Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

6.5.2009

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Kiitos uudesta levystänne. Se on hyvä. Eritoten biisi piru irti toimii ja kuvastaa mielestäni hyvin aikaamme, sillä piruhan on oikeasti irti näinä päivinä ja kohta sitä taas mennään eikä kukaan muista pirua taas vähään aikaan kun on kiire ostaa marketista kaikkee ihkuu.. Saakohan marketista muuten ostettua sielua seuraavana nousukautena ja jos saa niin minkäköhänlaisen? Viivakoodi siihen olisi varmasti hankala kiinnittää, jotta kassantäti voisi lukea sen maksulaitteeseen. : " plip kirkas sielu 1500e kiitos. oliko etukorttia?". : " ne mustat sielut on siinä grillihiilien vieressä..." Levy oli jopa niin hyvä, että olimme vaimoni kanssa paikan päällä kuuntelemassa sitä kun sen täällä Lahdessa musisoitte. Keikka oli hyvä ja kokonaista 2 encorea kiitoos (liput oli ostettu jo 2008 joulukuussa). Olin se mies jolla oli housut ja paita yllään (kait muistat). En olisi uskonut, että tänne joskus kirjottelisin, mutta kun tässä odottelen menoa aamusta a-klinikalle eikä oikein tahdo tulla uni silmään. Isoa miestä jännittää harpata ison kynnyksen yli vaikka on ollut kuukauden juomatta ihan itte. Jospa niillä olis jotain saatanan hyviä neuvoja. Noh minkäs teet kun kotoota ei saanut muutakuin 50 metriä etumatkaa ja samumattoman janon (suruvirret soi taustalla..) Jep kokeilin muuten tuota mtv3max.n tekstiviesti hässäkkää(live keikka telsussa) tässä ajan kulukseni (firmanpuhelimella luonnollisesti olenhan toki sika +lomautettu). Kaikki tiesin aina siihen ratkaisevaan kysymykseen asti jopa hullu-ukon kitaristin Aki Virtasen, mutta sitten napsahti: laita Kotiteollisuuden neljä keikkaa syksyltä 2008 aika järjestykseen aikaa kaksi minuttia. Mihin ne tv yhtiön setät niitä euroja oikeen tunkee. Ei ainakaan Hongiston, Sinkkosen tai etenkään Hynysen taskuun. Joopa-joo taidan käydä ulkona tupakilla ja hakea päivän lehden niin on jotain järkevämpää tekemistä kuin tämä. Ai niin yks oli vielä. Biisille nimi : parran halkoja -hyvää jatkoa jos ei oma riitä-

VASTAUS: Parranhalkoja oli jo Ukonhaudan työnimenä. Ja Maikkari tosiaan taisi repiä hyvät rahat tuosta puhelinäänestyksestä. Eikä siellä kukaan edes tarkistanut, että yleisön tyypit olivat todella vastanneet niihin kysymyksiin. Sinne olisi voinut kävellä kuka tahansa. Ja me saimme keikkapalkkioksi T-paitoja ja pehmopöllön. Jihaa!

------------

KOMMENTTI: Moro Itärajan Karvaturpa! Laulu ja Soitinyhtye Kotiteollisuuden Salon keikan (ensi lauantaina 18.4.) yhteydessä on Miesyhdistys varannut Rikalan Saunatilat käyttöönsä. Tarkoituksena on saada yhdistyksen jäsenet valmisteltua illan musiikkielämystä varten. Ennakkokaavailujen mukaan ollakseen valmis, pitää sekä keho että mieli ravita kunnolla. Niinpä tähän rituaaliin kuuluu kuumassa huoneessa alasti vietetty aika sekä riittävästi ponua ja shamaanin transsiin vaivuttava örinä. Miesyhdistys katsoo velvollisuudekseen tarjota orkesterin pojille mahdollisuuden saapua viruttamaan skrebat puhtaaksi ja huuhtelemaan matkan pölyt ropasta. Ja tietysti löylyttelemään lihakset lämpimiksi sekä tankkaamaan nestettä illan suoritusta varten. Kivet on kuumina klo 19-22 ja apinalauma tuossavaiheessa jo todennäköisesti juonut itsensä mukaviksi. Saunan sijantihan on keikkapaikan, eli Hotelli Rikalan, yläkerroksessa. Pääsee kerrankin nk. Penthouseen. Tervetuloa! Ja mitään naisiahan Miesyhdistyksen kokoontumisissa ei todellakaan ole paikalla, joten selänpesut suoritetaan miesten kesken.

