Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

24.2.2009

------------

KYSYMYS: itse asiassa musiikkiinne vie rumien aikojen yli, kysyisin kuitenkin että mistä juontuu kuoleman myönteisyys? toiset kuihtuu pois heikkoina ja toiset vain vahvistuu, miten sitten kuoleman ottaa? miten itse suhtaudut lähteviin? ajattelitko rohkaista vai kannauusta? itse ymmärrän musiikkinne, se on loistavaa.. terveisin, minä.

VASTAUS: Mie puolestani en ymmärtänyt tuosta mitään.

------------

KYSYMYS: Terppa Hynynen! Mistä ostit Les Paul Voodoo kitarasi?

VASTAUS: Seinäjoelta. En muista liikkeen nimeä, mutta tuskin siellä montaa soitinliikettä on. Ostin sen käytettynä.

------------

KOMMENTTI: Hyvää syntymäpäivää, Hynynen. Varsinaista lahjaa ei ole antaa, mutta toivottavasti musiikkinne tukeminen riittää. Levy tilattu ja keskiviikkona pitäisi kilahtaa postiluukusta. Sitä odotellessa.

VASTAUS: Kyllä se riittää. En minä keneltäkään muiltakaan lahjoja saanut. Enkä niitä kaipaa.

------------

KOMMENTTI: Kyllä oli hyvä haastattelu Nybergin kanssa,Jounilla hieman rapulan poikaa ilmeisesti, mutta hienosti hoidit homman:) Onneks olkoon vaan sulle kohotan täällä maljan tahdissa tuonelan koivut.Mikkelissä nähdään ja tulen kättä puristamaan jos mahdollisuus tulee. Niin ja tätä ei tarvii julkasta vastauksiin.

VASTAUS: Ei muuten ollut tippaakaan krapula. Ei edes känni. Mutta ohjelman jälkeen käytiin Nybergin kanssa kaljoilla. Se on aika hävytön suustaan. Puhui pillustakin.

------------

KYSYMYS: Kumpi on oikeassa Jukka Orma vai suomen kansa, kun Orma sanoi että Yrjänässä ei ole mitään eroottista, mutta kansa (tai ainakin rumban lukijat) äänestivät kovasti yrjänää kotimaiseksi seksisyboliksi?

VASTAUS: Miusta Yrjänä on täynnä pornoa. Orma on siis väärässä.

------------

KOMMENTTI: Oli harmi,että Hynysen naamaa näytettiin niin vähän samalla kun Nybergin vieraana olleen "tanssitaiteilijan"aiempaa tuotosta näytettiin ruudussa! Sano nyt vielä,että oli puhutteleva performanssi? Mahtoi olla vaikeaa pitää naamaa peruslukemilla kun "kuikkakoponen"sinkoilee yläkroppa paljaana ympäri huonetta? Mutta Nyberg lienee ihan asiallinen hemmo ja teidän musa on ihan parasta ja aina luotettavaa kamaa!!

VASTAUS: Kaikki koikkelehtivat tavallaan. Ei jonkun hikisen baarin lavalla rimpuilu kitaran kanssa ole yhtään sen älykkäämpää hommaa.

------------

KYSYMYS: Terve! Elikkäs ostin tämän teidän Murheen mailla 1996-2007 kokoelma-albumin ja pistin ensimmäisen levyn soittimeen ja siellähän olikin Smurffeja :) Että miten me tehtäisiin tämän asian kanssa? :)

VASTAUS: Pitäisköhän siun heittää se vaikka roskiin?

------------

SYNTTÄRIONNITTELUJA: No olipas se..."söpöä"... Hyvää Syntymäpäivää!!

Heyy! Miehellä oli eilen synttärit! Onneksi olokoon Hynynen! Meinaako Jouni juhlia synttäreitä aukaisemalla Korvapullon?

