Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

28.4.2009

------------

KOMMENTTI: Moro! Jos tommosta matskua löytyy "kännissä tehdyltä levyltä" niinkuin Himoksessa syksyllä totesit, niin ei ehkä kannata jatkossakaan tehä selvinpäin. Ei sillä ,että niin epäilisinkään. Tykkäsin.

VASTAUS: Joo, mutta seuraava levy on pakko tehdä selvin päin. Muuten lähtee henki.

------------

KOMMENTTI: Hynynen seuraavan kerran kun nään sut leikkaan sun parran & hiukset henkilökohtaisesti.

VASTAUS: Voi että, kun ne karvat vaan jaksaa kiinnostaa. Yleensä kyllä vain naisia, mutta sie vissiin oot joku saatanan homo.

------------

KYSYMYS: Hahaa apinat..kuulin että tulette Mikkelin Jurassic Rockiin.. perkele... Sillon ei oo sit kenenkään Pirjon synttäreitä eikä Hongisto tuu prätkällään,vaan jäätte nauttimaan alkoholia sillä Mikkelissä edelleen se humala on parempi.Jos kerta sulhanen mustissaan on eläimiin sekaantumista niin mitä viittaatte sanoilla "kun oravaiset makeasti makaavat sammalvuoteen päällä" samaisesta biisistä?

VASTAUS: Se on homoeläinkehitysvammaispornoa.

------------

KYSYMYS: Hei! Minua ja vanhempiani kiinnostaa se, että mistä ihmeestä oletkaan keksinyt levyn ja kappaleen nimelsi ukonhauta. Koska paikka nimeltään ukonhauta löytyy täältä Ruokolahdelta. Jos sinua joskus kiinnostaa vierailla ukonhaudoissa, niin ota yhteyttä ja tule käymään, eihän matkakaan ole liian pitkä sieltä Lappeenrannasta tänne Ruokolahdelle.

VASTAUS: Kiitos vaan, mutta on tässä vähän muutakin hommaa.

------------

AMATÖÖRIEN EPÄTOIVOA: Myö ei saatu lippuja perjantain keikalle lappeeseen. Meitä ois viisi 40-kymppistä "tyttöstä", joista kahdella (identtiset kaksoset) oli synttärit tänään. Oli tarkoitus tulla juhlimaan sitä teidän keikalle. Käytiin kysymässä lippuja sunnuntaina, mutta kaikki oli jo menny:( Voisitkohan sie auttaa miuta/ meitä??? ps. ollaan kaikki vielä ihan hyvässä kuosissa ps2. piti tulla ottaa nippari teidän korttiin missä siulla ei oo ees partaa .. ollan maksamassa kyllä liput . Kunhan joku sanoo ovelle, että miun nimellä saa ostaa vielä muutamna lipun. KIITOOOOS!!!! ollaan kaikki pieniä että pitäs sen mukaan mahtua sisälle..

VASTAUS: Vittu, kun väsyttää nää amatöörit. Miten te ette ikinä opi? Turha marista, kun paska on jo housussa.

------------

LISÄÄ EPÄTOIVOA: Terve Pojat ja Hynynen:) Olen tällainen maalaistyttönen ja tuo teijän tuleva Oulun keikka kiinnostaapi tosi kovaa sekä minua että lapsuudenaikaista kaveriani.Joten olemme tulossa teitin keikalle 11.4.09 ja ajattelimme myös majoittautua hotelliin koska matkat täällä maalla ovat pitkät...Työhän ootte aikaisemmin olleet Cumuluksessa mutta onko suunta nyt toinen kun mm.teidän keikoille myydään ns. hotellipaketteja Sokos hotelli Arinaan lippuineen päivineen???Minun ystäväni täyttää vuosia ja haluaisin yllättää hänet, ensinnäkin teidän keikalla sekä sitten (toivottavasti)samassa hotellissa missä te majoitutte niin myös mekin ystäväni kanssa majoituttais. Emme ole pyrkimässä teidän huoneeseen, mutta pelkkä tietoisuus siitä, että synttärisankarin lemppari bändi olisi samassa hotellisa olisi jo enemmän kuin 1 lahja hänelle. Onko tämä tieto salaisuus vai voitko sen kenties paljastaa niin voin toimia tämän minun ja ystäväni varauksen suhteen???

