Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

16.3.2009

------------

KOMMENTTI: Tullkaa joskus Sam`s bubiin (Karhula Kotka) keikalle ette varmaan saa hirveest rahaa, mut saatte ihan vitun hyvän yleisön. Veetää rokkenroll känni perkele. Laitisen Kimmolle terveisii Lappeenrantaan serkku Kotkasta.

HYNYNEN: Olemme jälleen törmänneet merkittävään suomen kielen uudistajaan.

SINKKONEN: Sin ole iha oikeesti.

------------

KOMMENTTI: Moi! Hienoa työtä olette tehneet jälleen kerran. Ukonhauta on aivan loistava levy! Kiitoksia siitä! Oon kuunnellut levyä useaan otteeseen eikä kyllästymisen merkkejä ole havaittavissa. Jotenkin tän levyn biisit on sellaisia, että ne avautuu vähitellen ja vaativat useita kuuntelukertoja. Ensi kuunteluilla Varjonkukka aiheutti mulla sellasen reaktion, että mikäs humppabiisi tää on, mutta olen hiljalleen lämmennyt myös sille. Ja jos lemppareita tältä levyltä pitää valita, niin ne on Lemminkäisen laulu ja Laulu on kuollut. Nyt kovasti jo odottelen että pääsen teiän keikalle Puikkariin (niin, vieläkös lupauksesi vieraslistalle pääsystä pitää?) ja Hellkattiinkin on jo lippu hommattuna.

HYNYNEN: Mikä vitun Hellkatti? Never heard.

SINKKONEN: Se on Norjassa.

------------

KOMMENTTI: Moe! Onpas hyvä tuo uusi levy. Vaikka sanoitte, ettette ole muuttaneet mitään, jotain on silti tapahtunut koska armas vaimoni, jolle ei Kotiteollisuus ole tähän mennessä kolahtanut tuumasi uuden levyn pakosta kuultuaan, että muutama biisiä (lemminkäisen laulu, taivas tippuu ja loveen langennut) ei Hynysen tekemiksi uskoisi, koska ovat sen verta kauniita ja rauhallisia. Eipä mulla muuta, Lahden keikkaa odotellessa.

SINKKONEN: Ei uskoisi ei. Jouni on niin raju. Raju kuin vanhus avaruudessa.

------------

KOMMENTTI: Terve Hynynen, Sinkkonen ja Tikkalan Casablanca. Ukonhauta on aivan helvetin hyvä levy!! Kiitos Hienosta musiikista jota Soitatte! Terveisiä Kiteeltä!

SINKKONEN: Se on Tikkalan Cosa Nostra.

------------

KOMMENTTI: Mietiskelin tuossa ja tajusin, että teijän levyt on ollu vahvasti mukana tekemälläni matkalla rimpuilevasta teinitytöstä tasapainoiseksi ja onnelliseksi nuoreksi naiseksi.Aamenesta Ukonhautaan, kaikilla on ollut tilauksensa. Niin että kiitos siitä.

SINKKONEN: Ja vielä kutsut itseäsi tasapainoiseksi.

------------

KOMMENTTI: Kuuntelin levyn. En tiedä mitä tämä on muttei ainakaan kotiteollisuutta; ootte innostunu vähä liikaa niiden tuomaksen urkujen ja äänimaisemien kanssa. Kuulosti niinku levylle olis keräilty vain osasia vanhoista hyvistä riffeistä, mikä on joskus iha ok, muttei sillo jos uus muokattu on paskempi ku se vanha. Ukko perkele – laulu on kuollu, hulluutta ja humalaa - isä meidän, pullonhenkikin kans kuuluu jossai. Mutta hyvä että useimmat tykkää. Ei tää levy nyt iha paska ollu. Oli vähä sellasta meininkiä että tätä levyä tuskin kukaan edes muistaa parin vuoden päästä. Mutta olen väärässä, kai.

SINKKONEN: Noin meille on sanottu eka levystä lähtien. Mutta luulen, että olet oikeassa.

------------

KYSYMYS: Terppa! Perjantaina se tapahtuu: lähtee Kotiteollisuus-livenä-neitsyys. Vähän jo jänskittää. Tuutte melkein meidän kotiin asti, niin ei voi enää pitkän välimatkan verukkeella pihdata. Mutta jotta saadaan pää ja kroppa rennoksi ja mieli vastaanottavaiseksi, niin pitäisittekö jallukolaa sopivana lääkityksenä? Ja toinen kysymys: tää pinkki homma (Sotakoiran kansi jne)... onko sattumaa, että teidän ennakkoliput perjantain Mikkelin keikalle on, yllätys, pinkit :)?? Siinä mitään, musta kiva, että meitä naisiakin muistetaan. Perjantaihin. Toivottavasti en yliannosta / aloita liian aikaisin lääkitystäni, että kykenen paikalle x) Tai sit että ei siitä ekasta kerrasta muistaisi mitään (kaveri käyny lukuisilla keikoillanne, muistaa niistä yhden). Täytyy olla tarkkana.

SINKKONEN: Tuo kuullostaa aivan kun olisi Jounin kanssa sukupuolisessa kanssakäymisessä.

HYNYNEN: Vaikka me aika tarkkoja kontrollifriikkejä olemmekin, niin ei me sentään keikkalippujen väriin pyritä vaikuttamaan.

