Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.3.2009

------------

KYSYMYS: Olenko sekaisin vai mikä on, kun olen alkanut diggaamaan teidän musasta. Aiemmin pidin sitä helvetillisenä möykkänä.Olen kuitenkin jo 46-vuotias mies. Uudelta levyltä Lemminkäisen laulu kolahtaa kovaa,mut jotain siitä tarinasta puuttuu.Missä on häitten jälkeinen onni.ennenkuin kurjuus puuttuu peliin.

VASTAUS: Kyllä, olet sekaisin! Mutta asiaan: Lemminkäisen laulu alkaa häistä. “Lupasivat rakastaa huomenna” on lupaus olla messissä myötä- ja vastoinkäymisissä. Ei kertosäkeen tekstin tarvitse olla aikajärjestyksessä muun tekstin kanssa, näin päätti runoilija. Ja se runoilija olen minä. Kröhöm.

------------

KOMMENTTI: vai meinasit jättää aatteen pois levyltä, olis ollu pahin virhe mitä olet musiiki saralla tehny. Isä meidän on pirun kova biisi, mutta rukous siihen perään haisee liikaa gospelilta.

VASTAUS: Sehän on sen biisin koko idea. Gospeliahan se nimenomaan on! Vittu, kun pitää kaikki selittää.

------------

KOMMENTTI: Uutta levyänne en tässä viestissä kommentoi, se kun jo tehty. Viestini liittyy nyt musiikillisesti epäolennaiseen asiaan. Mutta kuten minulle joskus on vastattu, pitäähän hulluillakin olla paikka mihin kirjoitella. Sunnuntaina vaimo raahasi minut pesueinemme iloiseen lapsirieha tapahtumaan jossa koko kaupungin lapsiperheet. Se oli helvetillistä. Siellä kaikki vanhemmat komentelee pikku-"Jussiaan" on niin helvetin korrekteja ja huolehtivaisia. Pitäähän naapureiden huomata kuinka eteviä vanhempia, kasvattajia he ovat. Minua taas alkoi ahdistaa kun paikka pyöri ex-heiloja muksuineen nuoruusvuosilta ja niitä "naapurin" tätejä joiden kanssa pikku-joulun tiimellyksissä poskitansseja vedetty yökerhon humussa. Nyt se oli sellaista kyräilyä piileskelyä, puolin ja toisin. Ei helvete, en enään lähde mihinkään tollaseen. Ensi viikonloppuna lähen kyllä muksujen kanssa järvelle pilkille.

VASTAUS: Ja miksi oletat, että tämä kaikki kiinnostaa meitä?

------------

KYSYMYS: Runkataanko kilpaa tuhkamuna?

VASTAUS: Minulla ei seiso.

------------

KOMMENTTI: -- no jo oli vittu aikakin tehä kunnon levy,sotakoira oli samaakamaa ku tän viikon 4d dokkari.

VASTAUS: Ero on siinä, että Sotakoiran pystyy kuuntelemaan läpi helposti. Pieru-dokkari jäi minulta ainakin katsomatta. Mutta kaikki nauttikoot tavallaan.

------------

KOMMENTTI: Jouni, kuuntelin äänikirjaasi ensimmäistä kertaa. Pätkässä Snoopypöksyjä ja erotiikkaa matala, viekoitteleva äänesi sai minut kiihottumaan. Itse asiassa alkoi panettaa ankarasti! Jouni, sä oot kuuma.

VASTAUS: Ja nyt seuraa tärkeä kysymys: oletko mies vai nainen?

------------

KOMMENTTI: yhdyn tähän tavastian tekniikka pomoon hynynen on musiikkin puolella Mikko Niskanen

VASTAUS: Pikemminkin Visa Mäkinen.

------------

KYSYMYS: Vieläkö Tuuliajolla risteilyn toinen osa on suunnitelmissa, vai onko se kuopattu lopullisesti.

VASTAUS: Ööö, sanotaan, että toistaiseksi. Nimeä ei ainakaan enää käytetä. Tampereen iso poika kielsi. Sen myötä meiltä meni maku koko hommasta. Mutta kassellaan.