VASTAUS: Arvaapa miten paljon kiinnosti tulla? Miksei naiset pyydä meitä ikinä saunaan? Lähdettäis varmasti.

------------

KOMMENTTI: mä oon Virpsukan kummityttö:P Se on luvannu et se tuo mut ku oon vähä vanhempi nii teidän keikalle ja sinne takahuoneesee tai sinne.... Mä en oo viel päässy teirän keikalle mut olin Virpin kans radio rock finlandias. Ja se oli eka live minkä mä näin...mä oon ollu teidän fani nytte viimeset viis vuotta. mä oon 15. elikkä parin vuoden päästä pääsen teidän keikoille:D...muutes, mun mielest parhat biisit on murheen mailla ja taivaan kaunis.

VASTAUS: Keikoille voit toki tulla täysi-ikäisenäkin, mutta takahuoneeseen aikaisintaan 15 vuoden päästä.

------------

KOMMENTTI: Onnea mieheen. Myitte juuri 2 iltaa loppuun Helsingin Tavastialla. Siellä nähdään, molempina iltoina.

VASTAUS: Sait ehkä uramme kaksi parasta keikkaa. Ainakin lauantai oli ihan superia.

------------

KOMMENTTI: Hieno jumalanpalvelus Oulussa, kiitos! Olin paikalla 58v äitini kanssa. Äippä viihtyi hyvin ja hänen arvionsa keikasta oli: "Hyvä konsertti, kaikki kappaleet kuulosti samalta, kuulosti Rammsteinilta." Ehdotin että äiti olisi pukeutunut keikalle mustiin, mutta hän laittoi punaisen tunikan ja oli ylpeä siitä ja myös siitä että todennäköisesti oli iäkkäin ihminen paikalla. Kuunteli encoretkin mukisematta. Ei olis äidistä uskonu. Olihan tuolla korvat humissu seuraavana päivänä. Levyn olen nyt kuunnellu ehkä 7 kertaa, ja parhaita kappaleita mielestäni ovat kaikki muut paitsi Aate, Piru irti ja Isä meidän. Ne ovat vasta toiseksi parhaita. Ja mikä ihme se Ripulilutka-paita on, ei kai kukaan voi semmosta käyttää? Jaksamista teille, ja kai tiedätte että olette monelle uskonto.

VASTAUS: Ripulilutka-paitoja on mennyt muuten yllättävän hyvin kaupaksi.

------------

KOMMENTTI: kyllä se tuo sunnuntain kajaanin keikka todisti viimestään että hynynen on jumala! kotiteollisuus perkele!! jätkät saatana!! tulukaahaan uuvestaanki tänne landelle!

VASTAUS: Tullaan jos pyydetään ja tarpeeksi maksetaan. Siellä oli hyvä meininki.

------------

KOMMENTTI: Moi ja kiitos hyvästä keikasta Oulussa 11.4.09 piti lähtee sinne kattoon ku täällä Kokkolassa ette juurikaan esiinny ja Kokkola-rockiin on vielä nii pitkä aika. Oikeen eturivistä pääsin kuunteleen ja katteleen..hyvät oli maisemat;) no mutta, kiittää pitää hyvästä työstä asiallisesti. Osaat/osaatte pukea elämän sanoiksi hienosti, liitettynä hyvään musiikkiin! Sitä on hyvä kuunnella, omaa Jumalaa ja isää ettiessä ja miettiessä ja tätä elämää...tosin ku mä en ees osaa kirjottaa tätä niin, että ymmärtäis mitä oikeesti tarkotan..kiitos kuitenki ja koittakaa jaksaa edelleenkin. ps auttaako Nexium?:) t: terkka (kollegat paheksui kuvia keikalta ja minä hymisin itekseni reaktioilleen)

VASTAUS: Ollaanko me Kokkolassakin keikalla kesällä? Ei saatana!