VASTAUS: Joo, paljastan, että olimme Arinassa.

------------

KOMMENTTI: Hei sinä hemaisevan seksikäs pörröpää! Hynynen on mielestäni Suomen seksikkäin mies! Anyway, kiitokset viime viikon Turun keikast, oli ihan helmi! Korvien soiminen on jo hellittäny. Melkeen pääsin kourimaan Hongiston bebaa mut en ihan ylettäny...Nyt odottelen jo Salon keikkaa, kun vihdoinkin tuutte tänne! Jos vaix siel pääsis kourimaan;) Ois kiva jos soittaisitte tääl Satu peikoista, ku sillo on mun työkaverin Sadun läksiäiset ja se on muutenkin teijän paras biisi ikinä! Ukonhauta on myös aivan mahtava, varsinkin Aate ja Varjonkukka. Ja sit ihan toiseen aiheeseen; miks teijän fanipaidat on aina mustii? Musta on vitun ankee, pinkki ja turkoosi ois pal paremmat ja naisten paidois vois olla lisäks jotain paljettei tai muuta kimallust;) Ihan vaan vinkiks sille joka paitoi suunnittelee. Eipä tässä muuta, Salossa sitten tungen eturiviin kimalluksineni Hynystä kuolaamaan ja ehkä vähän musiikkia kuuntelemaan! Pusuja koko bändille!!!!

VASTAUS: Siulle sopisi meidän uusin tyttöpaita. Se on musta ja siinä lukee Ripulilutka.

------------

KOMMENTTI: äijä tarviis tietoo et mihin aikaan 09.04.2009 tampere pakkahuone alkaa äijien kottari bändi suunnilleen soittaa, et vois varata duunist pekkasii sillee et ehtii tein keikalle. viimeeksi kävin kattoo pronssista pokaalia pakkahuoneella ja yllätys yllätys sammuit meidän pöytään keikan jälkeen. no keikkahan oli sairaan hyvä joten väsymys oli luontevaa. T: ex lpr nykyään lempäälän sälli

VASTAUS: Ja yhä: paikka määrää soittoajan, ei me. Kysykää sieltä. Eikö tämä asia ole täälläkin aika monta kertaa sanottu?

------------

KYSYMYS: No mitäs setä hynyselle kuuluu? Tulipa pari kysymystä mieleen. Yks asia joka ei liity mihinkää, että onkos uusia äijä jaksoja tulossa ollenkaa enää? Toivottavasti kyllä, että sais katsella rumia äijiä lisää. Ja mitäs onkos kiireitä paljon ollu ja panettaakos paljon? Nähdää Tampereen keikalla ja jos miehet ilmestyy paikalle voisin tarjota jokaiselle pullollisen kossua. Iso pullo.

VASTAUS: Tuskin tarjoat, uhoat vaan. Eiköhän tuo Äijät-homma ole jo käsitelty loppuun. Tee itse.

------------

KOMMENTTI: Terve taas. Kiitos vastauksestasi kysymykseen. Totta vitussa mun kannattaa kysyä keikkapaikalta keikkanne aloitusajankohtaa, tyhmä minä. Kyselin joskus aikoja sitten teidän Rai-rai-dokumentista ja sehän löytyi (yllättäen) youtubesta. Vai kirjoitetaanko se Rai rai! vai Rai-rai!, tai ehkäpä Rai rai? Eipä silti, puhekieli määrää ja google auttaa meitä suomea ymmärtämättömiä.

