Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9.2.2009

------------

KYSYMYS: Hynynen oletko homo?

VASTAUS: Olen.

------------

KOMMENTTI: http://www.youtube.com/watch?v=PhY_3ogyqAU Ettekös te oo tulossa Kiiminkiin vappuaattona keikalle: että tältä pohjalta...

VASTAUS: Perinteinen suomalainen meininki.

------------

KYSYMYS: olisi tälläinen kysymys että miten se julkisuudessa oleva hynynen eroaa siitä ihan tavallisesta perheen isästä.vai onko näillä kahdella "persoonalla" mitään eroa? Kun itse olen opiskelemassa leipuri-kondiittoriksi ja olen ehitnyt tehdä vaikka minkälaisia erilaisia leivonnaisia.niin onko sinulla mitään tiettyä/tiettyjä lempi leivoinnaisia?

VASTAUS: Pipari tietysti.

------------

KOMMENTTI: Ootte tainneet kuunnella Rammsteinin Mein Teiliä kun on Mahtisanoja kehitelty? Alku on erehdyttävästi samanlainen. Ja eipä biisissä muuta hyvää olekkaan kuin alku, joka antoi odottaa kunnon raskasta paatosta. Mahtisanoja ja Pää kylmänä biisejä muuten kommentoiden täytyy sanoa, että alkaa pikkuhiljaa lipsumaa sävel teillä tuonne johokii vitun Uniklubin sfääreihin, eli ei hyvä. Hynyne sie alat vissii kohta laulamaa jostai vitun falsetista vai mikä se oli? Hyi vittu. Toivottavasti tulevan levyn muut kappaleet ovat enemmän sitä Kuolleen kukan nimi tai 7 levyn tasoa. Muuten tässä joutuu heittämään KT paidan viimeistään juhannuskokkoon.

VASTAUS: Miun puolesta voit polttaa sen paidan vaikka saman tien. Tollasia vitun vinkujia ei meidän porukkaan kaivata.

------------

KOMMENTTI: Halusin purkaa sydäntäni ja päästää vuosien ajan patoutuneet ajatukseni vapaiksi: Pojat älkää ikinä lopettako, rakastan teitä ja musiikkianne. Vieläkin kolahtaa, eikä loppua näy. Hyvä meininki. Tarjoan oluet kaikille, jos satutaan naamatusten. Pitäkää ittenne kunnossa.

VASTAUS: Kossu maistuisi paremmin. Kalja on amatööreille.

------------

KYSYMYS: No tuota perkele, että tuota nii, ottia tuota nii että asiaan. Meinasin kysästä että mistä tulee nimi Kotiteollisuus, ja että miksi esim. Matti kappale valittiin sotakoira levylle ja oliko kevään soittaminen helppoa ja pidättekö Stam1nasta ja Mokomasta, ja sitte...nii että siinäpä tuota joo. ootte muuten ihan H E L E V E T I N hyvä pändi. Kiitti jo etukäteen

VASTAUS: Nimi Kotiteollisuus tarkoittaa runkkaamista ja siittiöiden tuotantoa. Matti valittiin siksi, koska se on CMX:n paras biisi koskaan. Kevään soittaminen ei onnistu meiltä vieläkään. Vihaamme Stam1naa ja Mokomaa, varsinkin Stam1nan Hyyrystä, joka ei osaa käsikirjoittaa ja ohjata sellaisia videoita, joita me haluamme. Pitäisköhän siun tutustua vähän tarkemmin näiden sivujen sisältöön? Vastaukset löytyy kyllä, jos vähänkään jaksaa etsiä. Mut tietenkään ei ole pakko jos ei jaksa.