Katselin eilisen Nybergin ja ihan ajattelin vaan toivotella hyvät synttärit

VASTAUS: Vuodet juoksevat kuin hevoset yli vuorten. Vietin syntymäpäiviäni istumalla Loosessa Janne Mannosen kanssa ja myöhemmin nukkumalla hotelli Pasilassa. Siiiiiistiiiiii.

------------

KOMMENTTI: Kukkahattutäti hiljentyi radion äärelle lähes liikuttuen YLEX:n haastattelusta. Ihan oikeassa olitte, kun sanoitte olevanne harvinaisen faneistaan välittävä bändi, huomaahan sen jo kotisivujen päivittämistahdista ja näihin joutavan päiväisiin jorinoihin vastaamistiheydestäkin! Arvostamme sitä, että keikan jälkeen Hynynen jaksaa parrassa roikkuvia emäntiä, Sinkkonen selkään hakkaajia ja Hongisto suukotella kaikki naikkoset. Tuskin aina jaksaa kiinnostaa. Toivottavasti muistamme antaa tarvittavan lepohetken ja yksityisyyden silloin kun "olette vapaalla". Kiitos työstänne, nähdään Kuopiossa!

VASTAUS: No, järkevimmät antavat. Nyt on onneksi aika rauhallista. Vain kaksi hullua akkaa laittelee sairaita sähköposteja ja yksi laittelee sairaita tekstiviestejä.

------------

KYSYMYS: Onko näiden uusien levyarvostelujen myötä tullut uusia lisäyksiä tappolistaanne?

VASTAUS: Ei jaksa enää. Emme pysy laskuissa.

------------

KYSYMYS: Olisiko mitenkaan mahdollista että Ukonhaudan kansikuvasta saisi muokattua tyylikkään t-paidan ja longsleeven? Ostaisin heti, on sen verran seksuaalinen. Haluisitko Jouni kysyä levy-yhtiöltä, Scharinin Akilta tai kenelle tuommoset nyt kuuluukin? Sanot varmaan ettet halua, mutta kysy silti. Saat varmaan niista rahaa omaankin taskuun. Tai sitten siua on kusetettu.

VASTAUS: Me ne paidat suunnitellaan, mutta en nyt muista mitä uusista on sovittu.

------------

KOMMENTTI: Jos nyt ei perkele irtoo sitä pillua, niin ei sitten koskaan! Loveen langennut ja ei muuta kun kerää hedelmät puista! Mutt hei ei se väärin oo!

VASTAUS: Nyt olet tuota mieltä, mutta entä sitten kun vuorossa on sinun vaimosi.

------------

KOMMENTTEJA LEVYSTÄ:

KOMMENTTI 1: Tuossa kuuntelin ukonhauta levyä läpi ja voi vittu kyllä toimii!!!Pitkä odotus palkittiin!Taas kerran niin onnistunut levy kaikinpuolin... Itse kuvailit levyä sanalla "jylhä" ja sitä se myös on.Oli muuten ukonhauta myynnissä täällä heinolan city marketissa päivää ennen julkistamista...Ollaan siis edelläkävijöitä. Ja paskat!Mutta ei tässä muuta kun viikonloppua odottamaan, kun vaimo ja lapsi lähteevät evakkoon,ni mie pääsen rauhassa toteuttamaan itseäni ukonhaudan säestyksellä.Finlandia klubilla nähdään!