VASTAUS: Niin paljon turhia kysymyksiä. Nykyisin on netit ja kaikki. Vastaukset löytyvät sieltä, jos jaksaa vähän nähdä vaivaa. Mutta ettehän te jaksa.

------------

KOMMENTTI: Suuri kiitos tuoreimmasta eli Ukonhaudasta. En kritisoi tässä kohtaa kritiikkiä tai kriitikoita, totean vaan että ihan saakelin kova levy taas ja tällä kertaa koen ymmärtäväni tekstejäsi paremmin kuin aiemmin. On hieman hankalaa kertoa, että mikä noissa tarinoissa tällä lätyllä iskee syvemmälle. Homma vaan yksinkertaisesti toimii sillä tavalla, että löydän sanoista eri tavalla merkitystä kuin aikaisemmin. Juttu on niin että nämä tarinat osuvat henkilökohtaisella tasolla tarkemmin kuin aikaisemmat julkaisusi.

VASTAUS: Eli suomeksi: olet vanhempi ja olet kokenut vähän enemmän.

------------

KOMMENTTI: Levyn avausraita sai haukkomaan henkeä jo toisella kuuntelukerralla. On se nyt perkele kun mies Karjalasta -jota en ole koskaan tavannut- huutaa mulle korviin sitä totuutta, jota olen seurannut läheltä ja nähnyt kuinka mies pilaa elämänsä kaikella turhanpäiväisellä sieluttomalla sonnalla..................... Vittu, oon liian vähän kännissä hempeilläkseni ja toisaalta, vaimo tuossa vieressä vilauttelee siihen mallin että joudun todennäköisesti panemaan ihan justiinsa. Palataanpa juttuun paremmalla ajalla. Ei oo heleppua, sano Oulun mies.

VASTAUS: No, ei tuo nyt kovin vaikealta tuo siun elämä kyllä kuulosta. Jätkä on kännissä ja saa pillua.

------------

EPÄTOIVOA: Näin parin oluen (Olvin) rohkaisemana ja kun tuo rakas miehenikin on nukahtanut (ihan oikeesti nukahtanut, ei sammunut), otan täten yhteyttä. Eli olimme Turun keikalla tuossa pari viikkoa sitten ja (oli muuten ihan hyvä keikka) katselin sitten keikkakalenterianne sen jälkeen ja kas kummaa, Salohan on miltei tuossa naapurissa. Meillä on hääpäivä tulossa kohtapuoliin ja yleensä ollaan käyty syömässä Haraldissa, oikein kunnon pihvit eikä mitään salaatti/kastike/yksitomaatinviipalepiperryksiä, mutta jostain ihme syystä rakas mieheni ei sinne enää halua, sniff. Keksin sitten, että mehän lähdetään hotelliin yöksi ja kysyin varovasti mieheltäni, että miten olis.... Salamakin jää toiseksi siinä kädenliikkeessä ku kännykkä oli kädessä ja äidille soittamaan, että tarvittais lapsenvahtia (kolme tyttöä, -04, -06 ja -08 ja siinä on ihan varmasti kaikki, enempää ei tule!!) ihan koko yöksi ja vielä seuraavaksi päiväksikin :) En kuitenkaan kertonut miehelleni, että mihin kaupunkiin ollaan menossa enkä myöskään sitä, että te olisitte siellä (en nyt teitittele sinua eli eipäs ylpistytä siellä). Nyt kun vaan sais pidettyä suunsa kiinni, että yllätys säilyisi perille asti... mutta siis asiaan eli olisiko mitenkään mahdollista, että suostuisit tapaamaan mieheni esim. ennen keikkaa (ehkä viisainta ennen, jälkeen haluatte kuitenkin rentoutua, hmmm, niin no joo, kukin tavallaan)? Hän kun ihailee (ei ehkä ihaile, kunnioittaa, äh, no en minä tiedä mikä se oikea sana on!) sua melkoisen paljon ja veikkaan, että hän saattaisi jopa joutua liikuttuneeseen mielentilaan (onko se sitten fanitusta vai mitä?). Toivottavasti nyt ymmärrät tän kertomuksen, en ehdi lukea sitä enää uudelleen, pitää jotenkin vielä saada tuo ihana mies sohvalta tuonne sänkyyn asti :) Kiitos, mikäli jaksoit lukea tähän(kin) asti ja jaksamista teille kaikille!