------------

KOMMENTTI: Minä täs taas hei! 25.4. tavastia-klubi,taidan tulla sinne

VASTAUS: Ei sinne niin vain tultu. Oli myyty loppuun.

------------

KYSYMYS: Milloin Kotiteollisuus tulee Viroon keikalle? Viimevuotisen Rabarockin muisto alkaa valitettavasti pikku hiljaa hiipua...

VASTAUS: Katsotaan. Suunnitelmissa on. Mutta kun pitäisi huilatakin välillä.

------------

KOMMENTTI: No moro. Enempää en ala persettänne nuolemaan, mutta aivan pakko on sanoa, että olipa pääsiäisenä kova keikka Oulussa!!! Monta olen teiltä jo nähnyt, mutta paras koskaan. Uuden levyn biisit sopivat live-tilanteeseen todella hyvin ja vanhempaakin tuotantoa oli hyvin mukana sitomassa settiä. Välittyi sellainen fiilis, ettei keikka teidänkään mielestä paska ollut. Se isotissinen punapaita siinä eturivissä tosin kiinnitti herrojen huomion aika tiheään ja Huotari teki parhaansa saattaakseen holistit takaisin sorvin ääreen. Mut aivan helvetin mahtavaa oli, kiitos siitä koko porukallenne!

VASTAUS: Oulun eturivin kanisteritilanne oli kevään paras Tavastian vetojen ohella.

------------

SEKOILUA: On vähän outoa kirjottaa sulle mut, katoin muutama päivä sitte "Äijät" ohjelman ja sain tietää sun pelosta. Kammoat kuulemma hämähäkkejä. Älä välitä. Niin mäkin :D Onks sulla muita pelkoja? Tai onko teidän muilla bändin jäsenillä pelkoja. Olis kiva tietää :D Ihan uteliaisuudesta kysyn. En muista päivää, mut olitte porssa jossain vaiheessa. Mä, mun sisko ja mun siskon kaveri nähtiin teidät kaupungilla. Olitte kävelemässä Finnkinolle kaiketi. Me seisottiin sellasseen ison vihreen portin edessä ku te kävelitte siitä. Me oltiin tulossa sokokselta ku Maj Karma oli siellä. Jos haluat/viitsit vastata niin vastaa tänne:

VASTAUS: Joo, mie niiiin vastailen. Ja hei, ei ihan kaikkea tarvitse uskoa mitä telkkarissa sanotaan. Hölömö.

------------

KOMMENTTI: Terve, tässä tulee kutsu heterosaunaan. Ootta Kiimingissä vappuaattona ja sauna ois joenrannalla. Jos kiinnostaa niin soittele

VASTAUS: Mikä vittu teitä vaivaa? Aikuiset miehet ja homojen hommissa.

------------

KYSYMYS: Moro karvanaamat tein mun bändille biisin josta tuli "Kotiteollisuutta" - koska emme soita ihan niin munakasta musaa, ajattelin tarjota sitä teille. Kukas teistä toimii makutuomarina ja mihin saapi lähettää? Se on aika hyvä.

VASTAUS: Sori, ei meistä kukaan jaksa. Me tehdään biisimme itse. Miksi vitussa me tekisimme jonkun tuntemattoman hahmon biisin? Tee ite.

------------

KYSYMYS: Kiitos helvetin hyvästä keikasta ja hyvin vedetyistä biiseistä Tampereella Pakkahuoneella (9.4). Mitäs mieltä sedät on pakkahuoneesta noin muuten keikkapaikkana? Se on sitten Tammerfestien aikaan taas kun siellä VIIMEISTÄÄN nähdään. Meen paneen!

