Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

21.5.2009

------------

KYSYMYS: Moro Eki, Olin perjantaina katsomassa loistavaa hevikeikkaa tyttöystäväni kanssa. Olemme olleet yhdessä jo jonkin aikaa mutta tuolla keikalla tapahtui jotain kauheaa. Näin lähietäisyydeltä kuinka yhteen basisti ja kitaristi suutelivat toisiaan ja jokin liikahti sisälläni? Tarkoittaako tämä että olen Homo? Voinko enää mennä uimahallissa miesten puolelle? Olen huomannut myöäs että innostun jopa omasta peilikuvastani? Mitä minun pitäisi tehdä? Nim. Neuvoton. Ps. Minulla oli kyllä sairaan kivaa keikalla. Ja olen siitä kiitollinen. Nyt mieltäni kalvaa kuitenkin epätietous.

VASTAUS: Suosittelen armeijaa. Siellä asia selviää.

------------

JANIN VIESTI: Tervehdys! No niin ystävät ja soittaja pikku pallukat. Keskiviikkona alkaa viimeinen pyrähdys ympäri Suomen! Lähtö olisi tiettyyn aikaan (klo 7, Hynysen huomio) Viistokadulta jos bussi tulee scanialta... Reittimme kulkee ehkä Tikkalan kautta (riippuu jaksaako pysähtyä ym ja onko Kiimingissä majoitus ym ym) Joensuuhun, josta Finni-Upi tulee kyytiin lähtien hoitamaan paitamyyntiä! Siitä sitten ajellaan ristiin vitun rastiin tätä Suomen maata 5 päivää, luultavasti oli pari keikkaakin välissä. Kotiin saavumme sitten maanantaina noin 11 aikoihin aamulla. Matkaa kertyy vain 2617km suurin piirtein. Eli Mihu, vai mikä se nyt oli, hoitaa itsensä LPR tai Rukalle ajoissa? Pete koukataan vanhan kuutostien pysäkiltä kyytiin n 7.40. Janne vois seisoa Tikkalan pysäkillä AAMULLA klo 10.30 noin aikaa, soitan varmistuksen mutta en tule herättämään! Muut tietääkin mitä tehdään? Jos ette niin ei paljon kiinnosta... T:J Nii ja palkatkin olis kova sana...

VASTAUS: Halusin julkaista tämän, jotta näkisitte kuinka meitä taiteilijoita paapotaan.

------------

KOMMENTTI: Iso kiitos Tavastian keikoista. Hyviä vetoja ennenkin, mutta nämä molemmat kuuluvat ihan parhaimpiin. Tuomakselle myös kiitos mukanaolosta, Tumppi on vaan niin hyvä. Jaksakaa jatkossakin! Terv. ei ihan eturivin tyttö, mutta toisen rivin.

VASTAUS: Joo, siuthan mie muistankin. Hyvät kanisterit.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Kiitokset Tavastian vedoista! Keikoista saadulla energialla jaksaa taas pitkään. Ja silmänruokaakin oli ihan mukavasti tarjolla.

VASTAUS: Ai lavalla? Älä houri.

------------

KOMMENTTI: Terve, kävimme perjantaisen Tavastian keikan jälkeen Tuomasta tapaamassa. Tarkoitukseni oli myös kiittää teitä KT:n äijiä, mutta kun olitte siinä käden ja sanan ulottuvilla, iski ujous. Jos olisin uskaltanut, olisin sanonut: Kiitos keikasta, todella tanakka setti. Kiitos uudesta, taas kerran hienosta levystä, jonka biisit toimivat kuin häkä myös livenä. Kiitos musiikistanne. Kielletyn puun hedelmä on paras biisi, mitä on tehty.

VASTAUS: Ei hätiä. Olemme tottuneet siihen, että Tuomas vie tyttöjen huomion keikan jälkeen. Naisia kiinnostaa aina se, joka on rikkain ja kuuluisin.

------------

KOMMENTTI: Tänään on vituttanut niiiiin saatanasti. Yli 2 kuukauden humalalakko katkesi ns. pomon takia. Ja join ainakin 5 paukkua. Mutta ei se auttanu. Mutta nyt oon teitä kuunnellu, eikä vituta läheskään niin paljon. KIIIIIITOOOOOS. Parasta mitä voi musiikki tarjota

VASTAUS: Miekin juon usein sietämättömän pomon takia. Eli Hongiston.

