Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

18.2.2009

------------

KYSYMYS: Miksi kummassa nuo uudet promokuvat on otettu Korsossa? Mitä vittua? Toisaalta, mukavaa että vihdoin tiedän että miksi tuolla parkkihallissa haisee aina niin vitun pahalta; Hongiston kitkerä pissahan siellä haisee. Hävetkää ja tappakaa itsenne. Varsinkin Hongisto. Ja Sinkkonen. Ja Hynynen myös. Kiitos. Ja terveisiä äitille!

VASTAUS: Korso edustaa Suomen kartalla samaa mitä me Suomen bändikartalla.

------------

KYSYMYS: Miksei rumputaiteilija Sinkkonen tee enää yhtä hienoja mediaesiintymisiä, kuten hän teki legendaarisessa MTV3:n chatissä?

VASTAUS: Koska hän on löytänyt Jeesuksen.

------------

KOMMENTTI: Mahtavuutta! Innostuin kuuntelemaan poikain tuotantoa läpi. Nyt menossa "Kuolleen kukan nimi"-lätty. Järjestyksessä, tietty. Hemmetin siisti meininki. Itekseen, kylmä huurteinen nokan edessä. Meneehän se vloppu näinkin!! Tulee jotenkin..."paluu menneisyyteen"-fiilinki... :)

VASTAUS: Jotain oleellista kuitenkin puuttuu, nainen. Kovana oleva mies.

------------

KYSYMYS: Hynynen, Tuletko vaimokseni? Voisin kantaa sinulle alkosta kaksin käsin viinaa 24/7 ja lausua kauniita runoja päin naamaa.

VASTAUS: En. Mieluummin haen viinat itse. Ja runotkin toimivat itse luettuna yleensä paremmin.

------------

KOMMENTTI: Odotan todella kovasti tuota Teidän Mikkelin keikkaanne. Vittu että Teidän musiikki toimii.... Vittu olette todella neroja noiden sanoituksien ja musiikin saralla( tuli avioero ja kuvastaa helvetin hyvin tunnelmia tällä hetkellä). Heitän pari toivomusta mitkä toivottavasti esitätte mikkelin keikalla ("Hynystä lainatakseni Vittu tutsä äijä kertomaan artistille mitä pitäs soittaa") mutta toivottavasti heitätte edes yhden näistä biiseistä.... vaasan veri ei vapise, minä olen, tuonelan koivut, helvetistä itään ja tietenikin pää kylmänä ja mahtisanat. Niin ja vielä olis sellanen toivomus kun tässä yksinhuoltajana(olen siis mies) on viime aikaoina lasten kanssa kuunneltu näitä teiden loistavia biisejä, niin olette saaneet 4 fania lisää(2*7v tyttöä 2*9v tyttö ja poika) ja he ovat todella katkeria kun pääsen katsomaan keikkaanne ja he menevät äitinsä luokse, niin heitän vielä yhden kysymyksen olisiko mahdollista lasten tavata Teitä perjantai iltapäivänä. Olisi todella suuri juttu lapsille ja kyllä minullekin(oma lehmä ojassa). Tiedän että saatte vastaavia pyyntöjä varmaan sata päivässä ja varmasti tämäkin mail menee delete napilla 1 sekunnissa roskakoriin. Mutta ei muuta kun rautaista jatkoa Teille Olette suomen paras bändi että keikalla nähdään.

VASTAUS: Ihan sympaattinen ajatus, mutta meillä on kuule rundin ensimmäisenä keikkapäivänä vähän muutakin tekemistä kuin ruveta pitämään jotain mehukestejä lapsille. Pitäisi vähän treenata.