------------

KOMMENTTI: Mitä sen on väliä vaikka KT on valtavirran suosiossa. Kyllä ne "tajuajat" on siellä seassa, eikä minnekään katoo. Ja jos katoo, ei ne ole yhtään parempia kun se massa. Ei teidän, eikä niiden alkuperästen fanien, tarvi suosiosta huolestua. Jos homma on aitoo, mitä väliä. Sä olet sellanen persoona, jota katotaan ylöspäin. Aika omituista olis jos et ois lyöny hommaa läpi. Oot saanu aikaan muodinkin: pitkä parta, pitkä tukka.. mikä lie äijä -look ja asenne. Musiikin kans sama juttu. Ensin oli KT, siitä seuras Suomi-hevin/rokin tulva. Ja mun seksihalut. Sehän on vaan hemmetin hyvä, että nyt ne "ei tajuajatkin" on siellä fanien joukossa, jospa johonkuhun ihan vähän edes tarttuis jotain mikä sais ajatuksia liikkeelle. Sullahan on ihan hemmetin hyvä tilanne! Juuri tän takia sua niin himoittenkin! Ja sama juttu sillä yhdellä "ajattelevalla" kansanedustajalla, pakko sen on mennä aika pitkälti aallon mukana että edes jotain sais aikaseksi, mutta ehkä ihan pienin pienin liikkein sais jotain tapahtuun.. Pakko ainakin toivoo näin. Kyllä mä tiedän pari tyyppiä jotka sielä ihan tosissaan hangottelee vastaan. Tajuan toki sun pointin ja helvetin hyvä että tosta puhutaan! Kaiken tälläsen takia oon aivan helvetin onnellinen että valtavirta on hokannu teidät!! Jatkakaa samaan malliin! saiko tosta mitään tolkkua, oon niin huono selittään ajatuksiani..

VASTAUS: Akka avautuu. Kiinnostaakohan tämä syvällinen purkautuminen ketään?

------------

KOMMENTTI: Kiitos! Viimeisestä levystä. Se oli juuri sitä mitä teiltä voi odottaa (hymiö) No minä tulen katsomaan nuoruuden innolla teitä Lahden Finlandia clubille. Kiva kun ootte olemassa (iso hymiö)

VASTAUS: Toivottavasti sinulla on liput. Se on kuulemma myyty loppuun.

------------

KOMMENTTI: Lyhyesti kerrottuna Ukonhaudasta: LOISTAVAA!!!! Kiitos!!

VASTAUS: Jep.

------------

KYSYMYS: "Me emme muutu." "Muuttumaan emme suostu." Jos olisi pakko muuttua niin olisiko se kevyempään vai raskaampaan suuntaan? Miksi ette voisi muuttua hevimpään suuntaan, oi miksi?

VASTAUS: Koska se ei kiinnosta meitä paskan vertaa. Hevi on parhaimmillaankin paskinta. Ja lasten musiikkia.

------------

KOMMENTTI: Jouni taisi löytää arvoisensa (tai paremmankin) vittuilijan Huuma-ohjelmassa?

VASTAUS: Sniff, kyllä nyt itkettää.

