Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3.3.2009

------------

KOMMENTTI: Moro! Ihan vitun hyvä tää uusi levy! Kiitos siitä,paskaa ette ole tehneet koskaan mutta tää on nyt sitten jotain ihan käsittämätöntä.Ei mitään listahittiskeidaa edelleenkään ja niin se pitää ollakkin.Ja tämä ei ole mitään perseennuolemista vaan ihan faktaa.Kiitos!

------------

KOMMENTTI: vitun hyvä tuo Ukonhauta. Älkää nyt saatana vaan alkako hakemaan jotain uutta linjaa, tätä samaa shittiä vaan lisää kiitos ja täydeltä laidalta. Levyä kuunnellessa saa hyvät fiilikset ja taas paskan kyntäminen ja puuro maistuu, tänks...

------------

KOMMENTTI: Hei Pojat. Ukonhauta: Kiitos KT!!! Lätty täynnä tunteita ja tuoksuja. Tytöt tykkää. mut ei me selälleen…

VASTAUS: Ettekö? Tavoiteltavaa siis vielä on. Pitää tehdä seuraavasta levystä vielä parempi.

------------

KOMMENTTI: Kiitos.Ukonhauta toimii ku sata jänistä."Tää on jo kuultu-"inisijät saa haistaa löysähkön pökäleen. Miä tykkään.Hyvä levy.

VASTAUS: Toimii kuin pehmeä jänis.

------------

KYSYMYS: Kai olette ymmärtäneet pyytää sponsorirahaa tuolta http://www.ukonhauta.fi/ Vai kävikö niin, että jouduitte prkleet maksamaan heille nimen käytöstä?

VASTAUS: Melkein voisi maksaakin. Kotisivutkin näyttävän olevan ihan terästä.

------------

KOMMENTTI: isä meidän aika varsin onnistunut tekele.. pisti ahistamaan silleen sopivasti

------------

KYSYMYS: Uusi albumi: hieno. Mutta jatketaan. mikään muu teiän levyistänne ei ole samalla tasolla min mielessä kun Tomusta ja Tuhkasta. Ja juuri sen takia että se on se albumi jolla teidät "löysin". Muut albumit ovat loistavia, mutta ei ne voi viedä ykkössijaa. Joten kysymykseeni: Mikä on teidän jokaisen "se" albumi joka on saanut teidät koukkuun johonkin tiettyyn bändiin?

VASTAUS: Pojista en tiedä, mutta miulla tulee ensin mieleen Eppujen Aku ja köyhät pojat, Siekkareiden L´amourha, Alice in Chainsin Dirt sekä Killing Joken Pandemonium. Ja tietysti Pistolsin Never Mind the Bollocks.

------------

KOMMENTTI: KYLLÄ!!! ukonhauta toimii, ihan just sitä mitä odotin! on muutes teidän paras lätty, kokonaisuus on ihan hämmentävän hieno! ei malta odottaa kuulla livenä... ps. vai sentencedillä ei oo muka hyviä biisejä, ja zen cafella on???

VASTAUS: No, eivät ne erityisen hyviä ole kumpikaan, mutta kyllähän Kahvila pesee tollaset mustatukka-romantikot mennen tullen.

------------

KOMMENTTI: Nyt useamman kerran Ukonhaudan kuunneltuani olen tullut siihen tulokseen, että kyseessähän on aivan loistava levy, vaikka ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen en ollutkaan asiasta ihan varma. Eli suuret kiitokset loistavasta levystä jälleen kerran!

------------

KOMMENTTI: nyt ollaan parhauden äärellä! ukonhauta on loistava kiekko, ja muutama ralli on heittämällä parasta kotiteollisuutta ikinä. kiitos!

------------

KOMMENTTI: Haluaisin kiittää aivan mahtavasta levystä. Kyllä on tullu kuunneltua sitä monta päivää perättäin.Ootan innolla keikkaanne Lahdessa..

------------

KOMMENTTI: Tuomas mukaan keikoille.!

VASTAUS: Nightwish on kiertueella samaan aikaan. Mutta joistakin keikoista on neuvoteltu manageriemme ja lakimiestemme välityksellä.