VASTAUS: Vai seurapiirejä ja keskustelurinkejä tässä vielä pitäisi ruveta järjestämään? Hyi helvetti.

------------

LISÄÄ EPÄTOIVOA: Sulle tulee varmaan liikaakin sähköpostia mut voisit sen verran jeesata ja kertoa oman lyhyen tai pitkän mielipiteen biisistä. Löydät sen biisin helposti osoitteesta http://www.myspace.com/weepingdaemon

VASTAUS: Löydän varmaan, mutta en jaksa.

------------

HULLUUTTA: Kelekka...

VASTAUS: …perseessä?

------------

KYSYMYS: Miks ihmees äijät alko soittaa nii hemmetin aikasin? Onk teist tullu sen verran Martteja, että tutimaan pitää päästä heti koht Pikku Kakkosen Nukkumatin jälkeen? Tää oli eka keikka, jolla olen teitä ollut kattomassa ja jäin ilman ekan keikan "orkkua".

VASTAUS: Siis ekan biisin orkkua tarkoitat varmaan. Kukas ne soittoajat nyt määräsikään? Pitääkö sedän taas vääntää rautalangasta? Sitä paitsi Turun keikan, johon viittaat tässä, jatkot venyivät aamu yhdeksään. Älä rupee ammattilaisille kitisemään, saatanan pentu.

------------

KYSYMYS: Miksi Ramones on kauheaa paskaa?

VASTAUS: Miun mielestä bändi on paska, jos sillä ei ole hyviä biisejä. Eikö tämän pitäisi olla aika yksinkertaista?