------------

KOMMENTTI: Hei pojat! Uusi levy-> olen liekeissä. Kiitos.

SINKKONEN: HEI! Ole hyvä!

------------

KYSYMYS: Ensiksi täytyy sanoa että helvetin hyvän levyn olette jälleen kerran roiskassu kasaan, pisteet siintä. Onkos millos tulossa kotikulmille Lappeenrantaan ikärajatonta keikkaa? Edellisestä on vierähtäny jo tovi ja olisi ihan mukava päästä taas kattomaan karvaisia turpiannekin. Ja olikohan Hongisto mahdollisesti pienessa krapulassa Levymusiikin Ukonhaudan julkaisutilaisuudessa kun nimensäkin kirjoitti taiteellisesti päin vittua kun honsiston kiekon kanteen raaputti? Kiitos helvetin hyvästä levystä jälleenkin..

SINKKONEN: Ei se krapulassa ollut, Janne opettelee vasta nyt kirjottamaan.

------------

KOMMENTTI: Moro. Nyt on Ukonhautaa kuunneltu rauhalliseen tahtiin noin kymmenisen kertaa. Tässä onkin vähän enemmän pureskeltavaa että alkaa kappaleet kolahtaan. Ja nehän kolahtaa! Se on ehkä vähän turhaa mainosta mitä sanotte että ette muutu. Levyltä löytyy mun mielestä paljon pieniä uusia juttuja, suurin osa hyviä. Ja vaikka pidänkin keskimäärin enemmän raskaammista biiseistä myös ei niin raskaat toimii! Ja Laulu On Kuollut, jumalauta, ehkä PARAS levyn lopetus biisi mitä teidän levyillä on ollut!!! Kiitos loistavasta levystä.

SINKKONEN: Nomikäettei.

------------

KYSYMYS: Kun olette jälleen lähdössä kiertueelle, niin kuinka jaksatte tyydyttää joka ilta satojen ja satojen naisten seksuaalliset tarpeet? Toivotan hyvää kiertuetta ja voimia, älkää kuolko sinne!

SINKKONEN: Sitä myökin ollaan ihmetelty, mut yllättävän hyvin.

HYNYNEN: Helposti jopa.

------------

KYSYMYS: Äänitittekö muuten muita biisejä valmiiksi kuin nuo levylle tulleet? Kuullaanko niistä joskus? Ootteko muuten äänitelly pieruja biisien sekaan? Aivan saatanan hauskaa.

SINKKONEN: Äänitettii piereskelyä ja julkastaa ne EP:nä petomaanien vuosikokouksessa.

------------

KYSYMYS: Hei, Meni ohi tuo Voicen top10 lista, niin pystytkö kertomaan teidän top10 listan?

HYNYNEN: Kuka sitä nyt enää muistaa? Myö tehtiin se ihan täydessä pierussa.

------------

KOMMENTTI: Morjes! Mie täs lueskelin noita teille tulleita kommentteja ja alku näytti jo siltä ettei oo ku pelkkää kehumista ja meinasin jättää ite kehut antamatta, mut oliha siel niitä perinteisiä "haistakaa paska" -kommenttejakin. Se on oikein. Pitää vähän teijet maan pinnalla. :) Mut joo, kehutaan nyt silti vähän. Ei ollu pettymys uusin lätty ei. Eikä myöskään Pää kylmänä! Ja siitä erikoisen hyvää palautetta että melkein kuukauden sisällä kaks keikkaa Etelä-Karjalassa! Oli tosi piristävää ku näin ne keikat. Olen paikalla.. Toivottavasti kuullaan Ukonhauta -levyltä hittejä vaikka niissä jossain biiseissä taitaakin Holopainen taiteilla. Kiitos tästä ja kohti uusia pettymyksiä. :)

SINKKONEN: Tai keula kohti uusia kokemuksia.

HYNYNEN: Holopainen on taiteillut lähes jokaisessa meidän biisissä jo vuodesta 2003 ja on niitä silti keikoilla esitetty.

------------

KOMMENTTI: Helvetin hienoa, että jotkut viitsivät vielä tehdä mielenkiintoisia musavideoita. Nykyään ne kun ovat järjestään pelkkiä soittokuvaelmia bändeistä. KT:n lyhytelokuvien aatelia ovat esim. Kaihola, Kummitusjuna sekä viimeisenä tekeleenä Mahtisanat. Ja sitten hieman perseennuolentaa: Miusta ne on hyviä!

SINKKONEN: Nii miustakii.

------------

KOMMENTTI: Päivää Enpä malta olla laittamatta lusikkaa soppaan tuohon näköjään tärkeimpään, eli miksi KT ei MUUTU? Muuttuvatko Iron Maiden, Slayer, Dio... Eivätpä muutu. Samoin eivät monet muutkaan "konkarit". Metallica yrittää, mutta reisillehän tuo menee. Tärkeintä on olla SE oma juttu. Nuo edelliset kolme tunnistaa korvakuulolta jokainen pidempään heviä kuunnellut, samoin KT:n tunnistaa jokainen sitä kuunnellut. Siis eikun samaa linjaa jatkossakin. Tosin parasta osaa, eli jyräkitaraa lisää kiitos :)

SINKKONEN: Mut mihi aikaa?