------------

KOMMENTTI: Kaveri oli saannut turpaan perjantaisella Tavastian keikallanne. Vai tapahtuikohan se kuitenkin snakarilla, mene ja tiedä. Mulla ei ole oikeasti mitään järkevää sanottavaa. Aion kuitenkin raahautua satamaan 12.6. katsomaan kuka lämmittelee ketä.

VASTAUS: Ei kesätapahtumissa kukaan ketään lämmittele. Bändeillä on vain eri soittoajat. Kaverisi on saanut ansionsa mukaan. Vaikka olisikin syytön.

------------

KOMMENTTI: Moro! Sellasta vaan, että suuri kiitos perjantain tavastian keikasta. Virtasen soolo oli kans ihan hyvä.

VASTAUS: Ai “ihan kiva keikka”? Jeah, beibi!

------------

KOMMENTTI: Tuonen tyttö kiittää Kotiteollisuuden taiteilijoita ja Kiteen kanttoria MTV3 Max keikasta. Olin liekeissä. Olipas mukavaa kuulla Satu peikoista taas pitkästä aikaa livenä. Pusuja siitä! Mahtavaa keikkakesää teille!

VASTAUS: Mahtava siitä todellakin tulee. Ja pitkä. Lisäyksiä on muuten vielä tulossa.

------------

KOMMENTTI: Moi kundit! Mä tulen ekaa kertaa elämässäni teidän keikalle tänään 25.4. Tavalle ja toivoisin, että ohjelmistoon kuuluis kaunis ”Satu peikoista”. Se on mun lemppari ja tykkään niin peikoista. Soittakaa se pojat! Kiitos jo etukäteen. Terveisin, Angelina (se Kurt Russel-fani)

VASTAUS: Mekin pidämme peikoista. Niitä on kiva panna perseeseen.

------------

KYSYMYS: Heipä hei! Oletkos Hynynen koskaan niistänyt partaas? Se on toisinaan humalassa tosi hauskaa, suosittelen!

VASTAUS: En, mutta oksentanut olen useasti.

------------

RUNOUTTA: Munapoika: Jou, jou! Pidä huolta että sulla on parhaat päällä, ykköset päällä! Poikaboys on taas täällä, jou! Me ollaan... Pippelipoika: ...Liukkaalla jäällä! Munapoika: Joka säällä! Meillä on nastarenkaat alla ja pohjassa on talla! Ja kahva menee eellä kun me vedetään meidän Ford 9V:llä ympäriinsä! Kaupungissa meillä soi karvanopparallimusiikki, se soi täböllä kajareista. Siinon basarii, kaiut ja basso huutaa leipää - kattokaahan meikää! Sit me nähdään tien penkassa vosui, kysytään niiltä et saisko olla pusui, ne sanoo joo ja sit ne tulee kyytiin, sit me mennään hotelliin Sit me asutaan siellä kaks viikkoo, kuunnellaan meidän biittii Kattellaan autoo Pippelipoika: Nyt kyllä riitti! Munapoika: Nyt riitti, hei hei!

VASTAUS: “Mutta onko siinä sanoma?” - Välikausitakki

------------

KYSYMYS: Moro! Havaitsin jo aikaisemmin että olette kyseisenä päivämääränä soittamassa sekä Räikkärockissa että Valkeakosken Työväen musiikkitapahtumassa. Kummassa olette ensin?

VASTAUS: Mitä se miulle kuuluu? Miut talutetaan molempiin tapahtumiin, eikä miun tarvitse tietää niistä ja niiden soittoajoista mitään. Muistaakseni Ylöjärvellä, en ole varma.

------------

KOMMENTTI: Kiitos teille kun vaivauduitte Kiimingin peräkylälle asti keikalle vappuna! Se oli loistavaa, mahtava musiikkielämys. Ja kyllähän tuommosia karvanaamoja kattelee ihan mielellään. Hynynen ei sitten näyttäny niitä tissejä, vaikka kovasti yritin eturivistä mölistä.

VASTAUS: Te maalaiset ette ymmärrä, että tissien näyttäminen vaatii teiltäkin jotain. Kiiminigissä oli kyllä muuten helvetin hyvä meno, mutta tissejä ei näkynyt.

