Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7.4.2009

------------

KOMMENTTI: Kiitoksia hienosta keikasta Lutakossa!! Ja eritysesti kiitokset Hongistolle, joka ystävällisesti laittoi meidät keikan kutsuvieraslistaan. Toivottavasti keikkabussi toimi paremmin lähtiessä kuin tullessa.. Ehkäpä tuotte sit bussin taas huoltoon kun seuraavan kerran on keikkaa täällä suunnalla.. Sillä on ilmeisesti taipumusta alkaa vittuilemaan tässä Jyväskylän lähimaastossa. (ainakin viime juhannuksena himos festareilla) Eipä tässä muuta nyt taida ollakkaan.. Koittakaahan jaksaa soittaa ja nauttia alkomahoolista!

SINKKONEN: Se auto on oikea murheenkryyni. Äijät kutsuu sitä Ukonhaudaksi, mut miusta se on Titanic. Sillä erolla että se uppoaa joka matkalla.

HYNYNEN: Ja seitsemän kertaa.

------------

KOMMENTTI: juu. uuden levyn biisit toimi livenä jopa pelottavan hyvin!! Kuopion puijonsarvessa käytiin kattomassa teitä, ja yllätykseks keikan siistein veto oli Taivas tippuu!! ihanaa, valun hunajaa! kiitos ja kumarrus

SINKKONEN: Kuopio ei ollut miulta kovin vahvaa näyttöä.

HYNYNEN: Jari, aina ei voi olla paras.

------------

KOMMENTTI: Moi! Kun taas luin teidän kysy/vastaa-palstaa, niin siellähän törmäsi jälleen käsittämättömään nykyajan ilmiöön: Jengi mankuu pääsyä teidän vieraslistalle! On siinä fanitusta oikein, kun ei halua ostaa lippua, vaan anelemalla pyrkii keikalle! Mä en ainakaan haluaisi, kuin niiden bändien kutsuvieraslistalle, joissa soittaa mun frendejä, ja niin, että he sitä ehdottavat. Muutoin lipun ostaminen on mulle ainakin kunnia-asia. Suomalaisen työn tukemista sekin. Happoradion vastaavalla palstalla muuten eräs eukko yrittää kysellä bändiltä kyytiä keikalle! Tykki, herrasmiehenä, ei kehtaa suoraan sanoa, että niiden bussi on bändiä, ei faneja varten, ja näin ollen mankuminen jatkuu. Kai nämä on niitä nykyajan yhteiskunnan ilmiöitä, että kaikki pitäisi saada heti valmiina, eikä mitään jakseta tehdä itse. Kunnon rokkidiggarit ostaa oikean levyn ja lipun keikalle, ja sillä selvä. Onneksi meitä on enemmistö. Kiitos uudesta levystä, Aate on paras biisi, ainakin nyt. Tavastialla sitten.

SINKKONEN: Ihmiset on kovia yrittämään ja eihän se oo hullu joka pyytää. Tavastialla meillä on kanttorikin paikalla.

HYNYNEN: Mut miksi ne kysyy aina miulta? On tässä vähän muutakin hommaa, kun huolehtia jostain vieraslistoista.

------------

KOMMENTTI: Kukkahattu täti se taas ilkamoi puikkarissa KT:n keikalla. Teillä on pelottavan innokkaita faneja, itseni mukaanlukien myös nuori mies joka karjahteli kutsuhuutoja: Hyynyyynneeen, Sinnnkkkooonneen ja KOOONNNGIIISTOOO!!! *Epäilin myös hetkisen, että olen väärin tulkinnut sanoituksia, koska riehaantunut herra lauloi isoon ääneen :"olen pilvenhalkoja ja nauris" Piti tarkastaa kotona, että hoilaanko itse päin "Kongistoa", no ei pidä panetella kohtalotovereita, keikoilla on monta mukavaa tuttavuuttakin kohdattu. Hienoa, kun Sinkkosen setäkin vastaili noihin palautteisiin! Kukkahattutäti kaipaa enemmänkin Sinkkosen ulosantia
ja esiintuloa. Harmittelen, etten kyennyt jäämään keikan jälkeen vartomaan
teitä, koska olisin mielelläni vaihtanut sanasen Jarin kanssa (niinkuin kymmenet muutkin rouvat oletettavasti). Lyhyesti siis: Sinkkonen esiin rumpujen takaa!

