Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

17.6.2009

------------

KOMMENTTI: Moitsi Hynysen hahmo ja muut heppulit! Just luettu uusi Ukonhauta kirja ja oli ihan vitun hyvä, eli ei sit muuta kuin samaa paskaa edelleen ja painelkaas poijjaat piisejä jotta jatkossakin piisais kuunneltavaa! Haaskoo kessää, vai kuin te siellä L:rannassa huostatte :D T. Mansen fanit

VASTAUS: Hahmo sotkee nyt savon murteen ja karjalan keskenään. Paha moka, erittäin paha.

------------

KYSYMYS: Onko lama vaikuttanu mitenkää teiä soittajien elämään? sitenkö ettei tuu nii paljoa keikkoja enää? mä en nimittäi oikeesti tiedä.

VASTAUS: No, katsopa tuota meidän keikkalistaa ja päättele siitä. Ja syksyllä tehdään rundi myös. Ja mie ostin just Hummerin. Ja monitorihahmomme Pete osti Harley Davidsonin. Miksaajamme Virtanen osti uuden auton myös. Hongistolla on kaksi prätkää ja neljä autoa. Sinkkonen suunnittelee toisen auton ostoa. Siis mikä vitun lama?

------------

KOMMENTTI: Samaa mieltä Jouni Kalervo! Mua vituttaa ihan vitusti nuo julkkisehdokkaat! Voi vittu kun eivät tajua noista asioista yhtään mitään. Jos osaa vedessä piereskellä niin ei kyllä pitäis olla pokkaa edes rahanhimoissaan mennä uran jälkeen tuonne rahastamaan. Nuo pitäis laittaa alan oikeiden asiantuntijoiden kanssa väittelemään johonkin tilaisuuteen ja nolaamaan ittensä suorassa lähetyksessä 100-0 ni loppuis tuo vitun julkkisvirta tuonnekin... voi siis vittu että vituttaa tässä kirjoitellessakin!! Nyt aukes puteli ja heti, vittu että jaksaa vituttaa.

VASTAUS: Älä ota elämää noin vakavasti. Elämä on vain sarja epäonnistumisia, joka päättyy lopulta kuolemaan.

------------

KYSYMYS: Heippa, Kuule Hynyne, oon kuulu että sinä käyt aika useaan siellä etelässä Helsingissä. Voikko sanoa sille Anna Puulle, että saattasin ottaa sen vaimoksi. Kiitoksia etukäteen!

VASTAUS: En mie hengaile niin pienten ihmisten kanssa.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Espoon keikast. Ootte aika homoi <3

VASTAUS: Ai, aika?

------------

KOMMENTTI: Päivää! Perkeeleen Ukot ootte selvästi ymmärtäneet, miten kotisivuja pitää päivittää. Kiitti vienosti, ja moro! Jatkaa samaa tattiin... eiku..

VASTAUS: Nyt on kyllä keikkapäiväkirjat jääneet kirjoittamatta. Saa nähdä kerkeänkö tai jaksanko koko kesänä.

------------

KOMMENTTI: Kiitti ihan ältsisti Kiveksen keikasta niinq! jOU! ps. Jouni siul on sympaattinen nassu!

VASTAUS: Näkisitpä penikseni.

------------

KOMMENTTI: Teidän Saunan keikka oli erittäin viihdyttävä. Varsinkin Janne tuntui olevan hyvässä iskussa... Onneksi kesä on aluillaan ja teitä näkee Tampereen suunnalla useamminkin. Niin ja pitää vielä yhtyä monien muiden kehujien joukkoon: Ukonhauta on sairaan hyvä levy!

VASTAUS: Jeah, beibi!

------------

KYSYMYS: MORO! Katoin tosa äijät ja siinä suttasitte ladaa, onko sulla vielä tuo auto? Toivottavasti ei...

VASTAUS: Ei.