------------

KOMMENTTI: Heippa. Toi Kt:n uusin Ukonhauta on piiitkästä aikaa sitä pirun hyvän kuuloista Kotiteollisuutta mitä olen kaivannut. En millään jaksa niitä "balladeita" jotka kuulostaa kaikki ihan samalta. :/ Kunnon rytinää se olla pitää.. ;) t. yks Vittumoinen akka :D

VASTAUS: Ööö, nyt en ymmärrä. Eikös Ukonhauta ole täynnä just niitä balladeja?

------------

KOMMENTTI: on meinaan helvetin kovat sanoitukset ja musiikkikin kuuluu.

VASTAUS: Se on muuten hyvä, että se kuuluu. Se on nimittäin yksi musiikin tärkeimpiä ominaisuuksia.

------------

KOMMENTTI: tällaista levyä tässä on vähän aikaa odotettukkin,kiitokset levystä ja juokaa siihen sijoittamat rahani.

VASTAUS: Ne on juotu jo. Nyt pitää yrittää rauhoittua, keikat alkavat kohta. Ensimmäiset treenit oli eilen (ma 2.3.) ja jokainen meistä hikoili kuin läski sika. Viina valui ulos kropasta.

------------

KOMMENTTI: tuli perkele yksi juttu mieleen.töissä on tosi vittumainen johtaja.oltiin kaivamassa aidantolpille reikiä.kiroiltiin ja kaivettiin, niin tuo perkeleen pikkusikareita imevä natsi lausui selän takana:kaiva poika,kaiva vaan routa ei lopu milloinkaan!vittu yli 50v kusipää lausuu rallejanne,ei se voi ihan mulkku mies olla!(Sinkkoselle muistustus,missä vitussa on lupaamasi t-paita,kyselee hippi lappeenrannasta,se ainoa,no joopa joo.hyvät jatkot ja kipeitä siimoja)

VASTAUS: Vittumaisuus ja meidän diggailu ei välttämättä sulje toisiaan pois.

------------

KYSYMYS: Kiitokset loistavasta levystä! Tykkään tällä hetkellä erityisesti viimeisestä kipaleesta, jossa on hieno kontrasti a-osan ja kauniin kertsin välillä. Ollaan samassa sarjassa Satu peikoista kanssa. Olisiko kuitenkin pari vienoa toivomusta. Voisitteko yrittää työntää sitä Sinkkostakin joskus johonkin haastatteluun, se on kuitenkin se teidän hauskin jamppa? Sitten vähän haastavampi. Pystyisittekö alkaa miettimään vakavasti keikan heittämistä Keski-Euroopassa jossakin vaiheessa? Voisin vannoa että ainakin täällä Luxemburg-Brysseli- akselilla on sen verran ulkosuomalaisia, että ei ihan tyhjälle salille tarttis soitella. Voisipa ehkä joku paikallinenkin eksyä paikalle. Eipä sitten muuta kuin hyvää rundia!

VASTAUS: Pari juttua: Minä olen se, joka meidän levyjen teoista eniten tietää, eikä Sinkkonen sitä paitsi juuri välitä haastatteluista. Eikä meidän ole tarkoitus olla haastiksissa mahdollisimman hauskoja. Eikä me mihinkään Keski-Eurooppaan jakseta tulla.

------------

KOMMENTTI: Siinä on pantu hyvä lyriikka ihan vääriin kehyksiin. Sanoma ei välity ellei levyn kansipahvista tavaa. Ei tommosesta kähinästä ja sahaamisesta saa mitään selevää. Toisenlaisessa sävellyksessä ja sovituksessa Ukonhauta-kappale olis Suomen Imagine. Kiitos terapeuttisesta albumista

VASTAUS: Ei kai se nyt ihan täysin ylivoimainen tehtävä ole lukea niitä sanoja sieltä kansilehdestä? Vai onko sinulle? Piirtääkö setä kuvan?

------------

KOMMENTTI: sinä ja samettinen äänesi jälleen.....kiitos jälleen mainiosta levystä....toivotan sinulle paljon inspiraatioita tulevaisuudessakin..... plaa plaa....tosi nuivaa tekstiä, mutten kehtaa muutakaan......suukko ja halaus sulle

VASTAUS: Suukot ja halaus on pelkkää kiusausta. Anna piparia!

------------

KOMMENTTI: Mahtava tämä teidän uusi levy! Etukäteen ihmettelin joidenkin kriitikoiden negatiivisia kommentteja levystä, mutta itse levyn kuunneltuani tulin siihen lopputulokseen, että kriitikot puhuvat paskaa. Minusta levy kuulostaa siltä, miltä sen KT:n tekemänä pitääkin kuulostaa, joten kiitoksia siitä!