SINKKONEN: Sinkkonen eduskuntaan, Sinkkonen hommat hoitaa.

 

------------

KYSYMYS: Nyt bändi soittaa uudella levyllä paremmin kuin koskaan. Hynynen kehittyy edelleen lyyrikkona. Pidän silti 7-levyä bändin parhaana tuotoksena, ja suosittelenkin kuuntelemaan sen. Se ei ehkä ole sensaatiomainen, mutta se on suorinta ja erittäin riisuttua Kotiteollisuutta. Ehkä parasta Kotiteollisuutta, ehkä. Hynynen on varmasti ampunut tykillä, todennäköisesti ajanut junalla, mutta Thaimaa ei riittänyt, entä Las Palmas?

SINKKONEN: Joo pitää kuunnella, kiitti vinkistä. Jouni on rakkauden Las Palmas.

HYNYNEN: Oikea rakkauden huvipuisto.

 

------------

KOMMENTTI: Jos oikein olen laskuissa pysynyt, tuleva keikkanne on minulle lajissaan kymmenes.9 vuoden aikana 10 keikkaa(aika vähän?)Vuonna 2000 syksyllä neitsyys tällä saralla meni Tavastialla, kun soititte trio Niskalaukauksen lämppärinä. Sitten menikin muutama vuosi, että pysyin poissa vauvojani hoidellessani( Aika mielenkiintoinen tuo sanavalintani- neitsyys meni ja sitten hoitelinkin vauvojani...)Nyt lauantaina mieheni jää kotiin hoitelemaan niitä "vauvoja", ja minä lähden juhlistamaan kymmenennettä keikkaa ystävättärieni kanssa. Sen lisäksi pian on syntymäpäiväni, ja olen ollut tupaikomatta yli puoli vuotta, ja muutenkin olen vaan niin ihana ja miellyttävä ihminen. Niin monta syytä olla Queen of Fucking everything? No mutta, vi ses lauantaina!

SINKKONEN: Paljon onnea kaikesta.

------------

KYSYMYS: Minä näin sanoituksissa ristiriidan, ensin kirotaan jumalaa, kun se on niin vittumainen ukko ja sitten perään ylistetään sitä. Mutta ilmeisesti tarkoitit tuon niin, että alussa vaan todetaan tilanne, että huonosti menee ja lopussa pyydetään apua tai sitä merkkiä? Ihmiset voi ajatella asioita eri tavalla?

SINKKONEN: Sehän on kuin vaimo. Sitä kiroaa mut kuitekii rakastaa.

HYNYNEN: Toki asioista voi ajatella eri tavalla. Miksi siis kyselet miun mielipidettä? Mikset luota omaasi?

------------

KYSYMYS: Oliko se nainen siinä Mahtisanat videolla, joka esiinty sen sutelan kanssa ,Radio Rockin videokäsikirjoituskilpailun voittaja?

SINKKONEN: Se oli Ylex:n kilpailu. Mut ei ollut. Hän ei muistaakseni itse halunnut näkyä kuvissa mutta hänen koiransa näkyy. Kivan näköinen hurtta.

HYNYNEN: Joo, sillä oli hyvä perse.

------------

KOMMENTTI: Kuuleppa setä hynynen, Tiedätkös että kotiteollisuus kuullostaa valtavasti musiikilta mitä jopa mun koira kuuntelis samalla kun runkkaa itseensä tyynyyn samalla se maistuu vahvasti viinalle. Jumalauta jos teissä muuttu mikään asia nykyiesestä niin vittu tuutte olee rikkaita. Lepo äijät jatkakaa samaa mallii.

