Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

15.4.2009

------------

KOMMENTTI: Kauhia vipatus oli ettei uus levy vejä vertoja Kevät-piisikoverille, se oli ja on loistava. Mutta sainpa käsiini uusimman ja kyllä rojahti. Hyvimmenee meillä ja toivottavasti teillä. On siis kevät.

SINKKONEN: Eihän?

HYNYNEN: Missä?

------------

KYSYMYS: Mitäääh? Satu peikoista...? Kuuluuko teijän ryhmään naisjäsen? T. aaa äly vailla vertaa

SINKKONEN: Akkojahan myö ollan koko porukka.

HYNYNEN: Sentimentaalisia hupsuja.

------------

KYSYMYS: Moro! Pitää teidän kallista aikaa taas tuhlata ja kysyä että paljonkas sie Jouni nostat penkistä kun siulla näkyy nuo hartiat olevan kuin ladon ovet? Ja toiseksi, kuten moni on jo sanonut, niin tämä ukonhauta on kyllä aivan mahtava levy! Eli kiitos siitä ja ilosaaressa nähdään (toivottavasti). Hyvät jatkot koko bändille!

HYNYNEN: Tähän olen vastannut ennenkin. Nostan penkistä perseeni.

SINKKONEN: Elikkä n.300kg.

------------

KYSYMYS: Terve! Olette tulossa perjantaina Turkuun 27.3 Caribiaan. Voiko biisilistaan vielä yrittää vaikuttaa vai joko ollaan pahasti myöhässä??? Jos mitenkään mahdollista niin uusien biisien väliin ainakin Kädessäni! Muita toiveita on iso liuta myös, esim...Satu peikoista, Tämän taivaan alla, Pullon henki, Tuonelan koivut, Arkunnaula, ois mahtava kuulla.

HYNYNEN: Biisilistaan on aivan turha yrittää vaikuttaa. Tai ehkä, jos annat Sinkkoselle pillua.

SINKKONEN: Mikäs se semmonen on? Pillu? Ikinä kuullutkaan.

HYNYNEN: Se on, Jari, aika jännä jutska. Kannattaa tutustua. Limainen pätkä suolta naisen hikisten reisien välissä.

------------

KYSYMYS: No moro. Ja ensiksi siitä pyynnöstä sinne Oulun keikan vieraslistalle. Ymmärrän että ettehän te kaikkia hippejä voi vieraslistalle laittaa, varsinkin jos ette henkilökohtaisesti edes tunne niitä. Vaikka kaksi kertaa olemme jutelleetkin kännissä Oulun keikoillanne, niin ymmärrän yskän. Ja yks kaveri Oulusta aikoi yrittää saada ennakosta liput miulle ja mammalle, et siellä me pyritään heilumaan kyllä, ellei pää keikahda ennen pääsiäistä. Mut itse asiaan, nyt kun keikat on alkaneet pyörimään, niin piti alkaa kyseleen et miten on keikkailu maistunut? Onko settiin otettu Ukonhaudan biisejä? Kuinka yleisö on ottanut uudet biisit vastaan livenä? Ja en jaksa enempää kysellä, vaan saavun itse toteamaan kevään aikana. Tarkoitus olisi tuo Oulun keikka käydä, Hellkatti toukokuussa ja Tornion / Pohjoisen keikat miten ehtii. Mut kyllä 3-4 kuitenkin. Mut kassellaan taas.

SINKKONEN: No mites uudet rallit tipahti?

------------

KYSYMYS: Kerrohan nyt oma näkemyksesi tästä Professori Herra Hynynen. Sain kiinnostuksen kohteeni,örmyn kaksilahkeisen mukaani ostamaan minulle takkia. Onko tämä nyt sitä että ukko on itse myös fashion boy (vaikkakin väittää olevan metsän mies) ja halusi itsekin katsella kuumimpia muotiluomuksia vai joko jätkä on niin tossun alla että kuvittelee tuosta hyvästä saavansa piparia vain ja lankesi nyt sitten ansaan? En jaksanut lähettää dr.philille kirjettä mutta kun kirjassasi sanot tietäväsi kaiken naisista ym. niin ajattelin nyt varmistaa vielä tämän mies-ansan kun tiedät kaiken. Ja en tarkoita tätä vittuillakseni,ajattelin vain kysyä. Mutta mukavaa kevättä !