------------

KOMMENTTI: Kiitos uudesta levystä!!! On nimittäin vittu paras tähän asti, saatana! Varsinkin Varjonkukka! Ehkä PARAS! Ihan HELVETIN HYVÄ VETO !

------------

KOMMENTTI: Tervehdys, koko kansan Hynynen! Teitte todella hyvän levyn, kiitos siitä. Melkein tuli itku, kun kuulin Taivas tippuu -kappaleen. Kerroit kirjassasi mielipiteesi mm. Huuma nimisestä TV-ohjelmasta. JA NYT OLET SIELLÄ HAASTATELTAVANA! Anarkiaa! Tuo on jo kyllä paljon pahempi, kuin Me naisten haastattelu. Toivottavasti Sinkkonen ja Hongisto pitävät jonkun järjen hommassa...

VASTAUS: Vielä huolestuttavampaa minun mielestäni on se, jos joku on katsonut sen ohjelman. Minä en ainakaan katsonut.

------------

KOMMENTTI: Ehkä jo hieman huolissaan odottelin mitähän Kotiteollisuuden tulevaisuus on? Sotakoira levyn jälkeen olo oli helpottunut. Ei ehkä niin levyn biisit, vaan rohkeampi kokeilu, tietynlainen rentous ja ennen kaikkea Hynysen huomattavasti parantunut laulu. Tämän kaiken pystyi levyltä aistimaan mieltä lämmittävästi. Ei sillä että Kotiteollisuuden materiaali vaikkapa kuolleen kukan nimeltä asti olisi huonoa, vaan että jotenkin "pelko" ennalta arvattavasta rockmusiikista olisi kohdannut myös teidät. Se mitä sotakoira antoi tulevalta odottaa ja mitä uskalsin toivoa. On nämä odotukset palkittu isolla kädellä. Ukonhauta sisältää musiikkia joka liikuttaa varmasti nyt perheen äitien lisäksi myös isiä. Kuitenkaan olematta koko kansanmusiikkia, siitä pitää huolen hetkittäinen jopa punk henkinen ulosanti. Holopainen on selvästi tuonut syvyyttä levylle. Kappaleet sisältävät huomattavasti enemmän nyansseja, ehkäpä hieman elokuvamaiset tai eeppiset syntikka taustat ovat omiaan biisien rakenteelle. Ja välillä kuulostavat hyvinkin melankoliselta. Levyltä ei pysty kaivamaan edes kuokalla huonoa kohtaa, saatikka kirveellä veistämään kuollutta oksaa. Se maistuu ja tuntuu hyvältä. Väliin saatu jopa soolokitaraa, kertosäkeet kuorolauluineen saavat hyräilemään mukana. Ollen myöskin ensimmäinen Kt levy jonka kuuntelu ei tuottanut mielipakkoa lähteä kaljakauppaan. Aikuismaisempi ote tulee ajatuksiin kun käy läpi lyriikoita. Loveen langennut sai aikaan reaktion piiloutua sohva tyynyn taakse vuodattamaan muutaman kyyneleen. Onko se laulu rakkaudesta vai juomisesta, vaiko rakkaudesta juomiseen? Tekstit ovat ymmärrettäviä mutta eivät valmiiksipureskeltuja. Liekö varjonkukka Hynysen rakkain oma silmäterä. Olkoon arvoitus. Kaunista se kuitenkin on. Hynynen on tänä päivänä maamme karismaattisin laulaja. Eikä kaiken maailman runoilijat yllä Jounin tasoiseen kirjoitteluun se myöskin on varmaa. Uskallan myöskin väittää, että Ukonhauta on yksi kaikkien aikojen raskaan rockin levyistä. Näin taloudemme taantuman aikana ja huippua odotellessa vietämme aikaamme tämän levyn parissa. Helvetin suuret kiitokset koko Kotiteollisuus porukalle!