KOMMENTTI 2: Aah. Mahtisanat-single ei oikein lähtenyt. Ei se paska ollut, mutta.. jotain puuttui. Sitten tuli postimies ja Ukonhauta. Ensikuuntelun jälkeinen mielipide: Ei satna, miten kova levy! Ja varmasti jatkossa vain paranee ja paranee. Ukonhauta, Lemminkäisen laulu, Loveen Langennut( jumalauta, että on paska biisin nimi. Nooh, vitsivitsi), Taivaankaunis ja Varjonkukka iski saatanan kovaa ensikuulemalla ja todennäköisesti loputkin tuosta aukenee ajan mittaan. Laulu on kuollut - biisin lopputunnelmointi Holopaisen toimesta: Huh! Vajaan tunnin mittaisen orgasmin jälkeen sellainen lopetus. Oli jo niin "fiilistely" lopetus, että lopussa kuitenkin joku pierasee tai jotain muuta koomista. Jah, tulihan se sieltä, mutta onneksi vasta sopivan tauon jälkeen! On muuten ollut vähän kiirettä, niin ei ole kerennyt kiittelemään. Kiitos siis Saattoväki - biisistä viime syksynä Kaarinassa, vaikka Sinkkonen ei tainnut sillä kertaa listaa tehdäkkään. Ainakin Jyväskylään, Jämsään ja Tampereelle saavun taas kuuntelemaan, vetäkää hyvin! Nyt Ukonhaudan pariin. Kiitos loistavasta levystä jälleen kerran.

KOMMENTTI 3: Aika hiton kovan levyn ootte menny nyt tekemään! Mainostitte etukäteen, että levy on sitä samaa Kotiteollisuutta, mutta kyllähän tuosta huomaa monta pientä yksityiskohtaa, jotka on teidän musiikissa uutta! On se Hynynen aika mestari noiden kertosäkeiden melodioiden kanssa! Ja Sinkkoselle kiitosta bassorummun käytöstä!

KOMMENTTI 4: No niin, toista kertaa vasta kuuntelen levyä, mutta olen jo varma, että se on loistava. Kiitos ja kumarrus - jälleen kerran.

KOMMENTTI 5: Tervehdys! Kiitos, kyllä kolahti. Työ ette kyllä petä ikinä. On sanat ja musiikki kohillaan.

KOMMENTTI 6: Ihan hyvän levyn ootte taas pyörähyttäny, tuttua ja turvallista kotiteollisuutta. Vaikka useammat kappaleet muistuttaakin joitakin takavuosien hittejä. Keikoilla nähhään kun tänne pohojanmaalle eksyttä.

KOMMENTTI 7: Vittu! Nyt ootte jätkät hyvän levyn leiponu! Ajattelin Iankaikkisen jälkeen että voiko tästä enää paljoa parantaa, mutta voi veljet. Aina naristaan siitä että kuulostaa samalta, vituttaa sellainen. Mielestäni olette osittain uusiutuneetkin jossain määrin, tai ainakin kappaleiden rakenne on jollain tavalla kehittynyt. Ja jos olette uusiutuneet niin tämä riittää kyllä loistavasti. Näin tän juuri pitääkin mennä. Loistavaa sävellystyötä olet tehnyt Jouni. Todella iso kiitos loistavasta levystä!

------------

KOMMENTTI 8: Kiitos loistavasta Ukonhaudasta! Hynyselle myös loistavasta kitaroinnista!

VASTAUS: Häh?

------------

KOMMENTTI 9: Terve! Ukonhauta pyörähti just kolmannen kerran soimaan. Nyt on pakko sanoa, tämä on aivan mahtavaa. Mikään levy teiltä, saati miltään muulta pändiltä ei ole iskenyt näin lujaa. Pakko myöntää, itkuhan tässä ihan tulee, mahtavaa! Oon odotellu tätä levyä jostain Lokakuusta lähtien ja nyt kun se viimein tuli, niin voitte uskoa että on aivan mahtava elämys. En enää uskonut että teiltä tulisi ulos mitään näin mahtavaa, mutta hyvin yllätitte! Mie niin kiitän. Voitte olla varmoja että keikoilla tavataan! P.S Jatkakaa samaan malliin, älkää muuttuko.