------------

AVAUTUMINEN: Moi. Hyvä hyvä! Pintaa syvemmälle meneviä tekstejä. Yhtään levyänne en vielä omista, joten faniksi minua ei voi laskea. Mutta taitoa tulkita sulla on. Siksi ajattelin laittaa sulle tarinan, josta saat ehkä kipinöitä uusiin lauluihisi ;~) Mie oon asustellut alkoholin huuruisessa kodissa lapsuuteni. Ensin oli isä se, joka talutettiin juhlista kotiin ja jos ei juhlia ollut, sammui sohvalle. Sitten lähti äiti samalle linjalle. Surullisinta lapsuudessani oli huuruspäissään riehuvat vanhemmat, jotka ei enää nähneet eikä kuulleet pienen tytön itkua. Vakaasti silloin vannoin, että viinaan en koske nähtyäni, miten se ihmisen persoonallisuutta muuttaa. Ja kuinkas kävikään =) Sen makuun kun itse pääsi niin johan estot liikahti ja minusta tuli kaunein, fiksuin, hauskin ja rohkein ihminen, kenet tunsin. Terapian tarpeessa olisin ehkä ollut minäkin, enkä lauluiksikaan osannut ahdistustani purkaa. Mutta minut pelasti lopulta 12-askeleen ohjelma. Olet ehkä kuullut sellaisesta... AAL oli paikka, jossa tunsin helpotuksen. En ollutkaan viallinen ihminen, luonteeltani outo. Olin vain kasvanut sellaiseksi. Ja siitä oli mahdollisuus kasvaa pois. Se annos toivoa ja rakkautta, mitä minä sieltä sain, sai minut syntymään uudestaan, tällä kertaa rakastavaan ympäristöön. Ja eipä suotta siellä puhuta korkeammasta voimasta, siihen luottaminen sai monta taakkaa harteilta tipahtamaan ja elämään alkoi säteillä jo vähän valoakin. Kaikkein ihmeellisintä oli herätä elämään, jossa en enää tarvinnutkaan viinaa ollakseni oma itseni. Tuskallistahan se tie siihen oli, jättää rakas pullonhenki ja ottaa elämä vastaan ihan raakana, mutta aloitin kuitenkin homman ihan 3 kuukauden koeajalla. Ja tietenkin se sattui pikkujoulukauteen, joten selkäytimeen syöpynyt tuopinnostoliike näyttäytyi uudella tavalla, kun lasissa olikin limpparia, eikä seurauksena ollutkaan ihana, vapauttava humala vaan pelkästään kusihätä. Tähän herätykseen tarvittiin myös kysymys, olenko alkoholisti? Olenko riippuvainen siideristä? Voinko lähteä autolla koskaan baariin? Voinko ottaa yhden tai kaksi ja jättää sen siihen? Voinko olla yhtä iloinen raittiina kuin selvinpäin? Päteekö minun kohdalla lause "juoda itsensä mukavaksi"? Kaikki vastaukseni viittasi lopulta siihen, että jep, olen riippuvainen, en voi jättää kahteen ja en nauttinut olostani juhlissa selvinpäin. Pirullisinta oli herätä näkemään, miten yhteiskuntamme pyörii viinan ympärillä, minä siellä etunenässä vaikka lähtökohdat oli mitä oli. Juomisen makuun päästyäni en ollut voinut kuvitellakaan, että olisin huolinut rinnalleni ihmisen, joka ei käynyt baareissa eikä ottanut. Siis sehän olisi ollut outoa. Tuosta on nyt kohta 5 vuotta, olin silloin 27-vuotias. Menin myös AA-kokouksiin, sillä ymmärsin, että tuki tämänkin riippuvuuden hoitamisessa on tarpeen. Olin nuorimpia porukasta ja ihmettelin, miten olin sinne joutunutkaan... Kiitollisena tajusin, että en ollut ehtinyt vielä juoda itseäni oikeasti kunnon pohjalle, vaan minut herätettiin vähän etukäteen. Mulla olisi vielä elämä edessä, kaikki mahdollisuudet käsissä. Toipumisen tiellä on tapahtunut kaikenlaista sen jälkeen. Pystyin hyväksymään parisuhteeni, jossa olin kiemurrellut vuosia, pystyin oikeasti sitoutumaan. Pystyin luopumaan kuvitelmistani elämän suhteen, se ei ollutkaan shampanjaa ja vaahtokarkkia vaan ruisleipää ja kaurapuuroa, siivoamista ja ruuanlaittoa, mutta hyvällä asenteella. Pystyin ajattelemaan oman perheen perustamista, sillä ymmärsin, että sitähän minä olen vain janonnut syvällä sisimmässäni: omaa porukkaa, jota voin rakastaa ja joka rakastaa minua. Ja sillä tiellä nyt ollaan. Onnellisesti aviossa, ensimmäinen lapsi syntymäisillään alkukesästä. Raittiina. Ja valmiina tarjoamaan raittiin vanhemman omille lapsilleni. Tietoisena elämän synkkyydestä ja myös siitä toisesta, valoisasta puolesta, joka syntyy jonkin muun hengen kuin pullonhengen kautta... Ja oudolta alkoikin näyttämään yhteiskunta, joka piti alkoholin nauttimista normaalina... ;~) Rakkautta elämääsi,

VASTAUS: Vittu, kun mie en jaksa tämmöstä vouhotusta. Miksi vitussa viinan juomisesta pitää tehdä noin perkeleen vaikeaa? Juo kun juo, ja välillä on sitten juomatta. Ihan perkeleen helppoa ja yksinkertaista.

------------

KYSYMYS: Meinasitteko ihan riehaantua Radio Novan rinneriehassa? Suattaa olla niin kovat juhlat että taju lähtöö!

VASTAUS: Viittaako tämä johonkin Lapin keikkaan? Ei mitään tietoa. Tietääkseni emme ole tuollaisessa mukana.