------------

KOMMENTTI: Ekan kuuntelukerran jälkeen tuli mieleen että mitä helvettiä olette menny tekemään,nyt levy soinut aikalailla jatkuasti,tämähän on nerokas, saatanan hyvää,paikoitellen kaunista jopa.ugh

------------

KYSYMYS: Jouni meinaat hankkia rastat? no mikä ettei. Ne tuleekin luonnostaan, mut täytyy kyllä antaa hieman palautetta uudesta, jo pitkään odotetustanne pitkäsoitostanne. Et minun mielestä on parempi että ette ole muuttuneet, vaikka jotkut sitä odottivat. Levyllä ei ole yhtään huonoa biisiä, kaikki menee. Se kertosäkeiden tunnelma on vaa nii... sanotaanko näin että, 'Iskevä' Tulemmeko kuulemaan jotain matskua jo tulevana kesänä? Hyviä treenipäiviä!

VASTAUS: “Jo tulevana kesänä?” Kyllä me suunnittelimme soittavamme niitä jo maaliskuun 6. päivästä lähtien.

------------

KYSYMYS: Miten Kotiteollisuus-kolmikko vietää iltaa keskenään kun eivät ole keikalla tai ryyppäämässä?

VASTAUS: Me emme vietä iltoja keskenämme. Se kiintiö täyttyy kyllä reissuillakin.

------------

KOMMENTTI: Terve! Vaikka musiikki&soittaminen näyttelevätkin hyvin suurta osaa elämässäni, olen vain kerran aikaisemmin lähettänyt fanikirjeen. Tämä tapahtui Lontoossa keväällä 2008 ja vastaanottavana henkilönä oli Tuomas Holopainen. Nyt kuitenkin Ukonhautaa kuunnellessa tunnen lähes velvollisuutta kirjoittaa myös teille. Hyppäsin Kotiteollisuus-kelkkaan joskus Kuolleen Kukan Nimen aikoihin, eikä sitä oikein pysty sanoiks pukemaan kuinka paljon teidän musiikki on tsempannut elämässä eteenpäin. Ukonhautaa kuunnellessa tuntuu kuin pystyisi palaamaan taas elämän peruasioiden äärelle; niiden asioiden jotka todella merkitsevät. Välillä tuntuu kuin ihmisiltä olisi unohtunut kyky ajatella omilla aivoilla ja ennenkaikkea halu huolehtia lähimmäisestä. Tämä levy oli minulle taas muistutus siitä, että omassakin elämässä on niin monta asiaa mistä tulee olla onnellinen. Kyllähän sitä sitä hyvää ja huonoa sataa niskaan suurinpiirtein suhteessa 1:11, mutta ei se saa eikä voi pysäyttää nauttimasta omasta elämästään. Terveys, perhe, ystävät ja itse oman elämänsä väripaletin rakentaminen: noihin se loppujen lopuksi tiivistyy. Kiitos siis! Luin kotisivuiltanne, että nyt on juhlan paikka. Juhlikaa,sen te olette jokainen todella ansainnut. Kouvolassa syntyneenä, mutta sittemmin Helsinkiin muuttaneena tulen taatusti teidän seuraavalle Helsingin keikallenne. Mitä parhainta jatkoa!

------------

KOMMENTTI: Kiitos aiva loistavan levyn teitte ! kyllä kannatti oottaa !

------------

KOMMENTTI: Lemminkäisen laulun kertosäe...iho menee kananlihalle... Kiitos!

------------

KOMMENTTI: Ajattelin kerrankin laittaa ihan oikean kuuloista fanipostia enkä turhanpäiväistä lärinää niistä näistä... Teidän uusi levynne on aivan mielettömän hyvä! Ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa niin se myös tulee paranemaan kerta kerralta ja avautumaan lisää. Vielä kun keikalle pääsisi niin kaikki olisi hetken verran taas täydellistä sillä rintamalla... En nyt tämän enempiä kirjuuttele, vaikka mieli tekisikin. Patoan muut tuntemukset sisimpääni ja puran ne sitten taas joskus toiste sinun kiusaksesi... ;)

------------

KOMMENTTI: Ukonhauta on tuttua ja turvallista KT:ta. Eli helvetin hyvä levy.

------------

KYSYMYS: Morooo! Teille suuri kiitos Ukonhaudasta!! Nyt täytyy myöntää et Ukonhauta on koko Kotiteollisuuden paras levy! Itse olen kuunnellu koko levyn läpi jo varmaan toistakytä kertaa. Sitä en malta odottaa että tulee 13.3.2009 kun tulette Lutakkoon.. Olen siitä ihan varma että se levy kuulostaa helvetin hyvältä livenä! Siinä levyssäki ne sanoitukset on niin asiaa ku voi olla! Kiitän ja kumarran teille! Olette tehnyt sen mitä olemme odottaneet! Mutta.. Mitä mieltä Jouni on Ukonhaudasta? Oliko just semmonen mikä siitä piti tulla? Mie itse ainakin tykästän siitä!