------------

KOMMENTTI 10: Seiska oli aivan täyttä kuraa, mutta Iankaikkinen toi jo valoa tunnelinpäähän paremmasta ja alkuajan Kotiteollisuudesta (jota itse kuuntelen ja pidän kovasti) Joten odotukset olivat positiiviset Ukonhaudan kohdalla ja toiveet että ottaisitte vielä toisenkin askeleen kohti "vanhoja hyviä aikoja" mutta pettymys oli suuri sillä uusin levynne on aivan täysin saman tyylinen kuin seiska, miltei vielä hieman laimeampi... Kai se on tuo teidän ikä, vanhat ukot ei jaksa enää :( Vaipukaa tämän levyn jälkeen itsekin ukonhautaan kuten musiikkinnekin on tehnyt. Ei vaan toimi... Kotarit 1996-2003

VASTAUS: Voin kertoa sinulle, että niitä “vanhoja hyviä aikoja” ei enää todellakaan tule. Ymmärrä jo luovuttaa ja vaihda bändiä. Paras olisi tietysti, että tekisit itse paremmin. Niin me teimme.

------------

KOMMENTTI 11: Ukonhautaa kolmesti putkeen kuunneltuani istuin ja tuijotin ikkunasta .en löytänyt sanoja.Mietin et jos osaisin ilmaista ajatuksiani ne ois just noita asioita.JOTEN KIITOS.

------------

KOMMENTTI12: Isä meidän ja Harakat. Aika samanlaiset alut on. Mutta ei siinä mitn, mahtava levy nimittäin. Tosin Mahtisanat ei oikein toimi, mutta muuten oikein toimivaa kamaa. Hitaammat biisit varsinkin ovat helvetin kauniita ja parhautta. Kiitos tästä.

VASTAUS: Joo, aika samanlaiset tosiaan. Ei muuta eroa kuin eri rytmitys, eri tahtilaji ja eri sävelet.

------------

KOMMENTTI 13: Voi perkeles kun kuullostaa tämä ukonhauta tekele ihan helvetin hyvältä! Kiitos siitä! Jatkakaa samaan malliin!

KOMMENTTI 14: Moro Jouni..Kuuntelin juuri ukonhaudan läpi..Osasin orottaa hyvää albumia, mutta orotukset ylittivät kaiken..Aivan fantastinen koko levy,muutama biisi saa karvat hyvin pitkälti pystyyn,ja Isä Meidän-kipale oli Todella kovaa,Tuhtia tavaraa.... Onnittelut,mielestäni paras albumi tähän saakka...Eipä muuta,oli jo aikakin saaha uutta matskua,vanhoja biisejä hinkattu ihan reippahasti.... Nähään Mansen Pakkahuoneella.. Lippukin jo ompi..SOON MORO....

KOMMENTTI 15: Kiitokset oikein hienosta levystä. Kappaleet ovat varsin eeppisiä, kuten nykyään sanotaan, erityiskiitos sovituksista. Esimerkiksi Taivas tippuu on nerokkaasti rakennettu, pelkkä komppi luo mielikuvan kauniista musiikista. Koskettimetkin on tuotu mahtavasti esille. Kyllä tämä taitaa teidän paras levynne olla. Sanoitukset ovat koskettavia. Sanoituksissanne on aina ollut näin uskovan ihmisen korvaan hienoja ajatuksia. Väitän, että sinulle, herra Hynynen, saattaa tulevaisuudessa odottaa saarnamiehen tehtävä, kappaleissasi on yllättävän herätyskristillinen asenne :)

VASTAUS: Näillä elämäntavoilla ja tällä asenteella on turha yrittää saarnata kenellekään mitään.

------------

KOMMENTTI 16: työ onnistuitte. vaikka pari biisiä hupsuttaa totaalisen paljon ni aivan hyvä.

KOMMENTTI 17: Kiitos ja kumarrus uudesta levystä, TOIMII. Sanoo niin sanotut "kriitikot" mitä tahansa. Ja tervetulo tänne etelään huhtikuun lopussa, Tavala tavataan

KOMMENTTI 18: Ukonhauta kuullostaa aiempiin levyihin verrattuna jotenkin "avoimemmalta", ehkä vähän isommaltakin. Osuu muuten makuhermoon kyllä täälläpäin. Paljon enempi tuntuu että olet uskaltautunut laulupuolella uusille urille. Ihan vitusti kiitoksia uudesta levystä, todella kova veto.