------------

KOMMENTTI: Hienoa kun paska myy. Sleepy sleeperskin möi hyvin aikoinaan.Kiitos suomalaisten huonon musiikki maun.Jatkakaa samaan malliin.

SINKKONEN: Ja myöhä jatketaan. Mut aattele, paskalla on päässyt yllättävän pitkälle.

HYNYNEN: Sliipparithan on PARAS! Tää on taas joku vitun baskerihemmo, joka harrastaa vain korkeakulttuuria.

------------

KOMMENTTI: Ukonhauta on aivan loistava levy! Kiitos! Lutakon keikkaa odotan innolla, sitä ennen vain käyn Teuvalla katselemassa Lauri Tähkän & Elonkerjuun ketkupolkkakisailua.. Lupaan myös laittaa Lauri Tähkä-pikkarit ja teepaidan päälle Lutakon keikalle, sinä kun niin tykkäät meistä yli nelikymppisistä naisista ja Lauri Tähkästä... Kuten sanot: "Tekstin idea lähti Lauri Tähkältä. Sillä on biisi nimeltä Kimpale kultaa, tai joku vastaava, ja siinä ei tapahtu mitään. Pari löytää toisensa, menee naimisiin ja elää elämänsä loppuun asti onnellisina. Yli neljäkymppiset toimihenkilönaiset varmaan tykkäävät sellaisista teksteistä, ne tuovat heille jotain vitun lohtua tai muuta, mutta ei elämä oikeasti niin mene. Se menee näin tai sitten jollain muulla tavalla päin helvettiä." "Elämä on lähikuvassa tragediaa, kokokuvassa komediaa". Charlie Chaplin

HYNYNEN: Taas on lukutaito vähän hakusessa, vaikka kyseessä on jo aikuinen nainen. Miulla ei ole mitään Lauri Tähkää vastaan, ainoastaan hänen yleisöään, joka kuvittelee tykkäävänsä rockmusiikista kuunnellessaan Elonkerjuuta. Ja mie nimenomaan tykkään yli neljäkymppisistä naisista. Mutta tyypiltä, jonka sähköpostin lopussa on tuo Chaplin-laina, ei kai voi liikoja vaatia. Aika omaperäistä, hei.

SINKKONEN: On se Chaplin ollu aikamoinen vipeltäjä.

------------

KYSYMYS: Mikä on teidän mielestänne paras Radiopuhelimien levy? Jos minulta kysyttäis niin se olisi Maasäteilyä. Sopivan monipuolinen levy. Taitaa olla viimeisin levy, joka edustaa yhtyeen nykivämpää linjaa. Onhan toki minulta on vielä kuulematta debyyttilevy, Pian,pian, Jäämeri ja Maalla-levyt.

HYNYNEN: Maalla on paras. Tai Viisi tähteä.

------------

KOMMENTTI: Hyvä Jouni kun jätit sen "Hynysen" Palmasiin ryyppäilemään, oli mukava katsella toi pöllö Jerry Halloween show. Rehellistä puhetta joka ukolta, mutta Remusta en pääse perille vieläkään, tuskin koskaan. Se vaan on niin kummallista toi kuinka ihmisiä kiinnostaa jonkun esim. musiikin tekijän ajatukset perseestä perämoottoriin. Mutta niin se on minullakin, ehkä siinä hakee jotain vastauksia johonkin tunteisiin, ajatuksiin mitä jonkun musiikki itsessä aiheuttanut, en tiedä. Mutta outoahan se on. Jos joku raksafirma tekee minulle 200teuron asunnon, en mä ole kiinostunut ukkojen ajatuksista tms. yksityisyisistä ajatuksista... Elämä on hassua.

SINKKONEN: Aijaa, miksi et?

------------

KOMMENTTI: ns. ammatti kriitikothan tämänkin keskustelun avasi, KT:n (kin huom!) pitäisi muuttua. Varmaan kuunnellut rapeleissaan levyn kerran pikakelauksella, todennut "tätähän tää on...ja diipa daapa". Bändihän pitää toimia aina sen oman päänsä mukaan, ei voi ajatella niin että mitähän kriitikot tai fanit nyt haluaisi kuulla. Eihän se kerta kaikkiaan toimi. Tai voi se toimia sillä tavalla että faneja lähtee, sit tulee kourallinen uusia. Parhaassa tapauksessa 6 kk kauhea buumi ja hypetys ja sen jälkeen olet puhki nussittu ja unohdettu iäksi. Ja minusta on kunnioitettavaa että jos jollain bändillä on se jokin "juttu" niin siitä pidetään kiinni ja sitä kehitetään. Ei se vaimokaan vaihtamalla parane. Loppujen lopuksi on harvassa nämä bändit jotka uskovat asiaansa, ja vielä harvemmassa jotka pystyvät ammentamaan sitä vuosia ja vuosia.

HYNYNEN: Ja kaikkein harvimmassa on ne bändit, jotka ovat vain liian tyhmiä muuttumaan tai lopettamaan.

