Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

26.5.2009

------------

KOMMENTTI: Ihan pakko todeta, että "tämän taivaan olla" toimii aina!!! Nim merk Heikki Seinäjoelta

VASTAUS: Ootsie joku vitun homoseksualisti?

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Eräällä keikalla pistin merkille uuden asian sinusta. Karjuhan selvästi flirttaili yhden naisen kanssa viimeisten kappaleiden aikana. Aika pitkää katsekontaktia oli... ..taisi miellyttää silmää kovastikin. Aattelin vaan, kun yleensä olet yleisön palkinnut lähinnä vittuilemalla. Älä edes yritä väittää muuta, pelinaisena tiedän nuo jutut ;) . Melkein tekis mieli sanoa, että olen kateellinen sille naiselle, mutta en sano. Mut hei, mikäs siinä. Niin mäkin tekisin, jos mun edessä heiluisi alfauros. Koittakaahan poijjaat selvitä kesän keikka- ja juomaputkesta hengissä! ps. Hiton hyviä settejä vedätte keikoilla, voitte olla hiljaa mielessä ylpeitä itsestänne.

VASTAUS: Mie olen flirttaillut tyttöjen kanssa siitä lähtien, kun olen tuntenut oloni varmaksi lavalla. Eli jostain vuodesta 2002. Toki se riippuu myös tarjonnasta, paikasta sekä siitä miten valaistus pelaa. Harvoin oikeasti näen toista riviä kauemmas.

------------

KOMMENTTI: Ugh! Kannoin juuri saatanallisen läjän halkoja liiteriin melkeinpä vain korvissa jytisevien riimiesi voimalla. Aamulla palokunnan töistä tullessa vitutti kuin homoneekerin raiskaamaa kääpiötä näiden Tampereen kaupungin säästötoimien ajatteleminen. Nappikaulavellihousut painaa täällä paloasemia kiinni noiden perkeleen säästötoimien nimissä... Vittuako mä päätäni rassaan isompipäisten päätöksillä, kyllä duunit säilyy. Korpee vaan noiden ihmisten puolesta jotka sitä meidän apua oikeasti välillä hätäsemminkin tarttee. Osu vaan niin naulankantaan monenkin biisin sanat tosta maailman menon järjettömyydestä. Höyryjen päästäminen Herra Hynysen myötätuntoisen julistuksen avulla toi nousukännimäisen hyvän fiiliksen. KIITOS. Saunassa Tampereella ainakin yksi koneiston pieni palomiesjäsen on vastaanottamassa Kotiteollisuuden terapia-annosta!

VASTAUS: Tämä mies on tajunnut jotain.

------------

KYSYMYS: Oletteko viimein kohdanneet voittajanne? http://www.youtube.com/watch?v=35SeYlcSMKE

VASTAUS: Mikäköhän tää on, en jaksa käydä katsomassa.

------------

KOMMENTTI: Nyt taas risuparta ja edellä mainitun kaverit kirjoittelevat vallan levottomia...Kyllä me tytöt on KT:n poikia pyydetty saunaan mutta eipä ole Herrat ehtineet joten ne puheet siitä että naiset ei muka pyydä saunomaan niin voi lopettaa heti alkuunsa... A) on joko lopetettava vonkaaminen B)tai haettava pojat voimakeinoilla saunaan? Miten tästä tulikin tällänen monivalinta tehtävä??Ja pojille tiedoksi Ukonhauta on mahtava levy,olette taas onnistuneet!!Nähdään keikoilla!!

VASTAUS: Laita kuva, otetaan sitten harkintaan. Teistä siis, ei saunasta.

------------

KYSYMYS: Terve Hynynen ja kumppanit. Katoin tossa pari päivää sitten teiän lyriikoita ja törmäsin tähän: http://www.hitslyrics.com/k/kotiteollisuus-lyrics-20102/envlit-lyrics-535867.html .....Missä albumilla toi on? Tuskin toi mikään feikkikään on koska kun etin googlesta: "Kotiteollisuus - En välitä lyrics" löytyy vaikka kuinka monta hakutulosta. Muuten... Ukonhauta on todella hyvä levy ellei melkein paras koko teidän tuotannosta.

VASTAUS: En minä ainakaan ole tuollaista paskaa kirjoittanut. Eikä Kotiteollisuus esittänyt.

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni. tehkää Remixejä lisää esim. satu peikoista jne.

VASTAUS: Milläköhän ajalla? Ja miksi?