VASTAUS: Lupaamme olla siellä huomattavasti parempia kuin 9.4. Ei ollut mikään paras keikka se.

------------

KYSYMYS: Kun kuusivuotias tyttö nousee avantouintipaikalla järvestä, nostaa kätensä nyrkissä kohti taivasta ja huutaa "TUONEN JOUTSEN!!" Niin onko odotettavissa Vuoden Vanhempi-palkinto, vai huostaanotto?

VASTAUS: No, ainakin voisit vähän paremmin valita kappaleet, joita lapsellesi soitat.

------------

KYSYMYS: Vorsassa olitte jälleen vedossa, ja hyvät soundit saitte loihdittua. Harmi vaan kun puolivälissä keikkaa piti siirtyä baaritiskin puolelle. Oli meinaan sellainen DD kuppi daami kiikarissa ettei mitään rajaa.( Älkää olko kateellisia ihmiset, toisilla on sitä munaa ottaa se mikä miehelle kuuluu). Ajatella, miten sä Jou-Jou olisit toiminut tilanteessa jos vaihtoehdot: A tuijottaa karvaista örisevää setää tai B pussailla isotissistä tyttöä kiihkeästi? Te ootte hyviä! Ps. Hyvät tekstarit olitte jättäneet baarin pöydille :).

VASTAUS: Tietenkin ratkaisusi oli oikea. Samahan se meille on mitä meidän keikalla teet. Maksoit kuitenkin lipun sisälle.

------------

KOMMENTTI: Terve Hynynen! Miten ootkin osannut tehä sanat tuohon lauluun, sehän kertoo mun aviomiehestä justiinsa! Liekö sulla itellä sitte narsistin piirteitä - toivottavasti ei - mutta mun ukkoon nuo sanat sopii ku nyrkki silimään."Kirosi ja meihin loi vihaavan katseensa, eikä siihen tyytynyt." Näinhän se tekkee akalle ja pojalle. Ja kuuntelee iskelmiä pitkä harmahtava tukka liehuen. Arvostelee akan ja pojan musiikkimakua, mm. Kotiteollisuus, Stam1na, Mokoma, Rytmihäiriö.... On aina oikiassa, siis ihan Jumalasta seuraavana. Jos Jouni meinaat laittaa tään nettisivulle niin älä laita mun nimeä näkösälle. Tykkään sinusta kovasti vaikka oonkin jo yli nelikymppinen.

VASTAUS: Monet yli neljäkymppiset kuulemma tykkäävät ja kyllä se aina teinihysterian voittaa. Mutta ei Mahtisanat tietenkään kenestäkään henkilöstä kerro. Se kertoo kansan mielialasta.

------------

SEKOILUA: Terve. Jos mielen- tai muusta tilasta johtuen ei kiinnosta lukea ylimääräistä shaibea niin voit siirtyä suoraan kohtaan kolme, muutoin aloita kohdasta yksi. 1) Tämä idea on ehkä Kotiteollisuuden palautehistorian paras, mutta siitä huolimatta teidän ei tarvitse osoittaa kiitollisuuden tuskissanne sen kummempia mahtisanoja, pelkkä keikkalippu jollekin vaikkapa Tavastian keikallenne riittää mainiosti. Ei siis nyt tulevalle, sinne mulla on jo lippu. 2) Pohjustus, jonka jälkeen näppärä aasinsilta itse aiheeseen. Jos sillat ei kiinnosta, siirry kohtaan kolme. Eräs ystäväni on ollut vannoutunut faninne heti ensi tahdeistanne lähtien. Itse suhtauduin lähinnä säälivän huvittuneena rymistelyynne. Sitten eräänä kesänä vuonna yksi ja kaksi tuo ystäväni sai houkuteltua minut Tavastian keikallenne (se jossa kuvattiin Teräsvillan Metalliarmeija-musavideo siihen televisio-ohjelmaan). Ihan jees keikkahan se oli alussa, mutta sitten saapui lavalle Holopaisen akan poika ja kappale Satu peikoista. Saitte sen myötä itsellenne uuden kuuntelijan. Otan osaa. Sitten se silta... 3) Pyytäkeehän Tuomasta visioimaan stemmat/aariat - whatever & sinfoniaorkesteri/mies-nais-seka-joku-kuoro/mitä vielä? ja sitten menette ehdotuksen kanssa levy-yhtiönne kirstunvartijan luo. Kuorohan tietty vetää mahtipontista AAAAta sinne ja tänne, mutta laulais sitten kokonaan ainakin nuo kertosäkeistöt ja sitten tuosta 'Nyt sanat on sanottu' kohdasta loppuun. Tämän mielettömän spektaakkelin lisäätte sitten seuraavan levynne 'salabiisiksi'. Mahtava ehdotus, eikö vain? No jos oikein mielenne tekee niin lähettäkää mulle sitten uunituore painos. Mutta ei mitään nimmareita siihen kanteen. Menee hieno levynkansi pilalle teidän tussisotkuista. Kiitos. PS. Jos luet tän ennen ensi viikon Tavastian keikkaa niin herra on ystävällinen ja lisää ko. biisin soittolistalle, jos se ei siellä jo ole. Kiitos.