------------

KOMMENTTI: Olen 18-vuotias nuori mies, johon musiikkinne ei ole aiemmin oikein kunnolla iskenyt, toisin sanoen on ollut meikäläisen makuun vähän turhan raskasta. Mutta vähän aikaa sitten kun kuulin pari kipaletta uudelta levyltänne, niin jumalauta kun kolahti! Oli välittömästi kyseinen lätty itsellekin ostettava. Loveen langennut kolahti eniten uusista biiseistä heti ensikuulemalla. Ajattelin, että onpas samanlainen teema, kuin Eppujen Rakastavaiset-biisissä. No, arveluni osui oikeaan kun noista uuden levynne sanoituksista tarinaa luin. Mutta kumpikin tulkinta aiheesta loistavia, sekä Martin että Hynysen nyt 16 vuotta ensimmäistä myöhemmin. Täytyy kyllä muutenkin kehua erityisesti noita Ukonhaudan sanoituksia. Nerokkaita, sanaleikkeihin sidottuja oivalluksia ja kaunista kuvailua sisältäviä. Aiempaa melodisemmat sävellykset taas ovat saaneet täysin uutta syvyyttä ja täydentävät sanoitusten luomaa maisemaa ja päin vastoin. Mutta eihän siinä, kiitoksia levystä. Jatkakaa samalla linjalla, omalla linjallanne.

HYNYNEN: Poika ei osaa laskea. Rakastavaiset julkaistiin noin 26 vuotta sitten.

------------

KYSYMYS: Hynynen. Minusta te että kyllä pilkkaa Kristinuskoa. Kun sanoit että ei sitä kukaan usko, niin minä kyllä uskon. Kristinuskohan on yksi valtateema teidän biiseissä. Joskus pienempänä melkein suutuin kun kuulin "Yhtä suurta Jumalaa, elämääni halua, sen temppeleinä toimivat jne. jne.". Sit mä tajusin koko jutun ja aloin dikkaamaan sanoituksia biiseissänne. Ja tuo Isä Meidän kappale on loistava, sehän on tätä päivää. Tulviikos sulle jo paljonkin vihaposteja tuosta "jumalanpilkasta"?

HYNYNEN: Ei enää. Vain tyhmimmiltä ja semmoisilta, jotka eivät osaa lukea meidän haastatteluja.

------------

KOMMENTTI: No terve! Mä en yleensä lähettele fanipostia kuin ihan erikoistapauksissa. Eka et oli, kun lähetin Kurt Russelille rakkauskirjeen joskus silloin, kun "Veljekset" pyöri telkkarissa. Vuodatin koko sydämeni sille Kurtille.Tämä on nyt sitten se toinen et. Lyhyt mutta intohimoinen rakkausposti Kotiteollisuudelle: Kiitos helkkarin hienosta musasta. Ja Hynysestä. Yst. terv. Aikuinen Pip..Nainen ps. Nyt jos saisin vastata uudelleen kinkkiseen Kumman kaa –kysymykseen (vaihtoehtoina Jone vai Jouni) niin en enää empisi... pss. Enkä muuten ikina saanut vastausta Kurtilta prkl

HYNYNEN: Hei, miulla oli Veljekset –juliste seinällä!

SINKKONEN: Vielä viime viikolla.

------------

KOMMENTTI: Hommasin Ukonhaudan ennakkotilauksella ja nyt vasta uskallan siitä jotain kirjoittaa. Se on aina vaikeaa aloittaa uusimman levynne kuuntelu, koska jotenkin toivoo siitä sitä tasoa, jota edeltävä on edustanut. Tässä tapauksessa kuuntelun vaikeus oli vielä potenssiin kaksi, koska edeltäjä (Iankaikkinen, ei Sotakoira) asetti soundillisesti uuden rajan KT:lle. Yritin vältellä kaikkia kommentteja ja arvosteluja, joita levystä on tehty mahdollisimman pitkään Ukonhaudan kuunteluprosessin aikana. Nyt kun levy on pyörinyt lautasella noin viidettäkymmenettä kertaa, uskalsin lukaista muutaman arvostelun jota levystä on tehty ja järkytyin syästi. Jokaisesta arviosta jäi mieleen, että levy on kyllä kuunneltu, mutta sitä ei ole KUUNNELTU. Järkyttäviä ennakkoasenteita ja itsestäänselvyyksiä ja pinnallista analysoivaa paskaa latelevaa tekstiä! Kaikista Lapin kansan idiooteista huolimatta olette tehneet mainion alpyymin, joka luotaa miehen sielunelämää töykeän syvältä. Kiitoksia hienosta kiekosta. Muuten Loveen Langennut- kappaleen laulumelodiasta kohdassa: "Näen näillä sameilla silmilläni kun se saapuu/ kuolema kulkee mustissaan ja kaatuu..." tulee elävästi mieleen erään suuren suomalaisen yhtyeen nimeltään Eppu Normaali joku kappale jota en saa päähäni...

SINKKONEN: Oliko se”Pillupillupersetissit”?

------------

KOMMENTTI: Ostin teijän uuven lätyn. Digipäkki on aina helmi, mutta siihenpä ne helmet sitten jääkin. Aate ja Taivas tippuu rokkaa jotenkuten joo, mut nii... Laulu on kuollut kyllä tiivistää koko levyn niin mainion ironisesti ja on samalla ihan kuunneltava tsipale. Tuinpahan kuitenkin rahallisesti teitä, että vastaavilta pettymyksiltä tulevaisuudessa vältyttäisiin...Kettu kuittaa.

SINKKONEN: Joitain helmiä kuitenkin…Antaa heittää.