SINKKONEN: Nii, kuuleppas nyt setä Hynynen. Mitäs nyt tehdään?

HYNYNEN: Voitaisiin esimerkiksi lukea uudestaan tuo kommentti ja saada siitä jotain selvää?

------------

KYSYMYS: Hynynen, värjäätkö partaasi jollain väriaineella?

SINKKONEN: Oksennuksella ja neitsyeiden verellä.

------------

KOMMENTTI: Sapattivuosi 17.4 Tavastialla http://www.youtube.com/watch?v=9_t5UdUc5Zk

HYNYNEN: Kotiteollisuus 17.4. Forssassa. Siinä sinulle vähän rockglamouria.

SINKKONEN: Ja Forssassa juodaan viinaa.

------------

KOMMENTTI: Moro Jouni! Olen lueskellut noita teidän nettisivuja ja huomannut, että meitä "vanhuksia" on tullut faniporukkaan mukaan. Minäkin täytän loppuvuodesta 60, mutta mieli on kuin 16-vuotiaalla. Olen noin neljä vuotta sitten kuullut ensimmäisen KT:n biisin, se oli kädessäni ja siitä kaikki alkoi. Nyt olen jo kaikkiruokainen musiikkinne suhteen ja Ukonhauta kruunaa kaiken. Kotiteollisuus tai Radio Rock soi aina kotona ollessani, ei paljon kiinnosta kotkan ruusut tai jätkän humpat. Toiveenani on ollut jo pitkään nähdä teidät livenä ja nyt se vihdoin onnistuu, kun tulette keikalle Tampereelle 9.4.. Se on samalla 60-vuotis synttärilahjani lapsiltani. Olemme paikalla koko "onnellinen perhe"... Kiitos hyvästä musasta, ootte helkkarin hyvä porukka! Pakkahuoneella nähdään tai ainakin kuullaan!! Mansen heavymamma

SINKKONEN: Nomikäettei.

HYNYNEN: Kiinnostaisko mammaa kyydit?

------------

KOMMENTTI: Tämä oli niin "paha", että on ihan pakko laittaa sulle =) Keskustelu koski siis sitä, mitä tapahtuu, kun ollaan esillä naistenlehdissä liikaa. Ei nyt muuten tule mieleen yhtään naistenlehteä, jossa olisit ollut?? "..Hynynen taas nykäsi sen niin överiksi että nyt jätkä joutuu ryyppäämään suorissa radiolähetyksissä ja olla harjaamatta tukkaansa ja puhua pelkästään viinanjuonnista ja nussimisesta ettei naistenlehdet punpulisoi sitä jokapulun kullanmussukaksi. Se ei käytännössä voi sanoa enää mitään järkevää tai syvällistä, koska sen täytyi "porsaistaa" itsensä, että kaikki nämä Olivialehtien lukijat ym.s jättää sen rauhaan ja uskottavuus esim. keikoilla palaa. Tarkoittaen siis lähinnä sitä että ne 40+ pulut (joilla siis ei ilmeisesti ole elämää) jäävät keikoilta pois, eivätkä yritä himokkaana kaataa Hynskää jossain Kauhajoen kasinolla, niin että kaikilla repee loppupeleissä persie..." Ensin mie tyrmistyin ja sitten repesin hillittömään nauruun. Mitähän tämä pulu kuvittelee naisihmiselle tapahtuvan, kun se täyttää 40? Että siitä tulee uudestaan viaton punasteleva impi? =D

HYNYNEN: Joo, olen tehnyt elämäni aikana yhden naistenlehti-haastattelun. Toiseksi: nelikymppiset misut on parhaita.