VASTAUS: Joo, ilman muuta. Ja sitten konserttisalikiertue. Paskin idea koskaan.

------------

KOMMENTTI: Morten Jouni, Pitä lähteä oikein avautumaan noista keikka hommista, vaikkakin kaikki on mun aivan omaa syytä. Ensinnäkin noi Tavastian keikat pääsi menemään ihan sivusuun oman saatanan huonon keikkaseurannan vuoksi, ihan omaa syytäni. Toiseksi rupes niin vituttamaan toi MTV3 Stage juttu. Ajattelin, että nyt tulee helposti liput, sillä olenhan fanittanut teidän musiikkia ja toimintaa jo pitkään. Mut mitä vielä, sieltä tulee kysymys " Laita KT:n tämän kevään keikat järjestykseen" ja sitten siinä on neljä paikkakuntaa. Ihan homojen juttuja tollaiset. Eli jälleen palataan siihen, että olen itse syyllinen tähän kun ei seuraa teidän keikka-aikataulua kunnolla! Ei tää kuitenkaan näin kurjaa ole, koska pääsen näkemään teidät Ankkarockissa viimeistään, mutta kyllä klubi keikkakin olis tehnyt poikaa. Hauskaa kevättä ja janoista kesää..

VASTAUS: No, kai sie urpo olet nyt käynyt kattomassa sen kalenterin? Siellä on On the Rocks ainakin.

------------

KOMMENTTI: Heipparallaa Merja täält Oulusta,Unohdin kiittää niistä valkovenäläisistä edellis viikonloppuna Tähdessä,vaik seuraavana päivänä olo oli mahtava,ei tienny oliko päivä vai yöö..hihii.Juu mieki missasin teidän liput ens launtaina Tavastialle jos ei peruutuksia tule..mut ajattelin Ateneumissa käydä kalevalan näyttelyn kattoon,käy sieki vilaseen tai lähe mukkaan niin et jouvu hukkaan..Mooikkelis mooi.

VASTAUS: Oli vähän muuta hommaa. Piti juopotella.

------------

KOMMENTTI: Salon keikka eilen oli ihan mahtava, parempi kuin Turun. Vitutti vaan ne takana tönivät miehet, jalat hakkas koko keikan ajan lavan reunaan ja ovat nyt ihan mustelmilla! Mut oli se sen arvosta kun sai ihailla Jounia ihan läheltä, ja hänen paljasta "treenattua" ylävartaloaan! Tulipa ikuistettua sekin kaunis näky kameralla, niin voin koska vaan ihastella sitä uudestaan... Janne on silti porno! Pusuja kaikille!