------------

KOMMENTTI 19: Kaunista. Kuuntelu oli oikeasti fyysinen kokemus.

VASTAUS: Ai? Kastuiko pöksyt?

------------

KOMMENTTI 20: No moro. Olet varmaan saanut jo 200 sähköpostia uudesta Ukonhauta-levystänne, mutta ajattelin kirjailla kuitenkin muutaman ajatuksen levystä. Neljä kertaa levyn läpi kuunnelleena, ei voi muuta sanoa kuin että onnistunut levy. Tuttuja fiiliksiä nousee heti orastavan kaljuni alle ja eka fiilis on, että mihin ne kaljat laitoin... Kolme-neljä biisiä nousee heti selvästi kutkuttelemaan epävireisen sävelkorvani syövereitä ja kuten joku jo sanoi, ne suorastaan huutavat kevään ja kesän live-vetoja. Varmaa pipariainesta. Huonoja tai epäonnistuneita biisejä en levyltä löytänyt, vaikka kriittisellä korvalla kuuntelinkin eka kerralla. Iankaikkiseen verrattuna aika lailla erilainen levy, joka osoittaa että kyllä KT kehittyä/muuntua osaa. Biiseistä kuultaa läpi aikuisemmalla tavalla tehty musiikki, sekoitettuna en-koskaan-kasva-aikuiseksi-miesten-MikäMikäMaa sävelkulkuihin ja raivoon. En vielä kuitenkaan uskalla sanoa, että paras KT-levy ikinä, vaan joudun tässä vaiheessa toteamaan, että helvetin hyvä levy jota kuunnellessa tällainen vanha fani tulee hyvälle mielelle ja musiikista todella nauttii. Aika näyttää onko tästä Iankakkisen ja Seiskan selättäjäksi. Toivotaan niin. Olisi mielenkiintoista tietää, erosiko levyn teko Iankakkisen tai muiden levyjen teosta muuten kuin viinan määrällä mitattuna? Biisejä sanoit olleen yli 40, ja tekstien tulleen pinnistyksen tuloksena, mutta oliko sellainen tunne, että pakko nyt tehdä levy vai et kun tuota materiaalia on, niin tehdään lätty pyörimään? Mut kiitos vielä kerran Teille, emme joutuneet pettymään. Ja en sitä uskonutkaan. Kyllä sedät vielä jaksaa heilua. Kevään keikoilla nähdään..

VASTAUS: Nyt kun miettii, niin eipä tämän teko juuri aikaisemmista levyistä eronnut. Yhtä kosteaa, yhtä mukavaa, yhtä raastavaa.

------------

KOMMENTTI 21: Eiköhän tuo 'Taivaankaunis' -kappale ole seuraava sinkku, eiks je? Kiitos siitä, mahtava biisi! Kosketti syvältä...

KOMMENTTI 22: Kuuntelin Ukonhaudan kolme kertaa läpi. Todella loistava levy, kitarat todella vireessä erittäin jylhät ja kauniit. Laulut onnistut upeasti. Taivaankaunis on käsittämättömän kaunis, muuta en osaa sanoa. Vetää sanattomaksi tämä levy, ihme miehiä! Terv. Hattulan ukko

KOMMENTTI 23: Kyllä kelpaa tällaiselle 45v ukolle Ukonhauta! Koskaan ei näin hyvälle ole kt kuulostanut. Myöskin hienoa kuulla enemmän Tuomaksen kiippareita. Ja niille marisijoille sanottakoon että kuunnelkaa Lemminkäisen Laulu! Se on Paras!!!! Minulle kt on paljon enemmän kuin hienoa musaa, levyjä tai keikkoja. Se on sellaista suomalaisen miehen rehellisyyttä ja ikuista ystävyyttä.