------------

KYSYMYS: Pakko oli tulla laittamaan kiitosta uudesta kirjasta. Tuli varattua tuo etukäteen ja tulla tupsahti viikolla psotilaatikkoon. Siinä kävi taas samalla lailla kuin aikoinaan Rakkaudella Hynynen kirjan kanssa. Tuli luettua yhdeltä istumalta koko proosa läpi. Oli aivan perkeleen hyvä! Kiitoksia siitä ja pitääpä kiittää taas kerran Ukonhauta levystäkin siihen ei tunnu jumalauta kyllästyvän koskaan ja vaimoni on varmaan samaa mieltä. Oliko joskus tulevaisuudessa ilmestymässä joku runokirja? Muistelen lukeneeni siitä jostain.

VASTAUS: Tarvitseeko tuota sitten kysellä. Totuus löytyy kansainvälisestä internet-tietoverkosta tai 7-päivää lehdestä. Asiaan kuin asiaan.

------------

KOMMENTTI: ..enkä ole mikään varsinainen Kotiteollisuus- fani, vaikka musiikistanne pidänkin, joskus jopa mykistyttävän paljon (toivottavasti en nyt mykisty). Tämä posti on ennemminkin sinulle. Joskus nimittäin elämä pakottaa riittävän synkkiin maisemiin, jolloin voi löytää itsestään jotain odottamatonta. Minä löysin sanoja. Ja kun niitä sitten asettelin kuvaamaan sellaista mitä on vaikea kuvata ilman että sitä on pakko kutsua hienoilla nimillä, tajusin miten taitava sinä olet. Tai siis millainen taito sinulla on, pikemminkin. Tekstisi ovat uskomattoman hienoja. Erilaisia kuin minulla, mutta erilaisuutta onkin kiehtovampi ihmetellä. Tämä oli siis syy miksi jouduit nyt tämänkin postin lukemaan (tai joku joutui). Ja täytyypä sanoa, että olethan sä taitava muutenkin kuin laulujen tekstittämisessä (kutsutko sä niitä runoiksi?), oli mukava lukea Keskisuomalaisesta sun kolumnia. Jouni Hynynen julkisuuden henkilönä on aika mielenkiintoinen karikatyyri (vaikka se vain herättääkin kiinnostuksen siitä mitä sen alla on, niinkuin sun on varmaan tarkoituskin). No, onnistut siinä - jälleen oivallisesti. Harmi, ettei niitä ole enää ollut viime aikoina luettavaksi (on myös kiva olla provosoitumatta kun joku provosoi...). Mut jatka yrittämistä (ja onnistumista). Mä lupaan ihastella edelleen sun tuotoksia kun sattuu erityisesti kolahtamaan.

VASTAUS: Kiitos. Tähän alakuloon ja mielentilaan tuo upposi.