HYNYNEN: Laulu on kuollut on levyn ehkä ainoa biisi, jossa ei ole tippaakaan ironiaa.

------------

KYSYMYS: Taivas Tippuu on juuri hyvä tollaisena yksinkertaisena vetona Valtakunta -kappaleen lisäksi, mutta uskaltaisikohan sanoa, että se on levyn paras biisi?

SINKKONEN: Ja yksinkertaisin.

------------

KOMMENTTI: en itke että olipa Vitun vaikeeta saada Sotakoira kotio, tilasin, kerjäsin ja vaadin laskulle . ei tullut. nyt CDon toimitti perille. Kevät kevät se biisi kutkutti, ylkkänä saatiin Juicesta tulkintaa, aika upeeta. Mahtisanoja jo elän silti vielä Sotakoira on jees. No Hynynen ja te kaikki..... kiitos, en ehkä ole se bändäri keikalla ( olen melkein 60 v ja 164 cm ja 160 kg) hmmm 666 toistuu???????????? Ei en usko sellaiseen, mutta uskon hyvään musiikkiin, summasummarum ylititte ostokynnyksen. Olenpa tässä kaiken jo tunnustanu, on mulla ukko j0 30v ollut, ihan musasta on kyse, niin ja 2 koiraa... Luin tuon edelle kirjoittamani eikä se ole varmaan ihan fixua. Sorry mie vaan oon niinku oon .......tavis, Ja oikeesti aika ylpeä, en pelkää tulevaa enkä huonoja aikoja, ei mulla ole sellaista minkä voin menettää, mulla on minä ja mun elämä ja kumpaakaan ei pyöritä markkinavoimat. olen ostanut teidän musaa ostan kaupasta rahalla en piraatteja ja diggaan

SINKKONEN: Olen sanaton.

HYNYNEN: Vanhus avautuu.

------------

KOMMENTTI: Eihän kuuuuiiiikka nyt saatana talvella Suomessa asu. Ja Levi on paska paikka. Mutta muuten Taas ykkösvideo. Tulleeko teille toisianne ikävä, jos ette näe vaikka viikkoon?

HYNYNEN: No, huhuileeko huuhkaja päivisin? Oliskohan siinä alussa vähän huumoria?

SINKKONEN: Missä?

------------

KYSYMYS: Mitä vittua, minä vaan kysyn. Onks Sinkkonen kirjottanu jonkuu lastenkasvatuskirjan, vai oliko se vaan joku sen kaima? Oli vaan vähän huvittava reissu kirjakaupassa, kun näin jonku lapsikirjan mainoksen: "kirjoittanut Jari Sinkkonen". Joo-o, mikäs siinä...

SINKKONEN: Joo-o kyllähän minä sen kirjoitin. Seuraava teokseni on nimeltään “Lapsi mikroaaltouunissa”.

------------

KOMMENTTI: Kiitos mahtavasta keikasta Imatralla. Oli mahtavaa seurata eturivistä kun jätkät veti aikalailla nuotilleen koko keikan kaikinpuolin! Vaikka tosin meinasinkin pari kertaa lentää hynysen syliin siitä aidan raosta keskeltä kun joku yli innokas setä hyppi selkään..

SINKKONEN: Sellasia ne sedät on.

------------

KYSYMYS: Mihin vittuun te hävisitte Mikkelin keikan jälkeen??Olis ollu kiva jos teitä ois nähny ihmisten ilmoilla.No kiitti kuitenkin keikasta.Miltä kauden avaus tuntui?

SINKKONEN: Jännittävältä.

HYNYNEN: Ihan vitun jännittävältä. Ja soitto meni vähän sinne päin.

------------

KYSYMYS: Päivää herra J.Hynynen. Mikä helvetti on taas vikana kun isänmaallisia työtä tekeviä verovelkalaisia kusetetaan taas oikein urakalla? Ostin juuri kolmen päivän liput Tuska-festareille tietämättä ettette esiinny ko. mehutapahtumassa. Oletin vain, että luonnollisesti kaikki raavaat Suomen uroot tulevat sinne juuri sinun katu-uskottavaa ääntäsi kuuntelemaa, mutta ei! Ei näy vielä listoilla? Olen jo 36 vuotias pidemmän elämänlenkin kulkenut karvanaama ja on se nyt saatana jos joutuu siellä kuuntelemaan teittiä korvalappustereoista kun sen hetkinen esiintyvä artisti raivoaa lavalla! Onko mun joku perkeleen kansalaiskeräys vielä perustettava notta saadaan tilaisuuteen äijä-poweria?!? -Ukko Kouvolasta-

HYNYNEN: Sie et oikein seuraa tilanteita. Me emme ole soittaneet Tuskassa vuoden 2004 jälkeen.