------------

KYSYMYS: Terppa taas!Kuuleppa muruseni,kyselin joskus vuonna yksi ja kaksi mitä olette ajatelleet kappaleen "kaksonen " sanoituksissa vaan vastausta ei ole näkynyt ;mutta ymmärrän toki teidän helvetillisen kiireenne. Keikkaa pukkaa ´ja on kaikkea muutakin menoa sinne ja tänne.Muuten tässä vaiheessa valehtelin sen verran että annoit vastauksen että et juuri muistanut edes kappaletta,vaan lupasit tutkia asiaa tarkemmin.Joo en tarkoita todella että ihan oikein tutkia tarvitsee mutta kai sitä tietää tietää mitä tekee vaikk vähän "pöllyssäkin" olisi!?On muuten ollut ihan ok katsoa teidän vanhoja ÄIJÄ jaksoja jotka tulee nyt uusintana.Mahtavaa musiikkia levystä toiseen ja silleen.

VASTAUS: Ne vitun Äijät tulee uusintana jo kolmatta kertaa. Miun puolesta saisi jo riittää, varsinkin kun mie en saa uusinnoista edes mitään korvauksia. Enkä mie ymmärrä mitä tulkittavaa Kaksosen tekstissä muka on? Harvinaisen suora teksti.

------------

KOMMENTTI: Moro! Ja hyvää äitienpäivää.. ei vaan, kivaa kevättä. Kiitokset taannoisesta Kuopion Puijonsarven keikasta, 12.3. Ei haitannut rumpalin pieni eksyminen, räyheä keikka kaikenkaikkiaan. Etkä sie mitään raiskannut, karaokebaarin jatkoilla siis, Dingon Levottoman tuhkimon, Hectorin Lumi teki enkelin eteiseen ja Niskalaukauksen Surupuvun... hyvin vedit ;) Joku mikäliemistälie jannu vaan lauloi perkeleen nätisti myös, siinä vertailussa olisi Teuvo Oinaskin kalvennut. Harvoin mitään saanut, ni plektra on yhä jemmassa.

VASTAUS: Missä? Palauta se heti! Toimitusjohtaja Hongisto laittaa meidät vastuuseen jokaisesta kadonneesta soittolehdykästä.

------------

KYSYMYS: No mitäpä Setä hynynen? Hei sellanen tuli mieleen sanoa, että ajattelin ostaa Teikäläisen ensimmäisen kirjan (Rakkaudella Hynynen) kun mitä kaupassa sitä vilasin, niin ihan sun tyylistä teksiä todella sisältää ja mielenkiintoista. Sitten vielä sellaista, että onkos sulta kans nyt tän vuoden puolelta tulossa toinen kirja? Osaatkos sanoa koska mahdollisesti sen julkaisu olis ja miten se eroo tähän ensimmäiseen kirjaasi? Sen mitä muistaisin ellen väärin muista niin se keskittyis Ukonhauta levyn tekemiseen tai jtn vastaavaa vai oonkos väärässä? Näemme Sauna Open Airissa samoin Tammerfesteillä. Mahdollisesti muuallakin.

VASTAUS: Miulta tulee tänä vuonna kaksikin kirjaa. Ja aivan erilaisia kuin Rakkaudella… oli.

------------

KOMMENTTI: "Sopisiko Hynyselle Gibsonin SG?" Ei. Asiaan. On alkanut päiväkirjoista, vastauksista ja kuvista käydä aika selväksi, että te alatte olla pikkuisen väsyneitä. Älkää nyt perkele kumminkaan kuolko sinne tien päälle, olis mukava saada uusia levyjä vielä tulevaisuudessakin ja ei kai se rock'n'roll nyt sen arvoista ole, että kannattaa menettää äly ja väläys puteliin? Kaikkea hyvää... Pitäkää lomaa.

VASTAUS: Pidetään, pidetään. Tammikuussa 2010. Miun ja Hongiston lempinimet, tai eräät niistä monista, on muuten Äly ja Väläys.

------------

KOMMENTTI: Heippa homot, sellanen internettisivu kun http://lirama.net/ tekee oikeesti hyvää duunia suomalaisenkin musan eteen kooten sanoituksia yhteen nippuun. Valitettavasti teidän hienon laulu- ja soitinyhtyeenne lyriikat on poistettu terveisin "Oikeuksien omistajan mielestä kappaleen myynti kärsii, jos näytämme nämä lyriikat. Sini Perho, Love Kustannus / Love Music Publishing vaati poistoa" Mitä kakkaa?! Voisitteko ns. laittaa eukon ruotuun, teidän biisejähän neiti puolustaa, ja puolustettavaa niissä onkin, laaturalleja, mutta kun sanat on omillakin sivuilla niin ei se varmaan monenkaan levyn myyntiä vähennä jos ne tollasessa kokonaisvaltasessa tietokannassakin olisi.