------------

KOMMENTTI 24: Hei. Ensimmäistä kertaa teidän levyn julkaisua odotellessa minua pelotti sen sisältö. Johtuen ehkä varmaan siitä, kun olin liikaa lukenut jo ilmestyneitä arviointeja siitä ja haastatteluitanne. Nyt tiedän, että levyarvioita EI pidä lukea ennen levyn ilmestymistä ja kiinnittää niihin juurikaan huomiota. Pelko oli turhaa, Ukonhauta on helevetin komea levy. Ainoana miinuksena ehkä vähän turhan monta "popahtavaa" kertsiä ja keskitempoisuus. Mutta tämä nyt on vain mielipide. Oli miulla kysymyskin. Eli, kuinka monta kappaletta pystytte tuolla kokoonpanolla soittamaan Ukonhaudalta livenä? Ja onko joitain kappaleita siltä, mitä ette yritä edes treenata soittokuntoon?

VASTAUS: Kyllä me kaikki aiotaan treenata, mutta katsotaan miten käy. Minä olen jo osuuksiani treenannut, ja yllättävän hyvin tuntuu kulkevan. En nimittäin ollut koskenutkaan kitaraan joulukuun 13. päivän jälkeen.

------------

KOMMENTTI 25: Kiitos – Uutukaista levyä kuunnellessa tuli ensimmäisenä mieleen, että tällä levyllä on nyt saavutettu se mitä muilla levyillä on yritetty saavuttaa. Loistava levy siis kaikinpuolin.

KOMMENTTI 26: Kuuntelin levynne Radio Rockin ensisoitossa. Ensimmäinen ajatus ohjelman jälkeen oli, että mitäs, mitäs. Hynynenhän osaa laulaa myös kauniisti! Nyt muutaman kerran kuuntelun jälkeen tuo mielipide ei ole muuttunut mihinkään. Taivas tippuu nostatti kylmät väreet ja pientä liikutustakin oli ilmassa.. Mutta turvallisen mukavia ovat myös enemmän Kotiteollisuusmaiset kappaleet levyllä. Hyvä te, jos tulos on tälläistä niin eipä sitä ole minkään maailman tarvetta uusiutuakaan. Keikkoja odotellessa, siellä te olette parhaimmillanne. Kiitos!

KOMMENTTI 27: Kiitos nimmareista ja synttärionnitteluista Lappeenrannan Levymusiikissa keskiviikkona! Levy on kyllä aivan mainio, lukuunottamatta Mahtisanat-kappaletta joka on ihan paska. Hongisto on jumala!

KOMMENTTI 28: Ei muuta kun onnea vitun hyvästä levystä,mahtisanat joka biisissä.

------------

KOMMENTTI 29: holopainenko se vetää koskettimet tuossa Ukonhauta-levyllä?? perkele ku kuulostaa perkeleen hyvältä!

VASTAUS: Pitää ensi kerralla laittaa kansiin pelkkiä kuvia, kun ei niitä tekstejä ja tietoja sieltä kukaan lue kuitenkaan.

------------

KYSYMYS: eli sella sella asialla että saako jostakin ostettua nuita KT vyönsolkia? oon kuullu puhetta et keikoilta on jotkut ostanu mut ei oo omalle kohalle sattunu... ja kun tulette tänne kuopioon puikkariin keikalle niin onkos jossain jotain jonon ohi listaa? viimeks ku olitte ni sillon ainakin sellasella olin...

VASTAUS: Sähköpostiosoitteessa oleva nimi ei sano miulle kyllä mitään, joten minä en ainakaan sinun nimeäsi sinne laita. Eikä se ole mikään “jonon ohi –lista”. Se on vieraslista, ja jos vieraslistalainen osaa käyttäytyä, niin hän jonottaa samalla tavalla kuin muutkin.

------------

KOMMENTTI 30: kuuntelen uutta levyänne toista kertaa hyvä pojat ote on tallella T: mies 69

KOMMENTTI 31: Vittu jätkät! Ukonhauta on soinut tauotta cd-soittimessa ja ei voi muuta sanoa kuin, että te osaatte tehän helevetin tarttuvia biisejä. Ja jos biisit toimivat näin hyvin jo muutaman kuuntelukerran jälkeen näin talvella, niin toimivat ne varmasti vielä paremmin kesällä. Jotenkin vaan välittyy väkisin kuva kesäfestareista näitä biisejä kuunnellessa. Keikkoja ja Hongiston Baarikärpänen-coveria odotellessa...