VASTAUS: Hupinsa kullakin.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Mies katoaa (mikäli ei nimi matkan varrella muutu) näyttäisi ilmestyvän syksyllä. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Ja hyväähän tietysti kannattaa aina odottaa... Ihmetellä vain täytyy millä ajalla kaiken tämän pyörität. Toivottavasti hengähdystaukoakin jostain välistä löytyy. Tavastiaa odotellen

VASTAUS: Kun jättää yöunet väliin, niin kerkeää kirjoittaa vaikka pari kirjaa.

------------

KOMMENTTI: Moroo, Kiitoksia Salon keikasta, kruunasi saunaillan mukavasti. keikkapaikka vaan oli ihan perssiistä!

VASTAUS: Sehän oli positiivinen yllätys meille. Oikein hyvä.

------------

KYSYMYS: Mitä jouni luulet, onko maikkarin ohjelma 'ne salmiset' jotenkin matkittu 'Ne Luumäet' -yhtyeen nimestä?

VASTAUS: Siinäpä oleellinen kysymys, jota on syytä pohtia tarkkaan ja pitkään.

------------

KYSYMYS: Luin tosta tein nettisivuilta noita teiän sanotuksia, ja silmään pisti, ja on itse asiassa aiemminkin pistäny, nää 'piilobiisit'. Mistä ne on mahdollista löytää?

VASTAUS: No, piilosta tietenkin. Oletko ikinä kuunnellut meidän levyjä loppuun? Esimerkiksi Tomusta ja tuhkasta ja Kuolleen kukan nimeä?

------------

KOMMENTTI: Musiikin ja miesten kanssa on sama homma: epätäydellisyys kuulostaa ja tuntuu aidolta ja persoonalliselta. Seksikästä.

VASTAUS: Ainakin niiden mielestä, joilla viiraa päässä.

------------

KOMMENTTI: Jouni, kaunis kiitos plektrasta jonka annoit minulle salon keikallanne, olen imarreltu!! Nautin keikan joka sekunnista, oli miellyttävää kuunneltavaa ja katseltavaa.

VASTAUS: No, ei niistä nyt imarreltu kannata olla, ne maksaa euron kappale tai jotain.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys Jouni! Olen bändinne suuri (siis lihava) suurkuluttaja ELämääni, joka on täynnä iloa, kuuluu myös teidän musiikkine. Raavaat miehet soittamassa rakkaudesta, mikä olisi sen kauniimpaa. Toivottavasti en kuulosta miltään vitun homolta. Söpöliinit. Ehdotukseni pelastaa maailman. Valaistun hetkessä, kun humalapäissäni sijoitin ystäväni dildon (itsehän en tälläisiä saatanan leluja ostele, hyi) otsaani. Elämän viisauteni on: Maailma olisi onnellisempi paikka, jos kaikilla olisi dildo päässä. Olisi mahtavaa, jos kaltaisenne kansaan suuresti vaikuttavat henkilöt yhtyisi tähän vaatimattomaan projektiin. Ja vaikka suurin osa ihmisistä ei hyväksyisi rakkautta maailmaan, noh, ainahan niitä paskiaisia voi hakata dildolla. Lähettäkää mulle uus kotiteollisuuden t-paita. Edellinen on kainalosta rikki, naiset ei tykkää. Ei ne kyllä tykkää muutenkaan, vaikka on dildo päässä. Perkele! Ja päästäkää mut backstagelle. T: El Tito, suuri ruhtinas

VASTAUS: Muuten hyvä, mutta luulen, että tytöt alkaisivat vähän liikaa hyppiä silmille.

------------

KOMMENTTI: Katselin tos että olette kesäkuun alussa Tampereella. Silloin voisin sen sun parran letittää jos ei sulla ole ruuhkaa... Että ,jotta

VASTAUS: Voi kuule, et ole ainoa tarjokas. Pitäisiköhän pystyttää koju Sauna Openin alueelle, jossa kaikki halukkaat voisivat käydä kokeilemassa sitä niin arvoituksellista ja tärkeää partaa. Mikä vittu siinä on niin ihmeellistä, mie en tajua?