VASTAUS: Miksi vitussa, jos ne kerta meidänkin sivuilta löytyy? Mitä me siitä hyödymme?

------------

KYSYMYS: Harrastetaanko pippeliseksiä

VASTAUS: Ei vaan nakupornoa.

------------

KYSYMYS: Kuulin juttua et meinaatte ensvuonna ottaa vähän rauhallisemmin keikkojen osalta.. Toivottavasti se on vaan juttua eikä totta..?

VASTAUS: Ei me voida jatkuvasti rundata. Vai lupaatko itse tulla jokaiselle keikalle?

------------

KOMMENTTI: Varjonkukka on kyllä kaunis biisi. Kiitos vaan paljon. Onhan teillä paljon muitakin hyviä kipaleita, mutta kun kuuntelin äsken tuon kappaleen, tunsin lämpimän onnetunteen rinnassani. Itse en ainakaan keksi, mitä enempää jonkun orkesterin pitäisi minulle tarjota. Harvoin jokin kappale näin ihmistä ilahduttaa. Olette tehneet hyvän teon, kun olette saaneet jonkun onneliseksi. Pystyisinpä itse tänään samaan :)

VASTAUS: Monesti pelkkä yrittäminen riittää.

------------

KYSYMYS: Terve. Teitin tuotanto on taas ollut pitkään kuuntelussa, ja edelleenkin mietin että mistä vitusta Jouni ammentaa nuo paskaduunaria(kin) mietityttävät ja koskettavat sanoitukset? Kultalusikkaa tuossa äsken kuuntelin ja voi helvetti kun kolahti taas, vaikka se onkin vain yksi muiden hyvien biisien joukossa. On se vaan hienoa kun joku osaa, ja onneksi tuo ne vielä hyvällä musiikilla ryyditettynä julki. Jotku tahot nassuttaa että KT toistaa itseään. Minun puolesta saa toistaa niinkauan kuin henki pihisee, kunhan saa kuunteluun lisää hyviä sanoituksia hyvällä musiikilla. Kiitos.

VASTAUS: Osaan kirjoittaa suhteellisen hyvää populistista paskaa.

------------

URPO: Äijät vetää Sauna Open Airin keikan vittu puoli kolmelta päivällä. Perkele eihän siellä ole ketään vielä siihen aikaan. No ei voi mitään ettekä tekään niitä keikkojen alkamisaikoja päätä varmaan itse mutta pistäähän tuo nyt vituttamaan kun ei voi koko yötä juoda. Ostin uuden levynne muuten enkä ole vielä jaksanut oikein kuunnella sitä. Pari ekaa kappaletta oli kuitenki ihan hyviä. Jatkakaa samalla meiningillä. Ehkäpä keikkanne inspiroimana innostun kuuntelemaan levyn joku kaunis päivä. Todennäköisesti en.

VASTAUS: Meille on aivan sama kuunteletko sen vai et. Olet sen kuitenkin jo ostanut. Joten mahdollinen menetys on pelkästään sinun.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys Osallistuin mennä viikolla Huhtiniemen teloituksia koskevaan loppuseminaariin ja kuulin, että Huhtiniemestä on tehty jo balladi tai joku runoelma. Huhtiniemi on Lappeenrannan suurin mediavaltti maailmalla - kuuma peruna. Olisiko Huhtiniemestä ainesta myös Sinulle ja bändillesi. Tai kesän 44 tapahtumista Lappeenrannassa, Simolan pommituksista tai muusta "kalmanhajuisesta" paikallishistoriasta, kuolleiden kokoamiskeskuksesta ja sotapoliisista sekä niihin liittyvistä ihmiskohtaloista (myös kevä 1918) voisi ammentaa kokonaisen levyn - ehkä jonkinlaisen trilogian: 1918-1944-1974. Lappeenrannan poikia kun olet ja fiksukin, siis paikallisrakkautta -vittu.

VASTAUS: Ihan vitun paska idea. Kuulostaa kirjan aiheelta eikä minkään rokkibändin tekstiltä. Sitä paitsi muu Suomi ei tiedä mistään Huhtiniemestä hevon vittua. Me karjalaiset vain luulemme niin.

------------

KYSYMYS: Kaikki tietää että hyvä paska on parempi kun paska pano. Mutta onko hyvä keikka parempi kun paska pano?