------------

KOMMENTTI: No moro. Tuli sitten ostettua se kauan odotettu sinkku, ja kyllä pitää sanoa että on taas taattua tavaraa. Pää kylmänä on niin helwetin hyvä, että ihan vituttaa kun se ei levylle päätynyt. Mahtisanat taas on sellainen kappale, että heti alkutahdeista selviää KT:n osallisuus moiseen audiotekeleeseen, ja noin kolmannella kuuntelukerralla alkaa niin vitun mahtava fiilis rakentua biisin ympärille, ettei mitään rajaa. Sit vielä se itsestäänselvyys jo ennakkoon: Kun se sinkku nyt soi joka puolella ja levy tulee reilun parin viikon päästä ulos, niin jo alkaa kaikki lippispäiset pilottitakkiset viiksinuoret ja rekkavakoiset stretch-mimmit huutaa teidän kotisivuilla ja muissa nettiportaaleissa, kuinka KT teki taas niin samanlaisen levyn ja kuinka bändi ei ole uudistunut ja kuinka kolmen-neljän soinnun variaatioilla on tehty jo seitsemäs (!) levy jne jne jne jne.. Jo ennakkoon näille kusipäille: vittu jos homma ja musa toimii, niin miksi muuttaa mitään!!! Se on ihan sama vaikka tekisi 12 seuraavaakin levyä tunnistettavaa ja omaa leimaansa kantavaa musaa, kunhan se toimii. Joten jätettäköön ne tuonsuuntaiset kommentit sinne omien korvien väliin ja katsokaa peiliin aamulla ja kysykää itseltänne: jos tämä musa herättää kommentoinnin tarvetta samankaltaisuuksien vuoksi, niin kuuntelenko väärää musaa ja pitäisikö minun palata takaisin Scooterin pariin ja laittaa autoon yksi subbari lisää.. On olemassa ihmisiä joille KT:n musiikki merkitsee enemmän kuin vain yksi levy tai bändi muiden joukossa. Minulle se on ainakin helvetin paljon enemmän. Ja koskaan vielä en ole joutunut pettymään! Mutta kevään keikkoja ja sitä joskus luvattua Jägerpullon luovutusta odottaen... Kun viimeksi Foxiassa vieraspaikoista tuli sitä valkovenäläistä kiitokseksi laitettua herroille... Tai jos nyt artisteja saa Oulussa Tähdessä sen verran häiritä.. p.s. Ja kun sille huonolle huumorin linjalle on kerran lähtenyt, niin eikö tämä taas kerran erehdyttävästi näytä naiselta: (!)

VASTAUS: Setä avautuu. En jaksa lukea. Jossain vilahti Scooter. Se on PARAS!

------------

KOMMENTTI: Toi ON ihan perkeleen hyvä toi Mahtisanat. Enpä sano makeillakseni; koetin nimittäin olla erityisen kriittinen, kun minulle suotiin radiotaajuuksilta pari minuuttia valmistautumisaikaa ennen kyseistä kappaletta. Siis, puhun nyt Ekasta Kerrasta. Noo... sitten ku ne ekat soinnut lähti, heti tiesin, että taattua kamaa. Ja ette uudistu. Niin, no... Nyt kun kuulin biisin alusta loppuun kolmannen kerran, musta siinä oli ihan häivähdys... sellasta... riimittelyy, siis, vähän niinkuin häivähdys Mariskaa :) Toimii. On jännä juttu, miten sun sanat on aina sellasia, että ne vaan jotenki heti menee mussa jonnekin, ja opin sitte teiän biisit muutamassa kerrassa. Tänään soinut päässä tuo ko. kipale :) Duuri oli ylläri. Positiivinen. Siinäki oli musta vähän niinku uudistuttu. Molli ois ollu liian tyypillinen valinta noin "synkkiin" sanoihin - jotka on NIIN tätä kansaa.

VASTAUS: Joo, just tuota mietimme sitä tehdessä! En muuten oikeasti erota duuria mollista. Vieläkään.

------------

KOMMENTTI: Mahtisanoissa on ihan valtava elämänviisaus kertosäkeessä. Mä melkein kyyneliin kostuin. Puree just tämmöiseen runosieluun ja "Pää kylmänä" kitarariffi kuullostaa vaan hyvältä.

VASTAUS: Etkö millään muulla tavoin kostunut? Tylsää.

------------

KYSYMYS: morjens tai sitten ei. tossa noita surkeita euroviisuesityksiä katsellessa tuli mieleeni että mikähän on hynynen sinun mielestäsi paras musikaalinen saavutuksesi? munaa pillua ja viinaa varmasti on rittänyt ensimmäistä lukuun ottamatta mutta jotakin mieleenpainuuvakin lienee mieleesi jäänyt? ei siinä mitään, uutta materiaalia odotellessa ja turun karibiassa kohdaten. ps. elämäsi hienoimmat sekunnit olet mielestäni viettänyt "matti" kappaleen nauhoittaessasi. samapa tuo, vitut myös sulle, mullekin sen haistatat =) terveisin pikkupippeli

VASTAUS: Jokainen levy on saavutus, lähdetään siitä. Se ei oikeasti ole aina niin helppoa kuin luulisi.

------------

KYSYMYS: Kiitos mahtisanat singlestä. Annat sanoituksissa negatiivista palutetta tylsälle suomalaiselle arjelle. Oletko tylsän arjen vastustaja? Kiitos ja hyvää alkavaa vuotta.

VASTAUS: Ei se mitään negatiivista palautetta ole. Se on toteavaa. Minä en moralisoi, minä totean. Ja ennen kaikkea itselleni.