VASTAUS: No, ei kai me muunlaisia levyjä tehdä kuin sellaisia mitä halutaan. Käsittämätön kysymys.

------------

KOMMENTTI: Morjes! Ku kuulin Mahtisanat ekaa kertaa Radio Rockin "Rautaa vai roskaa?" -äänestyksessä, ni ajattelin: "Ei saatana, mitä helevettiä Hynyselle on tapahtunu ku tämmöse biisin tehny?" ja rupesin jo aatteleen, että jätän levyn ostamatta. No onneks kuitenki ostin, meinaa olis ollu elämäni toisiks suurin virhe jättää ostamatta! Eli levy on täyttä rautaa, paitsi Mahtisanat. Ukonhautaa voi kyllä hyvin mielin pitää Kotiteollisuuden parhaimapana levynä. Biiseistä kovimpia on Lemminkäisen laulu, Aate ja Loveen langennut. Sinkkoselle semmoset terveiset, että saatanan hyvä rumpusoundi Ukonhauta biisis.

VASTAUS: Tykkäät Loveen langenneesta, mutta et Mahtisanoista, jossa on koko levyn ilkein sanoitus Isä meidän ohella? Teidän ajatuksenjuoksuanne ei tosiaan voi ennakoida mitenkään. Mutta ehkä se on vaan hyvä.

------------

KOMMENTTI: Niin, en kyllä osaa todellakaan mitään syvällistä arviota levystä antaa, mutta. Eipä näytä nuokaan ketkä sitä tekevät ammatikseen. Alko vituttaa kun luin muutamia arvioita joissa kaikissa ihmeteltiin miksi KT toistaa samaa eikä keksi mitään uutta!? Siis voi vittu! Voisivat oikeesti kuunnella sitä levyä!!! Mitenkäs pitkä se teiän tappolista nyt olikaan? Lähden nimittäin mukaan reissulle ilomielin myllyttämään idiootteja. Sen verran alko kyrpimään tollaset mulkvistit. No, jokaisella on mielipiteensä. Ukonhauta muuten on ehdottomasti 2. paras levynne, hienoa työtä! Loveen langennut on aivan loistava, mutta onkohan miussa jotain vikaa kun siitä tykkään. Sehän on sellanen tyttöjen biisi. Mut jos kerran siekii siitä tykkäät, ni en voi kovin väärässä olla. Parhaita kuitenkin Aate ja Isä meidän, sekä Taivaankaunis joka on sensaatiomainen spektaakkeli, jumalauta mikä biisi! Kiitos ja näkemiin Lappeenrannan keikalla!

------------

URPO: Terve saatananpalvojat! Nyt kun työ ootte kyllästymiseen saakka pilkanneet kristinuskoa, niin joko olisi islamin vuoro? Uskallatteko tehdä "Isä Meidän" biisiä vastaavan kappaleen jostain Koraanin säkeestä? JH:n ulkomuotokin on jo valmiiksi kuin.. sanonko millä? Jos uskallatte, niin työ ootte kovia jätkiä, muussa tapauksessa työ ootte kurttuperseitä. Pimpsa rikasta kevättä toivottaen Bonjohnsonbrianscott

VASTAUS: Myö ei olla koskaan pilkattu kristinuskoa. Mutta sille ei näköjään voi minkään, että ihmiset ymmärtävät asioita juuri siten kuin haluavat.

------------

KOMMENTTI: Jumalauta! Mies on rakastunut! Uusi levy on pelkkää mahtavuutta! Levyn tunnelma kasvaa uskomattoiin mittasuhteisiin. Herkkää ja Rankkaa...

------------

KYSYMYS: Hei terve! Jos satutaa Ilosaarirockissa tai muualla näkemää nii annatko sie miulle nimmari? Tai edes Sinkkonen tai Hongisto? Sinkkoselta en ehkä, sehä kerää jotaki helvetin kiviä. Hongistosta en tiiä, saattaa pistää käen poikki. Sinulta Jouni uskaltaa pyytää ku oot nii kova jätkä. Ja Hynyselle ois vielä yks kyssä että miks vitussa olet naimisissa jos pelkäät naisia? Eipä tässä muuta, vastaile ripeesti.