------------

SEKOILUA: Voi vinetto te teitte sen taas ! Kävin ostamassa UKONHAUTA , levyn tänään.(tilipäivä!) Ja johan kuullostaa hyvältä ! Levy soi ja kalja maistuu.Saa nähdä monta kertaa tulee kuunneltua levy läpi,ja montako kaljaa tulee särvittyä siinä sivussa ? Mahtavaa poijjaat tai ehkä ÄIJJÄT ! Oli muuten aika asiaa tos pari-kolme vuotta sitten(ei muista ku oli aika jurrissa,taas) ku astuttiin kaverin kans maankuuluun ravintola MANALAAN.No ketäs siellä olikaan kaljalla ? Sinkkonen ja Hongisto ! No eiku jutteleen,ja äijät oli vitun asiallisia.Ihmeteltiin Sinkkosen peukaloita,jotka ei ollu keskellä kämmeniä,vaan paketissa !!! Ziigattiin ikkunasta,ku Hynynen kävi ostaan Jaskan grillistä jotain safkaa ja naureskeltiin,et näin se menee. Kitaristisolisti syö snagarilla ja muut bändin äijät hienosti ravintelissa ! No,siinä sitten ihmeteltiin,et ollaanko tulossa keikille KULTAKAIVOKSEEN , mut eihän meillä mitään lippuja ollu ,saatana ! Sinkkonen siihen, et nimet tohon + 3 frendii,ja eiku ziigaan keikkiä !!! ASIAAAAAA !!!!! Ja eiku keikalle.Setti oli aivan vitun mahtava, ja Holopainen viel messissä ! Yleisössä huutaessani äänijännehässäkkäni viikon ajaks vituiks,tuli viereen tuttu kaveri.No wittu,sehän on Sinkkonen! Kattomassa yleisöstä miltä KT näyttää noin niinku livenä ! Ja hyvältähän se näyttää,eikö,Sinkkonen ? Mut joo,tullu pyörittyy teijjjän keikoilla jos vaikka missä,ja aina on ollu ihan vitun asia meisinki! JATKAKAA VITTU SAMAAN MALLIIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. UUNIPUUROA JA KERMALIKÖÖRIÄ ! MÄ LÄHEN JUTTELEEN TAKEILLE !!!

VASTAUS: Jätkä on vähän liekeissä. Rauhoitu.

------------

KYSYMYS: Pikkutyttö kyykytti Hynystä vittuilemalla tälle oikein olan takaa MTV3:lla lauantaina parhaaseen katseluaikaan. Hynysen vittuilua vuosikaudet kuunnelleet fanit luultavasti nauttivat. :D Niin ja levy näköjään meni taas ykköseksi. Miten vaikuttaisi bändin toimintaan, jos nyt KT:n suosio romahtaisi... alkaisi vaikka levyt myydä taas jonkin Aamenen verran, festareille ei olisi asiaa ja radiossa ei soitettaisi. Jaksaisiko sitä edelleen tehdä levyjä ja keikkoja jne, vai joko olette liian tottuneet nykyiseen suosioon?

VASTAUS: Minkä takia luulet meidän hankkineen oman bussin? Just siltä varalta, että kulut pysyisivät pienempänä silloin, kun ruvetaan kiertämään pitserian nurkkia ja ketään ei enää kiinnosta.

------------

KOMMENTTI: Terve Hynynen( tai joku muu lukija) Olette taas tulossa kivenlahteen moikkaamaan rantaruottalaisia.vittu. Viime kesä olitte paikalla ja veditti loistavan keikan( kuulemma, olin paikalla mut muista en=) ) Kiitos mahtavasta musasta ja kuulostaa että uusin tuotantokin maistuu. Jatkakaa samaan malliin. No kesällä ajetaan partas pois, että et pelota lapsia niin paljon. SAATANA!!!

VASTAUS: Voit tulla yrittämään.

------------

KOMMENTTI: joo tuota aika hienosti kuulostaa samalta tuo isä meidän kuin harakat biisin alku. hyvä plätty on. vedin itrut samalla ku kuuntelin. eli itkurunkut. suolaista sadeetta silmistä.

VASTAUS: Eikös Radiohead tai Coldplay sopisi paremmin itkurunkkailuun?

------------

KOMMENTTI: No moro, Huomasin tuossa äskettäin että imatralla sijaitsee ukonhauta Oy. Siellä on jotain metalliromun kierrätystä jne.. Kun lopetatte muusikon hommat niin päätyykö tuotantonne kyseisen yrityksen metallimyllyyn josta synnytte uudestaan, ikään kuin iankaikkisen musavideossa, heh!? Eipä muuta onnea listaykkösen paikasta!

VASTAUS: Iankaikkisen videossa ei synnytä uudelleen, vaan siinä yritetään haudata “paha”.

------------

KOMMENTTI: Jos tässä vaiheessa voi kommentoida, niin ainakin sen sanon että, jos Unto Monoselta muistetaan Satumaa niin Jouni Hynyseltä Varjonkukka!!!! Kertakaikkiaan...