------------

KYSYMYS: Moi Hynynen, oikeastaan tämä kysymys pitäisi esittää Mr. Sinkkoselle, mutta sinulle tämä nyt tulee... Ostin Mahtisanat/Pää kylmänä levyn ja olen sitä huudattanut autossani nyt kohta viikon. Olen tullut siihen tulokseen, että rumpujen sointi on parantunut edellisistä levyistä. Aivan kuin rumpusetin kalvoja olisi vedetty asteen verran löysemmälle. Olenko asian suhteen ihan pihalla vai onko asia näin?? Vai onko vaikutusta että olen vaihtanut autoa ja soitin on muuttunut vai ehkä se että, kuulo on muuttunut, kun kesällä tuli 45v täytettyä ja kuulo heikentynyt totaalisesti kuunnellessani Kotiteollisuutta volumet kaakossa??? Taas on pakko tulla Lahteen Sibelius-talolle kuuntelemaan siun vitsejä keväällä. Tervetuloa! Liput on jo ostettu... Mie juon kaljaa ja kuuntelen teitin soittoa sitten siellä.... Vastaa jos jaksat.Vitut et sie vastaa kuitenkaan.........

VASTAUS: Öööh, miten tätä nyt lähtisi purkamaan. Rumpusoundi muuttuu levyttäin, koska niitä on äänitetty eri mikeillä, eri tiloissa, koska Jari hakkaa nykyisin vielä kovemmin kuin ennen, koska setti on muuttunut ja bla bla blaa… Ja tähän kun lisää vielä sen, että kuulosi on luultavasti huonontunut, niin mikä on johtopäätös: en mie tiijä!

------------

KOMMENTTI: Ei niitä kauniita naisia tarvi ujostella, ne on ihan samanlaisia ihmisiä kun me muutkin.

VASTAUS: Niinhän sie luulet.

------------

KYSYMYS: Onneksi olkoon, tuli todella yllätyksenä kuinka paljon tuo mahtisanat kappale eroaa aikaisemmista kappaleista, sanatkin ovat niin tuoreita ettet varmaan hynynen ole niitä ennen käyttänyt muissa kappaleissa? Oletteko syönyt paljon potkua ja juonu karialaa? mmh joo, tais homot tulla ounatuks?

VASTAUS: Jätkä yrittää vittuilla. Mut kelatkaapa miten säälittävää on se, etteivät jotkut tunnu pääsevän ikinä Äijät –ohjelman yli.

------------

KYSYMYS: Moi! Kysyn noihin teidän keikka/studiopäiväkirjoihin liittyen, että miten sä muistat jälkeenpäin, mitä milloinkin on tapahtunut? Esim teetkö muistiinpanoja tasaisin väliajoin, vai muistatko vaan niin yksityiskohtaisesti, että miten päivänne ovat sujuneet? Itse jos ajattelee, että pitäisi kirjoittaa vaikka taannoisista kaverin polttareista, niin aika vaikeaa olisi.. Päiväkirjat ja tämä kysy/vastaa palsta ovat loistavia, paljon kiitoksia niistä.

VASTAUS: Enhän mie mitään muistakaan. Kaikki on keksittyä.

------------

KYSYMYS: No moro. Mikä kitara sulla on? Kattellaa... -Kitaristisäntä

VASTAUS: Eikö se kuvista selviä? Gibsonin Les Paul Voodoo ja Standart keikoilla, makuuhuonekitarana Les Paul Studio ja akustinen Takamine, jolla teen kaikki biisit.

------------

KOMMENTTI: Hello Jouni! I just wanna tell you, i love your music and i´m always listen to it, for more than 3 years now. I´m from germany and my finnish is sooooo bad, but i know all of your songs. Love it!!! Keep on rocking. Kotiteollisuus ist the best band ever and forever! I gladly would see you live...in germany. But i know, it wont happen...damn... Maybe i´ll make vacation in Finland again and see you live there. Hope so! Best regards from Germany Jessica, or as my friends say Pikku-J (yes, i´m very little person)

VASTAUS: Hi, gnome! Let the force be with you!

------------

LUPAUS: Hei te nälkiintyneen näköiset reppanat! Jos ilmaannutte kotiovelleni Oulun reissunne yhteydessä, lupaan pyhästi kokata teille jotain herkkuruokaa ja leipoa vaikka muffinsseja jälkkäriksi.

VASTAUS: Joo, anna vähän muffinssia! Karvaista sellaista.

------------

KOMMENTTI: Hah Mut mikä vitun biisi tuo ykkönen on? Never heard. Sehän on just se biisi mitä kuuntelen diskossa tyttöjen kaa muutaman sidukan jälkeen.