HYNYNEN: Mitä vittua se miulle kuuluu? Ihan sama.

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia vaan Lutakon & Sibbe-talon keikoista! Varsinkin jälkimmäinen osu ja uppos, vaikka jouduinkin niitä vasemmalleni parkkeerattuja tissintapasia väistelemään. Toivotut Yö Päivää & Ukko Prkl setissä, kiitos Sinkkonen!! (joojoo, tää tietää et setit tosiasiassa koostuu muista syistä kun jonkun emännän toiveista mut kuitenkin..) Lutakosta vähän heikompia muistikuvia mut oli sekin jyrää. Onko mulla paska flaksi vai kuinka ei Varjonkukkaa ja/tai Aatetta kuultu kumpaisessakaan? Jos "kamut" tietäis että tästä kirjottelusta on tulossa tapa (jo 2. postia kuukauden sisään?!) niin heivaavat mut hoitoon jonnekin minne ei aurinko paista eikä KT soi.. Ja ei, se aiemmin mainittu ex ei ole ex siksi että KT ei uppoa. Onneksi en ihan niin pinnallinen ole. Mutta jospa se ex on sitä munkin puolesta. Ei ehkä ihan paska päätelmä.. Kassellaan, viimeistään Kivenlahdessa. Tavastia on edelleen harkinnassa, ei varmaan tarvi enää kauaa miettiä ettei se myy loppuun miettiessä. Pitänee lopettaa kaikki muu harrastaminen kiertueiden ajaksi, olis paljon helpompaa tämä elo. No ei kai sentään, ette te niin tärkeäksi saa nousta prioriteettilistalla. Siinä vaiheessa menen vapaaehtoisesti hoitoon...

SINKKONEN: Varjonkukka ehkä jossain vaiheessa, Aate on mysteeri.

HYNYNEN: Aate on mahdottomuus.

------------

KYSYMYS: Kiitos Kotkan keikasta. Hyvän setin veditte ja hyvin. Hiostaako teitä lainkaan, että Jounista on muodostunut mediahuora, jonka takia keikoillanne on akkoja jotka kuolaavat Jounin perään eivätkä kuuntele tai arvosta musiikkianne? Ukonhauta on mahtava levy, kiitos siitäkin. Olette CMX:n kanssa Suomen aidoimmat ja parhaimmat yhtyeet. Kaikki levynne ovat mahtavia ja paranevat aina vaan. Kiitos kaikista levyistänne, keikoistanne ja kaikista musiikillisista teoistanne.

HYNYNEN: Joo, jätkiä vituttaa varmaan ihan saatanasti, että yleisössä on naisia, eikä kaikki olekaan sellaisia kuolaavia idiootteja kuten sinä. Niitä niiiiin harmittaa.

------------

KOMMENTTI: Mahtavaa, kun tulette Kajaaniin. Paikkana narutoppihelvetti Bepop on tietysti ihan väärä kun kivenheiton päässä olisi oikeakin rock-paari Balls, mutta pääasia on ettette aja taas ohi. Saavumme todistamaan historiallista aktia sankkana, sekavana joukkiona. Ei muuta.

SINKKONEN: Olipahan kuumin yleisö pitkään aikaan.

HYNYNEN: Ne oli ihan hulluja! Eturivin tytöt repivät miun farkut perseestä riekaleiksi.

------------

KOMMENTTI: Saatana, housut kinttuihin nyt tulee piiskaa! Sen jälkeen korvista kiinni, polvilleen ja pillun nuolemista niin kauan kun annetaan lupa lopettaa!

SINKKONEN: Taas joku sukulainen on irti.

HYNYNEN: Jari, tää viesti tuli siun äidiltä.

------------

KOMMENTTI: Tartuin Ukonhautaan hyvin varovaisesti, mutta PERKELE !! - odotukset täyttyivät ja jopa ylittyivät. Kiitoksia taas poijaat. Kyllä se Killing Joke sieltä ainakin minun korviini kuuluu välillä, mutta väliäkö sillä.......hyvä mauste ei pöperöä pahenna. Tsekatkaas semmoista prittipänriä kuin OCTOBER FILE. Toimii. Tervetuloa Kivenlahteen ja Espooseen myös sitä ennen jos onnistuu. Kiitoksia

SINKKONEN: Ole hyvä.