VASTAUS: Kansakuntamme tulevaisuus on hyvissä käsissä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos paskasta levystä. Taiteellinen alasajo on sitten alkanu.. kiitos siitäkin. Pojat,ootte pudonnu kauas "kuolleen kukan nimestä" -levyn mahtavuudesta mutta miksi? Katoin Nyberg-shown ja siinä Jouni Kalervo URPO Hynynen totes että emme ole muuttuneet eikä muututa... vai mitenkä se meni. NOH ,kuiteski jatkakaa YÖn ja POPEDAn vanavedessä kohti humppalavoja...ps. lutakossa voi kananmunia lennellä....!!!

VASTAUS: Miksi siun pitää Lutakkoon tulla, jos meitä vihaat? Tuollaisen tyhmyyden täytyy sattua jo fyysisestikin. Voit muuten yrittää sitä kananmunien heittelyä. Suosittelen lämpimästi. Katsotaan mitä sen jälkeen käy. Itse asiassa mie oikein odotan sitä. Saan hyvän tekosyyn hakata tuollaisesta urposta perkeleet pihalle.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset kappaleesta taivaankaunis,juuri tätä kotiteollisuus parhaimmilaan on,koko levy on mielestäni vahvasti plussan puolella!Keikalla nähdään!

------------

KOMMENTTI: Kiitos pojat uudesta hienosta levystä! Ylitätte kyllä itsenne ja odotukseni levy toisensa jälkeen. Toivottavasti ette ikinä kadota sitä taitoa! Nähdään kevään keikoilla :)

------------

KYSYMYS: Kerrohan Hynynen olitko itse loveen langennut kun sait idean tehdä tuon kappaleen? On nimittäin käynyt niin että tuo kappale on mielestäni parhaitanne ikinä. Olen totaalisen loveen langennut eikä kyllä harmita yhtään! Voin valehtelematta sanoa että on taivaan kaunista olla loveen langennut. Sitten tuli vielä yksi asia mieleeni kun kuuntelin krapuloissani "aate" kappaletta. Sen riffikulut muistuttavat jonkin verran Metallican Reload-levyn kappaleita. En tiedä tekeekö korvani tepposet vai onko maailmassa vain keksitty jo kaikki riffit mutta ajattelin silti kysäistä oletko ottanut vaikutteita ko. levyltä..?! Ei muuta tänään, sulla oli muuten uutisvuodossa vasemman puolen etuhiukset takussa. Et kai rastoja ajatellu kasvattaa? Se tästä vielä puuttuisi..heh! Hyvät jatkot!

VASTAUS: Niin, eihän miulla ole ollut näitä rastoja vasta kuin vähän yli kaksi vuotta. Sie et taida ymmärtää Loveen langenneen sanoja oikein, mutta joo: tavallaan se kertoo rakastamisesta. Riffeistä sie et näköjään ymmärrä vittuakaan.

------------

KYSYMYS: : On se hiton siistii, että sait ne uimahousut Uutisvuodosta! Ehkäpä sitten ensi kesän Kivenlahtirockissa ei tarvitse tällaisen siveellisen espoolaisrouvan ujostella, mikäli sattuisimme paljuun samaan aikaan, kuten viime kesänä. Niin ja onhan Kotiteollisuus mukana Kivenlahden 2009 kattauksessa, onhan?

VASTAUS: En mie tiedä, en ole nähnyt vielä kesän keikkalistaa.

------------

KYSYMYS: On se, se on! Ekaks mie olin et mitä vittuu, mut sit mie olin et ei saatana. Mahtisanathan on aivan helevetin kova levy! Kappaleiden vaihtuessa on koko ajan fiilis, että ai nii tääki biisi on hyvä. Etenkin Aate-biisin riffi ja kertosäkeen taustalla soiva däng-däng-kitara on hienoja. Kuka sen sinne sävelsi?

VASTAUS: No, mitäs luulisit? Kuka näitä biisejä tässä on viimeiset 15 vuotta tehnyt?