------------

KYSYMYS: Morot! Koskas ukkelit tulee seuraavan kerran tornioon korisemaan? En tiiä oliko teitin sivuilla mainintaa asiasta mutta juttua oli niin perkeleesti, notta ei pysty kännissä keskittymään. Hyvät vaput sinne!

VASTAUS: Minä en tiedä. Ehkä syssymmällä.

------------

KYSYMYS: MOro! Tuletteko meidän kiertuelämppäriksi? T. Kille Kuuleri

VASTAUS: Mikä vitun kiertue teillä muka on? Tässä maassa ei kunnon kiertueita tee muut bändit kuin Kotiteollisuus tällä hetkellä.

------------

KOMMENTTI: Uranne on mielestäni siinä vaiheessa, että olisi aika vihdoin tehdä se "Avantgarde" levy jota kukaan ei ymmärrä kriitikoita ja taideyhteisöä lukuunottamatta. Miettikääpä miten hyvin tämä kaikkien jauhama "itseään toistava" ja "samalla vanhalla kaavaalla" tehty musiikki, jota te kasvavan fanimäärän mielestä nykyisin teette myisi tälläisen kokeilevan ja TAITEELLISEN levyn jälkeen. :) Ehdotankin, että otatte panhuilut, marakassit ja triangelit esille ja alatte tehdä taidetta josta kriitikot ja taideyhteisö tykkää!

VASTAUS: Miksi?

------------

KOMMENTTI: Tere! Jos ei olutseuraa muuten löydy kun Turun suunnalle tulee asiaa, niin pistäkääs viestiä tuleen. Olis mukavaa istua iltaa ja jauhaa paskaa. T: kirjailija ja fani jumalan (tai jonkun) armosta. P.S. Miks vitussa teidän musiikkia ei ole Spotifyssa? Kaikkee saatanan Eino Gröniä ja Lauri Tähkää sieltä kyllä löytyy, mutta ei Kotiteollisuutta! Maksaako ne teille edes? Oli vähän ankeaa selittää wappubileissä miksei Kotieollisuus soinu samasta myllystä ku kaikki muukin.

VASTAUS: Eikö kukaan osaa kuunnella oikeita levyjä enää? Ihmeellistä muniin puhaltelua. Kaikki pitäisi hoitaa tietokoneen kautta.

------------

KOMMENTTI: Rakas Hynynen, elämäni valo. Kiitän mitä nöyrimmin siitä huomiosta, mitä osoitit minulle Kädessäni-biisin jälkeen Tavastialla perjantaina 24.4.2009. Vähemmästäkin kävin kuumana; kyseistä biisiä ei kovin usein pääse livenä kuulemaan ja onhan se kutakuinkin parasta, mitä olette saaneet aikaan Ja kun ikääsi kommentoit, sanon vaan, että kyllä sinusta on vielä vaikka mihin hommiin (niihinkin). Usko pois. Olen sinua vuoden nuorempi ja tiedän nämä jutut. Maltti on valttia, näissäkin asioissa. Kiitos myös loistavasta keikasta -jälleen kerran- ja paljaasta yläkropasta. Seuraavan kerran käyn kuumana ehkä jo On The Rocksissa ja/tai Vantaalla Tulisuudelmassa, mutta viimeistään Lohjan Rantajameissa, missä toivoisin kuulevani samaisen ko. biisin. Soittakaa joskus myös Valtakunta, vaikka sitten Ankkarockissa. 74-vuotias äitini lähettää sinulle terveisiä, tykätään susta molemmat <3 Niin ja sitten fanituotteisiinne pitää ehdottomasti saada joku sellainen systeemi, minkä saa auton lasiin kiinni imukupilla (ei mitään ripulilutka-painatusta). Parhain terveisin ja taatusti jälleennäkemisiin PS. Kiltti olis taas kiva :)

VASTAUS: Valtakunta soitettiin muuten molemmilla Tavastian keikoilla. P.S. Foto olis kiva. Ja ilman vaatteita, kiitos.