------------

KYSYMYS: Mor, mites..nyt onnistuneen Ukonhauta levyn jälkeen..oisko ideaa julkaista kiertueelta joltain keikalta dvd?Ainakin itseäni kovastikin kiinnostaisi nykyinen setti niinkin paljon että jaksais töllätä useammankin kerran...

HYNYNEN: Haluatko maksaa sen teon?

------------

KYSYMYS: Oottakos kuulleet Scissorfight nimistä yhtyettä? Tutustuin taannoin Jaggernaut nimiseen levyyn ja kuulosti paikkapaikoin paljon KT:lta. Erinomaista musisointia jenkkibändiltä.

SINKKONEN: Enpä ole kuullut. Pitää käydä etsimässä ja tutustumassa.

------------

KYSYMYS: No mitäs setä hynyselle kuuluu? Tulipa pari kysymystä mieleen. Yks asia joka ei liity mihinkää, että onkos uusia äijä jaksoja tulossa ollenkaa enää? Toivottavasti kyllä, että sais katsella rumia äijiä lisää. Ja mitäs onkos kiireitä paljon ollu ja panettaakos paljon? Nähdää Tampereen keikalla ja jos miehet ilmestyy paikalle voisin tarjota jokaiselle pullollisen kossua. Iso pullo.

HYNYNEN: Nero. Ei, on ja ei.

SINKKONEN: Täähän on teidän jätkältä.

HYNYNEN: Ei sillä olis varaa tarjota kossuja meille. Eikä varsinkaan halua.

------------

KYSYMYS: Moikka! Miulla on yhdeksänvuotias Jami poika joka fanittaa teitä tosi kovin ja mie kanssa. Poikaa harmittaa isosti kun ei pääse teitä tuonne yöelämään katsomaan ni ajateltiin kysellä että onko teillä mitään tietoo milloin olisi sellainen keikka tääl lappeenrannan suunnalla, mihin pääsisi lapsetkin kuuntelemaan? Jami poika täs kyselee, että oliskohan mitään mahollisuutta saada tein bändipaitaa jostai?

HYNYNEN: Ei kai koskaan. Bändipaitoja voit tilata meidän sivuilta tai tulla keikoille ostamaan. Ei pitäisi olla vaikeaa, jos edes vähän jaksaisi tutustua näidenkin sivujen sisältöön.

------------

KYSYMYS: Miten toimin? Muija pessyt täällä meiän kämpässä vuosikaudet pyykkiä. Tuhlaa vettä ja sähköä. Nyt jaksaa valittaa jos vähän ruskeeta pöksyissä, ei kuulema viitti pyykkikorista poimia moisia. Hullu akka. Olis kiitollinen että maksan meiän vesilaskut. Terveisin Jorma

HYNYNEN: Olet ytimessä. Vielä kun laitat vosun maksamaan laskut, niin alat ymmärtää mistä elämässä on kyse.

------------

KOMMENTTI: Terve ukot! Ja iso kiitos perjantaisesta turun keikasta. Musiikki oli hyvää ja sitä oli riittävästi, olipahan hyvä setti. Ei siitä sen enempää. Tungen tähän kylkeen yhden ottamani kuvan, vaimo nimesi muuten Jounin Karjalan karjukoiraksi. Heh, hauskanen sanaleikki. Vaimo on nero, minä en.

HYNYNEN: Ei tuo nyt noin hyvä ollut. Kuvakin on ihan paska.

------------

KOMMENTTI: Jouduin yhtenä päivänä vastoin omaa tahtoani kuuntelemaan Jounin suosikki radiokanavaa, Radio Novaa...Siellä joku hilpeä juontaja esitti, jollekkin nais soittajalle kysymyksen joka kuului, Missä yhtyeessä laulaja-kitaristi Jouni Hynynen esiintyy? Vastaus oli Eucalyptus......Se oli se hetki kun hakeuduin pois radion lähettyviltä. Ukonhauta albumi on todella hyvää jatkoa aiemmille aivan loistaville julkaisuille. Kiitos siitä koko bändille!