------------

KOMMENTTI 32: Hulluutta ja Humalaa ja Isä meidän. Tuohan on ihan sama biisi. Terv. Huomaavainen

VASTAUS: Tarkoitat, että H&h riffi ja Isä meidän kertosäe olisivat samanlaisia, koska niissä on sama rytmitys kitarassa? Kuuntelehan vielä, ei niissä nyt kovin montaa samaa säveltä ole. Kierrotkin ovat aivan eri pituisia. Jos mie nyt musiikista mitään ymmärrän.

------------

KOMMENTTI 33: Moi, Prkl kun kamut ei arvosta teitä ni ei voi olleskaan purkaa tätä ekstaasia. Typeriä rn'b-ämmiä ja hopparipoikia koko lauma, eivät tajua mitn hyvän päälle! Kerron siis teille: Ukonhauta soi nonstoppina himassa, duunissa, autossa, lenkillä.... Tämä on aivan parhautta!! Tästä ei saa tarpeekseen, biisit vasta hiljalleen uppoaa. Mitähän fiilikset on sitten kun nämä on sisäistetty... Turhia paineita otitte. Tai oikeestaan, hyvä että otitte kun tämä on lopputulema! Sinkkonen on muuten oikeassa, Hynynen tosiaan laulaa tavallista paremmin. Mitäköhän on tapahtunut. Jään pohtimaan. Siispä kiitos! Mulla ei nyt ole tämän kummempia ylistysanoja mut ehkä pointti tulee näillä selväksi. En muuten ole ennen mitään avautunut kotiteollisuus.com-osoitteisiin. Meni siis neitsyys. Hui. Keikkoja odotellen, odottavan aika on... Onhan noita jo nähty, vimosin 2008 oli Nosturissa, nuo kakaramestat on sieltä emättimen naapurista peräisin. Mittariin lätkitään lisää keikkoja tänä vuonna. Sibbetalolle on jo lippu, Tavastiallekin vois taas tulla eturiviin murjottavaksi, on se kaikkien mustelmien arvoista! Etelä-Suomen paras keikkamesta. Jos tuutte Kivenlahtirokkiin niin siellä on tänäkin vuonna se sama "söpö tyttö" josta ei osaa sanoa "heiluttaako tyttö tissejä vai tissit tyttöä" <---lainaus joka aiheutti eturivissä huvitusta. On makee sillä ekalla keikalla päästä toteamaan kuin uudet biisit taipuu livenä, vai taipuuko. Vaikka nyt onkin levyllinen uutta kamaa niin Sinkkonen saa täten multa luvan laittaa Yö Päivää & Ukko Perkeleen settiin -ihan milloin vaan. Ei mulla sen kummempaa. Jatkakaa, niin minäkin -fiilistelyä.T, Soile PS. Naapurit saattaa kyl pian vittuuntua. Duunikamut ovat jo vittuntuneet. Onneks koira ei välitä mitä täällä soi, eikä ole ukkoa käkättämässä. Ei se edellinenkään ymmärtänyt.

VASTAUS: …ja juuri sen takia se onkin ex? Olemme kuulleet naisilta lukuisia vastaavia kokemuksia. Kuten myös miehiltä.

------------

KOMMENTTI 34: Näin kaunista olen kokenut harvoin. Kuka voi tehdä näin väkevää ja voimakasta tulkintaa samalla näin herkästi? Pakko sanoa että, silmänurkka kostui vaikken homoksi rupea... Luulin ettei Iankaikkista voi ylittää, kertakaikkiaan. Kiitos. Nim. Äijä läppärillään.