------------

KOMMENTTI: Kiitos, Jouni Hynynen, kun kirjoitit kuolleelle mummolleni runon. Oli yllättävää, että tuntematon ihminen tekee jotain sellaista mulle rakkaasta ihmisestä, jota edelleen kaipaan ja jota rakastan nyt enemmän, kuin koskaan tiesin rakastavani. Siksi on ollut vaikeata kirjoittaa edes pientä kiitosviestiä, ja myös siksi, että olet Kotiteollisuuden Hynynen. Mutta oikeasti kiitos sulle. Koen runosi yksinkertaisena ja suorana. Sen huumorinkukka kutkuttaa täällä ja elähdyttää hämmentynyttä mieltä, joka ei ymmärrä, mistä on kysymys (eli elämästä ja kuolemasta). Mummoni oli Karjalan heili Laatokan rannalta ja kuollessaan 96-vuotias. Toki runosi kattaa kaikkialla maailmassa eläneet mummot! Ehkä mutkin joskus? Jos olet jaksanut lukea kirjoitustani, niin tahdon vielä sanoa kiitokset Sotakoirasta, marraskuisesta Nosturin keikasta, mikä oli ihan mahtava (päätösbiisinä järkyttävän hienosti vedetty Kuolla elävänä), tulevista Tavan keikoista (JEE!!!), ja kiitos niin paljon kauniista ja ihanasta musiikistanne! Kaikkea hyvää kaikkeen uuteen teille yhdessä ja erikseen jokaiselle, Kotiteollisuus! Jee!!!

VASTAUS: Se runo muuten julkaistaan hieman paranneltuna versiona ensi syksynä. Ehkä vissiin kai tai sitten ei. Eli kiitos potkaisusta.

------------

KOMMENTTI: Tulevana Sunnuntaina se jouni täyttää 39 v. Onnea. Ja sitä edellisenä päivänä vietetään ystävänpäivää. Eiks ookki hianoo?

VASTAUS: Joo, olen liekeissä. Varsinkin tuosta ystävänpäivästä. Ihan perseestä.

------------

KOMMENTTI: Aika eeppinen biisi tuo Mahtisanat. Gief epix.

VASTAUS: Tulkitsen kappaletta aivan samalla tavalla.

------------

KYSYMYS: Heippa. Ihan vaan tämmönen juttu tuli mieleen, että ettekös työ yrittäny joskus kehitellä vatsalle ystävällistä drinkkiä? Onnistuko? Itellä on nykyään niin helvetinmoiset närästykset aina välillä, että mielläni kuulisin näiden kokeiden tuloksista. Ei kehtais lääkäriinkään moisen takia ryömiä. Sano nyt vielä kaupanpäälle mielipide Sentencedistä. Ite en aiemmin tykänny yhtään, mutta näin vanhemmiten sitä tulee kuunneltua koko ajan enenevissä määrin. Jännää.

VASTAUS: Ei onnistunut, sellaista ei ole. Kannattaa jättää viina kokonaan, se auttaa. Miun mielestä Sentencedillä ei ollut yhtään hyvää biisiä, mutta mikäs minä sitä olen arvioimaan.

------------

KOMMENTTI: Helmikuun ollessa pian puolessa uskaltauduin minäkin taas häiritsemään sinua... Toivotan jo näin etukäteen mitä rakkaimmat onnittelut tulevan syntymäpäiväsi johdosta! Yleensä muistan aina jälkikäteen tällaiset merkkipäivät, joten tämä on harvinaista herkkua olla etuajassa. Joskus saanemme Suomeen liputuspäivän myös sinun kunniaksesi, sillä loistathan lyriikoillasi vähintäänkin yhtä kirkkaana tähtenä kuin joku Topelius tahi Runeberg. Ei muuta kuin alat jo suunnitella nimikkotorttuasi valmiiksi! Tortun mallista ei liene epäselvyyttä, mitä se muistuttaisi... =)Riudun ikävästä teihin, sillä keikkakalenteristanne ei osu yksikään mesta niin lähelle, että vaivautuisin raahaamaan ahterini paikalle, Oulu olisi lähimpänä, mutta mitäpä järkeä sinnekään on lähteä, ellei keikalle pääsy ole täysin varmaa... Noh, kohtahan saa ostaa tuon teidän uutukaisenne ja huudattaa sitä autostereoista päivittäin työmatkoja ajaessa ja iltaisin itkeä itsensä uneen sen tahtiin walkmanit päässä... Toivottavasti syksyllä tapaamme jälleen? Onneksi sentään tuo villi alitajunta työstää noita mukavia unia sinusta aina aika ajoin niin ei käy vallan ylivoimaiseksi tämä elämä täällä kylmässä pohjolassa. Laitan synttärilahjasta nauruhermoja kutkuttavia youtube-pätkiä muutaman kun en nyt muutakaan keksinyt tähän hätään, toivottavasti olet vielä neitsyt näiden suhteen... Ei muuta kuin hyvää talven jatkoa, häiritsen taas kun viiraa seuraavan kerran päässä... =)