------------

KYSYMYS: No moro taas. Luin tuossa vastauksia ja kommentteja nettisivuiltanne, ja täytyy sanoa, että kyllä maa kantaa päällään ihan liikaa puunhalaajaihmisiä Sen verran sekopäisiä asioita immeiset kirjoittelee teille, varsinkin se yks hullu joka sekoilee sulle. En toki itseänikään ihan täysipäisenä pidä, mutta kyllä kaikki Hiawathat vielä kanootissa on pysyneet. Mutta asiaan. Olette tulossa kauan odotetulle keikalle Ouluun, NightClub Tähteen pääsiäislauantaina. Ne kun myyvät ennakkolippuina keikkanne vain iltaisin paikan päältä, ja itse olen estynyt niitä sieltä ostamaan, niin alkaa hiipiä pelko mieleen että jääkö minulta keikka näkemättä emännän kanssa.... Emäntä kun niin perkeleest odottaa näkevänsä siun kiltin / kellit. Kiimingin keikka menee siellä lapsia hakiessa siltä saatanan exältä, joten helvetin kova hinku olisi Tähdessä teidät nähdä. Joo, tiedän et säälittävää kitinäähän tämä nyt on, ja jo kerran seurueineni avullasi Tähteen/Foxiaan päässeenä, lupasin etten enää asiaa kysy, mut kun epätoivoinen on epätoivoinen, niin kysyn seuraavaa: onko mitään mahdollisuuksia päästä vieraslistalta katsoon teitä silloin pääsiäislauantaina...? Kiitoskin on jo mietittynä, ja se ei ole mämmiä eikä pashaa... p.s. inkkarit kanootissa on jo vanhempi fraasi, uusin kuulemani on, ettei ole kaikki Muumit laaksossa....

HYNYNEN: Esimerkiksi Mikkelin vieraslistan takia menetimme keikkaliksasta vajaat 700 euroa. Tämä tiedoksi ruinaajille. Pääsääntönä voidaan pitää sitä, että vieraslista on tarkoitettu sellaisille ihmisille, jotka edes jollain tavoin ovat tuttuja. Ei me kaikkia voida siihen laittaa.

------------

KYSYMYS: Loveen langennut on hyvä biisi, mutta olisi kiva tietää, tarkoittaako teidän lovi nyt sitä mytologian -manalan porttia vaiko naisen vaginaa? Vaiko jotain ihan muuta? Kiitos kuitenkin, että olette olemassa ja "parannutte" vanhetessa.

SINKKONEN: Eiks ne oo sama asia?

------------

KOMMENTTI: Jumalauta sää laulat niin perkeleen hyvin ja musiikki on sairaan hyvää, teijän musiikki soi nytkin ja niin kovaa että melkeen kuulo menee. Tää uus levy on todella hyvä. :) Jatka vaan samaan malliin.

SINKKONEN: Joo, myö jatketaan.

------------

KYSYMYS: Jätkät vetää kohtuullisen asenteella tolla ukonhauta levyllä ja kiitos siitä. Olin todella helpottunut levyn kuultuani, koska olin hieman pettynyt Mahtisanat- sinkkuunne melodisessa mielessä. Onneksi levy on oiva kokonaisuus, johon kyseinen kipale istuu lopulta erittäin hyvin. Olen laittanut kaikki opiskelulta liikenevän rahani peliin ja kierrän mahdollisimman monta keikkaa kirtueellanne. Lisäksi olen laittanut rahaa levyihinne ja paitoihinne niin paljon, että loppu vuosi mennään vedellä ja leivällä. Mutta se on sen arvoista!!! Ja hei huomasin vahingossa, että vanhan kunnon 8 bittisen Nintendon hittipeli Super Mario 3:sen Linnakenttien tunnusmusiikki muistuttaa hyvin paljon tiettyjä biisejänne. Oletteko kenties sieltä imenyt vaikutteita. Ei muuta, jatkakaa...

SINKKONEN: Nimenomaan sieltä. Jouni on konsolipelien suuri ymmärtäjä.

HYNYNEN: Mie en tajunnut tuosta viestistä mitn. Mikä vitun Super Mario?

------------

KOMMENTTI: Kyllä tuo uutukaisenne täyttää hyvän levyn kriteerit, koska tuntuu paranevan joka kuuntelu kerralla. Tuo sun karjahtelu aiheuttaa aina kylmät väreet, ja raskaita soundeja löytyy, aahhhh!

SINKKONEN: Ja spruit!

HYNYNEN: Tää on nainen. Mut saattaahan niiltäkin lentää välillä, jos oikein osaa räplätä.

------------

KYSYMYS: tuota ollaan tulossa 21.3 lahteen keikalle/kaljalle! onko siellä paita myyntiä luvassa?

SINKKONEN: Myökii ollaa. Aika jännä yhteensattuma.