------------

KOMMENTTI: Jumalan päivää! Eilinen keikka tampereella 9.4 oli todellinen elämys...Itse musiikilliseen antiin en halua tuhlata ylistyssanoja... On varmasti totta, että muusikko soittaa ja tekee musiikkia jonkinlaisessa hurmoksessa. Monilajakkuus Hongiston oli varmaan tässä hurmoksessa jo niin pitkällä, että hyppelesti soittimensa kanssa jonkinlaista POPTANSSIA!!! Hongiston koreografia toi mieleen lähinnä 80 luvun musavideot, missä basisti hymyilee helvetin viehättävänä soittimensa tahana ja tanssahtelee jotain käsittämätöntä. Ja hauskaa vaan pyrki oleen!!! Jatkakaa samaan malliin!

VASTAUS: Miulla ei se keikka mennyt ihan putkeen. Aika paska veto oikeastaan.

------------

HULLU: No sori. Myönnetään, että olin teiän keikalla Lappenrannassa viime perjantina. Asia tuli ehkä selväksi, kun viiletin siellä darratilassa agenttitakissa. Sori, kun en pystyny tulee juttelee, vaikka olis ollu ehkä tilaisuus. Selityksen paikka: Olin katsomassa teitä pitkästä aikaa ihan omasta kiinnostuksesta ja maksoin tietty liputkin ihan kunniallisesti itse. Täytyyhän sitä artististia kannattaa! Sattuma oli myös se, että olin siellä, koska mutsi sattu täyttämään pyöreitä ko. perjantaina. Tarkoitukseni ei ollut ilmaista kuitenkaan itseäni tällä kertaa. Olin vitun darrassa ja äijä oli aamulla saanut hotellissa paniikkikohtauksen sovittua aiemmin ja häippässy junalla Helsinkiin. En siis todella ollut valmistautunut ihmisenä ja ammattilaisena teidän näkemiseen. Keikkahan oli ihan paska. Ehkä tilanteeseen vaikutti lähiomaisten läsnäolo tai väärä yleisö. Oma tulkintani oli, että Lpr:sta tai lähiympäristöstä ei löydy riittävästi väkeä teidän musiikille. Ts. eivät osanneet mm. vaatia teitä takas lavalle asiallisella meiningisllä. No, itsehän olen amatööri, kun en oo nähny teitä vuosiin. Vihjeeks vaan, et ehkä kannattas miettii myös yleisöö. Kun ette toistaiseks oo mitään Neil Youngeja, ehkä vois välillä kosiskella ihmisiä loppuvaiheessa myös ihan tunnetuillakin biiseillä. Ihnan vaan vertailun vuoks Hanoi Rocksin jäähyväiskeikka Tavastialla tiistaina. Oli ihan täydellinen. Uutta ja vanhaa sekasin. Sori, että törkeesti taas neuvon, vaikka kohta taas käsket mua lopettaa isäni nussimininen tms. En tiedä millon onnistun tekemään teistä mitään, jos koskaan. Ehkä kohta tai kymmenen vuoden päästä. Taustoja kuitenkin hoitelen jo nyt. Tiedän, ettei kukaan muualta peräisin oleva toimittaja koskaan pysty tekemään sellasista juttua kuin minä. Parhaat juttuni teen aina sillä metodilla, että suodatan asiat itseni kautta. Teidän (ja muiden alueen ko. bändien suhteen). Aion kuitenkin jatkossakin pitää oman kotiseutuni puolia ja varmaan meillä on siihen yhteiset intressit. Teistä tehdään yleensä aina juttuja ns. väärässä ympäristössä. P.s. Liput teidän Helsingin keikalle on jo varattu. ei siis elellä siivellä. Tarkoitus käydä katsomassa myös nuo StamInat ja Mokomat, että saan yleisen käsityksen kaikesta.