------------

HULLU: Moi! Minun piti lähteä kohta katsomaan teitä Tavastialle, mutta tulinpas lukeneeksi netistä juoruja - ja en sitten lähdekään. Tuomas olisi ihan oikeasti voinut ilmoittaa seurustelustaan minulle. En olisi koskaan uskonut hänen voivan kohdella ketään näin. Noh, hän ei tule enää koskaan näkemään minua. Menestyksekästä keikkaa!

VASTAUS: Voi vittu, kun sie olet sekaisin. On taas kevät ja hullut ovat irti. Olet kerran kävellyt Tuomasta vastaan kadulla ja nyt luulet, että te seurustelette? Hae lääkitys.

------------

TOINEN HULLU: Mitä vittua kotiteolisuudelle on käyny? Teidän musa on melkoisen kevyttä, jos tätä menoa jatkuu, niin ootte Juha Tapiolle kova vastus.. Ja toi Hynysen pelle jossain telkkarissa. Et oo tippaakaan hauska ja susta huomaa heti, et oot kiltti pikkupoju, jota hiukan ujostuttaa, eiks ees hävetä? Teil ei oo minkäänlaista asennetta tai munaa nykyään, ootte pikkutyttöjen suosiossa ja todelliset hevarit NAURAA teille! PERKELE!!!

VASTAUS: Todelliset hevarit? Eli yhdeksän vuotiaat pikkupojat, jotka pukeutuvat Children of Bodom –paitoihin ja lukevat Infernoa, eivätkä tajua, että siellä olevien bändien promokuvat ja haastattelut eivät eroa toisistaan millään tavoin. Kyllä nyt harmittaa, että niissä porukoissa meille nauretaan. Itken itseni uneen, saatana. Hae, poika, äidiltäsi kaakao ja mene jonnekin metalli-keskustelusivuille narisemaan ja harjoittele omassa huoneessasi jotain vitun skaaloja ja käy läpi niiden niin vitun taitavien ja merkittävien metallibändiesi tabulatuureja, saatanan apina.

------------

KYSYMYS: Hieno oli setti maikkarin stagella, mahtisanat ja mahtibiisit, istuu toi Kiteen ukko muutamaan säkeistöön kuin isä äitiin! Miten muuten, näyttikö Kaisa kannut takarivistä?:)

VASTAUS: Ei näyttänyt. Harmi. Ne rinnat ovat nimittäin tähtitieteelliset.

------------

KOMMENTTI: Max Stagen keikasta erityiskiitos kuvaajalle ja ohjaajalle siitä isotissisestä blondista eturivissä. Ja vielä isompi kiitos sille isotissiselle blondille että jaksoit hyppiä koko setin ajan. Naisten naruhyppely olympialajiksi!

VASTAUS: Olet oikeassa.

------------

KOMMENTTI: Ah, kiitos, olen liekeissä! :)

VASTAUS: Ja mie olen lomalla.

------------

KYSYMYS: Jatkaen tässä Villen juttua (hän tietää kyllä kuka tän lähetti) kysäsen että paljonko Sinkkone ja Hongisto nostaa penkistä, muuta kuin perseensä. Ja haluaisin myös tietää että Jouni miksi pelkäät hämähäkkejä ja pelkäätkö jotain muita elukoita (hongistoa ei lasketa).

VASTAUS: Kylläpäs tämä hämähäkkiasia on nyt merkittävä. Miettikääpä näitä: olen sanonut myös uskovani Jumalaan, vihaavani heviä, rakastavani ihmisiä ja kesää, kuuntelevani Maija Vilkkumaata, harrastavani postimerkkeilyä, Sinkkosen istuneen Mikkelin lääninvankilassa jne. Mikseivät nämä asiat kiinnosta teitä?

------------

KYSYMYS: Kukkahattutädin helmat ovat vieläkin ihan liekeissä! Kaikki väsymys 500km autossa istumisesta, huono omatunto rahan syytämisestä maikkarille ja töistä poissaolemisesta haihtuivat sekunnissa kun KT veti hienon keikan MAX Stagella! Setti oli paras ikinä (no, se Käärmeiden historiaa nyt jäi...), KT kauniimpi kuin koskaan, Miitrin kitarointi parasta niillä huudiloilla ja Tuomas.... aaah...Kukkis ihan mykistyy....Nyt sitten vaan odotellaan Kuopio Rockia, onko Miitri mukana menossa?