------------

KOMMENTTI: Tykkään uudesta levystä. MP3-soittimenikin tykkää - siinä oli jotain muistihäiriöitä, mutta Ukonhaudan ladattuani eipä ole enää. Moneen kertaan todettu musiikkinne yksinkertaisuus kai puhutteli sitäkin kuten minua. Myös Hynysen esiintyminen Uutisvuodossa lämmitti ikäiseni ja kokoiseni naisen sydäntä :-) ja sattumalta kuulin sunnuntaina Radion X3m-haastattelunnekin uusintana. Sinkkosen kanssa samaa mieltä joistain lavahommistanne... Lähteekö vaatteet taas Tavastialla, sen näemme? Kiitos tähän asti vähän kaikesta!

------------

KOMMENTTI: Moi Uusi levy on ihan saatanan hyvä. Hain saman tien sekä LP:nä että CD:nä. Tiedoksi, että Helsingin Sokoksesta ostettu CD piti sisällään 2 kpl samaa levyä. En tiedä, onko ilmiö kovinkin yleinen.

------------

KOMMENTTI: Mitäs ukkelit? Uus levy tullut ja keikkoja pukkaa taas. Miulla keikoilla käyntikin on jäänyt, kun meille syntyi poika ja uusi lapsonen on tulossa. Keikoilla käynnit vaihtuneet kotiäidin hommiin, en voi valittaa. Kelpaa miulle. Uusi levy on taas tehty niin, että hyvin jää sanat soimaan päässä. Ja onhan tuolla loveen langennut ainakin ihan slovari, mikä jää erittäin ärsyttävästi junnaamaan päähän. Pikku Niina tais Huumassa saada Hynysen sanattomaks todella.

------------

KOMMENTTI: Hyvästä työstä on kiitettävä, minkä näin teen. Kiitos. Janne Halmkrona on osittain oikeassa. Levyn lopussa ei ole ässää, vaan ässäpari. Hienoa, että jäi nyt aikaa teettää tuo vinyyli.

------------

KOMMENTTI: Kuulin kappaleen nimeltä Loveen langennut tai jotain sinnepäin radiosta. Mitä vittua!!! Tältäkö se KTn uusi levy kuulostaa??? Hirveetä. Eikai koko levy kuulosta siltä???Taitaa olla liian siirappia jopa Radio Deille?? Meni kyllä kaikki halut Ukonhaudan ostamiseen. Seuraavalle levylle Hongisto mikin varteen niin jo lähtee.

VASTAUS: Jos kaveri on noin tyhmä, että arvio koko levyn yhden biisin perusteella niin suosittelen, että jätät tosiaan levyn ostamatta.

------------

KOMMENTTI: Moi, taas Hauska ja ehdottomasti toimiva oli Mahtisanojen video. Teiän näköinen :) Siihen kisaan viel viitaten, että määki tajusin biisin pointin vasta kunnolla sitte, kun kuulin Mahtisanat musiikkiin puettuna - eli levyn ilmestymispäivänä. Kaikki omat ja varsinki muitten osallistujien ideat tuntu aika tyhmiltä sitte... Tiesitte taas mitä teitte - se on hienoo kateltavaa se. Levyn kuuntelusta vielä, että se oli kuin kokovartalohieronta - wau :) Noh, nyt ollaan toivuttu pahimmasta positiivisesta sokista - ja nyt se kuulostaa mahtavan hyvältä. Nams! Väinämöinen on muuten nykyään erittäin seksikäs... ;)

------------

KOMMENTTI: Maanantai pelastettu! Levykauppa Äx:ssä vähän mokailtu... kiitos tiukan puhelun perjantaina, lätty pullahti luukusta tänään. Ootte onnistuneet jälleen kerran, vetää aika hiljaseksi, hieno levy kertakaikkiaan. Jotenkin tässä rypee sellasessa haikeassa mielentilassa... Niin, sehän on ihan kivaa jos siitä tykkää. Ja minähän tykkään! Kiitos!! :)