------------

KOMMENTTI: pikkumaika (marika, 21v, oulu) päätti tehä hurjia ja kirjotella postia tämmöseen osotteeseen..kuutioinpa ettei tätä seuraavaa näe ainakaan se jolle tämä viesti on tarkotettu. elikkä hynynen! tämä on sulle <3 kaikella rakkaudella! hehe. hölömöintä varmaan koskaan yrittää saaha asiaa perille tämmösen s.postin mutta eipä se mittää. yllättäen täältä kirjottelee KT:n ja erikseen hynysen ehoton superhimofani! Täksi voin ittiäni kehuskella. ensimmäinen kotiteollisuuen keikka mulle oli vappuna 30.4.09 kiimingin casa-baarissa, kiitos siitä! sain hyvän mielen ja ajateltavaa seuraavaksi viikoksi. millon nään teijän taas? ouluun keikkaa uuelleen äkkiä ettei ikävä kasva kovin isoksi! (: kaikki teijän biisit oon tässä käyny läpi ja kuunnellu. aivan mahtavaa kerrassaan, sanotukset ja muut hässäkät uppoaa kyllä syvälle ja pistää mietiskelleen. ittiäkin melkeen huvittaa kuin fanaattiseksi faniksi oon tullu, ja mää tiiän ettet tykkää mistää fanaattisesta (rauhan tervehys pääs eka kertaa lukuun) mutta kai sentää tämmönen fanaattinen haaveilu sinusta käy laatuun? xD pusuja ja haleja ja kaikkia siltä väliltä jonelle! ens yönähän oot kuitenki mun unissa mutta livenäki olis melko häävi saaha sunt lähistölle (: tai ainaki ens hättään koko kotiteollisuusporukka soittaan oulun lähistölle! aurinkoista elämää ja kesän alakua <3

VASTAUS: Olet vähän liian nuori miulle. Mut Ouluun tullaan silti pian.

------------

KYSYMYS: Voisitko joskus johonkin biisiin kohtaan tehdä sanat Raamatun kohdasta Joh 3:16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä?

VASTAUS: Miksi? Pystyykö tuon asian paremmin sanomaan?

------------

KYSYMYS: Hei, Voisiko arvon Hra.Hynynen vittuilla minulle? Tässä tarpeelliset tiedot: Olen 21 vuotias ohjelmistokehittäjä Oulusta, ajan kusista autoa, en saa vakituisesti pillua ja olen myös ruma sekä fyysiseltä kunnoltani hylkeeseen verrattavissa maalla sekä soitan bassoa. ps. Käske sitä Nikulan renttua lopettaa teidän uuden levyn renkutus.

VASTAUS: Parodiasta on mahdotonta repiä huumoria.

------------

URPO: Terve, olin ihan vaan utelias että vastaako hynynen itte näihin faniviesteihin. Näin nimittäin tulenkivenkatkusen palautteen ja siihen hynyseltä suorat sanat, pisti kovasti hymyilyttämään kun joku kakara tuli neuvomaan että ette oo oikeita hevareita. Samaan malliin, ootte esikuvia nuorisolle!

VASTAUS: Säälittävää ruikuttaa suoraa vastausta noin.

------------

KOMMENTTI: Hyvinhän tuo ratkesi, elämän tarkoitus. Kirjan ja ruusun päivää!

VASTAUS: Kirja jees, ruusu nou.

------------

KOMMENTTI: No saateri ku eihän teidän puheista aina jaksa selvää ottaa! Hommataan sitä helvetin Sorbusta sitte..! Mutta syssymmällä... Niin, tai taitaako teille enää sillon Sorbus kelvata... Taitaa olla joku toinen hittituote sillon IN. :D Mutta hyvee kesää, keikoilla juostaan taas... Halusitte tai ette... :)

VASTAUS: Hullu Tampereelta.

------------

KOMMENTTI: Ihanaa kun tulee kesä; aurinko paistaa, linnut laulaa, on lämmin. Rupes tekeen nyrkkiseksiä mieli.

VASTAUS: Toinen hullu Tampereelta. Mikä näitä akkoja vaivaa? Jättäkää miut rauhaan.

------------

KOMMENTTI: Taivaankaunista tässä fiilistelen, parasta KT:tä. Samoilla linjoilla asian suhteen on ollut kaverit ym. levyn kuunnelleet. Sinänsä erikoista ettei radio(t) soita muuta kuin Mahtisanat biisiä Ukonhauta levyltä. Ihan kuin muuta ei sillä levyllä muka olisi, höh. Tämähän ei siis ollut kysymys, tämä oli kommentti. Pitänee kysyä asiaa esim. Radiorockilta, vaikka mitä nyt tälläisistä tyhjänpäivisitä kyselyistä sitten perustaisi....