VASTAUS: Tää on niitä “toimittajia”, joka ei koskaan tee muuta kuin kaivaa nenäänsä. Ja jonka mielestä keikka on hyvä, jos siellä soitetaan Helvetistä itään ja Minä olen. Suomeksi sanottuna: amatööri, joka epätoivoisesti yrittää päteä.

------------

TOINEN HULLU: ukonhaudan kannessa sitten jesse tappura päässä? ja sitten näen sameilla silmilläni kun se saapuu, keskisormikin kuvasta tarkasti katsottuna löytyy jos hakee tai sitten olen sekaisin. Haudattu palvottuun mausoleumin? himoitse sitä mikä on toisen omaa? vaihda vaimosi naapurin rouvaan? Tuohan on opetukset väärinpäin..ei asia mulle kuulu mutta tee mitä teet..onko se sen arvoista? Joo, Sitten "minä olen".. Onko tietoa kenen nimi se on, vai onko se vain tehty hyvän kappalenimen johteesta? Sillekin löytyy isosta kirjasta tarkoitus..hmm. vastauksia odotellen,

VASTAUS: Tää on taas niitä, joka luulee, että minä laulan aina itsestäni ja omista tekemisistäni. Mene hoitoon. Ja lue välillä jotain muuta kuin Raamattua. Jallua vaikka.

------------

TREFFITARJOUS: Morjensta pöytään! Täällä Tampereella kerran Henkassa tuli tehtyä letti sulle partaan,piti aukasta se seuraavana päivänä mutta ollaaan molemmat niin kiireisiä että jäi avajaiset pitämättä. Joten eiköhän pidetä kunnon avajaiset täs päivänä muutamana.

VASTAUS: Foto olis kiva yllätys. Ihan totaalisille sokkotreffeille en suostu.

------------

KYSYMYS: tervehdys, semmonen tyhmä kysymys vaan heilahti mieleen, jäikö Rakastan pois setistä teidän omasta aloitteesta vai oliko taustalla tullikamarin brigadeführerit, kun soitto loppui just tasan klo 12? eli loppuiko aika kesken vai oliko illan karjuntakiintiö täynnä? keikka oli kyllä ihan rapsakka veto, vittu että se Ukonhauta/Kivireki aloitus muuten toimii!

VASTAUS: Aloite oli oma. Vitutti, koska biisit eivät kulkeneet ja yleisö seisoi paskat housussa.

------------

KOMMENTTI: Olin eilen katsomassa teidän keikkaa Seinäjoella rytmikorjaamolla ja ihan sen takia täytyi kirjoittaa palautetta. Oli todella hyvä setti! Rikoin samalla itselläni jo, hmm, 33 vuotta jatkuneen perinteen pitkänperjantain hiljentymisestä. Tällä kertaa kroppa kaipasi rokkia ja sitä se sai. No, pikkuisen voisin risuja antaa tästä tavasta sivuta pääsiäisen teemaa, mutta jos näin pienellä kritiikillä pääsette niin hyvä. En halua tehdä mitään nyyhkytarinaa tästä mutta n. 1.5 vuotta sitten diagnosoitu levinnyt syöpä ja viimeaikainen lomautus alkoivat pikkuisen syömään miestä, joten ajattelin palkita itseni kunnon keikalla. Elämähän on kuitenkin ihmisen parasta aikaa ja silloin kannattaa tomia. Ihminen tulisi varmaan toimeen vähän vähemmilläkin koettelemuksilla, mutta kun ei minulta ole kysytty tästä asiasta niin otetaan sitten kaikki vastaan. Tunnustukseksi teille on sanottava, että ahdistus oli tiessään kun ajoin keikalta kotiin! Jos joskus tuntuu, että teidän hommassa ei ole mitään järkeä niin pois sellaiset ajatukset. Teette mielenterveydelle arvokasta työtä!

VASTAUS: Jeah! Kiitos.