SINKKONEN: Joo se on Jounin kakkosbändi. Kokeellista free jazzia.

HYNYNEN: Näillä sormilla ei soitella kuin pillujatsia.

------------

KYSYMYS: Mites on suomen kiertueella menny kun ei ole tullut tänä vuonna kiertue päiväkirjaa joka on ollut tähän asti mainiota luettavaa vai eikö ole mitään raportoitavaa? kysyy hiihtäjä itä-suomesta

HYNYNEN: VITTU! Vähän malttia, pliis. Pää räjähtää.

SINKKONEN: Eli tulossa on.

------------

KYSYMYS: Hyvää nimipäivää Jounille! Ensinnäkin haluaisin kertoa, että kun olimme kaverieni kanssa katsomass Ralliraitaa, musiikin tullessa kaverini kysyi "onko tämä Kotitaloutta?" Siispä kysynkin, pidittekö koulussa kotitaloudesta? Entä millaisia kulkupelejä KT:n miehet käyttävät? Löytyykö keneltäkään ralliautoa? Kiitos, jos vastaatte. <3

HYNYNEN: Miksi vitussa meillä olis ralliautoja? Niilläkö sitä toimitetaan arkipäivän askareita?

SINKKONEN: Miulla on helikopteri ja välillä ajan pantterilla.

------------

KOMMENTTI: ...kello on muka viisi. Yllättävän vähän oli setissä kuitenkin Ukonhaudan biisejä. Hilpeä tuo encoren aloittaminen Taivastippuulla. Rok rok! Kimmo kertoi että eilen oli soitettu Rakastan. Niisk. Jos ei Graniittia niin sen olisin mielelläni kuullut. Mut ei aina voi voittaa, lottonumeroita sen sijaan en ole tarkistanut. Jos tuli se puolikas 6,7 miljoonasta, ostan sulle jallupullon. Mie oikeesti luulin et sie kuolet siihen Kädessäni viimeiseen kertsiin. Vaik se oli ehkä neljäs biisi. Mie yhtäkkii näin silmissäni et sie tuuperrut siihe. Niin älä tee. Mie ja myö tarvitaa siuta, viel kaua. Mie haluun elää KT-tribuuttilevyyn asti, ainaskii. As always, kuten ameriikaks hilpeästi sanotaan (ja myö ei Kimmon kans ryhdytty eikä ryhdytä mihinkää vii vant moor -huuteluihin)

SINKKONEN: Okei.

------------

KOMMENTTI: Heippa, Ihan mielettömän upea biisi oli Tuonelan koivut, sävel ja sanat - olen koukussa. Täytyy myöntää että ihastuin siihen upean Jipun esittämänä, Emma-gaalaa katsellessani... en tiedä bändistänne paljoa mitään, mutta nytpä tiedän että se on teidän kappale ja tosi upea sellainen. En ole kovinkaan metallimusiikin ystävä, mutta nyt kyllä alkoi kiinnostaa, kun noinkin kauniita kappaleita sieltäkin syövereistä löytyy. Täytyypä tutustua teidän tuotantoon tarkemmin. Aurinkoista kevättä!

HYNYNEN: Edelleenkin: myö ei olla mitään metallia. Vituttaa nää pankkitoimihenkilöt, jotka eivät erota kyynärpäätä perseestä.

------------

KOMMENTTI: Jätkä väittää, että Juice laulaa Vaasankin veri vapisee -kappaleen jotenkin "krapulapöhnäisesti". Käsitin sen negatiiviseksi kommentiksi. Ootsä kuunnellu oman suorituksesi? Juicehan vetää sen aika pontevasti. Samaa ei välttämättä voi sanoa eräästä itäsuomalaisesta dekadenttisolistista.

HYNYNEN: Jumalauta, mikä urpo! Jopa mie kuulen, että Juice vetää sen biisin hirveessä epävireessä ja selvästi kaljoissaan. Mut ei se välttämättä ole mikään huono asia, eikä se siitä biisistä huonoa tee. Tottakai meidän versio on paskempi, coverit ovat aina alkuperäisiä huonompia, vitun tuttiritari. Tämän maan paskimmat rokkilaulajat ovat Juice, Heikki Salo, Pelle Miljoona ja minä. Jos sie et tätä ymmärrä, niin on parempi pitää turpa kiinni. Vituttaa tommoset saatanan apinat.