------------

KOMMENTTI: Päivää. Raivasin juuri taloudestamme henkilökohtaiseen käyttööni rajattua pinta-alaa. Löysin sattumalta paperisedimenteistä toisen jouluna lahjaksi saamistani Rakkaudella, Hynynen –kirjoista. Kirja oli ihan aiheesta paikallaan sillä asetin sen aikanaan sijoilleen ihan vain odottamaan palavaa kommentoinnin tarpeeni tyydytystä. Syvennyin kirjaan aikanaan lukuisilla wc-istunnoilla, vain todetakseni että pahimmat pelkoni ovat oikeasti totta: Hynynen on turvallisen keskiluokkainen ylemmyydentuntoinen kermaperse joka julkisuuden oikusta ja rahanhimosta on langennut esittämään äijää ainoastaan äijän ulkoisten näkyvien tunnusmerkkien perusteella. En edes tässä yhteydessä kiteydy tähän toiseen telkkarissa esiintyvään äijään. Menee läpi jollekin ruotsinlaivalta mukaan tuotuja erilaisia värikkäitä oluttölkkejä ja miestentuoksuja oman huoneensa lundia -hyllyyn rippikuvan viereen kerääville geelipäille muttei juuri muille. Tukka niskamitasta poikki niin kaveri on yhtä äijä kuin joku heikki hela. Perkele. Pitääkin –nyt kun tuli teemasta mieleen- antaa vielä palautetta sille radio rockin anteeksipyytävän lässyttävälle juntuselle tms. Nousukännibiisit? Mitä helvettiä? Ohjelman kohderyhmänä pussikaljaa ja iskän pullonpohjia poikaporukalla vetävät teinit. Lähetellään reteitä multimediaviestejä jo naista saaneille kavereille ottolonkerotölkit kädessä, ollaan niin äijää ja kehutaan että vitun on kova meno. Harmi vaan että kännykkäkuvan taustalla näkyy kristallikruunu, burgundinpunaiset puhviverhot ja vitriinissä äidin perintöastiat. Perustelen kritiikkini jo pelkästään spurguista, densoista, puliukoista, rantojen miehistä, muumeista ja viinatontuista pintapuolisia kukkahattusetä-teflon-huomioita kokoavalla kirjoituksellasi. Väitän kirjoituksesi perusteella ettet ole koskaan ylenkatseeltasi uskaltanut tutustua yhteenkään puliukkoon. Kirjoitus menisi vielä jos se olisi suunnattu ainoastaan naisille mutta ei, kotikatu-uskottavat käsidesipullo taskussa kulkevat isän sponsoroimat kermaperseet saavat vahvistusta ymmärrykselleen asemastaan luomakunnan kruununa. Vain örveltääkseen jurrissa tismalleen samalla tavalla kuin yleistät puliukkojen toimivan. Voi toki olla että kyseessä on joku tekstin taso tai syvyys joka ei aukene viitekehykseltään naistenlehtien keskivertolukijasta poikkeavalle kaverille mutta siinä tapauksessa kehotan suorakulmaisempaan ilmaisuun. Äijät näkee homman, hoitaa homman ja lähtee vittuun. Alleviivaamatta äijyyttään. Ennen kaikkea, äijät ei potki heikompaa.

VASTAUS: Anteeksi, mie olen ihan paska ja aliarvioin muita ihmisiä ja maailmaa. Olen kaiken keskipiste ja en välitä muista kuin itsestäni. Pidän itseäni parempana kuin muut ihmiset ovat. Tämä on ollut ohjenuorani koko elämäni ajan ja tulee aina olemaan.

------------

KYSYMYS: Moro! Olin kuvaamassa Kotiteollisuuden ainutlaatuista keikkaa Kivenlahti Rockissa. Kuvia keikaltanne löytyy muutama kymmen sisältäen keikan ainutlaatuisen tilanteen jossa Hynynen ja Hongisto suutelivat. Ootteko kiinnostuneita kuvistani?

VASTAUS: Emme.

------------

KYSYMYS: mm... Olen pohtinut, kumpi tulee ensin, huora vai idiootti? Vai molemmat yhtä aikaa...? Samassa paketissa? Kiitos näistä.

VASTAUS: Miun kanssa molemmat tulevat.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Aamuhan alkoi oikein mainiosti kun tuli Liken katalogi minkä kannessa joku nimeltä mainitsematon hyppelehtii. Sunnuntain saunan keikka oli mukavan leppoisa, hauska nähdä teidät niin hyväntuulisina ja rentoina. Jatkakaahan samaan malliin.

VASTAUS: Lääkärimme on eri mieltä.

------------

KYSYMYS: Terve Hynynen! Aattelitko erota muijastas ku jutut oli sen suuntaset Sauna Open Airissa?

VASTAUS: Jos mie sanon, että Kadonneet tai Lemminkäisen laulu on avioerorokkia, niin ei se mitään tarkoita.