VASTAUS: Olen kerran käynyt Youtubessa, kännipäissäni Ukonhaudan sessioissa, enkä muista siitä juuri mitään. En aio käydä siellä nytkään.

------------

KOMMENTTI: Noh noh! En tuominnut kuin yhden uusista biiseistä ja heti alkaa itku. Ihan sama kuin ottaisi munan pois naisen suusta juuri ennen ejakulaatiota jos nainen tykkää spermasta. Nainen ei tajua että pillu on vielä käsittelemättä. Kun ei tiiä vaikka miten hyvä se koko albumi sitten on... Lupaan antaa viiltävän anaalilyyttisen analyysin siitäkin, kunhan ensin kuuntelen sen.

VASTAUS: Se on hyvä, usko pois. Juuri sen takia siun arvio levystä ei kiinnosta miuta paskan vertaa. Ja senkin takia, että siun ajattelukyvyillä siitä ei luultavasti mitään kovinkaan syvällistä arviota saa.

------------

KYSYMYS: Eikös Mahtisanat ala siitä mihin Kuolemajärvi loppuu?

VASTAUS: En tiedä. En muista, miten se loppuu. Ja monelta.

------------

KOMMENTTI: Kivekset

VASTAUS: Pitää paikkaansa.

------------

KOMMENTTI: Toi Pää kylmänä biisi on sen verran kova juttu että piti ihan tänne vaivautua sitä kehumaan,kiitos siitä!

VASTAUS: Siihen kiireeseen nähden siitä tuli varsin kelvollinen.

------------

KYSYMYS: RRRAUH, Hynynen on jälleen näemmä temmeltänyt. Kysymys kuuluukin, maistuuko viina paremmalta suorassa lähetyksessä?

VASTAUS: Ei kai se viinan makuun vaikuta.

------------

KYSYMYS: Tervehdys Jouni K Hynynen Tämä on varmaan tylsä kysymys, mutta missä luuraakaan sinun Minä olen –videossa käyttämäsi Gibson Explorer (tyylinen) KT- kuviolla varustettu kitara? Onko kitaran mikit vieläkin liian hevit keikoille?

VASTAUS: Se lojuu kotelossa treenikämpän lattialla.

------------

KYSYMYS: Tämä taitaa olla miljoonas asia mihin pyydetään nimmaria teiltä, mutta yritetään. Jos lähettäsin tos Torniosta 12.12.2008 baarin seinältä varastamani KT-sotakoira julisteen Teille, palautus-postimerkkeineen ja palautuskuorineen, niin olisiko siihen mahdollista saada nimikirjoitukset? Mikäli onnistuu niin saada postitusosoite sähköpostiin. Jos ei onnistu, ni ei.

VASTAUS: Kyllä kai se muuten onnistuisi, mutta en jaksa enää lähteä etsimään sähköpostiasi tuolta satojen viestien joukosta. Enkä mie kyllä kenellekään rupea miun osoitetta laittamaan.

------------

KOMMENTTI: I feel mossessed!

VASTAUS: Se on hieno tunne. Seisooko? Tekisikö mieli nussia jotain naamaan? Se nimittäin kuuluu tuohon tunteeseen.

------------

KOMMENTTI: Kiitos jouni ja pojat! Mahtisanat toimii, todella hyvin! ei malttais odottaa uutta lättyä, toivottavasti taso säilyy sinkun hengessä!!!

VASTAUS: No, vähintään. Voin luvata.

------------

KYSYMYS: Haluaisin kysyä että eikö Olli Lindholm suutu kun astutte sen reviirille? Nykyinen kotiteollisuus on sellaista paskaa, että sitä ei kuuntele kuin korkeintaan Yö-fanit...