------------

KOMMENTTI: Soittelin perjantaina Ukonhautaa kotosalla ja perheen esikoinen (tyttö,4v) tuli kysymään "Onko tämä Juha Tapiota?". Tietysti oikaisin heti että kyseessä on KT:n uusin levy. Tyttö kuunteli hetken keskittyneesti ja tokaisi "Kuulostaa kyllä ihan Juha Tapiolta!". Oon nauraa hekottanut nyt kaksi päivää putkeen :) t. Kuuntelija pidemmältä ajalta

HYNYNEN: Jäit kiinni. Mistä lapsesi tietää miltä Juha Tapio kuulostaa? Vitun uskovainen.

------------

KOMMENTTI: Moikka hynynen ja koko kotiteollisuus. Haluan kiittää teitä loistavista sanoituksista ja kappaleista.. Hienoa että maastamme löytyy vielä ihmisiä jotka tekevät itse omat biisinsä, eikä mene oikotietä urallaan esim. idolsin tms kautta ja saa sanoituksia jonkun muun tekemänä. Todella arvostan teidän työtä! Hienoa! Ja kiitos turun 27.3.2009 keikasta. Mukavaa kesän odotusta koko porukalle ja jaksamisia keikoille! - mamma

SINKKONEN: Kiitos.

HYNYNEN: Minä odotan kesää kauhun vallassa, mutta kiitos kuitenkin.

------------

KYSYMYS: Terve karju. Heti alkuun totean seuraavaa... itse henkilökohtaisesti en suuresti diggaa teidän musiikkista, mutta en mä kanavaakaan käännä jos radioaalloilla teidän biisi raikaa..makuasia josta aina täytyy kiistellä siis. Mutta asiaan.. Mä..stadin suuri poika joka ei koskaan saa mitään aikaan(itsesääli on korkea..heh) on aikeissa kaapata itselleen loppuelämän ajaksi Lappeenrannan flikan...siis toki sillä olettamuksella, että hän minulle suostuu.. no, ollaan tulossa Lappeenrantaan ens viikonlopuksi ja teillähän on siellä keikka perjantaina. Alustavasti olemme jo päättäneet, että emme raahaudu sinne vaikkakin tää lappeenrannan tyttö teitä tavallaan fanittaakin. Hän kun kysäisi mielipidettäni ja päätin tavallaan molempien puolesta olla tulematta. No, tässä viimeaikoina on tullu mietittyä kaikenlaisia tapoja "virallistaa" suhdettamme ja sit kellot soi... Vittu soikoon mulla välähti, että jollakin tavalla täytyy saada sparkkia siihen toimitukseen(lue kosinta) mä kun en nyt vaan ole mikäänn romantikko siinä mielessä...ei vanha hevari osaa sellaista. Pitäis keksiä joku keino jolla sen teidän keikan aikana olisi mahdollista suorittaa tää "julkinen"ei niin romanttinen, kosiotoimitus. Kele laulaakin teitin kans vois mut eihän teillä ole mtn sellasia lällybiisejäkään jotka vois toimia tilanteessa..toisaalta en mä nyt mikään laulumieskään ole mutta...parin leukaöljyn jälkeen vois vaikka onnnistuakin..Hitto soikoon millaiselta "ajatukselta" tää kuulostais..? onko teidän keikoilla ollu aiemmin vastaavanlaista aktionia...? Mut kelaillaan hommaa ja toki voitte torpata tän idean vaikka välittömästi jos siltä tuntuu...mä en pahastu vaan alan kehittelee uut=ta ideaa. Terkuin Stadin vanha jäärä...hevari henkeen ja vereen

HYNYNEN: Sekakäyttäjä henkeen ja vereen? Olet epätoivoinen. Onko kosinta joku sirkustapahtuma? Haluatko päteä? Miksi sie et sano kahden kesken sille naisellesi, että sie rakastat sitä ja haluat mennä sen kanssa naimisiin? Pitääkö sen kunniaksi ilotulitus järjestää? Siitäkö naiset tykkää? Oot vähän hukassa. Järjestä saman tien kosinta vaikka HIFK:n pelin väliajalle ja isolle screenille.