------------

KOMMENTTI: Mahtisanat -video on loistava! Tehän voisitte käyttää samaa ideaa kuin Renny Harlinin Mannerheim-elokuvassa. Eli voisitte myydä seuraavan videon ensi-iltaan lippuja hintaan 50 euroa, Ja ensi-ilta vois olla vaikkapa Kassan Baarissa.

SINKKONEN: Hei! Siehä vittuilet! Aika hyvä.

------------

KYSYMYS: ketä näiden uusien biisien riffit on tehnyt?kuuntelen täs vinyyli versiota (äidinkieli oli+4) no mutta se siitä vittu oon ukkoja kuunellu ette muutu eikä pidäkkään,uus viinyyli on parempi ku edellinen kiitos mut noi eppu biisit vois jättää pois.no mut ei mulla muuta ku se et tervetuloa turkuun ja caribiaan ......sinkkoselle porealteeseen ......yäk

SINKKONEN: Loistavaa huumoria. Ai perkele.

HYNYNEN: Millonkohan nää fanit oppivat lukemaan? Eikös ne biisien säveltäjät lue siellä kansissa?

------------

KOMMENTTI: Kevätpäiväntasaus! Viikon verran taitaisi olla vielä odottelua teidän Euran-keikkaan. Oon huijannut itseäni kaikenlaisilla turhanpäiväisillä kiireillä ja stresseillä, ettei tulis odotus pitkäksi. Vaan alitajunta puuhaa ihan omiaan: viime yönä Kotiteollisuudella oli oma, valkoiseksi maalattu ratikka, jonne minäkin sain kutsun. Ahdasta oli, ja Hongistolla Cisse Häkkis -hiustyyli. Sinkkosella oli pipo päässä ja se näytti siltä Vilkas-kääpiöltä, paitsi isommalt. Sie taas olit leikannu tukkas ja partas ja näytit ujolta. Oikein paljon tervetuloa tänne. Vaikka kuinka kuvittelis rundinaikaisen bussinne löyhähdykset, työ ootta kuiteskii tuulahdus raikasta ilmaa ja muistutus todellisesta olemassaolosta tämän satakuntalaisen maalaisumpionyhjäämisen keskeen. Terve-, terve-, tervetuloa! Varjonkukkaa ja/tai Loveen langennutta ootellessa

SINKKONEN: Miehän olen vilkas ja kääpiö.

HYNYNEN: Kääpiö on housuissas.

------------

KYSYMYS: Mitäs vittua? Luin sanomalehti Karjalaisen (20.3) KT:n Ukonhauta levyn arvostelun ja siellähän Karttusen Ville toteaa seuraavanlaista. KT kuulostaa iskelmällisemmältä kuin koskaan ja vertaa hän myös kuinka lähellä toisiaan ovatkaan KT ja YÖ-yhtye "särökitaraiskelmissään"!!! Onkos seuraavaksi odotettavissa Hynysen valinta iskelmä-finlandia palkinnon saajaksi? Näemmekö hänet jo ensi kesänä Tapsan Tahdeilla Lindholmin Ollilta omitussa pystytukkalookissa pyyhkimässä kyyneliään ja räkäänsä sileiltä poskiltaan koska parta ja rastat roikkuu treenikämpän seinällä muistona siitä "hurjasta" rokkariajasta? Perkele, ei tätä selvinpäin kestä.

SINKKONEN: Uskot sie Villeä vai ittees?

HYNYNEN: Mitäs tuossa on ihmeellistä? Tottahan se on.

------------

KOMMENTTI: Kiitos helvetin hyvästä keikasta eilen Lahdessa. Todella hyvä setti oli..

SINKKONEN: Ole hyvä.

------------

KYSYMYS: Pidätkö Jouni räpistä? Vaikka se onkin hirveetä jumputusta, niin jotkut biisit kuitenkin toimivat.

SINKKONEN: JOU ni on reggaen ohella myös räpin suuri ymmärtäjä.