VASTAUS: Nero! Meillä on ollut osaksi sama faniporukka jo vuosikaudet! Tiesitkö muuten, että herra Ylppö tekee sanoituksia Yön tulevalle levylle?

------------

KOMMENTTI: Hmm.. Täytyypä myöntää että oli aikamoisen positiivinen yllätys toi mahtisanat. Ainakin omaan korvaan kuullostaa toi puhdas laulu ja laulusovitukset/ sanojen rytmitys yleensäkin helvetin hyvältä. En tiiä mistä johtuu, mutta tulee biisistä aika kovat Leevi & the leavings mielleyhtymät. Tämä siis hyvässä mielessä.

VASTAUS: Leevi and the Leavingistä puhuttaessa ei ole olemassakaan huonoja mielleyhtymiä.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys poijjaat. Keskiviikkona sitten Karjalasta kajahtaa. Mahtimunat biisi jo tässä lautasella sykähdellyt ja tullut tulokseen että sokeria se on kun vanhan suussa sulaa. Ja paranee vaan kuunnellessa. Tuo on tärkeää, biisi siis kestää kulutusta. Monesti levyt/biisit mikä kerralla menee kaaliin lähtee toisella kerralla jo pihalle, juu knou pointtini. Hienoa että taas lupa odottaa sitä "tuttua ja turvallista" KT:tä. En tosiaan ymmärrä sitä vinkumista että KT:n pitäisi muuttua musiikillisesti, tyylillisesti, uudistautua. Mitä KT:ta se enään olisi, onneksi siellä on bändillä identiteetti kunnossa. Ei tarvi huiskia sinne ja tänne. Ja onhan KT:n musiikki joka levyllä erilaista vaikka tyyli on sama, onkohan kriitikot huomannut sitä? Lopuksi vielä Hynyselle pyyhkeitä. Oli se tempaus Klasun light-siidereitä imeksiä toasti päissään suorassa lähetyksessä. Missä on moraalinen minäsi, minkälaisen kuvan luulet antavasi suomen juopottelevalle nuorisolle? Light-Siideriä.... Mutta hei annan tän anteeksi jos uusi levy räjäyttää tajuntani, heh :) Terv. Tuhkamuna Hattulasta

VASTAUS: Parasta tässä on se, että se siideri oli Klaus Flemingin. Armoton hevimies muka. Toimituksessa ei ollut muuta kylmää juomaa, siinä syy.

------------

KYSYMYS: Ette millää viitis tehä seuraavaks ku joskus jaksatte, nii Eevan Perintö/ Tomusta ja Tuskasta tyypisen levy?

VASTAUS: Se on Tomusta ja tuhkasta. Eli haluaisit yhdistää ehkä raskaimman ja popeimman levymme? Sitä juurihan me olemme tehneet T&T:n jälkeen! Ja nyt pitäisi siis opetella tekemään myös huonompia biisejä mitä meillä on nykyisin? No, mikä ettei!

------------

KYSYMYS: Perkele,kuolemajärvi,satu peikoista täytyy soida Mikkelissä,liput ostettu ja baari auki teillekkin koko yön;)Tervetuloa ja tuokaa niitä hajukuusia mukananne..haisette kuitenkin vanhalle vehkeelle.Ja parrakas perkele mitä mieltä oot pelle miljoonan hiuksista...?kokeile spermanenttia?

VASTAUS: Niitä biisejä ei soiteta ilman Tuomasta.

------------

KOMMENTTI: Hynynen on mediahuora!!? Osoittaa viimeisin Pete Parkkonen tms. en ole humalassa. PS. olen humalassa, mutta olen silti tätä mieltä, olet Hynynen mediahuora piste

VASTAUS: Voi, kun olet kekseliäs. Käytät termiä, jota itse käytin itsestäni jo pari vuotta sitten ensimmäistä kertaa. Tämä on niitä hetkiä, kun olen taas niiiiiin ylpeä teistä! Kiitos! Minä rakastan teitä! Olette ihania!

- hynynen, makuuhuoneessa eroottisen punaisessa valossa 18.2.2009