------------

KYSYMYS: Siis saapiko teiltä ihan oikeesti nimmarit kun pyytää tälleen? Siinä tapauksessa täällä ois semmonen tyyppi joka ottaisi oikein mielellään sellaiset vastaan. Ja kai sitä on jotain nyt kerran samalla kysyttävä. Elikkä Sinkkonen on siis istunut vankilassa? Miksiköhän? Ja jos tuo ei pitänyt paikkaansa niin onko mukava tulla Joensuuhun soittelee? Hyvät kesät ja tälleen..

VASTAUS: Lapset ovat taas vauhdissa. Hus, äidin helmoihin siitä!

------------

KYSYMYS: Arvon herrat, Mahtaakohan teiltä olla kenties kateissa Kaija Koon tuplalevy ja jonkun toisen huikean kotimaisen tähtiartistin levy? Terveisin, Nimimerkki Janoinen

VASTAUS: Mie en ymmärrä tästä taas yhtään mitään.

------------

KOMMENTTI: Hyvältä kuului ja näytti, kiitos.

VASTAUS: Olisitpa nähnyt miut tuntia ennen Lahden keikkaa. Närästi niin kovin, etten voinut liikkua. Ja oksentelin 10 minuuttia. Mutta itse keikka meni silti ihan vitun hyvin, vaikka elinkin jatkuvassa pelossa milloin kipu alkaa taas. Onneksi se iski vasta yöllä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos todella hyvistä levyistä! Ukonhauta on siis aivan mahtava. Jotkin sanoitukset iskevät oikein kunnolla. Kiitos myös Rakkaudella Hynynen kirjasta. Olet hieno ihminen! (Siis aivan heteromielessä.)

VASTAUS: Tästäkin on lääkäri aivan toista mieltä. Ja vaimo.

------------

KYSYMYS: Kiitos Jouni (ja samalla Karmila) Ukonhauta-kirjasesta. Levy on auennut jo aikaa sitten, nyt siihen sai hieman erilaisen näkökulman kun sai luke merkintöjäsi tattikarnevaaleista. Pieni pettymys vaivasi koska samoja juttuja olen lukenut bändin nettisivuilta, mutta sitten älysin että kansien välissä tekstillä on jotenkin konkreettisempi merkitys. Mitäs tykkäsit viime vapun Kiimingin meiningistä? Itse en päässyt valitettavasti paikalle ja sehän tuppasi vituttamaan. Kiiminki on turhankin tuttu kyläpahanen, sukuni on sieltäpäin kotoisin ja urpous istuu siinä pitäjässä turhan tiukassa. Hoksasitko normaalia vahvempaa urpoutta paikan päällä?

VASTAUS: Siellä oli ilmeisesti menossa Kiimingin kiimaviikot. Mahtava meininki.

------------

KYSYMYS: Ihan on pakko kysyä miksi keikat klubilla 9.4, Sauna Open Airissa ja Provinsissa olivat kovasti samansisältöiset? Tuosta määrästä materiaalia kun teillä on tehtynä voisi ihan yleisöä ajatellen hiukan sitä muuttaa. Vai onko tarkoitus että henkilöstö käy yhellä teidän keikalla ja se on sitten siinä? Nähty ja koettu? Pelkistä uusista jutuista on aika kaliis maksaa lipun hinta jos kappaleet ihan aina samat.Ja jututkaan ei joka kerta muuta, on nyt kuultu niistä avioeroista jo ehkä riittävästi. Jotenkin sitä odottaa vähän enemmän, levyjen sisällöt antavat ymmärtää että potentiaalia olisi vaikka mihin. Loistavaa keikoissa on kuitenkin ollut se että oot yksi niistä harvoista artisteista jotka ottavat niin paljon kontaktia yleisöön, siitä plussaa. Lähinnä siksi nyt asiaa tiedustelen koska pohdin kannattaako Tammerfesteilla tulla katsomaan?

VASTAUS: Ei kannata. Anteeksi. Me olemme paskoja. Älkää tulko enää keikoillemme, meistä ei ole mihinkään. Kävelen nyt vaatekomeroon ja hirttäydyn solmiooni.