VASTAUS: Emme kerro sitä vielä. Koska emme tiedä.

------------

KOMMENTTI: Kappas hei! http://tutkielmat.uta.fi/pdf/gradu00106.pdf löytyi puolivahingossa muuta haeskellessani. Atte Oksanen on 2002 gradussaan "Murheen laakso, mies ja kuolema raskaassa suomenkielisessä rockissa" käyttänyt mm. KT:n tuotantoa aineistona. Eipä olenkaan huono tutkimus, aikas mielenkiintoinen itseasiassa.

VASTAUS: Joo, hän laittoi se kyllä minulle heti sen valmistuttua.

------------

KOMMENTTI: Minulle neljäs keikka tänä vuonna ja aika monta muuta vuosien varrella, mutta Tavastia 24.4 oli aivan täydellinen ja paras keikka IKINÄ! Tunne oli sanoinkuvamaaton keikan aikana ja pitkään sen jälkeen. Sen tunteen takia käyn keikoilla. AIVAN LOISTAVAA! Holopainenkin tunnelmoi niin loistavan lisän, että ei mitään järkeä. Taisipa se sinulle, Jouni, olla myös jollain tavalla erityinen keikka. Tuskin ihan joka keikan jälkeen kyynelet virtaavat. Itsekkin samassa kohtaa saatoin muutaman tirauttaa. Iso kiitos kaikille musikanteille ja keikan teknikoille! Virtasen nyt voi laittaa melkein molempiin kategorioihin, mahtavasti tulit vetämään sen soolon. Ei jumalauta, jätkät pystyy edelleen yllättämään. Vielä kerran, Täydellinen veto, kiitos!

VASTAUS: No, itku tuli, joo. Olimme kyllä aika liekeissä.

------------

KYSYMYS: Mikä ihmeen versio Helvetistä Itään- biisistä soi Max Stagen keikalla 23.4 playbackina ennen kuin yhtye aloitti keikan? Sama biisi kuului kajareista myös keikan jälkeen. Mielenkiintoinen tulkinta biisistä, jäi vaivaamaan pientä mieltä.

VASTAUS: Il Vaselino. Julkaisijana Poko muutama vuosi sitten.

------------

KYSYMYS: Moi Hynynen. Miksei teitä ole näkynyt Nummirockissa moneen vuoteen? Johtuuko se teidän keikkamyyjästä, teistä vai Nummirockin bändivastaavasta? PS. Ukonhauta on helevetin hyvä levy

VASTAUS: Eikös ne ole jotkut hevifestarit? Mitäs me siellä tekisimme?

------------

KYSYMYS: Moi! Ootteko tutustunut omaan tuotantoonne? Ja jos ootte, niin monelta ja missä? Sen verran vielä, että Norjassa klo 7 ei kelpaa!

VASTAUS: Jonkun verran, joo. Keikkapyörityksessä pystymme pitämään tällä hetkellä noin 80 biisiä.

------------

KOMMENTTI: Hurjan paljon KIITOKSIA Jyväskylän, Kotkan, Lahden, Porin, Jämsän, Tampereen, Seinäjoen, Forssan, Salon ja Hesan keikoista!!! Kyllähän niitä näköjään taas kertyi... Oli hienoa nähä vähän extraa pääsiäisen ja Tavastian keikoilla. Näillä taas jaksaa...tai sitten ei. Ja sitä Sorbusta nyt ei sitte viittitty ostaa kuitenkaa... No sori. Jos toi pullo ei kelpaa, laittakaa etiäpäin... :D

VASTAUS: Juotu on, mutta miksi sie et ymmärrä puhetta. Kun toivoimme Sorbusta, sitä myös halusimme.