VASTAUS: Hommahan menee niin, että levy-yhtiö tarjoaa radioille jotain biisiä ja radio sitten päättää, että soitetaanko sitä vai ei. Kanavat eivät itse niitä biisejä välttämättä valitse. Radio Rock tekee kyllä tietääkseni sitäkin.

------------

KOMMENTTI: Taivaankaunis.. Loistavat lyriikat. keep up the good work.

VASTAUS: Mistähän se kertoo? Pitää kysyä joltakin.

------------

KOMMENTTI: Pari päivää se juttu oli luettavissa, ja sit se vaan katosi. Kuka lie sitten ärähtänyt, joku ilmeisesti. No kai se maailma on sitten näin parempi tai ainakin joidenkin.

VASTAUS: Nyt löytyy linkki etusivulta. Laittoivat jutun arkistoon, kato.

------------

KYSYMYS: Moro Onko tulevaisuudessa tulossa Satu Peikoista-biisistä versioo jossa holopainenkin on mukana? Kuulostaa intro sen verran hyvältä, tai saako mistään kyseisen intron nuotteja ym.?

VASTAUS: Opettele korvakuulolta.

------------

KOMMENTTI: Kiitos taas keikoista Kotkassa, Lahdessa, Porissa, Tampereella, Seinäjoella.. öö.. Forssassa, Salossa ja Helsingissä. Kiitos soitannasta myös Timolle, Miitrille ja Tuomakselle! Te kaikki olette niin ilmiömäisiä, että joskus meinaa ihan naurattaa.. sellaisessa positiivisessa mielessä :) Jatkakaa samaan tahtiin!

VASTAUS: Eiku, tahti vain kiihtyy! Taivaan orsilla tavataan! Paitsi sie olet niin huono ihminen, ettet pääse taivaaseen.

------------

KOMMENTTI: moi. pikaviinit porisee, voitte tulla 15. päivä kuuden jälkeen mut jounille ei tarjota ku ei se tykkää ramonesista.

VASTAUS: Kyllä nyt harmittaa.

------------

KOMMENTTI: On käsiraudat nilkkoihin, kahleiksi sidottu. Ja pillunsa sisään on liukaste leivottu. Munansa on himosta, kiimasta ommeltu, kasvoilla kiima yltynyt. Spermojen voima on vaalentanut hapsensa, ja samalla aineella hän saastuttaa lapsensa. Laukesi ja meihin loi isäisen katseensa, eikä siihen tyytynyt. Ja hän laukoi spermoja joista nyt saa nauttia koko kansa ja pohjoinen maa. Jos himoitset älä sitä muille jaa, ole yksin oman munasi kantaja. Himoitse sitä mikä on toisen omaa, vaihda vaimosi naapurin koiraan. Punainen muna, esinahka ja kiimapillu olkoon himosi kantaja. ps. olen tyttö

VASTAUS: Ihan itsekö keksit?

------------

KOMMENTTI: Kiitos vaan Sinkkoselle kun juorusit netissä "kanttorin tulevan Tavastialle". Se oli se viimenen niitti, pakko oli lähteä la-aamua ja sen tuomia velvoitteita uhaten. Hermorakenne ei olisi kestänyt lukea netistä jälkikäteen jos ei olis ollut paikalla tätä todistamassa. Onneksi siis ei tarvii jossitella tätä, ja se on ihan rumputaiteilijan ansiota. Satu Peikoista -neitsyys viimein meni, ja hyvä niin. Olipa fiilistelyä, melkein tuli tippa linssiin. Tuomaksen introa kuunnellessa koko Tavastia hiirenhiljaa. Väitän aistineeni et Jounia vähän jänskätti. Pystyykö kukaan teistä muistamaan montako kertaa Peikkosatu on kaiken kaikkiaan livenä soitettu? (ei merkitystä onko soitettu hyvin vai päin helvettiä.) Erilainen Tavastia keikka muutenkin, ei tarvinnut suorittaa eloonjäämiskamppailua eturivissä, örinätyypit vissiin jääneet himaan. Aiemmin se on ollut melkosta jumppaamista, saa kaikki olemattomat voimavaransa käyttää jottei litisty massan ja lavan väliin. Holopaiselle terkkuja. Älä saa sikatautia NW-kiertueella. Eikä KT-yleisöä tartte niin ujostella, semmonen kyykkiminen urkujen takana on pitkälle miehelle vaikeeta, viinat kitusiin vaan yleisön nähden. Olemme vain kateellisia, omaan janoomme tukahtumaisillamme. Siispä kiitos taas. Seuraava koitos omalla kohdallani 6.6. Espoon ökymaisemissa. Juokaa taas Viikatteen (tai jonkun muun) viinat ennen keikkaa. Rokrok ja silleen.