------------

KYSYMYS: Kiitokset aivan mahtavasta Pakkahuoneen keikasta, ei se paska ollut! ;) musiikkinne koskettaa ja se soi päässäni öisinkin.. oudoksun silti että kantaa ottavaan kauneuteen jauhetaan ripaus raamattua, ei sillä mutta pitääkö noinkin melodisessa ja kauniissa musiikissa sotkea iso herra mukaan kuvioihin? ps. kauanko sua meikattiin väinämöiseksi? pps. pää kylmänä videossa näytät ihan ukko perkeleeltä..taitaa olla tavoite näyttää mahdollisimman pohjanpahnaalta? ei siinä, näytät ihan kivalta ja silleen..

VASTAUS: Syvällisiä kysymyksiä. Vastaan, että seitsemän.

------------

KOMMENTTI: Moro Ukkeli! Voi teitä, paranette retkut vaan vanhetessanne... Täällä fanit kaihoissaan kattelee kuvia ja kuuntelee levyjä... hyvää... niin hyvää... mutta niiiiiiiiiiiin niiiin niiiiiiiin kaukana... in dreams only Karibian kuvien perusteella sie näytät repalefarkuissa vielä sexymmältä ku kiltissä! Joko oote päättäneet kesän festarivedot? Tai niin joo, ootte varmaan, mut ei sitä kaikille kerrota. Leville tai Ylläkselle oli ajatuksissa tulla, mut paras frendi tulee käymään kotomaassa just vapun tienooks. Ja silloin hoilataan Maj Karmaa, SODANKYLÄÄ ;) kotokylässä. Railakasta kevätturneen jatkoa!

VASTAUS: Et kai sie väitä, ettet ole niitä housuja nähnyt aikaisemmin? Ne farkut on ollut miun jalassa lähes kaikilla keikoilla jostain vuodesta 2003 (jos noita kiltti-keikkoja ei oteta lukuun). Ja kaikissa promokuvissa Helvetistä itään –levystä lähtien. Tosin nyt MTV3 Max-keikalla sekä Tavastian vedoissa käytin toisia housuja. Uudistuin.

------------

KOMMENTTI: Olipas meininkiä Pakkahuoneen ja varsinkin Rytmikorjaamon keikoilla! Mahtava lisä toi Miitri siellä heilumassa, hienoo! Hokattiin että toisessa encoressa Rytmiksellä ois ollu mm. Pirunpelto.....perk.... toivottavasti Forssassa kuullaan sekin pläjäys, pianhan nää keikat taas jo loppuu... Uudet "ukonhauta"-kalsarit ovat muuten mageet!! Täytyy varmaan hommata toiset samanlaiset, noi uhkaa kulua jo puhki... :D

VASTAUS: Virtsan karkailun takia? Onko siun virtsa muuten kusista?

------------

KYSYMYS: Moi Satutko sinä tai kukaan bändistäsi tietämään tälaista lappeenrannasta kotoisin ollutta yhtyettä kuin Karelin?Oli kasassa ainakin 2000-luvun alkupuolella ja on tehnyt ainakin Liskot promolevyn.Jos tiedätte yhtyeessä soittaneiden nimiä,yhteystietoja,levytyksiä yms.,niin ilmoittaisitteko minulle, kiitos.

VASTAUS: Never heard.

------------

KOMMENTTI: Kiitos mahtavasta keikasta Oulun tähdessä 11.4.09!! Ensimmäistä kertaa keikalle pääsin ja viimeisiksi kerraksi ei kyllä jää! Toivottavasti tulette myös Kesällä tuonne qstockiin. Uusi levy on muuten helvetin hyvä!! Toimii, yksinkertaista!! p.s. Huimaako yhtään kun pyörit päässäni kokoajan (joo vitun huono mut oli pakko heittää kuitenkin) p.p.s Tätä fanitusta ei kyllä taida ees hakkaamalla saada pois!!

VASTAUS: No, mites nussimalla? Tarjoudumme yrittämään.