HYNYNEN: “Jotkut biisit kuitenkin toimivat?” Niinku esimerkiksi mitkä?

------------

KYSYMYS: Katsoin juuri Tuuliajolla 2006 dokumentin pienessä sunnuntaikrapulassa. Huolestuin tukkasi nykykunnosta. Nykyisin hiuksesi näyttävät takkuisilta verrattuna vuoden 2006 kuontaloosi. Oletko ajatellut käyttää hiukan hoitoainetta kutriesi pelastukseksi. Vai onko moinen homojen hommaa? Voin suositella kotimaisia hiustenhoitotuotteita mm. Linna-hoitoainetta.

SINKKONEN: Jouni pesee tukkansa Fairylla.

HYNYNEN: Kodin putkimiehellä nykyisin. Mitä vitun väliä sillä on?

------------

KOMMENTTI: pakko toivottaa onnea menestykselle jonka olette täysin ansainneet! mahtavaa kun olette olemassa, ja kiitti siitä soitannasta ja sulle Jouni esiintymisestä, sä olet myös ihan ok...

SINKKONEN: Miustakin Jouni sie oot ihan ok.

HYNYNEN: Jari, siekin olet kiva.

------------

KYSYMYS: Pyhän Jounin hiippakunta on jo aikaa sitten perustettu, ja voi hyvin. Katumusmessua harjoitamme yleensä ehtoollisen jälkeisenä päivänä. Salliiko Pyhä Isä meidän tarjota hänelle ehtoollisviinaa?

SINKKONEN: Mitäs luulette? Pitääkö Paavi kuoropojista?

HYNYNEN: Onko juutalaisilla hassut pippelit?

------------

KOMMENTTI: Kiitos Lahen keikasta ! ja uudesta levystä!!...ei muuta...

SINKKONEN: Olkaa hyvä

------------

KYSYMYS: moro hyväilijä, onko helvetti idässä lappeenrannasta katsoen vai ei?

SINKKONEN: Helvetti on Norjassa klo 7.

------------

KYSYMYS: Finlandiaklubin keikka kuullosti todella hyvältä, kiitos siitä! Kuvat ei
onnistuneet, pari hyvää videoklippiä kyllä-Jippu avautuminen lämmitti sydäntä. Kummityttö tykkäsi t-paidastaan, ja mulla kiikkuu nyt kassi
kauppareissuilla mukana. Päässä ei liiku nyt mitn, podenkohan keikan
jälkeistä masennusta?

SINKKONEN: Mut muista et kassit jää ulos.

HYNYNEN: Saatana, ja mie kun yritin taas viime viikonloppuna tunkea niitä kondomiin! En ikinä muista.

------------

KOMMENTTI: Hei! Tuli mieleen hieman päätönkin ehdotus seuraavaa videotanne ajatellen. Teille ei taitanut tuntua vieraalta ryhtyä urheilemaan ja varmana rohkeutta löytyy myös kokeilla uusia lajeja. Vapaaotteluseuramme MMA Lappeenrannan kisariveistä löytyy mahtava potentiaali videomateriaalin toteutukseen. Visiona videolle siis vapaaotteluun valmistautuminen (juuri sellainen yksinäinen kivinen tie kuljettavana aamuviiden lenkeillä ja naudanruhon hakkaamisella kylmiössä), miehinen mietiskely ja epäröinti, josta sitten edetään kohti vastustajaa tuntien kehään noustessa sen sanoinkuvaamattoman pelon, vihan ja odotuksen tunneskaalan.

HYNYNEN: Kiitti vaan, mutta kyllä me itse suunnitellaan videomme. Ainakin jos ideat ovat tuota luokkaa.