------------

KOMMENTTI: Moro Väinämöinen! ;) Te ukot sitä jaksatte ;) ;) ;) Pakko uus levy oli taas ostaa - vaikka kaikki "järkevät" kaverit hokee, että nehän vaan taas toistaa itteään eikä ole ku korkeintaan keskinkertasia soittajia ja "huutajia"... Mie aina inisen, että miksei hyvää vois joskus toistaakin ja että jotkut jopa tykkää toistoista kertosäkeissä, salitreenissä, peiton alla jne ;) Ja että joidenki mielestä sulla vaan on tän maan sexyin ääni & lavaolemus ja oot hyvä kynästäs. Fani kiittää ja kumartaa ja kuuntelee kovasti. Jaksaakahan taas turneella! Viinaa, naisia, viinaa, naisia, viinaa... ;) Pusipusi siulle karvakorvalle Ps. Paljonkohan pitäis maksaa / tehä taikatemppuja tms että tekisit saman ku Yo-talolla, lisäisit tuntemattoman fanin vieraslistalle... ... ...? Tai antaisit luvan piipahtaa bäkkärillä kameran kaa, yks kuva omassa kamerassa ois enemmän ku mikään missään tähän saakka... ... ...Haaveiksi jäänevät, mut onpa haaveiltu. Jotkut sanoo että toiveet toteutuu tehokkaammin kun ne sanoo ääneen, kirjottaa, huutaa, itkee tms. Toisten haaveet kaatuu aina vaan. Jatkan haaveilua ;) Amatööri taaaaaaaas asialla... inuu vieraslistalle, mutta ei hoksaa mainita että minkä kaupungin keikalle... Pakkahuoneen keikasta tääl haaveillaan... ja muistellaan Yo-talon kiltti-hetkiä ;)

VASTAUS: Sie olet kyllä vähän sekaisin. Osa inkkareista on pudonnut kanootista.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys ihmiset! Ei ole oikeestaan mitään erityistä kysyttävää, lähetin ystävälleni teitin uusiman levyn arvostelun, ku se ei oo vielä ostanu sitä, (eikä voi lataa netistä, ku asustaa sellasilla seuduilla missä lähin sisävessaki on viitisensadan kilometrin pässä), ja se usutti mut laittamaan sen nettiin, kt:n sivulle mieluiten. Että tällasta. ARVOSTELU/ KÖYHÄ KUVAILU KOTITEOLLISUUDEN LEVYSTÄ UKONHAUTA: 1 ukonhauta, rankka, niinku valtakunta (eka versio) mut parempi 2 mahtisanat, hyvä riffi, kevyt kertsi, vähä niinq iankaikkine 3 lemminkäisen laulu, musta levyn paras biisi, ihq kertsi, muuten stanan hyvä ja raskas 4 piru irti, nopea ja raskas 5 loveen langennut, kiva rauhallinen ja melodinen loppu 6 taivas tipuu, muuten shaissea, mut kertsi on kotiteollisuutta 7 aate, nopea saatananpalvonta, iha ok 8 taivaankaunis, loppu ja kertsi kevyitä, muuten perus kt:tä 9 varjonkukka, joo, samanlaine ku edeline, mut nopeempi ja ehkä parempi 10 isä meidän, raskas raatopiisi, on exyny kevyttä skeidaaki väliin 11 laulu on kuallu, ihq, niinq siemen (neste) alla routaisen maan 12 pää kylmänä, ponus, riffi anuksesta, muuten hyvä, ihq eli tällasta olen teidän lätystä valehdellu. Onko kukaan teistä muuten katsonut tv-sarjaa nimeltä bottom, siinä on yhtä kauniita ja kyvykkäitä ihmisiä kuin te.

------------

KOMMENTTI: Nyt mie rupian jankkaan tosta Pää kylmänä biisistä,sen .erkitys on noussu mulle arvoon arvaamattomaan,vitun iso kiitos siitä vielä kerran! Eikä tarvii julkasta tätä ollenkaan sivuilla.

------------

KOMMENTTI: Morje! Kävin perjantaina ostamassa ton teiän uuden levyn ja ei voi muuta sanoo ko että kyllä on mahtavaa musiikkia!!! Jokasessa kappaleessa on mahtavat sanoitukset ja tämä 'loveen langennut' nimen tietynlainen kaksimielisyys nauratti hetken. Mutta pidä housut ja lippu korkealla, ruisrockissa nähdään!

------------

HULLU: Tais mennä jätkältä pupu pöksyy pelosta et akka vaihtaa sut parempaa!! no sain aikaseen sen mitä yritinki. mut ihan tiedoksi vaan että sun akka sellanen mesoja että tuskin sitä kukaan muu jaksais kattella ja kuunnella ku sä joka oot vähä kotona. mun äijä sai siltä pillua ei se muuta halunnu ku tietää saisko sun akalta.

VASTAUS: Ja tällaisia viestejä laittelee minulle Tarja Varainen. Tasapainoinen nainen.