska ja ahdistus, sekä tietysti päälle pari "anna pillua, kun mä katon sua näillä nappisilmillä viisua" Vaikka en olis uskonut, että pystytte lyömään "kuolleen kukan nimi" plätyn, mut ekaks meni et heilahti! Kiitos helvetisti tästä levystä aivan sairaan hyvä! Kolmanneksi! Lopeta nyt se stanan Äijä ohjelma, nolottaa niin vitusti teidän puolesta! ==)) Ps. Jos eksytte Tampereen suuntaan niin tulkaa saunoon Ylöjärvelle! Mä tarjoon parit kossut ja muut juomingit!!!

VASTAUS: “Lopeta Äijät –ohjelma”?. Siis mitä vittua? Viimeinen jakso kuvattiin puolitoista vuotta sitten. Miun mielestä te voisitte lopettaa siitä vatvomisen.

------------

KOMMENTTI: Moro! Vietin juhannuksen katsomalla teitin keikkaa Himokselta netin välityksellä...Seuranani oli kossua ja muutama keppana.. Tulin siihen tulokseen, että mitäpä muuta tässä tarvitsisi, ei mitään.Tulkaahan Vaasaan klubikeikalla heti kun huvittaa tai ehtii.

VASTAUS: Luulisin, että syksyllä. En kuitenkaan tiedä varmasti, koska olen taiteilija, en keikkamyyjä.

------------

KOMMENTTI: Mä nyt vahvasti epäilen meneekö tää posti yhtään mihinkään, mut kokeilen silti. Eli terkkuja täältä Porista! Hyvä keikka oli RMJ:ssä ja jos mieli tekee suukotella lisää, niin järjestyy kyllä... Ihan mitä vaan... Tulkaahan pian tänne uudestaan! T. "Kielinainen" ;)

VASTAUS: Jep. Oli eturivissä aika liukaskielinen tyttö. Hynystä vietiin.

------------

KOMMENTTI: Veditte muuten hyvän keikan Sauna Open airissä. Ja Nokialta herääminen ryyppyreissun jälkeen on kyllä aivan hirveä kokemus. Ainoa asia joka haittasi keikkanautintoani oli krapula. Kuuntelin muuten Ukonhauta levyn ja luin asiaankuuluvasti Ukonhauta kirjaa. Totesin molemmat hyviksi. Se Laulu on kuollut muistuttaa muuten hieman Slayerin Bloodlinea elikkä olit oikeassa kun ilmoititte matkineenne Slayeriä siinä kappaleessa. En alkuun meinannut uskoa mutta kuunneltuani sen totesin että asia on näin.

VASTAUS: Olet nero! Eiköhän sen säkeistö muistuta aika montaa muutakin Slayerin biisiä. Kaikkihan ne on melkein samanlaisia.

------------

KYSYMYS: Mitä tapahtui Hokkalan Timolle? Nimim. Epätietoinen82

VASTAUS: Tikkalan homo elää ja voi hyvin.

------------

KYSYMYS: Kärsiikö kukaan Kotiteollisuuden jäsenistä tinnituksesta? Kiitos.

VASTAUS: Tietääkseni ei. Soittaa voi vaikka miten kovaa, kunhan soundi on hyvälaatuista. Ja meillä on.

------------

KYSYMYS: Millaselta näyttää Kotiteollisuuden tulevaisuus Savonlinnan kannalta? Onko keikkoja tiedossa sillä suunnalla? Tosiaan kannattaa olla varuillaan jos S.linnassa päin satutte käppäilemään, pitäkää vähintään ysimillinen mukana. Ja ysimillisellä en tarkoita vain teidän KT:n jäsenten penisten keskimääräistä pituutta vaan myös siihen lisättyä paria milliä!!

VASTAUS: Et sitten osaa tuota meidän keikkakalenteria katsoa? Miten helpoiksi asiat pitää nykypäivänä oikein tehdä? Savonlinnassa ollaan huomenna! (kirjoitan tätä 1.7.2009)

------------

KOMMENTTI: Käytän palautteeni yhteydessä vanhaa kulunnutta fraasia: "Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa." Rakkaudesta yhtyeeseen ja työntekoon. Ps. toivottavasti en ole rikkonut mitään tekijänoikeuksia, koska olisi ikävä joutua peittämään ukko esimerkiksi 7 päivää -lehden logolla.

VASTAUS: Kyse on siis tatuoinnista. Ei mitään hätää, hyvä meininki. Kohteliaisuushan tuo on.

------------

KOMMENTTI: Antasitte hei jätkät Hongiston laulaa pari biisiä teidän keikoilla sillon tällöin.. http://www.youtube.com/watch?v=-knAKOiZnQ4 Perkele mitä tulkintaa..