VASTAUS: Viikatteen pojat osaavat viinojen tuhoamisen kyllä itsekin.

------------

KOMMENTTI: Terve, kävin tsekkaamassa Tavastian perjantain-keikan ja haluaisin kiittää teitä loistavasta vedosta! Yksi parhaimpia Tavastian keikkoja mitä olen itse nähnyt. Koskaan. Kiitos että saan maksaa palkkanne!

VASTAUS: Yksi parhaimpia Tavastian keikkoja mitä olemme soittaneet. Lauantai oli tosin vielä parempi.

------------

KOMMENTTI: Oletteko ajatelleet julkaista toista dvd:tä?

VASTAUS: Kyllä olemme.

------------

KYSYMYS: Nyt on pakko kysyä ihan ilkeämielisyyttäni ja vittuillakseni, jotta miksikä tuossa iankaikkisessa lukee "... iankaikkinen, kulkee isäntänä pelloillaan ...", kun selvästi himmeämmänkin lampun perse-arto tajuaa, että siinä pitäis olla "peltojen". Kun se nyt kuitenkin muuten on niin toimivaa shittiä. No ei kait siinä, kai tähänkin tottuu ja turtuu, mutta tulipahan mielen mykkä huuto purettua kuin hammas. (Niin ja seuraavaksi kuulen, että mikäs helvetti se peltojen isäntä oikein on, yleensähän nuo isännät ihmisten isäntiä ovat. Niin no, kaikkea ei voi saaha saatikka sahata.)

VASTAUS: Vittu, kun sie olet sekaisin.

------------

KYSYMYS: Terve, Olen juuri katsomassa MAX in keikkaa ja meikä on ihan pähkinöinä. Siis vittu voiko näin hyvää ollakkaan? Älkää lopettako ikinä. Onko Holopainen Kuopiossa Rockcokissa heinäkuussa? Tämä ei vaikuta em. kommentteihin.

VASTAUS: Se selviää aikanaan.

------------

KYSYMYS: Parahin Jouni. olen tässä yrittäny metsästää kuvaa teidän logosta eli tästä mr.lekasta. ja löytyyhän tota kuvaa jossa se jäkittää herve kourassa :) mutta asiaan siis.. oon ettiny sitä toista logoa jossa tämä mr.leka on lyömässä sillä lekallaan. että oiskohan mahdollista jos sulta löytyy koneelta tämä kyseinen kuva niin voisit lähettää sen sähköpostiini tai lisätä teidän kotisivuille sen. pitäis saada siitä vaan malli tulevaan tatuointiin. Oisin eeeerittäin kiitollinen..

VASTAUS: Löytyy se jostakin, mutta arvaapa kiinnostaako miuta ruveta kaivelemaan sitä. Ja luuletko että edes ehtisin?

------------

KYSYMYS: Mites sinä Hynynen sanot, että Aate on mahdottomuus, kun eihän siitä ole paljoakaan aikaan, kun sitä mainostit treenanneesi ja hyvin oli mennyt????

VASTAUS: Käsittääkseni Kotiteollisuudessa soittaa pari muutakin ihmistä.

------------

KYSYMYS: esiinnytte killing joken jälkeen ilosaaressa sunnuntaina niin tuntuuko yhtään absurdille? lupaan etten tule joken keikan aikana nyhtämään hihasta

VASTAUS: Ei kannatakaan, jollet halua turpaasi.

------------

KYSYMYS: Moroo.Miten Koljosen tiekiista/Kuolleet leskiset projektit edistyy,joko julkaisija on löytynyt?

VASTAUS: Mitä? Mistä minä tiedän? Never heard. Mutta kuulin sisäpiirihuhun, että molemmat bändit heittävät keikkaa kesällä. Ke 15.7. Kuopion Henkassa sekä ma 20.7. Tikkalan baarissa. Mukana saattaa olla myös pari muuta merkittävää bändiä: Reiniganes sekä Veriset Hectorit!