------------

KOMMENTTI 35: Miksei KT.n kävätkiertue suuntaudu missään vaiheessa Rovaniemelle? Hävetkää ja tehkää asialle jotain! Kiitoksia helevetin hyvästä levystä, se on ehkä jopa parempi kuin edellinen..Täytyy makustella lisää. Varjonkukka aivan loistava!

VASTAUS: Juurihan me olimme siellä kaksi kertaa vajaan puolen vuoden sisällä!

------------

KOMMENTTI 36: KIITOS ihan perkeleen hyvästä levystä, joka tulee soimaan vielä pitkään stereoissa, autossa ja lenkkipoluilla kuulokkeista! EI todellakaan mitään kertakäyttö sekundaa, joka häviää levyhyllyyn ja myöhemmin divariin pari kertaa kuunneltuna. Taas tuuttasitte ulos kiinteää tavaraa eikä mitään ripulikuraa, ei tarvinu taaskaan pettyä!

------------

KOMMENTTI 37: Mestarin työtä koko levy. Toisaalta paikoin tuli mieleen ettei levy 7:n tapaan ollut niin yhtenäinen. Mutta ehkä siitä syystä että täällä 5-6 kappaletta oli aivan omassa luokassaan, uranne paraita ja siten loput jäi vähän varjoon, noh joo näin sen funtsin. Mutta kylmät väreet kulki pitkin selkää kun kuuntelin tätä levyä 8 tuntia putkeen! Kaunis ja saatanan voimakas, kiitos ja kumarrus ! T –Make

VASTAUS: Heh, Seiska on Ukonhaudan ohella meidän yhtenäisin levy. Ehkä se yhtenäisyys just häiritsee joitakin. Ymmärrän sen. Se saattaa ahdistaa.

------------

KOMMENTTI 38: No perkele! Ei se loppupeleissä olekaan yhtään paskempi levy tuo "Ukonhauta". Mie ehin jo vähän epäillä että on ukot alkaneet pehmetä, mutta kakat! Ukothan vaan kovenee vuosi vuodelta. Jos mie haluun saaha mammalta toosaa, ni mie laitan levyn soimaan, ni johan emo alkaa tihkua hunajaa. Nam!

KOMMENTTI 39: Pakko nyt sanoa, että kova on tämä uusin levy. Taivas tippuu saa miehenkin selälleen valmiina penetroimiseen.

------------

KOMMENTTI 40: Laulu on kuollut ja lemminkäisen laulu ovat ehdottomasti yksiä kaikkien aikojen parhaista KT-biiseistä. Toivon oikeasti, että nämä tullaan kuulemaan livenä useasti. Yhtään huonoa kappalettahan levyllä ei ole, mutta nämä nousevat ylitse muiden ja ne pystynee ihan hyvin vetämään ilman Holopaistakin. Isä meidän olisi myös korkeall toivomuslistalla, mutta tuskin hynynen osaa oikeasti lukea sitä rukousta sen lopun kitarakuvion päälle(on muuten biisin paras kohta). Samoin, epäilyttää hynysen osaamisen Aatteen kertosäkeessä. Todella toivon, että osaaminen riittää. Myös Taivaankaunis olisi ehdottoman toivottava keikkasettiin. Nyt herää jo kiinnostus, että minkäslaisia biisejä jäi yli käytettäväksi b-puolina.....Niin, ja on muuten parassoundinen KT-levy sitten Helvetistä Itään!

VASTAUS: Kyse ei ole niinkään osaamisesta, vaan pystymisestä. Yritäpä itse laulaa Aatteen kertosäe edes suhteellisen kovalla voimalla. Mie treenaan sitä just ja väitän, että onnistuu. Rukous-loppu ei taida kyllä onnistua, mutta siihenkin on jo mietitty ratkaisu.

------------

Mutta kiitos sekä hyvistä että huonoista palautteista! Seuraavassa satsissa julkaistaan vielä nippu, näitä nimittäin riittää. Mahtavaa. Te näköjään välitätte siitä mitä me teemme! - jouni