VASTAUS: Ai se? Nyt ymmärrän kaiken. Varmaan ihana biisi.

------------

KOMMENTTI: Pressa täällä havahtui todellisuuteen: Lähestyyhän se maaliskuu sieltä näköjään viimein, hiljaa, mutta aah, niin varmasti! Levyä ja keikkoja ootellaan ku viimestä päivää. "Mahtisanat"- sinkku oli tuttua ja turvallista laatutavaraa, kiitokset siitä! Kai sitä täytynee alottaa tämän kevään turnee sitten Lutakosta. Toivottavasti poijat ovat iskussa!! :) Kevättä on rinnoissa vaikka elellään vasta helmikuuta..

VASTAUS: Saattaa niissä jotain ollakin, ainakin ne riippuu.

------------

KYSYMYS: Joo,taas kuunnellaan teidän biisejä ja "kivaa" on. Olen toki se sama hullu ämmä joka jaksaa aina valittaa kun teikäläisiä näkyy liian vähän kaikkialla ,eikä missään No, Easter Master on onneks herätetty henkiin. Ja lipukki on jo. Eli sikäli tilanne paranee. Morrisseykin, se keittiönpoika on Tampereella 26.6. ja sinnekkin on jo liput. Mitä mieltä muuten olet, oletko parempi kuin Morrissey? Ooks muuten lukenu sitä dokkaria Norjan blackmetal skenestä? Ihmiset tappo toisiaan ja itsensä ja jonkun aivotkin kuulemma syötiin. Tämä Norja huumori sai ihan toisen ulottuvuuden. Ja kirjaston kukkahattutäti kysyi kahteen kertaan kun tilasin Saatanallisen raamatun. Eipä tästä ku hommiin..

VASTAUS: Mikä vitun Easter Master? Kuka vitun Morrissey? Oliko sillä se bändi, se Joneses?

------------

KYSYMYS: Hei hei, On tässä kännissä tullut kaiken maailman paskaa kirjoteltua vähän turhan usein teidän sivuille, no sori! Kirjotan kerrankin ennen ku tartun perjantaipulloon, mutta se siitä paskan jauhannasta.. Kappaleet mahtisanat ja pää kylmänä ovat kauniita, omalla tavallaan.. kyllä on pakko uskoa että Hynynen sie oot musikaalisesti lahjakas. etenkin kertsit iskevät, iskevät kuin syli-kappaleen kertsi, mutta tälläkertaa laulat ilmeisesti kaiken itse? Toisekseen, asiahan ei minulle hevonvittua kuulu, mutta haluaisin silti tietää mistä ammennat sanoituksesi muualta kuin korviesi välistä? sanoituksiasi lueskellessa niissä on valtavasti kohtia suoraan raamatusta. Kopioitko siis sieltä tekstiä suoraan omien sanojen pohjaksi vai oletko joskus ollut vain harras uskovainen ja iso kirja tuli tutuksi.. asia voi olla liian henkilökohtainen, no sori taas, mutta kysymys on pyörinyt mielessäni liian kauan. vastaa itse miten parhaaksi näet, tai jätä vastaamatta. Mutta musiikkisi on hienoa, tulipa se sitten mistä tahansa. Ainakin muhun se tepsi niin että selvisin masennuksesta ilman kallonkutistajia.. kiitos siis siitä ja sanoitusrikasta jatkoa.. Terveisin minä. ps. ei näytä kirjoittaminen selvinpäinkään olla viisasta,heh!?

VASTAUS: Kyllä kai jokainen suomalainen sen verran Raamattua osaa kuin minäkin. En ole aiheeseen sen paremmin syventynyt kuin muutkaan. Ja kyllä: keksin sanoitukset omasta päästäni! Hämmästyttävää, eikö totta!?

------------

KOMMENTTI: En oo kuunnellu teitä vasta kuin noin 5 vuotta mutta eipä oo nekään vuodet menny hukkaan. Itse asiassa ennenku olin koskaan edes kuullu teistä niin olin jopa kerran roudaamassa teidän kamoja. Heitetään eka tähän nää kehut: sul on aivan julmetun upee lauluääni, siin on sitä herkkää asennetta ja munaa mitä musiikissa pitää olla (taitaa pallit kasvaa kurkussakin). Mut ai jestas ku satuin kattomaan noita vanhimpia kuvia mitä teidän sivuilta löyty, oot kyl ollu niin nätti alkuaikoina, mut lämpenen enemmän nykyselle ulkonäölle. Rok rok! \,,/

VASTAUS: Tytöt kehuvat, että miulla on julmetun hyvä perse myös.