VASTAUS: Tyyppi vähän liioittelee.

------------

KYSYMYS: Mitä mieltä Airbournesta? Loistavaa musiikkia, minusta. Sopivaa lenkkeilyyn. Vähän niinkuin Kotiteollisuus. Huomasin juuri, että joulu on kolmen viikon kuluttua. Pitääkin viritellä uusi kamera valmiiksi, harjoitella ehkä vähän sen käyttöä ja ikuistaa Karjalan urhoja taas urakalla.

VASTAUS: No joo, nuoret pojat soittavat AC/DC:tä ja maustavat sitä Iron Maidenilla. Ihan hauskaa, jos siitä tykkää.

------------

KYSYMYS: Ukonhauta: albumi täynnä helevetin hyviä kertsejä ja etenkin Lemminkäisen riffi on täyttä rautaa! Kävitkö Tervon kanssa kaljalla Uutisvuodon nauhoituksen jälkeen?

VASTAUS: Se pyysi kyllä, mutta en kerennyt. Piti rientää levynjulkkarijuhliin Karjalaan. Minulla oli siellä tärkeä tehtävä. Pelastin erään rock-valokuvaajan kiukaan päältä makaamasta. Ja sammuin itse välittömästi sen jälkeen.

------------

KOMMENTTI: Muuten ihan jeestä meininkiä, mutta kö tuo Hynynen se vaan narisee vuojesta toiseen. Oisin oottanu vähän miehekkäämpää ääntä (saatana). Oha se nii äijä olevinaan.. Noh, kolisee KT kyllä näinki, ei siinä mittää...

VASTAUS: En ole muuten koskaan yrittänyt olla mikään vitun “äijä”.

------------

KOMMENTTI: Moro! Kiitoksia teille uudesta levystä. Kuunnellaan sitä parhaillaan, etenkin pisti korvaan, Laulu on kuollut varsinkin loppu osa on todella hyvä.Levy ja biisit on hyviä ja tähän ajankohtaan sopivia sanoituksia.

VASTAUS: Tyyppi viskas syvällisellä analyysillä.