------------

KYSYMYS: oikein oikein iso kiitos lahden keikasta 21.3.09. eturivistä oli hyvin mukavaa katsella keikkaa ja sai hienoja kuviakin kun ei ollut kenekään pää tai käsi edessä.haluaisin myös muistuttaa siitä että kyllä teillä on niitä nuorempiakin faneja.eikä vain sitä 25-35v ikäisiä.itse ainakin myönnän vielä aika reippaasti tuon ikä haitarin alittava olen siis 17v kohta tosin 18v.pakko myöskin kehua ukonhautaa joka on aivan loistava levy!! jopa niin hyvä että voisin kuunnella sitä melkeempä 24/7 putkeen enkä siltikään kyllästyisi siihen millään.vielä tähän loppuun olisi semmoinen kysymys että jos kotiteollisuus olisi leivonnainen niin minkälainen leivoinnainen se teistä voisi olla?

SINKKONEN: Tänä päivänä kermamunkki. Aivan saatanan rasvanen ja sisällä sykkivää anarkiaa eli mansikkahilloa.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuushan uudistuu uudella levyllä... Mitä se Hynynen horisee? Tämä on hyvä.

SINKKONEN: Olen samaa mieltä.

HYNYNEN: Niin minäkin.

------------

KYSYMYS: Hei Mites menee? Luin muuten kirjasi tossa noin vuosi sitten ja se oli ihan hauska. Nyttemmin olen kuunnellut sen äänikirjankin. Se oli kyllä mielenkiintoista kuunneltavaa. Tuli mieleen yks kysymys: miten äijä joka diggailee punkkia tekee hidastempoista hardrockia? Niin ja mitä mieltä olet Slayeristä? Entäs Ramonesista? Ei muuta.

HYNYNEN: Ootko itse kuullut hyvää punkkia Sex Pistolsin, Dead Kennedysin, Eppujen Aknepopin ja Terveiden käsien jälkeen? Minä en ennen viime viikkoa, jolloin kuulin Koljosen tiekiistaa sekä Kuolleita Leskisiä. Ramones on kauheeta paskaa, Slayerilla on pari hyvää biisiä.

------------

KOMMENTTI: Moi Hynyne! Oon ihan parina viime vuonna ruvennu kuuntelemaa teitä enemmä ja täytyy sanoa et ei paljo muuta tule kuuneltuakkaan nykyää. Kolahtaa kovin! Ukonhauta on kyl ylivoimasesti paras levy tähä asti! Työmatka sujuu niin rattosasti Ukonhautaa kuunnellessa. Ette sitten muuta tyyliänne enempää iskelmäks ettei rupea novalla soimaan niiku joku muukin oli jossain sanonu! Pistäkäähän 3.4 kunnon keikka Lappeessa! Siellä nähhää. Onneks lyhyt matka kun lappeenrannasta tullaa. Ja mie toivon et sitä kilttiä et enää toivon mukaan laita päälles kun oli sen verran rivo yhdistelmä Wiltsussa. Mut hei, soitappa Nikulalle et jatkaisitte Äijiä? Oli muuten aivan loistava perjantai-illan viihdettä parin kaljan kanssa! Ja kyllähän nuo uusinnatki menee nykyään... Ja semmost piti viel sanoo et Laittakaapas vähän hienompia huppareita myyntii.. Ei muuta.

SINKKONEN: On lottovoitto syntyä Lappeenrantaan.

HYNYNEN: Kyllä, neroja täynnä koko kaupunki.

------------

KOMMENTTI: Kiitos kovasta uudesta kiekosta! Mahtisanat vaan tahtoo jyllätä päässä, ja eritoten lause "vaihda vaimosi naapurin rouvaan" vääntyy muotoon "vaihda vaimosi naapurin koiraan / poikaan.."! Siinäpä teille uudet lyriikat. Mie voin ne jatkossakin keksiä, jos Hynysellä ja kumpp. ei leikkaa.

HYNYNEN: Aika vanha, hei. Sinkkonen veivasi tuota “naapurin koiraa” jo äänitysvaiheessa.

SINKKONEN: Mut keksi vaa.