VASTAUS: Kyllähän me annettaisiinkin, ja laulaahan se taustoja minkä kerkeää, mutta miksaajamme ei pidä kanavaa auki.

------------

KOMMENTTI: Uni: olin taas kerran isossa rakennuksessa, enkä osannu tietä pois. Ovia ja käytäviä tuli ja meni. Tuttuja ihmisiä tuli välillä vastaan ja neuvo mihin suuntaan mun pitäis mennä. Sit löyty ovi ja olin "perillä". Sä olit keskellä huonetta isolla sängyllä peiton alla. Tulin sängyn reunalle istuun ja sä näytit hätääntyneeltä muttet sanonu mitään. Sit hokasin että toisen peiton alla oli jotain. Nostin peittoo ja sieltä löyty pelästyneen näkönen teinityttönen, joka juoksi samantien pois. Ja mä nostin metelin. Haukuin sut pervoks ja sairaaks että jotain rajaa vois kuitenkin pitää ettei alaikäsiin kuitenkaan sortuis. Sä totesit tyynesti että voisit kyllä räplätä mun pimppiä mutta ei se nyt onnistu kun sun sormet haisee jo pillulle, sä kun et koskaan kahden pillun hajuja sekota sormiis. ..toden tuntunen uni, oon ollu ihan pökissä koko päivän!

VASTAUS: Omat unesi kertovat käsittääkseni enemmän sinusta kuin minusta.

------------

KOMMENTTI: Hyvä herra Hynynen, satunnaisia pätkiä puheestasi festarilavoilla kuulleena, muutaman lehtijutun lukeneena ja jokusen jakson Äijiä katsoneena, pidin Sinua aivan täytenä kusipäänä. Päädyin kuitenkin mökille mennessäni ostamaan Heinolan Citymarketista kirjasi Rakkaudella Hynynen, alennettuun hintaan. Sittemmin kirjan on lukenut parempi puoliskoni, ystäväni jolle sen lainasin, siskoni ja hänen ystävänsä jolle hän sen lainasi. Myös isäni luki muutaman kappaleen ääneen äidilleni, ja itse luin "Äänitteet helvetistä" iltasaduksi leiriläisille ollessani kokkina prometheus-leirillä. Tämän kaiken jälkeen totean, että olet edelleenkin mediassa kusipää. Mutta kuitenkin kirjoituksissasi oli paljon pointteja ja urputat osittain aivan aiheellisista asioista. Kaiken kaikkiaan saatat sisimmässäsi olla jokseenkin tasapainoinen ei-enää-niin nuorimies. Kiitos siis lukukokemuksesta ja hyvää jatkoa elämääsi kauniimman osapuolesi ja sen kanssa, mitä haikara jokusia vuosia sitten pudotti. p.s. Jos jostain oudosta syystä katsot vastata viestiini (en tiedä kuuluuko tapoihisi, tuskin, sillä taidat olla "kuitenkin niin vittumainen mies") ole ystävälläinen ja tee se tähän sähköpostiosoitteeseeni. En juuri kuuntele Kotiteollisuutta joten en myöskään vilkuile kotisivujanne kovin usein.

VASTAUS: Pieniä ristiriitoja: “Kovin usein”? Et ole siis fani, mutta käyt kuitenkin joskus sivuillamme? Et pidä minusta, mutta ostat silti kirjan? Sairasta. Haisee vähän siltä, että olet noin 18-24 vuotias nuori nainen, joka lukee kaiken mediassa kirjoitetun totuutena eikä ymmärrä ironiaa, sarkasmia eikä edes huumoria. Taidat kaivata hieman henkilökohtaista huomiota. Muista, että ei miulla mitään pointteja ole. Ja olen kusipää myös normaalissa elämässä.

------------

KOMMENTTI: HOMOJA!

VASTAUS: Nyt on muuten älyköt liikenteessä.

------------

KOMMENTTI SAMALTA TYYPILTÄ: HOMOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VASTAUS: Meillä vaihtuu kohta sivujen ulkoasu ja olemme samalla miettineet, että jos jättäisi koko tämän kysymys/vastaus –palstan pois. Tällaista lukiessa tämä tunne vahvistuu.

------------

KOMMENTTI: Hei Rock'n'Roll soturit! Juottakaa Hongisto Qstockissa siihen kuntoon, että se kykenee vetämään Hunningolla-kipaleen.

VASTAUS: Ei se juomiseen apua tarvitse. Juomattomuuteen saattaisi tarvitakin.

------------

KYSYMYS: Terse! Mikä on homman nimi, miksi Kotiteollisuus ei ole Spotify:n listoilla?