------------

KOMMENTTI: Terveppä Hynynen Kotiteollisuutta jo pitkään kuunnelleena aloin kiehua luettuani Ukonhauta-levyn levyarvostelun. Yleensä en niitä lue, mutta sattui silmiini ja päätin sen lukea. Vitun idiootit kun eivät kuuntele lyriikkaa ollenkaan. Täytyy myöntää, että itsekin kuuntelen mielelläni kerrostalon kokoisia kitarasoundejasi, mutta väitän, että sanoitukset ovat helvetin iso osa Kotiteollisuutta. Mutta eihän me suomalaiset kyllä osatakaan enää lukea, saati kirjoittaa. Siitä tulikin mieleeni kysymys: Mitä tarkoitat biisissä Loveen langennut kyseisellä lausahduksella? Jos tämä olisi Popedan tekstissä, puhuttaisiin panemisesta. Olet kuitenkin sen verran viljellyt uudella levyllä viittauksia Kalevalaan ja itseasiassa Leinon Tuonela-aiheisiin runoihin, etten viitsi uskoa sitä. Olen lukenut sivuiltanne biisin kontekstin ja miten se liittyy eppujen biisiin Rakastavaiset, mutta suomalaisessa kansanrunoudessa lankeamalla loveen pääsee pois Tuonelasta. Yksi niistä konsteista, joilla pystyi huijaamaan Tuonea. Todennäköisesti ajattelen liiankin syvällisesti ja ymmärrän jos olet sitä mieltä, että teksti tarkoittaa juuri sitä mitä kuulija siitä ymmärtää. Mutta vittumaisena jaarittelijana kysyn sitä silti. Helvetin hyvä, kun korostat Ukonhauta-levyllä sitä, että suomalainen mies on kuollut. On se ny jumalauta ihme touhua, kun ukot alkaa laappia naamansa ties minkälaisia voiteita ja peilin edessä seisokellaan aamulla puoli tuntia ja tutkitaan onko kaikki kolme hiusta sopusoinnussa. Voi saatana! Onneksi niitä ukkojakin vielä löytyy jostain.(kai) Vittu kun vituttaa Kun mies ei enää mies olla saa Savinaamiossaan Tuhkaluukulta se haiskahtaa

HYNYNEN: No, kai mie nyt vittu tiedän mitä loveen lankeaminen tarkoittaa. Pidätkö sie miuta ihan ääliönä?

SINKKONEN: Välillä

------------

KOMMENTTI: Vittu, olipa mukava kun katsoin sen vitun Nyyperin ohjelman ja tajusin että on vielä olemassa oikeita miehiä. Itsen taidan olla jo hapoilla pikkusen alle 60 v ja silleen mutta ajattelen aika paljon asioista kuin sie. Kotosin Parikkalasta ja kiertänyt vähän tuota palloa vuodesta 1979 lähtien. Siihen sopii Libya, Saudi-Arabia, Irak, Singapore, Malesia jne joissa maissa tuli asuttua #maahanmuuttajana#. No nyt melkein virkamiehenoloinen työ mutta ei vielä tiedä pääseekö koskaan eläkkeelle kun tuo Vanhanen kiusaa taas meitä onnettomia, jotka ovat maksaneet niitä eläkemaksuja kohta 40 v ja silleen. Onneksi ne paremmintienaavat pääsevät eläkkeelle jo alle 60 v ja silleen. Hynynen; olet kuin lohi: " Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan" Keep on going strongX! Diggaan aina jengiä jolla on asennetta. Ilman sitä en itsekään olisi pärjännyt.

SINKKONEN: Jouni on kuin vuohi. Suu jauhaa tyhjää ja mies tuottaa valtavat määrät juustoa.

HYNYNEN: Sissijuustoa.

------------

KOMMENTTI: Terve vaan täältä savitaipaleelta. Ajattelin tässä laittaa kehuja teidän uudesta levystä, sehän on aivan mahtava. En osaa sanoa mikä biisi ois suosikkini, koska ne on kaikki hyviä. Sanoitukset on oivallisia. Miten osaatkin niin tyhjentävästi tätä nykymenoa kertoilla, sillä tää maailmanmeno on tosiaankin aika kummallista nykypäivänä. Ja totta on se, että maailma on taivaan kaunis, jossain syvällä pääni sisällä, helppo samaistua tuohon nyt kun muuten tää elo on täl hetkellä aika shittiä. Joo ja tykkään siitä kun pohdit näitä uskonnollisia juttuja myös teksteissäsi, se on rohkeaa.Kuten esim. tää Isä meidän biisi.Tässä elämässä välillä saa tosiaankin huutaa ja tuntuu ettei Isä meidän ota kuuleviin korviina. Oon nähny teiät yhden kerran livenä, Jerusalemin juhlissa, lemin kotalahdessa, sato vettä aika rankasti, mutta musiikki oli hyvää, te ja Viikate! Toivotan teiän bändille hyviä jatkoja, pitäkää hauskaa.

SINKKONEN: Kiitos, myö pietää.

HYNYNEN: Alkurundi on mennyt vähän liiankin hauskoissa merkeissä.

------------

KYSYMYS: Hello! Ajattelin että olisiko hirveän mahdotonta että "heittäisit" minua uudella levylläsi jossa olisi nimmarit tms. Koska se olisi itselleni hyvä syntymäpäivä lahja ! Kun en enää saanut lippujakaan tuolle Finlandia klubin keikalle. ja ette nyt lähiaikoina ole Lahdessa...ainakaan ennen mun synt.päivää... Varmaankin näitä pyyntöi voi tulla sinne useitakin! Mut saahan aina haluta se onkin toinen asia et annetaanko!

SINKKONEN: Olet asian ytimessä.

HYNYNEN: Levyjä saa kaupasta. Tai ainakin pitäisi saada.