------------

KOMMENTTI: On se jännä, ekan kerran kuulin uuden levyn ni fiilis oli että hyi saatana. Lyriikka tökkii ja soitto on samaa perinteistä soossia. Paniikki iskee, "eih nyt kotiteollisuuskin menettää otteensa, ei enää mitään varmoja helmiä joita odottaa" ja "kyllähän tää on ihan paskaa, kyllä kt tipahtaa jos on tipahtaakseen" Hieman eri syyt takana mutta viimeksi tälläisen pettymyksen koki Helvetistä itään levyä ensimmäisiä kertoja kuunneltaessa ja aivan kuten silloin kun kuuntelua kertyi enemmän myös levy aukesi hiljalleen. Seuraavan n. 10 kuuntelun jälkeen olinkin jo aivan varma että onhan tämä ihan keskiverto KT:n veto. Kulkevia riffejä, irstaasti iskelmän kanssa flirttaileva (pahalle haiseva ja pörröinen) metalli johdattaa villiin tanssiin jonka lopputulos tiivistyy latotanssien seuraavaan aamuyön lausahdukseen "oliks sulla kortsua?" Hikeä ja karvaa, suomalaisen uroksen vatsaläskiä. Seuraavana päivänä ankara morkkis ja keskiverron panon turruttavia muistikuvia. HETKINEN mistäs minä puhuinkaan!? Asiaan.. Noin 20 kuuntelun jälkeen alkaa levy viimeinkin aueta, suomen yksinkertaisimman bändin musiikki on ilmeisesti mennyt niin yksinkertaiseksi että se ei kovin helpolla aukea, olette taas perustavien asioden äärellä. Oikeesti tää levy svengaa kuin hirvi, siitä tila-auto mokelluksesta huolimatta. Ei toi inhorealistinen soperrus oikein ole koskaan uponnut, tökkii ja ei solju tuollainen ulostulo mutta makuja on monia. Makeita riffejä ja riimejä olette perhana taas tehneet ja hyvä että olette uskaltaneet uskaltaa! Eli siis tehdä taivas tippuu nimisen kappaleenkin, samalla sointukierrolla alusta loppuun. Uhositte jo että "Tämähän avaa aivan uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa! Lienee turha mainita, että niitä mahdollisuuksia ei käytetä." Ä ää äää, eipäs hoppuilla. Tehostaa vaan kappaleen toimivuutta ku harmoniat ja taustalaulut ja melodia on noin saatanan kuosissa.. Kappale oikeasti koskettaa kuuntelijaa. Kosketuksella jonka vain kohti keski-ikää riemukkaasti kirmaava seksirikollinen voi antaa alle 10-vuotiaalle tytölle (tai pojalle jos Hongistosta puhutaan). En annakkaan levylle mitään X tähteä viidestä arvostelua vaan 20 vuotta ehdotonta vankeutta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä! Pitkän linjan fanina toivonkin jatkossa vaa lisää uskallusta hakea kotiteollisuuden äärirajoja, yksinkertaisuudessa ja monipuolisuudessa tai sitten jossain totaalisen yllättävässä.. Väännelkää vaa sitä kriitikoiden volyymiä entistä pienemmälle korvissa ja antakaa mennä. Toivottavasti inspiraatio ei katoa tulevaisuudessakaan. Hyviä jatkoja sinne vankilaan nyt sitten ja jos keho meinaa pettää niin suosittelen tutkimaan mahdollisuuksia siirtä sianmaksaa ihmisen kehoon. Nii juu ja haistakaa paska, kaikki simppelimmät jynkky-metallit mitä kirjottelee kuulostaa aina kaikkien mielestä kt:ltä. Jos siihen laittaa enemmän vauhtia ni Stam1nalta, et kiitti vaa.. Jos viellä viittit viel jotai terkkuja laittaa takasin ni kiva olis. Tulis sellanen lämmin ja kiva vuorovaikutuksen tunne. Enpä ole ennen mitään viestiä teille kirjotellu ku ei oo ollu mitään sanottavaa, ehkä ei ollu nyttekään mutta hassu lämmin fiilis on ku on alkoholia veressä. Hei hei t. Joku kitaristi/basisti/kuluttaja vaan

VASTAUS: Miten te jaksatte kirjoittaa noin pitkiä kirjeitä, kun kuitenkin tiedätte, ettei niitä kukaan jaksa lukea?

------------

KYSYMYS: Sensaatiomaisen hieno Ukonhauta, yksi on ainoa oikea numero sille. Isä meidän on suosikkini, Taivas tippuu saa aina itkemään, muutkin biisit pysäyttävät. Sutela oli mainio valinta musavideolle, oliko YleX-skaban voittaja Elisa mukana siinä? Hänellä oli hauska synapsi, ansaitsi voiton. Itse yritin liikaa, kun ahdoin teidät norsualkkareihin ja Karmilan maalaamiin ihovaatteisiin Liekki-Ladassa, typerää. Kiitettävästi olette jaksaneet lättyä mainostaa, on ollut ilo tiirata tv:tä, nettiä ja printtiä. Ikävää, kun olette nykyään niin vitun valtavirtaa –onneksi kaikki kuitenkin loppuu viimeistään siihen lippuun puolitangossa. Ikä on vain numero, joka ei rajoita elämää. Raudanlujaa kiertuetta, keikkakuntonne tsekkaan ainakin Lappeessa ja Saunassa.

VASTAUS: Me olemme olleet valtavirtaa jo vuodesta 2003. Jätkä tajuaa sen vasta nyt.

------------

KYSYMYS: Terve! Mistä saa sellaset perkeleen asialliset bootsit/baikkerit, (joissa on keulassa metallivahvike)???? Sue-lehden kuvassa bootsit on rumpalilla ja taitaa ne näkyä myös uuden levyn sisäkannessa. Kiitokset!

VASTAUS: Kaupasta niitä saa.

------------

KOMMENTTI: Moi! The new album is fuckin' incredible! We are sitting here in Tennessee listening to it and making plans to come to Finland in July, with high hopes of seeing you guys! Kiitos paljon

VASTAUS: No, mikä ettei!