VASTAUS: Miksi olisi? Jos olet niin kermaperse, ettet jaksa nostaa persettäsi tietokonetuolilta ja kävellä levykauppaan, niin ei se meidän syytämme ole.

------------

KOMMENTTI: Heii.. Ihan tota uutta kirjaa lähdin hehkuttamaan. Saatiin siitä meinaan ihan törkeen mahtavat naurut ja jutut aikaseks, kun muijien kans sitä rannalla lueskeltiin ja kuvia katteltiin.. ( Siis positiivisessa mielessä tietysti!) Kiitokset vaan kaikille asianomaisille, aivan mainio opus! :) ( ..Voi tietty olla, et aurinkokin hieman vaikutti tohon mielentilaan..Ja ruisrockis nähdään sit taas ehkä joo. ;) )

VASTAUS: Ihania, hysteerisiä naisia!

------------

KOMMENTTI: Kiitos keikasta! Oli erittäin miellyttävää.

VASTAUS: Suurin osa niistä on.

------------

KOMMENTTI: Moro.. Kiitoksia hyvästä keikasta Jalkosalmessa lauantaina!!! ei tullut turhaan lähdettyä teitä kattomaan (jo kolmatta kertaa tän vuoden puolella). Ja erityis kiitos nimmarista laukkuun ja kuvasta.. laitoin sen kuvan naamakirjaan... kai se on ihan ok...? =)

VASTAUS: Haluaisin kirjoittaa nimmarin karvalaukkuusi nahkaisella lemmen kynälläni. Ja jos haluat päteä facebookissa, niin eihän se minun häpeäni ole.

------------

KOMMENTTI: Hei rakkaat! Kyllä vieläkin niin sydän hakkaa ja hymyillyttää, ettei oikein tiedä mistä aloittaisi... Syvä kiitos On The Rocksin illasta, ei enää harmita kun olin huhtikuussa Tavastian aikaan Kauhavalla lentosotakoulussa. Viime torstai meni suoraan omaan Kotska-iltamat kaikkien aikojen top3:een, sellainen määrä energiaa ja jyskettä oli ilmassa juu. Loistavan paikankin sain, baaritiskiin nojailin ja suora näkymä lavalle. Hra Hynynen vietti tosin suurimman osan illasta tolpan takana, mutta tokkopa tuossa nyt suuria menetyksiä tuli. Sitä karvakasaahan näkee nykyään joka tuutissa. Mutta hyvä hra Hongisto, et varmaan voi kuvitellakaan mitä tuntemuksia lähetät sieltä soittimen varresta? Oli pakko välillä laittaa silmät kiinni ja keskittyä tuntemaan vain, erityinen Kiitos myös siitä. Tuntuu, kuin olisi saanut elvytystä ja nyt taas jaksaa sydän pumpata arjessa, muistellen. Mutta mitä ihmettä sitä nyt tekee, Vantaa Hotelli?! Mikä / kenen helvetin loistoidea tämä nyt on?! Eipä se tuossa kaukana ole, mutten vielä tiedä uskallanko yksin sinne junttien joukkoon. Kassellaan, kassellaan... Ehkä houkutatte paikalle kuitenkin, pakko saada lisää, niin. Naminami, Niina

VASTAUS: Ymmärsinkö oikein? Kehut meidän keikkaa, mut sitten pidät huonona ideana, että tulemme sinne lähistölle uudestaan vetämään toisen keikan? Ei teistä akoista saa mitään selvää.

------------

KOMMENTTI: Moikka vaan Kiitokset jalkosalmen keikasta! Sivusta seuranneena aattelin että siuta varmaan keljutti kun kaikki oli heti kimpussa kun kävit siinä sisällä kaljalla. Ois ollu kiva tulla ittekin tervehtimään, mut katoin et tuossa on jo aivan tarpeeksi noita roikkujia, joten päätin sen verran olla armelias ja antaa siun olla rauhassa.Mut muuten jengistä ois varmaan vaan niin kiva päästä vaihtamaan sananen siun kanssa, joten se on vaan tietysti sellasta. Rupeeko se ärsyttämään pitemmän päälle? Mutta, taas kerran kiitän musiikistanne ja biisien sanoista, ne on ollu välillä aika iso henkireikä... hyvää kesän jatkoa, kohdelkoon elämä hyvin!

VASTAUS: Hei, kyllä mie tiesin, että miut revitään riekaleiksi siellä kalja-alueella jos mie sinne ennen keikkaa menen. Kävin silti kokeilemassa, koska halusin päästä lemiläisten tunnelmaan, sen sykkivään ytimeen. Ajattelin, että kai Lemillä on ennenkin rokkareita nähty. No, ei se ihan niin mennyt, mutta ei se ihan kauheakaan kokemus ollut.