------------

KYSYMYS: Moi Jouni! Olen 22-vuotias vihervasemmistolaiseksi itsensä luokitteleva miehenalku, intohimoinen musiikinystävä sekä teknologiasta ja liiketoiminnasta kiinnostunut opiskelija. En ole ikinä ostanut yhtään levyä (Jos ei lasketa mutsin ostamia Smurffi / Eurodance levyjä kun olin 9-13v), enkä näillä näkymin tule ostamaankaan, sillä olen tottunut saamaan rahoilleni vastinetta. Sen sijaan tuen lempiartistejani, teitäkin, samalla kun hankin itselleni unohtumattomia elämyksiä livekeikoilla. Jos kuitenkin haluan kuunnella musiikkianne kotisohvallani, varteenotettavin vaihtoehto on warettaa discografianne (950mt, mp3) vaivatta noin kymmenessä minuutissa, sillä musiikkianne ei rakastamastani SPOTIFY-palvelusta löydy. Laitoin palautetta Johannalle, mutta kuulisin mieluusti artistienkin mielipiteitä tästä aiheesta. Onko Kotiteollisuus sitä mieltä, että palvelusta vetäytymisestä on jotain hyötyä?

HYNYNEN: Esitänpä vastakysymyksen. Mitä hyötyä sie näet olevan siitä, että tuet joidenkin ruotsalaisten nörttien perustamaa paskafirmaa?

------------

SEKOILUA: Moro! Vai koitat sie miusta sekopäätä tehä (vastaukset 3.3.), ei onnistu! ;) Tykkään vaan susta perkeleesti, sano mitä sanot. Ja kun työs puolesta oot ns. julkinen eläin, niin nautin niin paljo ku pystyn. Keikat, levyt, musavideot, haastattelut kaikki käytetään - susta nautiskeluun! :-) Lähemmäkshän sua ei pääse, kun perheellinen mies oot... Ps. Sie aina kuittailet meille pöhköille fanittajille, mut älä liikaa. Meil on paljon kerrannaisvaikutuksia: niin kauan ku me fanitetaan sua/teitä hulluna, niin myös meiän kaverit saa kuulla teistä ;) Ostavat levyjä, tulevat keikoille jne... ;) Mut sit jos me loukkaannutaan totaalisti, niin loppuu monelta levynostot ym... Ei oo uhkaus ;) ;) ;) Nyt ei muuta kun Railakasta turneeta! Alotuskeikan, krapulan ja Imatran keikan valmistautumisjuominkien sekameteliin onnea toivottaen

HYNYNEN: Pitäisköhän siun käyttää noita hymiöitä vielä vähän enemmän?

------------

KYSYMYS: jos pullossanne olisi oikeasti vain huikka, löytyisikö tasavaltaisuus? epäilen silti että aatteessa on ripaus metallican fuelia..

HYNYNEN: Olisikin. Se olisi silloin vielä parempi biisi.

------------

KYSYMYS: morjes! oli muuten loistava keikka imatralla minkä veditte! parasta kotiteollisuutta vuosiin! että iso kiitos sinne suunnalle! täytyy myös kehua vielä tuota teidän uutta ukonhauta levyä. en olisi uskonut, että noin hyvän levyn värkkäätte. sehän on ihan loistava levy. yltää kuolleen kukan nimi tasolle jopa! harmi vaan kun varjonkukka jäi soittamatta, joka on levyn paras biisi. ehkä sitä soitetaan kesän kiertueella vaikkapa ruisrockissa! olisiko kesän festareille mahdollisuus saada taas satu peikoista keikoille mukaan? ootte aika rautapappoja

SINKKONEN: Vielä jaksaa vanhakin tanssia.

HYNYNEN: Se oli kyllä loistoveto. Samoin jälkipelit. Heräsin sunnuntaina Music Brosilta Viikatteen Kallen kainalosta.

------------

KOMMENTTI: Terve Jouni! Ajattelin laittaa ihan henkilökohtaiset onnittelut uuden levyn johdosta, on se kyllä hyvä. En ole mitään bändiä erikoisemmin edes nuorena fanittanut vaan kummasti tuo teijän musiikki uppoaa tämmöseen 34v yliopistossa opiskelevaan kahden lapsen äitiinkin. Olis kiva jos joskus tulisitte soittamaan Suofutiksen mm-kisoihin SwampRockiin, on tullut siellä rämmittyä kolmena vuonna peräkkäin. Hyvää vastapainoa akateemiselle opiskelijaelämälle rypeä suossa mahaansa myöten ja Kotiteollisuuden keikka kruunaisi kaiken! Toivottavasti pääsen Joensuun keikalle.. En jaarittele enempää, jatkakaa samaan malliin.

HYNYNEN: Siulla on sitten varmasti mahtavat reidet ja hyvä perse tuon harrastuksen myötä. Olisi kiva nähdä.

------------

KOMMENTTI: Moi! Kiitokset rentouttavasta Mikkelin keikasta ja erityiskiitos teidän ihanalle monitorimiehelle Salolle, sillä fani omistaa nyt siun plektran... ja mikäli ihmettelet mitä sillä plektralla fani tekee niin tietäsitpä vain mitä sillä rämpyttelen...;-)))

SINKKONEN: Klitaraa?

------------

KYSYMYS: Uusi levynne on kiva, mutta yksi seikka siinä mietityttää nyt kun se on viikon soinut autossa tauotta: Tuossa Lemminkäisen laulun kertosäkeessä kun käsitellään melko suorasukaisesti eläimiin-sekaantumista (kaunis neito puvussaan, sulhanen Mustissaan...), niin eikö teitä yhtään pelota, että joudutte sensuroiduksi ja menetätte Teosto-rahoja?

SINKKONEN: Aika hyvä.

HYNYNEN: Joo, tuo piti käyttää yhdessä Lutakon välispiikissä.