VASTAUS: Hyvä keikka on parempi kuin hyvä pano. Nussiminen on yliarvostettua. Hyvä juoksulenkkikin voittaa hyvän panon. Tai hyvä punttitreeni. Kaurapuurokin on parempaa kuin nussiminen. Ja salmiakki. Koiranpaskan päälle astuminen paljain jaloin voittaa panemisen mennen tullen. Tai nukkuminen. Tai Metsolat. Tai Wallander –elokuvat. Beck –elokuvatkin ovat parempia. Ja Pingu-pingviini.

------------

HUUMORIA: Teini-ikäinen tyttö työskenteli ilotyttönä ja piti sen perheeltään salassa. Eräänä päivän poliisi teki ratsian ilotaloon ja pidätti ilotytöt. Ilotytöt saivat käskyn siirtyä seisomaan jonossa kadunvarteen. Nuoren tytön isoäiti oli kävelyllä ja huomasi tytön. Isoäiti kysymään tytöltä: "Mitäs sinä täällä jonotat kultaseni?" Koska tyttö ei halunnut isoäidin saavan selville totuutta puuhistaan, hän kertoi jonottavansa ilmaisia appelsiinejä, joita tässä kohta jaetaan. Isoäiti ajatteli jonottaa muutaman appelsiinin itselleenkin ja siirtyi jonoon viimeiseksi. Poliisikonstaapeli tarkasti tyttöjen henkilöllisyyksiä ja kyseli kaikenlaisia asioita. Isoäidin kohdalla hämmästynyt konstaapeli tokaisi: "Mu.. mutta te olette niin vanha...kuinka te oikein sen teette?" Isoäiti vastasi: "Se on oikeastaan aika helppoa poikaseni, otan tekohampaat pois ja imen ne kuiviin!"

VASTAUS: Juuri noin meidän bändäritkin väittävät.

------------

KOMMENTTI: Sydämmelliset Onnittelut Hongistolle jälleen kerran Norjan Euroviisuvoitosta!!!! Virtaa tuntuu riittävän! Eipä olisi uskonut, että Jouni ja Jarikin osaavat tehdä noin hienoja kärrynpyöriä.

VASTAUS: Meidän kärrynpyöriä tuskin edes Euroviisujen lavarakenteet kestäisivät.

------------

KOMMENTTI: Moro tyypilliset kehumiset. tyypilliset kiitokset. tyypilliset pyynnöt. tyypilliset itsekehut ja ylemmyydentunnot

VASTAUS: Mitenköhän muuten tää homma sitten pitäisi tehdä, älypää?

------------

KYSYMYS: Oi Lappeenrannan shamaani. Onko emätinpieru uhka vai mahdollisuus? -epätietoinen simpeleeltä

VASTAUS: Simpeeleellä on aina osattu paneutua oleellisiin asioihin.

------------

KYSYMYS: Moi, Mitä piditte Ilkka Alangon versiosta kappaleestanne Mahtisanat? Tiedättekö muuten mikä on Yrjänän ja Ilkka Alangon tulevan duoprojektin nimi? No tietysti Yrpä ja Illu.

VASTAUS: Miun mielestä se oli paska. Ylitempoinen ja halpa. Toisaalta, jätkä joka on ollut tekemässä niinkin hienoa levyä kuin Haloo, saa miun puolesta raiskata minkä meidän biisin haluaa.

------------

KYSYMYS: Nyt kun Jouni olet noihin kirjoihin erikoistunut, niin millon Kotiteollisuudesta tulee ihan bändistä kertova kirja? Ps. Jouni oot ihku. Näytä tissit!

VASTAUS: Sitten kun on jotain kerrottavaa. Eli noin 20 vuoden päästä. Ja minä en sitä sitten kirjoita.

------------

KOMMENTTI: No hei ihanainen punaparta! Uusi T-paitamalli kiinnostaa myös hieman, mutta ennenkuin valotat "Ripulilutkan" syvintä olemusta ja ajatusta, mikä tässä ideassa on ollut taustalla, en paitaa suostu vielä tilaamaan saatikka sitten pukemaan päälleni. Mistäs se idea sitten lähti? Mikä inspiroi tällaisen tuotteen tekemiseen ja mikä on se ajatus kaiken takana? Oikein hyvän myyntipuheen kun pidät niin suattashan tuon sitten vaikka ostaakin... ehkä.

VASTAUS: Miulle on kuule aivan sama ostatko sellaisen vai et.